Jump to content

Moisku

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 040
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  52
 • Pistettä

  93 [ Lahjoita ]

Maine

565

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Harrastukset
  Jalkapallo, salibandy
 • Erikoisalaa
  SM-liiga, NHL, Mestarienliiga

Vierailijat

6 980 Profiilivierailua
 1. Moisku

  26.5

  MM-KISAT Kanada -Suomi Kanada/ 2.00 CoolBet Klo 21:15 Kisat huipentuu loppuotteluun jossa kohtaavat Suomi ja Kanada jo toista kertaa tässä turnauksessa. Ensimmäisen kerran joukkueet kohtasivat turnauksen ensimmäisessä ottelussa jonka Suomi voitti 3-1. Kanada ei ole tuon Suomi pelin jälkeen hävinnyt ja joukkue onkin saanut hyvin pelinsä toimimaan isossa kaukalossa. Kanadan heikkoudet ovat aina turnauksissa olleet juuri nuo ensimmäiset pelit kunnes joukkue hitsaantuu yhteen ja tällä hetkellä Kanadan peli on juuri niin tehokasta kuin odotettiinkin, josta todisteena on tuo välierä voitto Tsekistä. Suomenkin peli on parantunut etenkin puolustuspäässä, jossa ei ole enää helppoja virheitä nähty ja joukkue on tiivis oman maalin edessä. Kanadalta löytyy myös kokemusta hieman enemmän kuin Suomen joukkueelta jossa tosiaan suurin osa on ensikertalaisia tällä tasolla, niin nähtäväksi jää alkaako Suomen nuorilla mailanpuristus. Kanada on löytänyt pelinsä tuon ekan kohtaamisen jälkeen ja siksi on nyt lyötävä jääkiekon emämaata ikävä kyllä.
 2. Moisku

