Jump to content

Moisku

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 101
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  60
 • Pistettä

  171 [ Lahjoita ]

Maine

663

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Harrastukset
  Jalkapallo, salibandy
 • Erikoisalaa
  SM-liiga, NHL, Mestarienliiga

Vierailijat

7 195 Profiilivierailua
 1. KHL Sibir Novosibirsk -Traktor Tsheljabinsk Traktor Tsheljabinsk ML/ 2.18 UniBet Klo 15:30 Aikaisemmassa kohelo mittelössä kohtaavat kaksi ihan kelvollisesti aloittanutta joukkuetta kun Sibir isännöi Traktoria. Traktorille tämä on jo seitsemäs vieraspeli putkeen, mutta mikäs siinä on vieraissa pelatessa kun näyttää pisteitä tulevan sillä kuudesta aikaisemmasta joukkue on voittanut neljä ja nuo kaksikin päättyi vain maalin tappioon. Todella vähämaalisia ovat Traktorin pelit olleet ja sitä sen uskon olevan tänäänkin. Sibir palaa kolmen ottelun vierasmatkaltaan kotihalliin ja vieraista joukkue saalisti yhden voiton kun Minsk kaatui 2-3 ja viimeisimmästä pelistä tuli myös piste kun joukkue hävisi vasta jatkoilla Vitjazille. Traktorilla tässä on melkoinen otteluruuhka kylllä käynnissä verrattaessa vaikka juuri kotijoukkueeseen, mutta tätä varten ukot tätä tekee ja kesä treenattu niin uskon Traktorin olevan tänäänkin hyvin pelissä mukana ja joukkueiden viidestä edellisestä keskinäisestä Traktor on kaikista poistunut lopulta voittajana ja siihen luotetaan tänäänkin.
 2. Moisku

  17.9

  KHL Dynamo Moskova - Admiral Vladivostok Admiral Vladivostok ML/ 3.35 UniBet Klo 19:30 Vielä ehtii nappaamaan illan peliin hieman suurempaa kerrointa. @poronvoima tuossa jo ottelua avasikin eri kohteen myötä, mutta samaa mieltä tuosta ettei Admiralin kuuluisi olla näin suuri altavastaaja. Dynamo tosiaan voitti ennen vieraskiertuetta kaikki kolme kotiotteluaan, mutta tiukkoja nekin oli kaikki ja yksi tuli vasta jatkoilla. Vieraskiertue joukkueelta menikin mönkään ja kotiin tullaankin ainoastaan yhden pisteen kanssa joka saatiin Severstalin vieraana. Admiral on aloittanut tosiaan yllättävän pirteästi ja osa syy on ainakin tolppien välissä seisovan Olkinuoran ansiota sillä mies antaa kyllä joukkueelle mahdollisuuden joka kerta. Admiral aloitti kauden kahdella vieraspelillä joista se toisen voitti (barys) ja toisen hävisi (sibir). Kolmen ottelun kotiputkessa joukkue nappasi kaksi voittoa ja yksi niukka tappio Traktorille toisessa pelissä. Tämä on omasta mielestä huomattavasti tasaisempi ottelu kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää ja keskinäiset muutenkin ovat olleet tasaisia (muutamaa repeämistä lukuunottamatta). Admiralilla on täydet mahdollisuudet voittaa ottelu sillä Dynamo ei ole vakuuttanut kunhan Olkinuoralla myös hyvä päivä.
 3. Moisku

  17.9

  KHL Jekaterinburg - Avangard Omsk Jekaterinburg/ 2.02 NordicBet Klo 16:30 Jekaterinburg palaa kotiaskiin kahden vierasottelun jälkeen ja neljä pistettä mukanaan kun ensiksi kaatui Ufa 0-2 ja sen jälkeen Neftehimik 3-5. Jeka porskuttaa edelleen tappioitta sarjassa ja onhan sen peli ollutkin hyvän näköistä ja ykköskentän Dawes ja Macek ovat olleet hyvässä vireessä alkukauden. Omsk jatkaa vieraskiertuetta ja kahdesta ensimmäisestä on plakkariin kertynyt kaksi pistettä kun joukkue voitti jatkoilla Spartakin, mutta viimeisin peli Torpedon vieraana olikin sitten heikko kun kotijoukkue otti puhtaan 3-0 voiton. Varmasti tiukka matsi niinkuin aiemminkin näiden joukkueiden välillä on nähty, mutta kotijoukkue on keskinäisissä ollut lopulta parempi viimeiset kolme kertaa ja niin uskon tänäänkin olevan sillä kyllä Jekan peli on paremmalla tasolla ja kotietu painaa myös tässä.
 4. Moisku

