Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 5.1 - Blues vs Ässät (Will) [OIKEIN]

Recommended Posts

Päivän vihje: Blues - Ässät

Vihjaaja: Will

Liiga: SM-Liiga

Alkamisaika: 17:00

Blues aloitti vuoden vahvasti voittamalla Hifkin kotonaan lukemin 5-2. Viidestä viime pelistä voittoja Bluessilla on kaksi. Blues on liigan 3. paras kotijoukkue kotisaldolla : 18 ottelua , 11voittoa , 3 tasapeliä , 4 häviötä. Eilen Blues pelasi Lahdessa Pelicansia vastaan ja kärsi niukan 2-1 tappion. Tänään mukaan kokoonpanoon on tullut Teemu Rinkinen. Eilen pelannut maalivahti Lars Volden huilaa tänään. Torjuntavastuun tänään maalinsuusta saa Antti Ore.

Ässät lähtee tänään hakemaan vuoden ensimmäistä voittoa. Ässillä ollut viime aikoina huono vire päällä ja he ovat kärsineet hyökkäyspään tehottomuudesta. Viidestä viime ottelusta joukkue on saanut kaavittua vain yhden voiton. Ässät pelasi eilen kotonaan Rauman Lukkoa vastaan ja hävisi ottelun selkein lukemin 4-1. Ässillä on kolmen ottelun tappioputki alla. Ässiltä tänään sivussa hyökkääjät Sami Lähteenmäki , Dragan Umicevic , Joel Armia , Jesse Joensuu ja maalivahti Antti Raanta , joka on kärsinyt kuumeilusta. Ässä maalivahti Juha Järvenpäälle viiden päivän sisälle kolmas ottelu ja toinen ottelu putkeen.

Kohtaaminen on joukkueiden ensimmäinen neljästä tammikuun kohtaamisesta. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti , Blues on voittanut kaikki kolme ottelua.

Luvassa on isomaalinen ottelu , jonka Blues hoitaa kotietunsa turvin.

Valinta: Blues

Kerroin: 2.15

Vedonlyöntitoimisto: Expekt (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Expektille jopa 100€ ylimääräistä! -->

Avaa tili klikkaamalla tästä!

au9teq.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...