Jump to content

Karpo22

Aktiivi
  • Viestejä

    96
  • Liittynyt

  • Viimeksi paikalla

  • Päiviä voitettu

    1

Posts lähettänyt Karpo22

  1. Tyhjien katsomoiden bundesliga starttaa viemään kautta loppuun. 

    Klo 16.30

    Hoffenheim - Hertha @2.07 paf

    - ottelussa varsin vahvojen comeback joukkueiden kohtaaminen. Luotan kyllä Hoffenheimia kotonaan viemään tämän. 

    Dusseldolf - Paderborn 1@2.16 paf

    Sarjan pohjalla olevien joukkueiden ottelu putoamisesta, yritetään kotijoukkueen kukistavan vierailijat ja näin ehkä jopa varmistelemaan ensimmäistä tippujaa. 

     

     

  2. Koripallo NBA

    Charlotte Hornets - Memphis Grizzlies : ottelussa yli 217.5 pistettä @1.9 

    - Käydään tasainen kamppailu, molemmat pelanneet mielestäni yli 220 pisteen otteluita. Molemmat minusta ylisuoriutuneet kauden alkuun asetetuista arvioista. Kummatkin haluaa tärkeän voiton jolloin jopa jatkoaika on kyseessä. Tulosveikkaus 116 - 111

    Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder : Raptors -2.5 @1.74

    - Viime kauden mestari Toronto Raptors on kova joukkue. Viime kotimaisissa häviö tuli rumasti Boston Celticsiltä , mutta vieraissa revanssi ottelusta voitto palautti varmasti rutiinin voittamisen tarvittavaan vireeseen. Oklahoma pistää hanttiin matsissa ja tällä kaudella Raptorssilla niukkoja voittoja, täten peliin pienellä tasoituksella. Tulosveikkaus 108 - 101

    New Orleans Pelicans - Houston Rockets : Rockets -5.5 @2.25 

    - New Orleans väläytellyt muutamalla yllätys voitolla tällä kaudella. Nyt kuitenkin vahva, mestari suosikki Houston vaikea voitettava. Sarjan parhaita vierasjoukkuetta peliin. Tulosveikkaus 111 - 129

    Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks : Lakers - 3.5 @1.9

    - Huippukamppailu. Los Angeles Lakers vahvistettu monipuolinen joukkue. Löytyy heittovoimaa ja kaksi korille jyräävää supertähteä, Lebron James ja Anthony Davos. Dallas Mavericks kelpo korinaluspeliin, mutta uskoisin Lakers - kaksikon jyräävän väkisin. Voi olla tasaista joten pienellä tasoituksella. Tulosveikkaus 119 - 112

     

  3. Mestarien liiga

    Liverpool - Porto : maalintekijä ottelussa, Sadio Mane @2.18 nordicbet

    - Sadio Mane vastannut tämän kauden aikana Liverpoolin hyökkäystehoista. Vikkeläkinttuinen hyökkääjä hyvä valinta osumaan jälleen.

  4. Jääkiekko, Liiga

    Sport - Pelicans -1 X @7 Veikkaus

    - Pelicans on lennossa, tähtäimessä Liigan kolmossija. Sport pelaa runsasmaalista lätkää. Tänään kuitenkin arvioisin Pelicansien niukan maalin vierasvoiton pelin olevan hyvä sauma. 

    • Tykkäys 1
  5. Valioliiga

    Tottenham Hotspur - Manchester United 1 @2.1 Veikkaus

    - Tottenham tulee viemään peliä, pelataan ensi vuoden europaikoista. Kuitenkin kotiottelu tärkeällä prioriteetilla tulee viemään ottelun kotijoukkueelle.

    • Tykkäys 1
  6. NBA

    Brooklyn Nets - Charlotte Hornets 1 1.73 @Veikkaus

    - Brooklyn Nets menee hyvää kautta. Pelisysteemin muutos tuonut liudan voittoja, lähes jo enemmän kuin viime kaudella. Charlotte Hornets nojaa Demba Walkerin onnistumisiin. Tässä kohteessa uskon kokonaisuuden voittoon kotijoukkueelle.

