Jump to content

Moisku

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 164
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  69
 • Pistettä

  53 [ Lahjoita ]

Maine

750

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Harrastukset
  Jalkapallo, salibandy
 • Erikoisalaa
  SM-liiga, NHL, Mestarienliiga

Vierailijat

7 348 Profiilivierailua
 1. Moisku

  15.11

  KHL Admiral Vladivostok - Jokerit Jokerit ML/ 1.74 NordicBet Klo 11:00 Jokereiden idän kiertue jatkuu tänään ja vastaan asettuu maaottelu tauolta palaava Admiral. Jokerit voitti tosiaan lopulta toissapäivänä Kunlunin vaikean pelin jälkeen, sillä olihan Kunlun hieman jopa niskanpäällä ajoittain mutta Jokereiden hyvä viimeistely, hieman onnea ja viimeisenä tolppien välissä Kalnins niin pisteet irtosi lopulta 2-3 lukemin. Admiralille tämä on ensimmäinen peli tauon jälkeen, joten onko hieman hakemista alussa ja siinä olisi vieraiden paikka iskeä. Ennen taukoa Admiral pelasi neljä vierasottelua joista se hävisi kaksi ensimmäistä Neftehimikille ja Kazanille, mutta tauolle lähdettiin kahden voitetun pelin jälkeen kun Spartak ja Lokomotiv kaatui vieraissa. Jokerit lähtee otteluun ennakkosuosikkina sillä onhan kotijoukkue kummiskin suht heikko materiaaliltaan, mutta vladivostokissa on pienempi kaukalo ja siksi Admiral on kiusannut kotonaan isompiaan, sillä hyvä puolustus ja maalivahtipeli pitää pelejä varmasti vähämaalisina jolloin kotijoukkueelle jää se vastahyökkäys yllätys mahdollisuus. Jokerit on varmasti tervehtynyt pikkuhiljaa aikaerosta ja sen uskon näkyvän tänään pelissä myös niin kaksi pistettä tulee tavalla tai toisella tänään.
 2. Moisku

  15.11

  KHL Kunlun - SKA Pietari Kunlun yli 0.5 maalia 1. erässä/ 2.18 Unibet Klo 13:30 Otetaanpa testiin kiinalaisjoukkueen maalia ekaan erään. Toissapäivänä Jokereita isännöidessä Kunlun tuli ryminällä päälle ja voittikin laukaukset 15-4, mutta Jokerit sai kiittää 0-1 taukotilanteesta Kalninsia, joka nollasi isäntien paikat. Ska pelasi myös toissapäivänä Amurin vieraana ja hävisi tuolloin ensimmäisen tasaisen erän 1-0 lopulta. Uskon että Kunlun iskee tänäänkin alusta päällle ja yrittää päästä siihen johtoasemaan sillä mitä pidemmälle peli etenee niin Ska pääsee mukaan peliin ja ottaa hallinnan. Jos samanlaisella rytinällä vaan kotijoukkue tulee kuin viime pelissä niin uskon vahvasti maaliin jo ensimmäisessä erässä.
 3. Moisku

  12.11

  NHL San Jose - Edmonton Connor McDavid tekee vähintään 2 pistettä (sis.ja)/ 2.05 NordicBet Klo 05:30 Aamuyölle otetaan Mcdavidin pisteitä testiin. Sehän on selvää että Edmonton elää McDavidistä ja Draisaitlista ja jos nämä herrat ei ole pelipäällä niin harvemmin silloin Edmonton pisteitäkään saa. Edmonton on kahden ottelun voittoputkessa tällä hetkellä ja maaliero noissa kahdessa on 10-2 ja McDavidin pisteet 3+1 näissä kahdessa. Viime ottelussa Anaheimin vieraana Edmontonin tehokaksikko oli taas pelipäällä kun yhteistehot olivat 3+4 ja koko ykköskentän 4+6. San Jose on myös pelannut hyvin.biime kierrokset ja onkin kolmen ottelun voittoputkessa, mutta kyllä Edmontonkin tässä pelissä maaleille pääsee esim ylivoiman kautta ja silloin McDavid on taas elementissään. Piste tulee varmasti, mutta kertoimen takia haetaan että tulisi myös se toinenkin.
 4. Moisku

