Jump to content

Kemmu

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  2 487
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  153
 • Pistettä

  1,937 [ Lahjoita ]

Maine

1 396

Tietoa

 • Rank
  Kultajäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NHL, KHL, jalkapallo: mestarien liiga

Vierailijat

11 302 Profiilivierailua
 1. Kemmu

  21.4

  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Vegas Golden Knights - San Jose Sharks Valinta : Vegas Golden Knights Kerroin : 2,03 ( Coolbet ) Kemmu vihjannut, : 2/3 GAME 6. Vegas johtaa sarjaa voitoin 2-3. Vegas on kotonaan tilanteessa, jossa on mahdollista katkaista sarja. Tämä on joukkueelle toinen yritys, sillä Sharks kesti ensimmäisen ritareiden hyökkäyksen. Kotonaan kuitenkin Vegas on ihan ehdottomasti suosikki, sillä joukkue on erittäin hyvä kotonaan ja poffeissa edelleen joukkue saa erittäin ison tuen kotiyleisön edessä. Vegas tulee tänään erittäin tylysti päälle ja 4,ketjun voimalla. Tätä ei ole Sharks pystynyt pysäyttää sitten yhtään, sillä molemmat (G2,G3) Vegasin kotipelit on päättynyt kotijoukkueen murskajaisiin (6-3, 5-0). Fleury on edelleen parempi molari kuin toisessa päässä Jones. Tätä ei edellinen ottelu muuta. Myös kotijoukkue pelaa 4,ketjun voimalla erittäin hyvin ja fiksusti, niin missä sarjan alussa puhuin, niin tänään vieraiden puolustuspelaaminen ei yksinkertaisesti pysty haastamaan kaverin hyökkäystä, mikä johtaa siihen, että kotijoukkue ottaa voiton ja etenee jatkoon. Kunhan Vegas () voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 2. Kemmu

  21.4

  Jääkiekko NHL KLO 22.00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins Valinta : Boston Bruins ML Kerroin : 2,00 ( Coolbet ) Kemmu vihjannut sarjaa : 2/5 GAME 6. Toronto johtaa sarjaa voitoin 2-3. Toronto kotonaan ja mahdollisuus katkaista sarja. Aluksi sanon, että oli tänään tarkoitus vihjata kotijoukkuetta, mutta kun he johtavat, niin nyt on pakko betsaa vieraita. Olen kokoajan pitänyt tätä erittäin kovana Game 7- sarjana ja se vaatii nyt, että vieraat voittaa. Toronto on ollut tällä kaudella niinkuin aikasemmin parempi joukkue pelaamaan vieraissa. Nyt kotonaan tälläinen ottelu, niin ei kuulosta lupaavalta. Kotiyleisön tuki luulisi antavan voimaa, mutta usein ollaan nähty , että Toronto ei kestä kotiyleisö edessä. Tämä on yksi iso syy vihjata vieraita tänään tässä tilanteessa. Keskinäiset Ottelut poffeissa ovat menneet Game 7 peliin 2010 -luvulla joka kerta, eli 2/2 kerrasta. Tämäkin osittain puoltaa sitten vielä yhtä ottelua, eli silloin Bruins voittaisi tänään tämän ottelun. Toki kaikki mahdollisuudet ovat kotivoittoon, mutta uskon kotijoukkueen sen verran tänään olevan vielä kasvu vaiheessa, että joukkue ei pysty ensimmäistä katkaisua ainakaan hyödyntää ja Bruins on sen verran kokenut ja sillä juuri nuo Rask, Chara, Krecji, Bergeron, Marchand tulevat tämän ottelun kääntämään vieraille keinolla millä hyvänsä. Kunhan Boston Bruins () voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 3. Kemmu

