Jump to content

Snooker

Aktiivi
 • Viestejä

  1 065
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  22
 • Pistettä

  330 [ Lahjoita ]

Maine

551

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Tennis, Pesäpallo, Snooker, Talvilajit

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tennis ITF Nonthaburi naiset nelinpeli klo 10:30 Fetecau/Kung - Buayam/Cheapchandej Pelivalinta: Buayam/Cheapchandej Kerroin: 2,32 Marathonbet Thaimaalaispari Buayam/Cheapchandej kohtaa avauskierroksen ottelussa Fetecau/Kung kaksikon. Fetecau on täysin massakenttäpelaaja. Kovilla kentillä pelejä alla todella vähän ja menestys heikkoa. Myös nelinpeleissä kokemusta pääosin massakentiltä. Kung on hyvä kaksinpelaaja, mutta nelinpelissä tulokset olleet heikkoja. Panostus nelinpeliin on hyvin vähäistä ja se näkyy tuloksissa. Kung pelaa ennen nelinpeliä yhden kaksinpeliottelun, josta tulossa ennakkoon melko tasainen. Jos peli venyy pitkäksi, niin se voi näkyä nelinpeliottelussa. Thaimaalaiset Buayam/Cheapchandej ovat pelanneet aiemmin muutamia turnauksia yhdessä ja näissä ottaneet muutamia otteluvoittoja. Cheapchandej on kohtuu hyvä nelinpelaaja tällä tasolla ja viime kaudelta tuloksena 2kpl nelinpeli turnausvoittoja. Buayam on pelannut hieman heikommin, mutta muutamissa turnauksissa myös Buayam on edennyt pitkälle ja väläytellyt osaamistaan. Pidän tässä Buayam/Cheapchandej kaksikkoa niukkana suosikkina. Fetecau/Kung kaksikon panostus vähäistä nelinpeliin ja yhteispelistä ei ole lainkaan kokemusta. Thaimaalaispari sen sijaan tuntee hyvin toisensa ja tästä selvää etua nelinpelissä.
 2. Tennis Newport Beach haastajaturnaus nelinpeli klo 2:00 Lammons/Reese - Bangoura/Korda Pelivalinta: Lammons/Reese Kerroin: 1,66 Bet365 Lammons/Reese ovat selkeitä nelinpeli spesialisteja. Lammons ja Reese eivät ole aiemmin yhdessä pelanneet mutta tällä tasolla molemmat kuuluu hyviin nelinpelaajiin, joten uskon yhteispelin löytyvän melko nopeasti. Bangoura/Korda kaksikko ei ole myöskään pelannut aiemmin yhdessä. Lisäksi Korda pelaa pääosin kaksinpeliä ja nelinpelit jääneet hyvin vähiin. Bangoura on ajoittain väläytellyt nelinpelissä hyvien parien kanssa. Nyt lähtökohdat kuitenkin selkeästi heikommat. Lammons/Reese kaksikolla on paljon paremmat tilastot nelinpeleistä ja kokemusta enemmän tästä pelimuodosta, joten Lammons/Reese parin kuuluu olla selkeitä ennakkosuosikkeja ottelussa.
 3. Australian avoimet sekanelinpeli klo 7:15 Ebden/Moore - Dabrowski/Kontinen Pelivalinta: Dabrowski/Kontinen Kerroin: 1,50 Unibet Tässä matsissa kotiyleisön suosikit Ebden/Moore kohtaavat nelinpelin spesialistit Dabrowski/Kontinen. Ebden/Moore kaksikko voitti avauskierroksella Jurak/Martin kaksikon ailahtelevan peliesityksen jälkeen. Kumpikaan pelaajista ei ole nelinpeleissä menestynyt kovinkaan hyvin. Molemmilla pääpaino kaksinpeleissä ja nelinpelejä tulee pelailtua kaksinpelin ohessa. Dabrowski/Kontinen kaksikko sen sijaan panostaa täysin nelinpeliin. Dabrowski pelaa myös hieman kaksinpeliä, mutta nelinpeli on naisen päälaji. Pidän Dabrowskia erittäin hyvänä naispelaajana ja Kontinen on osoittanut myös kuuluvansa miesten puolella aivan huippupelaajien joukkoon. Dabrowski/Kontinen parin pelityylit sopivat hyvin yhteen ja mielestäni parilla on hyvät edellytykset edetä jopa Australian avoimissa finaaliin. Tähän matsiin Dabrowski/Kontinen kaksikko lähtee selvänä suosikkina.
 4. Snooker

