Jump to content

Kemmu

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  2 530
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  155
 • Pistettä

  1,827 [ Lahjoita ]

Maine

1 433

Tietoa

 • Rank
  Kultajäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NHL, KHL, jalkapallo: mestarien liiga

Vierailijat

11 494 Profiilivierailua
 1. Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Suomi - Ruotsi Valinta: Suomi -1 X ( 3-suuntanen tasotus) Kerroin: 11.00 ( Veikkaus) Suomi siis voittaa Tasan yhdellä maalilla ja kerroin kattaa riskit KOSKA 1) Puolivälierissä nämä maat ovat kohdanneet 1992 kisojen jälkeen arvokisoissa kolme kertaa. Suomi on voittanut näistä 2/3 kpl. 2) Suomi on siis voittanut puolivälierissä illan vastustajan kaksi kertaa ja mollemmilla kerroilla Leijonat voitti ottelunsa tasan yhdellä maalilla. Suomi on pärjännyt hyvin Slovakiassa ja Jukka Jalonen on varmasti osannut koutsaa Leijonat valmiiksi. Meillä ei ole samaa kokoonpanoa, mutta Jalosella on hyvät muistot Slovakiasta 2011. Me hävitään materiaalissa, mutta kyseessä on joukkuepeli, jota Leijonat osaa pelata. Suomi saa otteluun vaihtoedun ja siitä on pidettävä kiinni. Meillä on mahdollisuus peluuttaa Marko Anttilaa, Tyrväistä kovia kavereita vastaan ja meillä on sauma katsoa keitä vastaan tungetaan Kakko, Manninen, Pesonen ratkomaan peliä. Suomi on hyvin puolustanut ja en usko, että Leijonat nukkuisi tänään. Ruotsi on paperilla iso ennakkosuosikki, mutta kyllä Leijonilla on mahdollisuus. Jalonen sysää kaikki paineet kaverille ja mikäli saadaan avausmaali, niin kyllä kaverilla allaa kiristyy nuppi. Ottelusta tulee tasainen ja Suomi ei murskaa. Lopussa joudutaan pesukoneeseen jos johdetaan ja kiekkoa roiskitaan pois. Mä näen pienen mahdollisuuden Leijonilla ja luotan siihen. Ottelusta tulee tasainen ja ylläolevien kohtien myötä minä ainakin näen tämän kohteen pelikelpoisena ja hyvältä haulta. Iso kerroin kyseessä, jossa on valuutta,mikäli Suomi onnistuu johtamaan ottelua ja on pelissä hyvin mukana. Tyhjä maali riski on, mutta en usko siihen, että kaveri ottaa sen liian aikasin pois ja uskon Leijonien heittävän limpun vaa keskialueelle. Näen yhden maalin voiton Suomelle todennäköisempänä kuin usean. Leijonien normi kerroin joo on pelattava, mutts haen isompaa kerrointa ja kalaa ja kyseessä on melkeinpä yhtä todennäköinen kohde, kuin pelkkä voittokin on. Kunhan Suomi voittaa Tasan yhdellä maalilla, niin tämä kohde menee oikein.
 2. Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Tsekki - Saksa Valinta: Saksa Kerroin: 8.00 ( Nordicbet) ( Veikkaus) Saksa saa ylikerrointa. Äkkikuolema, jossa päivän kunto ratkaisee. Huonompi joukkue pystyy voittaa yksittäisen pelin milloin vain ja siihen luotan tänää tässä. Tai no hetkonen? Saksa ei ole edes hirveän huonompi edes kuin vastustajansa. Tsekki ehkä hieman yllätti ekassa pelissä Ruotsin, mutta muuten joukkue on ollut tuttu itsensä. Saksa koki vain murskatappion Kanadalle, mutta haastoi hyvin jenkit ja nousi voittoon Leijonista. Kaikki muut on iha odotetuja tuloksia. Kuitenki väitän, että tasoltaan Saksa on pelannut kovempia pelejä Tanska, Slovakia vastaan kuin mitä Tsekkille nuo Latvia, Itävalta oli edes. Väittäisin, että Saksa on valmiimpi joukkueenaan pelaamaan tänään, kun ovat tulossa peliin kovien otteluiden jälkee ja Leijonat antoi sakemanneille hyvän kenraalin. Tsekki oli kusessa Sveitsiä vastaan ja viimeiset sitä ennen Itävalta, Italia ei anna vastusta, niin onko joukkue ihan parhaimmillaan vai onko hieman löystyny ote. Materiaalissa näillä ei oikein edes ole eroa. Molemmilla on huippuyksilöitä ja molemmat omaa pari hyvää ketjua. Saksa osaa puolustaa hyvin ja uskonkin, että ottelu ratkeaa vieraiden hyvän puolustuksen ja Draisaitl, Kahun ansiosta vieraille. Mikään ei ole noin varmaa, mitä kotikerroin tarjoaa. Pakko on hyvää vieraskerrointa hakea, sillä kyllä yksi kertoimien valossa yllätys nähää puolivälierissä ja uskon Saksan tarjoavan sellasen. Kunhan Saksa voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 3. Jääkiekko MM-KISAT KLO 13.15 Suomi - Saksa Valinta : X ( Tasapeli) Kerroin: 5.85 ( Nordicbet) Tasainen ottelu lienee luvasa, kun päätöspeli edessä. Kummallakaa ei nyt hirveesti ole panosta. Molemmat on nyt pelannut tiuhaan tahtiikin näitä otteluita, joka varmasti vähentää maaleja ja nopeaa luisteluaki. Anttila on yksi suurimmista kärsijöistä, kun ei ehdi oikee mihinkää kentällä. Saksa osaa puolustaa ja omaa huippu yksilöitä, jotka osaa pistää mustaa pussii, kun tilaa tulee ja ylivoimia. Suomikin on hyvä puolustaa, niin vähä maalinen peli tulossa ja silloin tasurin mahdollisuus kasvaa. Molemmille isot pelit vasta tulossa, joten pientä säästelyä on varmasti, mutta se ei näy tv-ruudusta, kun ammattilainen on ok kiekkoilija puolivaloillakin. Ei mitää sen kummempia kikkoja. Tasainen peli edessä ja tasaset joukkueet, niin tasuri kerroin kattaa pelattavuuden. Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 4. Jääkiekko NHL KLO 03.00 St.Louis Blues - San Jose Sharks Valinta: St.Louis Blues Kerroin: 2.08 ( Nordicbet) Kemmu vihjannut sarjaa: 3/5 GAME 6. Blues johtaa sarjaa voitoin 2-3. Sharks kärsii paljon puolikuntoisuudesta. Erik Karlsson varoo kentällä, jonka takia tuo edellinen peli lähti Blues avausmaalista liikkeelle. Sitten Pavelski, Hertl jättivät leikin kesken ja koittaa varmaan piikeillä pelaa. Blues on sauma nyt mennä finaaliin ja kakkosen kertoimella lähden sitä koittaa. Teki mieli lyyä kaveria, kun tasainen sarja, jossa Game 7 ei oo vääryys, mutta kyllä Sharks kärsii niin paljon loukkaantumisista, että se pakottaa lyödä kotijoukkuetta. Mikäli kotijoukkueen kerroin putoaa alle kahteen, niin sitten löisin ja vihjaisisin Sharks, mutta nyt lähdetään yli kakkosella kyllä pakon sanelemalla lyömää kotijoukkuetta. Kunhan ST.Louis Blues ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 5. Jääkiekko NHL KLO 22.00 San Jose Sharks - St.Louis Blues Valinta : San Jose Sharks ML Kerroin : 1,75 ( Coolbet ) Kemmu vihjannut sarjaa : 3/4 GAME 5. Sarja on tasan 2-2 Nyt ollaan sarjan huippuottelussa ja se pelataan paikallisesti päiväotteluna. Eli meillä ilta myöhään. Sarja on ollut tasainen ja kummatkin on lopulta ansainneet voittonsa, vaikka tuo yksi olikin hieman kysenalainen maali. GAME 5. on ottelu, josta erittäin usein voittaja jatkaa myös seuraavalle kierrokselle. Tähän mennessä tämän kauden poffeissa on menty yksittäisen G5 voiton myötä peräti 6/9 kerrasta seuraavalle kierrokselle. Tuo kuvastaa kuinka isosta pelistä On kysymys. Tätä voi vielä suurentaa, sillä Konferenssin Finaaleissa, kun sarja on ollut tasan 2-2 tilanteessa, niin yksittäisen Game 5 voittaja on edennyt finaaliin huikealla 70.3% todennäköisyydellä. Tuo on kova luku ja kertoo kuinka isosta pelistä on osittain kysymys. San Jose Sharks on ollut tässä sarjassa kuskin paikalla kokoajan. Joukkue on mennyt sarjassa aina 1-0, 2-1 johtoon. Joukkue on tänä vuonna voittanut jokaisessa poffisarjassaan kotonaan tämän yksittäisen Game 5 ottelun. Myös kaudesta 2013 poffeista lähtien on Sharks voittanut 5/10 yksittäistä Game 5 otteluaan ja melkeinpä aina tämän ottelun voittaja on voittanut myös koko sarjan. Ainoa poikkeus oli tuo 2016 finaali Penguins vastaan, jolloin Sharks voitti, mutta hävisi sarjan. ST.LOUIS Blues on tasoittanut aina puntit tässä sarjassa. Joukkue on ollut tällä poffikaudella hyvä vieraissa ja se tuo uskoa tähän otteluun. Joukkue on voittanut 1/2 kerrasta jo tämän yksittäisen Game 5 ottelun ja vieläpä vieraissa tuo voitto avauskierroksella, joten ei kauheasti kalpene kotijoukkueelle. Edessä on siis tärkeä ottelu. Vuodesta 2013 poffeissa tämä yksittäisen Game 5 voittaminen on onnistunut vain 4/9 kerrasta. Keskinäisissä poffeissa ovat kohdanneet tässä samassa vaiheessa 2016 Konferenssin Finaaleissa juuri. Silloin sarja oli tasan myös 2-2, kun tämän GAME 5 pelin voittanut Sharks eteni lopulta finaaleihin 4-2 voitoin. Kaikki ynnättynä, niin mielestäni Sharks lähtee ansaitusti ennakkosuosikki viitta harteilla tähän otteluun. Kotonaan Sharks on ollut hyvä ja ollut kokoajan kuskin paikalla tässä sarjassa. Myös, kun katsotaan tämän Game 5 ottelun merkitystä ja kuinka se on menneet molemmilla, niin kyllä sitäkin kautta menee ennakkosuosikki viitta ennemmin kotijoukkue San Jose pukukoppiin. Vierailla on saumaa voittaa ottelu, mutta mitä pelejä oon nyt katsellut, niin kyllä Sharks pyörittää peliä ja uskon, että joukkue tulee tänä vuonna olemaan sitten kuitenkin jälleen kerran finaaleissa. Kunhan San Jose Sharks ( ) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 6. Kemmu

