Jump to content

Recommended Posts

2463622017.gif144.gif

Jääkiekko, NHL

Pittsburgh Penguins - New York Rangers

Pittsburgh @2.15 UniBet

KLO: 02.00

Penguins palaa kotihalliin kolmen vieraspelin rundilta kun taas Rangersin kalenteri on mielestäni jokseenkin typerä. Joukkue palasi viikonloppuna vieraskiertueelta kotiin ja pelasi viimeyönä Floridaa vastaan. Ottelu venyi pitkälle RL-kilpailuun saakka ja päättyi lisäksi Rangersin tappioon. Rangers aloitti tuon viimeyön kamppailun vahvasti, mutta ottelun edetessä painopiste siirtyi Floridalle. Oma mielipiteeni on että ansaittu voitto Panthersille vaikkei tuo Ekbladin tasoitusmaali mikään kaunokainen ollutkaan. Tappio kuin tappio, kamat kasaan ja taas mennään. Ei kovin kauas, mutta pois kotimaisemista. Antti Raantaa odottelen aloittavaksi maalivahdiksi vierailla ja mies onkin esiintynyt tälläkaudella hienosti (GAA 2.05) häviämättä kertaakaan. Minun mielestä tässä ottelussa on olemassa mahdollisuus siihen mitä tapahtui taannoin WSH:n ja Pensin välillä. Maalijuhlat. Mahdollisuus siis mielestäni, mutta realistisempaa on kuitenkin odottaa rutiinivoittoa, ja nimenomaan Pensiltä. New Yorkin vahvuudet ovat tiedossa ja joukkue onkin yksi vahvoja ehdokkaita Stanley Cupin viejäksi. Voimasuhteiltaan isäntiään hiukan edellä oleva Rangers joutuu nyt mielestäni tosipaikan eteen. Vaakakuppi kallistuu tässä Pensille ensinnäkin rasituksen saralla joka näiden tiimien välillä on iso asia. Pittsburghin pelissä on ollut ja tulee olemaan nautittavaa tuo maalinteon jatkuva yrittäminen tavalla tai toisella. Vieraskentälläkin joukkue laukoo hirveitä määriä kotiotteluista puhumattakaan. Selvää tulee olemaan se, että Henkke tai Antti joutuu venymään kiekon eteen ensiyönä 35-50 kertaa! Montako noista menee selän taakse onkin toinen juttu. Oma uskomukseni on vahvasti se, että useampi. Penguins on ollut pirun kova joukkue kotonaan ja itseasiassa paskamainen vastustaja Rangersille noin historiankin valossa. Kotijoukkue päätti nimittäin Rangersin kauden viimekeväänä poffien ekalla kiekalla, eivätkä joukkueet ole sen jälkeen kohdanneet toisiaan. Erikoistilannepelaaminen saa erityismaininnan, koska onhan Pensin YV (24,2%) ollut jäätävää tälläkaudella. Tuttu rasitus + sitäkautta mahdolliset jäähyt, nostetaan esiin jälleen. Ottelun mahdollinen ratkaisutekijä ensiyönä. Vaikka Rangers on siis tilastojen valossa suosikki niin väitän että joukkueella on edessään toistaiseksi tämän kauden kovin vastustaja kaikki tekijät huomioiden. Kahdesta kivikovasta Penguins sopii kotiedunkin turvin yli kahden kertoimella hyvin lapulle. Tulosveikkaus 5-2.

Edited by poronvoima
Tulos: 2-5
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

