Jump to content

Moisku

Aktiivi
 • Viestejä

  1 253
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  80
 • Pistettä

  147 [ Lahjoita ]

Maine

818

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Old School

Profiilitiedot

 • Harrastukset
  Jalkapallo, salibandy
 • Erikoisalaa
  SM-liiga, NHL, Mestarienliiga

Vierailijat

7 606 Profiilivierailua
 1. KHL Omsk- Jokerit Tasapeli X/ 4.28 CoolBet Klo 18:30 Tämän päivän varmasti kovatasoisin khl ottelu kun Jokerit vierailee Omskin vieraana. Molemmat on oivassa viereessä ollut ja Jokerit ehkä jopa hieman kovemmassa ainakin tilastojen perusteella, sillä Jokerit on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun edellisestä viidestäja sekin tuli vasta rankkareilla kotona Magnia vastaan. Omsk otti viiime ottelussa Kazanilta pataan 5-3 ja ottelu oli kolmannen erän puolivälissä Kazanille 5-0, että alkoiko kotijoukkue lepsuilemaaan vaan viimeisen kympin aikana. Omsk on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan kaksi, mutta pidemmällä aikajaksolla joukkue on voittanut 6/10 edellisestä ottelustaan. Sarjataulukon osalta Omsk tulee olemaan konferenssinsa toinen tai kolmas kun taas Jokerit kolmas tai neljäs eli tärkeistä pisteistä pelataan ja siksi lähdetään kokoilemaan tylysti pistejakoa illan tiukkaan kamppailuun.
 2. Moisku

  19.2

  NHL Edmonton - Boston Edmonton ML/ 2.65 BET365 Klo 03:30 Mielenkiintoinen ottelu pelataan Edmontonissa kun Boston saapuu vieraaksi. Boston johtaa Atlantin divisioonaa kun taas Edmonton on tyynenmeren divisioonan kärjessä. Moni varmaan epäili mihin Edmontonin peli menee kun McDavid loukkaantui, mutta Edmonton on nyt pelannut neljä ottelua ilman ykkösmiestään ja saldona on kolme voittoa ja ainoa tappio tuli vieraissa Tampalle 3-1. Boston on kova jengi ja joukkue pelaa hyvää lätkää pelistä toiseen. Edelliseen viiteen otteluun Boston on voittanut neljä, mutta tappio tuli juurikin vieraskaukalossa ja Detroitille, että kompastuu se isokin välillä. Edmontonissa on hyvä henki ja joukkue on näyttänyt ettei sota yhtä miestä kaipaa. Varmasti nähdään tiukka ottelua ja ei jatkot ole tosiaan poisluettu niin siksi pelataan moneylinena kotijoukkuetta hyvällä kertoimella.
 3. Moisku

  19.2

  NHL Chicago - Rangers Rangers/ 2.80 UniBet Klo 03:00 Molemmilla on vielä mahdollisuudet pleijareihin, mutta Rangersilla ne ovat paremmat. Chicago ei ole kummoisesti pelannut viime kierroksilla sillä yksi voitto edelliseen viiteen otteluun ja kotonakin joukkue on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan. Rangers on ollut hyvässä vireessä ja sen takia joukkue onkin noussut hyvin taistelemaan pleijari paikasta. Rangersin neljän ottelun voittoputki katkesi viime pelissä kotona kun Boston haki pisteet 1-3 lukemin. Vieraissa Rangers on ollut myös kova ja joukkue onkin viiden ottelun voittoputkessa vieraskaukoloissa.
 4. Moisku

