Jump to content

Snooker

Aktiivi
 • Viestejä

  1 136
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  23
 • Pistettä

  1,206 [ Lahjoita ]

Everything posted by Snooker

 1. Snooker

  15.3

  Koripallo NBL klo 8:00 Sydney - Perth Pelivalinta: Andrew Bogut yli 10,5 pistettä Kerroin: 1,90 Unibet Bogut on ollut finaaleissa hyvässä iskussa. Bogut on nostanut tasoaan selvästi ja ottanut suurempaa roolia hyökkäyspäässä. Sydney oli viime ottelussa todella hyvä ottaessaan vierasvoiton Perthistä. Perthin peli on liikaa Cottonin huippusuoritusten varassa. Sydney tulee olemaan kotikentällä vaikea vastus Perthille ja uskon Bogutin olevan jälleen tärkeässä roolissa Sydneyn joukkueessa.
 2. Snooker

  8.3

  Koripallo Australia NBL klo 8:00 Sydney Kings - Perth Wildcats Pelivalinta: Perth Wildcats Kerroin: 2,22 Coolbet Finaalit alkaa tänään ja odotetusti finaaleissa kohtaavat Sydney ja Perth. Materiaaliltaan pidän Perthiä hieman parempana joukkueena ja etenkin pudotuspeleissä Perthin meno on ollut vakuuttavampaa. Sydney oli suurissa vaikeuksissa Melbournea vastaan ja nyt vastustajan taso nousee entisestään. Warelta vaaditaan hyvää onnistumista, sillä Melbournea vastaan Ware oli heikossa vireessä. Perthiltä löytyy avauskentällisestä todella hyviä pelimiehiä. Kay, Cotton ja White ovat kaikki erittäin hyviä pelaajia NBL tasolle ja Perthiltä löytyy hyökkäyssuuntaan monipuolisia hyökkäysvartiaatioita. Sydneyn puolustus joutuu kovaan testiin. Perth on ollut myös keskinäisissä niskan päällä. Uskon Perthin ottavan avausfinaalista voiton.
 3. Snooker

  7.3

  Ampumahiihto naisten viesti klo 14:58 Norja - Ruotsi Pelivalinta: Norja Kerroin: 1,60 Veikkaus Norjalta puuttuu Röiseland joukkuueesta ja joukkue lähtee normaalia heikommalla porukalla kisaan. Knotten, Lien, Tandrevold ja Eckhoff. Kaksi viimeistä urheilijaa ovat aivan top 10 ampumahiihtäjiä ja Knotten on melko kokenut viestinviejä Norjan joukkueessa. Lien on hiihtänyt IBU Cupin puolella ja ajoittain menestynyt hyvin. Lienin hiihtovauhti oli kelpo tasoa pikakisan perusteella. Ruotsi lähtee paljon normalia heikommalla porukalla kisaan. Skottheim, Magnusson, E.Oeberg ja Persson. Ainoastaan Persson on huipputason hiihtäjä, loput ovat huomattavasti heikompia hiihtäjiä. Ammunta Ruotsilla aavistuksen paremmalla tasolla, mutta hiihtovauhdissa Norja selvästi edellä. Jos Norjan ammunta sujuu edes kohtuullisella tasolla niin Norja on hyvin todennäköisesti maalissa ennen Ruotsia.
 4. Snooker

  7.3

  Yhdistetty Oslo klo 10:00 Greiderer - Bjoernstad Pelivalinta: Greiderer Kerroin: 1,80 Nordicbet Greiderer on hypännyt Oslon harjoituksissa todella hyvin. Myös varakisassa hyppy oli hyvä ja itseluottamus on varmasti kunnossa. Hiihtoladulla Greiderer kuuluu hyvien hiihtäjien ryhmään ja monissa kisoissa Greiderer on hiihto-osuudella ollut aivan kärkihiihtäjien vauhdissa. Bjoernstad tunnetaan hyvänä mäkimiehenä ja hieman heikompana hiihtäjänä. Oslon harjoituksissa hypyt olleet heikkoja eikä varakisassakaan onnistumista tullut. Bjoernstadin hiihtovauhti paljon hitaampi kuin Greidererin, joten Bjoernstadilta vaaditaan kisassa erinomaista mäkiosuutta. Itse en siihen usko ja pidän Greidereria suurena ennakkosuosikkina tässä parissa.
 5. Snooker

