Jump to content

Kaikki aktiivisuus

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Superpesis klo 15:00 Alajärvi - Siilinjärvi Eniten lyötyjä juoksuja Jouni Mäki - Toni Toivanen H2H 2way (sis.supervuoro) Pelivalinta: Toni Toivanen Kerroin: 1,70 Coolbet Alajärvi hävisi avausottelun Siilinjärveä vastaan ja kotikentälläkin on haastava tilanne edessä, sillä peli kulkenut todella heikosti viime aikoina. Tänään kokoonpanossa jokerina lisäksi Viitasalo, joten kotiutusvoimaa Alajärveltä kyllä löytyy. Mäki on ennakkokokoonpanoissa merkitty lyöjäksi numero 9, joka tarkoittaa sisäpelissä hyvin pientä roolia. Lisäksi kun kotiutuksista vastaa jokerit Hallasuo ja Viitasalo, niin uskon Mäen kotiutuspaikkojen jäävän todella vähiin tänään. Toivanen pelaa Siilinjärven joukkueessa numerolla 5, jolloin rooli on selkeästi suurempi. Toivanen löi viime ottelussa peräti 5 juoksua, joten mahdollisuuksia varmasti Toivaselle annetaan. Siilinjärvellä vain 1 kotiuttajajokeri, Lukkari, joten numerolla lyöville tarjolla enemmän mahdollisuuksia. Mielestäni Toivasen kuuluisi olla Mäkeä vastaan selvempi suosikki.
 3. Today
 4. JapBet

  18.8.

  Vietnam:V.League jalkapallo klo.14:00 Than Hoa - Hai Phong Hai Phong o1.5 @2.70 Unibet Viekuista vieraille parit löröt. Taulukossa sijoilla 11 ja 12 olevat jengit ja kummallakaan ei ole viimepäivinä oikeen kuleksinut ja kotijoukkue Than Hoilla etenkin ollut vaikeea.Than Hoa on ilman voittoa pelannut nyt viidesti peräkkäin,kun Hai Phongilla on viidestäedellisestä parivoittoakin.Than Hoan omapää on vuotanut pahasti ja joukkue onkin 1 eniten omiinsa päästellyt porukka.Joukkue kyllä tekee myös maaleja ja tässäkin se niitä varmasti saa tehtyä,mutta samalla omiinkin menee.kesäkuun lopussa Cupinottelussa Hai Phong kävi hakee voiton Than Hoasta 1-2 numeroin,eikä Than Hoan esitykset tuosta ole juurikaan parantunut.Tämä saattaa olla ottelu,jossa maaleja nähdään vaikkei Hai Phong ole niitä 2 edellisessä vierasmatsissa juurikaan tehnyt.Nyt niitä voisi olla tiedossa Than Hoan surkean puolustuksenavustuksella.Nopea maali vieraille pistäisi kotijoukkueen vielä enemmänsekaisin niin se toinenkin Phongille saatetaan ottelunkuluessa vielä nähdä.
 5. JapBet

  18.8.

  Australia:Brisbane Premier League klo.10:00 Brisbane Knights - Caboolture Brisbane Knights @2.90 Unibet Koitetaas klo.10:00 alkavaan Aussiin kotivoittoa. Panosta ei ole ja molemmat säilyvätsarjassa kävi tässä miten kävi.Joukkueet ovat sijoilla 9 ja 7 ja niihin korkeitaan tulee muutosta riippuen miten muut pelaa jäljellä olevatottelunsa.Brisbane Knights on ollut surkea kotonaan ja ei ole vielä tälläkaudella voittanut yhtään kotimatsiaan ja 1 tasurinkin vaan saanu.Vieraissa Knights on kyllä ottanut kivojakin voittoa,jopa noista kärkijoukkueista ja mm.3-4 vierasvoitto Grange Thistlesta oli hyvä näyttö siitä.Brisbanella on ollut siis ihmetaipumus hävitä kotimatsinsa ja se varmasti yrittää vielä sitä kotivoittoa ennenkuin pelit loppuu ja niitä ei montaa ole enää.Brisbane voisi nyt uusia Toukokuun temppunsa,kun kävi voittamassa Caboltuuren sen kotikentällä.Motivaationa voisi pitää sitä,että Brisbane toivottavasti haluaa vielä sen kotivoiton napata tältäkaudelta ja olishan se häpee jos Brisbane jäisi tälläkaudella ilman ensimmäistäkään kotivoittoa.
 6. Jääkiekko Harjoitusottelu KLO 13.00 Dynamo Moskova 2,35 ( Coolbet ) KLO 17.00 Admiral Vladivostok 2,10 ( NordicBet )
 7. Yesterday
 8. Snooker

