Jump to content

Snooker

Jäsen
 • Viestejä

  510
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  14
 • Pistettä

  604 [ Lahjoita ]

Maine

270

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Snooker, Talvilajit

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snooker

  23.3

  Jalkapallo Em-karsinta klo 21:45 Bosnia & Hertsegovina - Armenia Pelivalinta: Bosnia & Hertsegovina -1 Kerroin: 1,56 Unibet Bosnia lähtee selvänä ennakkosuosikkina karsintaotteluun Armeniaa vastaan. Bosnia on materiaaliltaan selvästi parempi joukkue ja kotietu lisää vielä Bosnian voiton todennäköisyyttä. Bosnia pelasi UEFA Nations Leaguessa hyvää peliä ja samanlaisilla suorituksilla voitto on hyvin todennäköinen. Armenia pelannut heikosti etenkin vieraskentillä. Armenia on pystynyt pelaamaan tasaisia matseja Liechtensteinin yms. Muiden heikompien maiden kanssa mutta tänään vastus täysin toista luokkaa. Kohde menee oikein kun Bosnia & Hertsegovina voittaa ottelun kahdella maalilla. Yhden maalin voitto = VOID.
 2. Irlanti valioliiga klo 22:00 Finn Harps - Shamrock Rovers Pelivalinta: Shamrock Rovers -1 Kerroin: 1,88 Marathonbet Shamrock Rovers on Irlannin liigan yksi parhaista joukkueista tällä kaudella kun taas Finn Harps kuuluu heikoimpiin joukkueisiin. Finn Harpsin kausi lähtenyt heikosti käyntiin. 7 ottelua pelattu joista tuloksena 2 tasapeliä ja 5 tappiota. Shamrock Roversin tilasto seitsemästä avausottelusta on 5-1-1. Shamrock lähtee otteluun vieraskentästä huolimatta suursuosikkina ja runsasmaalinen voitto ei yllättäisi lainkaan. Kohde menee oikein kun Shamrock Rovers voittaa kahdella maalilla. 1 maalin voitto = VOID
 3. Mäkihyppy Planica Zyla - Forfang Pelivalinta: Zyla Kerroin: 1,50 Nordicbet Zyla erittäin hyvä lentomäkimies. Zyla ollut loppukaudesta heikossa vireessä, mutta lentomäessä hyppääminen sujuu mallikkaasti. Forfang ei ole yhtä hyvä lentomäessä kuin Zyla ja Forfangilta vaaditaan huippusuoritusta Zylan voittamiseen. Zyla esittänyt jo harjoituksissa erinomaisia otteita ja uskon hyvän vireen jatkuvan kisassakin.
 4. Snooker

  21.3

  Euroliiga koripallo klo 21:00 Buducnost - Anadolu Efes Pelivalinta: Anadolu Efes -8,5 Kerroin: 1,92 Marathonbet Materiaaliero on todella suuri vierasjoukkueen hyväksi. Anadolu Efes taistelee euroliigassa kärkipään sijoituksista, kun taas Buducnost on sarjan häntäpäässä. Buducnostin viime aikaiset otteet olleet heikkoja kun taas Anadolu Efes ollut hyvässä iskussa. Anadolu Efekselle tarjottu tasoitus on hyvin maltillinen ja kyllä tästä on odotettavissa väh. 10p voitto, jos Anadolu Efes pelaa samalla tasolla kuin aiemmissa otteluissa. Anadolu Efes voitti kotikentällä Buducnostin peräti luvuin 106-68.
 5. Snooker

  21.3

  Ampumahiihto Oslo naisten sprintti klo 17:30 Anastasia Kuzmina TOP 3 Pelivalinta: Kyllä Kerroin: 3,25 Coolbet Kuzmina on naisten puolella yksi kovimmista hiihtäjistä ja ammuntakin pikakilpailuissa sujunut kohtuullisen hyvin. Kuzmina pystyy jopa 1 sakolla olemaan top 3 joukossa, mikäli hiihtovauhti on normaalia tasoa ja kovimmat kilpakumppanit eivät ammu nollia. Kuzmina oli viime kaudella Oslon kisoissa erittäin hyvässä hiihtovireessä ja Kuzmina voitti kisan vaikka ampui 1 ohilaukauksen. Ladut sopii siis Kuzminalle hyvin ja jos vaan ammunta sujuu niin top 3 sijoitus on otettavissa.
 6. Snooker