6cphie5heyvfwn6lbzfowe61h.gif56.gif

Jääkiekko, NHL

Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks

Edmonton ML @1.96 UniBet

KLO: 04.00

Edmonton Oilers ja Rogers Placen fanit. Muutama muutos ketjukoostumuksiin ja peli-ilme muuttui täysin. Joukkueen ykköstykki Connor McDavidin hattua säesti ykköseen nostettu Jesse Puljujärvi ja Talbotkin (GAA 2.62) pysyi käynnissä ottelun loppuun saakka. Olisiko tätä samaa tarjolla nyt sitten noille faneillekin? Vajaa kuukausi alkaa olemaan siitä kun Oilers juhli edellisenkerran kotihallissaan joten lähdetään siitä että pisteet jäävät nyt Edmontoniin. Vieraiden maalille palaa suurella todennäköisyydellä Corey Crawford (GAA 2.16), joka huilasi voitokkaan Vancouver-ottelun. Voitokos tai ei niin pelillisesti Chicago ei esittänyt kyllä parastaan ja Marian Hossan voittomaaliksi jäänyt osumakin oli kohtuu räkä. Tahmea on mun mielestä oikea sana kuvaamaan Chicagon pelaamista edellisessä. Joukkue pelaa nyt neljännen vierasottelun putkeen ja tuolla voi toki olla merkitystä miksi peli tahmealta näyttikin. Mukana roikkumista lähinnä taitavien kiekkollisten pelaajien ansioista väitän minä. Voimasuhteethan tässä menisi normaalisti vieraille mutta "momentum" on nyt tosipuheilla kotijoukkueella ja tuon vieraskiertueen myötä on Oilersilla loistavat lähtökohdat voittoon. Suurimman huomion tässäkohtaa saa kuitenkin erikoistilannepelaaminen. Melko hullulta kuulostaa, mutta Edmonton Oilers ei ole tehnyt ensimmäistäkään Ylivoimamaalia viimeiseen kuuteen (6) otteluun! Ryan Nugent-Hopkins on edellisenkerran osunut yyveellä Detroitia vastaan 7.11 käydyssä vieraskamppailussa. Miksi tämä asia minua niin kiinnostaa niin Chicago Blackhawks on koko liigan heikoin alivoimajoukkue (69,5%). Luotan siihen että YV-maali tai jopa maaleja saadaan tänään Oilersin toimesta aikaan, Talbot pelaa maalissa erittäin suurella todennäköisyydellä tänään, Connor McDavid löysi iloisen peli-ilmeen ja Jesse Puljuärvi tekee ensiyönä maalin. Näillä eväillä vähän varmistettuna on Oilers loistava valinta peleihin.

Kohde menee oikein kun Edmonton Oilers voittaa ottelun (sisältää JA + RL)  

Edited by poronvoima
Tulos: 5-0
  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Columbus Blue Jackets vs Colorado Avalanche NHL 22.11.2016 02:00

 

Valinta: Columbus Blue Jackets @2.15

 

Tilastoja: CBJ 3voittoa 2 JA-voittoa viimeiset 5 kotipeliä

CBJ 27 maalia tehty viidessä viimeisessä kotipelissä ja vain 9 päästetty! 

 

Colorado viimeisestä viidestä vierasottelusta 2voittoa ja 9 tehtyä ja 16 päästettyä maalia!

 

Columbus päästettyjen maalien keskiarvo 2.3

 

 

 

Perusteluja: Columbus on ollut tosi kovassa iskussa nyt kotiotteluissa ja viimepeli Capitalsia vastaan vieraissa oli tosi vakuuttavaa. Columbuksen hyökkääminen on todella paljon parempaa jos vertaa Coloradoon joka ei hirveästi ole maaleja saanut aikaan.

 

Tulosveikkaus: Columbus 4 2 Colorado 

 

Onnea! ?

 

 

 

 

Eka pelivinkki tosiaan katotaan miten käy!?

 

Link to post
Share on other sites

Hollanti:Eerste division jalkapallo klo.21:00

Jong PSV  Jong PSV - Graafschap   Graafschap

2.pa Jong PSV @2.50 Unibet

Puukenkä maasta kotijoukkueen toista puoliaikavoittoa kokeillaan.

Jong PSV on kova kotijengi ja tappiota se ei ole vielä kärsinyt kotonaan.Se on hoidellut mallikkaasti kaikki pelaamansa kuusi kotimatsiaan.Jong PSV:n lahjakkaistatanuorista osa on ollut ykkösjoukkueen mukana viimeotteluissa,mutta lähinnä vaihtopenkillä,mutta tänään voisi sitä peliaikaa tulla.Tänään on myös luultavasti ykkösestä jokunen pelaaja mukana,mutta ketä,ei ole sen varmempaa tietoa,kuin mitä Jongin sivuilla on väläytelty nimet Wijs,Jozefzoon,Poulsen.