  7.  

    Italia Serie A:

    Lazio - Inter, Vierastasoitus +1, @1.45

    - Kärjen tuntuman kamppailu. Inter lienee 5 ottelun voittoputkella hyvässä liidossa oleva. Euromatsit olivat molemmilla. Tasapelejä ei ole ollut paljon nyt sarjassa, joten nojaan pelivalintaa tasapelin mukana vierasjoukkueelle.

     

     

  8. Jalkapallo MM-kisat

    Ranska - Argentiina

     Lionel Messi tekee maalin: kyllä @3.1 Unibet

    -Argentiinan tie sai sittenkin jatkoa hapuilujen jälkeen. Messi tehtaili 3 ensimmäiseen kolmeen alkulohkon otteluun, 1 maalin. Urallaan likimain maali/ottelu (373/409) tehtaillut supertähti on löytämässä maalijyväänsä jälleen, Messin laukomat laukaukset ovat olleet vaarallisia. Ranskalla ollut hieman vaivaa tolppien välissä olevan ykkösvahti Lloriksen pelikunnon osalta. Lloris on myös joukkueen kapteeni. Argentiina yllättää nopeudellaan Ranskan tempopelin. Mahdollinen rangaistuspotku Argentiinalle on Messin tilaisuus myös maalintekoon,. Tosin nyt ei varaa epäonnistua rangaistuspotkussaan, kuten alkulohkon ensimmäisessä kamppailussa Islantia vastaan tapahtui.

    • Kiitos 1
  9. UCL-karsinta

    Rosenborg - Celtic 2 @2.3 Paf

    - Yllättäen 0-0 ensimmäisen osaottelun tulos. Etu ei ole kuitenkaan paljoa siirtynyt mielestäni kotijoukkueelle. Celtic murskasi viikolla Englannin toiselle tasolle tippuneen Sunderlandin vieraissa 0-5. Celtic:cin kokoonpano vaihtunut viime kaudesta. Mutta maalinteon suhteen pitää heidän olla luottavaisia, sillä ottelun pallonhallinta heillä lienee vieraissakin. Rosenborg:ille maalinteon onnistumisen mahdollisuudet lienee erikoistilanteissa. Hieman yllättäisi muu tulos kuin vierasvoitto.

  10. Eurooppa Liiga Karsinnat

    Dinamo Bucharest - Athletic Bilbao 1.puoliaika Athletic Bilbao @2.25 Comeon.com

    - Molemmat aloittavat euro-urakkansa tässä ottelussa. Dinamo Bucharest sijoittui oman liigansa pronssille Romaniassa ja Athletic Bilbao on kovemmassa Espanjan sarjassa eurosijoille oikeuttavassa 7. sijalla. Kyseessä kuitenkin luokan pari kovempi vierasjoukkue ja se ottanee ottelun hallinnan sekä tekevät maalipaikat alusta alkaen. 

  11. Young Boys - Wacker Innsbruck Young Boys yli1.5 maalia @1.64

    - Young Boys Sveitsin parhaita seuroja. He ovat teräviä maalinteossa ja astetta heikompi itävaltalais vastus päästänee keskimäärin puoliaikaa kohden maalin. 

  12. Em kisat U21 finaali:

    Saksa - Espanja 2 1.83 @ Unibet

    -Vauhdikasta jalkapalloa luvassa. Espanja voittanut kaikki ottelunsa ja omaa muutamia kovan luokan pelaajia. Saksakin on onnistunut luomaan paikkoja edellsissä otteluissa, mutta tässä ottelussa espanjalaisten pallonhallinta tyrehdyttää niitä tehokkaasti. Sen sijaan Espanja luotuaan paikan on todella tehokas.