  16.9

  KHL Dinamo Riika - Amur Habarovsk Dinamo Riika/ 2.16 UniBet Klo 19:30 Riika palaa kotiaskiin surkean vieraskiertueen jälkeen sillä kolme peliä ja kolme tappiota maalierolla 3-16. Jokeri peli oli surkea heti alkuun, mutta kahdessa viimeisimmässä joukkue kummiskin voitti laukaukset mutta tehokkuus jäi sitten aika heikoksi. Riika aloitti kauden kotonaan kahdella voitolla kun ensiksi kaatui jatkoilla Spartak ja sen jälkeen puhtaasti Torpedo 3-0. Amur on pelannut jo kuusi ottelua häviten kaikki. Yhden pisteen joukkue kummiskin sai kotiottelusta Traktoria vastaan. Tiukkoja pelejä Amur on pelannut kummiskin eikä mitään repeämisiä ole tapahtunut. Riika aloitti kotonaan hyvin ja nyt kun joukkue pääsee takaisin kotiyleisön eteen niin uskon että nähdään täysin eri Riika kuin vieraskiertueella ja kyllähän vastuksen tasokin muuttuu.
 5. Moisku

  14.9

  KHL Neftehimik - Jekaterinburg Jekaterinburg/ 2.00 ComeOn Klo 17:00 Neftehimik isännöi vielä tappioitta pelannutta Jekaterinburgia. Neftehimik on aloittanut myös kauden hyvin sillä viidestä ottelusta seitsemän pistettä. Tappiot on tullut Sotshille 3-2 ja TsSKA:lle 3-2 jatkojen jälkeen. Neftehimikille tämä on kolmas kotiottelu ja kahdessa ekassa joukkue on onnistunut mainiosti sillä oma maali on pysynyt puhtaana kun Riika kaatui ensin 4-0 ja viime ottelussa Magnitogorsk 3-0. Jekaterinburg on pelannut tosiaan kauden alun tappioitta ja kasassa on täydet kymmenen pistettä vaikkakin pari peliä joukkue on voittanut vasta jatkoilla (Severstal ja Magnitogorsk). Jekalle tämä on toinen vieraspeli, ensimmäisen joukkue voitti 0-2 (Ufa). Tiukka matsi varmasti tulossa ja en pidä tasuriakaan yllätyksenä, mutta luotetaan Jekan voittamattomuuteen ja erikoistilanne pelaamisessa ratkaisu varmastikkin nähdään.
 6. Moisku

  12.9

  LIIGA HPK - Kärpät Kärpät/ 2.09 NordicBet Klo 18:30 @Kemmu jo vähän kävikin ottelun lähtökohtia läpi ja samoilla linjoilla ollaan täälläkin. Kärpät on suuri suosikki taas koko liigan mestariksi vaikka viime vuonna Hpk onnistuikin mestaruuden nappaamaan. Kärpissä pientä muutosta on myös tapahtunut ja suurin varmasti on tuo rapakon takaa palannut Jesse Puljujärvi. Puolustukseen on saatu myös Krejcik. Maalivahti varmaan suurin kysymys kun tolppien välissä seisoo Slovakialainen Patrik Rybar. Kärpät aloitti CHL urakkansa hyvin sillä neljästä pelistä tuli yhdeksän pistettä ja pisteille pääsi useampi ukko joukkueesta joten itseluottamusta ollaan saatu jo sieltä tähän liigan avaukseen. HPK:n CHL taival ei kovin ruusuisesti käynnistynyt sillä neljästä ottelusta vain kolme pistettä. Toki sisukkuutta nähtiin hämeenlinnalaisilta noissa peleissä sillä kolme peräti venyi jatkoille saakka. Hpk:n maalivahtipeli on myös hieman kysymysmerkki kun kaksikkona on nuoret Joona Voutilainen ja Antti Karjalainen. Hyökkäyksestä nostaisin esille kanadalaiskaksikon Kunyk ja Cornet joilta odotetaan tehoja. Vaikka Kärpät aloittaakin vieraissa niin materiaalietu ja kauden aloitus on paremmalla mallilla kuin kotijoukkueella ja siksi yli kahden kerroin kelpaa peleille. Varmasti Hpk laittaa kampoihin ja sytyttäähän tämä viime vuoden finaalirevanssi varmasti molemmat, mutta luotetaan vieraisiin.
 7. Moisku