  17.8

  MLB klo 20:35 Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs Pelivalinta: Chicago Cubs Kerroin: 1,68 Unibet Cubsilla aloittavana syöttäjänä Lester, joka pelannut hieman heikomman alkukauden. Lester on hyvä syöttäjä, joka ei tällä kaudella ole pystynyt parhaisiin suorituksiin. Pittsburghin lyöjillä heikot tilastot Lesteriä vastaan, joten nyt on erinomainen mahdollisuus parannella tilastoja. Pittsburghin aloittava syöttäjä on Brault, jonka otteet olleet myös kohtuu heikkoja tällä kaudella. Brault ei ole syöttäjänä läheskään Lesterin tasoinen ja vielä kun Cubsilla on lyöntiosastokin Pittsburghia kovempi, niin Cubsilla hyvä mahdollisuus otteluvoittoon. Cubsin lyöjillä hyvät tilastot Braultia vastaan, joten Cubs lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. OIKEIN
 9. M. City - Tottenham, btts + yli 2,5 maalia @2,00 /0,6 (bet365)
 10. No.. 👍 Onneks trollface hymiöt ei ratkaise sitä, miten veto ratkeaa 🤔😅 Itse luotan tuohon, että sillä on hyvä mahdollisuus osua Ei täällä kannata ottaa asioita liian henkilökohtaisesti. Kiitos tuesta ja pelionnea!
 11. On se tuokin saatana kun @Kalastaja raapii vihjeen ni siellä taulukko xz-sankarit pistää trollfacea. Norwichilla kokoonpanohuolia riittävästi. Pukki. Pelityyli ja VAR. Toivon todellakin että puhalletaan pilkku tässä pelissä. Tämmöisiin kohteisiin rakkaat veljet ei minkään valtakunnan taulukot päde. Pientä kunnioitusta kiitos!
 12. Hihhuli

  17.8

  Laji: JalkapalloSarja: Valioliiga Kohde: Aubameyang - Lacazette (Fantasypisteet)Veto: AubameyangKerroin: 1.80Bookkeri: CoolbetArvio: 71%Alkamisaika: 14:30 10min ottelun alkuun. Aubameyang Arsenalin 1. tykki ja maaliodottama kaudelta jopa 25 maalia. Lacazette pelatessaan kaikki pelit maaliodottama silti vain n. 15 maalia. Aubameyangin pisteodottama tähän otteluun 6,6p ja Lacazetella 4,9p. Poissonin jakaumalla todennäköisyydeksi Aubameyangin voitolle 71%, joten isoa valueta tarjolla. Tasapisteissä rahat takaisin. VÄÄRIN
 13. Stoke - Derby, btts @1,87 (coolbet) Wigan - Leeds, yli 2,25 maalia @1,71 /0,7
 14. poronvoima

  17.8

  Jääkiekko, Pre HK Sotshi - Sparta Praha HK Sotshi @2.10 Bethard KLO: 17.00 Melkoinen rutistus on Sotshilla edessään lähiaikoina. Joukkue pelaa vielä useamman ottelun ennen starttia. Tähän saakka on mennyt erittäin hyvin. Joukkue on kohdannut kovia nippuja ja kenties mainitsemisen arvoinen tulos oli voitto Venäjän B-maajoukkueesta. Sotshilla on erittäin liikkuva ja työteliäs runko, jota ei pienet viilaukset hetkauta. Vahva luotto on siitä, että tässä pelissä pääsee irti jokunen kaveri joilta edelleen halutaan näyttöjä. Todella kurinalaisesti pelaa Sotshi jo nyt ja tekemisessä näkyy sitoutuneisuus. Joukkue, jolta ei taaskaan odoteta mitään, yllättää tänä vuonna. Näin minun mielestäni. Ennakkoon huomattavasti vahvempi kuin illan vastustaja. Sparta. Viimekausi pettymys. Pelit loppui playoffien avauskierrokseen. Tämän syksyn osalta joukkue on kohdannut itseään heikompia ja tulos näkyy. Kolmeen otteluun 18-2 maaliero. Voi vaikuttaa melko hyvälle. Ongelmaksi koituu tänään todellisuus. Ei puhettakaan, että Sparta saisi olla kiekossa kuin aiemmissa peleissä. Aikaa ja tilaa on huomattavasti vähemmän, eikä tilanteisiin voi mennä puolivaloilla. Tämä tulee yllättämään joukkueen jo avauserässä. Slavia Praha, Karlovy Vary ja KooKoo eivät ole olleet mitään mittareita. Kovin kummoinen ei kyllä tuo kokoonpanokaan ole tälle kaudelle, mutta Tsekin liigaan riittävä. KHL vs Extraliga. Ei epäselvyyksiä. Panostus 5/5. Muistutan vielä, että Sotshilla on riveissään useampi herra, jotka pelaa uransa parasta kiekkoa. Kohde menee oikein kun HK Sotshi voittaa ottelun varsinaisella peliajalla OIKEIN
 15. Kalastaja

