Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 4.1 - Jokerit vs Tappara (Niksu940) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Päivän vihje: Jokerit - Tappara

Vihjaaja: Niksu940

Liiga: SM-Liiga

Alkamisaika: 18:30

Helsingin Jokerit on tällä hetkellä sm-liigan oikeutettu kärkijoukkue. Pelaaminen on kulkenut varsin mallikkaasti mm. Joulukuussa. Jokerit on myöskin sm-liigan ylivoimaisesti kovin kotijoukkue. Ainoastaan Ässät ja SaiPa ovat onnistuneet nappaamaan voiton Hartwall Areenalta ja samalla täyden pistepotin. Jokerit on voittanut Tapparaa vastaan kuudessa edellisessä ottelussa. Toki edellinen tuli vasta jatkoajan jälkeen Helsingissä. Jokerit menetti täksi viikoksi joukkueestaan pistepörssin kärkinimen eli Ilari Filppulan ja Erik Karlssonin, joka katselee miten NHL.n työsulussa käy. Jokereiden otteissa tämä näkyi ehkä hieman keskiviikon pelissä SaiPaa vastaan. Ylivoimasta puuttui se viimeinen terävyys, eikä 5vs5 pelissä Jokerit päässeet kovin kummoisille tekopaikoille. Ensi viikolla Jokerit saa varmuudella takaisin Filppulan (Filppulat, mikäli NHL ei nyt ala) ja Teräväisen. Ben Eaves myös käväisi viime viikolla pelaamassa yhden pelin, mutta hänen pelikyvystään tuskin kukaan tietää mitään, kaivattu apu olisi ykköskentän keskelle, kun Filppula on pois.

Tappara voitti keskiviikkona hienon esityksen jälkeen Kärpät vieraissa lukemin 0-3. Maalilla Juha Metsola esitti huippuotteita jälleen kerran torjuen nollapelin. Tappara on muutenkin kauden mittaan ollut parempi vieras- kuin kotijoukkue. Tapparan pelityyli vieraissa on hyvin julma. Keskialuetta tukkoon ja samalla viedä pelihuumoria vastustajalta. Sen takia Tappara onkin kotijäällään usein kusessa, kun joutuu itse tekemään pelillisiä aloitteita. Kauden viimeisimmässä kohtaamisessa marraskuun lopulla Hartwall Areenalla Tappara pääsi kuin varkain 1-2 vierasjohtoon toisessa erässä ja oli jo viedä pisteet mukanaan Tampereelle, mutta vain vaivoin Jokerit sai pelin lopulta lopussa tulleen ylivoiman aikana tasoitettua ja lopulta jatkoajalla ratkaistua.

Jokerit tulee varmasti sisuuntuneena jälleen kotijäälleen perjantai-illan huumassa. Yleisöä varmasti on +8500 paikalla. Sarjakärki ja liigan kovin kotijoukkue näyttää jälleen mahtinsa, ja tuskin antaa siimaa Mansesterilaisille. 4-1

Valinta: Jokerit

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: NordicBet (125€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 125€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

ztdea8.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...