  27.1

  Koripallo klo 03:00 Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks Pelivalinta: Dallas Mavericks Kerroin: 1,88 Marathonbet Dallas kohtaa vierasottelussa Oklahoman. Oklahomalla hieman loukkaantumishuolia ottelun alla. Ferguson, Gallinari, Nader ja Roberson ovat sivussa tästä ottelusta. Oklahomalla ei ole kovin laaja rosteri, joten poissaolot varmasti näkyvät pelissä. Dallas on kärsinyt poissaoloista myös pitkään, mutta nyt tilanne näyttää paljon paremmalta kun tärkeät pelaajat Hardaway ja Porzingis ovat pelikunnossa. Lisäksi supertähti Doncic ollut vakuuttava koko kauden. Dallasilla laajempi rosteri ja rotaatiota löytyy tarvittaessa. Oklahoma on kova kotijoukkue ja kotiedun merkitys ottelussa on suuri. Pidän kuitenkin Dallasia suosikkina ottelussa vieraspelistä huolimatta.
 5. Snooker

  27.1

  Tennis Burnie haastajaturnaus klo 7:30 Galovic - Shimizu Pelivalinta: Shimizu Kerroin: 1,83 William Hill Galovic pelasi viime kaudella hyvin ailahtelevasti ja menestys jäi haastajatasolla vähiin. Galovic on parhaimmillaan massakentällä ja nyt pelataan kovalla kentällä, joten alusta ei sovi Galovicille kovinkaan hyvin. Shimizu on nuori pelaaja, joka on tekemässä läpimurtoa haastajatasolle. Muutamia haastajaturnauksia Shimizu on jo pelaillut, mutta pääosin Shimizu on pelannut ITF tason turnauksia. ITF tason turnauksissa Shimizu on menestynyt erinomaisesti ja haastajatasollakin Shimizu pystyy menestymään. Shimizun ura selvässä noususuunnassa. Shimizu parhaimmillaan kovalla kentällä. Mielestäni Shimizun kuuluu olla ottelussa ennakkosuosikki.
 6. Snooker

  26.1

  Yhdistetty klo 10:45 JL Oftebro - Frenzel Pelivalinta: JL Oftebro Kerroin: 1,70 Nordicbet Oftebro on ollut erinomaisessa hyppyvireessä. Hiihtovauhtikin on ollut viime kisoissa ok tasoa, joten Oftebrolla hyvä mahdollisuus top 5 sijoitukseen, jos mäessä eroa tulee riittävästi kovempiin hiihtäjiin nähden. Frenzel on yksi parhaista hiihtäjistä, mutta hyppyvire ollut todella heikko. Kisaan vaaditaan selkeää tasonnostoa harjoituksiin/varakilpailuun nähden, muutoin ero tulee olemaan yksinkertaisesti liian suuri. Uskon Oftebron hyvän hyppyvireen jatkuvan ja Frenzel tulee todennäköisesti jäämään kärjelle selvästi jo mäkiosuudella.
 7. Snooker

  26.1

  Australian avoimet klo 06:45 Peers/Venus - Arevalo/O'Mara Pelivalinta: Peers/Venus Kerroin: 1,57 Bet365 Australialaispari Peers/Venus lähtee matsiin selkeinä suosikkeina. Parin peli on ollut hyvää avausotteluissa ja tämän parin syöttöä on erittäin vaikea murtaa. Arevalo/O'Mara on ok tason nelinpelipari, mutta taso ei vielä riitä GS tasolle. Pienemmissä turnauksissa parilla on hyvät menestysmahdollisuudet, mutta ei tämän tason peleissä. Pari yllätti viime kierroksella Melzer/Roger-Vasselin parin, mutta en jaksa uskoa toiseen yllätysvoittoon kun vastustajan tasokin nousee vielä. Peers/Venus pari lähtee kotiyleisön edessä matsiin selvänä suosikkina. VÄÄRIN
 8. Snooker