  17.8

  Valioliiga. Norwich - Newcastle valinta, ottelussa tuomitaan rangaistuspotku. kertoimella 3.5 Unibet. alkamisaika: 17.00 Valioliiga on pyörähtänyt käyntiin ja kokeiluun, tuleeko ottelussa rangaistuspotku! Kanarianlinnut nousi täksi kaudeksi valioliigaan ja se sai tulikasteensa yhdessä vaikeimmista paikoista vierailla, kun se kohtasi Liverpoolin sen kotiluolassa Anfield Roadilla ja kyyti olikin kylmää, kun se lähti kotimatkalle 1-4 tappio niskassa. Newcastle aloitti oman kautensa kotona Arsenalia vastaan ja sen kohtalona oli 0-1 tappio, joten vastakkain on kaksi pisteetöntä joukkuetta, jotka janoaa pisteitä ja niitähän on tarjolla jommalle kummalle tai tasapelillä molemmille. Mutta, siis ottelun lähtökohta on, että tämä on hetkeen Norwichin ensimmäinen kotipeli Valioliigassa ja lataus on varmasti sen mukainen ja mm. upeasti poolia vastan esiintynyt Pukki on boxin sisällä vaarallinen ja hyvinkin rangaistuspotkun arvoisesti rikottu pelaaja tänään. Mutta myös kohtalaisen heikko Norwich puolustus voi syyllistyä rikkeeseen 16 metrin alueella! Yksi merkittävä huomio tässä myös on, että valioliigassa otettiin tälle kaudelle var käyttöön, joka epäselvissä tilanteissa voi auttaa tuomaria viemään pallon pilkulle (myös toisinpäin) Ottelun tuomitsee Stuart Attwell joka on tuominut tällä kaudella muutamia pelejä ja miehen korttikäsi on ainakin ollut herkkä, joten ei mahdotonta olisi myöskään, että pilliin vihelletään rangaistuspotkun merkiksi tuomio tänään. Pelionnea.
 16. poronvoima

  17.8

  Jääkiekko, KHL Pre Neftehimik - Ak Bars Kazan Yli 4,5 maalia @1.95 Bethard KLO: 15.00 Kohelon avaus lähestyy. Neftehimikillä on jäljellä näillä näkymin vain 3 ottelua ennen kauden alkua. Joukkue pelasi vaihtelevin tuloksin ja kokoonpanoin 6 ottelua 10päivään. Jokainen päättyi tappioon. Viikko on ollut aikaa perata noista matseista se mitä on pystytty. Selvää on se, että Neften touhussa pitää tapahtua paljon. Joukkue on "Venäläistynyt" oikein urakalla, mutta kemiat ei kohtaa. Joukkueessa on nimilistassa ihan kelpo söörejä, jotka pystyy maalintekoon. Kazionovin veljekset esimerkiksi. Padakin ja Chernikov hyviä myös. Hyökkäys on ollut ongelma, mutta uskon, että viikon aikana tuohon on saatu tolkkua. Kokoonpano on tänään todella lähellä parasta, ellei paras mahdollinen tähän hetkeen. 1-3 kaappia realismia. Kazanilla alla 5 ottelua ja melkein viikko on heilläkin edellisestä. Vain Barysia vastaan joukkue oli todella heikko, mutta muuten esitykset ovat olleet sitä Kazania mitä pitääkin. Joukkueessa on hyvä roolitus mielestäni, sillä itse Venäläisten ympärille luotu apu on paikallaan. Kanadalaiset rauhoittaa hyvin ja tasapainottaa. Ylivoimalla ovat erittäin tärkeitä kavereita. Itseasiassa Kazanin molemmat yv-viisikot ovat todella vahva ase kautta ajatellen. Homma toimii tällä hetkellä yllättävän hyvin, eikä muuhun mielestäni tarvitse käyttää ajatuksia kuin puolustukseen. Hyviä apuja Kazanilla on tarjota pakistosta hyökkäykseenkin. Huomattavasti vahvempi ennakkoon. Jäljellä on 5 peliä ja uskon, että tänään nähdään edes hiukan kiertoa rosterissa. Peruselementit on kunnossa ja joukkue tietää sen. Nyt vaan hiotaan hommaa valmiiksi. 3-5 Kazanille tänään. Pelityylit antaa uskoa maaleihin. Alkukankeudet on selätetty molemmin puolin joten tänään pelataan jo jääkiekkoa. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa VÄÄRIN
 17. Kalastaja