  19.4

  Jääkiekko NHL KLO 05.00 Calgary Flames - Colorado Avalanche Valinta : Calgary Flames Kerroin : 2.02 ( Coolbet ) Kemmu vihjannut sarjaa : 2/3 GAME 5. Colorado johtaa sarjaa voitoin 1-3, Katkaisu ottelu on usein vaikeita ja siksi uskonkin, että kotijoukkue pystyy siirtämään pelin vielä Denveriin. Smith on ollut erittäin hyvä Flames maalissa ja antaa jälleen kerran mahdollisuuden voittoon. Myös Flames on ollut lähellä muutaman kerran voittaa näitä otteluita, kun ovat johtaneet ihan lopussa, mutta sitten kuitenkin kaveri tullut ohi. Vieraat menee sarjasta kyllä jatkoon, mutta uskon sen vaativan vielä yhden kotivoiton, sillä kotonaan tänään Flames saa kairattua vihdoin sen voiton. Kunhan Calgary Flames ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 4. Kemmu

  19.4

  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs Valinta : Boston Bruins Kerroin : 2,18 ( Coolbet ) Kemmu vihjannut sarjaa : 2/4 GAME 5. Sarja on tasan 2-2. Molemmat ovat voittaneet vieraissa ja kotonaan kerran. Toronto on ollut tavallaan niskan päällä, kun ovat aina johtaneet sarjaa 0-1, 1-2, mutta Bruins on ollut tasoittavat saa ottelussa parempi ja oikeastaan aika paljonkin. Viimeksi hyvänolon tunne meinasi aiheuttaa katastrofin, mutta niin vain silti Bruins voitti. Boston on ollut fyysisempi ja se on aiheuttanut vaikeuksia nuorille Toronto tähdille ja joutuneet rikkomaan ja Bruins on onnistunut ylivoimalla hyvällä prosentilla, mikä on mahdollistanut voittojen ottamisen. Tänään TD-GARDEN huutaa ja uskon vahvasti, että Bruins tulee kotonaan fyysisesti peliin ja se aiheuttaa vaikeuksia vieraille. Vieraat joutuu rikkomaan ja kotijoukkueen ylivoima tulee taas onnistua, niin silloin kotivoitto on erittäin todennäköinen. Kotijoukkuetta kannustan ja siinä on kotiedun tavoin viimeinen niitti lyödä kotijoukkuetta vedonlyöntiin. Kunhan Boston Bruins ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 5. Kemmu

  19.4

  Jääkiekko KHL KLO 19.30 Avangard Omsk - CSKA Moskova Valinta : Avangard Omsk Kerroin : 3,90 ( Veikkaus ) Kemmu vihjannut sarjaa : 1/3 GAME 4. CSKA johtaa sarjaa voitoin 3-0. CSKA puolustaa ja tekee viimeisessä erässä aina maalin ja voittaa. Tylsää katsoa, mutta se on tehokasta. Tänään on katkaisu ottelu ja usein se on haastavaa voittaa ja varsinkin mestaruus katkaisut suoraan 4-0, saattaa olla vaikeaa, kun joukkueella on hyvä olo ja ei oo paljoo juhlinut, niin ajatukset saattaa olla juhlimisen. Omsk ei varsinaisesti kotona pelaa, mutta silti pakko niitä kokeilla, kun eivät ole nyt pariin otteluun tehnyt maaliakaan, niin luulisi, että tavallaan halutaan vielä kerran edes "kotonaan " voittaa. Mikä olisi myös sen kivempaa kuin kotona voittaa mestaruus, niin onko kaasu hieman ylhäällä vierailla. Pakko on kokeilla vielä kerro kotijoukkuetta. Kunhan Avangard Omsk voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 6. Kemmu

  18.4

  Jääkiekko NHL KLO 03.30 Winnipeg Jets - ST.LOUIS Blues Valinta : Winnipeg Jets ML Kerroin : 1,81 ( NordicBet ) GAME 5. Sarja on tasan 2-2 Sarja on ollut siitä jännittävä, että ollaan nähty kaikkiaan neljä vierasvoittoa. Harvoin, mikä välillä aina tulee näitä sarjoja, kun pelkästään koti taikka vierasjoukkue voittaa. Uskon, että nyt kuitenkin vihdoin tässä tulee kotivoitto. Jets on ollut hyvä vieraissa ja sai haettua kotiedun takaisin ja sen on nyt kestettävä, sillä tuskin kolmatta saavat haettua. Patrik Laine on ollut pirteä tehden 3/4 ottelussa maalin ja tänään voisi taas tehdä ja auttaa kotijoukkuetta voittoon. Blues oli hyvä sarjan avauksessa, mutta kyllä useammin Jets peliä hallitsee, kunhan pääsevät vauhtiin. Uskon, että kotijoukkueen kärkiketjut tulee tänään ratkomaan pelin kotijoukkueelle. Kahdesta vierasvoitosta kotiin sarjan ollessa tasan, niin näen tässä pienen edun kotijoukkueelle, vaikka sarja ollut vierasvoitto painoitteinen. Kunhan Winnipeg Jets ( ) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. .
 7. Kemmu