  12.11

  LIIGA KooKoo - HPK HPK/ 3.40 NordicBet Klo 18:30 Liiga palaa maaottelu tauolta yhden ottelun merkeissä kun liiga vitonen KooKoo isännöi sarja kasia HPK:ta. Piste eroa joukkueilla on vain yksi piste, mutta KooKoo on pelin vähemmän pelannut. Maajoukkueen mukana näistä joukkueista oli ainoastaan vieraiden puolustaja Petteri Nikkilä, joten hyvin on saatu levättyä ja harjoitella tauolla. Ennen taukoa kummallakin oli aika samanlainen vire sillä viiteen peliin mahtui kolme voittoa. Joukkueet kohtasivat juuri hieman ennen taukoa Hämeenlinnassa josta KooKoo haki pisteet tylysti 1-5 lukemin. Hpk:lla on varmasti tuo vielä muistissa ja nyt mennään maksamaan potut pottuina.
 5. Moisku

  11.11

  NHL Washington - Arizona Washington/ 1.86 NordicBet Klo 02:00 Idän ykkönen Washington isännöi yöllä läntisen yhdeksättä Arizonaa. Arizonan hyvä vire on laskusuunnassa ja joukkue onkin kolmen ottelun tappioputkessa tällä hetkellä kun tappiot on tullut Minnesotalle, Columbukselle ja jatkoilla Calgarylle. Eli aika heikoille vastuksille jopa mitä vertaa tämän yön vastustajaan. Washington porskuttaa tosiaan idän kärjessä ja joukkue on tälläkin hetkellä kuuden ottelun voittoputkessa (3 jatkoilla) ja nuo jatkoaika voitot on tullut vieraissa. Kotona Washington on ollut vahva viime kierrokset sillä viisi edellistä on päättynyt voittoon ihan varsinaisella peliajalla. Joukkueiden tämän hetkinen vire ja Washingtonin kotietu kallistaa kuppia kyllä kotijoukkueen voitolle ja siksi se peleihin lähtee. Rohkeimmt voi kokeilla jopa Washington -1,5 sillä 4/5 edellisestä kotivoitosta on tullut yli maalin erolla.
 6. Moisku

  8.11

  NHL Buffalo - Tampa Bay Buffalo/ 3.60 BET365 Klo 21:00 Global series viikonloppu alkaa tänään illalla yhdeksän aikaan kun Buffalo ja Tampa iskevät ensimmäisen kerran yhteen Ruotsin maalla. Kummatkinjoukkueet tulevat tähän erikoistapahtumaan hieman heikomman jakson jälkeen sillä Buffalo on voittanut ainoastaan yhden viimeisestä viidestä ottelustaan kun taas puolestaan Tampalla on kaksi voittoa viimeiseen viiteen. Tämä on kummiskin ihan eri ottelu taas ja näen tässä enemmän Buffalolle hyötyä sillä joukkueessa on peräti viisi ruotsalaista kun maalinsuullekin laitetaan Ullmark. Tampalla puolestaan on vain Hedman puolustuksessa (livetuloksien mukaan pelaakin nyt). Ruotsalaiset varmasti haluaa näyttää kotiyleisölle nyt kun siihen mahdollisuus on. Suurin kysymysmerkki on juuri Buffalon maalivahtipeli tänään, mutta uskotaan että Ullmark onnistuu myös kotiyleisönsä edessä ja onhan mies elannut kuusi ottelua päälle ysikympin torjuntaprosentilla kummiskin. Hieman erilaiset lähtökohdat tosiaan kuin normaali runkosarjaottelussa ja siksi mielestäni kuuluisi olla melko tasabookki ja siksi tartutaan Buffaloon joka myös vilisee ruotsalaisia.
 7. Moisku

  7.11

  KARJALA TURNAUS Tsekki - Ruotsi Tsekki/ 3.40 UniBet Klo 19:30 Tsekki ja Ruotsi aloittavat Karjala turnauksen Leksandissa ja mielestäni se on ainoa syy miksi Ruotsi tässä suosikki on. Kummallakaan ei ole mikään super joukkue turnaukseen. Muutamia tunnetumpia nimiä molemmilta löytyy, muttei kummempaa. Tsekki on vuodesta toiseen kummiskin vaarallinen joukkue pelitapansa vuoksi, hyvä puolustus ja nopeat tehokkaat vastahyökkäyset. Varmasti tiukka kamppailu tulossa kuten näiden joukkueiden välillä on useasti nähty ja ihan kertoimen vuoksi Tsekkiä kokeiluun tässä omasta mielestä 50/50 pelissä.
 8. Moisku

