Jump to content

JapBet

Chat-mode/Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 772
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  154
 • Pistettä

  383 [ Lahjoita ]

Maine

1 693

Tietoa

 • Rank
  Old School

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EM-kisat U21 jalkapallo klo.19:30 Serbia U21 - Itävalta U21 Serbia U21 @2.21 Coolbet U21 EM-kisoista kotivoittoa testiin. Itävallan valmistautumista häirinnee jotkin poissaolot ja joukkue ei ole täysin iskukykyinen,mitä voisi olla.Serbit kotonaan ei ole helppo paikka ja kun vielä Serbialta löytyy kärjestä Jovic,joka oli kantavia voimia Saksan bundesissa Frankfurtissa tekemällä 17 maalia.Jovic antoikin hyvät näytöt,joka poiki siirron Real Madridiin ja Jovic sai tuosta siirrosta takuulla lisäintoa ja näyttänee,että Realin hankinta oli hyvä veto.Serbian ryhmä vaikuttas ihan mukavalta ja Itävallan jantterit ei ole vielä koskaan pystynyt voittaa Serbia jannuja.Coolbetin kerroin Serbian voitolle on nousussa,kun puolestaan muissa yhtiöissä se vaan laskee,joten otetaan lapulle.
 2. Norja:Division 3 jalkapallo klo.18:30 Rommen SK - Aalesund 2 Aalesund 2 @2.80 Unibet Norjan 3.divarista vierasvoittoa kokeiluun. Aalesund tekee nousua taulukossa ja tässäpä sillä olisi oiva paikka parantaa sijoitustaan useammalla pykälällä.Rommen vastustaja ei ole sieltä sarjan kovimmista päästä.Aalesundin hyökkäystä pidän parempana ja joukkue onkin iskenyt enempi osumia,mitä Rommen.Rommen on kotonaan tehnyt vähän maaleja ja eikä noita omiinkaan ole montaa menny.Aalesund on vieraissa kerännyt enemmän pisteitä,mitä kotona ja sama suuntaus voi hyvinkin jatkua tänään.Sarjahan on maalirikasta ja tulivoimaisempaa Aalesundia lähtee lapulle.
 3. JapBet

  16.6

  Thaimaa:2 divisioona jalkapallo klo.14:00 Royal Thai Navy - Nong Bua Pitchaya Nong Bua Pitchaya o1.5 @2.14 Unibet Thaimaan 2 divarista vieraille parit maalit kokeiluun. Kotijoukkueena toimiva NAVY on sarjan heikoimpia ja sijoitus onkin toiseksiviimeisenä tällähetkellä.Pitchaya on osoittanut olevan vahvempi vastustajaansa ja sen sijoitus on 4.Molemmat jäi edellisissään ilman osumia ja Pitchaya vieläpä kotonaan.Pitchaya on tälläkaudella useasti iskenyt sen 2 maalia ja tänään vastustaja on sopiva,jolle jälleen Pitchaya voi hyvinkin parit iskeä.Pitchaya on 7 vierasmatsistaan voittanut 4 ja tehnyt noissa sen 2 tai enemmän.Pitchayan saadessa pari maalia niin voittokin on silloin lähellä.Pitchayan maalisuhde on selkeesti paremi,mitä Navylla niin otetaan testiin.
 4. JapBet

  16.6

  Etelä-Korea:K league 1 jalkapallo klo.13:00 Seoul - Suwon Seoul @2.16 Nordicbet Korean pääsarjasta lähden koittaa kotivoittoa. Molemmilla on oikeastaan kulkenut viimekierroksilla hyvin.Seoulilla jopa hiukan paremmin ja kotonaan Seoul on ollut vahva.Seoul on sarjantoinen joukkue,joka ei ole kärsinyt kotonnan vielä tappiota ja 7 kotipelistään se on voittanut 5 ja omiinsa laskenut noissa 7 pelissä vain 3 maalia,eli ihan mukavasti Seoul on pelannut kotipelinsä.Suwon puolestaan on 7 vieraspelistä pystynyt voittamaan ainoastaan 2 ja toinen noista voitoista tuli muutamakierros sitten sarjan häntäpään Jejusta.Jos Seuolin peli ei ole hukkunut mihinkään ja itseluottamus on tallessa niin hyvänä kotijoukkueena sillä on mahdollisuudet ottaa täydet 3 pistettä tästä.
 5. JapBet