  17.4

  Jalkapallo Mestarien liiga KLO 22.00 MANCHESTER CITY - TOTTENHAM Valinta : 1.puoliaika ALLE 1,5 MAALIA Kerroin : 1,67 ( NordicBet ) Tottenham lähtee otteluun 1-0 kotivoitto alla ja silloin tasapelikin riittää jatkoon. Vierailla on poissaolijoita muutamia mm Kane on vissiin poissa, mutta johto, joten hyvällä puolustamisella ei tarvitse välttämättä tehdä maaliakaan. Ei se oo Citylle helppoa tehdä pari häkkiä, vaikka kotona pelaavatkin. City on usein tippunut viimeistään tässä vaiheessa, joten saa nähdä tuleeko historia kummittelemaan. Myös Tottenham osaa varmasti puolustaa ja vaikea ilta on isännillä. Varmasti City lähtee hyvin peliin ja mikäli Tottenham kestää ekat puoli tuntia takaiskuitta, niin kyllä se alkaa vieraiden laariin kaatua. Vieraat varmasti aloittaa fiksusti eikä lähde pakolla tekee maaleja vaa pitävät palloa ja jos paikka tulee niin isketään. Avauspuolisko on vieraille erittäin tärkeää pysyä jopa 0-0 tilanteessa, kun taas kotijoukkue varmasti hakkaa päälle. Uskon tasaiseen otteluun ja siihen, että vieraat kyllä kestää avauspuoliskon ja sarjan todellinen ratkaisu nähdään vasta toisella jaksolla. Uskon vahvasti mukana että korkeintaan vain yksi maali tulee avausjaksolla, ,,jos edes tulee sitäkään. Kunhan 1.puoliajalla tulee ALLE 2 MAALIA, niin tämä kohde menee oikein.
 8. Kemmu

  17.4

  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins Valinta : Boston Bruins Kerroin : 2,70 ( Coolbet ) Kemmu vihjannut sarjaa : 1/3 GAME 4. Toronto johtaa sarjaa voitoin 1-2 Boston on edelleen hyvin sarjassa mukana, sillä taisia on pelit ja mikäli taas vieraat lisää hieman fyysisyyttä, niin silloin kotijoukkue on kusessa. Tämä on tasainen sarja, niinkuin ollut aiemminkin, niin hyvä kerroin vierailla ja siihen isketään kiinni. Uskon , että vieraat voittaa tänään ja sitä lähdetään kokeilemaan taas. Tasainen ottelu tiedossa, mutta vieraat ottaa kotiedun takaisin. Kunhan Boston Bruins ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 9. Kemmu

  17.4

  Jääkiekko KHL KLO 19.30 Avangard Omsk - CSKA Moskova Valinta : CSKA Moskova Kerroin : 2,19 ( NordicBet ) Kemmu vihjannut sarjaa : 0/2 GAME 3. CSKA johtaa sarjaa voitoin 2-0 CSKA puolustaa ja jossain vaiheessa ne saa paikan ja tekee maalin. Tylsät finaalit on nähtävissä, mutta se CSKA peli on myrkkyjä, sillä taitoa on ja kun teet 1-2 maalia, niin jatkoilla oot erittäin todennäköisesti. Tää sarja menee 4-1/ 4-0 CSKA laariin ja siksi jos olet veikannut tähän mennessä vieraita, niin tuut saamaan joko 4/4 tai 4/5 oikein. Toki saattaa jatkoille mennä yksi, mutta tuskinpa. Into sarjaa kohtaa on olematon, sillä ei tuota passiivista CSKA jaksa kattoo. Kunhan CSKA Moskova voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 10. Kemmu

