Jump to content

Pasanen67

Jäsen
 • Viestejä

  542
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  20

Maine

155

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Vierailijat

1 667 Profiilivierailua
 1. Pasanen67

  15.6

  WTA Berlin, Tennis Sasnovich - Petkovic Vihje ; Sasnovich 1,70@ Coolbet 15:00 Sasnovich on pelannut hyvin nousujohteisesti viime pelit ja tällä hetkellä hän on erinomaisessa kunnossa. Petkovic puolestaan ei hirveän hyvin nurmikentillä pärjännyt ja uskon että kentästä on Sasnovichille selvä etu. Pelistä tulee tasainen mutta uskon että Sasnovich lähtee voittajana. Kaikkialla kerroin Sasnovichille on kovassa laskussa mutta Coolbet tarjoaa vielä 1,7 kerrointa ja se käy.
 2. MLB; Baseball Toronto Blue Jays - Baltimore Orioles Vihje ; Yli 8,5 Juoksua 1.751@ Pinnacle 02:07 Jayssin mountilla aloittaa tänään Kikuchi joka mielestäni on kyllä aivan jumalattoman huono aloittaja Blue Jayssin tasoiselle joukkueelle. Itse en hänestä olleenkaan pidä ja uskon että hän pistää kävelykierroksen päälle. Orioles on sellainen joukkue joka surkeudestaan huolimatta osaa rokottaa ja tehdä juoksuja varsinkin kun Kikuchi siinä hieman jeesaa. Blue Jays luonnollisesti ei esittelyjä kaipaa ja he ovat todella lyötivoimainen joukkue ja kun vastassa on heikko Lyles n
 3. Elisa Invitational, CS:GO Sinners - KOVA VIHJE : Sinners 1.735@ Pinnacle 16:00 Suomen tällä hetkellä korkeimmaksi ränkätty Kova ottaa mittaa hieman heikentyneestä Sinnerssistä. Sinners pelaa tällä hetkellä 4+ valmentaja, mutta papereissani he silti ovat Kovaa edellä. Tämä osittain johtuu myös siitä kuinka kapea Kovan karttapooli on. Sinners osaa pelata Kovan vahvimpia karttoja ja vaikka Tomjakees pelaa niin kyllä hän mielestäni on ihan hyvin pärjännyt näissä niin sanotuissa jämä rooleissa. Mielestäni Sinnerssiä puoltaa kartat ja taktinen osaaminen tässä mittelössä.
 4. MLB; Baseball Toronto Blue Jays - Baltimore Orioles Vihje ; Toronto Blue Jays -1,5 1.74@ Pinnacle 02:07 Blue Jays on viime aikoina ollut todella vakuuttava ja pelit joissa Manoah on aloittanut kummulla ovat olleet melko mallikkaita esityksiä. Nyt kun vastaan tulee suhteellisen heikon Bardishin johdolla oleva Orioles niin uskon ettei tässä Oriolesilla ole oikein saumaa pitää Blue Jayssin huippupelaajia kurissa. Tässä voi Vladi kumppaneineen laittaa melkoisen shown pystyyn ja uskon että voitto jää kotiin parin juoksun marginaalilla.
 5. Ykköspesis, Pesäpallo Puijon pesis - Oulun Lippo Vihje : Oulun Lippo ML 1.80@ Veikkaus 18:00 Lippo on lähtökohtaisesti sarjan paras joukkue ja papereissani selväsuosikki sarjan voittoon. Lippo johtaa sarjaa tällä hetkellä ja mielestäni ihan ansaitusti. Heidän peli on ollut todella hyvää ja pelistä löytyy selkeää ideaa. Uskon että Lipolla on selkeät aseet Puijon voittoon. Heidän ulkopeli toimii ja kotiutusosastolta löytyy paljon laatua.
 6. MLB, Baseball Pittsburgh Pirates - Atlanta Braves Vihje : Atlanta Braves -1,5 1,89@ Marathonbet 20:35 Braves on ollut hurjaa viime aikoina, kun taas Pirates on palaillut omalle tasolleen. Piratesin aloittava syöttäjä on mielestäni varsin heikko, kun taas Bravesin kummulta löytyy laatusyöttäjä. Huomioon ottaen Bravesin viimeaikaiset tulokset ja vireen niin uskon että tässä pelissä tulee juoksuja Bravesille.
 7. Pasanen67

  11.6

  MLB, Baseball Philadelphia Phillies - Arizona Diamondbacks Vihje : Philadelphia Phillies -1,5 1,85@ Marathonbet 23:05 Phillies on viime aikoina ollut melko nousujohteinen ja peli on kulkenut melko hyvin. Dbacks on lähtökohtaisesti heikompi joukkue ja Phillies on hoitanut tämän kaltaiset joukkueet melko hyvin. Dbacksilla aloittaa mekko heikko syöttäjä joten peli voi mennä alusta asti rumaksi. En ihmettele vaikka ero olisi selvempikin, mutta tällä mennään nyt.
 8. Pasanen67