  18.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Ruotsi - Sveitsi Valinta: X ( Tasapeli) Kerroin: 6.00 ( Coolbet) NHL tähtiä löytyy molemmilta. Usein joukkueet pelaa tasaisia otteluita keskenään. Kummanki alkusarja on mennyt hyvin ja hyvä fiilis on molemmissa leireissä. Sveitsi on voittanut kaikki ottelunsa, mutta joukkue onki kohdannut kaikki helpot. Toki hyvällä fiiliksellä pääsee testaamaan tasoa Ruotsia vastaan, jotka onki hävinny vaan Tsekille. Mielestäni kertoimet on liikaa kotijoukkueelle, sillä Sveitsi on vaikea vastus, jolla on riittävän laadukas molari ja hyökkäys. Näillä aseilla pystytään horjuttaa jopa Kruunuja. Lähtökohtaisesti pidän peliä tiukkana ja kun tasuri menee yli viiden kertoimeksi, niin on se erittäin pelattava kohde. Rohkea testaa. Kunhan ottelun päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 7. Kemmu

  18.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.15 Kanada - Saksa Valinta: X ( Tasapeli) Kerroin: 9.30 ( Nordicbet) Aika kova kerroin, johon on pakko tarttua. Mielestäni joo Kanada on suosikki, mutta kyllä Saksa osaa laittaa kapuloita rattaisiin. Vieraat on voittanut kaikki ottelunsa ja puolustus on toiminut mallikkaasti. Kanada on parantanut, mutta on tämä tiukempi ottelu kuin kertoimet antaa olettaa. Loppupeleissä usein euroopan kentillä tuo Kanada on b-joukkueella liikkeellä ja menestyy rosterii nähden huonosti. Molemmat tarvii pisteitä varmistaakseen paikkansa jatkossa, niin ei oo pelkoo halukkuudesta. Saksa osaa puolustaa ja joutuukin puolustaa ja jotenkin tämä on liian korkea kerroin tasaiselle pelille ja tasapelin mahku on suurempi kuin kertoimen prosentti. Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 8. Kemmu