  11.9

  KHL Severstal Tsherepovets - Jokerit Mikko Lehtonen tekee pisteen/ 2.00 NordicBet Klo 19:00 Severstal saa toiseen kotiotteluunsa vastaansa Jokerit, joten ei vastus paljoa helpota edellisestä (TsSKA) jolloin tuli selkään 0-4. Jokerit sai viimeisessä kotiottelussaan voittotilin avattua kun se kaatoi Riikan lopulta 7-2. Jokerit sai myös onnistumisia ylivoimalla kun joukkue iski peräti neljä yv osumaa tuossa ottelussa. Lähdetään hakemaan vieraiden johtavan puolustajan pinnaa, sillä Severstal on kuitenkin yllätysvalmis joukkue, sen se todisti kaatamalla Omskin vieraissa 1-5. Lehtonen pelaa Jokereiden ykkös pakkiparissa Lepistön kanssa ja ylivoima aikaa tulee myös ja uskon sitä tänäänkin taas olevan tarjolla jos peli vaan on sellaista mitä Hartwallilla nähtiin viimeisessä pelissä. Lehtonen iski Riika ottelussa tehot 1+1 ja uskon pinnatilin karttuvan myös tänään sillä kyllä vieraat sen 2-3 maalia tänäänkin iskee.
 8. Moisku

  9.9

  KHL HK Vitjaz - Dynamo Moskova HK Vitjaz/ 2.55 NordicBet Klo 19:30 Läntisen konferenssin kärkiottelu 😀 Dynamo aloitti kotonaan kauden hyvin sillä kolmesta pelistä kolme voittoa vaikka viimeisin tulikin vasta jatkoilla Hietasen lavasta Spartakia vastaan. Sitä ennen Torpedo ja Minsk kaatui kummatkin 3-2, vaikka laukaukset Dynamo hävisi kummassakin ottelussa ja oli myös tappiolla kummassakin ottelussa. Vitjaz aloitti pirteästi kauden vieraissa kun kolmesta pelistä mukaan tarttui neljä pistettä. Vitjaz kaatoi Traktorin 2-4 ja viimeisimmässä pelissä Magnitogorskin puhtaasti 0-2. Välissä tuli niukka tappio Jekalle 3-2. Nyt Vitjaz pääsee kotiyleisön eteen ensimmäistä kertaa hyvin alkaneen kauden jälkeen niin uskon että virtaa löytyy. Oma mielipide on myös että Dynamon vastustajat ovat olleet heikompia tähän mennessä kuin mitä Vitjazilla ja nyt Dynamo ensimmäisessä vieraspelissä suht heikkojen kotiotteluiden jälkeen vaikka täydet pisteet joukkue nappasin kotipeleistä. Otetaan kotijoukkuetta lapulle suoraan vaikka tasuriuhka tässä pelissä myös on eli varmistellen voi ottaa Vitjaz ML joka antaa myös miltei kaks kertaa.
 9. Moisku

  8.9

  KHL Spartak Moskova - Dinamo Minsk Ylivoimamaaleja yli 1.5/ 2.10 NordicBet Klo 17:00 Kolmen pelin jälkeen nollassa pisteessä oleva Minsk vierailee Spartakin vieraana, jolla pinna tili on jo avattuna (4). Spartak onnistui voittamaan Lokomotivin 2-5, mutta jatkoaika tappiot tuli Riikalle ja Dynamo Moskovalle. Nyt Spartak pääsee ensimmäistä kertaa kotiyleisön eteen. Spartak on tehnyt kolmeen peliin kolme ylivoima osumaa ja samoin heille on tehty kolme ylivoima osumaa. Minskin kauden alku ei ole ollut ruusuinen, mutta se oli odotettavissakin, mutta kaikki on ollut maalin pelejä sillä Neftehimikiä vastaan viimeinen tuli tyhjiin. Minsk on onnistunut ylivoimalla viidesti joka on yli puolet joukkueen koko maalimäärästä eli siis yv toimii ja mikäs siinä kun ylivoimalla häärii suomalaistykki Pulkkinen. Minskille on myös tehty peräti kuusi ylivoimamaalia eli ei se alivoima ihan kunnossa ole. Uskon jäähyjä tulevan näiden joukkueiden välisessä ottelussa ja sitä kautta maaleja myös sillä molemmilla ylivoima toimii paremmin kuin alivoima.
 10. Moisku

