Jump to content

Snooker

Aktiivi
 • Viestejä

  1 147
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  23
 • Pistettä

  1,242 [ Lahjoita ]

Maine

572

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Tennis, Pesäpallo, Snooker, Talvilajit

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snooker

  27.8

  UEL karsinta klo 21:45 Maribor - Coleraine Pelivalinta: HT/FT Maribor/Maribor Kerroin: 1,50 Bet365 Maribor on rutinoitunut eurojoukkue ja Maribor on menestynyt aiemmilla kausilla erinomaisesti Euroopan kentillä. Maribor on vuodesta toiseen Slovenian sarjan parhaita joukkueita. Joukkue on etenkin kotikentällä todella vaikeasti voitettavissa. Coleraine pelaa Pohjois-Irlannin pääsarjassa ja tuon sarjan taso on todella paljon Slovenian sarjaa heikompi. Coleraine voitti viime kierroksella vaivoin San Marinolais joukkueen luvuin 1-0. Nyt vastus on täysin toista luokkaa ja en usko Colerainen pysyvän mitenkään Mariborin vauhdissa. Kohde menee oikein kun Maribor johtaa puoliajalla ja voittaa ottelun.
 2. UCL karsinta klo 21:00 Connahs Quay - Sarajevo Pelivalinta: Sarajevo Kerroin: 1,56 Marathonbet Tasoero valtava vierasjoukkueen eduksi. Bosnian sarja paljon Walesin sarjaa tasokkaampi ja Bosnian sarjajoukkueet ovat usein menestyneet hyvin Euroopassa, toisin kuin Walesin sarjajoukkueet. Kotiedun merkitys pieni kun tyhjille katsomoille pelataan. Sarajevolla myös parempi pelituntuma kuin Connahs Quaylla, kun Bosniassa sarja on alkanut juuri hetki sitten. Walesissa sarjat ei ole käynnissä.
 3. Snooker

  9.8

  Superpesis klo 17:00 Siilinjärvi - Imatra Eniten lyötyjä juoksuja Juho Toivola - Tommi Piirainen (2way) Pelivalinta: Juho Toivola Kerroin: 1,60 Coolbet Imatra lähtee vierasmatsiin pienenä ennakkosuosikkina. Imatran peli ollut vaisua viime matseissa ja puolestaan Siilinjärvi on pelannut hyvää pesistä. Odotan ottelusta hyvin tasaista kamppailua. Jos Siilinjärvi pelaa yhtä hyvin kuin parissa viimeisessä ottelussa niin voittoonkin on hyvät mahdollisuudet. Imatran materiaali melko suppea, mutta ykköskärjessä on kovia pelimiehiä ja eiköhän ykköskärki saa paljon tilannetta aikaan. Toivola palaa tähän otteluun jokeripaitaan ja uskon Toivolan lyövän useita juoksuja ottelussa. Siilinjärvi pelannut kohtuu hyvin viime peleissä. Kotiuttaminen ollut ajoittain heikkoa Siilinjärvellä ja sille osa-alueelle vaaditaan parannusta. Kotiuttajajokeri Piiraisen alkukausi ollut vaikea ja pidän Toivolaa tästä parivaljakosta parempana kotiuttajana. Kohde menee oikein kun Toivola lyö enemmän juoksuja ottelussa kuin Piirainen. Yhtä monta lyötyä juoksua = VOID
 4. Snooker