  2.6

  Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.16:00 Varbergs - GAIS Tekee maalin Astrid Seljmani @2.08 Unibet Superettania johtavan Varbergsin Seljmanin maalia ruksaan lapulle. Varbergs siis johtaa sarjaa ja eikä ole vielä havinnyt,kun 10 kierrosta on pelattu.Se ekatappio vaan lähenee ja onko GAIS:sta sen tekijäksi jää nähtäväksi.Varbergs on kotona pelannut hyvin,eikä sille ole tehty kuin 1 maali kotikentällään.Astrid Seljmanin ollessa kentällä niin Varbergs on paha vastus kotona kelletahansa.Seljmani johtaa maalipörssiä 9 osumalla,joka on lähes puolet Varbergsin tänkauden maaleista.Seljmani jäi kaudenavaus kotipelissä ilman osumaa,mutta sen jälkeen Seljmani on iskenyt jokaisessa kotimatsissa maaleja.Toppihan se tulee Seljmanille ja koko Varbergsille jossain vaiheessa,mutten en vielä tähän sitä uskalla kokeilla.GAISin ongelma on ollut maalinteko ja koko joukkue on yhteensä tehnyt vasta 9 maalia,joka on samamäärä,minkää Seljmani on jo yksinään paukuttanut Varbergsille.Seljmani jäi edellisessään ilman osumaa,mikä oli varmaan työtapaturma,mutta sitä ennen tuli 4:ssä putkeen osuma,joten eiköhän se siitä taas lähre.
 6. JapBet

  2.6

  Australia:Jalkapallo klo.10:00 Hakoah Sydney - Sutherland Hakoah Sydney o1.5 @2.43 Unibet Kierrosta 13 käynnistellään ja kotijengille koitetaan taas se 2 maalia tai enemmän. Häntäpääntaistohan tämä on ja kotijoukkue tartteis niitä voittoja.Hakoah on sarjajumbo ja vpottoja 12 ottelusta on vain 2.Sutherland on paripykälää ylempänä,eikä silläkään ole kuin 2 voittoa plakkarissa,mutta tasapelejä joukkue on pelannut paljon.Hakoah Sydneyn on alettava voittaa otteluita ja jossain vaiheessa se taas tulee.Hakoahilla on nyt 5 ottelun voitoton putki päällä ja sitä se lähtee kovasti yrittää katkaisemaan.Sutherlan olisi siihen sopiva vastus ja yleensä hakoah on pärjännyt kohdatessaan Sutherlandin ja 2 edellisistä keskinäistä se on vienytkin.Putket on tehty katkaistavaksi ja tässä kokeillaan kotijoukkueelle sitä ja pari maalia jos Hakoah saisi tehtyä niin voittokin tästä voisi tulla pitkästäaikaa. Lopputulos 1-2
 7. JapBet

  1.6

  Australia:Jalkapallo klo.10:00 Western Knights - Forrestfield United Western Knights o2.5 @2.48 Unibet Ausseista kotijengille parit maalit. tämänsarjan 8 ottelut molemmille.Western Knights on taulukossa toisena +5 maalisuhteella,joten joukkue on pelannut mainiosti.Forrestfield United on sijalla 8 ja maalisuhde sillä on miinuksella(-3)Western Knights on ollut vahva kotonaan ja on pelissä kuin pelissä tehnyt useasti sen 2 maalia tai enemmän,onpahan pelattu sitten kotona taikka vieraissa.Kattelin noita Western Knightsin maalimääriä ja tältävuodelta joukkueen 14 edellisessä Western Knights on 11 tehnyt sen 3 maalia tai enemmän.Voisi jopa sanoa,että Western Knights on ollut tänävuonna takuuvarma 2 maalinjengi.Forrestfield United ei ole mikään hääppöinen vierapeleissään ollut ja 10 viimeisestään vieraspelistä se on ainoastaan kerran ottanut voiton.Western Knightsin on kerran notkahtanut tälläkaudella,mutta siitä huolimatta joukkue iski sen 2 maalia siinäkin pelissä.Vahvasti uskon,ettei Western Knights tässä notkahda ja siltä nähtänee 2-3 osumaa,jota se yleensä on tehnyt ottelusta toiseen ja kolmea lähden yrittää. 2-0 tämä sitten päätty
 8. JapBet

