Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 23.12 - Texans vs Vikings (Ipeliuz)

Recommended Posts

Päivän vihje: Houston Texans - Minnesota Vikings

Vihjaaja: Ipeliuz

Liiga: NFL

Alkamisaika: 20:00

Tänään Vikings saa vastaansa sarjakärjen Houston Texanssin. Kuka hullu nyt tätä joukkuetta vastaan löisi? Noh, minä ainakin!

Minnesodalla on edessä elintärkeät 2 peliä, jos Vikings mielii päästä vielä Wild Cardiin, on heidän voitettava molemmat näistä peleistä, motivaatio on siis huipussa. Houstonilla jatkopaikka on jo taattu, ja voitto Minnesodasta olisi vain voitto muiden joukossa.

Uskallan myös väittää, että Vikingsseiltä löytyy NFL:n kovin RB. Peterson nimittäin johtaa 'rushing yards' tilastoja ylivoimaisesti 1812 yaardilla. Tätä voi verrata Houstonin Fosterin 1313 yaardiin. Huomioitava on myös Vikingssien potkaisia Walsh, jonka potkumaalin onnistumisprosentti on 91%. Yli 50 yaardin potkut ei ole mikään ongelma tälle kaverille. Myös Minnesodan QB Ponder pelasi yllättävän hyvin viime matsissa Ramssia vastaan.

Tottakai Houston on kova joukkue, mutta 4,20 kertoimella kannattaa ehdottomasti kokeilla Minnesotaa. Pidetään vielä mielessä, että Houston on altis yllätyksille. Kaikki varmasti muistaa, kun itse sarjajumbo Jaguars vei Texanssit jatkoajalle!

Valinta: Minnesota Vikings

Kerroin: 4.20

Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

30ib2i8.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...