  25.5

  MM-KISAT Venäjä - Suomi Venäjä -1.5/ 1.77 NordicBet Klo 16:15 Välierä ottelu jossa Suomi saa todellisen haasteen. Kisoissa voitosta voittoon porskuttanut Venäjä lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina eikä turhaan sillä onhan joukkue täynnä tähtiä. Ruotsi oli huono yksinkertaisesti tuossa puolivälierä ottelussa Suomea vastaan, mitään suomelta pois ottamatta, mutta onhan Venäjä näyttänyt että se on Ruotsiakin laadukkaampi kisoissa. Suomen mahdollisuudet on juuri pitkälle edennyt tasatilanne ja jos "mörkö" ja muut kumppanit jotenkin pääsisi venäläisten ihon alle. En kuitenkaan usko Suomen mahdollisuuksiin kovinkaan paljoa ja kun Venäjän nimimiehet saavat ylivoimaa niin sitä kautta ainakin saadaan niitä maaleja aikaan ja kyllähän Suomi tulee olemaan loppujen lopuksi pelkkä suupala.
 3. MM-KISAT Tsekki - Saksa Saksa +1.5/ 2.50 ComeOn Klo 21:15 Vähän samat asetelmat kuin Suomi-Ruotsi pelissä eli Tsekki on siis suuri suosikki, mutta Saksa on taas näyttänyt mihin se pystyy ja tuo alkulohkon viimeisen pelin voitto Suomesta varmasti nosti vaan Saksan joukkuehenkeä. Saksallakin on nämä tietyt tähdet mukana kuten Draisaitl ja Kahun joiden avulla se pystyy haastamaan joukkueen kuin joukkueen. Nämä pelit on kerrasta poikki ja päivän kunto on suuressa roolissa ja uskon vahvasti että Söderholm on laittanut Saksan tikkiin ja joukkue taistelee loppuun saakka.
 4. MM-KISAT Suomi - Ruotsi Suomi +1.5/ 1.82 ComeOn Klo 21:15 Suomen puolivälierä ottelu pelataan illalla kun vastaan asettuu nimivahva Ruotsi. Molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia alkulohkossa silloin tällöin juuri näitä entuudestaan heikompia joukkueita vastaan, mutta tänään en usko että olisi mitään latautumisvaikeuksia sillä varmasti molemmat syttyvät normaalia enemmän kun rakkaat viholliset vastakkain. Vaikka Ruotsilla on useita yksilöitä joukkueessa niin Suomen vahvuus on kummiskin joukkuepeli joka näissä paljon ratkaisee (kuten Sveitsi näyttää tällä hetkellä). Tiukka tunteellinen ottelu tulossa illalla ja en usko että Ruotsi tätä tulee murskaamaan jos edes voittaa niin siitä syystä Suomea tasoituksella.
 5. NHL PLAYOFFS St.Louis Blues - San Jose Sharks San Jose ML/ 2.60 BET365 Klo 03:00 Bluesilla on mahdollisuus tänään laittaa sarja pakettiin ja edetä Stanley cup finaaliin Bostonin vastustajaksi. Viime ottelu oli San Joselta huono kotonaan ja saikin lopulta tylysti selkään 0-5. Laukauksetkin meni vieraille peräti 21-40. Uskon että yöllä nähdään täysin erilainen hailauma, sillä pelaahan joukkue nyt kauden jatkosta joten varmasti laitetaan kaikki peliin ja nyt on ollut lepopäiviäkin viime ottelusta niin ei pitäisi siitä jäädä kiinni. Niin kuin sanottu niin San Jose omaa hitusen paremman materiaalin ja joukkue pelaa joukkueena myös paremmin ja nyt on viimeinen tilaisuus näyttää mihin se riittää. Sarjassa on nähty 3/5 vierasvoittoa tähän mennessä niin miksei sitä nyt pakkovoiton edessä tulisi ja yleensä niin murskajaisten jälkeen nähdään voitto. Sen takia vieraita lapulle moneylinena hyvällä kertoimella.
 6. MM-KISAT Suomi - Saksa Saksa +1.5/ 2.20 ComeOn Klo 13:15 Suomi ja Saksa kohtaavat päivällä alkusarjan päätösottelussa toisensa. Kuten Futisvetäjä jo tuossa kirjoittikin niin Saksa on puolustanut hyvin turnauksessa ja tuohon Kanada peliin ei kannata liikaa ottaa huomiota. Saksa on pelannut hyvät kisat tähän mennessä ja joukkue kummiskin on varmuudella jo jatkopeleissä. Joukkueen ykköstähtenä jäällä luistelee Draisaitl, jota Suomen kannattaa pitää vartioinnissa sillä isokokoinen sentteri saa tuhoa aikaan jos tilaa annetaan. Suomi taistelee lohkovoitosta ja joukkue sitä lähtee varmasti hakemaankin sillä silloin vastaan asettuisi todennäköisesti Sveitsi ensimmäisessä tosi pelissä. Suomen ongelma on näissäkin kisoissa maalinteko sillä joukkue ei tosiaan ole saanut sitä murskavoittoa heikommistakaan maista vaikka peliä on suorastaan dominoitu. Pikemminkin Suomi on tehnyt itselleen hallaa tuolla tehottomuudella kun sitten kaveri tekee paikastaan niin se syö joukkuetta. Saksan perämisessä näissä kisoissa on Toni Söderholm, joten varmasti Saksa on valmistettu perusteellisesti Suomea vastaan pelaamaan. Molemmille ottelussa on panosta ja siksi en näe tässä ottelussa maalijuhlia vaan tiukkaa ja tasaista vääntöä, jossa erikoistilanteet nousee suureen rooliin ja näen ehkä jopa Saksan siinä parempana. Eikä kannata unohtaa viime kisojen kohtaamista jonka Saksa vei lopulta jatkojen jälkeen ja tuolloin Suomen materiaali paperilla ainakin oli kovempi niin miksei Saksa nytkin venyisi jopa pisteille. Kohde menee oikein vaikka Saksa häviäisikin jopa maalilla.
 7. Moisku