  25.1

  Koripallo NBL klo 06:00 South East Melbourne - Cairns Taipans Pelivalinta: Alle 192,5 pistettä Kerroin: 1,66 Marathonbet South East Melbourne ollut pidempään heikossa iskussa. Cairns puolestaan löytänyt huippuvireen, joten vierailijat lähtevät otteluun ennakkosuosikkina. South East Melbournen viime peleissä ollut viitteitä paremmasta, joten täysin vailla mahdollisuuksia kotijoukkue ei ole. South East Melbourne pelaa vauhdikasta ja runsaskorista peliä pääsääntöisesti, mutta vierasjoukkue Cairns pelaa melko vähäkorisia otteluita. Paras kohde peliin löytyykin O/U puolelta, sillä line on asetettu hyvin korkeaksi ja yli 192,5 pisteen vaaditaan joukkueilta jo erinomaista heittopeliä ja paljon helppoja koreja. Uskon, että Cairns tulee puolustamaan hyvällä asenteella, sillä tämä peli on heille todella tärkeä ja voitolla play off paikka olisi hyvin todennäköinen. Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään alle 192,5 pistettä. VÄÄRIN
 9. Snooker

  25.1

  Yhdistetty viesti klo 9:00 Voittaja Pelivalinta: Norja Kerroin: 1,70 Nordicbet Norja lähtee tähän joukkuekisaan selvähkönä suosikkina. Saksa ja Itävalta ovat muut mahdolliset menestyjät tässä kisassa. Norjalla kova joukkue kasassa. Riiber, Graabak, Björnstad ja Oftebro. Tästä nelikosta kaikki ovat hyviä mäkiosuudella ja Riiber ja Graabak melko hyviä hiihtäjiä. Oftebro on kehittynyt hiihdossa paljon ja ei tule 5km matkalla paljoa häviämään kärkipään hiihtäjille. Björnstad on melko heikko hiihtäjä, mutta lyhyt hiihtomatka suosii myös Björnstadia. Saksan joukkue Faisst, Riessle, Geiger ja Rydzek. Faisst on hyvä mäkimies ja Geiger myös melko hyvin pärjännyt alkukaudella. Geiger ollut Oberstdorfin karsinnoissa ja varakisassa vaikeuksissa mäkiosuudella ja tulokset olleet heikkoja. Rydzek jää myös mäkiosuudella selvästi norjalaisten taakse. Hiihdossa Saksa saa jonkin verran Norjaa kiinni. Faisst on heikompi hiihtäjä, mutta muu kolmikko on erinomaisia hiihtäjiä. Uskon, että Saksa jää kuitenkin ratkaisevan paljon Norjan taakse jo mäkiosuudella. Itävallan joukkue on Gruber, Greiderer, Rehrl ja Fritz. Itävallan joukkue on melko tasainen, Rehrl erottuu joukosta mäkiosuudella. Ladulla Rehrl on taas joukkueen heikoin lenkki. Gruberin hiihto ollut myös vaikeaa alkukaudella. Itävallan ja Norjan ero tulee olemaan varmaan melko pieni mäkiosuuden jälkeen Norjan eduksi, mutta ladulla Norja pystyy hiihtämään vähintäänkin yhtä hyvin kuin Itävalta. Kohde menee oikein kun Norja voittaa kisan. OIKEIN
 10. Snooker

  24.1

  Ampumahiihto naisten normaalimatka Pokljuka klo 15:15 Mäkäräinen TOP 10 Pelivalinta: Ei Kerroin: 1,81 Coolbet Mäkäräinen hiihtää edelleen hyvällä tasolla, mutta ammunnassa on paljon epävarmuutta. Etenkin pystyammunta tuottaa suuren suuria vaikeuksia. Pokljukan rata sopii Mäkäräiselle, mutta normaalimatka kilpailumuotona on huono, sillä ohilaukauksesta seuraa sakkominuutti. Montaa ohilaukausta ei saa tänään ampua mikäli mielii top 10 sijalle. Kohde menee oikein kun Mäkäräinen ei ole top 10 joukossa.
 11. Snooker

  24.1

  Tennis Australian avoimet sekanelinpeli klo 9:30 Hradecka/Krawietz - Dabrowski/Kontinen Pelivalinta: Dabrowski/Kontinen Kerroin: 1,57 William Hill Krawietz on nostanut nelinpeli rankingia viime kausien aikana todella paljon ja hyvästä nelinpelaajasta on kyse. Hradecka puolestaan on pelannut ok tasolla, uran huippuhetket alkaa olemaan takanapäin. Tästä parista Krawietzilla vain vähän kokemusta sekanelinpelistä ja menestys on ollut heikkoa. Krawietz ei ole menestynyt yleensä vieraiden parien kanssa kovinkaan hyvin. Hradecka on urallaan pärjännyt hyvin sekanelinpelissä, mutta viime vuosina tulostaso laskenut selvästi. Dabrowski/Kontinen parilla molemmilla hyvät nelinpelitaidot. Kontinen kuuluu ATP-tasolla parhaiden nelinpelaajien joukkoon, vaikka viime kausi ei sujunutkaan täysin nappiin. Dabrowski on naisten puolen kärkipelaajia ja Dabrowskin pelejä nähneenä olen kyllä vakuuttunut naisen pelitaidoista. Dabrowski/Kontinen pari ei aiemmin ole yhdessä pelannut, mutta pelityylit sopii hyvin yhteen ja menestystä voidaan parilta odottaa. Molemmat ovat viime vuosina pärjänneet sekanelinpelissä kohtuu hyvin, joten pelimuoto on molemmille hyvin tuttu. Pidän Dabrowski/Kontinen kaksikkoa selkeänä ennakkosuosikkina tässä matsissa.
 12. Snooker

