Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 12.12 - KoriPojat vs Lahti (Moisku)

Recommended Posts

Päivän vihje: Forssan KoriPojat - Namika Lahti

Vihjaaja: Moisku

Liiga: Korisliiga

Alkamisaika: 18:30

Kyseessä todellinen häntäpään taisto, sillä Forssaliset viimeisinä ja Lahtikin on kolmanneksi viimeinen, välissä on ainoastaan Korihait.

Lahdella on hyvä tilaisuus tehdä suurempaa hajurakoa Fokopoon ja Korihaihin, sillä joukkueella on kuitenkin peli vähemmän pelattuna kuin Forssalaisilla ja eroa on jo 2 pistettä kuitenkin. Kaikki pisteet on varmasti kotiinpäin.

Lahti on viimeisestä kymmenestä pelistään voittanut vain kaksi (Kouvot ja Korikobrat), suuremmille joukkueille nyt on tullut isompi numeroisiakin tappioita, mutta pari peliä on päättynyt harmillisesti muutaman pisteen tappioon.

Kotijoukkueella on mielestäni mennyt vielä huonommin kausi, sillä etenkin kymmeneen viimeiseen otteluun on tullut ainoastaan yksi voitto, sekin oli käsittämätön tunarointi Pyrinnöltä Forssassa, mutta voitto mikä voitto. Ei joukkue siitä ainakaan mitään ihmeellisempää intoa saanut silti, sillä sen jälkeen on taas palattu arkeen ja päähän on tullut viimeiset viisi kamppailua. Viime pelissä Fokopo oli kylläkin ihan hyvä KTP:n vieraana sillä vain pisteen tappio, mutta yleensä Fokopo on ollut aikalailla heittopussi liigassa (joskus tietysti yllätyksiä tulee).

Lahti on hallinnut keskinäisiä kohtaamisia. Viimeiset viisi on mennyt Lahden nimiin.

Pisteitä näissä peleissä on tullut ihan suht mukavaa tahtia, sillä kumpikaan ei ole mikään puolustuspään erikoinen ja hyökkäysessä kuitenkin löytyy intoa kummallakin, joten varmasti pisteitä tänäänkin tulee.

Valinta: Namika Lahti

Kerroin: 3.05

Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! -->

Avaa tili klikkaamalla tästä!

30ib2i8.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...