Jump to content

Kaikki aktiivisuus

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. KHL Amur - Salavat Ufa Amur/ 3.45 CoolBet Klo 11:00 Aamupäivän kohelo ottelussa Amur isännöi myös heikosti pelannutta Ufaa. Ufa on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kaksi, mutta ne ovat tosiaan tullut kotona. Vieraissa joukkue ei ole loistanut sillä edelliseen kymmeneen vierasmatsiin yksi voitto ja yhdeksästä tappiostakin vain yksi on tullut vasta jatkoilla. Amur on kotonaan vaikea vastus kenelle tahansa ja joukkue keskittyy muutenkin loppukauden vain kiusaamaan muita sillä Amurin oma pleijari juna meni aikoja sitten. Amurilla on edellisiin viiteen otteluun viisi tappiota joista kolme jatkoilla ja juuri nuo jotka venynyt jatkoille on kotipelejä ollut. Amur on hävinnyt edellisesti kymmenestä kotipelistään ainoastaan kaksi suoraan varsinaisella, joten hyvästä kotijoukkueesta kyse ja vastuskaan ei tänään ole sieltä kovimmasta päästä ja etenkin juuri vieraissa ei ole ufalla kulkenut ja siksi tiikereitä lapulle.
 3. Today
 4. Australian avoimet sekanelinpeli klo 7:15 Ebden/Moore - Dabrowski/Kontinen Pelivalinta: Dabrowski/Kontinen Kerroin: 1,50 Unibet Tässä matsissa kotiyleisön suosikit Ebden/Moore kohtaavat nelinpelin spesialistit Dabrowski/Kontinen. Ebden/Moore kaksikko voitti avauskierroksella Jurak/Martin kaksikon ailahtelevan peliesityksen jälkeen. Kumpikaan pelaajista ei ole nelinpeleissä menestynyt kovinkaan hyvin. Molemmilla pääpaino kaksinpeleissä ja nelinpelejä tulee pelailtua kaksinpelin ohessa. Dabrowski/Kontinen kaksikko sen sijaan panostaa täysin nelinpeliin. Dabrowski pelaa myös hieman kaksinpeliä, mutta nelinpeli on naisen päälaji. Pidän Dabrowskia erittäin hyvänä naispelaajana ja Kontinen on osoittanut myös kuuluvansa miesten puolella aivan huippupelaajien joukkoon. Dabrowski/Kontinen parin pelityylit sopivat hyvin yhteen ja mielestäni parilla on hyvät edellytykset edetä jopa Australian avoimissa finaaliin. Tähän matsiin Dabrowski/Kontinen kaksikko lähtee selvänä suosikkina.
 5. Yesterday
 6. Snooker

  27.1

  Koripallo klo 03:00 Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks Pelivalinta: Dallas Mavericks Kerroin: 1,88 Marathonbet Dallas kohtaa vierasottelussa Oklahoman. Oklahomalla hieman loukkaantumishuolia ottelun alla. Ferguson, Gallinari, Nader ja Roberson ovat sivussa tästä ottelusta. Oklahomalla ei ole kovin laaja rosteri, joten poissaolot varmasti näkyvät pelissä. Dallas on kärsinyt poissaoloista myös pitkään, mutta nyt tilanne näyttää paljon paremmalta kun tärkeät pelaajat Hardaway ja Porzingis ovat pelikunnossa. Lisäksi supertähti Doncic ollut vakuuttava koko kauden. Dallasilla laajempi rosteri ja rotaatiota löytyy tarvittaessa. Oklahoma on kova kotijoukkue ja kotiedun merkitys ottelussa on suuri. Pidän kuitenkin Dallasia suosikkina ottelussa vieraspelistä huolimatta.