  30.5

  Ruotsi:Cup Finaali klo.16:00 Häcken - AFC Eskilstuna Tekee maalin Alexander Jeremejeff&Häcken @2.00 Unibet Ruotsin Cup Finaalista Häckenin voittoo ja Jeremejeff yhtenä tekijänä. Göteborgin Bravida Areenalla pelataan ja Häcken on iso suosikki,kun saa kotikentällä pelata.Eskilstunalla mennyt tosi surkeesti pelit ja joukkue ei ole kyennyt 10 edelliseen voittaa.Kova on vastus tänään ja veikkaan,että vaikeaa tulee Eskilstunalla olee tänäänkin.Parhaat tulee kentälle ja Häckenin hyökkäys on pelottava.Paulinho palaa kuvioihin ja uskon Häckenin parit iskevän tänään ja kaksikko Paulinho ja Jeremejeff on niitä todennäköisiä tekijöitä.Jeremejeff on Paulinhon ohessa olleet ne parhaat iskijät Häckenilta ja Jeremejeff on onnistunut mukavasti viimepeleissä tekee maaleja.Häcken on joukkueena parempi ja sillä on hyvät hyökkääjät.odotan Häckenilta ainakin 2 maalia tänään ja Jeremejeff on yksi potentiaalinen onnistuja.
 9. JapBet

  29.5

  Thaimaa:Thai Premier League jalkapallo klo.16:00 PTT Rayong - Chonburi PTT Rayong o1.5 @2.55 Unibet Thaikuista kotijengille ne parit hakuun. Rayong on taulukossa 10 putoajanpaikalla ja haluu varmasti poijes sieltä.Voitolla Rayong parantaisi sijoitustaan monta pykälää.Chonburi vastustajana ei olisi sieltä kovimmista päästä,eikä kovin ihmeellinen vierasjengi.Rayong oli ji viimekotipelissään lähellä pistettä Tratia vastaan,mutta hävisi lopulta 2-3.Chonburi on sarjan keskivaiheilla,mutta joukkueelle on tehty sarjassa eniten maaleja ja se on ollut Chonburin ongelma.Rayong ei ole puolestaan ole mikään maaliruisku ollut,mutta 2 edellisessä kotipelissään se on pystynyt kahteenosumaan.Chonburin tilastoissa on tältäkaudelta sellainenkin tulos kuin 7-5,joka tuli 5.kierrosta sitten Chiangmaita vastaan kotona.Hyvä alku/nopee maali Rayongille ni huudeilla ollaan vedon osumisensuhteen.
 10. Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.20:00 Dalkurd - Örgryte Tekee maalin Simon Alexsandersson @3.35 Unibet Superettanista maalintekijää täräytän kupongille. Dalkurdilla on hyvä peli alla ja voitto Degerforsista 1-3 vieraissa varmasti maistui.Toi ottelu antoi varmasti hyvää itseluottamusta täniltaiseen koitokseen Örgrytee vastaan.Vierailija Örgrytella on mennyt nyt huonosti ja 5 pelii on menny ilman voittoa.Tänäiltana Örgrytenosakkeet vaan laskee,kun poissaoloja on tiedossa.Vakiokokoonpanon ukoista on pois Luwigson,Sköld,Ailton,Qwiberg sekä Stanisic.Nämä poissaolot kyllä heikentää Örgrytea.Dalkurdin Tranberg ei pelaa ja Berger taitaa myös olla pois.Ei niin merkittäviä poisjääntejä mitä vierailla,lisäksi kun keskikentän Sabovic on tänään pelikelpoinen.Kahdesti on Dalkurd kotonaan Superettan historissa kohdannut Örgryten kausilla 2016-17 ja voitti molemmat.Olisko se kolmas sit tänään ja kotivoitto olisi ihan hyvä veto myös tähän,mutta isompaakerrointa haeskelen Alexsanderssonin osumalla.Simo on nyt iskenyt 4 edellisessä jokatoisessa maalin ja kun viimeksi sitä ei tullu,ni sehän olisi sitten tänään.
 11. JapBet