  17.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Suomi - Iso-Britannia Valinta: Suomi -8 X (3-suunnan tasoitus) Kerroin: 7.60 ( Veikkaus) Suomi pelasi eilen ja sai tärkeän voiton. Tänään taas pelataan ja vastus on alkusarjan huonoin. Itse en oikee muuta jaksa koittaa, kuin että joukkue nappaa tasan kahdeksan maalin voiton. Suomi on paljon parempi, mutta ei joukkue lähde niin suoranaisesti hyökkää, vaan pelataan joukkueena. Vastassa on varmaa mahdollisimman kilpikonna/busdi puolustus, jota vastaan on aina ilkeä pelata. Kuitenkin taitoa löytyy ja ylivoimaa saadaa, niin maaleja tullaan näkemää. Suomi himmailee lopussa ja omaan arvioon uskon, että Leijonat voittaa erät aika hyvin tyyliin 3-0 / 3-0/ 2-0, mikä tekisi tuon kahdeksan maalin eron. Päätöserä tullaan pelaa vaan pois ja uskonkin, että kahteen ekaa tehdään se 5-6 maalia aika hyvin ja päätöseräs tulee muutama vahinko maali, kun päästää kuitenki maalintekopaikoille. Britannia on päästänyt otteluissa 8,9,6 maalia, niin en usko kympin täyttyvän kuitenkaan, kun ei Leijona raiskaa kuitenkaa. Uskon, että se 2-3 maalia tulee erää kohddn ja kaveri ei tee ollenkaan. Kunhan Suomi voittaa Tasan 8 maalilla, niin tämä kohde menee oikein.
 9. Kemmu

  17.5

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 St.Louis Blues - San Jose Sharks Valinta: ST.Louis Blues ML Kerroin: 1.74 ( Coolbet) Kemmu vihjannut sarjaa: 2/3 GAME 4. San Jose Sharks johtaa sarjaa voitoin 2-1. Sharks on nyt saanut kahdessa sarjassa hieman tuuria tuomareiden lasien puuttumisesta. Saa nähdä tuleeko tuosta edellisen ottelun jatkoaika maalista tämän sarjan käännekohta. Maalia edelsi tilanne, että Meier , joka sai syöttöpisteen, niin pelasi kiekkoa kädellä. Tätä ei vihelletty pois ja Karlsson naulasi maalin. Blues sai otettua vieraissa sen yhden voiton, mutta ei kotonaan saa pidettyä kotietua. Tuo oli paha tappio, mutta nyt olisi oiva sauma tasoittaa sarja. Kyllä se aika fakta on, että mikäli vieraat tänään voittaa, niin finaalipari on selvillä. Mutta ei mennä asioiden edelle, sillä vähän luulen kotijoukkueen sisuuntuneen tuosta edellisen pelin lopusta, että joukkue saa voiton. Blues on jokaisessa sarjassa voittanut yhden elintärkeän kotipelin, mikä on siivittäny joukkueen jatkoon, niin uskon tämän pelin olevan tänään tämä peli. Pelistä tulee tasainen ja luulen, että tämä on toukka sarja, joka jatkuu tasatilanteessa 2-2 Kaliforniaan. Kunhan ST.Louis Blues ( ) voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein.
 10. Kemmu

  16.5

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins Valinta: Carolina Hurricanes ML Kerroin: 2.05 ( Coolbet) Kemmu vihjannut sarjaa: 2/3 GAME 4. Boston johtaa sarjaa tylysti voitoin 3-0. Rask on paras. Edellisessä pelissä kotijoukkue vei, mutta Rask kestää. Finaaliin menee Boston Bruins. Tämä asia on selvä. Kysymys kuuluu kummin numeroin 4-0 vai 4-1. Mä uskon, että vieraat sai haluamansa. Uskon, että kotijoukkue yrittää vielä ja se kantaa voittoon. En usko 4-0 sarjaan ja siksi kotijoukkue lapulle. Vieraista kirjoitan sitten paremmin finaaleissa, niin nyt tylyt kirjotukset, kun finaaleissa sitten kunnolla. Kotijoukkuetta lapulle , kun en usko 4-0 sarjaan ja viimeksi oli hyvää tekemistä, mutta harmillisesti Rask oli taas liian hyvä. Kunhan Carolina Hurricanes ( ) voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein.
 11. Kemmu