 7. Koripallo, Euroliiga Valencia - Panathinaikos Vihje: Valencia ML Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 22:00 - Valencia isännöi Panathinaikosta euroliigan puolella. Tasainen ottelu on tulossa ja kertoimet on suht hyvin asetettu tasabookiksi. Molemmat joukkueet ovat materiaaliltaan hyvin saman vahvuisia ja oikeastaan erona löytyy se että Valencia pelaa enemmän puolustusvoittoista ja hidas tempoisempaa peliä kuin vierasjoukkue Panathinaikos. Kotietu tässä ottelussa on hyvin tärkeässä roolissa sillä molemmat joukkueet ovat erinomaisia ja selkeästi parempia kotonaan kuin vieraissa. Valencia on voittanut viimeisestä 10 kotipelistään 9 yhteensä ja euroliigan puolella viimeisestä 5 kotipelistään on Valencia voittanut 4. Panathinaikos puolestaan voittanut viimeisestä 10 vieraspelistään 5 yhteensä ja euroliigan puolella viimeisestä 5 vieraspelistään on Panathinaikos voittanut 2. Valencian hidastempoinen ja puolustusvoittoinen pelityyli sopii erinomaisesti Panathinaikosta vastaan joka oli viime euroliigan vieraspelissään vaikeuksissa Milanoa vastaan joka pelaa myöskin samantyyppistä peliä ja on saman kastin joukkueita myöskin kun molemmat tässä ottelussa. Näistä ennakkoasemista Valencia kotonaan maistuu ja saisi olla jopa pienoinen suosikki otteluun kotiedun ja pelitavan sopivuuden puolesta.
 8. Koripallo, NBL Cairns Taipans - Illawarra Hawks Vihje: Cairns Taipans -9.5 Kerroin: 1.97 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 11:00 - Cairns Taipans isännöi Illawarra Hawksia NBL ottelussa. Cairns Taipans lähtee tähän kamppailuun kotonaan ansaitusti isona suosikkina ja lähdetään hakemaan heidän voittoaan tasoituksella. Illawarra Hawks auttamatta selkeästi liigan heikoin joukkue niin materiaaliltaan kuin myös peliltäänkin eikä tämä vieraspeli ainakaan auta asiaa. Illawarra Hawks on nyt 6 pelin tappioputkessa ja vieraissa voittanut vain 2 peliä viimeisestä 10 pelaamastaan. Cairns Taipans puolestaan pelannut hyvän kauden tähän mennessä ja löytyy sarjataulukon sijalta 3. Joukkue on viimeisestä 5 pelaamastaan pelistään voittanut 4 ja viimeisestä 10 kotipelistään voittanut 9. Kotietu on ollut tällä kaudella tärkeä Cairns Taipansille sillä joukkue on vieraissa pelannut 4-7 rekordilla kun puolestaan kotona on pelannut 10-3 rekordilla. Cairns Taipans on joukkueista selkeästi vahvempi ja pääsee kotonaan pelaamaan joka on heille iso + kun puolestaan heikolle Illawarra Hawks joukkueelle vieraissa pelaaminen iso -
 9. Le havre - Troyes, yli 2,25 maalia @2,050 /0,8 (bet365)
 10. Snooker, German Masters Zhao Xintong - Anthony McGill Vihje: Anthony McGill Kerroin: 2.13 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 16:00 - German Mastersin 1/16 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 41. Xintong ja Maailmanlistan 31. McGill. Kerroinasettelu myös tässä kohteessa ihmetyttää, miten on McGill saatu tähän otteluun pienoiseksi altavastaajaksi. Zhao Xintong on hyvä nuori snookerin pelaaja ja välillä esittänyt hyviä otteita mutta myös välillä hävinnyt selvästi itseään heikommallekin pelaajalle, tietty tasaisuus puuttuu täysin Xintongin pelistä. Anthony McGill puolestaan pelaajista paljon kokeneempi sekä myös varmempi pelaaja joka ei ailahtele niin paljoa vaan pystyy pitämään omaa tasoaan yllä. McGill pelasi tammikuussa Champions Leaguessa hyvin ottein ja on parhaana päivänään ihan lajin top 15 pelaajia. Xintong on hyvä pelaaja mutta ei vain tule riittämään tässä ottelussa kokeneemmalle McGillille, suht tasainen kamppailu tulee olemaan eikä McGill missään nimessä tule dominoimaan koko ottelua mutta 5-3/5-4 luvuin McGill tulee ottelun voittamaan eikä saisi olla altavastaaja edes pienesti kertoimissa.
