Jump to content
 • Käyttäjien kirjoittamat vetovihjeet

  VihjeParatiisin tarkoitus on että kuka vaan saa kirjoittaa vedonlyöntivihjeitä, niin harrastajat kuin ammattilaisetkin. Tästä syystä vihjeiden taso voi vaihdella jonkinverran. On siis vierailijan omalla vastuulla tutkia että kenen vihjeitä seuraa tarkemmin. Monella käyttäjällä on palautusprosentti profiilissaan näkyvissä.

  Moni käyttäjä ei jaksa kirjoitella perusteluita, joten he mielummin laittavat kohteita näkyville Vedonlyöntiseurannat ja blogit -osioon. Kyseisestä osiosta voi löytyä hyviäkin seurattavia.

  VihjeParatiisin Päivän Vihjeet

  Päivän Vihje on osio mihin VihjeParatiisin ylläpito valitsee lähes päivittäin käyttäjien keskuudesta päivän parhaimman kohteen. Tässä osiossa pyritään voitollisuuteen. Vihjeet ovat vuodesta 2013 olleet voitollisia vaikka väliin on mahtunut huonojakin vuosia. Pyrimme valitsemaan semmoiseen kohteen mitä on turvallista lyödä ja palauttaa pitkässä juoksussa jotain takaisin

   

 • Vihjeitä vihjeisiin!

  - Muista kerroinvertailu

  - Lue perustelut ajatuksella

  - Vertaile omaan mielipiteeseen

 • päivänvihjeet.png

   

   

   