Graafschap on tälläkaudella toistaiseksi ottanut kaikki voittonsa kotonaan.Vierasmatseissa sillä olisi petraamisa ja se onkin yksi kolmesta joukkueesta sarjassa,joka on vielä ilman voittoa reissupeleistään.Graafschapin paras iskijä Puolan Parzyszek on vaarallinen ja PSV:n puolustus saa olla varuillaan.

Jong PSV:llä on ollut tapana voittaa toisetjaksot kotonaan.Se hävisi ensimmäisellä kierroksella 2.pa:n kotonaan Den Boschille,mutta sen jälkeen se on ratkaissut toiset jaksot edukseen niin testataan sitä tänään surkeita otteita vieraissa esittänyttä Graafschapia vastaan.

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Englannin valioliiga klo 22:00

West Bromwich - Burnley

Maanantai-illan huumaa tarjolla valioliigakamppailun merkeissä. Sarjataulukkoa katsoessa koitokseen lähdetään varsin tasaisista merkeistä kun joukkueet majailevat sarjassa peräkkäin sijoilla 11 ja 12. Pisteitä kasassa Burnleyllä 14 ja kotijoukkue WBA:lla 13. Maalejakin ovat joukkueet tehneet ja päästäneet lähes saman verran (WBA 12:15, Burnley 11:15). 

Nousijajoukkue Burnley ei ole monelle satunnaisesti jalkapalloa seuraavalle henkilölle tuttu, eikä se ole tälläkään kaudella viihtynyt otsikoissa. Nousijajoukkueista suurimman huomion on saanut Hullin alkukauden menestys huomioon ottaen suuret ongelmat joukkueen sisällä. Huomiotta on kuitenkin jäänyt Burnleyn varsin hyvät otteet, jonka peli perustuu suuresti vastahyökkäyksiin. 

Kotijoukkue West Bromwich puolestaan etsii jalkapallollista identiteettiään edelleen. Joukkue on aina seisonut jykevän ja vahvan, vaikkakin hieman hitaan puolustuksen varassa. WBA:n nykyistä luotsia Tony Pulisia on kritisoitu useasti hänen muuttumattomuudesta pelitavan suhteen eikä suotta. Nykyinen WBA pelaa pitkiä palloja vähällä pallonhallinnalla, korostaen erikoistilannepelaamista. Juuri niin kuin Pulisin Stoke pelasi vaihtelevalla menestyksellä monta vuotta. Tony Pulisin valmennusfilosofiaa rikkoo kumminkin täksi kaudeksi ostettu Nacer Chadli, joka ei millään mittarilla ole Pulisin pelitavan näköinen pelaaja. Silti Chadli on ehkä yksittäisistä pelaajista tärkein palanen WBA:ssa, sillä Chadli on alkukaudella iskenyt 4 maalia antaen 2 maaliin johtanutta syöttöä, kun joukkue on yhteensä tehnyt 12 maalia. Täten Chadli on ollut osallisena 50% WBA:n maaleista.

Näitä kahta joukkuetta yhdistää se, että kumpikin antaa mieluusti pallonhallinnan vastustajalle ja ruokkii itse pitkiä palloja. Tätä faktaa kuvaa hyvin joukkueiden syöttömäärät. WBA on antanu kauden aikana yhteensä 3240 syöttöä ja Burnley 3601. Burnleyn syöttömäärä on valioliigan 2. pienin ja WBA:n pienin. Näistä syötöistä n. 25% on vielä pitkiä palloja, joten kovin paljoa hinkkausta keskialueella ei nämä joukkueet harrasta. Joukkueiden pallonhallinnat ovat myös otettava tarkastuksen alle. WBA:n pallonhallinta niin kotipeleissä kuin yhteensäkin on n. 42-43%. Burnleyllä puolestaan vieraissa n. 36% ja yhteensä n. 38%. Joukkueet ovat pelanneet molemmat 11 peliä tällä kaudella eikä kumpikaan joukkue ole yhdessäkään pelissä pitänyt palloa yli 50% peliajasta. Edes Hullia vastaan kotonaan Burnley ei suostunut pallonhallintaan, pitäen palloa vain n. 40%. Fakta on kumminkin se, että jomman kumman tulee pallonhallinta ottaa ja se joukkue joutuu ulos mukavuusalueeltaan. Veikkaukseni on, että se joukkue tulee olemaan WBA ja perustelen sen sillä, että suuremmat paineet hakea täydet pisteet ovat WBA:lla kotiyleisön edessä. 

