Jump to content

Kemmu

Aktiivi
 • Viestejä

  2 824
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  179
 • Pistettä

  1,100 [ Lahjoita ]

Maine

1 674

Tietoa

 • Rank
  Kultajäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NHL, KHL, jalkapallo: mestarien liiga

Vierailijat

12 825 Profiilivierailua
 1. Jääkiekko NHL KLO 19.00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins Valinta: Boston Bruins Kerroin : 2,43 ( Coolbet ) Kemmun vihjaus tässä sarjassa : 0/2 GAME 3. Sarja on tasan 1-1. Carolina vaihtoi maalivahtia Game 2 otteluun ja se toi voiton, niin Reimer pitäisi kyllä aloittaa maalissa kotijoukkueen puolelta. Bostonin puolelta Rask jatkaa epävarmoja otteitaan. No Rask sanoikin osuvasti, että "Nyt on vasta elokuu, niin hän ei murehdi tuloksista " Jep eihän nämä olekaan kuin kämäset poffit. Vieraiden materiaali on parempi, mutta kotijoukkue saa kyllä mahdollisuudet pärjää sarjassa molaripelin ansiosta. Pastrnak on vielä kysymysmerkki. Kuitenkin Kase- Krecji - DeBrusk on jo kahdessa ottelussa todistanut sen, että pystyvät kantamaan karhuja, mikäli ykkönen ei ole täydessä formussa. Kyllähän vieraat vie peliä edelleen ajoittain ihan selkeästi ja siihen luotetaan tänää, että Bruins hoitaa tämän ottelun. Päiväpelit ovat olleet monena vuonna Bruins joukkueen vahvuus ja toivottavasti joukkue lunastaa senkin olettamuksen oikeaksi. Carolina kykenee voittamaan ja on hyvä joukkue, mutta silti päätin nyt hyppää oman suosikkini kelkkaan uudestaan, kun ajoittain vieraat kyllä tätä sarjaa hallitsee niin paljon. Tänään on kummallakin näytön paikka. Uskon vahvasti, että tämän illan voittaja on se, joka menee lopulta jatkoon. Kunhan Boston Bruins voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 2. Kemmu

  14.8

  Jääkiekko NHL KLO 01.30 St.Louis Blues - Vancouver Canucks Valinta : St.Louis Blues ML Kerroin : 1,74 ( Coolbet ) GAME 2. Vancouver johtaa sarjaa voitoin 0-1. Blues ei ole kuplassa vielä kertaakaan voittanut, niin kokeillaan josko nyt avautuis voitto. Tasainen ottelu oli ollut eka peli, joka sitten vain kääntyi vieraille. Kuitenkin isäntien Ryan O"Reilly oli hyvälle päällä, kun herra oli kentällä, niin Blues voitti laukaukset 20-5, joten jos sama mylly jatkuu, niin herra kyllä saa tänään pisteitä ja silloin kotijoukkue on vahvoilla. Kotijoukkue on materiaaliltaan parempi, niin luotetaan hallitsevan mestarin heräämiseen tänään. Kunhan St.Louis Blues voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 3. Kemmu

  14.8

  Jääkiekko NHL KLO 21.00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes Valinta : Colorado Avalanche Kerroin : 1,85 ( Veikkaus ) GAME 2. Colorado johtaa sarjaa voitoin 1-0. Colorado voitti avausottelun puhtaasti 3-0. Oikeastaan se kertookin kaiken. Kuemper on hyvä molari, joka pitää Arizona joukkueen otteluissa mukana. Kurinalaisesti puolustava joukkue oli tiiviin puolustuksen ja molarin ansiosta pelissä mukana peräti kaksi erää. Kuitenkin tarkkaan katsottuna, niin 1,ERÄN hallitsi täydellisesti Colorado voittaen 13-3 laukaukset siinä erässä. Peli hieman tottakai tasoittuu edetessään, mutta livetuloksien mukaan laukaukset 16-4 toisessa erässäkään hirveän hyvin mennyt vierailla. Sitten kun vieraat löysikin hyökkäyspaikkoja kolmannessa erässä, niin kotijoukkue tekikin kolme maalia ja peli ohi. Colorado on ansaitusti suosikki koko sarjassa ja varmaan meneekin jatkoon. Arizona rimpuilee hyvän molarin takia tässä sarjassa pitkään ja voittaa ehkä sen 1-2 peliä. Noista toinen voi hyvin tulla tänään. Kuitenkin minä uskon, että ei tule. Colorado voittaneen tänäänkin. Jatkoaika on toki uhkana, mutta luotetaan, että Colorado saa hoidettua pelin vielä tässäkin ihan varsinaisella peliajalla. Kunhan Colorado Avalanche voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 4. Kemmu