  20.5

  MM-KISAT Ranska - Iso-Britannia Iso-Britannia +2.5/ 2.00 UniBet Klo 17:15 Kokeillaas tähän A-lohkon jumbokamppailuun vihjettä jossa pelataan putoamista vastaan. Ranskalla tosiaan kerättynä 1 piste kun taas Britit ovat edelleen nollilla, mutta nyt on se päävastus vastassa ja Britit taistelee varmasti mitä se on tehnyt suurempikin maita vastaan. Ranskalla on muutamia yksilöitä joukkueessa ja sitä kautta materiaalietu on taas Brittejä vastaan mutta uskoisin että Briteillekin se on helpompaa puolustaa "yhtä" kenttää vastaan kuin neljää. Uskon että tästä pelistä kehkeytyy yllättävänkin tasainen vaikka Ranska onkin kertoimien puolesta järkyttävä ennakkosuosikki. Jos Ranska jatkaa samanlaista peliä kuin eilen Suomea vastaan niin silloin on myös Britit vahvoilla, joka tapauksessa en usko että Ranska tästä mitään maalikarkeloita saa aikaan ja siksi tasoituksella Brittejä.
 8. Moisku

  16.5

  NHL PLAYOFFS Carolina - Boston Tasapeli X/ 4.00 NordicBet Klo 03:00 Boston johtaa sarjaa jo 3-0 joten joukkueella on ensimmäinen mahdollisuus siis laittaa.sarja pakettiin tänään. Boston vei kotiottelunsa selvästi, mutta viime peli Carolinassa teki jo huomattavasti tiukempaa ja Carolina olisi ansainnut enemmän, mutta niukka 1-2 voitto Bostonille. Boston on ollut niskanpäällä ja Rask on kuuma, mutta Carolina pelaa tänään sarjan tärkeimmän matsin tähän mennessä sillä tappiolla alkaa kesäloma. Carolinalla on sinänsä kokemusta jo tälläisestä sillä Washington sarjassa joukkue oli tässä tilanteessa kahdesti (pakkovoitto). Carolina tulee antamaan kotiyleisön edessä 110% itsestään, mutta Bostonin joukkueen materiaalilaajuus+Rask siivittää ottelun jatkoajalle.
 9. Moisku

  15.5

  NHL PLAYOFFS St.Louis Blues - San Jose Sharks Tasapeli X/ 4.05 NordicBet Klo 03:00 Kemmu jo pelistä kirjoittanutkin ja samoilla linjoilla sen suhteen edelleen että San Jose on joukkueista se laajempi materiaaliltaan ja pelillisestikkin joukkue on Bluesia edellä. Blues kummiskin nappasi kotiedun toisessa kohtaamisessa kun se onnistui kaatamaan San Josen 2-4 lukemin. Nyt Blues pääsee kotihalliin haastamaan San Josea joka tasoittaa tuota eroa materiaalin välillä ainakin omasta mielestäni. San Jose haluaa sen vierasvoiton samantien, mutta ei Blues tätä ensimmäistä kotipeliään suoraan varsinaisella vielä suostu häviämään, siksi tänään nähdään enimmäinen jatkoaika tähän sarjaan.
 10. Moisku

  15.5

  MM-KISAT Venäjä - Italia Italia +7.5/ 2.26 CoolBet Klo 21:15 Toisessa iltapelissä nimikova Venäjä saa vastaansa Italian, joka pelasi myös eilen Latviaa vastaan ja hävisi 0-3. Kaksi aikaisempaa peliä Italia on hävinnyt Sveitsille 9-0 ja Ruotsille 0-8. Venäjä on pelejään vienyt mutta ei joukkueella mitään murskalukemia ole vielä tullut sillä Norja kaatui 5-2, Itävalta 5-0 ja viimeisimpänä Tsekki 3-0. Nyt vastus on tosiaan aikaisempia heikompi, mutta pelkään tässäkin että venäläiset alkaa liikaa "namuttelemaan" kun johto on jo useamman maalin verran ja siksi maaleja jää tekemättä.
 11. Moisku

  13.5

  NHL PLAYOFFS San Jose - St.Louis Blues San Jose -1.5/ 3.00 CoolBet Klo 04:00 Tästä matsista onkin vihjettä jo rustailtu, mutta laitetaan vielä. San Jose voitti tosiaan ensimmäisen kotiottelunsa tylysti 6-3 vaikka laukaukset se hävisikin ottelussa 25-31. San Josen hyökkäyskalusto on vaan niin kovassa iskussa ettei pysäyttäjää meinaa löytyä, etenkin joukkueen ykkösnyrkki joka iski viime ottelussa huimat 4+4 tehot. San Jose on tosiaan ollut hyvä tämän kauden playoffsien kotiotteluissa ja siihen luotetaan tänäänkin että kotijoukkue jatkaa siitä mihin viimeksi jäi. Ehkei ihan samankaltaista ilotulitusta tänään nähdä mutta uskon San Josen johtoon ottelun lopussa ja tyhjiin saadaan se parin maalin ero lopulta.
 12. Moisku