 11. Snooker, German Masters Ian Burns - Neil Robertson Vihje: Ian Burns +3.5 freimiä Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 16:00 - German Mastersin 1/16 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 82. Burns ja Maailmanlistan 3. Robertson. Kerroinasettelu tähän +3.5 freimiin Burnsille ihmetyttää paljon kirjoitushetkellä (27.1) kun Unibet tarjoaa markkinaa selvästi suurempaa kerrointa sen ollessa 1.80 kun oikeastaan melkein jokaisella muulla bookkerilla, paria lukuunottamatta kerroin on 1.50-1.60 lukemissa. Neil Robertson lähtee tähän otteluun ansaitusti suurena suosikkina ja pelasi viime turnauksessaan European Mastersissa suorastaan fantastista snookeria ja lopetti turnauksen vielä erittäin kauniisti puhtaalla 9-0 voitolla finaalissa. Nyt on kuitenkin uusi turnaus ja uudet kujeet, ja ehkä jopa ihan minimaalisen pienoinen voittokrapula kuitenkin kaikista dominoinnista huolimatta tulee Robertsonilla olemaan tähän otteluun tullessa niinkuin kuuluukin olla. Neil Robertson tulee tässäkin turnauksessa pelaamaan hyvin ja voittamaan Burnsin kuten myös muitakin pelaajia varmasti. +3.5 freimiä eteen on kuitenkin liikaa annettu tähän turnauksen avausotteluun. Burns pystyy hyvänä päivänään pistämään koviakin snookerin pelaajia tiukalle eikä ole niin heikko pelaaja kuin kertoimet antavat ymmärtää, Robertson varmasti hoitaa tämän homman himaan ilman ongelmia ja jatkaa turnaustaan mutta en usko että sentään 5-0/5-1 luvuin tulee Robertson tätä voittamaan vaan Burns pystyy kyllä sen verran antamaan vastaan että Robertson voittaa ottelun 5-2/5-3 luvuin mutta ei ihan totaalista nöyryytystä tule sentään Burns kokemaan.
 12. Snooker, German Masters Mark Williams - Yuan Sijun Vihje: Yli 7.5 freimiä Kerroin: 1.86 Vedonlyöntitoimisto: Bethard Alkamisaika: 15:00 - German Mastersin 1/16 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 2. Williams ja Maailmanlistan 45. Sijun. Sama teema jatkuu tässä vihjeessä kuin ylemmässä vihjeessä eli overia haetaan myös tähän. Mark Williams aloitti tammikuussa pelaamalla Champions Leaguessa erinomaisesti, viime otteluissa ei ole kuitenkaan Williams ollut terävimmillään ja hävisi molemmissa turnauksissa, The Mastersissa sekä European Mastersissa avauskierroksella. The Mastersissa Maailmanlistan 14. Bingham oli selkeästi parempi 2-6 luvuin ja myös voitti koko turnauksen, European Mastersissa puolestaan Maailmanlistan 25. Zhou 'yllätti' Williamsin voittamalla 4-5 ja edeten aina turnauksen finaaliin, vain hävitäkseen 9-0 Neil Robertsonille. Yuan Sijun pelannut viimeksi German Mastersin karsintoja kun hän voitti juurikin nimenomaan Zhoun 5-4 luvuin. Sijun ei ole viime kuukausina päässyt ihan hirveästi pelaamaan snookeria mutta lukeutuu kuitenkin näihin erittäin talenttisiin ja kovaa harjoitteleviin kiinalaisnuoriin. Sijun on kuitenkin pelaamissaan otteluissa pelannut hyvin ja viime kuukausina pistänyt mm. Maailmanlistan 4. O'Sullivanin kuin myös Maailmanlistan 10. Murphyn todella tiukoille. Todella tasainen ottelu tämäkin kuten yllä oleva. Mark Williams kokeneempi ja parempi pelaaja mutta viime aikoina on vähän ollut ailahtelevassa ja alakuloisessa formissa eikä lähelläkään parastaan. Yuan Sijunilla on mahdollisuus jopa yllättää Williams ja voittaa koko ottelu mutta uskon että Sijun pystyy ainakin pitämään ottelun todella tiukkana ja pistämään painetta Williamsille.