  17.4

  Jääkiekko NHL KLO 05.00 Colorado Avalanche - Calgary Flames Valinta : Colorado Avalanche Kerroin : 2,50 ( UniBet ) Kemmu vihjannut sarjaa : 2/2 GAME 4. Colorado johtaa sarjaa voitoin 1-2. Colorado on pelillisesti paljon parempi. Joukkue on selvästi aloittanut tosipelit ja juuri ne tärkeimmät pelaajat Landeskog, McKinnon, Rantanen, Grubauer on ollut juuri niin hyviä kuin pitääkin. Suoraan sanottuna ei uskoisi, että Flames on voittanut Lännen Konferenssin, mutta kun katsotaan tarkkaan, niin viime vuonna Predators suli ja tänä vuonna myös Tampa Bay oli Idän puolelta ihan ylivoimainen, mutta poffeissa ei sitten lähtenyt enää. Tässä on joku taika olemassa, sillä erittäin harvoin runkosarjan dominointi on vienyt kovin pitkälle, kun alettu pelaamaan. Smith tolppien välissä pitää Calgary on ja sarjassa mukana, mutta muuten toi joukkue on ihan altavastaaja ollut näissä kolmessa ottelussa. Colorado on kotonaan hyvä ja mikäli pelaavat samalla tavalla ja tasolla taas tänään, niin kyllä kotivoitto on erittäin todennäköinen. Kyllä tällä kertoimella kelpaa ottaa kotijoukkuetta lapulle vaikka tasainen peli on edessä. Kunhan Colorado Avalanche ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 11. Kemmu

  18.4

  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Carolina Hurricanes - Washington Capitals Valinta : Washington Capitals Kerroin : 2,70 ( NordicBet ) Kemmu vihjannut sarjaa : 1/1 GAME 4. Washington johtaa sarjaa voitoin 2-1 Tämä sarja on jäänyt hieman taka-alalle ihan siitä syystä, että olen ollut varma Capitals jatkoonmenijästä, niin ei ole kiinnostanut kirjoittaa. Nyt Kerroin on liikaa ja on aika kirjoittaa taas. Washington on joukkueista laadukkaampi ja parempi. Tässä on nyt vain se, että Capitals pelaa puolivaloilla hieman. Joukkue on kuitenkin tehnyt juuri sen mitä on pitänyt. Kotonaan kaksi voittoa ja ei oikeastaan tarvinnut paljoa pelätä. Game 3 ja silloin Carolina laittoi kaikkensa likoon ja ansaittu 5-0 voitto. Ottelusta paistoi läpi se, että vieraat tuli vain katselemaan maisemia, sillä saivat vain 18 laukausta ja muun muassa 2,erässä vieraat ampui vain tasan Yhden kerran, mikä on vittu noloa. Capitals tulee tähän otteluun tosissaan, sillä varmasti joukkueella on ollut tähtäin voittaa vähintään toinen näistä vierasotteluista. Kotona kun aloitat ja voitat 2/2 , niin vierasotteluista riittää yksi voitto, niin oot sarjassa hyvässä johdossa. Playoff sarjoissa usein G2,G4, on alkuun ne tärkeimmät ottelut, sillä ne on ne kuuluisat tasoittavat pelit, joilla on sarjan kannalta aina suurimmat vaikutukset. Capitals on laadukkaampi ja niskan päällä tässä sarjassa. Edellisen pelin selkäsauna varmasti herätti joukkuetta ja uskonkin, että viime vuoden mestari näyttää nyt taas, miksi he ovat tämän sarjan suurin ennakkosuosikki. Kerroin on liikaa ja siksi mahdollisimman aikasin peleille. Kunhan Washington Capitals () voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 12. Kemmu