  16.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Suomi - Tanska Valinta: X ( Tasapeli) Kerroin; 6.60 ( Coolbet) Suomen pelit on menny tähän asti ninkuin olen päässäni aattelut. Huomannu, että kun ei niin voimasuhteita kattele, niin inspiraatio on toiminut paremmin.. Suomi on tosiaan voittanut Kanada, Slovakia ja niukka jatkoaika-tappio oli viimeksi tuloksena. Kisat on hyvin alkanut. Tanska on ollut tasollaan. Joukkue pystyi voittamaan lopulta Ranskan ja murjoi Iso-Britannian. Saksa pystyi voittamaan sitten vastapainoksi. Joukkueesta lähti Lars Eller pois, mutta ei se isosti heikennä joukkuetta. Suomi saa nyt ennakkosuosikki viitan täysin itselleen. Joukkue on onnistunut ja nyt annetaan kaikille ajatus, että "äh..tanska".. Nyt mitataan todellista joukkuetta. Nyt toki Manninen, Kakko pääsee paremmin kiekkoon, kun vastassa on puolustavampi joukkue, joka iskee vastaan. Saa nähdä mitä tapahtuu. Jukka Jalonen on alkanut vähän herpaantumaan, kun ennakkosuosikkin asemassa on. Myös 2.erä on ollut vähän takkuista näissäkin kisoissa. Mielenkiintoista on nähdä kuinka hyvin tämä joukkue hoitaa "pakkovoitto" ottelut. Vastassa on kuitenkin Regin, Jensen, Storm, Bødker, jotka osaa laittaa kiekkoa reppuun vastahyökkäyksistä. Varsinkin Nicklas Jensen on vaarallinen, joka osaa kulmaväännöt ja omaa tarkan kudin. Kuitenkaan Leijonien maalissa ei ole minun silmiin 100% torjujaa, niin en ihmettelisi yhtään, jos Leijonat olisi tappiollakin hetken. Kaikki on auki ja teki aluksi lyödä Tanska pienellä ylikertoimella, mutta vadtustajan puolustus ei ole niin vahva, että se kestäisi lopun rynnistyksen, niin tasuri haisee hyvin vahvasti tass Leijonien pelissä. Suomi Hallitsee, mutta tuhlaa 0aikkoja. Kaveri iskee muutaman vastahyökkäyksestä ja Leijonat pystyy kyllä vastaamaan, mutta tullaan näkemään jälleen kerran jatkoaika Leijonien pelissä. Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 12. Kemmu

  15.5

  Jääkiekko MM-Kisat KLO 21.15 SAKSA - SLOVAKIA Valinta: X ( Tasapeli) Kerroin; 4.90 ( Nordicbet) Saksa on voittanut kaikki ottelunsa, mutta joukkueen otteluohjelma on ollut helppo. Britit, Tanska, Ranska onkin pitänyt hoitaa, kun pitkälle halutaan. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut hyvällä malilla alusta lähtien, että siihen pystyy nojaamaan. Slovakia on pelannut suuria USA, Suomi, Kanada vastaan ja tuloksena on ollut voitto, hyvä tappiollinen peli, että hyvin niukka tappio, joka johtui kaverin ylivoimasta vikalla minuutilla. Joukkue on siis onnistunut mallikkaasti. Slovakia omaa kotiyleisön tuen, mikä on merkittävä. Vastaan asettuu hieman sopivampi Saksa ja ennakkosuosikin viitta. Pidän tätä peliä aika 50-50% otteluna, sillä molemmat on aika tasavahvoja paperilla. Saksa on hyvä puolustussuuntaan ja se kyllä kestää kaveria vastaan. Slovakia on tilanteessa, jossa pisteitä olisi hyvä saada, jos jatkoon haluaa. Se ei ole helppoa, kun vadtassa on hyvin puolustava ja voitoista itseluottamusta saanut Saksa. Mielestäni on odotettavissa tiukka tasainen ja ehkä jopa vähämaalinen kamppailu. Tällöin tasapelin mahdollisuus kasvaa. Kummatkin tarvitsee pisteitä ja uskonkin molempien saavan pisteen ja voittaja selvitetään jatkojen kautta. Tasapeli rohkeasti lapulle. Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 13. Kemmu