  13.8

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 Boston Bruins - Carolina Hurricanes Valinta : Boston Bruins ML Kerroin : 1,72 ( Coolbet ) GAME 2. Boston johtaa sarjaa voitoin 1-0. Boston voitti jatkoilla tuon avauspelin 4-3, mutta olisi voittanut varsinaisella peliajalla jo, mikäli Jake DeBrusk olisi kahdesta paikastaan tehnyt maalin. Toisen ampui tolppaan ja toinen ihan tyhjästä maalista yli. Ehkä tänään maistuu? Tämä avauspeli on aika ikävää katsottavaa Canes näkökulmasta. Vieraat hävisi maalinedustan ihan pystyy. Joukkue ei päässyt vaarallisiin paikkoihin oikeastaan yhtään, kun taas Bruins oli jatkuvasti Mrazek nenänedessä vapaana ja tuli 2/3 vs 1 hyökkäyksiä. Vierailla ykkönen loisti, mutta niin teki Bergeron ketjukin ja varsinkin Kase - Krecji - DeBrusk oli raikkaalla jalalla. Bruins omaa kaksi loistavaa ketjua, kun vierailla on yksi. Myös puolustuspelaaminen on ihan eri tasoilla. Boston voittaa molareissa ja pitää pakkansa tiiviinä. Oikeastaan viime vuoden 4-0 voi hyvin uusiutua tässä sarjassa. Hurricanes on kiva joukkue ja pelaa viihdyttävästi, mutta poffeissa tuo kiekko ei toimi yhtään. Jatkuvasti ovat omassa päässään kusessa. Miettikää vielä, että Tuukka Rask ei edes pelannut tasoonsa nähden hyvin ja silti kokopelin katsoneena voin sanoa, että ei vieraat olleet lähelläkään voittaa, sillä kotijoukkue voittaa poffikiekossa 100-0. Boston omaa kaksi hyvää ketjua ylöspäin. Joukkue on myös kova maalinedustoilla ja pitää kaverit poissa Raskin edestä. Carolina omaa yhden hiton kovan ketjun. Sitten puolustus nukkuu ja molari on ihan ok tasoa. Joukkue jatkuvasti kusessa omassa päädyssä. Näitä kun vihjaa, niin pitää luottaa peliin, mitä on nähnyt ja siksi Boston lähtee lapulle. Boston on vain astetta kovempi ja se ei muutu vaikka kuinka toivoisi tänä vuonna, että Hurricanes pärjäisi. Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 5. Kemmu