  17.8

  NLP Tasmania Glenorchy Knights - Launceston valinta, O 3.5 kertoimella 1.81 Unibet. alkamisaika: 9.15 Kokeillaan Australian jalikseen josko nähtäisi runsaasti maaleja. Tässä etenkin kotijoukkue Glenorchy Knights on todella runsas maalinen joukkue ja sen peleissä syntyy keskimäärin 4.5 maalia ottelua kohden ja kun poistetaan vieraspelit, niin keskiarvo nousee peräti 5.1 maalia ottelua kohden! Lisätään tähän vielä, että sen kauden 20 ottelusta peräti 14 on ylittänyt tuon rajan ja kotiotteluissa raja on ylittynyt suhteessa useammin, kuin vieraissa. Vierasjoukkue Launcestonin peleissä syntyy "ainoastaan" 3.5 maalia ottelua kohden, joka on sekin tosin enemmän kuin kotoisessa liigassa "parhaimpina" vuosina kalpan peleissä 😅 Launcestonin 20 pelistä puolet on ylittänyt tuon 3.5 rajan. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa historiassa 9 kertaa ja raja on ylittynyt niistä 6 kerralla ja kun lisätään tähän vielä, että joukkueilla ei ole paineita tässä panoksen puolesta, niin maaleja voi syntyä runsaan puoleisesti. Pelionnea. Joo'o.. Eka 19 min. peli 2-0 ja veto hyvissä, mutta mitä vielä, pelissä ei nähty loppuaikana kuin yksi maali ja lopputulos: 3-0 eli väärin. Uutta matoa koukkuun 👍
 18. Last week
 19. JapBet

  17.8

  Australia:Northern NSW jalkapallo klo.07:30 Edgeworth Eagles - Weston Bears Edgeworth Eagles o1.5 @1.76 Unibet Tässäsarjassa on kaikki vielä avoimena.Sarjan 5 parasta on 3 pisteensisällä ja 2 kierrosta on runkosarjaa jäljellä.Edgeworth on sarjassa toisena ja Weston Bears 5,kun 4 parasta jatkaa.Edgeworth varmasti haluu varmistaa jatkopelit tänään,sillä viimeissessä ottelussaan se kohtaa vieraissa 4 olevan Lampton Jaffasin,joka ei tule olee heleppo peli.Weston Bears kohtaa tämän jälkeen vielä kotonaan sarjassa viimeisenä olevan Lake Macquarien,jonka se luultavasti voittaa.Edgeworthilla on edessä vielä FFA Cupin peli Keskiviikkona Newcastle Jetsii vastaan,mutta se ottelu ei saa tätä kohtaamista häiritä,vaikka se ajatuksissa Edgeworthilla on. Edgeworthilla on sarjan paras maalisuhde ja tästä voitto niin jatkopelit on varmistettu ja keskittyminen voi alkaa iloisissamerkeissä Keskiviikon FFA mittelöön. Lopputulos:4-1
 20. JapBet