 13. Snooker, German Masters Tian Pengfei - Graeme Dott Vihje: Yli 7.5 freimiä Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 15:00 - German Mastersin 1/16 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 62. Pengfei ja Maailmanlistan 20. Dott. Graeme Dott lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina niin kertoimissa kuin myös omissa papereissani. Graeme Dott on pelannut tammikuun alussa jo Champions Leagueta ja nyt viimeisempänä European Mastersissa joten tatsia löytyy jo tämän vuoden puolelta hyviä pelaajia vastaan paljon. Pengfei pelasi myös European Mastersissa ja hävisi avausottelussa 3-5 luvuin kovavireiselle Maailmanlistan 16. Carterille. Dott puolestaan voitti avausottelussa Maailmanlistan 37. Liangin mutta hävisi sitten toisessa ottelussaan erinomaisesti koko turnausta dominoineelle Maailmanlistan 3. Neal Robertsonille. Hyvin tasainen pari on tässä kyseessä ja molemmat pelaajat pelanneet viime aikoina hyvää snookeria, Pengfein maailmanlistan sijoitus jonkun verran saattaa hämätä mutta hyvästä pelaajasta on kyse. Dott hyvin todennäköisesti tulee tämän ottelun voittamaan mutta Pengfei pystyy kyllä laittamaan Dottin kunnolla ahtaalle eikä tule mitään antamaan helpolla. Mahdollisesti jopa kaikki 9 freimiä tullaan näkemään tässä erittäin tasaisessa kamppailussa mutta ainakin 3 freimiä tulevat molemmat voittamaan jotta overi saadaan tästä tasaisesta väännöstä aikaiseksi.
 14. Tennis, Australian Open Sekanelinpelit Mattek-Sands B. / Murray J. - Ostapenko J. / Paes L. Vihje: Mattek-Sands B. / Murray J. 2-0 Kerroin: 2.10 Vedonlyöntitoimisto: William Hill Alkamisaika: 07:00 - Australian Openin sekanelinpelien neljännesvälierissä kohtaavat Mattek-Sands B. / Murray J. ja Ostapenko J. / Paes L. Ostapenko/Paes pari on pelannut yhdessä vain yhden ottelun joka tuli tässä turnauksessa Sanders/Polmans paria vastaan, siitä heille irtosi nahkea 2-1 voitto. Mattek-Sands/Murray puolestaan pelanneet yhdessä jo paljon pidemmän aikaa ja otteluita löytyy yhdessä lukuisia joten synergia on huomattavasti paremmalla tasolla kuin Ostapenko/Paes parilla joka ei ole paljoa pelannut yhdessä. Kommunikointi ja oman parin pelin tunteminen on hyvin tärkeää nelinpeleissä, etenkin sekanelinpeleissä. Mattek-Sands/Murray pari on pelannut paljon yhdessä ja pitkään mutta myös menestynyt erinomaisesti ja pari onkin kaksinkertainen hallitseva US Open sekanelinpelien voittaja. Mattek-Sands/Murray tulevat tämän pelin heikompaa paria vastaan hoitamaan suoraan 2-0 erin ilman suurempia vaikeuksia.