  18.2

  NHL St.Louis Blues - New Jersey Devils New Jersey Devils/ 5.50 BET365 klo 03:00 Tästä matsista haetaan pienoista pommia yön kierrokselle sillä vaikka kotijoukkue Blues on nostettu melkoiseksi suosikiksi niin tosiasia on että joukkue rupee viiden ottelun tappioputkessa ja pidemmällä ajanjaksolla joukkue on voittanut edelliseen kymmeneen matsiin kahdesti. Vierailija Devils on esiintynyt ihan kelvollisesti vaikka ottaa joukkueen tilanteen huomioon, pleijarijuna on mennyt ja pelaajia on jo lähtenyt kannun perässä muualle, mutta silti joukkue kyllä taistelee voitosta joka pelissä ja miksei taistelisi sillä pelataanhan siellä esim ensikauden paikoista joukkueessa. Edellisestä kymmenestä joukkue on voittanut viisi ja edellisestä viidestä kolme sekä joukkue pääsee tähän otteluun voitto takataskussa kun Columbus kaatui kotona 4-3 rankkareiden jälkeen.
 5. Moisku

  18.2

  NHL Pittsburgh - Toronto Toronto/ 3.00 BET365 Klo 02:00 Kahden isomman kohtaaminen nähdään yöllä kun Toronto lähtee haastamaan vieraskaukalossa pingviinejä, jotka on viime kierrokset hieman vieraitaan paremmin pelannut sillä Pittsburgh on voittanut 3/5 edellisestä pelistään kun taas Toronto vain kaksi viidestä edellisestään. Joukkueiden tämän kauden ainoa keskinäinen pelattiin myös pingviinien kotona ja tuolloin.isännät kylvetti vieraitaan peräti 6-1. Uskon että tuo vierailu on muistissa ja tänään.nähdään tiukempi kohtaaminen ja kun historiaa katsoo keskinäisten osalta pittsburgista niin joka toisen Toronto on onnistunut voittamaan, joten eiköhän tänä yönä nähdä pienehkö kasvojen pesu.
 6. NHL Vegas - Washington Washington -1.5/ 3.75 UniBet Klo 01:00 Vegasilla on pari voittoa alla, mutta nyt vastaan luistelee kovempi joukkue joka kaipaa pisteitä muutaman heikon kierroksen jälkeen. Washington tarvitsee pisteitä jotta se vielä onnistuisi nostamaan sijaansa konferenssissa. Vaikka vierasjoukkue onkin ollut hieman heikommassa vireessä viime kierrokset niin se on kummiskin hallinnut keskinäisiä Vegasia vastaan ja uskon joukkueen palaavan voittojen tielle taas samantien tappiopelin jälkeen.
 7. LIIGA TPS - Ässät TPS/ 2.16 NordicBet Klo 18:30 Mielenkiintoinen viikonloppu joukkueiden osalta, sillä Ässät pitää viimeisestä pleijaripaikasta kiinni, mutta Tps on kuuden pisteen päässä ja joukueet pelaavat B2B pelit nyt viikonloppuna. Tps:llä on hieno Helsingin vierailu alla kun se haki pisteet Hifk:lta 1-4 lukemin ja nyt pääsee nämä kaksi ottelua aloittamaan itse kotona. Ässät on ollut myös kelpo vireessä viime kierrokset kun se on voittanut 3/5 edellisestä ottelustaan. Joukkue pääsee myös voitto alla tähän otteluun kun se kaatoi Saipan kotonaan 5-2, mutta nyt vastus paranee kummiskin tuosta ottelusta. Keskinäiset voitot tällä kaudella on mennyt turkulaisille 2-1, viimeisimpänä juuri pelattiin Gatorade centerissä jossa Tps otti pisteet 5-2 lukemin. Tärkeät pelit tänään ja huomenna joukkueille ja tänään voidaan hieman jopa tunnustella vielä, mutta uskon kotijoukkueen tänään ottavan voiton, sillä se nyt melkeinpä on pakollista muuten Ässät karkaa ja samalla turkulaisten pleijarikevät.
 8. Moisku