  4.11

  KHL Vitjaz - Torpedo Vitjaz/ 2.27 NordicBet Klo 16:00 Kohelon puolella pelataan tänään myös viimeiset ottelut ennen maajoukkue taukoa. Läntisen konferenssin puolella käydään Vitjazin ja Torpedon taisto. Vitjaz löytyy konferenssista sijalta kolme joka enimmäkseen on tuon huikean alkukauden ansiota sillä viime pelit ei ole kummoisesti mennyt, mutta lauantaina joukkue katkaisi kummiskin viiden ottelun tappioputken kun se kaatoi kotonaan tiukassa ottelussa Severstalin 2-1 lukemin. Torpedo kävi lauantaina Helsingissä ja sai odotetusti pataan lopulta 3-1 lukemin. Tappio oli Torpedolle toinen peräkkäin ja viimeiseen viiteen otteluun Torpedollakin on vain yksi voitto kun se voitti kotonaan Lokomotivin 2-1. Joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen tällä kaudella Torpedon kotiluolassa ja tuolloin kotijoukkue oli vahvempi 4-2 lukemin ja muutenkin Torpedo on ollut Vitjazille melkoinen mörkö sillä edelliset seitsemän keskinäistä on mennyt Torpedolle (yksi jatkoilla). Mielestäni tämä peli on kummiskin aika 50/50 ottaen huomioon viime aikaiset näytöt, mutta kotiedun turvin kallistutaan nyt Vitjaziin ja että Vitjaz tasoittaa voitot tämän kauden osalta.
 9. Moisku

  Konsolipelaajat

  Herätellääs tätä Jos joku pelaa nhl20 huttia niin olisin kiinnostunut kolikoista taikka James Nealin fantasy kortista!
 10. Moisku

  30.10

  NHL Los Angeles Kings - Vancouver Vancouver/ 2.40 NordicBet Klo 04:30 Läntisen konferenssin joukkueet kohtaavat kun konferenssi seiska vierailee jumbona olevan Kingsin vieraana. Kings on kolmen ottelun tappioputkessa kun se palaa takaisin kotikaukaloon, takkiin tuli St.Louisilta, Minnesotalta Chicagolta tylyllä maalierolla 4-15. Vancouverille tämä on eka vierasmatsi kahden kotiottelun jälkeen ja voitto alla joukkue pääsee tähän otteluun kun se voitti viimeisimmässä kotimatsissa Floridan 7-2 (Floridalle tuo oli toinen peli vuorokauden sisään). Joukkueet kohtasivat jo alku kuusta ja tuolloin Vancouver murskasi kotonaan Kingsin 8-2 vaikka laukaukset veikin vierasjoukkue nimiinsä. En usko tästä tulevan samanlaisia murskajaisia, mutta näen Vancouverin suurempana suosikkina tähän otteluun sillä kyllä vieraat ovat olleet enemmän pelissä kiinni.
 11. Moisku