  15.5

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 ST.Louis Blues - San Jose Sharks Valinta: San Jose Sharks ML Kerroin: 2.18 ( Nordicbet) Kemmu vihjannut sarjaa: 1/2 GAME 3. Sarja on tasan 1-1. San Jose oli ylivoimainen avausottelussa, mutta tuo edellinen Game 2 ottelu meni sitten tuttuun tyyliin vaikeaksi. Joukkue nousi alivoimamaaleilla takaisin otteluun, mutta ei pystynyt voittamaan. Tasatilanteesta lähdetään tähän peliin, joka tilastollisesti ei oikein suosi sen enempää kumpaakaan. Toki silloin kun Sharks oli finaalissa, niin tilastollisesti Sharks pärjää pitkässä juoksussa paremmin yksittäisessä Game 3 ottelussa. En nojaudu tähän, mutta se hieman lisää vieraiden pelattavuutta. Pidän vieraita astetta parempana ja nuo pari aikaisempaa peliä kun katsoo tuloksien taakse, niin Jones on hieman luotettavampi molari. Myös vieraiden rosteri on vähä parempi hyökkäyssuuntaan, niin päälle kakkosen monyline pakottaa näiden seikkojen myötä pelaa Sharks lapulle. Kunhan San Jose Sharks ( ) voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein.
 14. Kemmu

  14.5

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins Valinta: Carolina Hurricanes ML Kerroin: 1.83 ( Veikkaus) Kemmu vihjannut sarjaa: 2/2 GAME 3. Boston Bruins johtaa sarjaa voitoin 2-0 Nyt ei pysty ihan niin antaamuksella pysty kirjoittaa, kun viimeksi. Carolina on ollut pelien alussa hyvä. Vaikka joukkue on hävinnyt 5-2, 6-2 numeroin, niin joukkueella on ollut alussa ottaa ote itselleen. Tätä ei oikein vaan pystytty ottaa. Viimeksikin joukkue sai alussa hyvin taklattua ja pari paikkaa, mutta sitten se kiekko meni omaan maaliin nollakulmasta. Ottelun suurimpia juttuja on ollut, että Rask on voittanut molaritaiston kahdesti, sillä Mrazek ei oo pystynyt olemaan lähellekkään yhtä hyvä. Toinen iso adia on ollut se, että Bergeron on onnistunut pimentämään vastapuolen Sebastian Ahon. molemmissa peleissä tämä taisto on ollut numerollisesti 1-1 otteluita, mutta Bruins muut kaverit sitten on voittanut vastustajan vastaavat. Mutta nää on mennyttä GAME 3 Carolina pääsee kotikaukaloon, jossa ensinnäkin ovat voittaneet tänä vuonna kaikki playoff-kotiottelut eli 5/5 voittoa. Tätä joukkue tarvitsee pukukoppiin, että uskoa on vielä, sillä kotonaan kotijoukkuella on etuuksia. Carolina saa vaihtoedun ja tätä on käytettävä hyödyksi. Nyt on mahdollista pelata tilaa Aho-Teräväinen kaksikolle. Joukkue onnistui Washington sarjassa pimentää kaverin huiput sekä myös Islanders jäi jalkoihin. Boston tietää, että nyt vieraissa ottaa vain yhden voiton, niin sarja näyttää hyvältä. Joukkue on nyt murskannut pari kotipeliä, niin jotenkin tuntuu, että tänään Carolina on henkisesti kovimmin pelissä ja klaaraa voiton. Kotijoukkue on ollut hyvä kotonaan ja nyt joukkue laittaa liikoon kaiken. Kotijoukkue on noussut tästä ja kotiyleisön tuki. En myöskään usko 4-0 sarjaa millään, niin nyt on hyvä sauma vihjaa ja betsaa Carolina voittoon. Tämä sarja jatkuu ainakin ensi yön vielä kotivoitto merkein. Kunhan Carolina Hurricanes () voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein.
×
×
 • Create New...