Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 20.12 - HPK vs Ilves (Jonttufantti)

Recommended Posts

Päivän vihje: HPK - Ilves

Vihjaaja: Jonttufantti

Liiga: SM-Liiga

Alkamisaika: 18:30

Lyödäänpäs vähän tilastollisia faktoja ja omia mietteitä pöytään!

HPK:n maalilla aloittaa joko Järvinen tai Tolvanen. Järvinen torjui edellisessä ottelussa Pelicansia vastaan, nollapeli näytti vielä hyvältä 54 peliminuutin jälkeen, kunnes Pelsujen Hurri tuli ja pamautti verkot tötterölle. Jokatapauksessa Järvisen torjuntaprosentti 15 ottelun jälkeen on liigan neljänneksi paras eli 92,70 - Ka. 1,95. Tolvanen sen sijaan aloitti kauden hyvillä otteilla, jotka ovat hiukan hiipuneet syksyn mittaa. Miehen torjuntaprosentti 89,89 - Ka. 2,58. (Jos joku ihmettelee että mikä helvetin Ka. niin se meinaa keskiarvoa selän taakse menneistä maaleista per ottelu).

Ilveksen maalin suulla aloittanee parikymppinen Kolppanen, jolla on alla 10 ottelua torjuntaprosentilla 87,83 - Ka. 3,90. Hyvään vireeseen äitynyt Lindbäck sai tiistain harjoituksissa kiekon polveensa ja ei tästä syystä pelannut tupsukorvien maalilla. Voi olla hyvinkin mahdollista että pelaisi jo tänään. Seuratkaa kokoonpanoja. Aika suuri merkitys omasta mielestä, kumpi näistä herroista pelaa tamperelaisten maalilla. Yllämainitut vetokohteet tehty sillä perustein että Kolppanen pelaa tänään, jos Lindbäck niin Hpk:n kahden maalin voitto voi olla hiukan nihkeässä.

Sitten otetaan sarjataulukko silmäilyyn.

HPK pelannut kotonaan 15 ottelua, joista tuloksena neljä voittoa, kahdeksan tasuria ja kolme häviötä. Maaliero kuitenkin plussan puolella jonkin verran, 43-31. Joukkue voittanut useammin vieraissa.

Ilves puolestaan pelannut vieraissa aivan umpisurkeasti, 15 ottelua, yksi älytön voitto, kolme tasuria ja 11 kertaa tullut lättyyn! Maaliero sarakkeeseen vilkaisukin tekee jo huonoa, 28-58! Pakkasen puolella jumalauta 30 häkkiä!

Tulosveikkaus: Uskon vahvasti HPK:n jyräävän Ilveksen tänään, pelkästään jo tilastojenkin valossa Ilveksen voitto näyttää hyvin epätodennäköiseltä. Jos Ilveksen maalilla sattuisi Lindbäck tänään aloittamaan niin silloin voisin jopa juuri ja juuri uskoa tasuriin, HPK:n ailahtelevien peliotteiden takia. Hämeenlinnalaisten ykkönen, Sallinen - Viitaluoma - Fehr on pääasiassa vastannut maaleista, ja niin se aika varmasti tekee tänäänkin. Loppulukemat 4-1

Valinta: HPK

Kerroin: 1.50

Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! -->

Avaa tili klikkaamalla tästä!

30ib2i8.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...