Jump to content

Moisku

Aktiivi
 • Viestejä

  1 265
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  81
 • Pistettä

  191 [ Lahjoita ]

Maine

826

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Old School

Profiilitiedot

 • Harrastukset
  Jalkapallo, salibandy
 • Erikoisalaa
  SM-liiga, NHL, Mestarienliiga

Vierailijat

7 860 Profiilivierailua
 1. Moisku

  15.3

  MHL MHC Spartak . SKA-1946 MHC Spartak ML/ 2.54 CoolBet Klo 12:00 Ska lähtee otteluun tietenkin taas suosikkina ja viime peli oli kova vierailta kun se otti puhtaan 0-4 voiton. Tuossa pelissä vieraat ratkaisi ottelun tehokkaalla ylivoimalla sillä kolme maaleista syntyi ylivoimalla. MHC Spartak laittoi kahdessa ensimmäisessä vieraspelissä tosissaan vastaan ja venyttikin molemmat viersottelunsa jatkoille, mutta onnistui vain toisen voittamaan. Eilinen ottelu ei mairittele kotijoukkuetta ja uskonkin vahvasti että tänään nähdään ihan erilainen kotijoukkue ja jäähyjä tottakai vältellään ettei vieraat taas ratkaise peliä sitä kautta. Kotijoukkue nappaa voiton lopulta ja tasoittaa sarjan.
 2. Moisku

  15.3

  MHL Dyn.Moscow - Krasnaya Dyn.Moscow/2.75 William Hill Klo 12:00 Krasnaya johtaa sarjaa 2-1 kun se voitti eilen niukasti 0-1. Moscowin tarvisi siis tosiaan tämä voittaa jotta lähdettäisiin taas vieraisiin tasatilanteesta eikä 1-3 tappiolla. Moscow onnistui voittamaan sarjan toisen ottelun puhtaasti 0-3 vieraissa joten kyllä siellä kaikki vaaditttava voittoon löytyy ja nyt tässä tilanteessa uskon tuohon voittoon ihan varsinaisella.
 3. Moisku

  12.3

  LIIGA Kalpa - Lukko Lukko -1.5/ 2.25 ComeOn Klo 18:30 Kuten @Kalastaja jo kirjoittikin niin itsekään en näe tässä ottelussa kuin yhden voittajan jos vaan Lukko pelaa viime aikojen tapaan. Lukko on ollut hyvässä iskussa ja ainoa tappio edelliseen viiteen otteluun on tullut KooKoo:ta vastaan vieraissa 6-3. Lukon otteluissa on tehty myös kivasti maaleja ja lähinnä niistä on vastannut Lukko itse. Lukolla on liigan kakkospaikka omissa käsissään, joten en usko perseilyyn kun taas Kalpa on varmistanut säälipleijaripaikan ja kotietu noissa ei ole enää mahdollinen.
 4. KHL Lokomotiv - Jokerit Jokerit ML/ 1.91 ComeOn Klo 18:00 Tätä täällä on jo puitukin niin laitetaan vielä että joku osuu Jokerit johti tosiaan sarjaa jo 3-0, mutta nyt tilanne on 3-2 ja Loko pääsee yrittämään sarjan tasoitusta kotiareenalla joka on iso plussa kyllä joukkueelle. Jokerit ei ole pelannut sitä samaa peliä kuin sarjan alussa ja jäähyjäkin on tullut ihan väärissä paikoissa kahdessa edellisessä ottelussa. Paikkoja ja sitä kautta mahdollisuus on ollut kyllä katkaista jo tämä sarja mutta siinä ei olla onnistuttu. Maalivahti kysymys Jokereilla on mielenkiintoinen kuten Kemmukin mietti, itse laittaisin sinne tolppien väliin Niemen tänään sillä onhan se omanlainen "mörkö" Lokolle. Uskon että Jokerit jättää tänään turhat jäähyt pois ja pelaa kurinalaisesti koko 60min ja ohessa iskee itse pari tarvittavaa maalia ylivoimalla ja Pietarissa voidaan lopettaa jännitys.
 5. Moisku

  6.3

  KHL Sibir - Jekaterinburg Jekaterinburg/ 1.86 NordicBet Klo 14:30 Sibir saa kiittää Säteri kahdesta voitostaan sillä molemmista nollapeli ja torjuntoja kertyi yhteensä miltei 80. En kyllä otteluita katsonut että ollaanko siellä lauottu joka paikasta jne ettei todellista vaarallista maalipaikkaa ole ollut edes, mutta kyllä Jeka hallitsi näitä kotiotteluitaan vaikkei kuparistaan rikki saanutkaan. Jeka lähtee nyt hakemaan voittoa vieraskentältä ja se on aina oma haasteensa etenkin kuin tarvisi jo voittaa ettei sarja karkaa 3-0 tilanteeseen. Kunhan jeka onnistuisi sen ensimmäisen tekemään Säterin taakse niin sen jälkeen voi sitten mennä jo helpommin. Tasaisempi ottelu varmaankin kuin kaksi aiempaa mutta uskon että Jeka kääntää tämän lopulta itselleen
 6. Moisku

