Jump to content

Moisku

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 006
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  47
 • Pistettä

  208 [ Lahjoita ]

Maine

539

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Harrastukset
  Jalkapallo, salibandy
 • Erikoisalaa
  SM-liiga, NHL, Mestarienliiga

Vierailijat

6 875 Profiilivierailua
 1. Moisku

  17.4

  NHL PLAYOFFS Dallas - Nashville Nashville ML/ 2.05 ComeOn Klo 03:00 Dallas isännöi Nashvilleä toisessa kotiottelussaan ennen kuin palataan takaisin Nashvilleen. Sarja on vieraille 1-2 ja Nashville saa kiittää Rinnettä näistä kahdesta voitosta sillä kumpaankin peliin 40 torjuntaa on suomalaisveska kirjannut. Dallas on tosiaan laukausten valossa vienyt kahta edellistä ottelua mutta Nashville ne vain on kääntänyt itselleen kovalla viimeistelyllä ja Rinteen torjunnoilla. Kummankaa ylivoima sarjassa ei ole ottanut niin sanotusti tuulta alleen sillä sarjan ainoa ylivoimamaali tähän mennessä syntyi ekassa ottelussa suomalaispuolustaja Heiskasen lavasta. Tietysti molempien tiivis puolustuspelaaminen myös alivoimalla voi asiaan vaikuttaa, mutta ylivoima tosiaan on se millä näitä pelejä ratkotaan "helpommin" ja se ei kyllä kummallakaan ole toiminut. Uskon tässäkin pelissä siihen että Dallas ampuu paljon ja Rinne jatkaa hyvää virettään niin se antaa aina omalle joukkueelle mahdollisuuden voittoon ja sen Nashville tulee taas käyttämään ja pääsee näin kokeilemaan sarjan katkaisua kotijäälle seuraavassa ottelussa.
 2. Moisku

  16.4

  NHL PLAYOFFS Columbus - Tampa Bay Columbus/ 2.90 UniBet Klo 02:00 Columbus johtaa sarjaa 3-0 ja heillä on siis ensimmäinen katkon paikka nyt toisessa kotiottelussaan. Tampa pelasi sarjan ensimmäisen ottelun ensimmäisen erän hyvin ja vei sen kotonaan 3-0, mutta sen jälkeen joukkue ei ole enää edes johtanut otteluita missään vaiheessa. Columbus on myös onnistunut ylivoimapelissä paremmin sillä Columbus on tehnyt neljä ylivoimamaalia sarjassa Tampan nollaa vastaan. Tälläisissä peleissä juuri yli- ja alivoima peli nousee ratkaisevaksi tekijäksi ja kotijoukkue on näyttänyt että se toimii ja he pystyvät sitä kautta pelejä ratkomaan. Uskon että Tampan selkäranka katkeaa lopullisesti jos/kun Columbus tekee ottelun ensimmäisen maalin ja sen jälkeen lukemat voivat jopa kehkeytyä rumiksikin. Columbus on niskanpäällä tässä sarjassa ja en näe syitä miksi joukkue ei tätä sarjaa kotonaan pystyisi katkaisemaan ja näin joukkueella olisi aikaa hyvin valmistautua seuraavaan sarjaan.
 3. Moisku

  15.4

  NHL PLAYOFFS Carolina - Washington Carolina/ 2.32 CoolBet Klo 02:00 Poronvoima tätä peliä jo availikin. Washington johtaa sarjaa tosiaan 2-0 ja Carolina tarvitsisi siis kipeästi jo sitä avausvoittoa ja mikäs sen parempi ku kotiyleisön eteen nyt pääsee. Carolina näytti molemmissa Washingtonissa pelattavissa otteluissa taistelutahtoaan ja venymistä sillä ekassa matsissa se nousi 3-0 tappiosta 3-2, mutta tyhjiin tuli ratkaisu lopulta ja jälkimmäisessä ottelussa Carolina nousi kahdesti tasoihin saakka, mutta kotijoukkue vei ottelun jatkoajalla. Nyt Carolina pääsee kotiaskiin ja uskon sen olevan kiekollisempi osapuoli kotonaan ja joukkueesta löytyy kyllä ratkaisuvoimaa myös siellä ylivoimalla sitten kun sellaista kummiskin taas tarjolla on. Carolinalle tärkeä peli sarjan kannalta ja luotetaan kotijoukkueen menestykseen Ahon ja Teräväisen johdolla.
 4. Moisku