 15. Jääkiekko, KHL SKA Pietari - Dinamo Minsk Vihje: SKA Pietari yli 4.5 maalia Kerroin: 2.40 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 18:30 - SKA Pietari isännöi Dinamo Minskiä. Lähdetään hakemaan kotijoukkue SKA:lle paljon maaleja, lähtökohtaisesti kun ajattelee että jääkiekossa pelataan yli 4.5 maalia yhdelle joukkueelle tuntuu se hyvin typerältä mutta tässä tapauksessa tasoeron ollessa mitä on lähdetään sitä hakemaan. SKA Pietari selkeästi laajempi ja parempi joukkue niin kokoonpanoltaan kuin myös peliltään. SKA Pietari on taas viime aikoina alkanut näyttää vanhalta tutulta dominoivalta SKA:lta etenkin kotonaan pelatessa. Dinamo Minsk puolestaan ei ole menossa yhtikäs mihinkään eikä ainakaan vierasottelu yhtään avita Dinamo Minskiä kun se on voittanut vain 2 ottelua pelaamastaan 15 viimeisestä vieraspelistä. Noissa otteluissa Minsk on hävinnyt useasti hyvin suuresti ja rumasti mm. 5-1 luvuin 4 kertaa ja löytyy sieltä mm. 9-1, 7-2, 6-3 luvuin tappioita. Dinamo Minsk on tällä kaudella selkeästi liigan heikoin joukkue ja selkeästi päästänyt myös eniten maaleja koko liigassa. Tasoero on todella iso SKA:lle ja mitään muuta kun murskavoittoa kotijoukkueelle ei voi olettaa, ainakin Minsk omiin ottaa paljon maaleja, se on varma.
 16. Spartak Moskova - Kunlun Vihjaaja: Vedonlyönninammattilainen Liiga: Jääkiekko, KHL Alkamisaika: 18:30 - Spartak Moskova isännöi Kunlunia. Spartak Moskova lähtee kertoimissa pienoisena suosikkina otteluun kotonaan kun puolestaan omissa papereissani Spartak Moskova lähtee otteluun suurena suosikkina. Kunlun on ihan hyvä joukkue ja pelannut ihan hyvin tällä kaudella mutta ei vain riitä Spartak Moskovan kyytiin. Spartak Moskova on viime otteluissaan päässyt erinomaiseen vireeseen ja saanut yhdistettyä hyvin hyökkäyksen sekä puolustuksen. Spartakista löytyy hyviä pelaajia mm. Hersleyn, Daugavinsin ja Zubovin johdolla joista jokainen pystyy joukkuetta johtamaan. Spartak Moskova kotonaan omissa papereissani suuri suosikki otteluun sillä Kunlunin pelaamisessa on ollut eroa kuin yöllä ja päivällä kotipelin ja vieraspelin välillä. Valinta: Spartak Moskova (-1,5) Kerroin: 2.85 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 17. Jääkiekko, KHL Spartak Moskova - Kunlun Vihje: Spartak Moskova -1.5 Kerroin: 2.86 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 18:30 - Spartak Moskova isännöi Kunlunia. Spartak Moskova lähtee kertoimissa pienoisena suosikkina otteluun kotonaan kun puolestaan omissa papereissani Spartak Moskova lähtee otteluun suurena suosikkina. Kunlun on ihan hyvä joukkue ja pelannut ihan hyvin tällä kaudella mutta ei vain riitä Spartak Moskovan kyytiin. Spartak Moskova on viime otteluissaan päässyt erinomaiseen vireeseen ja saanut yhdistettyä hyvin hyökkäyksen sekä puolustuksen. Spartakista löytyy hyviä pelaajia mm. Hersleyn, Daugavinsin ja Zubovin johdolla joista jokainen pystyy joukkuetta johtamaan. Spartak Moskova kotonaan omissa papereissani suuri suosikki otteluun sillä Kunlunin pelaamisessa on ollut eroa kuin yöllä ja päivällä kotipelin ja vieraspelin välillä.
