Jump to content

Moisku

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 062
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  57
 • Pistettä

  23 [ Lahjoita ]

Maine

589

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Harrastukset
  Jalkapallo, salibandy
 • Erikoisalaa
  SM-liiga, NHL, Mestarienliiga

Vierailijat

7 083 Profiilivierailua
 1. Moisku

  6.7

  COPA AMERICA Argentiina - Chile Chile/ 4.50 BET365 Klo 22:00 Copa American kolmos sijasta ottelevat Argentiina ja yllättäen Chile. Argentiina hävisi välieräottelun Brasilialle 2-0, mutta ottelu oli tiukka ja Argentiinalla oli myös paikkansa maalintekoon. Kaksin kertainen copa american voittaja Chile hävisi yllättäen Perulle oman välieränsä 0-3. Chile oli ekan puolikkaan unessa ja Peru iskikin taululle 0-2 lukemat ja kun Chile ei onnistunut toisellakaan puoliajallakaan maalia tekemään kovasta painostuksesta huolimatta niin Peru iski vielä lisäajalla lukemat 0-3. Chile sai ottelun lopussa vielä pilkun mutta sekin kuvasti Chilen joukkuetta tuossa matsissa ja sekin ryssittiin. Uskon että kummatkin kyllä syttyy myös tästä kolmos sijasta eikä nähdä mitään tylsää ottelua ja Chilellä tähän peliin on paljon parannettavaa ja siksi uskonkin joukkueen voittoon tuon aikasemman surkean ottelun jälkeen.
 2. Moisku

  3.7

  COPA AMERICA Chile - Peru Chile/ 1.98 CollBet Klo 03:30 Toinen välierä copa americassa kun Chile ja Peru mittelevät finaalipaikasta. Brasilia otti viime yönä odotetun voiton Argentiinasta vaikka Argentiina taistelikin mutta taipui lopulta 2-0. Chile oli oman lohkonko kakkonen hävittyään Uruguaylle päätösottelun 0-1. Chile kaatoi puolivälierissä Kolumbian vasta rankkareilla lopulta 0-1 vaikka hallitsikin peliä. Peru oli puolestaan lohkonsa kolmonen vasta, mutta pääsi jatkopeleihin parhaana kolmosena. Puolivälierissä Peru pääsi yllättämään Uruguayn kun se voitti ottelun lopulta 0-1 rankkareilla. Peru oli täysin vastaantulija ottelussa mutta oma pää pysyi puhtaana loppuun saakka ja joukkue selvisi rankkareille. Peru ei saanut puolivälierä ottelussa laukaustakaan Uruguayn maalia kohti. Chilen voi laskea vähintään Uruguayn tasoiseksi joukkueeksi vaikka heidän keskinäinen alkulohkossa menikin Uruguaylle, mutta tuossakin pelissä Chile oli hallitsevampi osapuoli. Chile tulee otteluun selvänä suosikkina eikä suotta sillä onhan joukkue selvästi Perua edellä ja tässäkin pelissä Peru tulee puolustamaan ja toivoo ettei Chile onnistu. Uskon vahvasti että Perun lento loppuu ensi yönä, kun Chile laittaa karusellin pyörimään ja mitä nopeammin Chile onnistuu sitä vaikeampaa Perulle tulee sillä silloin joukkueen tarvitsee itsekin alkaa hyökkäämään. Miltei kahden kerroin maistuu todella, sillä eihän tässä ottelussa pitäisi olla kuin yksi voittaja.
 3. Moisku

  3.7

  MM-KISAT NAISET Hollanti N - Ruotsi N Ruotsi N etenee finaaliin/ 2.20 UniBet Klo 22:00 USA:lle haetaan vastustajaa finaaliin kun Ruotsi haastaa Hollannin. Ruotsi ehkä hieman yllättäen jopa tässä vaiheessa, mutta onhan joukkue pelannut hyvän turnauksen, ainoa tappio tullut tähän mennessä juurikin Usalle alkulohkon päätösottelussa 0-2 lukemin. Hollanti on tullut välieriin asti puhtaalla pelillä vaikkakin niukkoja voittoja ne onkin ollut. Ruotsin puolustus on turnauksessa toiminut ja Hollanti saa tänäänkin tehdä täyden päivätyön jos mielii finaaliin. Ruotsi ei pahemmin paikoilla juhli näitä ”huippumaita” vastaan mutta kun se paikan saa niin viimeistely on toiminut. Tiukka peli tiedossa tänäänkin ja uskon länsinaapurin naisten voittoon tässäkin pelissä sillä levätty ollaan tarpeeksi ja taktiikat hiottu taas vastustajan mukaan niin luotan pienoiseen yllätykseen tässä toisessa välierässä.
 4. Moisku