  15.4

  LIIGA HIFK - Kärpät HIFK ML/ 1.93 UniBet Klo 18:30 Sarja on ensimmäistä kertaa katkolla Kärpille kun tähän mennessä ollaan menty kotivoittojen tahtiin ja niin uskon tänäänkin käyvän sillä Hifk oli jo viime pelissä oulussa hyvä ja voittikin laukaukset tuossa ottelussa 18-31 ja parit tolpat/ylärimat vierailla oli, mutta kiekkoa ei vaan sisään saatu. Hifk onnistui viime pelissä ainoan kerran ylivoimalla ja joukkue onkin ollut sarjassa parempi erikoistilannejoukkue ja nyt kun panokset kovenee niin tuo erikoistilannepelaaminen vaan korostuu entisestään. Varmasti tiukka kamppailu jälleen eikä jatkoaika tänäänkään yllättäisi, mutta uskon Hifk:n tähän hoitavan kotiyleisön edessä sillä niin hyvä joukkue oli oulussa ja aikaisemmat kotipelit ovat olleet hyviä kotijoukkueelta.
 5. Moisku

  14.4

  NHL PLAYOFFS Vegas - San Jose Tuplamahdollisuus X2/ 1.83 ComeOn Klo 05:00 Ottelusarja on tasan 1-1 kun San Jose voitti ensimmäisen 5-2, mutta joutui nöyrtymään toisessa ottelussa 3-5 lukemin. San Jose näytti venymistään kummiskin toisessa ottelussa sillä Vegas takoi reiluun kuuteen minuuttiin 0-3 taululle, mutta San Jose tasoitti tilanteeksi vielä 3-3 ensimmäisen erän viimeisen viiden minuutin aikana. San Jose vei kahta ensimmäistä ottelua laukausten valossa ja uskon joukkueen vieraissakin pääsevän laukausu paikoille ja sitä kautta maaleille. Luotan ettei hailauma myöskään varsinaisella ajalla ainakaan häviä ottelua.
 6. Moisku

  14.4

  NHL PLAYOFFS St.Louis Blues - Winnipeg Jets Tuplamahdollisuus X2/ 1.83 ComeOn Klo 02:30 Kotijoukkue Blues johtaa sarjaa 2-0 voitettuaan kaksi ensimmäistä ottelua niukasti Winnipegissä. Kummassakin ottelussa Blues ratkaisi ottelut päätöserässä. Winnipegillä on melkolailla jo pakko voiton paikka sillä 3-0 olisi jo melko suuri vuori kiivettäväksi. Winnipegillä on historia puolellaan sillä kolme edellistä kohtaamista Bluesin kotihallissa joukkue on onnistunut voittamaan ja siksi luotan ettei joukkue tänäänkään ainakaan varsinaisella ajalla tule tätä ottelua häviämään.
 7. Moisku

  12.4

  LIIGA Kärpät - HIFK HIFK ML/ 2.85 UniBet Klo 18:30 Iso ottelu sarjan kannalta Raksilassa sillä tämän illan voittajalle on sarja katkolla maanantaina Nordiksella. Tosi asia on että Hifk:n on voitettava Raksilassa joko tänään tai game 7:ssa jos mielii finaaliin niin uskon joukkueen tähän Raksilan vierailuun panostavan sillä isommat paineet siellä seitsemännessä pelissä sitten olisi. Sarja on ollut tasainen joukkueiden välillä, mutta kyllä omaan silmään oululaisten peli ei ole ollut samankaltaista kuin runkosarjassa taikka sitten Hifk:n hyvä peli paistaa enemmän läpi. Hifk pelaa fyysistä ja karvaavaa peliä joka on kyllä kieltämättä toiminut ja Kärpät on ollut vaikeuksissa aika ajoin. Panokset kovenee ja pelistä tulee varmasti vielä tarkempaa niin virheet maksavat varmasti ja erikoistilanne pelaaminen nousee suurempaan rooliin entisestään. Hifk on omaan silmään ollut pirteämpi joukkue ja kun se vierasvoitto tarvii kummiskin ottaa niin miksei sitten tänään ja kertoimet ovat suotuisat tuolle.
 8. Moisku

  11.4

  NHL PLAYOFFS Calgary - Colorado Calgary -1.5/ 2.40 UniBet Klo 05:00 Colorado taisteli itsensä lopulta tosipeleihin kun se runkosarjan lopussa voitti 7/10 viimeisestä pelistään. Calgary oli jo paikkansa pleijareissa varmistanut, mutta pelasi hyvän runkosarjan lopun kummiskin voittaen 6/10 viimeisestä pelistään ja voitti divisioonansa. Calgarylla on suorastaan loistava historia Coloradon isäntänä sillä edelliseen kymmeneen keskinäiseen peliin jotka on pelattu Calgaryssä niin se on voittanut peräti 8 varsinaisella, yhden jatkoilla ja kertaalleen Colorado on onnistunut ottamaan jatkoaika voiton Calgaryssä. Noista kahdeksasta voitosta varsinaisella Calgary on kuudesti onnistunut voittamaan vähintään kahdella maalilla. Vaikka näissä peleissä ei pahemmin tosiaan kannata runkosarjan tilastoja ja kuntokäyriä katsella, mutta uskon että isännät aloittaa vahvasti omasta mielestä heikompaansa vastaan. Kotijoukkue kun pitää Kinnonin ja Rantasen pimennossa niin en näe tässä sen kummempia mahdollisuuksia vierailla.
 9. Moisku