  13.8

  Jääkiekko NHL KLO 22.00 Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets Valinta : Tampa Bay Lightning Kerroin : 1,98 ( Veikkaus ) GAME 2. Tampa johtaa sarjaa voitoin 1-0. Tampa Bay voitti maratooniottelun jatkoilla 3-2. Kotijoukkue sai loppuakohden jalkoja liikkeelle ja oli kuskin paikalla. Lopulta ihan oikea joukkue voitti. Joonas Korpisalo oli vieraiden paras pelaaja. Columbus uhrautuvuus on huikeaa ja saa kaikki kannustamaan heitä. Kuitenkin he ovat nyt pelannut suhteellisen paljon, että joko jo alkaa hieman näkymään otteissa tuo jatkuva pelaaminen. Myöskin Korpisalo ollut nyt taas pari peliä iha supertähden tasolla, niin tuleeko hän kohta taas maanpinnalle. Ei ole huono molari missään nimessä, mutta on se nyt hieman ylisuorittanut viime aikoina. Toki Columbus puolustaa tiiviisti ja uhrautuvuus on heidän juttu, niin on helppo loistaa, mutta jotenkin tuntuu, että tässä päivän kamppailussa tullaan näkemään kotivoitto rutiinilla. Tampa alkaa pääsee poffi-moodiin, (mikä ei heillä ole kovin hyvä ollut 2015 jälkeen ) että uskon heidän tänään voittavan. Kotijoukkue tulee hallitsemaan ottelua ja veikkaan, että vierailla alkaa kyllä bensa loppua tällä kertaa. Tampa, kun johtaa sarjaa 1-0 voitoin, niin he ovat voittaneet Game 2 ottelun 7/9 kerrasta. Myöskin Tampa saldo Game 2 otteluista yksittäisinä on 15 voittoa ja 9 tappiota. Myöskin joukkue on voittanut edellisistä 11 G2 ottelustaan 8 Kpl, mikä on kova suoritus. Toki nyt joukkue on hävinnyt pari vuotta putkeen yksittäisen Game 2 ottelunsa. Joko kurssi taas kääntyy. Tampa Bay on paperilla suosikki tässä parissa. Joukkue hävisi viime vuonna puhtaasti 0-4 vieraiden käsittelyssä, jonka johdosta moni on vieraiden fanikelkassa. Itsekin olen, kun Korpisalo on loistanut. Kuitenkin nyt kotijoukkue sai sen henkisen voiton otettua, mikä on iso juttu. Pitkä ottelu ja voitto, niin varmasti Tampa Bay on saanut luottoa heidän mahdollisuuksiin Blue Jackets vastaan. Tämä varmasti sai koneet käyntiin kotijoukkueen puolelta ja historia on kova isännillä tähän peliin lähdettäessä. Vieraat ovat jo monta kovaa peliä pelannut ja Korpisalo loistanut, joten hieman haisee, että vieraat ei tänään pelaa ihan parasta peliään ja otetaan herpaantuu. Tämä avaa keskustan kotijoukkueelle ja tuo isäntien hyökkäys tekee tuhoja. Veikkaus antaa vielä hyvää kerrointa, niin tartutaan tähän nyt. Kunhan Tampa Bay Lightning voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 6. Jääkiekko NHL KLO 00.30 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes Valinta : Colorado Avalanche Kerroin : 1,93 ( Coolbet ) GAME 1. Colorado on astetta kovempi joukkue. Kummatkin ovat olleet nyt hyvässä vireessä, mutta kuitenkin Kuemper on pelastanut Arizona joukkueen pinteestä. Uskon vahvasti, että Kuemper on seistävä päällään, mikäli vieraat haluaa voittaa tänään. Itse pidän Colorado isona suosikkina ja lähtee lapulle ihan ekasta pelistä lähtien. Vierailla on hyviä yksilöitä, mutta kotijoukkue on vain astetta parempi kuitenkin joka osa-alueella. Annetaan pelin näyttää suuntaa, mutta ennakkoon tämän pitäisi olla melko varma kotivoitto. Kerroin vielä suht hyvä, niin otetaan pelille. Kunhan Colorado Avalanche voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 7. Kemmu

