Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 7.12 - Tappara vs TPS (NikoH)

Recommended Posts

Päivän vihje: Tappara - TPS

Vihjaaja: NikoH

Liiga: SM-Liiga

Alkamisaika: 18:30

- Tappara on sarjataulukon seitsemäs, TPS taasen kahdestoista. Eroa on kuitenkin vain yhdeksän pistettä ja Tappara on pelannut turkulaisia kaksi peliä enemmän, joten TPS:n tilanne näyttää ihan kohtuullisen hyvältä jos se tästä ottelusta pystyy kolme pistettä ottamaan.

Tappara on pelannut viime aikoina kovin ailahtelevaisesti. Viisi edellistä peliä on tuonut kaksi voittoa ja kolme tappiota. Edellisessä ottelussa se konttasi paikallisvastustajaansa Ilvestä vastaan häviten peräti 3-0. Ilveshän on siis vieläpä sarjajumbo, joten kovin hyvää tuo tappio ei varmasti porkkanapöksyjen itseluottamukselle tehnyt. Tapparan maalinteko tökki tuossa pelissä oikein kunnolla ja muuri nimeltä Anders Lindbäck jäi ohittamatta. Tänään vastassa on melkeinpä kaksi kertaa kovempi muuri, nimittäin Atte Engren. Onnistuuko Tappara tänäänkään kunnolla maalinteossa? Tapparalta sivussa ovat ainakin puolustajat Jesse Jyrkkiö, Kurtis Foster sekä hyökkääjät Jan-Mikael Järvinen ja Niclas Lucenius. Myös Jussi Makkonen on mahdollisesti sivussa.

TPS on parantanut otteitaan koko ajan enemmän ja enemmän, ja se on pärjännyt loistavasti ilman NHL- miehiä Mikko Koivua ja Lauri Korpikoskea, vaikka moni itse mukaan lukien sitä hieman epäilikin. TPS on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme ja hävinnyt vain kaksi, niistäkin se pystyi nipistämään vastustajaltaan pisteen! TPS:n tehokkaammaksi hankittu, flopiksi kuitenkin osoittautunut Corey Lockekin on väläytellyt ja peli rupeaa näyttämään jopa ihan hyvältä. Lisäksi NHL- puolustajat Kris Russell ja Kevin Shattenkirk ovat esittäneet hyviä otteita. Ja kuten jo mainittu, Atte Engren on maalillaan erittäin kova ja ehkä tällä hetken liigan kovin maalivahti HPK:n Mika Järvisen ohella. Viimeksi Engren on päästänyt yli kolme maalia lokakuun puolivälissä sarjajohtajaa, Jokereita vastaan! TPS:ltä sivussa ovat ainakin Markus Palmroth, Alec Martinez, Hannu Pikkarainen, Travis Ehrhardt sekä Marko Virtala.

Suurempaa materiaalietua ei kummallakaan ole. Maalivahtipeli menee selvästi TPS:lle ja se osa-alue voi hyvinkin olla tänään ratkaisevassa roolissa. TPS:n itseluottamus ja virekin on tällä hetkellä Tapparaa parempi, joten vain Tapparan kotietu tekee siitä niukan suosikin. En tajua, miten kirvesrinnat on saatu noin suureksi suosikiksi, itse antaisin TPS:lle korkeintaan 3,2 kertoimia. Tuollaisilla kertoimilla TPS maltillisella panoksella ehdottomasti kokeiluun! Tulosveikkaus 1-3.

Valinta: TPS

Kerroin: 4.50

Vedonlyöntitoimisto: Betsson (120€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 120€ ylimääräistä! -->

Avaa tili klikkaamalla tästä!

5x0p04.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...