  11.4

  LIIGA HPK - Tappara Tappara ML/ 2.15 BET365 Klo 18:30 Nyt on Tapparan paikka ottaa vierasvoitto sillä kotijoukkue kärsii flunssa aallosta ja ukkoja on sivussa mm Turunen,Lucenius,Karjalainen,Friman. Etenkin erikoistilanne pelaamiseen tuon on pakko vaikuttaa ja muutenkin Tappara on ollut erikoistilanteissa parempi. Tasaisia ottelut ovat olleet vaikkakin juuri viime Hämeenlinnan ottelu repesikin lopulta 4-1 numeroihin, mutta nyt uskallan luottaa kirvesrintoihin sillä kotijoukkueen poissaolot ja Tapparan materiaalilaajuus korostuu nyt varmasti vielä enemmän. Rohkeimmille jopa Tapparan suora voitto miltei 3 kertoimella on hyvä kohde tämän illan matsiin
 10. Moisku

  10.4.

  NHL PLAYOFFS Winnipeg - St.Louis Blues Tuplamahdollisuus X2/ 1.63 ComeOn Klo 03:00 Tässä ottelussa muhii omasta mielestä se yön "yllätys". Winnipeg otteluun lähtee suosikkina hyvänä kotijoukkueena, mutta runkosarjan kolme viimeisintä kotimatsia joukkue hävisi kummiskin, eikä se loppu runkkis muutenkaan ihan mukiin mennyt sillä 4/10 voittoa viimeisiin peleihin ei lupaa hyvää tähän sarjaan sillä vastus pelasi todella hyvin loppu runkosarjan. Blues tosiaan voitti 8/10 viimeisistä peleistään ja ainoastaan kerran se hävisi suoraan 60 minuutin jälkeen. Bluesilla on myös hyviä kokemuksia viimeisimmiltä vierasreissuilta Winnipegiin sillä se on voittanut 2/3 edellisestä vierailustaan suoraan varsinaisella ja kerran se hävisi jatkojen jälkeen. Näen tässä mahdollisuuden Bluesilla jopa ryöstää kotietu samantien sillä Winnipeg ei ollut viimeisillä kierroksilla ihan ytimessä kotonaankaan, mutta varmistellaan oikein kunnolla ja luotetaan ettei kotijoukkue tätä ainakaan vie suoraan 60 minuutin jälkeen.
 11. Moisku

  10.4.

  NHL PLAYOFFS Nashville - Dallas Alle 5 maalia/ 1.84 UniBet Klo 04:30 Tässä otyelusarjassa en usko että maaleilla juurikaan mässäillään missään pelissä ellei jotain kunnon repeämistä sitten tapahdu, mutta ainakaan tähän ensimmäiseen otteluun en sellaista odota. Molemmat joukkueet osaavat puolustaa ja puolustuksen kautta hyökätään. Molemmilla myös löytyy tolppien välistä sellainen ukko johon pelien ei pitäisi kaatua sillä kotijoukkueen maalilla vartioi Rinne kun taas vieraiden veräjänvartija on Bishop, molemmat loistavia molareita joka vain auttaa tämän kohteen kanssa. Joukkueiden keskinäiset on ollut enimmäkseen tiukkoja ja vähä maalisia, 4/6 edellisestä keskinäisestä on jäänyt alle 5 maalin. Nyt kyseessä kummiskin sarjan ensimmäinen ottelu niin senkin takia voisi odottaa hieman tunnustelevampaa kiekkoa.
 12. Moisku

  10.4.