  6.3

  Koripallo Euroliiga klo 20:00 Crvena Zvezda - Maccabi Tel Aviv Pelivalinta: Crvena Zvezda Kerroin: 2,70 Bet365 Crvena Zvezda on pärjännyt hyvin euroliigan kotiotteluissa. Crvena Zvezda on materiaaliltaan ok tason joukkue, vierasjoukkue Maccabi on materiaaliltaan hieman parempi. Maccabi Tel Aviv ei ole vieraskentällä pärjännyt kovinkaan hyvin ja odotukset eivät ole korkealla tässäkään matsissa. Kotietu todella merkittävässä roolissa euroliigassa ja kotiedun turvin Crvena Zvezdan ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja.
 6. Snooker

  5.3

  Ampumahiihto naiset sprintti Nove Mesto klo 18:35 Dorothea Wierer TOP 3 Pelivalinta: Ei Kerroin: 1,83 Bet365 Dorothea Wierer oli MM-kisoissa huippuvireessä voittaen 2 kultamitalia. Nyt palataan taas maailmancupin pariin, jossa Wierer on tasaisesti napsinut kärkipään sijoituksia. Wiererin ammuntaprosentti makuulta on lähes 90%, mutta pystystä vain 80%. Todennäköisesti siis vähintään 1 huti tullaan Wiereriltä näkemään. Wierer on melko hyvä hiihtäjä, toki Roeiseland, Herrmann, Mäkäräinen ja Eckhoff vielä aavistuksen kovempia, mutta huippuhiihtäjästä kuitenkin kyse. Naisten puolella kärjessä kilpailu on hyvin tasaista ja hiihtovauhdissa erot ei ole yhtä suuria kuin miesten puolella ja uskon, että yllätyksiä tullaan kisassa näkemään. TOP 3 sijoitukseen Wiereriltä vaaditaan lähes nolla ammuntaa tai korkeintaan yhtä hutia ja siltikin hiihdon pitäisi kulkea. Wiererin hiihtovauhti on ollut hieman ailahtelevaa ajoittain. Kohde menee oikein kun Wierer ei ole palkintopallilla.
 7. Snooker

  4.3

  NBA klo 3:00 Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls Pelivalinta: Lauri Markkanen yli 10,5 pistettä Kerroin: 1,81 Unibet Lauri Markkanen tekee paluun kentille loukkaantumisen jälkeen. Chicago Bullsilla on tällä hetkellä useita tärkeitä pelaajia loukkaantumisten takia sivussa, joten Markkasen paluu on tärkeä asia joukkueelle. Markkanen tulee saamaan pelissä reilusti peliaikaa ja jos vaan laadukkaita paikkoja saadaan Laurille pelattua niin eiköhän suomalainen siitä iske useita pisteitä. Ottelusta odotettavissa vauhdikas ja runsaskorinen.
 8. Snooker

  4.3

  Tennis WTA Monterrey klo 3:00 Fernandez - Stephens Pelivalinta: Fernandez Kerroin: 1,67 Unibet Täysin samaa mieltä @Vedonlyönninammattilainen kanssa tästä matsista. Fernandez on todella nuori ja lupaava pelaaja, joka on pelannut loistavaa tennistä viime aikoina. Vastustaja Stephens on pelannut todella heikosti ja tässäkin turnauksessa avauskierroksella Stephens oli vaikeuksissa melko heikkoa pelaaja vastaan. Stephensillä ollut syötönpitojen kanssa suuria vaikeuksia. Stephens on kaukana parhaasta tasostaan ja uskon nuoren Fernandezin ottavan otteluvoiton tästä matsista.
 9. Snooker

  3.3

  Koripallo Euroliiga klo 21:45 Lyon-Villeurbanne - Valencia Pelivalinta: Lyon-Villeurbanne +7 Kerroin: 1,66 Bethard Lyon on hyvä kotijoukkue. Lyon on kerännyt valtaosan pisteistä kotikentällä ja vieraissa joukkue on menestynyt huonosti. Valencia ei kuulu aivan kärkijoukkueisiin ja Valencia on hieman heikompi vierasjoukkue. Kotiedulla on siis tässä matsissa todella suuri merkitys. Valencia on ottanut monia voittoja pienillä eroilla ja ottelusta odotettavissa vähäkorinen taisto, joten piste-ero jäänee pieneksi. Lyon on hyvä pelikohde tasoituksella.
 10. Snooker

  3.3

  Koripallo NBA klo 04:05 Denver Nuggets - Golden State Warriors Pelivalinta: Yli 213,5 pistettä Kerroin: 1,57 William Hill Denver lähtee matsiin suurena ennakkosuosikkina. Denver on erinomainen kotijoukkue ja etenkin hyökkäyssuuntaan Denver on erittäin hyvä. Kotikentällä Denver pelaa nopeatempoista koripalloa ja usein matsit on runsaskorisia. Golden State on pelannut kohtuu hyvin vaikka joukkue on materiaaliltaan yksi sarjan heikoimmista Thompsonin ja Curryn poissaollessa. Onnistumisia on löytynyt laajalla rintamalla ja uskon, että ei Golden State tule täysin jalkoihin jäämään tässä matsissa. Myös Golden State pelaa runsaskorisia otteluita.
 11. Snooker

