Jump to content

Kemmu

Aktiivi
 • Viestejä

  2 933
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  192
 • Pistettä

  1,540 [ Lahjoita ]

Maine

1 753

Tietoa

 • Rank
  Kultajäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NHL, KHL, jalkapallo: mestarien liiga

Vierailijat

13 048 Profiilivierailua
 1. Kemmu

  18.10.

  Snooker KLO 15.00 Robertson - Trump Valinta : Trump -1,5 Kerroin : 2,02 ( ComeOn ) English Open finaalissa kohtaavat maailmanlistan kolmonen Robertson sekä maailmanlistan ykkönen Trump. Kumpikin on pelannut hyvää snookeria. Omaan silmään Trump on kuitenkin ollut hieman varmempi pelaaja. Hän hallitsee valkoista lyöntipalloa hieman paremmin. Mitä ilmeisesti ottelu etenee käsikädessä alkuun, mutta luulen, että tuossa iltamassa (klo21) alkaen otetaan eroa ja sen tekee Trump. Vaikea ennustaa hirveästi, koska pienistä virheistä toinen saa niin helposti Freimipalloja tehtyä, mutta kuitenkin Trump tulee finaalissa niitä tekemään astetta vähemmän ja näin ero saadaan aikaiseksi. Odotan, että Trump tulee voittamaan tämän 6-9, 7-9 numeroin. Harvoin tämä finaali menee vikaan freimiin asti kuitenkaan, niin saadaan maukkaampi kerroin tällä tavalla myös Trumpille. Kunhan Trump voittaa yli yhdellä, niin tämä kohde menee oikein.
 2. UFC KLO 4.18 Barboza - Amirkhani Valinta : Amirkhani Kerroin : 3,10 ( Veikkaus ) Barboza on erittäin kova pystyottelija. Potkut ja lyönnit voi tehdä erittäin kipeää osuessaan kunnolla. Näiden kanssa oltava varuillaan. Amirkhani on puolestaan matossa erittäin hyvä, että siinä juuri piilee isku, jos saadaan tuo vastus mattoon, niin suomalainen voi voittaa. Pitää muistaa, että juuri tällä hetkellä Matu on erittäin hyvässä kunnossa ja osaa pitää etäisyydet fiksuina, jos ei vain pää lähde ylikierroksille. Barboza lähtee suosikkina niinkuin pitää, mutta tämä laji on niin päivästä kiinni todellisuudessa, että kyllä kolmosen kerroin helposti pelille pääsee. Kuka tietää vaikka Barboza saadaankin mattoon ja silloin onkin hyvät saumat. Jos ollaan liian kauan pystyssä, niin Barboza saa kyllä tyrmäysiskun perille jollain tapaa, mutta luotetaan siihen, että etäisyyksien mestari Amirkhani saa fiksusti alun hoidettua ja jollain tavalla kaverista niin, että se horjahtaa ja kaatuu mattoon ja sitten Matu on voittamaton ja kolmosen kerroin saapuu erittäin kivasti kotiin. Barboza on suosikki, mutta ei ole yhtään mahdotonta, että myöskin Amirkhani ottaisi voiton. Päivän kunto ratkaisee ja kumpi on terävämpi. Matu on juuri tällä hetkellä iskussa, niin tämä yllätys on mahdollinen. Kunhan Amirkhani voittaa, niin tämä kohde menee oikein.
 3. Jääkiekko KHL KLO 18.30 Jokerit - Spartak Moskova Valinta : Spartak Moskova -1 X ( 3-suuntainen tasoitus ) Kerroin : 7.60 ( Veikkaus ) Spartak Moskova Yli 1,5 maalia (1,55) olisi ihan saletisti natsaa, mutta lähdetään nyt koittamaan tätä. Jokerit sai onnistuneen vierasmatkan päätökseen 2/3 Voittoa. Nyt kotipeliputki edessä. Usein juuri tämä eka peli on ollut narreille vaikein. Ei oikein taho lähtee peliin kulkee kotiyleisön edessä ekassa pelissä vierasrundin jälkeen. Regin palaa kotijoukkueen rosteriin ja saa nähdä mikä on herran kunto. No ainakin Joensuu - Regin - Anttila on hyvä nelosketju paperilla tällä tasolla. Myös muutoinkin pieniä muutoksia tehty. Norman ykkösestä ja niin edelleen. Kalnins maalissa, mikä hieman lisää vieraiden pelattavuutta, sillä ei ole niin varma ollut vielä kuin se svedu. Spartak Moskova omaa kuitenkin ihan tekijämiehiä kokoonpanossa. Jori Lehterä, Shirokov, Hanzl, Djuse on hyvä pakki joka voi viivasta tehdä taikoja. Muutenkin vieraat pärjännyt ihan hyvin Jaffalassa. En näe syytä vierasvoitolle. Oikeastaan joku maalin voitto voi hyvin onnistua, niin lähdetään hakemaan vähän isompaa kerrointa. Kunhan Spartak Moskova voittaa TASAN yhdellä maalilla, niin tämä kohde menee oikein.
 4. Toiveikkaana aina aamuisin, lämmintä bissee ja kylmii naisiii oliki illan blääni
 5. Kemmu