  20.3

  Tennis ITF Xiamen naiset klo 04:00 Koshiishi, A - Tang, Q Pelivalinta: Koshiishi, A Kerroin: 2,37 Bet365 Molemmat pelaajat pelanneet ITF tasolla kaksinpelissä melko tasaisesti. Menestys molemmilla ollut toistaiseksi vaisua, muutamia turnauksia lukuunottamatta. Tang on menestynyt erittäin hyvin nelinpelissä, johon Tang panostaa selvästi enemmän. Nelinpelien kautta turnauksessa ottelumäärät nousevat korkeiksi ja rasitus alkaa näkyä myös kaksinpeleissä. Tang pääsi avauskierroksella kohtuu helpolla kun vastassa oli nuori karsintojen kautta pääsarjaan päässyt pelaaja. Nyt vastus kovenee selvästi. Koshiishi pelannut ajoittain hyvää tennistä ja pystynyt haastamaan kovempiakin pelaajia tasaisiin kamppailuihin. Peliotteet ailahtelevat kuitenkin liikaa, jonka vuoksi suuremmat menestykset jääneet vähiin. Odotan matsista tasaista taistoa ja mielestäni Tangin ei pitäisi olla näin selvä ennakkosuosikki.
 7. Snooker

  20.3

  Snooker Tour Championship klo 21:00 O'Sullivan - Bingham Pelivalinta: Bingham alle 0,5 sadan breikkiä Kerroin: 1,41 Marathonbet Ottelun ensimmäisen osan O'Sullivan voitti selvin luvuin 6-2. O'Sullivan on tällä hetkellä todella vahvassa vireessä ja tuntuu siltä, että O'Sullivania on lähes mahdoton pysäyttää. O'Sullivan teki avausosassa 3 yli 100+ breikkiä, joten breikinteko sujunut O'Sullivanilla erinomaisesti. Odotan toisesta osasta myös O'Sullivanin näytöstä. Otteluvoittoon riittää 9 freimiä, joten jälkimmäinen osa saattaa olla todella lyhyt, jos O'Sullivan jatkaa siitä mihin avausosassa jäi. Bingham saattaa hyvin 1-2 freimiä voittaa tässä jaksossa, mutta yli 100+ breikki on todella epätodennäköinen. O'Sullivania vastaan satasten teko on vaikeaa ja Binghamin peli ailahdellut sen verran paljon, että en usko Binghamin onnistuvan satasen breikissä. Kohde menee oikein kun Bingham ei tee yhtään yli 100+ breikkiä.
 8. Snooker

  19.3

  NHL klo 01:30 New Jersey Devils - Washington Capitals Pelivalinta: Washington Capitals Kerroin: 1,77 Unibet New Jerseyn kauden loppupuoli ollut todella vaikea, sillä joukkue kärsii suurista loukkaantumishuolista ja tästäkin matsista on sivussa useita tärkeitä pelaajia. Washington pelannut hyvin viime aikoina, vaikka välillä pelitaso ailahdellut melko paljon. Materiaaliltaan Capitals paljon Devilsiä parempi joukkue ja vieraskentästä huolimatta Capitals lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Capitals taistelee vielä kotiedusta playoffeihin, joten motivaatiota joukkueella riittää. New Jerseyltä vaaditaan huippusuoritusta ensi yön matsista, mikäli aikovat taistella ottelun voitosta.
 9. Snooker