  2.3

  Tennis WTA Monterrey klo 5:30 Navarro - Stephens Pelivalinta: Alle 19,5 peliä Kerroin: 1,85 William Hill Nuori jenkkipelaaja Navarro haastaa tässä matsissa kokeneemman Stephensin. Tasoeroa pelaajilla on todella paljon Stephensin eduksi. Stephensin kausi alkanut heikosti, joka näkyy selvästi kertoimissa. Perustasoltaan Navarro on kuitenkin selvästi heikompi pelaaja, joten Stephens tulee todennäköisesti ottamaan selkeän 2-0 voiton. Navarro menestynyt lähinnä vain pienemmissä ITF turnauksissa ja WTA tason peleistä kokemusta on vasta vähän.
 12. Koripallo NBA klo 03:00 New Orleans Pelicans - Los Angeles Lakers Pelivalinta: Los Angeles Lakers Kerroin: 1,90 Coolbet Los Angeles Lakers pelaa erinomaista kautta. Viime ottelussa Lakers hävisi yllättäen Grizzliesille, mutta sitä ennen joukkueella oli pitkä voittoputki. Lakersin pelit ovat sujuneet hyvin myös vieraskentällä. New Orleans taistelee vielä pudotuspeli paikasta. Joukkue tarvii kovasti voittoja, mutta helppoa se ei tule olemaan tässä ottelussa. New Orleansin tilastot kotikentältä heikot tällä kaudella. Lakers voitti viimeisen keskinäisen kotikentällä noin viikko sitten ja uskon, että Lakers tulee vieraskentältäkin voiton ottamaan.
 13. Jalkapallo La Liga klo 22:00 Pelivalinta: Barcelona tekee maalin ensimmäisellä puoliajalla Kerroin: 2,09 Marathonbet Barcelona on viime vuosina menestynyt hyvin Realia vastaan ja Barcelonan viimeaikainen vire ollut hyvä, joten odotan tässäkin matsissa Barcelonalta hyvää peliä. Realilla menossa vaikeampi vaihe tällä hetkellä, mutta tappioon ei ole varaa. Realin puolustus ei vakuuta ja Barcan hyökkäys on sen verran kova, että odotan vierasjoukkueen iskevän ottelussa useita maaleja. Kohde menee oikein kun Barcelona tekee maalin ensimmäisellä puoliajalla
 14. Maastohiihto naisten viesti klo 12:10 Saksa - Venäjä 1 Pelivalinta: Saksa Kerroin: 1,70 Marathonbet Saksan joukkueessa hiihtää Gimmler, Hennig, Carl sekä Krehl. Venäjän joukkue: Nepryaeva, Zhambalova, Smirnova ja Kirpichenko. Venäjä on valinnut Nepryaevan avausosuudelle, joka on pienoinen yllätys. Avausosuudella suuremman eron tekeminen on vaikeampaa ja usein kärkimaat valitsevat parhaan perinteisen hiihtäjän toiselle osuudelle. Nepryaeva on avausosuuden hiihtäjistä selvästi paras ja Venäjä tulee todennäköisesti vaihtoon ensimmäisenä. Muilla osuuksilla Venäjän taso laskee selvästi. Saksan aloittaja Gimmler ei pärjää muille kärkimaiden avausosuuden hiihtäjille ja Saksa tulee varmasti olemaan muita maita hieman jäljessä avausosuuden jälkeen. Toisella osuudella Hennig on kuitenkin hyvä perinteisen hiihtäjä ja Saksa pystyy ottamaan Venäjää vastaan eroa kiinni. Vapaalla Saksan hiihtäjät ovat mielestäni Venäjän hiihtäjiä vastaan parempia ja jos perinteisen jälkeen ero ei ole liian suuri niin Saksalla erinomaiset mahdollisuudet voittaa Venäjä. VÄÄRIN