  3.10

  Jääkiekko LIIGA KLO 17.00 Kärpät - KooKoo Valinta : Kärpät -3,5 Kerroin : 5,20 ( Unibet ) Kerroin on minusta hieman liian suuri. Veikkaus antaa muun muassa 4,40. Jos mennään heti asiaa, niin Kärpät avasi kiekkokauden Torstaina voittaen HPK 2-4. Tuolloin tuli jo neljä häkkiä. Nyt kotiavaus Lasse Kukkonen iltamana, niin en ylläty yhtään, jos kotijoukkue innostuu tekemään 4-6 maalia. Silloin tämä voi hyvinkin onnistua, kun KooKoo tekee sen 0-2 maalia. Luultavasti vain yhden. Vieraat pelaa nyt vasta ekan pelin. Kotijoukkue saa tästä pienen edun. Muutenkin kotiyleisön edessä Kärpät on ihan kivikova. Muutenkin keskinäiset Ottelut Oulussa pelattu, niin 12 Krt, jos messissä ym lasketaan mukaan, niin Kärpät on tehnyt 6/12 kertaa jo sen 5-6 maalia. Silloin 5/6 kerrasta olisi myös tämä kohde mennyt oikein. Nyt , kun summaan kaikki, niin se näyttää siltä että. Kärpät voittaa, jos haluaa helppoa rahaa 1,55 kerroin. Kuitenkin pelituntuma on kotijoukkueen puolelta hieman parempi. Materiaalietu on järjetön. Kotijoukkue tekee sen 4-6 maalia tänään aika 85% todennäköisyydellä, niin en näe yhtään mahdottomana, että silloin myös tämä kohde osuisi. Jokaisen erän, kun kotijoukkue voittaa, niin ollaan jo -3 luvussa, sitten vain tyhjiin tai jostain vaan tehdään se yks ylimääräinen johonkin erään. Kerroin on mielestäni hieman yläkanttiin ja ei yhtään mahdottomana pidä tätä, niin lapulle lähti. Kunhan Kärpät voittaa ainakin neljällä maalilla, niin tämä kohde menee oikein. . --- -- Lokomotiv + Kärpät -3,5 antaa kokonaisuudessaan 16,12 ( Unibet ) kerrointa, niin siihen 10e panostuksella saa jo sellasen summan, että ehkä pääsee naista pussamaan illalla
 6. Kemmu

  3.10

  Jääkiekko KHL KLO 17.00 Lokomotiv Yaroslavl - Jokerit Valinta : Lokomotiv Yaroslavl Kerroin : 3.00 ( Veikkaus ) Tuossa ylempänä jo hyvin asiaa tästä ottelusta. Kuitenkin minä näen varsinaisella peliajalla tulleen kotivoiton hyvin todennäköisenä. Se perustuu siihen, että Lokomotiv on hyvä joukkue. On saanut pelata kotonaan nyt rauhassa. Pelaajia ei ole ollut poissa isoja määriä. Joukkue on tehnyt sen kolme maalia peliin keskiarvoltaan maaleja, jolla voidaan voittaa. Jokerit ei tuo luottoa pelillisesti vielä niin paljoa, että tämmöiset ottelut olisivat helppoja. Jokerit tekee hirveän määrän virheitä vielä. Muun muassa Nichlas Jensen on jo pari peliä sössinyt niin, että omissa on punalamppu syttynyt. Tulee niitä merkkausvirheitä ja ne kostautuu Lokomotiv kaltaista joukkuetta vastaan niin paljon, että voi hyvin maksaa ottelun. Myöskin, kun Marjamäki puhuu hyökkäävästä peli tavasta pelata, jolloin puolustajien rooli kasvaa. Meillä on hyviä Lehtonen, Pudas, Krecjick, Grant, jotka osaavat kiekollisen pelin, mutta missä se sakkaa onkin, kun Pudas, Krecjick, Grant ovat yhdessä tehneet tehot 0+2 , mikä on liian vähän. Ajatella voi jo sitä Tammikuun loppua, kun Lehtonen lähtee änäriin, että miten käy kalpaten narrien pelin. No vielä on aikaa, mutta tämä on yksi sakkaus tällä hetkellä. Onneks Mäenalainen, Tolvanen, O"Neill, Schroeder ovat olleet hyviä, niin voittoja otetaan, mutta ne voitot on juuri otettu niistä mistä pitääkin. Sitten CSKA, Omsk peleissä ne pienet virheet korostuu enemmän ja hävitään. Jos Severstal olisi ollut Lokomotiv , niin viime peli oltais hävitty. Jokerit on vielä pelillisesti kesken ja parannettavaa löytyy ihan pirusti. Täten en ylläty kotivoitosta ja siksi Lokomotiv kolmen kertoimeen tartutaan. Kunhan Lokomotiv Yaroslavl voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 7. Kemmu