Pulisin WBA ei toden totta ole tunnettu pallonhallintajoukkueena, joten se joutuu vaikean paikan eteen, mikäli se tänään siihen työhön joutuu. Joukkue on tottunut pelaamaan alhaisella linjalla, sillä se on lähes aina vastaanottavana osapuolena. Mikäli se tänään hallitsee palloa, ei linja voi pysyä oman maalin lähistöllä, sillä silloin keskikentän ja puolustuksen väliin syntyy liian iso kuilu. Mutta kun WBA:n pakit nostavat pallonhallintatilanteessa itsensä ylös, syntyy puolustajien taakse tilaa. WBA:n puolustus on vielä erittäin hidas (Evans, McAuley, Dawson), jolloin Burnleyn nopeat tilanteenvaihdot voivat synnyttää heille tuttujen vastahyökkäyksien ja pitkien pallojen ansiosta erittäinkin hyviä maalipaikkoja. Kaiken lisäksi Burnley on ollut tällä kaudella maalipaikoissaan erittäin tehokas. Kiintoisaa on myös nähdä alottaisiko jo jokin aika sitten pelikiellosta vapautunut, erittäin nopea, Burnleyn Andre Gray tänään hyökkäyksessä Sam Vokesin tilalla tai rinnalla.

Vaikka Burnley tänään luultavimmin pääseekin peliin paremmassa tilanteessa kuin WBA, on WBA kotijoukkueena paremman materiaalinsa turvin ennakkosuosikki. Kotijoukkueelta puuttuu varmuudella vain Saido Berahino. Nacer Chadli on myös loukkaantumisensa jälkeen pieni arvoitus ja vaikka pelaisikin niin onko 90min kunnossa? Pulis kertoi, että Chadlin pelaamisesta päätetään vasta hieman ennen peliä. Chadli harjoitteli joukkueen kanssa ensimmäisen kerran torstaina. Mikäli Chadli ei pelaa, on Burnleyn asema entistä parempi. Burnleyltä puolestaan 100% varmasti sivussa ei ole ketään. Stephen Ward on pienoinen kysymysmerkki, mutta laitapuolustajana häntä kyllä paikkaa samalla tasolla Liverpoolista lainalla oleva Jon Flanagan. 

Ottelu siis pähkinänkuoressa: WBA ottanee epätyypilliseen tapaansa pallonhallinnan. Burnley puolestaan pääsee oman ideologiansa mukaan haastamaan kotijoukkuetta nopeilla tilanteidenvaihdolla vastahyökkäyksillä ja pitkillä palloilla. WBA luonee enemmän paikkoja, mutta kysymysmerkki on tuleeko laukaukset kaukaa vai huippupaikoilta, sillä Burnleyn puolustus on ollut alkukaudesta hyvin toimiva. Burnleyn maalivahti Tom Heaton on myös ollut uskomattomassa vireessä pelastaen joukkueelle useita pisteitä.

Tilastoista voidaan huomata vielä, että Burnleyn saldo vieraissa on 0-1-3, johon ei pidä takertua liikaa, sillä kyseisten pelien vastustajat ovat olleet Chelsea, Leicester, Southampton ja ManU. Tänään vastassa on edellä mainittuja joukkueita selkeästi heikompi poppoo.

Odotusarvo 1x2: 44-31-25 Rajakertoimet: 2,27-3,23-4,00

Vinkki: Burnley @4,85 Unibet

Huomioitavaa; Burnleyn kerroin noussut jo muutaman otteeseen 0,10 tämän päivän aikana, joten kerroin saattaa yhä nousta. 