  17.8

  Australia:Capital Territory jalkapallo klo.10:00 Riverina - Tuggeranong Utd Riverina o1.5 @2.63 Unibet Kaudenpäätös molemmille ja panosta ei ole kummallakaan mitään tässäottelussa.Eihän kaudesta jäänyt mitään käteen ja eipä noilla tilastoillakaan paljoa kehuskella.Riverina jäi jumboksi ja ottanut toistaiseksi yhden voiton 15 ottelusta.Tuggeranong sentäs voitti 6 kertaa.Tuggeranongilla on kylläkin tässä mahdollisuus ottaa se kauden eka vierasvoitto,mutta miten kovasti se sitä haluaa?.Toisaalta Riverinakin haluais antaa faneilleen jotain ja lopettaa kautensa kotivoittoon.Tekemistä siinä saattaa olla,mutta ei mahdoton.Riverina otti sen ainokaisensa kesäkuunlopussa voittamalla kotona Belconnen Unitedin 3-1 ja tuo ottelu on ainoa kokokaudella missä Riverina on tehnyt enemmän kuin 1 osuman yhdessäpelissä.Viimeksi kun Riverina kohtasi kotonaan Tuggeranongin niin numerot oli 2-3.Tuggeranongin 27 päästetystä on vieraissa mennyt 20.Vaikka Riverina ei ole kuin 11 maalia tehnyt niin kokeilen josko ihmeidenaika ei ole ohi ja Riverina pystyisi tässä kaudenpäätösottelussaan kotona siihen 2 maaliin.
 21. Tseskaa livestä @5.40 Nordicbet 0-1 Fribourg 40min jälkeen
 22. Tennis Cincinnati nelinpeli klo 20:50 Cabal/Farah - Kontinen/Peers Pelivalinta: Cabal/Farah Kerroin: 1,90 Bethard Cabal/Farah todella hyvä nelinpelipari, joiden pelityylit sopivat hyvin yhteen. Molemmilla hyvät syötöt ja verkkopeli myös hyvää. Pari menestynyt todella hyvin ja odotan jatkossakin parilta hyviä suorituksia. Kontinen/Peers kaksikon vuosi ollut vaikea ja yhteispeli saattaa päättyä tähän kauteen jos loppuvuoden turnauksista ei menestystä tule. Kontinen/Peers kaksikolla toki taidot erinomaiset, mutta jotakin parin pelistä tuntuu puuttuvan. Tässä turnauksessa Kontinen/Peers voittanut kaksi tasaista ottelua heikompia pareja vastaan, mutta nyt vastus on kyllä selvästi kovempi ja uskon Kontinen/Peers kaksikon turnauksen päättyvän tähän otteluun. OIKEIN
 23. Mukavaa, jos osunut. Kesä on itellä ollut perinteisesti hyvää aikaa. Alan napsimaan taas sulta lätkävihjeitä, kun liigat alkaa.
 24. Kyllä tuo perkeleen Amur on ihme nippu. Täysin mielialajoukkue.. pitää muistaa kun kausi alkaa...
 25. Jalkapallo, Veikkausliiga Inter - HIFK Yli 2,5 maalia @2.07 Nordicbet KLO: 18.30 Otetaan nyt tämä vastapallo ihan siksi, että minä näen tämän näin. Inter. Sarjan eniten maaleja tehnyt joukkue. Filip Valencic. Sarjasijoitus tällä hetkellä toinen. Joukkue ei todellakaan lähde mitään tasuria tai nyhjäystä hakemaan. Vain voitto merkitsee. Inter taistelee jopa mestaruudesta. Furuholm pienenä miinuksena pois pelistä korttitilin takia. Annan tai Ruane paikkaa. Turussa uhkutaan itseluottamusta ja valmennus lupaa hyökkäävän ja ahneen joukkueen tänään kentälle. En epäile tätä hetkeäkään. Edellinen Kups-ottelu on laskettava ohipeliksi. Sen verran heikko oli suoritustaso. 2-3 Inter tänään. Syynä tähän HIFK ja pelityyli. Turussa on osattu scoutata tätä HIFKin prässipeliä ennakkoon. Mitään vedenpitävää taktiikkaa tähän tuskin kuitenkaan löytyy, mutta ainakin osataan olla varuillaan. HIFK kamppailee paikasta ylempään loppusarjaan ja joukkue on hyvien otteiden lisäksi vahvistunut. Etenkin hyökkäyspäästä. Erikson Carlos - Luis Henrique kaksikko oli todella hyvä asia HIFKille. Vain voitto kelpaa myöskin HIFKille, eikä tuota alkukauden puolustussumppua tulla näkemään enään. Koska molemmille joukkueille riittää panosta yllinkyllin, on vaikea nähdä tätä 0-0 pelinä. Inter sisuuntuneena kotonaan ei jää käytännössä koskaan maaleitta. HIFKin 3 vierasmaalia viimepeliin. Hyökkäyksen juhlaa on tämä ottelu. Kelpaa peleihin todella kovalla kertoimella. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 2,5 maalia OIKEIN
 26. Kouvola - Seinäjoki Vihjaaja: Snooker Liiga: Pesäpallo, Superpesis Alkamisaika: 17:30 Seinäjoki on haastajan asemassa pudotuspeleihin lähdettäessä, mutta joukkueella on potentiaalia yllätyksiin, etenkin kun Kouvolan kokoonpano ei ole edelleenkään paras mahdollinen. Latvala pelaa Kouvolan joukkueessa numerolla 5, joten kotiutuslyöntien määrä voi jäädä vähäiseksi, mikäli kärjen kentälle meno tökkii. Latvala ei muutenkaan ollut loppukaudella parhaassa lyöntivireessä, joten tämä tuo hieman kysymysmerkkejä Kouvolan sisäpeliin. Parhaimmillaan Latvala on kova kotiuttaja, mutta vastuuta annetaan Kouvolan joukkueessa reilusti myös muille lyöjille. Seinäjoen joukkueessa kotiutuksista vastaa Vainionpää. Vainionpää voitti runkosarjan lyöntitilaston ylivoimaisesti ja Seinäjoen pudotuspeli menestys on Vainionpään varassa. Vainionpää tulee saamaan reilusti kotiutuspaikkoja ja uskon että onnistumisiakin nähdään useita. Vainonpään pitäisi olla selkeämpi suosikki tässä parissa. Kohde: Eniten Lyötyjä Juoksuja H2H: Matti Latvala - Jukka-Pekka Vainionpää Valinta: Jukka-Pekka Vainionpää Kerroin: 1.60 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 27. JapBet