  11.8

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 Boston Bruins - Carolina Hurricanes Valinta : Carolina Hurricanes ML Kerroin : 2,29 ( Coolbet ) GAME 1. Sarja pelataan paras 7-systeemillä, eli perinteiseen tyyliin. Kuitenkin edelleen kuplassa ja ilman yleisöä. Boston Bruins ei näihin poffeihin lähde niin hyvistä asetelmista kuin yleensä on totuttu. Joukkue ei ole vielä pystynyt voittamaan kertaakaan kuplassa, mutta näillä ei ole suurta merkitystä. Joukkueen peli on parantunut peli peliltä noissa round robin- sarjassa. Tuukka Rask on ollut ihan hyvä. Carolina Hurricanes puolestaan on jo pelannut oikeasti merkityksellisiä otteluita. Sääleissä he pudottivat 3-0 puhtaasti Ny Rangers joukkueen paras viidestä systeemillä. Svechnikov - Aho - Teräväinen ketju oli kapellimestarina tuossa sarjassa. Muutenkin esimerkiksi Sami Vatanen oli hyvä ja muutenkin joukkue oli heti pirteästi liikkeellä. Joukkue on nyt saanut melkeinpä viikon huilata. 2019. Eli viime vuonna poffeissa välierissä Boston voitti puhtaasti 4-0 Carolina joukkueen. Toistuuko sama jälleen? Paljon on muuttunut tuosta. Nyt ei ole kotietua. Ei matkustella. Joukkueet ovat saaneet levätä kunnolla. Hurricanes oli viime vuonna jo aika puhki tässä sarjassa, mutta tänä vuonna heillä on varmasti virtaa. Mielenkiintoista Hurricanes pelaamattomuus saattaa näkyä tässä ottelussa alussa, mutta pelin edetessä kyllä vieraiden jalat lähtee liukuu. Bruins on säännöllisesti pelannut. Viimeksi vkloppuna. Kuitenkin nyt on panosta, niin onko hupi-moodi käännetty jo heti tappo-moodiin? Svechnikov - Aho- Teräväinen ketju on näyttänyt jo toimineelta. Paikkoja tehdään ja koko joukkue on liukkaalla jalalla liikkeellä. Sitten taas Pastrnak - Bergeron - Marchand on ollut ihan yössä Torontossa, joten toimiiko se peli nyt sitten. Kuitenkin sarjan ratkaisu on tässä kumman ykkönen on parempi. Luultavasti vaihtoedun takia myös tänä vuonna Bruins tulee peluuttamaan ykköstään Canes ykköstä vastaan. Nyt kuitenkin tilanne on ihan eri kuin vuosi sitten, niin nyt oikeasti Bergeron - ketjulla tulee varmasti tuskaa pysyä perässä. Carolina pelaa varmasti luisteluvoittoista peliä. Pysyykö tällä kertaa karhut mukana, kun takana ei ole pitkään kautta ja poffi-pelejä jo alla vierailla. Omasta mielestäni Bruins ei ole millään tapaa suosikki tässä tapahtumassa, kun ei ole kotietua. Pelataan ilman yleisöä. Hotellielämää ja kaikki ihan toisin. Hurricanes on hyvä joukkue. Ykkönen kova. Sitten löytyy Niederreiter, Necas, Williams, Staal. Kotijoukkue Bruins elää ykkösen kautta ja sitten taso hieman tippuu, mutta toki DeBrusk, Kase, Krecji ovat, mutta niinkuin viime pelit on näyttänyt, niin jos ei ykkönen toimi, niin ei karhut ole enään iso suosikki, vaan tappioita tulee. Molareisssa Rask on edellä, mutta taidokkaita ja liukkaat Hurricanes pelaajat pystyy laittaa karhujen alakerran ahtaalle. Avauspelistä on vaikea ennustaa mitään. Kuitenkin itselle haisee Carolina voitto. Intuitiolla mennään ja kerroin pelikelpoista pelattavaa, niin tästä yölle jännitettävää. Kunhan Carolina Hurricanes voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 8. Löytyi tämä niin laitetaan tänne. KUPLASSA Pelataan nämä poffit ja siten tämä kausi sai ihan uudet ulottuvuudet. Poffeissa ollaan ja käydään nyt pikaisesti läpi tulevat mielenkiintoiset parit ja yleisesti poffeja. TAMPA BAY LIGHTNING - COLUMBUS BLUE JACKETS Tampa lähtee suosikkina sarjaan niinkuin viime vuonna. Viimeksi kotijoukkue johti ekaa erää 3-0, mutta suli ja tippui jatkosta 0-4. Tampalla on kasvojen pesun paikka. Joukkueella on varmasti nälkää näyttää sinitakeille kaapin paikan. Kuitenkin, kun kuplassa