Edit: Odotusarvo, rajakertoimet ja vinkin kerroin (Aiempi 4,7 nyt 4,85)

EDIT 2: Onnea betsanneille! :D Burnley päätti ottaa pallon haltuunsa ja tulos on sen mukaista. Joukkue ei saa pallon kanssa WBA:n toimivaa puolustusta vastaan mitään aikaiseksi ja WBA kurittaa hyökkäämällä paremmalla materiaalilla vastaan pelityylillä, jota Pulis on heidän mieliin hakannut pajavasaralla tulostansa asti. 1. pa WBA -2,5 @4,8 Unibetilta kiinni 2-0 tilanteessa. 

Huomenna lissää UCL futista. Yritän jonkun aiheen väsätä.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Sveitsi, Challenge League, KLO 20.45

Schaffhausen - Aarau

Valinta: Aarau o1.5

Kerroin: 2.00 (Bet365) 

Sarjajumbo ja sarjan heikoimpia kotijoukkueita oleva Schaffhausen isännöi vastikään sarjaan pudonnutta Aarauta. Tasoeroa kyllä löytyy, mutta silti en voittajaa uskalla mennä veikkaamaan. 

Schaffhausen on pelannut erittäin heikosti. 10 pistettä 14:stä ottelusta ja vain kaksi nollapeliä kertovat jo paljon. Tilastot eivät kerro kaikkea, mutta kyllä se pelaaminenkin on ollut äärimmäisen huonoa ja itse lähtisin jo tässä vaiheessa kokeilemaan valmentajanvaihtoa. Axel Thoma jatkaa kuitenkin vielä toistaiseksi Schaffhausenin peräsimessä. Schaffhausenin suurimmat vaikeudet ovat olleet ehdottomasti puolustuspäässä, kun omissa on soinut peräti 29 kertaa 14:ssa ottelussa. Ja kuten mainittua, Schaffhausen on sarjan heikoimpia kotijoukkueita. Se ei ole voittanut vielä ainuttakaan kotipeliä sen seitsemästä kotiottelusta ja viidessä niistä päästänyt vähintään 2 maalia. En usko tilannetta helpottavan se, että isäntien sekä ykkösmaalivahti, että joukkueen tärkeä puolustuksen osanen on sivussa. 

Vastaan asettuu Aarau, joka on ehdottomasti sarjan kovatasoisimpia joukkueita. Aarau kykenee hyvänä päivänä haastamaan jopa ylivoimaisen Zurichin. Aarau aloitti kautensa todella lupaavasti 14:llä pisteellä 6:sta ottelusta, mutta meno on hiipunut ja se ei ole voittanut viiteen liigaotteluun. Tänään jos koskaan sillä on hyvä mahdollisuus kääntää kurssi. Se ei ole vakuuttanut vieraissa, mutta yllätyksellisesti se on kuitenkin maaliverkkoja heiluttanut tehokkaammin vieraissa kuin kotona. Kaikki on tänään pedattuna Aaraulle ja uskon sen kivenkovan materiaalin pystyvän ainakin kahdesti heiluttamaan Schaffhausenin verkkoa, kun muutkin, huomattavasti heikommatkin siihen ovat pystyneet. Aarau lähtee haastattelujen mukaan todella motivoituneena liikkeelle ja uskon itsekin tänään nähtävän todella vihaisen ja samalla tehokkaan Aaraun. 

Tulosveikkaus: 1-4

 

Kohde menee oikein, kun Aarau tekee ainakin kaksi maalia. 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Koripallo,NBA 02:00

Charlotte Hornets - Memphis Grizzlies

Valinta: U 198 pistettä @1.93 Comeon

Yhteenveto: Molemmilla joukkueilla on viime aikoina peli toiminut hyvin. Molemmat joukkueet pelaavat hyvin puolustusvoittoista peliä ja etenkin vierasjoukkue Memphis Grizzlies pelaa usein hidas tempoista peliä. Keskinäiset ottelut myös menneet under kaavalla Hornetsien kotona niin eiköhän se jatku.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...