  2.10

  Jääkiekko Liiga KLO 18.30 Lukko - Tappara Valinta: 1.erä ajassa 00.00-09.59 EI TULE MAALIA Kerroin : 1.95 ( PAF) Avauspeli. Tuskin kumpikaa saa räjähtävää startia, kun molemmat on hyviä paperilla. Tasainen peli tiedossa ja siksi odotus on ettei maslia nähdä alussa. Haroviina kuitenki vierailla on hyvä mokke. Jotenkin tästä tuli hyvä fiilis niin otetaa. Kunhan 00.00-09.59 EI TULE maalia, niin tämä kohde menee oikein
 8. Kemmu

  VP-Uutiset

  No mestarilla on kiirettä pivekunkun kaa, ku siel on ne mestari vihjaajat. Me keskivertaset ollaa nyt vaa jääty tänne paratiisi saarelle vihjailee keskenää
 9. Kemmu

  VP-Uutiset

  Milloinkohan @VihjeParatiisi.com palaa covid-19 lomalta, kun vihjaajat lisääntyneet mutta päivän vihje on ollut tauolla
 10. Jalkapallo Euroopan Liigan karsinta KLO 18.30 CFR Cluj - KuPS Valinta : 1,puoliaika Alle 0,5 maalia Kerroin : 3.00 ( Unibet ) KuPS on hyvässä paikassa. Romanialaiset ei ole isoin este mitä näissä karkeloissa on Suomalaiset vastaansa saaneet. Mahdollisuudet on, mutta siihen pitää saada hyvä alku. Uskonkin, että KuPS puolelta tämä Veto kyllä onnistuu, mutta toivottavasti me osataan puolustaa ja sitä kautta tämä tulee kotiin. En näe yhtään mahdottomana, että avauspuolikkaan jälkeen oltaisiin maalittomaan tilanteessa. Pientä tuuria tarvitaan, mutta luotetaan intuitioon. Kunhan 1,puoliaika päättyy 0-0, niin tämä kohde menee oikein.
 11. Jääkiekko KHL KLO 19.00 Severstal - Jokerit Valinta: Jokerit Kerroin: 1.58 ( Unibet) Löysät pois. Jokerit on pari luokkaa parempi. Nyt pari tappioo kovimmille tullut vain pelaamattomuudesta johtuvien huolimmattomuusvirheiden johdosta. Tänää voi olla lepsu ja silti vieraat voittaa. Peli on sen verran hyvää että vierasvoitto on yhtä salettti kuin salamoiden mestaruus Ma-Ti yönä. Kunhan Jokerit voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 12. Jääkiekko KHL KLO 17.30 UFA - Jekaterinburg Valinta: UFA Kerroin: 5.70 ( Veikkaus) UFA saanut olla kotona nyt hyvin pari peliä. Joukkue voittanut kuitenkin Traktor, Vitjaz, jotka ei ole helppoja loukkien takia. Manninen pelaa hyvää kiekkoa ilman muita suomalaisia. Jekaterinburg tulee kolme tappiota niskassa. Ei oo peli täysin kulkenut. Kertoimet on isännillä poissaolojen johdosta erittäin iso. Ei se materiaaliero muuten näin iso ole. Kuitenkin peli on ollut hyvää isännillä, niin emmä nää yhtään näin suurena altavastaajana kotipeliä pelavaa UFA joukkuetta. Pakko tarttua tähän. Kunhan UFA voittaa varsinaisella peliajalla,niin tämä kohde menee oikein.
 13. Jääkiekko KHL KLO 19.00 Avangard Omsk - Jokerit Valinta : Avangard Omsk Kerroin : 2,02 ( PAF ) Omsk on hyvä kotijoukkue. Voittanut kaikki kotipelit. Vieläpä Magnitogorsk kaatui juuri 2-0. Myös Omsk on tehnyt kolmen maalin keskiarvolla maaleja. Jokerit pelasi ajoittain hyvin CSKA vastaan, mutta kyllä vielä puolustuspelaaminen on vaikeaa. Tulee virheitä paljon. Kotijoukkueella on kuitenkin Sekac, Knight, Tolchinsky, jotka pystyy tekee maaleja. Hyvä molari löytyy. Oliwer Kaski löytyy puolustuksesta. Tasainen ottelu tiedossa, mutta uskon, että kotijoukkue on hieman parempi lopulta. Kunhan Omsk voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 14. Point teki finaaleissa eniten maaleja (5), eniten pinnoja (5+3) ja vielä ratkaisevaan matsiin voittomaalin. Tuosta kun laajentaa käsittämään koko playoffit niin Point voitti maalipörssin ja oli finaalijoukkueiden tehoikkain peliä kohden (1.43 ppg). Lisäksi Point teki tasakentällisin eniten pinnoja, huikea yli pinna per peli (23 peliin 26 pinnaa). KUITENKIN Joku vitun svédu tän voitti... no ansaitsi varmaa mutta ihmettelen hieman
×
×
 • Create New...