 15. Maastohiihto naisten viesti Lahti klo 12:10 Suomi 1 - Ruotsi Pelivalinta: Suomi 1 Kerroin: 1,44 Marathonbet Suomen 1 joukkue lähtee kovalla kokoonpanolla tähän Lahden viestiin. Matintalo, Niskanen, Mononen ja Pärmäkoski. Ruotsin joukkueessa hiihtää Kalla, Karlsson, Oehrn, Dahlqvist. Perinteisellä Suomi jäänee hieman Ruotsista, sillä Karlsson on erittäin hyvä perinteisen hiihtäjä. Niskanen tuskin pystyy vastaamaan Karlssonin vauhtiin. Eroa ei kuitenkaan kovin paljoa tule. Matintalo/Kalla ovat perinteisellä melko tasaisia, joten avausosuudella eroa tuskin tulee merkittävästi kumpaankaan suuntaan. Vapaalle siirryttäessä Suomi on selkeästi parempi. Oehrn on melko kokematon hiihtäjä tällä tasolla ja Mononen pystyy pienen eron hiihtämään kiinni. Viimeisellä osuudella Suomen ykköshiihtäjä Pärmäkoski on selvästi Ruotsin ankkuria Dahlqvistiä vahvempi, joten Suomi tulee hyvin todennäköisesti sijoittumaan viestissä toiselle sijalle Norjan jälkeen. OIKEIN
 16. NHL klo 5:30 San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins Pelivalinta: Pittsburgh Penguins Kerroin: 2,00 Coolbet Pittsburgh tulee otteluun peräti 5 ottelun tappioputkessa. Tämä on todella harvinaista, sillä materiaaliltaan Pittsburgh on todella laadukas joukkue. San Jose pelannut myös huonosti viime aikoina. Viime ottelussa San Jose päätti 5 ottelun tappioputken kotivoitolla Devilsiä vastaan. Pittsburgh on tappioista huolimatta pelannut monissa matseissa hyvin, mutta vastustajan maalivahdit ovat onnistuneet erinomaisesti ja tästä syystä Pittsburgh on otteluita hävinnyt. San Joselta on sivussa ottelusta tärkeät Hertl ja Karlsson. Pittsburghin kuuluu olla vierasottelusta huolimatta selkeä suosikki.
 17. NBA klo 04:00 Phoenix Suns - Golden State Warriors Pelivalinta: Phoenix Suns -8,5 Kerroin: 1,97 Marathonbet Phoenix Suns hävisi viime yönä yllättäen Detroitille ja joukkue tulee varmasti tappiosta sisuuntuneena tähän matsiin. Nyt vastustaja on todella heikkotasoinen ja Phoenixin pitäisi tästä matsista ottaa helppo voitto. Golden Staten kausi on mennyt aivan penkin alle Thompsonin ja Curryn poissaolojen takia. Kauden mittaan myös muita loukkaantumishuolia on ollut, eikä kokoonpano tähänkään matsiin lähdettäessä ole paras mahdollinen. Phoenix pääsee hyvällä kokoonpanolla tähän matsiin ja pidän Phoenixia suurena ennakkosuosikkina tässä ottelussa.
 18. NBA klo 05:30 Los Angeles Clippers - Denver Nuggets Pelivalinta: Denver Nuggets +6,5 Kerroin: 1,90 Unibet Los Angeles lähtee kotiotteluun suosikkina, mutta odotan matsista tosi tasaista taistoa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvän kauden ja molemmilla joukkueilla on hyvät joukkueet kasassa. Denver on ollut Clippersille vaikea vastus viime vuosina ja tässäkin matsissa Clippersiltä vaaditaan hyvää onnistumista otteluvoittoon. Mielestäni Los Angeles asetettu liian suureksi ennakkosuosikiksi otteluun.
 19. Koripallo NBA klo 04:00 Phoenix Suns - Detroit Pistons Pelivalinta: Detroit Pistons +10,5 pistettä Kerroin: 1,73 Unibet Pistons ollut tällä kaudella heikossa vireessä ja viimeaikaisetkin otteet olleet melko vaisuja. Vieraspeleistä huonot tilastot. Phoenix ei kotikentällä ole myöskään erityisen hyvin pelannut, mutta vieraissa peli sujunut kohtuu hyvin. Phoenixin otteet ailahdelleet paljon, ajoittain Phoenix pelannut erittäinkin hyviä matseja. Detroit on ollut keskinäisissä vahvempi viime vuosina ja vaikka Phoenix voittoja on ottanutkin, niin harvoin voitto on tullut yli 10p erolla. Detroitille tarjolla hyvää kerrointa +10,5 tasoituksella. OIKEIN
 20. Snooker