  12.2

  NHL Vancouver - Chicago Chicago/ 3.40 BET365 Klo 05:30 Läntisen konferenssin nelonen Vancouver isännöi kahdentenatoista olevaa Chicagoa. Kummallakin on viime kierroksilla mennyt heikosti sillä.vain yksi voitto edelliseen viiteen otteluun. Chicago on kummiskin tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa kun taas Vancouver katkaisi edellisessä pelissään neljän ottelun tappioputken kaatamalla Nashvillen kotonaan 6-2. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdannut kahdesti ja molemmat voitti kotiottelunsa ja olihan nuo pelit maalirikkaita molemmat ja olisi voinut kääntyä kummalle vaan ja sellaista odotan tämän yönkin kamppailusta ja siksi vieraiden päälle kolmen kerroin on kokeiltava kohde.
 9. Moisku

  11.2

  KHL Jokerit - Traktor Jokerit -1.5/ 1.76 CoolBet Klo 18:30 Kohelo palaa maaottelu tauolta ja Jokerit saa kotonaan vastaansa Traktorin joka majailee itäisen konferenssin jumbona ja pisteitä pleijaripaikkaan on kymmenen, joten aika heikolta näyttää. Jokerit puolestaan sijaitsee läntisen konferenssin sijalla neljä tasapisteissä Dynamo Moskovan kanssa ja tämä on tasoittava ottelu joten hyvät mahdollisuudet on tänään nousta sijalle kolme. Ennen taukoa Jokerit oli hyvässä vireessä ja se onkin voittanut edellisestä viidestä ottelustaan neljä. Ainoa tappio tuli Lokolle vieraissa tylysti 5-0, mutta tuon jälkeen Jokerit palasi vielä voittojen tielle ennen taukoa kun Riika kaatui 2-4. Traktor katkaisi neljän ottelun tappioputken juuri ennen taukoa kun se kaatoi kotonaan Kunlunin 3-1. Vieraissa joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa ja nuo oli huomattavasti heikompia vastuksia kuin mitä tänään tulee vastaan. Uskon että Jokerit jatkaa siitä mihin ennen taukoa jäi ja muutenkin Jokerit on hallinnut keskinäisiä otteluita niin en pidä kovinkaan epätodennäköisenä että kun Jokerit voittaa niin se tapahtuu vähintään parin maalin erolla.
 10. EHT Ruotsi - Suomi Ruotsi/ 2.03 CoolBet Klo 16:45 Suomi hävisi eilen tylsässä päiväpelissä tsekeille 1-3. Tuo peli oli todellinen päiväpeli jossa ei paljoa maalipaikoilla juhlittu ja peli oli lähinnä keskialueella huitomista. Ensimmäisessä pelissä Suomi voitti Venäjän 3-0 avausminuuttien maaleilla. Ruotsi on ollut kotiturnauksessa vahva, ensiksi joukkue voitti tiukassa kamppailussa Tsekin 1-2 ja Venäjä kaatuikin eilen selvemmin 5-2 lopulta. Kotiturnauksen päätösottelu ja halli täynnä faneja niin uskon että Ruotsi tulee kovalla intensiteetillä tähän otteluun ja ottaa hallinnan alusta saakka ja suomipoika jää jalkoihin.
 11. Moisku

  5.2

  LIIGA KooKoo - TPS Tuplamahdollisuus X2/ 2.30 BET365 Klo 18:30 Kouvolassa pelataan tärkeistä pisteistä molempien kannalta kun KooKoo taistelee kotiedusta pleijareihin ja tps puolestaan paikasta sääleihin. Isännät on ollut kovassa iskussa viime kierrokset ja onkin hävinnyt vain kerran edellisestä kymmenestä ottelustaan. Tappio tuli kotona jatkoilla Ässille. Tepsi ei ihan tuloksellisesti ole ihan noin kovassa kunnossa ollut mutta joukkue on kummiskin voittanut 6/10 edellisestä ottelustaan. Joukkueet ovat kohdannut jo kolmesti tällä kaudella ja joka kerta vierasjoukkue on poistunut voittajana kaukalosta. Tepsillä on muutenkin ihan hieno historia Kouvolasta sillä se on jäänyt 1/5 edellisesti Kouvolan vierailusta täysin ilman pisteitä. Uskon vieraiden pisteeseen sillä se tulee nyt tarpeeseen kun piste ero Ässiin on kuusi pistettä kun ottelu määrä on tasan eilisen jälkeen. Lopultahan tuo viimeinen pleijaripaikka varmaankin selviää Ässien ja Tepsin keskinäisissä otteluissa joita tällä kaudella on vielä kolme.
 12. Moisku