 • Uudet vetovihjeet

  • Jääkiekko, NHL  Toronto - Minnesota  YV-maalit yli 1,5 @2.18 Nordicbet  (sis ja)  KLO: 02.00  Melkoinen ohjelma Wildilla menossa otteluiden suhteen. 11/13/14 ja 16 päivä pelit. Stalock / Dubnyk täysin tuuliajolla. Stalockin nolla Ottawaa vastaan ei ollut mikään suoritus. Sen verran munaton Senators oli vastassa. Minnesota on tänä vuonna todella heikko, eikä asiaa pudotuspeleihin luultavasti ole. Hidas nippu jostain syystä. Reagointi ja liike ei riitä. Ei enää edes Koivun Mikolla. Kenties se ylivoima tarjoaa maaleille mahdollisuuden.  Toronto pelaa ailahtelevasti, mutta tämän joukkueen osalta maltti on valttia. Muutama sööri kun saadaan takaisin sairastuvalta niin hyvä tulee. Joukkue on todella selkeä suosikki tähän otteluun ja mielestäni liikkeen kautta Minnesota voidaan upottaa oikein kunnolla. Maple Leafs ei omassa päässä vielä parasta ole antanut, mutta sekin aikanaan. Ylivoimalla homma toimii toistaiseksi kohtuudella. Tuleva vastus tulee kuitenkin ottamaan penalttia ja mikään ihme ei olisi jos Toronto tekisi tuon 2 yyveekaappia yksinkin. Käsiä löytyy.  Tappioputken katkaissut Toronto on kaikinpuolin suosikki ja kun pelityylit vielä isketään yhteen ja rasitus myös niin tämä kohde tuntuu hyvältä. Eetteri soimaan 4/5.  Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 YV-maalia 
  • Jääkiekko  NHL  KLO  02.00   Toronto Maple Leafs -  Minnesota Wild    Valinta :  Toronto Maple Leafs  Kerroin;   1,72 ( NordicBet )    B2B pelinä Minnesota pelaa. Dybnyk toki maalissa.   Kuitenkin kotijoukkue on näistä parempi ja tulee luultavasti voittamaan.  Wild ei ollut eilen mikään kummoinen,  mutta  kuitenkin joukkue pystyi Senators joukkueen voittamaan.  Tänään vastus on liian kova.  Kotijoukkueella toimii maalinteko ihan kiitettävästi ja siinä ei vieraat perässä pysy, jos ja kun kotijoukkue tekee sen 3-5 maalia.  Kunhan Toronto Maple Leafs voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
  • Jääkiekko, NHL  Calgary - Philadelphia  Pisteentekijä: Ivan Provorov @2.20 Nordicbet  (sis ja)  Claude Giroux yli 2,5 laukausta maalia kohti @1.90 Nordicbet  (sis ja)  KLO: 04.00  Hullulta tuntuu itse ottelunkin kertoimet, mutta näillä painetaan nyt 5/5.  Philadelphia suoraa voittoa kylkeen.  Calgary on pelannut 6 ottelua ja Philadelphia 3.  Calgaryn mv-osasto  (Talbot-Rittich) herättää itsessään enemmän kylmiä väreitä kuin luottoa. Toiseksi kotijoukkueen hyökkäys on tullut ryminällä alaspäin viimekaudesta. Puolustus kuriton, eikä kiekollinen pelaaminen ole vaaditulla tasolla. Useampi kierros tässä kuitenkin tarvitaan jotta Flamesista saadaan tarvittavat tiedot irti. Tähän kohtaan kuitenkin joukkue on mielestäni altavastaaja ja missään nimessä Philadelphia ei maaleitta jää.  Vierasjoukkue Philadelphia. Povattu jo alkuun oman divisioonan voittajaksi. Hyvin on lähtenyt käyntiin kausi ja jokaisesta kolmesta pelistä on pisteitä tarttunut matkaan. Muuta selitystä joukkueen kertoimelle en löydä kuin heikon vieraspelaamisen ja Calgaryn tappiot. Näiden ei kuitenkaan pitäisi juuri vaikuttaa ainakaan Philadelphian peliin sillä lepoa ja aikaa on ollut yllin kyllin.  Otetaan siis peleihin Philadelphian Provorov. Joukkueen ENITEN peliaikaa saava puolustaja. Pelaa yyveetä ja on saalistanut 3 ottelussa tehot 1+2=3. 20-24min jääajalla operoiva Pakki on totisesti otettava peleihin. Kerroin suorastaan järjetön.  Giroux. Jokaisessa ottelussa yli 2,5 kutia maalia kohden. Vaikea uskoa että tämä peli tekisi poikkeuksen. Yyveeaikaa heruu reilusti ja jääaikaa myös mikäli Philadelphia ei johda ottelua liian paljon loppua kohden mentäessä.  Molemmat kohteet tärähtää eetteriin isolla kädellä.  Vieraat ovat itselleni suuri suosikki joten jostain syystä tuntuu helpolta painaa nämä peleihin.  PS. Lepoetu merkittävä vieraiden hyväksi.  Kohteet menee oikein kun Provorov kirjaa pisteen ottelusta / Giroux laukoo yli 2,5 kertaa maalia kohden.   