  13. Jalkapallo kakkonen:

    PePo - Fc Ktp : alle 2.5 @2.75 @unibet

    -Lohko A kärkikamppailu. Vaisuhkosti maaleja tulee Ktp:n varsinkin vierasotteluissa ja tänään varmaan 0-0 , 1-1, ei kaukana ole, joten myös tasapelin pelaaminen on hyvä pelivalinta.

  14. Veikkausliiga

    PS Kemi - Fc Lahti : puoliaika, jolla enemmän maaleja: ensimmäinen puoliaika @3.25 nordicbet

    - Lahti on pelannut jo neljä maalitonta kamppailua putkeen, nyt vastassa mukavaan vireeseen yltynyt Kemi. Avauspuolikkaan yksikin maali voi riittää ottelun loppulukemiksi.

  15. Veikkausliiga

    HJK - Ifk Marianhamina: molemmat joukkueet tekevät maalin @2.16 nordicbet

    - Kauden aikana HJK ollut tehokas maalinteossa ja Maarianhaminan pitää lähteä maalikarkeloihin mukaan, jotta pystyy pelaamaan pisteistä.

  16. FIFA Confederations Cup

    Saksa - Chile : viimeisen maalin tekevä joukkue: Saksa @1.86 nordicbet

    -Tasainen ottelu luvassa. Kumpi vain voi avata maalinteon. Näen kuitenkin ettei saksa montaa maalia verkkoonsa päästä. Näen tämän ottelun Saksan voittona tai tasapelinä.

    • Upvote 1
  17. U21-em kisat:

    Englanti - Puola : tasan maalin voitto(-1 X) Englanti @3.6 nordicbet

    -Englanti tähtää jatkopeleihin. Viime matsissa Englanti teki voittoon tarvittavan johtoaseman ja puolusti sen. Tällä kertaa varmaan sama pelitaktiikka ja kisojen kisaisäntä kaatuu niukasti maalin erolla.

  18. Tennis: Birmingham WTA

    Lucie Safarova - Naomi Osaka: alle 21.5 peliä ottelussa @1.95 veikkaus

    - Molemmat hyviä syötön murtajia. Ottelu kääntynee jomman kumman suuntaan ja kahdella erällä selviydytään matsista.

  19. Tennis: Lontoo ATP

    Gilles Muller - Jo-WIlfred Tsonga : ottelussa 3 erää @2.2 unibet

    - Melkoista paukutusta luvassa Lontoon viheriöllä, kun kovalyöntiset pelaajat kohtaavat. Molemmat luottaa syöttöönsä ja näin ajattelisin matsista tulevan tasainen.

    Tennis: Birmingham WTA

    Barbora Strycova - Ashleigh Barty : yli 27.5 peliä ottelussa @3.7 unibet

    - Molemmat syötelleet hyvin viime otteluissa, 3 erää tarvitaan, mutta lähtökohdat ovat siihen hyvät.

    Tennis: Lontoo ATP

    Grigor Dimitrov - Julien Bennetteau : Bennetteau Julien -1,5 erää @8 unibet

    - Tennispäivän yllättäjä, otetaan siihen sitkeä konkari Bennetteau päihittämään ailahtelevan Dimitrovin.

     

  20. U21-em kisat:

    Slovakia - ruotsi alle 2.5 maalia @2.02 unibet

    -Slovakia vei viime ottelussaan englantia pallollisesti, mutta pari huonoa tuuria olleet tilanteet käänsi johtoaseman lopulta tappioksi. Kisoissa on paljon nähty maaleja, mutta näkisin tämän kuitenkin vähämaalisena kuten Ruotsin avausottelu oli Englantia vastaan.

    Veikkausliiga

    Vps - Rops molemmat tekevät maalin: ei @1,80 unibet

    -Vps lähtee ennakkosuosikkina otteluun. Tämä pelimuoto kotivoiton sijasta, jos Ropsin vähämaalinen ryöstöretki pisteistä onnistuisi,

    FIFA Confederations Cup

    Kamerun - Australia maali molemmilla puoliajoilla: ei @1.93 unibet

    -Maiden ensikohtaaminen. Tasoero näillä joukkueilla melko tasoissa. Varmaankin pelin kuva on että Aussit hyökkäävät ja Kamerunilaiset puolustavat. Tällöin peli voi olla bussissa kamerunin puoliskolla.