  4.2

  LIIGA Kalpa - Ässät Kalpa/ 2.17 CoolBet Klo 18:30 Liigassa pelataan ainoastaan yksi ottelu illalla, mutta sitäkin mielenkiintoisempi pleijaripaikkojen suhteen sillä joukkueet ovat sijoilla 9. (Kalpa) ja 10. (Ässät). Piste eroa on Kalpan hyväksi kaksi pistettä tällä hetkellä, joten todellinen kuuden pisteen ottelu kyseessä. Ässät tulee otteluum neljän ottelun voittoputkessa, mutta vastustajat sinänsä ollutkin sellaisia joilta pisteet tarvitsee ottaa. Kalpalla on edelliseen viiteen otteluun kaksi voittoa, mutta viikonlopun Helsingin vierailu osoitti Kalpan taistelutahtoa kun joukkue nousi 3-1 tappioasemasta viimeisten reilun kuuden minuutin aikana voittoon. Joukkueet kohtasivat lokakuussa kahdesti jolloin nähtiin molemmilta vierasvoitto kun Ässät voitti Kuopiossa 0-3 ja Kalpa puolestaan haki Porista pisteet 0-1 lopputuloksella. Tänäänkään tuskin mitään maalijuhlia nähdään sillä tärkeistä pisteistä pelataan ja siltä peli varmasti näyttääkin. Lähdetään kummiskin kotijoukkueen kelkkaan juuri kotiedun turvin ja eiköhän se ole kotivoiton vuoro näiden joukkueiden kesken.
 13. Moisku

  1.2

  Liiga Saipa - Ässät Tylor Spink tekee väh. 1 pisteen (sis.ja)/ 1.85 UniBet Klo 17:00 Otetaas Ässien kultakypärää jälleen pisteille. Kaikki tietää kuinka tärkeä kaveri kyseessä Ässille ja ilman miehen panosta ei Ässät varmaan taistelisi pleijari paikasta toisin kuin nyt. Spinkin veljekset ovat molemmat ollut hyviä mutta Tylor on kummiskin se parempi ja edelliseen viiteen otteluun Tylor on tehtaillut tehot 3+3 ja tänään.on.varmasti luvassa lisää sillä vastaan asettuu neljän ottelun tappioputkessa oleva Saipa joka on päästänyt omiin noissa neljässä matsissa peräti 18 maalia. Jäähyiltäkään kotijoukkue tänään tuskin välttyy ja silloin Tylorin pisteen odotusarvo taas nousee.
 14. Moisku

  1.2

  KHL Lokomotiv - Jokerit Tasapeli/ 4,50 William Hill Klo 16:00 Molemmat ovat menossa hyvää vauhtia mukaan pleijareihin. Kummatkin tulee tähän otteluun voittoputkessa kun kotijoukkue Loko on voittanut kolme edellistä otteluun ja Jokerit puolestaan neljä edellistä otteluaan. Tasapelin kerroin on mielestäni yllättävänkin kova kun ottaa huomioon joukkueiden tämän kauden aikaisemmat kolme keskinäistä jotka ovat kaikki päättyneet varsinaisen jälkeen tasatulokseen. Uskon pisteiden jakoon myös tänään sillä molemmilla on peli hyvin raiteillaan ja oma pää ei vuoda suotta.
×
×
 • Create New...