 18. Henksteri

  27.1

  Australian Open (hard) / Tennis Asleigh Barty - Petra Kvitova Asleigh Barty voittaa ottelun erin 2-1 @ 4.20 Unibet Alkaa 03:00 Vastakkain turnauksen puolivälierissä maailmanlistan sijat 1. ja 8. Turnauksen ykkösijoitettu isäntämaan Barty voitti näiden naisten kolme viimeistä keskinäistä kohtaamista jotka pelattiin kaikki tällä alustalla. Barty voitti turnauksen edellisessä ottelussaan Risken(19.) tiukan taistelun jälkeen erin 2-1. Kvitova on esittänyt turnauksessa erinomaisia otteita ja pelannut tähän asti jopa hivenen vakuuttavampaa tennistä kuin Barty. Ensi yönä nähdään tiukka taistelu joissa voitokkaat pelit ratkotaan näiden maailman kärkinaisten kesken erittäin pienillä marginaaleilla. Barty saa kuitenkin kotiyleisön tuen siivittämänä käännettyä ottelun voitoksi itselleen lukemin 2-1.
 19. Jääkiekko, KHL Severstal Tsherepovets - HK Vitjaz Vihje: HK Vitjaz -1.5 Kerroin: 4.30 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 18:00 - Severstal Tsherepovets isännöi HK Vitjazia. Vitjaz on tällä kaudella kiinni tiukasti playoffpaikassa ja on tällä hetkellä Läntisen Konferenssin sijalla 8. 56 pisteellä, edellä on Torpedo ja Lokomotiv 56 ja 58 pinnassa joten tiukkaa on ja takana vaanii 48 pisteessä tämän ottelun vastustaja Severstal ja Sotshi joten ei hirveästi ole varaa Vitjazilla ruveta löysäilemään. Vitjaz on tällä kaudella pelannut ihan hyvää kiekkoa pääosin ja ansaitsee paikkansa playoffeissa, viime otteluissa esitykset ovat olleet hyviä vaikka Vitjaz onkin voittanut vain 1 viimeisestä 5 pelistään kun vastassa on ollut mm. Omsk, Jokerit, Lokomotiv ja Dynamo Moskova jotka kaikki lukeutuvat hyviin joukkueisiin. Severstal puolestaan on heikommin pelannut tällä kaudella eikä myöskään materiaaliltaan ihan riitä vierasjoukkue Vitjazille. Severstal on viime aikoina pelannut kotonaan ihan hyvin mutta on myös nähty tällä kaudella todella surkeaa Severstalia kotona. Vitjaz mielii playoffeihin ja kurssi täytyy jälleen saada positiiviseksi muutoinkin kun pelin osalta, voittoja on ruvettava ottamaaan ja sitä kautta pisteitä, ja kun vastassa on itseään heikompi Severstal, täytyy niitä pisteitä vain tulla näistä otteluista. Vitjazin pitäisi mielestäni olla pienoinen suosikki otteluun mutta on sen sijaan asetettu pienoiseksi altavastaajaksi, uskon että Vitjaz onnistuu tässä ottelussa käyttämään omia vahvuuksiaan ja pelaamaan samalla tasolla mitä on edellisissä peleissä pelannut kovempia joukkueita vastaan joka tulee tänään rittämään pitkälle. Vitjaz parempana joukkueena tulee kiekollista peliä viemään ja luomaan maalintekopaikkoja tehokkaamin kuin kotijoukkue Severstal, Vitjaz voittaa ottelun ja nappaa vieraista tärkeät pisteet ja uskon että se tekee sen myös vähintään 2 maalin erolla Severstaliin nähden jolle tarjoaa Coolbet kovaa 4.30 toppikerrointa, muiden vedonlyöntitoimistojen tarjotessa lähinnä 3.90 lukemia ja esim. Unibetilla on vastaava kerroin 3.65 lukemassa.