ollaan, niin kotietua ei ole. On olemassa vaihtoetu. Se tasoittaa sarjaa. Myös Columbus pelannut tosipelejä jo viisi peliä, kun taas Tampa aloittaa. Korpisalo on iskussa vieraiden maalissa. Myös sinitakit puolustaa erittäin hyvin maalinedustan, jolloin joutuuko taas Tampan pelimiehet epämukavuuden alueelle ja joutuu kauempaa luomaa paikkoja. Molareisssa vieraat pärjää sarjassa. Myös uhrautuvuus on vieraiden puolella. Kotijoukkue on taitavampi, mutta riittääkö se. Kertoimia, kun katsotaan, niin sinitakkeja on pakko koittaa. Sarjasta jatkoon menee : Columbus Blue Jackets 2,90 ( Veikkaus ) ----------- BOSTON BRUINS - CAROLINA HURRICANES 50-50% Sarja. Boston ei osaa ennakoida yhtään. Molaripeli toimii, mutta muuten joukkue on vain läpsytellyt kokoajan. Carolina meni komeasti puhtaasti 3-0 jatkoon Rangers sarjasta. Henki on varmasti hyvä. Nyt on huilattu coronan takia, joten Aho, Teräväinen, kumppanit on varmasti liukkaita ja pistää Bruins puolustuksen tiukalle. Nyt ei olla väsyneitä, niinkuin viime vuonna poffeissa, jolloin Bruins eteni helposti jatkoon. Sarja tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen juuri sen takia, kun Bruins joukkueesta ei tiedä sekä Carolina on erittäin iskukykyinen. Rask voitti viedä sarjan, mutta myös Aho, Teräväinen saattaa olla liikaa tällä kertaa Bruins puolustukselle kuitenkin. Tällä hetkellä, kun kertoimia katsotaan, niin kyllä Carolina on erittäin pelikelpoista pelattavaa. Sarjasta jatkoon menee : Carolina Hurricanes 2,50 ( Veikkaus ) ------ ITÄINEN KONFERENSSI VOITTAJA Carolina Hurricanes 7,50 ( PAF ) Joukkue on raikas. Meinaan pelaavat erittäin liikkuvaa peliä ja varsinkin nyt, kun joukkue ei ole pelannut pitkää kautta, niin Aho, Teräväinen, kumppanit ovat varmasti virkeitä. Se väsymys näkyi viimeksi jo Bruins sarjassa, mutta nyt tuskin näkyy. Molaripeli on toki kysymysmerkki, mutta muuten tässä kupla muodossa pelattaessa ei olisi ihme, jos Hurricanes olisi finaaleissa. Washington Capitals 6,50 ( PAF ) Joukkue ei ole vielä esittänyt mitään. Kuitenkin Holtby ollut hyvä. Ovechkin näyttää siltä, että kiinnostaa kyllä pelata. Joukkueessa on iso potentiaali voittaa mestaruus. Joukkue pystyy etenemään finaaleihin saakka helposti, sillä ei tämä idän puoli ole hirveän kova tälle joukkueelle. kertoimien valossa mielestäni Carolina, Washington voivat hyvin jompikumpi edetäm finaaleihin saakka. Columbus tulee väsähtää. Tampa Bay aina sulaa kuitenkin. Boston on hyvä, mutta onko joukkue ihan tosissaan pelaamassa. Vaikea vastus heti vastassa. Islanders, Philadelphia voi yllättää, mutta epäilen kuitenkin heidän tasoaan oikeassa paikassa pelatessa. Montreal ei vaa riitä, jos kohtaa Capitals / Hurricanes joukkueen matkalla. ------ STANLEY CUP 2020 VOITTAJA Washington Capitals 13,00 ( PAF ) Carolina Hurricanes 14,00 ( PAF ) Colorado Avalanche 7,25 ( PAF ) ST.LOUIS BLUES 11,00 ( PAF ) Canes/ Capitals jo siivuutettiin, mutta heillä on kaikki saumat menestyä. Blues on kova 5 vs 5 pelissä, joten heitä vastaan joutuu tekee ison työn voittaakseen pelejä pitkässä 7-pelin sarjassa. Joukkue voi hyvin taistella pitkälle itsensä. Colorado saa kerrankin hyvän mahdollisuuden menestyä. Joukkue on vähän niinku Carolina . Hyvä joukkue ja taidokas. Silti hyvin yhtenäinen. Puolustus / molarit kysymyksiä, mutta jos ne kestävät, niin joukkue on erittäin kova. Kuitenkin tämä seura voi voittaa ihan kenet tahansa. Mielestäni ennakkoon tässä on listattu neljä aika kovaa joukkuetta ja suht kivoja kertoimia. KUITENKIN JOKAINEN MÄÄRITTÄÄ ITSE MITÄ LYÖ LAPULLE , MUTTA KUNHAN ITSE NYT KIRJOITIN OMIA PIENIÄ AJATUKSIA TÄSTÄ TULEVASTA PUDOTUSPELEISTÄ.
 9. Kemmu