  16.8.

  Belgia:Jupiler League klo.21:30 Club Brugge - Eupen Kotijoukkue tekee maalin rangaistuspotkusta @3.50 Unibet Jupilerin 4.kierros ja pilkkuosumaa Bruggelle. Brugge aloittanut kauden loistavasti 3 voitolla ja 11-1 maalisuhteella.Eupenilla ollu surkea aloitus 0-1-2 ja sille on tehty jo peräti 11 maalia.Tänään Eupenille saattaa olla kyyti jälleen kovaa,kun Brugge vyöryttää.Eupen oli Gentia vastaan todella helisemässä ja joutu turvautuu sääntöjenvastaisiin keinoihin yrittäesään pysäyttää Gentin hyökkäyksiä.Bruggen Okereke,Vanaken,Schrijvers ja Vossen tulevat tuottamaan hankaluuksia Eupenin puolustukselle.Joukkueet ovat kaikkiaan Jupilerissa kohdanneet 8 kertaa ja aina on Eupen ollut sellaisessa pyörityksessä,että Bruggelle on tuomittu noissa keskinäisissä kohtaamisissa 7 pilkkua ja Vossen niitä yleensä on toimittanut sisään.
 28. JapBet

  16.8.

  Ranska:Ligue 1 klo.21:45 Lyon - Angers Tekee Maalin Moussa Dempele @2.00 Unibet Ranskan Ligue 1:sta ja Lyonin Dempelen osumaa lapulle. Ranskan pääsarjan 2.kierrosta aloitellaan ja kumpikin näistä voitti avauskierroksenottelunsa.Lyon kävi hakemassa täydet pisttet vierasta Monacosta.Angers puolestaan voitti kotonaan Starboroughin.Jos tässä nyt pitää ruveta veikkaa kumpi ottaa sen ensimmäisen tappionsa niin veikkaampa Angersia.Dempele ja kumppanit kyllä osaavat olla vastustajilleen hankalia ja tottakai Lyon kotonaan on kova suosikki.Lyon ei viimekaudella montaa kotipelii hävinnyt ja Angers sille vastustajana tänään ei pitäisi tuottaa vaikeuksia.Dempele oli viimekaudella LYonin parastekijä ja näyttäs,että tälläkinkaudella niin saattaa tulla tapahtuu.Dempele pääsi jo maalinmakuun Monacoa vastaan ja luulenpa,että hommat jatkuu tänään.Dempelen 2.00 maalista kelpaa mulle.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...