 20. Jääkiekko, KHL Jekaterinburg - Barys Nur-Sultan Vihje: Barys Nur-Sultan yli 2.5 maalia Kerroin: 2.30 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 16:00 - Jekaterinburg isännöi Barys Nur-Sultania KHL päiväottelussa. Lähdetään hakemaan vierasjoukkue Barysille 3 maalia. Barys on viime otteluissaan pelannut paljon vauhdikasta kiekkoa jossa maaleja ollaan nähty molempiin päihin runsaasti, mutta se on pystynyt myös itse ottelusta toiseen tekemään maaleja hyvällä keskiarvolla paljon ja joukkueen maalinteossa on ollut paljon tasaisuutta. Tämä on molemmille tärkeä ottelu runkosarjan loppua ja playoffeja ajatellen joten mitään ei tulla säästämään kun Barys on 2 pistettä Jekaterinburgia edellä yhden pelin enemmän pelanneena. Barysin ykköshyökkäysvitja Videll-Knight-Starchenko on tehnyt paljon tuhoja tällä kaudella ja ottanut vastuuta hyökkäyksen tuloksesta, Starchenko tosin on poissa tästä ottelusta joka vähän kohteen todennäköisyyttä miinustaa mutta löytyy Barysista muitakin hyviä maalintekijöitä Boyd:in ja Mikhailiksen muodossa. Jekaterinburgin puolustus on hyvä mutta Barysin hyökkäys on kovempiakin puolustuksia pystynyt tällä kaudella murtamaan hyvin ja kun pelinvauhti on suht korkealla ottelussa näen maaleja tulevan myös Jekaterinburgin päähän. Barys on viimeiseen 10 peliin tehnyt 3 maalia ottelussa 7 kertaa ja uskon vahvasti että niin käy tänäänkin, Unibetilta 2.30 kerrointa saa kohteelle kun mm. Bet365 vastaava 2.00 lukemissa.
 21. JapBet

  27.1

  KHL klo.16:00 Traktor Tsheljabinsk - Ak Bars Kazan Tekee pisteen A.Yarullin @2.35 Coolbet Kazanin pakin Yarullinin pojoa kokeiluun. Itäisen konferenssin kärkipaikkaa pitävä Kazan vierailee Traktorin Areenalla.Kazanilla on pelit mennyt hyvin ja joukkue on siis varmistanut paikan seuraavaan vaiheeseen.Traktorilla tilanne on huonompi ja eroa 8 paikkaan on 10 pistettä.Traktori on nyt 3 viimeistä hävinnyt ja maaleja se on noissa pystynyt tekee vain 3.Noilla maalimäärillä on vaikea voittaa pelejä,lisäksi kun omiin on noissa 3:ssa edellisessä vastustaja tehnyt 13 osumaa.Kazanin pakki Yarullin on kunnostautunut syöttäjänä tälläkaudella ja Yarullin on tällähetkellä joukkueensa paras syöttelijä 22 syötöllä.Yarullin saa myös hyvin jääaikaa yv:llä ja silloin on yleensä ukko ollut pisteillä ainakin viimepeleissä niin jospa tänäänkin.Norkka antaa Yarullin pojosta 1.75 niin tuo Coolbetin tarjous kuulostaa mukavalta.