  2.7

  MM-KISAT NAISET Englanti N - USA N TASAPELI X/ 3.80 CoolBet Klo 22:00 Naisten MM-kisat ovat edenneet välierä vaiheeseen ja tänään finaalipaikkaa hakevat Englanti ja USA. Molemmat joukkueet ovat pelanneet loistavan turnauksen sillä kummatkin porskuttaa tappioitta tähän mennessä ja molemmilla puolustuspää on toiminut sillä Englanti on päästänyt kisoissa ainoastaan yhden maalin omiin (alkulohkon ensimmäisessä pelissä) kun taas USA on päästänyt kaksi omiin (molemmissa jatkopeleissä yhden). USA:n jatkovastustajat ovat ehkä olleet asteen kovempia verrattuna Englannin, niin siitä voi olla pientä etua USA:lle kun on kovempia pelejä jo kääntänyt itselleen. Maalintekovoimaa molemmilta löytyy myös josta kertoo turnauksen maalimäärät sillä Englanti on tehnyt viiteen peliin 11 maalia kun taas USA:n vastaava tilasto näyttää huimaa 22, mutta siihen kuuluu tuo alkulohkon murskavoitto Thaimaasta 13-0. Molemmat tulee varmasti valmiina otteluun kun lepopäiviäkin on tässä ollut ja on päästy tutustumaan vastustajan pelitapaan joka varmasti syö maalipaikkoja tai ainakin sitä odotan, etenkin kun puolustus on molemmilla muutenkin toiminut. Tasainen vääntö tiedossa vaikka kertoimet antaa muuta ymmärtää, oma odotus on 1-1 90 minuutin jälkeen.
 5. Moisku

  30.6

  VEIKKAUSLIIGA IFK Mariehamn - FC Honka FC Honka/ 2.36 NordicBet Klo 18:30 Veikkausliigassa pelataan kaksi ottelua ja ahvenanmaalle saapuu Honka vieraaksi. Kotijoukkue on kolmen ottelun tappioputkessa juurikin kotipeleistä vielä ja juurikin sarjataulukon kärkipäässä heiluvat Ilves ja HJK ovat muun muassa hakeneet pisteet ahvenanmaalta. Honka kuuluu myös kärkijoukkueisiin joten helpolla ei Mariehamn tänäänkään pääse ja kun vieraat ovat hävinneet ainoastaan yhden ottelun viimeiseen viiteen matsiinsa niin uskon että joukkue ottaa tänäänkin voiton heikosti viime peleissä pelanneelta kotijoukkueelta.
 6. Moisku

  30.6

  EM-KISAT U21 FINAALI Espanja U21 - Saksa U21 Alle 2.5 maalia/ 2.13 NordicBet Klo 21:45 Nuorten kisat on edennyt jo finaali vaiheeseen jossa kohtaavat kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta, mutta maaleja myös joukkueet ovat tehneet mukavaan tahtiin. Nyt kuitenkin molemmille se turnauksen tärkein ottelu niin en odota kummiskaan mitään päästä päähän tahtia vaan katsellaan ja isketään kun paikka tulee ja siksi odotan vähämaalista ottelua. Joukkueiden aikaisemmat neljä keskinäistä ovat myös jääneet alle kolmeen maaliin ja vaikka niistä aikaa onkin jo niin kyllä se jotain kertoo kummiskin.
 7. MM-KISAT NAISET Saksa N - Ruotsi N Saksa voittaa päästämättä maaleja/ 2.34 NordicBet Klo 19:30 Niinkuin aikaisemmassa vihjeessä mainittiin Saksa lähtee ennakkosuosikkina otteluun ja ei suotta, joukkue kulkee tappioitta ja joukkue ei tosiaan ole omasta verkostaan palloa vielä kaivanut. Ruotsi on pelannut ihan okei, vaikka joukkueen vahvuus on omassa päässä niin silti omiin mennyt kolme kertaa ja yhden maalin sai aikaan Thaimaa. Neljännesvälierissä Ruotsilla kävi tuuri ettei Kanada tasoittanut ottelua pilkusta. Saksa on vahvempi joukkue kuin Ruotsi ja Ruotsin hyökkäys ei ole niin kova että se voisi paniikkia Saksalle aiheuttaa ja kun Saksa pääsee johtoon nii joukkue osaa peliä jäädyttää niin ettei Ruotsi saa edes kunnon kiriä enää aikaan.
 8. MM-KISAT NAISET Ranska - USA TASAPELI X/ 3.25 Unibet Klo 22:00 Toinen puolivälierä ottelu kun Englannille haetaan vastustajaa. Ranska ja USA molemmat kulkee tappioitta kisoissa, mutta nyt jomman kumman taival katkeaa. Ranska kaatoi neljännesvälierissä Brasilian jatkoajan maalilla vaikka olikin pelillisesti hieman edellä ottelussa. USA puolestaan voitti neljännesvälierissä Espanjan 1-2 ja molemmat maalit USA teki pilkusta, mutta hallitsi peliä ja ansaittu voitto. Nyt on molemmille joukkueille todellinen haaste ja ottelusta tulee varmasti hieno ja uskon sen olevan myös todella tasainen, kumpikaan ei virheitä varmasti puolustuspäässä tee ja ylimääräiset riskit minimoidaan joten en yllättyisi myöskään kiikareista 90 minuutin jälkeen taikka sitten molemmat onnistuvat kerran mutta uskon että jatkajaa joudutaan hakemaan vielä 90 minuutin jälkeen.
 9. Moisku