  • Jääkiekko, Liiga  TPS - KooKoo  YV-maalit yli 1,5 @2.03 Nordicbet  (sis ja)  KLO: 18.30  Turussa on otettu turpaan ihan huolella. Jonne Virtasen tapauksen jälkeen joukkue on totaalisesti kontannut. Tirronen aloittaa tänään maalilla ja Filppula ei pelaa. Ei hyvältä näytä tälläkään kertaa. TPS on pelannut myös 5 edellistä otteluaan tekemättä AINUTTAKAAN YV-maalia. Poronvoima luottaa tänään varovasti siihen, että yksi yyveehäkki nähdään tepsiltä.  KooKoo on petrannut ylivoimaansa ja viimepelin "vitosen" aikana joukkue värkkäsi kaksi maalia. Koko ottelussa yhteensä 3 yyveekaappia. Sillä joukkue pyrkii tänäänkin voittamaan sillä mielestäni Haukeland maalissa antaa todella paljon tasoitusta.  Sekava ottelu ennakkoon ansaitsee tämän vedon. Yyvee kuitenkin toimii KooKoolla ja TOIVOTTAVASTI myös Tepsillä.  Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 1,5 YV-Maalia 
  • CHL klo 20:30 Rungsted - HPK Pelivalinta: Rungsted ML Kerroin: 3,05 Coolbet Merkityksetön CHL ottelu, johon HPK lähtee hyvin mielenkiintoisella kokoonpanolla. Poissa on kasa avainpelaajia ja otteluun lähdetään kakkosmiehistöllä.  Rungsted hävisi selvästi ottelut Plzeniä ja Zugia vastaan kotikentällä. Plzen ja Zug lähtivät otteluun kuitenkin hyvillä kokoonpanoilla, joten murskavoitot oli odotettuja. Nyt kun HPK:lla on kakkosmiehistö liikenteessä niin tanskalaisilla on mielestäni hyvät yllätysmahdollisuudet kotikentällä.  Rungsted on kohtalaisen hyvä kotijoukkue ja kotiedun merkitys on CHL peleissä suuri. HPK ollut vieraskaukalossa selkeästi heikompi kuin kotikentällä, joten mikään läpihuutojuttu tämä ottelu ei HPK:lle ole. Mielestäni HPK on asetettu liian suureksi ennakkosuosikiksi. 
  • Jääkiekko NHL Klo: 03.00 Winnipeg Jets - Arizona Coyotes Pelivalinta: Arizona Coyotes  Kerroin: 3.00(bet365) Jets jatkaa kovaa ottelu tahtiaan kun se pelaa jo kahdeksannen pelinsä tällä kaudella. Vieraille tämä on vasta viides peli. Jets aloittanut kauden tasapaksusti kuten olettaa saattoikin, 7 peliin 4 voittoa(kaksi jatkoilla) ja kolme tappiota.  Vierailla taasen hieman heikko alku vain 1 voitto ja 3 tappiota. Toki kaikki tappiot tulleet erittäin niukasti maalin erolla. Se mikä mielestäni nostaa vierailijat jopa suosikin asemaan tässä pelissä on yksinkertaisesti tuo Jetsin alakerta. Se on ollut ajoittain hirveää katsottavaa ja viime pelissä sen heikkous näkyikin konkreettisesti kun Pingviinit antoi kuokkaan lukemin 2-7. Arizonan puolustus sen sijaan on tämän liigan timanttia ja se näkyykin päästetyissä maaleissa niitä on vain 7 neljään peliin kun taas winnipegillä 7 peliin jo 26 kertaa soinut omissa. Toki kun lähdetään hyökkäystä vertailemaan vie siinä Jets voiton. Mutta näenkin tämän pelin niin että puolustus voittaa tänään hyökkäyksen ja Coyotesilla hyvät mahdollisuudet tästä pinnat ottaa. Arizona pelannut tiukkoja matseja, ainoastaan maalinteossa on ollut hieman petrattavaa, mutta tänään siihen hyvät saumat Jetsin heikkoa puolustusta vastaan. 
  • Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe 19:25  Fnatic - Aristocracy  Fnatic -1,5 | 1,85 | Betway   Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) on tuomassa ruotsalaista renessanssia takaisin CS:n ihmeelliseen maailmaan. Pitkään tuskaillut joukkue teki pahaan pettymykseen päättyneen Major-turnauksen jälkeen kaksi pelaajamuutosta, jossa Xizt ja Twist saivat lähteä kahden paluumuuttajan, flushan ja Goldenin, tieltä. Heti ensimmäinen turnaus oli jättimenestys, kun Fnatic voitti kotiyleisönsä edessä tasokkaan DreamHack Masters Malmö -turnauksen. On vielä kenties liian aikaista sanoa, että Fnatic on matkalla kohti maailman eliittiä, mutta peli näyttää ainakin tällä hetkellä sujuvan todella hyvin. Eilisessä EPL-avausottelussa Fnatic jatkoi hyviä otteitaan kaatamalla Northin tyylipuhtaasti lukemin 2-0, joten oiva vire näyttäisi säilyneen tälle peliviikolle. Aristocracy (mouz, rallen, TaZ, MINISE, dycha) on pitkään kasassa pysynyt puolalaisjoukkue, jonka maailmanranking on pysynyt noin 30. hujakoilla lähes koko vuoden. Joukkue on ajoittain onnistunut joitakin yksittäisiä pelejä voittamaan kovempiaan vastaan, mutta Aristocracyn taso ei riitä menestykseen kansainvälisissä turnauksissa. Myöskään viime aikojen vire ei juuri vakuuta, kun tappioita on tullut muun muassa sellaisille joukkueille kuin HAVU:lle ja SMASH:lle. Eilinen avausottelu Astralista vastaan oli joukkueelta ihan kohtalaista tekemistä, mutta lopulta Aristocracy joutui toteamaan vastustajansa paremmakseen lukemin 0-2. Karttavetossa Fnatic lähtee varmasti bannaamaan aluksi Vertigon ja Aristocracy poistanee lähes yhtä takuuvarmasti Infernon. Fnatic valinnee kartakseen joko Miragen tai Overpassin. Aristocracy ottanee omaksi kartakseen Trainin. Näissä kartoissa Fnatic on vahvoilla, sillä joukkue on tällä kokoonpanolla voittanut jokaisessa kartassa vähintään kerran.   YHTEENVETO Fnatic on tullut todenteolla takaisin tavoitteenaan päästä takaisin maailman parhaimpien tiimien joukkoon. DreamHack -turnausvoitto on omiaan vahvistaakseen joukkueen itseluottamusta, eikä joukkueen pelissä ole merkittäviä heikkouksia tällä hetkellä. Aristocracy on huomattavasti tuntemattomampi nimi näissä karkeloissa, eikä viimeaikaisista tuloksista voi monia positiivisia asioita ottaa. Karttavalinnoissa Fnaticia on vaikea yllättää, joten Aristocracyn on yksinkertaisesti pelattava paremmin voittaakseen edes yhtä karttaa. Tasoero on ottelussa sen verran suuri, että vahvassa myötätuulessa purjehtivan Fnaticin 2-0 -voittoa on otettava tänään peleihin. Kohde menee oikein, kun Fnatic voittaa ottelun 2-0.  
  • Jääkiekko  KHL Klo: 19.00 Avangard Omsk - Ska Pietari Pelivalinta: yli 4.5 maalia Kerroin: 2.13(bethard) KHL:n kärkikamppailu luvassa illalla. Ska majailee läntisen konferenssin sijalla kaksi ja Omsk itäisen sijalla 3. Kertoimien valossa Ska lähtee otteluun hienoisena ennakko suosikkina, tähän vaikuttaa paljolti Omskin loukkaantumis tilanne. Siltä on poissa useita kärkimiehiä ja etenkin puolustuksesta puuttuu pari kovaa nimeä esim. Cody Franson ja Maxim Chudinov. Tämän takia pelivalinnaksi valikoituukin overi. Molemmilta löytyy vahva hyökkäyskalusto ja tuskin kumpikaan tähän peliin peruuttelemaan lähtee. Omskin kotipeleissä tällä kaudella 6/7 on ylittänyt tuon 4.5 maalin rajan. Omski tulee todennäköisesti ainakin sen kaksi osumaa tekemään ja kyllä vierailijatkin pääsevät maalin makuun kotijoukkueen heikentynyttä puolustusta vastaan. 