  23.1

  Koripallo euroliiga klo 19:00 CSKA Moskova - Valencia Pelivalinta: Alle 167,5 pistettä Kerroin: 1,71 Bethard CSKA lähtee kotiotteluun selvänä ennakkosuosikkina. CSKA on todella hyvä kotijoukkue ja Valencia heikko vierasjoukkue. Ottelun voittajasta ei pitäisi epäselvyyttä olla, mutta o/u line on mielestäni melko korkea. CSKA tulee varmasti tekemään n. 90p lähelle, mutta Valencia voi hyvin jäädä reilusti alle 80 pisteeseen. Joukkueiden keskinäinen tällä kaudella oli melko runsaskorinen 167p, mutta tuossa ottelussa CSKAn heittopeli oli huipputasoa. Uskon, että tänään nähdään vähäkorinen matsi.
 13. Snooker

  23.1

  Koripallo NBL klo 10:30 Brisbane Bullets - South Melbourne Phoenix Pelivalinta: yli 182,5 pistettä Kerroin: 1,53 William Hill Brisbane taistelee vielä tiukasti pudotuspelipaikasta. South Melbourne ollut heikossa vireessä viime aikoina ja odotan joukkueelle vaikeaa loppukautta. Brisbane pelaa kotikentällä vauhdikasta korista. Kotikentällä heittoprosentit yleensä hyvää luokkaa ja Brisbanea on sen kotikentällä vaikea voittaa. South Melbourne pelaa todella paljon runsaskorisia otteluita. Pelin tempo usein vauhdikas ja vaikka heittopeli ajoittain ollut heikkoa, niin silti peleissä nähty usein paljon pisteitä. Brisbane lähtee matsiin suurena ennakkosuosikkina. Odotan matsista runsaskorista taistoa, joita on jo 2kpl nähty näiden joukkueiden välillä tällä kaudella.
 14. Snooker

  22.1

  NBA klo 05:00 Golden State - Utah Pelivalinta: D'Angelo Russell yli 2,5 onnistunutta kolmen pisteen heittoa Kerroin: 1,63 Unibet Russell on ollut tärkeässä roolissa Golden Staten peliä ajatellen kun poissa ovat tähtipelaajat Curry ja Thompson. Golden Staten kausi ollut todella vaikea ja tuskin se helpommaksi muuttuukaan hetkeen. Tänäänkin ennakkoon kova peli tiedossa, jossa Russellilta tullaan vaatimaan hyvää peliä, mikäli Golden State aikoo taistella matsin voitosta. Russell on heittänyt kolmosia tällä kaudella runsaasti ja monissa peleissä osumatarkkuuskin ollut hyvällä tasolla. Line on melko matala ja jos heittopeli kulkee edes kohtuullisesti niin Russell tekee hyvin todennäköisesti vähintään 3kpl 3 pisteen heittoja tässä matsissa.
 15. Snooker

  22.1

  Liiga klo 18:30 HPK - SaiPa Pelivalinta: Yli 4,5 maalia Kerroin: 1,66 William Hill HPK pelannut hyvin kotikentällä ja maalipaikkoja joukkue onnistunut luomaan paljon. Ajoittain maalinteko ollut haastavaa, mutta nyt vastassa heikko SaiPa, joten eiköhän Kerho tee vähintään 3 maalia ottelussa. Kerholla maalissa Reijola, joka pelannut heikosti tällä kaudella. Reijola oli viime pelissäkin TPS:ää vastaan epävarma, joten SaiPakaan ei varmasti maaleitta jää. Yli 4,5 maalista tarjolla William Hillillä hyvää kerrointa.
×
×
 • Create New...