  5.3

  KHL Lokomotiv - Jokerit Lokomotiv/ 2.80 NordicBet Klo 18:00 Jokerit johtaa ottelusarjaa 2-0 voitettuaan molemmat kotipelinsä ja näytöstyyliin 6-0 ja 5-1. Nyt on kummiskin eri peli taas ja Loko pääsee kotiyleisönsä eteen. Loko paransi peliään toiseen peliin ja saikin ylivoimalla ottelusarjan avausmaalinsa. Nyt kun joukkue luistelee kotijäälleen niin uskon pelin paranevan entisestään. Pidän myös tätä jo melko.pakkovoitolta Lokon kannalta sillä 3-0 olisi jo melkoinen seinä kiivettäväksi.
 7. KHL Jokerit - Lokomotiv Tasapeli X/ 4.00 BET365 Klo 16:00 Tänään se alkaa Gagarin cupin metsästys. Ylhäällä Kemmu jo avasikin hyvin peliä ja mitä ottelulta voi odottaa ja olen samaa mieltä tästä että Jokerit "hallitsee" mutta ne todelliset maalipaikat jää vähiin ja Loko iskee tehokkaasti. Joukkueiden välillä on ollut tiukkaa, mutta viimeisin keskinäinen oli Jokereilta heikko kun selkään tuli puhtaasti 5-0. Kummiskin tuota ennen kolme edellistä päättyi 60 minuutin jälkeen tasan. Molemmilla on hyvin ollut aikaa valmistautua tähän ensimmäiseen kohtaamiseen niin siksi odotan kyllä tarkkaa peliä jossa ei niitä "helppoja" maaleja ainakaan saada ja siksi ratkaisua haetaan jatkoeristä tänään.
 8. Moisku

  26.2

  KHL Amur - Barys Barys/ 4.00 William Hill Klo 11:00 Barysilta jäi kotiin tosiaan osa pelaajista kun vierasmatkalle lähdettiin, mutta se ei haitannut eilenkään ja hyvän alun ansiosta joukkue kaatoi Admiralin 1-3 ja vei myös laukaukset nimiinsä ottelussa. Samalla joukkue nousi konferenssinsa toiseksi ja ei sitä paikkaa enää voikaan menettää. Amurilla ei ole enää saumoja pleijareihin vaikka voittaisivatkin ja nefte häviäisi oman ottelunsa. Amur on kolme edellistä kotipeliään hävinnyt tosiaan ja eiköhän se peli into lopahtanut viimeistään eilen tuohon Nefte tappioon. Barysilla on kummiskin pelaajia jotka pelaa myös varmasti pleijareissa niin varmasti pelaa tämänkin pelin vaikkei mitään panosta olekaan, mutta pysyy pelituntuma valmiina kun tosipelit alkavat.
 9. Moisku

  25.2

  NHL Islanders - Rangers Rangers/ 3.20 BET365 Klo 02:00 New Yorkin oaikalliskamppailu numero viisi tälle kaudelle, voitot ovat tasan 2-2 ja kummatkin on voittanut sekä vieraissa että kotonaan. Tähän peliin kummiskin Rangers tulee mielestäni suosikkina vaikka Islanders onkin nyt voittanut kaksi aiempaa kotipeliään heikon vierasreissun jälkeen, mutta Islandersin edelliset vastukset eivät ole tosiaan ollut kummoisia kun vertaa ketä tämän yön pelissä vastaan luistelee. Islanders on ollut kotonaan hyvä ja onkin viiden ottelun voittoputkessa kotonaan, mutta niin on ollut Rangers hyvä vieraissa sillä seitsemän ottelun voittoputki vieraskaukaloista kertoo paljon hyvää. Molemmat varmasti syttyy tähän otteluun ja Rangersin kunnon turvin pakko lähteä kokeilemaan noin kovalla kertoimella ja luotetaan että Mika tehoilee kotijoukkueen pyörryksiin.
 10. Moisku

  23.2

  KHL Dynamo Moskova - Spartak Moskova Tasapeli X/ 4.10 BET365 Klo 16:30 Kummallakin alkaa oma paikka konferenssissa olevan selvä, Dynamo tulee olemaan neljäs ja Spartak viides ellei nyt jotain mullistavaa tapahdu. Kummatkin on pelannut viime kierrokset ihan kelpo kiekkoa ja saldokin edellisistä peleistä näyttää samaa voittojen osalta sillä kolme voittoa edelliseen viiteen otteluun on molempien saldo, mutta niillä tuskin sen kummempaa merkitystä on sillä eiköhän tässä haeta jo osakkeita tulevaan pleijari ottelusarjaan sillä hyvin todennälöisesti joukkueet niin kohtaavat toisensa ensimmäisellä pleijarikierroksella. Spartakilla on hyviä muistoja kyllä Synamon vierailuilta sillä edllisestä viidestä vierailusta joukkue on hävinnyt vain kerran varsinaisella Dynamolle ja en usko että tästäkään pelistä helppo tulisi kotijoukkueelle, päinvastoin kun on kyse tälläisestä "kenraaliharjoitus ottelusta". EDIT:Kellonaika korjattu
 11. Moisku