  24.7

  Pesäpallo klo 18:00 Vimpeli - Pattijoki, Raahe Pelivalinta: Vimpeli ML Kerroin: 1,80 Coolbet Vimpeli lähtee kotiotteluun mielestäni selkeämpänä suosikkina. Vimpelin ykköskärki tosi kova ja jokeripuolelta löytyy myös hyviä etenijöitä sekä kotiuttajia. Vimpelin otteet ailahdelleet viime aikoina, mutta kovasta joukkueesta on kuitenkin kyse. Pattijoki on tällä kaudella vaarallinen vastustaja huippujoukkueitakin vastaan. Pattijoella monipuolinen joukkue ja kokemusta löytyy paljon. Joukkueet materiaaliltaan aika tasaväkisiä, mutta kotiedun turvin Vimpelin kuuluu olla selkeämpi ennakkosuosikki ottelussa.
 5. Pesäpallo klo 18:00 Hyvinkää - Kitee Eniten lyötyjä juoksuja Teemu Nikkanen - Valentin Ikonen 2way Pelivalinta: Valentin Ikonen Kerroin: 1,90 Coolbet Teemu Nikkanen pelaa Hyvinkään numerolla 4. Kotiutuspaikat ovat useissa matseissa jääneet vähiin, mikäli kärki ei ole onnistunut pääsemään kentälle. Vaihtotilanteissa Nikkanen on hyvä. Nikkanen on hyvä lyöjä ja jos saa riittävästi paikkoja niin varmasti juoksujakin syntyy. Hyvinkään jokeri Juha Korhosella päävastuu kotiutustilanteissa ja Korhonen pääsee todennäköisesti ennen Nikkasta lyömään tärkeissä tilanteissa. Valentin Ikonen pelaa Kiteen numerolla 5, joten Ikoselle usein syntyy enemmän kotiutustilanteita pelin aikana. Ikonen on ollut alkukaudella hyvässä vireessä kuten koko Kiteen joukkue. Uskon Kiteen jatkavan hyvää pesistä ja Ikonen todennäköisesti lyö ainakin pari juoksua. Jos molemmat lyövät yhtä monta juoksua = VOID
 6. Koripallo Kiina CBA klo 10:30 Nanjing Tongxi - Shandong Pelivalinta: Yli 193,5 pistettä Kerroin: 1,82 Marathonbet Kiinan koripalloliigassa Nanjing kohtaa kotikentällä Shandongin. Sarjassa Nanjing on tällä hetkellä alemmassa keskikastissa ja Shandong ylemmässä keskikastissa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet heikosti viime peleissä. Nanjing pelaa todella runsaskorisia otteluita. Myös Shandongin peleissä ollaan usein nähty suuria pistelukemia. Joukkueiden keskinäiset kamppailut ovat viime vuosina olleet myös hyvin runsaskorisia, joten yli 193,5 pistettä on hyvä pelivalinta tähän otteluun.
 7. Pesäpallo klo 16:00 Vimpeli - Sotkamo Pelivalinta: Sotkamo ML Kerroin: 1,53 Unibet Vimpeli ei tällä kaudella ole mielestäni aivan suurimpia mestarisuosikkeja toisin kuin Sotkamo. Sotkamolla on kokonaisuutena todella hyvä joukkue kasassa ja ihmeenä pidän mikäli Sotkamo ei pelaa finaaleissa tällä kaudella. Vimpeli hieman heikentynyt ja etenkin Ruuskan vaihto jokerista kentälle heikentää hieman kotiutustehoja. Vimpelillä laadukas ykköskärki, mutta kakkoskärjessä ei aivan yhtä laadukkaita pelaajia ole. Pidän Sotkamoa tässä matsissa selkeänä ennakkosuosikkina. Kohde menee oikein kunhan Sotkamo voittaa ottelun.
 8. Pesäpallo klo 16:58 Koskenkorva - Seinäjoki Pelivalinta: Seinäjoki ML Kerroin: 1,50 Veikkaus Seinäjoki lähtee suurena ennakkosuosikkina tähän otteluun. Seinäjoella on hyvä kokoonpano tässä ottelussa, vauhtia löytyy ykköskärjestä ja jokereina hyvät lyöjät. Muutenkin kokoonpanossa paljon laajuutta ja kakkoskärjessäkin kelpo pelimiehiä. Koskenkorvalla ei yhtä paljon laajuutta kokoonpanossa, mutta hyvä kotiutusosasto takaa sen, että jos tilannetta saadaan aikaan, niin Koskenkorvakin juoksujen teossa onnistuu. Seinäjoen pitää tämän tasoiset vastustajat voittaa, mikäli mielivät taistella hyvästä sijoituksesta tällä kaudella. Seinäjoen joukkueesta potentiaalia kyllä löytyy. Siirretty oikeaan ketjuun.
 9. Pesäpallo klo 16:58 Koskenkorva - Seinäjoki Pelivalinta: Seinäjoki ML Kerroin: 1,50 Veikkaus Seinäjoki lähtee suurena ennakkosuosikkina tähän otteluun. Seinäjoella on hyvä kokoonpano tässä ottelussa, vauhtia löytyy ykköskärjestä ja jokereina hyvät lyöjät. Muutenkin kokoonpanossa paljon laajuutta ja kakkoskärjessäkin kelpo pelimiehiä. Koskenkorvalla ei yhtä paljon laajuutta kokoonpanossa, mutta hyvä kotiutusosasto takaa sen, että jos tilannetta saadaan aikaan, niin Koskenkorvakin juoksujen teossa onnistuu. Seinäjoen pitää tämän tasoiset vastustajat voittaa, mikäli mielivät taistella hyvästä sijoituksesta tällä kaudella. Seinäjoen joukkueesta potentiaalia kyllä löytyy. Edit. Vihje siirretty oikean päivän 11.7 ketjuun. Tämän voi poistaa.
 10. Snooker