  13.5

  MM-KISAT Slovakia - Kanada Slovakia +1.5/ 2.30 ComeOn Klo 21:15 Kisaisäntä Slovakia saa vastaansa Kanadan iltapelissä. Kummallakin on kolme pistettä plakkarissa kun Slovakia voitti avausottelussaan Usan 1-4 ja Kanada puolestaan pöllytti Iso-Britanniaa eilen 0-8. Molemmat kärsivät tappion Suomelle. Slovakia näytti avauspelissään että se pystyy haastamaan näitä kovia maita tällä joukkueella ja nyt joukkueella on vielä lepoetu ja yleisö varmasti on taas omiensa tukena niin mahdollisuudet ovat taas vaikka mihin niin siksi haetaan ettei Slovakia ainakaan kahdella maalilla tätä tule häviämään.
 13. Moisku

  8.5

  NHL PLAYOFFS San Jose - Colorado Alle 5.5 maalia/ 2.02 UniBet Klo 04:00 Taas pelataan yhdessä sarjassa game seven kun San Jose isännöi Coloradoa. Molemmille joukkueille kauden tärkein peli tähän mennessä ja uskon sen vaikuttavan maalipaikkoihin entistä enemmän ja kun ylivoima aikaakaan ei tässä sarjassa pahemmin ole tarjolla ollut kummallekaan niin tuskin tulee tänäänkään olemaan ja vaikka tulisikin niin molempien ylivoima on yskähdellyt taikka sitten molemmat omaavat vaan hyvän alivoiman.. any way. Kuudesta pelatusta ottelusta kaksi on vain jäänyt alle kuuden maalin, mutta pari ottelua on mennyt sinne kuuteen viimeisten minuuttien aikana. Siksi uskon että tässä ratkaisevassa ottelussa ei maaleilla juhlita ja kerroin on kelvollinen.
 14. Moisku

  8.5

  MESTARIEN LIIGA Ajax - Tottenham Alle 2,5 maalia/ 2.20 NordicBet Klo 22:00 Liverpoolin finaalivastus selviää illalla kun Ajax ja Tottenham kohtaavat Ajaxin kotistadionilla. Ajax haki 0-1 voiton vieraspelistään, joten lähtökohdat joukkueelle ovat oikein suotuisat. Ajax ei ole jatkopeleissä kotonaan voittoja napsinut, mutta ei Tottenhamikaan vieraissa ole loistanut. Tasainen vääntö taas tiedossa ja kun Tottenhamilla on 90 minuuttia aikaa hakea sitä yhtä maalia niin kiire ei varmasti alussa ole ja omapää pidettävä nollilla taikka se yksi maali ei riitä enää. Ajaxkaan tuskin lähtee väkisin maalia hakemaan sillä 0-0 tuloksella joukkue marssii finaaliin.
 15. Moisku

  7.5

  NHL PLAYOFFS St.Louis Blues - Dallas Stars St.Louis Blues/ 2.18 CoolBet Klo 03:00 Game 7 kyseessä joten varmasti tiukka ja viihtyisä peli luvassa yöllä. Siitä erikoinen sarja että molemmat joukkueet ovat onnistuneet vain yhden kotivoiton ottamaan sarjassa. Blues oli viime pelissä vakuuttava Dallasissa ja tulihan siitä sarjan suuri numeroisin voitto tähän mennessä. Viime ottelussakin todella vähän jäähyjä ja tuskin niitä tänäänkään tullaan ottamaan niin ratkaisuja tarvii tulla 5vs5 pelissä ja siinä näen että kotijoukkue on edellä laajemmalla materiaalilla. Vaikka sarja on ollut vieras painotteista niin tänään siihen tulee muutos sillä kotiedun merkitys on parhaimmillaan juuri näissä peleissä ja sieltä yleisöstä saadaan se ylimääräinen pelaaja jäälle jolla Blues hoitaa tämän pelin nimiinsä ja jatkaa kauttaan seuraavaan sarjaan.
×
×
 • Create New...