Jump to content
 • Käyttäjien kirjoittamat vetovihjeet

  VihjeParatiisin tarkoitus on että kuka vaan saa kirjoittaa vedonlyöntivihjeitä, niin harrastajat kuin ammattilaisetkin. Tästä syystä vihjeiden taso voi vaihdella jonkinverran. On siis vierailijan omalla vastuulla tutkia että kenen vihjeitä seuraa tarkemmin. Monella käyttäjällä on palautusprosentti profiilissaan näkyvissä.

  Moni käyttäjä ei jaksa kirjoitella perusteluita, joten he mielummin laittavat kohteita näkyville Vedonlyöntiseurannat ja blogit -osioon. Kyseisestä osiosta voi löytyä hyviäkin seurattavia.

  VihjeParatiisin Päivän Vihjeet

  Päivän Vihje on osio mihin VihjeParatiisin ylläpito valitsee lähes päivittäin käyttäjien keskuudesta päivän parhaimman kohteen. Tässä osiossa pyritään voitollisuuteen. Vihjeet ovat vuodesta 2013 olleet voitollisia vaikka väliin on mahtunut huonojakin vuosia. Pyrimme valitsemaan semmoiseen kohteen mitä on turvallista lyödä ja palauttaa pitkässä juoksussa jotain takaisin

   

 • Vihjeitä vihjeisiin!

  - Muista kerroinvertailu

  - Lue perustelut ajatuksella

  - Vertaile omaan mielipiteeseen

 • päivänvihjeet.png

   

   

   