  16.4

  Jääkiekko NHL KLO 05.30 Vegas Golden Knights - San Jose Sharks Valinta : Vegas Golden Knights Kerroin : 2.07 ( PAF ) Kemmu vihjannut sarjaa : 1/2 GAME 4. Vegas Golden Knights johtaa sarjaa voitoin 1-2. Vegas on joukkueista parempi ja ennenkaikkea Fleury vie molaritaistossa selvästi, niin kyllä tässä aika vahvasti jatkoonmenijä on selvillä. Toki se, että tarvitaanko 6-7 peliä, niin jää nähtäväksi. Nikita Gusev on ollut kotijoukkueen harkoissa ja pelanneen tässä sarjassa vielä. Kiva nähdä kuinka hyvin onnistuu. Kotijoukkueella on juuri parempi molari ja tiiviimpi puolustus, niin se on iso etu poffeissa. Siksi tämä 4,ketjun tasaisuus on tärkeää. Sharks omaa huippu yksilöitä, mutta juuri puolustuspäässä on ollut heikkoa ja vaikeaa omassa päädyssä. Vielä kun Vegas on hyvä kotijoukkue ja varsinkin poffeissa, niin pakko lyödä toistamiseen kotijoukkuetta. Kunhan Vegas () voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 13. Kemmu

  16.4

  Jääkiekko NHL KLO 02.30 Pittsburgh Penguins - Ny Islanders Valinta : Pittsburgh Penguins Kerroin : 2,10 ( Coolbet ) GAME 4. Islanders johtaa sarjaa voitoin 3-0 Pittsburgh on pakko voittaa. Tässä sama idea, että katkaisu ottelut on usein vaikeita ja Pittsburgh kotonaan Crosby, Malkin ja kumppanit pelaa nyt hieman kunniasta. Halutaanko kotiyleisön edessä pelata kunnolla vielä? Islanders saattaa elää hyvänolon tunteessa, mikä usein 0-3 johto tuo, niin silloin kotijoukkue saattaa yllättää. Kuitenkin puhutaan kokemuksesta, Stanley Cup voittajasta, niin siellä kyllä tiedetään paineista ja miten niitä käsitellään. En tarkoita nyt päätyyn asti menemistä taikka nousua jatkoon, mutta se tietty halu ja taito saattaa hyvin tänään riittää siihen, että molemmat matkustaa vielä kerran Islanders kotihalliin. Kunhan Pittsburgh Penguins ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 14. Kemmu

  16.4

  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning Valinta : Tampa Bay Lightning Kerroin : 2,30 ( Veikkaus ) Kemmu vihjannut sarjaa : 0/3 GAME 4. Columbus johtaa sarjaa voitoin 0-3 Tampa Bay se on pakko voittaa. Pakko vielä kerran koittaa, sillä päälle kakkosen kerroin ja sarjan poikkasu pelit on usein olleet haastavia. Varsinkin, kun Columbus ei ihan rutinoitunut joukkue ole näissä, niin pieneen puhallukseen saattavat hairahtua. Kucherov palaa kokoonpano ja nyt vieraat on aika paineettomassa tilassa. Vain voitolla on väliä ja kun pelaat vieraissa, niin se on ihan joukkueen sisäinen juttu, että annetaanko vielä kerran yhdessä kaikki vai luovutetaanko. Sen näkee yöllä, mutta ratkaisu pelit on haastavia ja näen vielä pienen sauman vieraiden voittoon, vaikka itse sarja voittoon en näe mahkuja. Kunhan Tampa Bay Lightning () voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 15. Kemmu

  15.4

  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins Valinta : Boston Bruins ML Kerroin : 2,02 ( Coolbet) Kemmu vihjannut sarjaa : 1/2 GAME 3. Sarja on tasan 1-1 Boston nosti fyysisyyttä peliin ja heti alkoi itku ja valitus vaahtera lehdillä. Tämä johti lopulta Kadri ylilyöntiin. En tiedä tuliko pelikieltoa, mutta sillä ei isoa vaikutusta ole, että pelaako vai ei. Mikäli Bruins jatkaa fyysisyyttä ja ei anna tilaa, niin silloin Toronto on lähes aseeton ja peli menee Bruins laariin. Jotenkin haisee, että vieraat voittaa ainakin toisen, niin kokeillaan nyt jo tähän vieraita. Kunhan Boston Bruins () voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
×
×
 • Create New...