  25.6

  MM-KISAT NAISET Italia N - Kiina N Italia N/ 2.36 CoolBet Klo 19:00 Viimeistä puolivälierä paria selvitetään tänä iltana ja ensiksi ottavat yhteen Italia ja Kiina. Italia voitti alkulohkonsa lopulta maalieron turvin, mutta hyvän alkulohkon joukkue pelasi ja ainoa tappio tuli päätöskierroksella Brasilialle joka sai voittomaalinsa pilkusta. Italia tunnetaan hyvästä ja tiiviistä puolustuspelistä ja siitä kertookin se että joukkue on päästänyt omiin kaksi maalia turnauksessa ja molemmat on tullut pilkusta (Australia pelissä toki pilkun jälkitilanteesta). Kiina saa tehdä kovan duunin että pääsisi puhkomaan Italian alimpaa linjaa ja sitä kautta maalipaikoille. Italiasta löytyy sitten myös hyökkäysvoimaa vastahyökkäyksiin/normaali pallonhallinnan kautta rakenteluun. Kiina oli lohkonsa kolmas, mutta se riitti rankingissä vielä jatkopaikkaan. Kiina on myös todistanut osaavansa puolustaa sillä tappio Saksalle ainoastaan 1-0,E-Afrikka jäi nollille ja päätösottelussa Kiina taisteli 0-0 tasurin Espanjaa vastaan, vaikka Espanja hallitsi peliä mielinmäärin niinkuin Saksakin Kiinaa vastaan. Tänään Kiina joutuu taas kovaan myllytykseen tai ainakin niin uskon ja joukkue keskittyy vastahyökkäyksiin enimmikseen ottelussa. Ratkaisevaa ottelun kannalta tulee olemaan kauan tilanne pysyy 0-0 sillä se on Kiinan etu jamahdollisuudet kasvaa siihen 0-1 voittoon jostain erikoistilanteesta yms. Uskon kummiskin että Italia pystyy ainakin kertaalleen puhkomaan Kiinan muurin ja silloin Kiinankin tarvii hyökätä joka taas voi avata paikkoja Italialle.
 10. Moisku

  24.6

  EM-KISAT U21 Ranska U21 - Romania U21 Ranska U21/ 2.65 CoolBet Klo 22:00 Mielenkiintoinen ottelu C-lohkon päätöskierroksella, kun Ranska ja Romania iskevät yhteen. Tilanne sarjataulukossa on se että tasapelillä molemmat joukkueet pääsivät jatkoon ja siksi tuo tasurikerroin on alhaalla niinkuin myös DNB kohde Ranskan osalta. En jaksa silti näissä "nuorten" kisoissa uskoa sopupeliin vaan joukkueet pelaa kummiskin kun onhan kyseessä kummiskin lohkovoitto. Romanialle myös riittää jatkoon pääsyyn kahden maalin tappiokin sillä Italia johtaa ranking kakkosten lohkoa ja Italian maaliero on plussalla kolmen maalin verran, mutta Romania on sitten tehnyt jo tähän mennessä kahdeksan maalia joka on jo enemmän kuin Italian kuusi maalia. Alku voi olla haistelevaa peliä sillä ei Ranskakaan omiin maalia halua sillä tappiolla joukkue on ulkona, koska joukkueen maaliero ei tälläkään hetkellä riitä jatkoon ranking kakkosista. Ranska on ollut joukkueiden keskinäisissä niskan päällä ja sitä sen uskon olevan tänäänkin ja Ranska nappaa lohkovoiton, mutta siedettävillä numeroilla niin pääsee kaverikin jatkoon. Myös yli 2.5 maalia ottelussa tarjoaa hyvää kerrointa kun soputasuri sieltä paistaa, mutta Romanian peleissä on nähty maaleja ja tänäänkin saa kummiskin sillä kahdella maalilla nokkaan tulla.
 11. Moisku