 • Uudet vetovihjeet

  • Australian avoimet sekanelinpeli klo 7:15 Ebden/Moore - Dabrowski/Kontinen Pelivalinta: Dabrowski/Kontinen Kerroin: 1,50 Unibet Tässä matsissa kotiyleisön suosikit Ebden/Moore kohtaavat nelinpelin spesialistit Dabrowski/Kontinen.  Ebden/Moore kaksikko voitti avauskierroksella Jurak/Martin kaksikon ailahtelevan peliesityksen jälkeen. Kumpikaan pelaajista ei ole nelinpeleissä menestynyt kovinkaan hyvin. Molemmilla pääpaino kaksinpeleissä ja nelinpelejä tulee pelailtua kaksinpelin ohessa.  Dabrowski/Kontinen kaksikko sen sijaan panostaa täysin nelinpeliin. Dabrowski pelaa myös hieman kaksinpeliä, mutta nelinpeli on naisen päälaji. Pidän Dabrowskia erittäin hyvänä naispelaajana ja Kontinen on osoittanut myös kuuluvansa miesten puolella aivan huippupelaajien joukkoon.  Dabrowski/Kontinen parin pelityylit sopivat hyvin yhteen ja mielestäni parilla on hyvät edellytykset edetä jopa Australian avoimissa finaaliin. Tähän matsiin Dabrowski/Kontinen kaksikko lähtee selvänä suosikkina. 
  • Koripallo klo 03:00 Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks Pelivalinta: Dallas Mavericks Kerroin: 1,88 Marathonbet Dallas kohtaa vierasottelussa Oklahoman.  Oklahomalla hieman loukkaantumishuolia ottelun alla. Ferguson, Gallinari, Nader ja Roberson ovat sivussa tästä ottelusta. Oklahomalla ei ole kovin laaja rosteri, joten poissaolot varmasti näkyvät pelissä.  Dallas on kärsinyt poissaoloista myös pitkään, mutta nyt tilanne näyttää paljon paremmalta kun tärkeät pelaajat Hardaway ja Porzingis ovat pelikunnossa. Lisäksi supertähti Doncic ollut vakuuttava koko kauden. Dallasilla laajempi rosteri ja rotaatiota löytyy tarvittaessa.  Oklahoma on kova kotijoukkue ja kotiedun merkitys ottelussa on suuri. Pidän kuitenkin Dallasia suosikkina ottelussa vieraspelistä huolimatta. 
  • Koripallo, Euroliiga Valencia - Panathinaikos Vihje: Valencia ML Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 22:00 - Valencia isännöi Panathinaikosta euroliigan puolella. Tasainen ottelu on tulossa ja kertoimet on suht hyvin asetettu tasabookiksi. Molemmat joukkueet ovat materiaaliltaan hyvin saman vahvuisia ja oikeastaan erona löytyy se että Valencia pelaa enemmän puolustusvoittoista ja hidas tempoisempaa peliä kuin vierasjoukkue Panathinaikos. Kotietu tässä ottelussa on hyvin tärkeässä roolissa sillä molemmat joukkueet ovat erinomaisia ja selkeästi parempia kotonaan kuin vieraissa. Valencia on voittanut viimeisestä 10 kotipelistään 9 yhteensä ja euroliigan puolella viimeisestä 5 kotipelistään on Valencia voittanut 4. Panathinaikos puolestaan voittanut viimeisestä 10 vieraspelistään 5 yhteensä ja euroliigan puolella viimeisestä 5 vieraspelistään on Panathinaikos voittanut 2. Valencian hidastempoinen ja puolustusvoittoinen pelityyli sopii erinomaisesti Panathinaikosta vastaan joka oli viime euroliigan vieraspelissään vaikeuksissa Milanoa vastaan joka pelaa myöskin samantyyppistä peliä ja on saman kastin joukkueita myöskin kun molemmat tässä ottelussa. Näistä ennakkoasemista Valencia kotonaan maistuu ja saisi olla jopa pienoinen suosikki otteluun kotiedun ja pelitavan sopivuuden puolesta.
  • Koripallo, NBL Cairns Taipans - Illawarra Hawks Vihje: Cairns Taipans -9.5 Kerroin: 1.97 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 11:00 - Cairns Taipans isännöi Illawarra Hawksia NBL ottelussa. Cairns Taipans lähtee tähän kamppailuun kotonaan ansaitusti isona suosikkina ja lähdetään hakemaan heidän voittoaan tasoituksella. Illawarra Hawks auttamatta selkeästi liigan heikoin joukkue niin materiaaliltaan kuin myös peliltäänkin eikä tämä vieraspeli ainakaan auta asiaa. Illawarra Hawks on nyt 6 pelin tappioputkessa ja vieraissa voittanut vain 2 peliä viimeisestä 10 pelaamastaan. Cairns Taipans puolestaan pelannut hyvän kauden tähän mennessä ja löytyy sarjataulukon sijalta 3. Joukkue on viimeisestä 5 pelaamastaan pelistään voittanut 4 ja viimeisestä 10 kotipelistään voittanut 9. Kotietu on ollut tällä kaudella tärkeä Cairns Taipansille sillä joukkue on vieraissa pelannut 4-7 rekordilla kun puolestaan kotona on pelannut 10-3 rekordilla. Cairns Taipans on joukkueista selkeästi vahvempi ja pääsee kotonaan pelaamaan joka on heille iso + kun puolestaan heikolle Illawarra Hawks joukkueelle vieraissa pelaaminen iso -