  19.3

  KHL klo 18:30 Dynamo Moskova - TsSKA Moskova Pelivalinta: TsSKA Moskova-1,5 Kerroin: 2,30 William Hill TsSKA johtaa ottelusarjaa luvuin 2-1. TsSKA oli viime ottelussa selvästi Dynamo Moskovaa parempi ja ansaitsi selvän voiton tuosta kamppailusta. TsSKA Moskova on KHL:n vahvimpia joukkueita ja sen puolustuspeli on erittäin vakuuttavaa. TsSKA ollut ajoittain maalinteon kanssa vaikeuksissa, mutta loistavalla puolustuspelillä TsSKA voittanut monia tasaisia kamppailuita. TsSKAn hyökkäyksestä löytyy kuitenkin kovia pelimiehiä, joilta odotetaan tehoja. Uskon, että viime ottelun jälkeen tähän matsiin päästään vapautuneesti pelaamaan ja voitto vaikuttaa etukäteen hyvin todennäköiseltä. Dynamolla paineet tässä matsissa ja lähes pakko ottaa voitto, jotta TsSKA ei karkaa 3-1 johtoon ottelusarjassa. Dynamo on materiaaliltaan heikompi ja kotietukin poikkeuksellisen pieni, joten TsSKAn vähintään 2 maalin voitosta tarjolla hyvää kerrointa.
 10. Snooker

  18.3

  Ravit lappeenranta lähtö 6 klo 20:33 Minto's Don Juan - Cool Conclusion Pelivalinta: Minto's Don Juan Kerroin: 1,60 Bet365 Minto's Don Juan on selvä suosikki Lappeenrannan lähtöön 6. Minto's Don Juan on esittänyt viime aikoina hyviä otteita ja voitontahtoa hevoselta löytyy. Hevonen on voittanut 24/56 lähdöstään. Kovin vastustaja Cool Conclusion palasi viime starttiin tauolta ja hevonen oli heti hyvässä vireessä voitettuaan lähdön. Cool Conclusion hyötyi kovasta alkuvauhdista tuossa lähdössä, mutta kuitenkin esitys oli positiivinen. Tästä lähdöstä tulee Cool Conclusionille toisenlainen ja voi olla että hevosella ajetaan keulasta. Minto's Don Juan on perustasoltaa Cool Conclusionia vahvempi ja Mintos Don Juan voi menestyä monenlaisella juoksunkululla ja mielestäni sen pitäisi olla tässä parissa selvempi suosikki.
 11. Maastohiihto naiset 10km vapaa klo 12:30 Sedova - Pärmäkoski Pelivalinta: Pärmäkoski Kerroin: 1,72 Rizk Pärmäkoski ollut heikossa iskussa viime aikoina, mutta perustasoltaan Pärmäkoski on vapaalla hiihtotavalla selvästi Sedovaa parempi. Sedova ei ole tour de skin jälkeen juuri menestynyt ja väliaikalähtö ei suosi Sedovaa. Sedovan parhaat hiihdot olleet muutenkin perinteisellä hiihtotavalla ja vapaalla hiihtovauhti selvästi vaisumpaa. Pärmäkoski lähtee pariin selvänä ennakkosuosikkina ja 1,72 tasoiset kertoimet ovat ehdottomasti liikaa Pärmäkoskelle Sedovaa vastaan.
 12. NHL klo 21:00 Colorado - New Jersey Pelivalinta: Colorado Kerroin: 1,74 Unibet Coloradolla tärkeä kotipeli edessä. Voitto parantaisi play off mahdollisuuksia merkittävästi. Coloradon viime ottelut sujuneet heikosti, mutta nyt vastustajalla pahoja loukkaantumishuolia, joten Coloradolla loistava paikka ottaa voitto. New Jerseyllä ei enää mahdollisuuksia playoffeihin, joten loppukausi menee vaan pelaillessa merkityksettömiä otteluita. Loukkantumisia on paljon, joten lähtötilanne matsiin tosi vaikea. Coloradolla motivaatioetu, kotietu ja materiaalietu niin Coloradon tulee lähteä matsiin suurena ennakkosuosikkina.
 13. Snooker

