Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 6.12 - Suomi vs Tsekki (NikoH)

Recommended Posts

Päivän vihje: Suomi - Tsekki

Vihjaaja: NikoH

Liiga: Salibandyn MM-Kisat

Alkamisaika: 16:30

- Suomi saa vastaansa puolivälierissä yllättäen Tshekin, joka sijoittui lohkossaan vasta toiseksi hävittyään Latvialle 4-5. Ottelusta on odotettavissa jopa kohtuu tasaista, joka on ollut näille kisoille ja varsinkin Suomelle hieman vieras sana tähän astisissa peleissä.

Suomi puolustaa maailmanmestaruuttaan eikä ole ollenkaan poissuljettua, etteikö se nappaisi mestaruutta tälläkin kertaa. Suomi on pelannut tähän asti ihan hyvin, niin kuin pitääkin noin heikkoja vastuksia vastaan. Saksa kaatui 1-10, Venäjä peräti 16-1 ja Kanada eilisessä ottelussa todellisin murskalukemin 29-3. Tänään se joutuu ensimmäistä kertaa koetukselle. Tuo eilinen ottelu kävi Suomelle hyvänä harjoituksena tähän peliin, huono juttu tosin on se, että Tero Tiitu taittoi nilkkansa toisen erän alussa eikä pystynyt enää pelaamaan loppupelissä. Mahdollisesta pahemmasta loukkaantumisesta ei ole tietoa, mutta vaikka mitään pahempaa ei olisi tapahtunutkaan niin tuskin Tiitua oltaisiin siltikään enää tuossa höntsäpelissä kentälle laitettu.

Tshekki puolestaan kompuroi siis edellisessä pelissään Latviaa vastaan, joten ei voi sanoa että se olisi pelannut kovinkaan hyvin, sillä olisihan tuo kuulunut voittaa. Kaksi muuta ottelua se voitti 1-21 ja 13-4 lukemin. Suomi ei ole Tshekille mieluinen vastus MM-tasolla, sillä se on hävinnyt kaikki neljä edellistä ottelua MM-kisoissa Suomea vastaan. Tänäänkin Tshekki saa tehdä todella kovaa töitä ja sen pitää pelata täysin omalla tasollaan haastaakseen Suomen.

Suomi on joukkueista vahvempi, mutta ihan edellisten ottelujen kaltaisia murskalukemia tuskin tullaan näkemään. Tshekillä allaan tappiollinen ottelu Latviaa vastaan, miten se vaikutti joukkueen itseluottamukseen? Joka tapauksessa, Suomi on siis ottelussa ennakkosuosikki ja se pelaa varmasti täysillä, kuten Tshekkikin, koska häviäjän pelit loppuu siihen paikkaan. Ottelusta on tulossa vauhdikas ja eiköhän Suomi sen hoida kohtuu selvin lukemin. Tulosveikkaus 7-2.

Ottelun voi katsoa suorana Yle Areenasta tai Kansainvälisen Salibandyliiton Youtube-kanavalta.

E. Tiitu pelikunnossa!

Valinta: Suomi (-3)

Kerroin: 1.70

Vedonlyöntitoimisto: Expekt (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Expektille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

au9teq.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...