  • Snooker, German Masters Zhao Xintong - Anthony McGill Vihje: Anthony McGill Kerroin: 2.13 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 16:00 - German Mastersin 1/16 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 41. Xintong ja Maailmanlistan 31. McGill. Kerroinasettelu myös tässä kohteessa ihmetyttää, miten on McGill saatu tähän otteluun pienoiseksi altavastaajaksi. Zhao Xintong on hyvä nuori snookerin pelaaja ja välillä esittänyt hyviä otteita mutta myös välillä hävinnyt selvästi itseään heikommallekin pelaajalle, tietty tasaisuus puuttuu täysin Xintongin pelistä. Anthony McGill puolestaan pelaajista paljon kokeneempi sekä myös varmempi pelaaja joka ei ailahtele niin paljoa vaan pystyy pitämään omaa tasoaan yllä. McGill pelasi tammikuussa Champions Leaguessa hyvin ottein ja on parhaana päivänään ihan lajin top 15 pelaajia. Xintong on hyvä pelaaja mutta ei vain tule riittämään tässä ottelussa kokeneemmalle McGillille, suht tasainen kamppailu tulee olemaan eikä McGill missään nimessä tule dominoimaan koko ottelua mutta 5-3/5-4 luvuin McGill tulee ottelun voittamaan eikä saisi olla altavastaaja edes pienesti kertoimissa.
  • Snooker, German Masters Ian Burns - Neil Robertson Vihje: Ian Burns +3.5 freimiä Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 16:00 - German Mastersin 1/16 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 82. Burns ja Maailmanlistan 3. Robertson. Kerroinasettelu tähän +3.5 freimiin Burnsille ihmetyttää paljon kirjoitushetkellä (27.1) kun Unibet tarjoaa markkinaa selvästi suurempaa kerrointa sen ollessa 1.80 kun oikeastaan melkein jokaisella muulla bookkerilla, paria lukuunottamatta kerroin on 1.50-1.60 lukemissa. Neil Robertson lähtee tähän otteluun ansaitusti suurena suosikkina ja pelasi viime turnauksessaan European Mastersissa suorastaan fantastista snookeria ja lopetti turnauksen vielä erittäin kauniisti puhtaalla 9-0 voitolla finaalissa. Nyt on kuitenkin uusi turnaus ja uudet kujeet, ja ehkä jopa ihan minimaalisen pienoinen voittokrapula kuitenkin kaikista dominoinnista huolimatta tulee Robertsonilla olemaan tähän otteluun tullessa niinkuin kuuluukin olla. Neil Robertson tulee tässäkin turnauksessa pelaamaan hyvin ja voittamaan Burnsin kuten myös muitakin pelaajia varmasti. +3.5 freimiä eteen on kuitenkin liikaa annettu tähän turnauksen avausotteluun. Burns pystyy hyvänä päivänään pistämään koviakin snookerin pelaajia tiukalle eikä ole niin heikko pelaaja kuin kertoimet antavat ymmärtää, Robertson varmasti hoitaa tämän homman himaan ilman ongelmia ja jatkaa turnaustaan mutta en usko että sentään 5-0/5-1 luvuin tulee Robertson tätä voittamaan vaan Burns pystyy kyllä sen verran antamaan vastaan että Robertson voittaa ottelun 5-2/5-3 luvuin mutta ei ihan totaalista nöyryytystä tule sentään Burns kokemaan.
  • Snooker, German Masters Mark Williams - Yuan Sijun  Vihje: Yli 7.5 freimiä Kerroin: 1.86 Vedonlyöntitoimisto: Bethard Alkamisaika: 15:00 - German Mastersin 1/16 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 2. Williams ja Maailmanlistan 45. Sijun. Sama teema jatkuu tässä vihjeessä kuin ylemmässä vihjeessä eli overia haetaan myös tähän. Mark Williams aloitti tammikuussa pelaamalla Champions Leaguessa erinomaisesti, viime otteluissa ei ole kuitenkaan Williams ollut terävimmillään ja hävisi molemmissa turnauksissa, The Mastersissa sekä European Mastersissa avauskierroksella. The Mastersissa Maailmanlistan 14. Bingham oli selkeästi parempi 2-6 luvuin ja myös voitti koko turnauksen, European Mastersissa puolestaan Maailmanlistan 25. Zhou 'yllätti' Williamsin voittamalla 4-5 ja edeten aina turnauksen finaaliin, vain hävitäkseen 9-0 Neil Robertsonille. Yuan Sijun pelannut viimeksi German Mastersin karsintoja kun hän voitti juurikin nimenomaan Zhoun 5-4 luvuin. Sijun ei ole viime kuukausina päässyt ihan hirveästi pelaamaan snookeria mutta lukeutuu kuitenkin näihin erittäin talenttisiin ja kovaa harjoitteleviin kiinalaisnuoriin. Sijun on kuitenkin pelaamissaan otteluissa pelannut hyvin ja viime kuukausina pistänyt mm. Maailmanlistan 4. O'Sullivanin kuin myös Maailmanlistan 10. Murphyn todella tiukoille. Todella tasainen ottelu tämäkin kuten yllä oleva. Mark Williams kokeneempi ja parempi pelaaja mutta viime aikoina on vähän ollut ailahtelevassa ja alakuloisessa formissa eikä lähelläkään parastaan. Yuan Sijunilla on mahdollisuus jopa yllättää Williams ja voittaa koko ottelu mutta uskon että Sijun pystyy ainakin pitämään ottelun todella tiukkana ja pistämään painetta Williamsille.