  30.10

  LIIGA TPS - Jukurit Jukurit/ 2.95 NordicBet Klo 18:30 Illan liiga kierroksella kohtaavat sarjan häntäpäässä olevat Tps ja Jukurit. Turussa odotetaan edelleen sitä kauden ensimmäistä kotivoittoa taikka yleensäkään pistettä Gatorade centerissä. Viime pelissä se oli jo astetta lähempänä kun Saipaa johdettiin 2-0, mutta niin vain Saipa nousi vielä varsinaisella peliajalla 2-3 voittoon. Tepsin maalitkin molemmat tulivat tuolla Saipan ottamalla 5 minuutin jäähyn aikana. Jukurit ei paljoa paremmin ole pelannut kuin mitä kotijoukkue sillä Jukureilla on koko kaudelta (16 peliä) 19 pistettä ja kahdeksasta kuusi pistettä. Jukuritkin on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueet kohtasivat jo tämän kuun alussa Mikkelissä, jolloin Jukurit oli parempi 2-1 numeroin. Jukurit tuota hallitsi silloin, mutta oli siellä vierailla paikkansa muunmuassa epäonnistunut rankkari josta pelin suunta olisi voinut vielä muuttua. Pidän Jukureita hieman enemmän joukkueena tällä hetkellä ja kun Tps ei paljoa kotiedusta hyödy kun halli ammottaa tyhjyyttä. Jukurit työntää tepsiä tänään syvemmälle suohon tässä tiukassa matsissa.
 12. NHL Vancouver - Florida Florida/ 2.80 NordicBet Klo 04:00 Vancouverilla tässä on selvä lepoetu sillä Florida pelasi eilen päiväpelin Edmontonissa, mutta Floridan kannalta hyvä että sieltä tuli mukaan kaksi pistettä 2-6 lukemin niin on se parempi lähteä tähän matsiin voitto taskussa. Vancouver on pelannut ihan hyvin sillä viimeiseen viiteen kolme voittoa ja viime pelissäkin tappio tuli vasta jatkoilla Washingtonille. Läntisessä konferenssissa Vancouver löytyy sijalta kahdeksan. Florida on itäisen konferenssin kuudes. Florida myös pelannut hyvin viime kierroksilla sillä viiteen edelliseen peliin mahtuu myöskin kolme voittoa ja kaksi tappiota jatkoilla. Florida on viimeksi jäänyt ilman pisteitä 9.10 kun Carolina voitti sen 3-6. Koti- ja lepoetu kotijoukkueella, mutta pelituntuma vierailla joten alkuun tarvisi iskeä. Floridalla kulkee tällä hetkellä niin en usko sen pisteittä jäävän mutta tasuri uhka löytyy joten esim vieraiden ml veto olisi oiva.
 13. KHL Neftehimik - Admiral Neftehimik/ 2.00 NordicBet Klo 18:00 Admiral vierailee hyvään vireeseen päässeen Neftehimikin luona. Admiralilla on neljän ottelun kotiputki alla josta yksi voitto ja yksi jatkoaika tappio eli kolme pistettä jäi käteen. Neftehimik tulee kotiin kolmen vieraspelin jälkeen, joista joukkue voitti kaikki (kaksi jatkoilla). Yhteensä Neften voittoputki on jo viiden ottelun mittainen ja mukaan mahtuu kaksi kertaa Skan kaato. Vaikka Neftehimikille tämä on kotiin paluu ottelu niin lähdetään silti kotijoukkueen kelkkaan sillä niin hyvä flow joukkueessa nyt on ja vastassa heikko joukkue josta ne pisteet juuri kuuluukin ottaa.
 14. Moisku

  26.10

  KHL Severstal - Jokerit Jokerit/ 1.91 ComeOn Klo 17:00 Jokerit katkaisi tappioputkensa torstaina TsSKA:n vieraana puhtaalla pelillä 0-3. Numerot ei nyt koko totuutta kerro sillä olihan TsSKA:lla tosiaan paikkansa, mutta Jokerit pelasi kauden parhaan pelinsä varmaankin tuolloin torstaina. Nyt vastustaja heikkenee huomattavasti ja se hieman jännittääkin että onko maha nyt liian täysi ja peli on taas karseaa katsottavaa vai saako Jokerit pidettyä saman työmoraalin mitä torstainakin. Severstal oli pitkällä idän reissulla kun se kävi kohtaamassa Kunlunin, Amurin ja Admiralin, noista peleistä matkaan joukkue sai kaksi pistettä kun se voitti Kunlunin 1-2 jatkoilla. Torstaina Severstal pelasi jo kotiottelun Neftehimikiä vastaan jonka se hävivi jatkoilla 1-2. Nyt on kummiskin se eka kotipeli jo takana tuon pitkän reissun jälkeen niin uskon että kotijoukkueeltakaan ei liikettä puutu tänään. Jokerit on hallinnut keskinäisiä kohtaamisia sillä edelliset yhdeksän ottelua Jokerit on vienyt nimiinsä (2 ystävyysottelua). Luotan että sama peli jatkuu Jokereilla kuin mitä torstaina nähtiin niin silloin tänään ei ole mitään hätää kaataa heikkoa Severstalia.
×
×
 • Create New...