  9.8

  ääkiekko NHL KLO 19.00 Washington Capitals - Boston Bruins Valinta : ALLE 5,5 Maalia - Varsinainen peliaika Kerroin : 2,03 ( Veikkaus ) Sijoitusottelu. Peli jossa ei ole varsinaista panosta. Pelataan kuplassa ilman yleisöä. Pelipaikkana Toronnon kotihalli. Joo hieman huijasin. Ottelun voittaja saa vastaansa Ny Islanders, kun tappiolla vastaan tulee erittäin hyvin pelannut Carolina Hurricanes. Eli penkkiurheilijan näkökulmasta ottelussa on iso panos, sillä voitolla saat hieman "helpomman" vastustajan. Tappiolla taas tulee kusiset paikat omaan puolustuspelaamiseen. Ammattilaiset kuitenkin sanovat, että pelataan itsemme valmiiksi poffeja varten ja kaikki on voitettava, tulee kuka vain vastaa. Boston omaa jo selvät sävelet tähän peliin. Tuukka Rask aloittaa maalissa. Jos tuntuu hyvältä, niin pelaa koko pelin. Jos ahdistaa, niin lopettaa kesken. Kunhan herra on itsensä kanssa valmis oikeisiin poffeihin. Puolustus on sama tuttu. Hyökkäyksessä ykkönen jatkaa ennallaan. Kakkosketjussa Ondrej Kase tekee debyytin karhujen paidassa. Entinen ankka saa toisen tsekin vierelleen, kun David Krecji toimii herran sentterinä sekä DeBrusk on ketjun kolmas lenkki. Mielenkiintoista nähdä miten tämän ketjun kemiat käy yhteen. Muuten ei mitään ihmeellistä ole kerrottavaa kokoonpanoista. Washington puolestaan ei ole virallisesti vielä kertonut mitään. Toki Lars Eller sai vauvan, joten herra ehkä palaa kuplaan oikeisiin poffeihin. Tähän otteluun ei tule kuitenkaan. Carlson tuskin pelaa tänään. Eiköhän ketjut ole samat kuin viimeksi. Eiköhän myös Holtby jatka maalissa, niin tuntuma tulee hyväksi ja hänkin saa paremman pelin alleen, kun ei tuo edellinen Philly ottelu ei ihan hyvin mennyt koko joukkueelta. Kyseessä on aamupäivän ottelu, kun alkaa näin aikaisin. Se yleensä hieman vähentää maaliarvoja. Myös ottelu on viimeinen ennen tosipelejä, joten isoja loukkeja varmaan vältetään. Kumpikaan ei oikeasti ala pelaa tulevaa, eli tahallista tappiota tuskin nähdään. Tuukka Rask maalissa, niin luo itselleni uskoa vähämaalisen ottelun toivoon. Holtby kun aloittaa toisessa päässä, niin voinkin jo mainita, että kakkosen kerroin tähän paikkaan onkin hyvä meille vedonlyöjille. Capitals ylivoima ei ole vielä toiminut, mikä huomattavasti näkyy tämän joukkueen maalimäärässä. Bruins on parantanut peliään joka ottelussa ja ei peräpää vuoda niin pahasti enään. Mielestäni tässä on hyvä kohde alkuillan otteluun, sillä ei voi ennustaa yhtään miltä peli näyttää, mutta kuitenkin tuskin maalirikasta peliä tullaan näkemään, kun on hyvät molarit. Pelituntumassa ja viisikkopelissä hakemista molemmilla. Ei varsinaista panosta sekä peli aikaisin paikallista aikaa, niin odotan alle 5,5 maalin ottelua. Kunhan ottelussa nähdään Alle 5,5 Maalia varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 10. Kemmu