 22. JapBet

  27.1

  Venäjä:MHL Jääkiekko klo.11:00 Amurskie Tigry - Dyn.Moscow Dyn.Moscow o2.5@1.83 Unibet Vieraille vähintään 3 osumaa kokeiluun. Kotijoukkue Tigryn kausi alkaa olla paketissa.Joukkue on taulukossa toiseksiviimeisenä ja viimeiset ottelut nyt vaan pelataan ja se näkynee tuloksissa ja etenkin maalienmäärissä.Dynamon jatko ei ole vielä varmistunut ja nämä häntäpään joukkueet sen olisi voitettava,että kausi jatkuisi.Eilen joukkueet pelasivat 3-6 ja tänäänkin vieraitten uskon maaleja pystyvän iskemään.Dynamon kausi todennäköisesti jatkunee runkosarjan jälkeen,ellei se nyt aivan tupeksi jäljellä oleviaan otteluita ja tästä ottelusta sillä olisi saumat ottaa täydet pisteet.Tigryn otteissa voi näkyä jo luovuttamista kaudensuhteen ja se antanee vastustajalle paikkoja,jotka kyllä Dynamo käyttänee hyödyksi.
 23. Tilanne 26.1. vihjeiden jälkeen: Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1. Blokki 21 12 0 9 160,66% 90,62 € 2. ▲ Vedonlyönnin ammattilainen 33 18 0 15 114,10% 44,48 € ▲ 3. ▼ Vode 20 11 1 8 121,21% 40,36 € 4. Snooker 49 26 2 21 101,77% 9,48 € ▼ 5. Henksteri 16 8 1 7 101,09% 1,78 € 6. Wempele 7 2 2 3 83,72% -12,88 € 7. Moisku 18 6 0 12 73,44% -43,41 € 8. JapBet 14 2 0 12 40,05% -59,88 € Yhteensä 178 vihjettä (85 - 6 - 87) netto 70,54 € palautus 104,16 %
 24. Snooker

  27.1

  Tennis Burnie haastajaturnaus klo 7:30 Galovic - Shimizu Pelivalinta: Shimizu Kerroin: 1,83 William Hill Galovic pelasi viime kaudella hyvin ailahtelevasti ja menestys jäi haastajatasolla vähiin. Galovic on parhaimmillaan massakentällä ja nyt pelataan kovalla kentällä, joten alusta ei sovi Galovicille kovinkaan hyvin. Shimizu on nuori pelaaja, joka on tekemässä läpimurtoa haastajatasolle. Muutamia haastajaturnauksia Shimizu on jo pelaillut, mutta pääosin Shimizu on pelannut ITF tason turnauksia. ITF tason turnauksissa Shimizu on menestynyt erinomaisesti ja haastajatasollakin Shimizu pystyy menestymään. Shimizun ura selvässä noususuunnassa. Shimizu parhaimmillaan kovalla kentällä. Mielestäni Shimizun kuuluu olla ottelussa ennakkosuosikki.
 25. Last week
 26. Kokonaisuudessaan: Osuneet: 15 Hävityt: 6 133.7% Liigoittain: Etelä-Korea Lentopalloliiga 4 W 1 L Etelä-Korea Lentopalloliiga Naiset 1 W 1 L Mestaruusliiga 4 W 1 L Mestaruusliiga Naiset 1 W 0 L Saksa 1. Bundesliga: 2 W 0 L Turkki Efeler Ligi 2 W 0 L Italia Serie A1 1 W 1 L Tsekki Extraliga: 0 W 1 L Venäjä Super League 0 W 1 L
 27. Napoli - Juventus, tekee maalin Ronaldo @2,12 /0,6 + vj yli 1,5 maalia @2,00 /0,6 (bet365) + 2 + vj yli 1,5 maalia @2,75 /0,6 (bet365)
 28. 2019-2020 väliaikatulokset Osuneet: 50/88 Palautus: 118.5 %
 29. 🏐 16:00 ⏰Italia Serie A1: Milano - Perugia: Milano +1.5 erää 2.35 Pinnacle ⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐ 🏐 17:00 ⏰Mestaruusliiga: Lakkapää - Karelian Hurmos: Karelian Hurmos 2.10 William Hill ⭐⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐ 🏐 19:00 ⏰Italia Serie A1: Modena - Ravenna: Modena -2.5 erää 1.53 Pinnacle ⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...