  • Jalkapallon EURO-2020 karsinnat: Romania - Norja KLO: 21.45 Maajoukkuetauon viimeinen pelipäivä, ja jälleen pelataan karsintaotteluita vuoden 2020 EM-kisoihin. Tänään erityisen hieno päivä suomalaiselle jalkapallokansalle, sillä Huuhkajat kohtaa Turussa Armenian huipputärkeässä ottelussa.  Otetaan päivän jalkapallovihje kuitenkin eri ottelusta, jotta ei olisi niin paljoa jännitystä yhdessä pelissä  Illan kolmannessa lohkon F ottelussa vastakkain pelaa Romania ja Norja. Kummatkin joukkuet ovat esittäneet vakuuttavia esityksiä. Romania on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 3. 13 kerätyllä pisteellä. Norja tulee heti peräsä sijalta 4 ja sillä on 10 pistettä plakkarissa.  Romania kohtasi edellisessä ottelussa lohkon heittopussin Fäärsaaret, ja otti ottelusta vakuuttavan varman 0-3 vierasvoiton.  Norjalla puolestaan vastus oli hieman kovempi, sillä se sai vastaansa kotikentällään lohkon ylivoimaisen suosikin Espanjan. Hieno ottelu Norjalta, joka päättyi lopulta tasapeliin 1-1. Kumpikin joukkue osaa kyllä tehdä maaleja. Romania on heiluttanut vastustajan maaliverkkoja peräti 16 kertaa ja Norja 12 kertaa. Kummatkin joukkuuet ovat pelanneet seitsemän ottelua.  Pienen tilastonoston voisi nostaa myös esille puoltoja ajatellen: Romania on viimeksi jäänyt nollille pelissä aikalailla tasan vuosi sitten pelatussa ottelussa, kun se kärsi 0-2 tappion Serbialle Nationals Leaguessa. Tämän jälkeen yhdeksässä seuraavassa ottelussa on vastustajan maaliverkko heilunut. Sama tilanne Norjalla, se on jäänyt nollille viimeksi 9.9.2018, kun se hävisi Bulgarialle 1-0. Kyseisen pelin jälkeen on jälleen maalinteossa onnistuttu 11 perättäisessä ottelussa.  Näiden nostojen perusteella ei voi muuta sanoa kun että molempien joukkueiden maali kohteena kuulostaa erittäin hyvältä, ja sille tarjotaan vielä erittäin hyvää kerrointa. VIHJE: BTTS @1.95 (ComeOn!) Vihje osuu, kunhan kummatkin joukkueet onnistuvat maalinteossa.   
  • Salibandy, Miesten Divari:   SB Vantaa - M-Team   KLO: 18.30   Kotimaisessa salibandyssa pelataan tänään ainoastaan yksi ottelu. Pääkaupunkiseudun joukkueet SB Vantaa ja M-team mittelevät keskenään.  Viime kauden nousijajoukkue SB-Vantaa on pelannut heikon alkukauden, sillä se on viidestä pelatusta ottelusta voittanut kaksi ottelua, joista toisen jatkoajalla. Erityisesti toinen voitto O2-Jyväskylästä oli erityisen hieno, sillä O2 kuuluu divarin playoff joukkueisiin. Puolustuspeli on ollut kuitenkin heikkoa, sillä palloa on laitettu Vantaan verkkoihin jo 40 kertaa tällä kaudella, joka on toisiksi eniten koko Divarissa tällä hetkellä. Vantaa saa taistella kyllä tällä kaudella erittäin kovasti, jotta se säilyttäisi sarjapaikan myös kaudelle 20-21. Vierailija M-Team on aloittanut kautensa vaihtelevasti. Neljästä pelatusta ottelusta on kertynyt kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Tiimin ottelut ovat ehdottomasti ollut paljon vähämaalisimpia, sillä joukkue rullaa tällä hetkellä maalierolla 10-16. Ainoastaan 10 tehtyä neljään otteluun on hieman huolustuttava luku, mutta uskon että tänään myös M-Team pääsee heiluttamaan vastustajan maaliverkkoja runsaslukuisesti. Kova luotto tänään on siihen että tämä ottelu kääntyy overiksi. Esille voisi nostaa vielä Vantaan puolustuspelin lisäksi erittäin heikon maalivahtipelin, sillä kumpikaan joukkueen maalivahteista ei ole allekirjoittanutta vakuuttanut.  Veikkaus taitaa olla ainoa bookkeri joka kyseistä kohdetta tarjoaa. Alhainen 10.5 linja tuollaisella kertoimella: Tätä ei voi olla ottamatta lapulle. VIHJE: Ottelun maalit o10.5 @2.35 (Veikkaus) Vihje osuu, kunhan ottelussa nähdään ainakin 11 osumaa.
×
×
 • Create New...