  23.6

  COPA AMERICA Kolumbia - Paraguay Kolumbia DNB/ 1.78 UniBet Klo 22:00 Kolumbia tosiaan varmistanut lohkovoiton ja avainpelaajia voidaan lepuutella, mutta tuskin joukkue peliä niin sanotusti ”läskiksi” heittää vaan joukkue pelaa suht normaalisti jatkoakin ajatellen. Paraguay tarvitsee voiton jos haluaa varmasti olla lohko kakkonen sillä joukkueella on piste enemmän kuin takana olevilla Qatarilla ja Argentiinalla. Uskoisin että Kolumbia pelaa puolustuspään kautta ja haluaa pitää oman pään puhtaana myös tässä lohkon viimeisessä ottelussa. Paraguay joutuu hyökkäämään lopussa varsinkin jos Qatarin ja Argentiinan välisessä ottelussa jompi kumpi johtaa ottelua, jolloin taas Kolumbialla on mahdollisuus iskeä vastaan ja ottaa tästäkin ottelusta voitto.
 12. Moisku

  18.6

  Jalkapallo MM-Kisat Naiset Italia N - Brasilia N Brasilia N/ 2.50 CoolBet Klo 22:00 Lohkovoiton kannalta tärkeä ottelu Brasilialle sillä voitto tarvitsisi ottaa, jotta oltaisiin tasapisteissä juuri Italian kanssa. Italialla on kaksi voitto alla kun se kaatoi Australian 1-2 ja Jamaikan selvästi 5-0. Australia pelissä Italia oli kyllä vastaan tulija ja voittomaalikin syntyi vasta 90+5 minuutilla ja vielä sekin että Italialla kävi tuuri kun Australia epäonnistui pilkusta. Brasilia puolestaan voitti Jamaikan 3-0 ja Australialle joukkue hävisi 3-2, mutta Brasilia oli mukana pelissä ja johtikin jo ottelua 0-2, mutta Australia taisteli tuosta pelistä pisteet itselleen. Joukkueet ovat kohdanneet historiassa kolmesti ja aina Brasilia on poistunut kentältä voittajana ja vaikka nyt onkin taas eri peli niin uskon Brasilian naisiin tässä lohkonsijoituksen kannalta tärkeässä pelissä.
 13. NHL FINAALI Boston Bruins - St.Louis Blues St.Louis Blues ML/ 2.60 BET365 Klo 03:00 Tänä yönä se ratkeaa, stanley cup mestaruus. Aikaisemmassa vihjeessä onkin käyty taas laajemmin ottelua läpi niin omin sanoin tämä. Boston lähtee game seveniin suosikkina lähinnä kotiedun ja Raskin ansiosta, mutta näen Bluesilla kuitenkin suuremmat todennäköisyydet voittoon kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää. Blues on ollut playoffeissa kova vieraskaukalossa niin ei se Bluesin joukkuetta stressaa vaikka joutuukin vieraissa tämän ratkaisevan ottelun pelaamaan. Kunhan Blues maalivahti myös pelaa edes siedettävällä tasolla niin se antaa mahdollisuuden joukkueelleen voittaa historiallinen stanley cup.
 14. Moisku

  9.6

  NHL FINAALI St.Louis Blues - Boston Bruins St.Louis Blues ML/ 1.87 ComeOn Klo 03:00 Blues johtaa tosiaan sarjaa 3-2 ja nyt olisi mestaruus tarjolla pitkästä aikaa. Boston tulee ottelussa laittamaan kaikkensa peliin sillä pakkovoittohan heillä on, mutta ei nyt mitään yltiöpäistä hyökkäämistä kummiskaan sillä ei Bostonillakaan ole varaa päästää kotijoukkuetta vastaiskuihin ja sitä kautta johto asemaan ottelussa. Blues on lähellä unelmaa ja he pääsevät sitä yrittämään kotiyleisön edessä joka tuo joko paineet tai sitten joukkue saa kunnon flow’n päälle ottelussa, jolloin joukkue olisi taas vahvoilla. Merkittävää on juuri myös tuomaripeli että onko pilli herkässä vai annetaanko tässä ekassa ratkaisevassa ottelussa pelata hieman ”kovempaa”. Se on tähän mennessä nähdyn perusteella vieraiden etu jos boksi heiluu tiuhaan. Viime peli oli vähä jäähyinen ja kunhan Blues pysyy tänään pois boksista niin en näe estettä mikseikö joukkue nostaisi kannua kotiyleisön edessä sitten vaikka vasta jatkoajan jälkeen.
×
×
 • Create New...