  7.8

  Jääkiekko NHL KLO 19.00 Florida Panthers - Ny Islanders Valinta : Ny Islanders ML KERROIN : 1,84 ( Coolbet ) GAME 4. Islanders johtaa sarjaa voitoin 1-2. Islanders oli kahdessa ekassa ottelussa parempi joukkue, mutta hävisi viime ottelussa ekan katkaisu yrityksessään. En jaksa uskoa millään, että Florida pystyisi nousemaan tuosta suosta, kun ylipäätään paras 5:destä systeemillä ei olla 0-2 tilanteesta noustu kuin kerran jatkoon. 55-1 on siis tuo tilasto, mikä on Islanders etuna. Vieraat ovat olleet pelillisesti parempia myös tässä sarjassa ja uskon vahvasti, että tänään menee sarja poikki. Kunhan Ny Islanders voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 11. Jääkiekko NHL KLO 23.00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals Valinta : Washington Capitals ML Kerroin : 1,88 ( NordicBet ) Sijoitusottelu. Peli jossa ei ole varsinaista panosta. Philadelphia on aloittanut ihan kelvollisesti. Joukkue on voittanut niin Pittsburgh kuin Boston joukkueet. Hyvä henki on varmasti heidän kuplassaan. Tänään maalissa aloittaneen Brian Elliot, joten kiva on nähdä herran suoritus. Hänellä on vain 20 min pelituntumaa allaan, joten kiva nähdä miten reilu 60 min sujuu. Voitoista huolimatta on vähän odottava olo, että onko Flyers oikeasti hyvä vai onko tässä myös isosti sitä, että Penguins, Bruins olivat itsessään niin huonoita pelaamaan. Washington puolestaan voitti Carolina joukkueen ja pelasi ihan hyvin toisen kuin kolmannen erän Tampa Bay tappio ottelussaan. Holtby aloittaa maalissa ja oli ihan molarin näköinen edellisessä Tampa Bay ottelussa. Muuten joukkue pääsee hyvällä kokoonpanolla peliin, paitsi että Carlson on poissa, mikä heikentää ylivoimapeliä. Siinä on isoin miinus ja jännä nähdä miten ylivoima toimii. Viime ottelussa vain 1/4 oli tulos, mikä on surkea tälle joukkueelle. Lars Eller ei ole vielä saapunut kuplaan, kun hänen vaimonsa ei suostu vielä synnyttämään. Ottelusta on vaikea ennustaa yhtään mitään. Pelin annetaan näyttää. Itse jotenkin pidän Holtby parempana molarina. En luota Elliot taitoihin. Myös jotenkin tuntuu, että Capitals on valmis pelaamaan jääkiekkoa. Tänään siis Flyers kohtaa Jääkiekko joukkueen. Mielestäni vieraat ovat parempia ja jos vain ylivoima hieman toimisi paremmin, niin kyllä tässä vieraat ottaa voiton. Minun ennustuspallo sanoo, että tänään Flyers häviää ja luotan siihen. Treeni otteluita, niin intuitioon on luotettava. Kelvollinen kerroin. 1,80 on sitten ihan selvästi raja kertoimen pelattavuudelle. Kunhan Washington Capitals voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 12. Kemmu