  7.9

  EURO KARSINTA Serbia - Portugali Tasapeli/ 3.60 UniBet Klo 21:45 Lohko B ottelu jossa kohtaavat lohkon kolmonen ja nelonen. Ukraina johtaa lohkoa selvästi toisena olevaan Luxemburgiin. Serbia puolestaan on Luxemburgin kanssa tasapisteissä kun taas Portugali on kaksi pistettä näitä kahta perässä joten pisteitä tarvisi alkaa tulemaan jos mielii jatkoon vielä. Portugal on pelannutkin vasta kaksi ottelua ja molemmat on päätynyt tasapeliin ja toinen oli juurikin Serbiaa vastaan kotona. Vaikka Portugal hallitsi tuota ottelua selvästi niin voittoa joukkue ei onnistunut nappaamaan. Serbia pääsee nyt kotonaan ottamaan revanssia Portugalia vastaan niin miksei se nyt venyisi tasuriin myös. Voittoon en jaksa uskoa sillä Portugal on niin laadukas joukkue kummiskin ja Portugal ei ole kymmeneen otteluun tappioa kärsinyt.
 11. Moisku

  7.9

  KHL Jokerit - Dinamo Riika Tuplamahdollisuus X2/ 2.30 BET365 Klo 16:00 Jokereiden kolmas kotipeli ja avausvoittoa haetaan vieläkin ja ihan avauspisteitä sillä Omskille hävittiin 1-3 ja Kazanille 2-5. Jokerit hallitsi kyllä noita pelejä mutta se tuttu paikoista sisään ei toteutunut ja Niemi suorastaan imuroi muutamat vaikka koko viisikon huonoo puolustamistakin nähty että monen pikkuasian summa. Kuten selostamossa sanottu maalinhinta Jokereille on alhainen. Riikalla kulki jo harjoituskaudella ja nyt kausi on avattu kahdella kotivoitolla kun ensiksi kaatui jatkojen jälkeen Spartak ja toisessa Torpedo kaatui puhtaasti 3-0. Keskinäiset on olleet tasaisia ja kummatkin onnistunut nappaamaan voittoja, mutta on siellä yksi repeäminenkin viimeisen viiden keskinäisen ajalta. Vaikka Jokeri maalille luisteleekin Kalnins tänään niin uskon vaikeuksien jatkuvan ja Riika onnistuu isompaansa kiusaamaan.
 12. Moisku

  5.9

  EURO KARSINTA Suomi - Kreikka Teemu Pukki tekee maalin/ 2.75 UniBet Klo 21:45 Suomen karsinta pelit jatkuvat Tampereella kun vastaan asettuu Kreikka. Ennakkoon jälleen vähämaalinen ottelu niinkuin Suomen kaikki pelit ovat olleet. Suomen Pukki on kummiskin se voittojen takuu mies ollut näissä peleissä ja nyt miehellä on takana loistava alku valioliigassa jossa verkko on myös heilunut ja varmasti nostanut vaan itseluottamusta. Se on varmaa että Kreikka on merkannut Pukin joka hieman laskee mahdollisuuksia mutta uskon että pukki ne pari paikkaa saa tässäkin ottelussa ja toisesta viimeistään verkko heiluu.
 13. Moisku

  5.9

  KHL Jokerit - Ak Bars Kazan Tasapeli X/ 4.05 NordicBet Klo 19:00 Jokerit saa toisessa kotipelissään vastaansa Kazanin joka hävisi avausottelunsa TsSKA:n vieraana lopulta 3-2. Kazan oli mukana oikeastaan vain ensimmäisen erän ja kahta viimeistä TsSKA hallitsi ja kolmannen erän kahdella ylivoima maalilla kotijoukkue nappasi voiton. Kazanin viimeistely oli hyvää tuossa avauspelissä ja siksi roikkuikin mukana aina päätöserään saakka. Vaikka joukkueesta lähti Sekac, Lander niin joukkueesta löytyy maalintekovoimaa Tkachyov, Azevedo, Frattin yms. Kazan osaa myös kyllä puolustaa jonka se todisti tuossa avausottelussaan ja kyllä Jokerit saa taas tehdä täyden päivätyön että todellisille maalipaikoille päästään. Jokerit hävisi myös avausottelunsa 1-3 kun Omsk haki pisteet Hartwallilta. Jokerit antoi kaksi suht halpaa maalia vieraille ja oma kavennus tuli liian myöhään. Kavennuksen jälkeen nähtiin kyllä ihan erinäköinen Jokerit ja loppuun saatiin vielä ylivoima mutta hyvä paine ei lopulta tuonut sitä ehkäpä ansaittua tasoitusta vaan kaveri iski lopulta tyhjiin. Molemmat hakee siis avausvoittoaan kaudelle ja joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat suurin osa olleet maalin pelejä. Jokerit tätä ottelua tulee varmaankin taas hallitsemaan, mutta Kazan ei montaa paikkaa tarvitse että kiekko löytyy verkosta ja siksi lähdetään hakemaan tähän tasaiseen taistoon jatkoaikaa.
 14. Moisku