  26.2

  Tennis WTA Acapulco nelinpeli klo 04:30 Errani/Seguel - Adamczak/Sanchez Pelivalinta: Adamczak/Sanchez Kerroin: 1,58 Marathonbet Adamczak/Sanchez parin molemmat pelaajat ovat nelinpeli spesialisteja. Molemmat pelanneet hyvän viime kauden. Pääosin molemmat pelanneet WTA tason suurimpia turnauksia. Molemmat pelaajat menestyivät viime kaudella Meksikon turnauksissa hyvin, joten olosuhteiden pitäisi sopia. Errani pelannut viime kausina vain vähän nelinpeliä ja melko heikolla menestyksellä. Pienissä ITF turnauksissa menestystä on ajoittain tullut. Seguel pelailee myös heikkotasoisia ITF turnauksia ja niissä menestyy kohtalaisesti. ITF tason turnausten ja WTA tason turnausten välinen ero on hyvin suuri, joten selkeänä altavastaajana Errani/Seguel kaksikko matsiin lähtee.
 21. Snooker

  26.2

  NCAAB klo 6:00 Utah State - San Jose State Pelivalinta: 1.puoliaika Utah State -12,5 Kerroin: 1,88 Marathonbet Utah State sarjan paras kotijoukkue ja selvästi vierasjoukkuetta materiaalissa edellä. San Jose State on taas sarjan heikoin vierasjoukkue ja muutenkin San Josen tilastot todella heikot tältä kaudelta. Utah tulee kotiotteluun varmasti kovalla temmolla ja ratkaisee ottelun jo avausjaksolla. OIKEIN
 22. Snooker

  25.2

  UCL klo 22:00 Chelsea - Bayern München Pelivalinta: 1.puoliaika Bayern München yli 0,5 maalia Kerroin: 1,72 Coolbet Chelsea ollut viime aikoina heikossa vireessä ja vaikka joukkue etenikin 16 parhaan joukkoon UCL:ssä, niin silti joukkueen materiaali ei vakuuta. Paperilla Bayern München on selkeästi parempi ja Bayern on löytänyt hyvän vireen viime aikoina. Bayern tulee vierasottelusta huolimatta hyökkäämään pelissä aggressiivisesti ja pyrkii ratkaisemaan otteluparin jo avausosassa. Kohde menee oikein, kun Bayern tekee maalin ensimmäisellä puoliajalla. VÄÄRIN
 23. Snooker

  25.2

  Tennis haastajaturnaus Calgary nelinpeli klo 20:00 Blancaneaux/Grills - Drzewiecki/Oliveira Pelivalinta: Drzewiecki/Oliveira Kerroin: 1,83 Bet365 Drzewiecki/Oliveira kaksikko panostaa täysillä nelinpeliin. Oliveira on menestynyt urallaan hyvin nelinpelissä useiden eri parien kanssa. Drzewiecki on myös haastajatasolle hyvä nelinpelaaja. Drzewiecki on kehittynyt nelinpelissä viime vuosina ja jos vaan löytää sopivan peliparin niin hyviä tuloksia voidaan jatkossakin odottaa. Pari pelaa ensimmäistä turnausta yhdessä, mutta odotan parilta silti hyvää tulosta. Blancaneaux/Grills kaksikko panostaa enemmän kaksinpeliin. Blancaneaux on pelannut nelinpeliä kelpo tuloksin, mutta menestystä tullut lähinnä ITF tasolla. Kaksinpelissä peli kulkenut viime aikoina mallikkaasti. Grills on ennakkoon porukan heikoin nelinpelaaja ja Grillsillä ei ole merkittävää menestystä nelinpeleistä. Mielestäni Drzewiecki/Oliveira kaksikon kuuluisi olla ennakkosuosikkeja tässä ottelussa.
 24. Snooker

  24.2

  Koripallo NBA klo 4:00 Utah Jazz - Phoenix Suns Pelivalinta: Utah Jazz -6,5 Kerroin: 1,71 Unibet Utah Jazz materiaaliltaan laadukkaampi joukkue ja kotikentällä selkeä suosikki otteluun. Utah Jazz on erittäin hyvä kotijoukkue, vaikka joukkue onkin hävinnyt 2 viimeisintä kotiottelua San Antoniota ja Houstonia vastaan. Uskon, että tässä matsissa Utah pelaa paremmin ja peruspelillä on lähellä selkeää kotivoittoa. Vastustajan taso selvästi kevyempi tässä ottelussa. Phoenixin peli ailahtelee paljon. Ajoittain joukkue on pystynyt ottamaan hyviä voittoja, toisinaan tappioita tulee heikoillekin joukkueille. Phoenix ei ole erityisen hyvä vierasjoukkue, joten lähtökohdat otteluun ovat haastavat. Utah Jazz on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kamppailuita viime vuosina ja tässäkin matsissa Utah on lähellä voittoa.
×
×
 • Create New...