  23.2

  KHL Jokerit - SKA Pietari Tasapeli X/ 4.25 BET365 Klo 16:00 Tässä ottelussa haetaan varmastikin jo sitä pleijarihenkeä tosissaan sillä runkosakaa olla paikat selvillä. Jokerit kun saa pisteenkin vielä niin se on varma kolmonen läntisessä konferenssissa ja SKA:lla puolestaan on teoreettinen mahdollisuus vielä ykköseksi mutta se vaatii sen ettei TsSKA ota jäljellä olevista peleistään pistettäkään. Tämä on joukkueiden neljäs kohtaaminen tällä kaudella ja voitot on SKA:lle 2-1 kun molemmat ovat voittaneet omat kotipelinsä tähän mennessä. Lähtökohdat ovat kyllä erilaiset tänään sillä vaikka Jokerit on ollut hyvässä vireessä tämän loppukauden ja edelliseen kymmeneen otteluun joukkueella onkin hienosti kahdeksan voittoa ja kaksi tappiota joista toinen jatkojen jälkeen, niin SKA on alkanut myös pelaamaan ja joukkue saapuukin Helsinkiin kymmenen ottelun voittoputkessa, joista se on kolme voittanut jatkojen jälkeen. Uskon että päivällä nähdään tunteikas matsi jossa taistelua ei puutu ja maalit on suht kortilla ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella nähdään joukkueiden välillä jatkot, sillä molemmille pistejakokin sopii mainiosi etenkin jos SKA vielä lopulta voittaa niin senkin ykköspaikka konferenssissa pysyy hengissä.
 12. KHL Omsk- Jokerit Tasapeli X/ 4.28 CoolBet Klo 18:30 Tämän päivän varmasti kovatasoisin khl ottelu kun Jokerit vierailee Omskin vieraana. Molemmat on oivassa viereessä ollut ja Jokerit ehkä jopa hieman kovemmassa ainakin tilastojen perusteella, sillä Jokerit on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun edellisestä viidestäja sekin tuli vasta rankkareilla kotona Magnia vastaan. Omsk otti viiime ottelussa Kazanilta pataan 5-3 ja ottelu oli kolmannen erän puolivälissä Kazanille 5-0, että alkoiko kotijoukkue lepsuilemaaan vaan viimeisen kympin aikana. Omsk on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan kaksi, mutta pidemmällä aikajaksolla joukkue on voittanut 6/10 edellisestä ottelustaan. Sarjataulukon osalta Omsk tulee olemaan konferenssinsa toinen tai kolmas kun taas Jokerit kolmas tai neljäs eli tärkeistä pisteistä pelataan ja siksi lähdetään kokoilemaan tylysti pistejakoa illan tiukkaan kamppailuun.
 13. Moisku

  19.2

  NHL Edmonton - Boston Edmonton ML/ 2.65 BET365 Klo 03:30 Mielenkiintoinen ottelu pelataan Edmontonissa kun Boston saapuu vieraaksi. Boston johtaa Atlantin divisioonaa kun taas Edmonton on tyynenmeren divisioonan kärjessä. Moni varmaan epäili mihin Edmontonin peli menee kun McDavid loukkaantui, mutta Edmonton on nyt pelannut neljä ottelua ilman ykkösmiestään ja saldona on kolme voittoa ja ainoa tappio tuli vieraissa Tampalle 3-1. Boston on kova jengi ja joukkue pelaa hyvää lätkää pelistä toiseen. Edelliseen viiteen otteluun Boston on voittanut neljä, mutta tappio tuli juurikin vieraskaukalossa ja Detroitille, että kompastuu se isokin välillä. Edmontonissa on hyvä henki ja joukkue on näyttänyt ettei sota yhtä miestä kaipaa. Varmasti nähdään tiukka ottelua ja ei jatkot ole tosiaan poisluettu niin siksi pelataan moneylinena kotijoukkuetta hyvällä kertoimella.
 14. Moisku

  19.2

  NHL Chicago - Rangers Rangers/ 2.80 UniBet Klo 03:00 Molemmilla on vielä mahdollisuudet pleijareihin, mutta Rangersilla ne ovat paremmat. Chicago ei ole kummoisesti pelannut viime kierroksilla sillä yksi voitto edelliseen viiteen otteluun ja kotonakin joukkue on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan. Rangers on ollut hyvässä vireessä ja sen takia joukkue onkin noussut hyvin taistelemaan pleijari paikasta. Rangersin neljän ottelun voittoputki katkesi viime pelissä kotona kun Boston haki pisteet 1-3 lukemin. Vieraissa Rangers on ollut myös kova ja joukkue onkin viiden ottelun voittoputkessa vieraskaukoloissa.
×
×
 • Create New...