    Ykkönen:

    .Kpv - Jaro 1.puoliaika Kpv @2.8 unibet

    -Kotietuun luotetaan

  21. Jalkapallo Fifa Confederation Cup

    Venäjä - Portugali: 

    peli-ideat:

     1.puoliaika x @2.05 unibet , haiskahtaisi jopa maalittomalta avauspuolikkaalta.

    Portugali voittaa päästämättä maalia ja Ronaldo tekee maalin @6 nordicbet , vähämaaliseen arveltuun otteluun tehokas ratkaisija Portugalin vähintään yhden maalin voitolle.

     

    • Upvote 2
  22. MM-karsinnat lohko1 Suomi - Ukraina: molemmat eivät tee maalia @1.65 Veikkaus

    Ratinan stadionilla pauhaa maamme-laulu, kun heikosti karsinnat läpi vienyt Suomi kohtaa Ukrainan. Suomen pistetilanne on 1 ja haaveet huuhtoutuneet historiallista arvokisoista tämän karsinnan osalta ovat menneet.Ukrainalla motivaatiossa etua mm-kisoihin asti etenemiseen jatko-karsinnasta. Näen Suomen ehkä tilastollisesti jopa olevan tällä hetkellä Makedonian tasoa. Ennakkoon voisikin povata ehken eurooppaliigan keskitason seurajoukkueiden tasoisen Ukrainan maalin parin voittoa. Maaotteluissa kotivoiton-tai pelistä pisteen saanti on altavastaajinakin oleville kotijoukkueille helppoa maaottelulatauksen vuoksi. Tämä pelimuoto koska haluan uskoa myös Suomen mahdollisuuteen voittaa ottelu, vaikkakin hieman pieni kerroin.

  23. Hei innostuin alottelemaan ravi veikkaamisen päivä sitten Katsotaan onko aloittelijan tuuria :)

    Troikka lähtö9 ratanumero21 sulkeutuu n.18.40

    ensimmäinen systeemi 24riviä 0.50e panos=12e:

    1.Sija: ohipeliä lähdön ennakkoon suosikkina lähtevästä numero 3.Villikuumasta, joka mielestäni osuu vajaan 22% tödennäköisyydellä. Valintoina peliin lähdön voittajiksi numero 6.Petroff , 10.Kukkarosuon lita ,avausvoittoaan urallaan hamuava 13.Rojalti , 14. Mylverin muisto

    2.Sija: tähän kakkosijaan laitan varmana lähdön suosikki numero 3 Villikuuman, joka minun papereissani kisan voittoon yltää lähdön suosikkina voittoon vain vajaan 22% tödennäköisyydellä.

    3.Sija: tähän kolmossijaan tulee katras kasa hevosia: helpon lähtöpaikan saava 2. Taajanvaltti, jopa loppusuoralla laukkaileva 6. Petroff, 8. Tutun vilma, 10. Kukkarosuon lita, sekä takamatkalta lähtevät vauhdikkaat 13. Rojalti ja 14 Mylverin muisto

    toinen systeemi myöskin 24riviä 0.50e panos=12e

    1.Sija:  6.Petroff / 10.Kukkarosuon lita / 13.Rojalti / 14. Mylverin muisto

    2.Sija: 2.Taajanvaltti /  6. Petroff / 8. Tutun vilma / 10. Kukkarosuon lita, / 13. Rojalti / 14 Mylverin muisto

    3.Sija: tähän kolmossijaan laitan varmana 3 Villikuuman joka kuitenkin jäänee ehken loppusuoralla kahdelle paremmalleen lähdön kolmoseksi

     

×
×
  • Create New...