  15.3

  Koripallo NBL klo 8:00 Sydney - Perth Pelivalinta: Andrew Bogut yli 10,5 pistettä Kerroin: 1,90 Unibet Bogut on ollut finaaleissa hyvässä iskussa. Bogut on nostanut tasoaan selvästi ja ottanut suurempaa roolia hyökkäyspäässä. Sydney oli viime ottelussa todella hyvä ottaessaan vierasvoiton Perthistä. Perthin peli on liikaa Cottonin huippusuoritusten varassa. Sydney tulee olemaan kotikentällä vaikea vastus Perthille ja uskon Bogutin olevan jälleen tärkeässä roolissa Sydneyn joukkueessa.
 11. Snooker

  8.3

  Koripallo Australia NBL klo 8:00 Sydney Kings - Perth Wildcats Pelivalinta: Perth Wildcats Kerroin: 2,22 Coolbet Finaalit alkaa tänään ja odotetusti finaaleissa kohtaavat Sydney ja Perth. Materiaaliltaan pidän Perthiä hieman parempana joukkueena ja etenkin pudotuspeleissä Perthin meno on ollut vakuuttavampaa. Sydney oli suurissa vaikeuksissa Melbournea vastaan ja nyt vastustajan taso nousee entisestään. Warelta vaaditaan hyvää onnistumista, sillä Melbournea vastaan Ware oli heikossa vireessä. Perthiltä löytyy avauskentällisestä todella hyviä pelimiehiä. Kay, Cotton ja White ovat kaikki erittäin hyviä pelaajia NBL tasolle ja Perthiltä löytyy hyökkäyssuuntaan monipuolisia hyökkäysvartiaatioita. Sydneyn puolustus joutuu kovaan testiin. Perth on ollut myös keskinäisissä niskan päällä. Uskon Perthin ottavan avausfinaalista voiton.
 12. Snooker

  7.3

  Ampumahiihto naisten viesti klo 14:58 Norja - Ruotsi Pelivalinta: Norja Kerroin: 1,60 Veikkaus Norjalta puuttuu Röiseland joukkuueesta ja joukkue lähtee normaalia heikommalla porukalla kisaan. Knotten, Lien, Tandrevold ja Eckhoff. Kaksi viimeistä urheilijaa ovat aivan top 10 ampumahiihtäjiä ja Knotten on melko kokenut viestinviejä Norjan joukkueessa. Lien on hiihtänyt IBU Cupin puolella ja ajoittain menestynyt hyvin. Lienin hiihtovauhti oli kelpo tasoa pikakisan perusteella. Ruotsi lähtee paljon normalia heikommalla porukalla kisaan. Skottheim, Magnusson, E.Oeberg ja Persson. Ainoastaan Persson on huipputason hiihtäjä, loput ovat huomattavasti heikompia hiihtäjiä. Ammunta Ruotsilla aavistuksen paremmalla tasolla, mutta hiihtovauhdissa Norja selvästi edellä. Jos Norjan ammunta sujuu edes kohtuullisella tasolla niin Norja on hyvin todennäköisesti maalissa ennen Ruotsia.
 13. Snooker

  7.3

  Yhdistetty Oslo klo 10:00 Greiderer - Bjoernstad Pelivalinta: Greiderer Kerroin: 1,80 Nordicbet Greiderer on hypännyt Oslon harjoituksissa todella hyvin. Myös varakisassa hyppy oli hyvä ja itseluottamus on varmasti kunnossa. Hiihtoladulla Greiderer kuuluu hyvien hiihtäjien ryhmään ja monissa kisoissa Greiderer on hiihto-osuudella ollut aivan kärkihiihtäjien vauhdissa. Bjoernstad tunnetaan hyvänä mäkimiehenä ja hieman heikompana hiihtäjänä. Oslon harjoituksissa hypyt olleet heikkoja eikä varakisassakaan onnistumista tullut. Bjoernstadin hiihtovauhti paljon hitaampi kuin Greidererin, joten Bjoernstadilta vaaditaan kisassa erinomaista mäkiosuutta. Itse en siihen usko ja pidän Greidereria suurena ennakkosuosikkina tässä parissa.
×
×
 • Create New...