  • Snooker, German Masters Tian Pengfei - Graeme Dott Vihje: Yli 7.5 freimiä Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 15:00 - German Mastersin 1/16 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 62. Pengfei ja Maailmanlistan 20. Dott. Graeme Dott lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina niin kertoimissa kuin myös omissa papereissani. Graeme Dott on pelannut tammikuun alussa jo Champions Leagueta ja nyt viimeisempänä European Mastersissa joten tatsia löytyy jo tämän vuoden puolelta hyviä pelaajia vastaan paljon. Pengfei pelasi myös European Mastersissa ja hävisi avausottelussa 3-5 luvuin kovavireiselle Maailmanlistan 16. Carterille.  Dott puolestaan voitti avausottelussa Maailmanlistan 37. Liangin mutta hävisi sitten toisessa ottelussaan erinomaisesti koko turnausta dominoineelle Maailmanlistan 3. Neal Robertsonille. Hyvin tasainen pari on tässä kyseessä ja molemmat pelaajat pelanneet viime aikoina hyvää snookeria, Pengfein maailmanlistan sijoitus jonkun verran saattaa hämätä mutta hyvästä pelaajasta on kyse. Dott hyvin todennäköisesti tulee tämän ottelun voittamaan mutta Pengfei pystyy kyllä laittamaan Dottin kunnolla ahtaalle eikä tule mitään antamaan helpolla. Mahdollisesti jopa kaikki 9 freimiä tullaan näkemään tässä erittäin tasaisessa kamppailussa mutta ainakin 3 freimiä tulevat molemmat voittamaan jotta overi saadaan tästä tasaisesta väännöstä aikaiseksi.
  • Tennis, Australian Open Sekanelinpelit Mattek-Sands B. / Murray J. - Ostapenko J. / Paes L. Vihje: Mattek-Sands B. / Murray J. 2-0 Kerroin: 2.10 Vedonlyöntitoimisto: William Hill Alkamisaika: 07:00 - Australian Openin sekanelinpelien neljännesvälierissä kohtaavat Mattek-Sands B. / Murray J. ja Ostapenko J. / Paes L. Ostapenko/Paes pari on pelannut yhdessä vain yhden ottelun joka tuli tässä turnauksessa Sanders/Polmans paria vastaan, siitä heille irtosi nahkea 2-1 voitto. Mattek-Sands/Murray puolestaan pelanneet yhdessä jo paljon pidemmän aikaa ja otteluita löytyy yhdessä lukuisia joten synergia on huomattavasti paremmalla tasolla kuin Ostapenko/Paes parilla joka ei ole paljoa pelannut yhdessä. Kommunikointi ja oman parin pelin tunteminen on hyvin tärkeää nelinpeleissä, etenkin sekanelinpeleissä. Mattek-Sands/Murray pari on pelannut paljon yhdessä ja pitkään mutta myös menestynyt erinomaisesti ja pari onkin kaksinkertainen hallitseva US Open sekanelinpelien voittaja. Mattek-Sands/Murray tulevat tämän pelin heikompaa paria vastaan hoitamaan suoraan 2-0 erin ilman suurempia vaikeuksia.
  • Jääkiekko, KHL SKA Pietari - Dinamo Minsk Vihje: SKA Pietari yli 4.5 maalia Kerroin: 2.40 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 18:30 - SKA Pietari isännöi Dinamo Minskiä. Lähdetään hakemaan kotijoukkue SKA:lle paljon maaleja, lähtökohtaisesti kun ajattelee että jääkiekossa pelataan yli 4.5 maalia yhdelle joukkueelle tuntuu se hyvin typerältä mutta tässä tapauksessa tasoeron ollessa mitä on lähdetään sitä hakemaan. SKA Pietari selkeästi laajempi ja parempi joukkue niin kokoonpanoltaan kuin myös peliltään. SKA Pietari on taas viime aikoina alkanut näyttää vanhalta tutulta dominoivalta SKA:lta etenkin kotonaan pelatessa. Dinamo Minsk puolestaan ei ole menossa yhtikäs mihinkään eikä ainakaan vierasottelu yhtään avita Dinamo Minskiä kun se on voittanut vain 2 ottelua pelaamastaan 15 viimeisestä vieraspelistä. Noissa otteluissa Minsk on hävinnyt useasti hyvin suuresti ja rumasti mm. 5-1 luvuin 4 kertaa ja löytyy sieltä mm. 9-1, 7-2, 6-3 luvuin tappioita. Dinamo Minsk on tällä kaudella selkeästi liigan heikoin joukkue ja selkeästi päästänyt myös eniten maaleja koko liigassa. Tasoero on todella iso SKA:lle ja mitään muuta kun murskavoittoa kotijoukkueelle ei voi olettaa, ainakin Minsk omiin ottaa paljon maaleja, se on varma.
×
×
 • Create New...