  5.8

  Jääkiekko NHL KLO 23.00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning Valinta : ALLE 5,5 maalia - Varsinainen peliaika Kerroin : 1,93 ( NordicBet ) Sijoitusottelu kyseessä, eli tavallaan harjoitusottelu samalla. Odotettavissa on varmaan ihan kiva Jääkiekko ottelu, sillä vastassa on kaksi hienoa seuraa. Boston on nyt hävinnyt kaksi peliä kuplassa. Columbus kuin Philadelphia voittivat karhut 4-1 numeroin. Joukkue saa rauhassa hiota peliä kuntoon ja siinä on tekemistä. Ykkösketju ei ole päässyt vielä iskuun, mutta varmasti muutaman pelin päästä Pasta-Berg - Marchand alkavat taas dominoimaan. Tänään ykkösketju on normaalisti, mutta kakkosketjussa Ritchie pelaa yhdessä Krecji sekä Kuhlman kanssa. DeBrusk täten putoaa kolmoseen, jossa pelaa hänen kanssaan Coyle sekä Bjork. nelonen jatkaa normaalisti. Tuukka Rask aloittaa maalissa. Saa nähdä mikä on suomalaisen kunto. Myös kiva nähdä miten muutokset näkyy kentällä. Stamkos ei pitäisi pelata. Tampa on pelannut ihan hyvin. Joukkue on pystynyt voittamaan Florida sekä Washington joukkueet. Kumpaakin peliä puolet hallinnut Lightning on siis pelillisesti edellä, kun halutaan verrata illan joukkueita. Vasilevskiy vissiin aloittaa. Tämä ei ole täysin varmaa kuitenkaan. Muuten joukkue jatkaa samalla kokoonpanolla. Pelissä ei ole panosta. Molemmat on hyviä joukkueita. Boston on suotavaa alkaa pelaamaan paremmin, jos meinaavat edes tänään voittaa. Itse odotan tiukkaa ottelua. Rask aloittaa, niin toivottavasti on mies paikallaan. Jotenkin tässä haisee ihan hyvä ottelu, mutta kuitenkin vähämaalinen ja mielestäni tässä kohteessa on vielä kivan iso kerroin, niin koitetaan tätä kohdetta. Molarit on isoin kysymysmerkki tähän kohteeseen. Muuten suht luottavainen. Kunhan ottelussa nähdään Alle 5,5 Maalia, niin tämä kohde menee oikein.
 13. Kemmu

  4.8

  Jääkiekko NHL KLO 21.30 Nashville Predators - Arizona Coyotes Valinta : Nashville Predators ML KERROIN : 1,75 ( Veikkaus ) GAME 2. Arizona johtaa sarjaa voitoin 0-1. Nashville sai tehtyä pitkiä hyökkäyksiä ja osittain ihan hyvin hallitsivat, mutta jotenkin jäi peli piippuun. Ei ollut ihan parasta Predators peliä tuossa avauksessa, joten odotan kovaa "kotijoukkuetta ". Arizona pelasi ihan hyvin. Joukkue sai jonkin verran maalipaikkoja ja molari Kuemper oli selvästi hyvä. Tänään herran on oltava yhtä kova, jotta vieraat pystyvät voittamaan. Uskon, että Nashville tulee paljon kovempaa päälle. Jotenkin tuntuu, että nyt vasta alkaa kotijoukkue lämmetä ja tänään tullaan näkemään se syy, miksi Predators on suosikki tässä sarjassa. Kunhan Nashville Predators voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 14. Kemmu

  3.8

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens Valinta : Pittsburgh Penguins Kerroin : 2,02 ( Coolbet ) GAME 2. Montreal johtaa sarjaa voitoin 0-1 Pittsburgh on nyt aikalailla seinää vasten, sillä paras 5:destä systeemillä ei ole hirveästi varaa hävitä kahta ottelua putkeen. Tämä varmasti näkyy kotijoukkueen pelissä. Avausottelussa Penguins oli hallitsevampi osapuoli. Joukkue sai luotua paremmin maalipaikkoja ja ylivoimaa saivat rutkasti. Kuitenkin Price oli Canadiens maalissa hyvä ja torjui hyvin ja vieraiden vastaiskut olivat hyviä, joiden kautta vieraat lopulta sitten voittikin jatkoilla. Jokainen peli on uusi, mutta jotenkin mielestäni tässä on Pittsburgh voiton vuoro. Uskon, että kotijoukkue tulee taas hallitsemaan ja tänään viimeistely suosii ja kantaa voittoon asti. Kunhan Pittsburgh Penguins voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
×
×
 • Create New...