  15.3

  NHL klo 01:00 Toronto - Philadelphia Kotijoukkue voittaa oltuaan maalin häviöllä - Varsinainen peliaika Pelivalinta: Kyllä Kerroin: 4,75 Unibet Toronto lähtee tähän matsiin ennakkosuosikkina. Ottelusta odotettavissa runsasmaalinen taisto ja en yllättyisi yhtään vaikka Philadelphia tekisi avausmaalin tai johtaisi ottelua esim 1-2 luvuin. Toronto ollut usein pelien loppupuolella erityisen vahva ja uskonkin Toronton ottavan matsista voiton. Toronton maalivahtipeli ollut ailahtelevaa, joka lisää Philadelphian avausmaalin todennäköisyyttä. Unibet tarjoaa mukavaa kerrointa siitä, että Toronto voittaa matsin oltuaan sitä maalin tappiolla.
 14. Ampumahiihto miesten viesti klo 17:30 Norja - Saksa Pelivalinta: Saksa Kerroin: 2,90 Unibet Norja lähtee kisaan nelikolla Birkeland, Christiansen, T. Bö ja J. Bö Saksan joukkue: Lesser, Rees, Peiffer ja Doll. Norja asetettu selväksi suosikiksi ja vaikea ymmärtää miksi. Saksalaiset ovat olleet mm kisoissa hyviä ja viestissäkin saksalla hyvät mahdollisuudet jopa voittoon. Norjan joukkueesta Birkeland on heikko hiihtäjä ja Christiansenkaan ei ole päässyt parhaalle hiihtotasolle mm-kisoissa. Molemmat normaalisti hyviä ampujia, mutta viesti tuo paljon paineita ja ohilaukauksiakin voidaan nähdä. Avauskierroksilla on riski, että Norja jää kärjestä kauas ja kärjen kiinniottaminen on vaikeaa. Bö:n veljeksillä ammunta ollut epävarmaa, mutta ladulla maisema vaihtuu. Saksan joukkue on tasainen ja hyviä ampujia löytyy useita. Rees on etukäteen joukkueen heikoin lenkki, mutta Reesin hiihtovauhti kohtuu hyvää ja etenkin jos Rees onnistuu 2. Osuudella niin Saksan voittomahdollisuudet nousevat merkittävästi. Saksalle tarjotut lähes 3 kertoimet Norjaa vastaan ovat ehdottomasti liikaa.
 15. Yhdistetty klo 11:15 Bernhard Gruber - Franz-Josef Rehrl Pelivalinta: Bernhard Gruber Kerroin: 1,70 Coolbet Gruber ollut loppukaudesta hyvässä vireessä. Gruber onnistui hyvin jo MM-kisoissa ja itsevarmuuden löytymisen jälkeen muutkin kisat sujuneet hyvin. Gruber ollut erityisen hyvä pienemmissä mäissä ja nyt kun Schonachissa kilpaillaan pienessä mäessä, niin Gruber on yksi mitalikandidaateista. Rehrlin käyrä osoittaa selvästi alaspäin. Pitkä kausi takana ja tulostaso hiipumaan päin. Alkukaudella Rehrl onnistui muutamissa kisoissa erinomaisesti, mutta viime aikoina hyvät suoritukset jääneet vähiin. Hiihtovauhti on parantunut edellis kausista mutta viimeaikoina hiihto ollut taas heikompaa ja vahvat hiihtäjät saaneet suuriakin eroja kiinni. Gruber onnistui Schonachin harjoituksissa hyvin ollen sijalla 7. Rehrlillä oli harjoituksissa vaikeaa ja sijoitus vasta 19. Gruber on näistä kavereista selvästi vahvempi hiihtäjä, joten Rehrlin pitäisi saada suuri etu mäkiosuudella, jotta Gruber ei saisi Rehrliä kiinni hiihto-osuudella. Itse uskon Gruberin vahvojen mäkisuoritusten jatkuvan ja Gruber ottaa hiihtolenkillä Rehrlin kiinni.
×
×
 • Create New...