  NHL PLAYOFFS Islanders - Pittsburgh Islanders ML/ 1.95 ComeOn Klo 02:30 Tänä yönä ne kauan odotetut pleijarit alkaa rapakon takana ja omasta mielestä mielenkiintoinen sarja tämä jossa kohtaavat Islanders ja Pittsburgh ja tästä on lupa odottaa jopa pitkää sarjaa. Molemmat pelasi hyvin loppu runkosarjan sillä Islanders nappasi 6/10 voittoa viimeisistä peleistä kun taas puolestaan Pittsburgh 5/10. Joukkueiden keskinäiset ovat olleet tasaisia matseja taikka sitten toinen on vienyt selvin numeroin. Kallistun tässä ensimmäisessä ottelussa Islandersiin sillä joukkueella on kummiskin kotiyleisö taustalla ja sen verran vakuuttava tunkosarjan loppu oli että uskon sen pelin jatkuvan myös näissä tosi peleissä, tasuri uhka tässä matsissa on niin otetaan varmuuden vuoksi moneyline kohde.
 13. Moisku

  9.4

  KHL TsSKA Moskova - SKA Pietari Tasapeli X/ 3.93 CoolBet Klo 19:30 Moskovassa haetaan vastusta Omskille taistelemaan Gagarin Cupin voitosta. Ei yllättänyt että tämä sarja etene aina game 7 saakka, molemmat joukkueet ovat voittaneet kolme kotiotteluaan. Tasaisia pelejä kaikki kuusi on ollut, mutta ainoastaan kerran tähän mennessä on tarvittu jatkoaikaa ratkaisemaan ottelu (game 3). Tänään uskon että nähdään todella tarkkaa puolustuspään pelaamista, jota TsSKA nyt muutenkin on pelannut, mutta ei voi SKA:kaan ylihyökätä ettei TsSKA pääse niihin vaarallisiin vastahyökkäyksiin ja sitä kautta ratkomaan peliä. Itseä ei yllättäisi vaikka tänään olisi kiikarit valotaululla 60 minuutin jälkeen niinkuin eilen Ufan ja Omskin ottelussa. Tasainen vääntö jälleen luvassa jossa ei maalipaikoilla herkutella ja yleisö ystävällisesti ratkaisu haetaan game 7:ssa jatkoajan kautta.
 14. Moisku

  9.4

  JÄÄKIEKKO NAISTEN MM Kanada - Suomi Kanada -2.5/ 2.12 ComeOn Klo 19:30 Panoksena on lohkon toinen sija (olettaen että Usa hoitaa Venäjän). Suomi hoiti eilen Sveitsin alku hankaluuksien jälkeen lopulta 6-2. Kanada puolestaan höyhensi Venäjää 5-1 ja olisiko Kanada jopa säästellyt eilen päätöserässä paukkuja tähän Suomi otteluun sillä Venäjä voitti eilen päätöserän Kanadaa vastaan 0-1. Kanada on Usa:n kanssa samaa tasoa ja Usa:ta vastaan Suomi pystyi taistelemaan sen kaksi erää lähtien 2-1 johdossa päätöserään, mutta päätöserän Usa vei nimiinsä 0-5. Suomi on tehnyt Kanadaa vastaan edellisissä kuudessa kohtaamisessa ainoastaan kaksi maalia enkä usko sen tänäänkään yhtä enempää tekevän. Taso ero varmasti tulee tässäkin pelissä esille lopulta ja Kanada ottaa rutiinivoiton 4-1.
 15. Moisku

  8.4

  LIIGA HIFK - Kärpät HIFK ML/ 2.20 UniBet Klo 18:30 Pitkää sarjaa on lupa odottaa tälle parille, sillä molemmat ovat hoidelleet kotonaan pelatut ottelut ja niin uskon tänäänkin käyvän että kotijoukkue HIFK tasoittaa ottelusarjan. Tasaisia otteluita kaikki kolme ovat tähän saakka olleet vaikka viime matsi Oulussa päättyikin 3-0, mutta Leskinen sai kaksi viimeistä Kärppien maalia iskeä tyhjiin, mutta niin varmasti on tänäänkin tiukka taistelu luvassa. Jäähyjä näissä kolmessa matsissa on puhallettu suht tiuhaan, mutta huomioitavaa on että Kärpät ei ole tässä sarjassa vielä onnistunut yv-maalia tekemään ja jos HIFK pystyy tänäänkin tappamaan alivoimansa niin se on askeleen lähempänä voittoa. Hifk on onnistunut kahdesti maalaamaan ylivoimalla tässä sarjassa, joten jotain siinä yv:ssa on parempaa kuin illan vierailijoilla ja erikoistilanteet näitä pelejä tuppaa ratkaisemaan. Hifk haluaa varmasti näyttää taas kotiyleisölle fyysistä lätkää jolla yrittää horjuttaa Kärppien alakertaa ja eiköhän sieltä taas kotijoukkueelle yv aikaa siunaannu jolla ottelu ratkaistaan. Hifk ei varmasti myöskään halua päästää Kärppiä 3-1 sarjassa tänään johtoon sillä kuoleman peli Raksilaan ei olisi ihannetilanne.
×
×
 • Create New...