  3.9

  KHL Jokerit - Avangard Omsk Avangard Omsk/ 2.70 UniBet Klo 18:30 Vihdoin koittanut se päivä kun Jokeritkin aloittaa kauden ja samalla kotiavaus tosiaan kun vastaan asettuu Omsk. Jokereiden harjoituskausi oli ihan hyvä ja voittoja tuli, mutta tosiasia on että ne tuli heikommilta joukkueilta (Severstal, Sibir jne.). Jokereilla on taas tälle kaudelle kyllä kilpailukykyinen joukkue kun vaan viisikko peli saadaan toimimaan molempiin suuntiin ja kunhan maalivahtipeli onnistuisi myös uuden hankinnan myötä. Omskille tämä ottelu on jo toinen kun se pelasi sunnuntaina kohelon ainoassa avauspäivän pelissä TsSKA vastaan. Omsk voitti tuon viime vuoden finaalisarjankin vastustajan 1-3 lukemin ja vaikka TsSKA ei tällä kaudella niin konemainen olekaan ainakaan vielä niin on se silti saavutus joka kantaa myös itseluottamusta joukkueeseen kun se luistelee Hartwallin jäälle. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet tasaisia niinkuin suurin osa koko KHL historian aikana, mutta se syy miksi vieraiden kelkkaan tässä lähdetään on se että; Jokereilla liian suuri lataus jälleen tähän kotiavaukseen sekä että vierailla ei ole enää sitä ns ”ensimmäisen pelin jännitystä”. Omsk voi jopa aloittaa pelin yllättävän pirteästi ja yrittäisi iskeä juuri tähän Jokereiden pelaamattomuuteen vielä. Tasainen vääntö varmasti luvassa (tasapeliuhka), jossa erikoistilanteet nousee rooliin heti ja jos Omsk pystyy pelaa yhtä vähillä jäähyillä kuin avausottelun (1x2min) niin se on omasta mielestäni kyllä lähellä kauden toista voittoaan.
 15. Moisku

  2.9

  KHL Dynamo Moskova - Nizhni Novgorod Dynamo Moskova/ 2.15 BET365 Klo 19:30 Molemmilla on suht pitkä harjoituskausi takana ennen kuin tosipelit alkavat. Dynamo on tahkonnut 11 harkkamatsia, joista se voitti kuusi kun taas Nizhni pelasi yhdeksän harkkamatsia voittaen ainoastaan kolme. Nizhnillä ei kummoinen joukkue ole kaudelle ja uskonkin ettei joukkue montaa voittoa tule nappaamaan ainakaan isommiltaan, sen näytti jo harjoituskausi. Joukkueen peli on puolustusvoittoista ja sen takia vähämaalisia myös. Dynamo napsi voittoja mukavasti harjoituskaudella ja isommille tuli niukkoja maalin tappioita, joten päätellä voi että peli on aikalailla uomissaan. Joukkueesta löytyy nimiä kuten Shipa,Afinogenov ja puolustuksessa oma poika Juuso Hietanen. Maalintekovoimaa joukkueesta siis löytyy ja puolustuskin on kunnossa, sillä eipä Dynamonkaan peleissä paljoa maaleilla mässäillä. Harjoituskaudella joukkueet kohtasivat jo kolmesti, Nizhni vei ensimmäisen nimiinsä, mutta kaksi jälkimmäistä oli Dynamon heiniä (Dynamo kaikissa vieraissa). Joukkueet siis ovat jo tuttuja toisilleen tälläkin kaudella. Dynamo pääsee nyt kotiaskiin pelaamaan Nizhniä vastaan, joka on ollut hankala paikka vierasjoukkueille ja nyt kauden avausottelu niin halli varmasti täynnä. Uskon Dynamon jatkavan siitä mihin harkkapeleissä jäi Nizhniä vastaan ja joukkue nappaa maalin/kahden voiton.
×
×
 • Create New...