Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 9.12 - Suomi vs Ruotsi (NikoH)

Recommended Posts

Päivän vihje: Suomi - Ruotsi

Vihjaaja: NikoH

Liiga: Salibandyn MM-Kisat

Alkamisaika: 16:30

- Suomi ja Ruotsi kohtaavat MM-finaalissa, joten ottelun lähtökohdat ei voisi olla herkullisemmat. Myös kaksi vuotta sitten lajin suurmaat kohtasivat finaalissa, silloin Suomi riepotteli Ruotsia 6-2 lukemin. Tästä finaalista on odotettavissa paljon tasaisempaa ja Ruotsi on tässä jopa ennakkosuosikki, mutta kumpi vaan voi kultamitalit kaulaansa saada.

Suomi ei ole vielä vakuuttanut täysin. Tshekki- peli oli tasaista vääntöä ja Tshekki jopa hallitsi ottelua kohtuu pitkänkin aikaa esim. toisessa erässä, mutta Suomi voitti siitä huolimatta selvästi 4-1. Eilisessä pelissä se kohtasi isäntämaan Sveitsin, ja taisteli tiensä finaaliin. Suomi oli peräti kaksi maalia perässä viimeiseen erään lähdettäessä, mutta niin vaan kokenut ryhmä tasoitti ottelun ja voitti lopulta jatkoajalla. Suomi ei vakuuttanut tuossa ottelussa, mutta hyvää oli se, että siitä huoimatta se pystyi voiton ottamaan. Toki Sveitsillä oli merkittävä kotietukin, mutta siitä huolimatta pelin pitää parantua tähän otteluun tai muuten tulee kylmää kyytiä.

Ruotsi on nuorentanut tähän turnaukseen joukkuettaan kovasti ja mm. maalitykki Magnus Svensson on jätetty ryhmästä pois. Saa nähdä, miten kokeneiden pelaajien karsiminen vaikuttaa kovassa paikassa.

Ruotsi on päässyt finaaliin varsin helposti. Slovakian se voitti 18-1 ja eilisessä ottelussa kaatui Saksa 0-13. Tämä tosin kääntyy tässä finaalissa Ruotsia vastaan, sillä se on päässyt finaaliin liiankin helposti eikä se ole joutunut testiin tässä turnauksessa vielä kertaakaan.

Tässä kerroinasettelussa Ruotsi on selvä suosikki, mutta mielestäni otteluun ei voida suosikkia juurikaan nimetä. Kysymysmerkkeinä Ruotsilla on kokemattomuus ja se, ettei se ole vielä kertaakaan saanut vastaansa kunnon joukkuetta. Suomi puolestaan on pelannut jo kahtakin kovaa maata vastaan, Tshekkiä ja Sveitsiä. Suomen puolella siis kokemus, joka on varsin tärkeässä roolissa tässä ottelussa, myöskin pieni materiaalietu on Suomen puolella. Tuolla kertoimella on ehdottomasti Suomea kokeiltava. Tulosveikkaus 4-3.

Valinta: Suomi

Kerroin: 3.35

Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (120€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 120€ ylimääräistä! -->

Avaa tili klikkaamalla tästä

2ignehc.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...