  11.6

  Superpesis N, Pesäpallo Manse PP - Lapuan Virkiä Vihje : Alle 13,5 Juoksua 1.75@ Veikkaus 13:30 Naisten Superin kärkikamppailut ovat olleet melko vähä juoksuisia ja en usko että tässäkään mitään juoksujuhlia ole tulossa. Viimeksi juoksuja näiden kahde välillä tuli lähes 20 mutta tuota siivitti 2 kunnaria ajolähtötilanteesta. En usko että samanlaista huolimattomuutta nähdään tänään. Nämä kaksi joukkuetta ovat muutenkin viime peleihin olleet suht maltillisia juoksujen kanssa ja uskon että tämä peli jää alle 14 juoksun.
 9. Superpesis N, Pesäpallo Porin Pesäkarhut - Kempeleen Kirittäret Vihje : Yli 10,5 Juoksua 1.82 @ Coolbet 18:00 Pori on viimeisimpiin peleihin takonut aivan hervottomasti juoksuja ja nyt kun tulee vastaan yksi sarjan heikoimmista ulkopeli joukkueista niin uskoisin että juoksuja nähdään taas. Keki on omalta osaltaan myös ok tekemään tasoonsa nähden jokusen juoksun, mutta uskon että Pori hoitaa pääasiassa tuon juoksu puolen. Tätä juuri kirjoittaessani huomasin että raja on veikkauksella 13,5 ja Coolbetillä 10,5. En tiedä mistä johtuu mutta tämä napsitaan lapulle
 10. Pasanen67

  8.6

  MLB, Baseball Miami Marlins - Washington Nationals Vihje : Miami Marlins -1,5 2,02@ Coolbet 1:40 Marlins oli ensimmäisessä ottelussa Nationalssia selvästi edellä ja en usko että tuo tähän peliin paljon muuttuu. Marlinssilla aloittaa mielestäni todella hyvä syöttäjä ja uskon että Marlins hoitaa hommansa yhtä hyvin kuin eilen.
 11. Pasanen67

  6.6

  MLB; Baseball Toronto Blue Jays - KC Royals Vihje ; Toronto Blue Jays -1,5 1.86@ Bet365 3:10 Blue Jays on viime aikoina ollut melko pirteä, kun taas Royals rämpii melkoisessa suossa. Royalssin peli ei kulje tällähetkellä niin hyökkäys kuin puolustus suunnassa. Blue Jays lähtee peliin melko suurena suosikkina omissa papereissani ja näkisin tämän menevän Torontolais poppoolle. En yllättyisi vaikka Vladi ja kumppanit pistäisivät kunnon ilotulituksen surkeaa Royalssia vastaan.
 12. Pasanen67

  6.6

  Pesäpallo, Naisten Superpesis Vaasan Mailattaret - Lapuan Virkiä Vihje ; Yli 12,5 juoksua 2.00@ Veikkaus 18:00 Molemmat joukkueet ovat olleet suht hyviä ja etenkin Mailattaret ovat yllättäneet. Lapua on ollut todella tulivoimainen, mutta heillä ulkopelaaminen on edelleen melkoista suossa rämpimistä. Mailattarilla on aikalailla sama ongelma ja heidän kotiutus osasto on ollut odotuksiin nähden melko kova. Uskon että tässä nähdään melkoisesti juoksuja ja hyvä peli.
 13. Pasanen67

  5.6

  MLB, baseball Baltimore Orioles - Cleveland Guardians Vihje : Yli 8,5 juoksua 1.87@ Marathonbet 20:35 Kaksi ihan ok hyökkäys jengia joilla on melko kehnot syöttäjät ottavat yhteen ja tässä on taas juoksujen haju ilmassa. Etenkin Oriolesilla on vaikeaa puolustaa mutta osaa tehdä juoksuja. Molemmilla on monta hyvää lyöjää ja uskon että juoksuja nähdään.
 14. Pasanen67

  5.6

  MLB; Baseball Washington Nationals - Cincinnati Reds Vihje ; Yli 9 juoksua 1.86@ Bet365 20:40 Tämän sarjan aikana on huomattu ettei kumpikaan joukkue osaa puolustaa. Molempien hyökkäys peli kuitenkin on melko hyvää ja joka kerta kun Votto on päässyt lyönti hommiin niin hän on ollut todella vaarallinen. Tänään syöttö puuhissa on kaksi mielestäni melko heikkoa syöttäjää ja odotan melko paljon walkkeja ja hittejä ja näistä syntyy juoksuja. 9 juoksun raja pitäisi mennä rikki tässä pelissä.
 15. Pasanen67

  4.6

  MLB, Baseball Cincinnati Reds - Washington Nationals Vihje : Cincinnati Reds ML 1.76@ Unibet 23:10 Reds lähtee otteluun mielestäni selvässä etulyönti asemassa. Redsillä aloittaa Mahle kummulla ja hän on mielestäni todella laadukas syöttäjä. Reds hävisi eilen käytännössä Nationalssin yhdelle parhaalle syöttäjälle ja en usko että Fedde pystyy saamaan. Kotona Reds on varma valinta.
×
×
 • Create New...