  27.5

  Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.20:00 Västerås SK - Norrby Norrby voittaa vähintään yhden puoliajan @1.91 Unibet Otan testiin Superettanista Norrbyn jommakumman puoliskonvoittoa. Norrbyllä on hyviä esityksiä viimekierroksilta ja joukkue ei ole hävinnyt 5 edelliseen.Kuntopuntarissa Norrby on kakkosena.Västerås pelannut paljon tasapelejä ja 3 edellistä siltä om menny tasuriksi.Kotonaan Västeråsin kotimatsit menneet alakanttiin,eikä vottoa ole vielä kotona otettu.Vieraissa Västerås on ollut parempi.Vaikea peli tulossa Västeråsille tästäkin.Lisäksi joukkueessa on poissaoloja,jotka saattaa näkyä.Batan,Berisha,Ljevar ja gaete-Moggia ei taida tänään osallistua peliin.Norrbyn puolustus on ollut hyvää ja joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana nyt 5 ottelussa peräkkäin.Västerås on 4 kotimatsissa tehnyt vain 2 maalia ja jos Norrbyn puolustus on tänäänkin jautaa niin vaikeeta tulee olee Västeråsin maalinteko.Norrby on vieraissa pelannut matalamaalisia otteluita ja yksin maali saattaa riittää voittoon tänään tai ainakin yhdenjakson voittoon.
 12. JapBet

  26.5

  Australia:Jalkapallo klo.08:00 Central Coast Mariners FC U21 - Northern Tigers Northern Tigers o1.5 @2.12 Unibet Vieraille heitetään parit osumat. 13.kierros ja joukkueet oavat taulukossa peräkkäisillä sijoilla 5 ja 6.Pisteissäkin on vain eroa 1 pojo Marinersin hyväksi.Joukkueitten pelit on siis tähänmennessä ollut melko samanlaista menoa.Northern Tigersilla on hieman parempi maaliero ja Tigers on nyt pelannut 3 vierasmatsiaan ilman häviötä.Viimemeissään Tigers kävi hakee täydet pisteet voittamalla 1-4 Mounties Wanderersin.Central Coast puolestaan otti pataan viimeksi kotonaan häviämällä 1-3 GHFA Spiritille.Tasaista ennakkoon luvassa,mutta uskoisin maaleja tulevan molemmilta.Viimekauden päätöskierroksella oli edellinen keskinäinen kohtaaminen ja silloin Tigers voitti 1-2.Tasapeliin voi olla molemmat tyytyväisiä ja numerot 2-2 ei liene kaukana tässä pelissä.
 13. JapBet

  26.5

  Australia:Jalkapallo klo.07:30 Hamilton Olympic - Valentine Hamilton Olympic o2.5 @1.90 Unibet Hamiltonille lähtee se vähintään 3 osumaa lapulle Hamilton lähtee selkeenä suosikkina tähän otteluun ja maaleja voisi olla siltä odotettavissa.Hamiltonilla on ihan hyvä vire päällä ja joukkue onkin kuntopuntarissa sijalla 3.Viimekotipelissään Hamilton oli hyvä ja teki Maitlandia vastaan 4 maalia,eikä päästänyt omiinsa yhtään.Valentine on puntarin viimeinen ja joukkueelle on isketty sarjassa paljon maaleja.Edellisessä Valentinen kotipelissä sarjajumbo Lake Macguarie iski Valentinelle 3 maalia.Pidän Hamiltonia kovempana jenginä ja kotipeleissään se pystyy kyllä maaleja tekee.Vastus on tässä sen verran heikonpuoleinen,että Hamiltonin mahdollisuudet 3 osumaan on mahdollista.Valentinen maalisuhde 3 edellisessä vierasmatsissa on 15-4,joka kuulostaa jo aika rumalta.Tänhetkisen vireen mukaan tähän voinee kokeilla tätä vetoa.
 14. JapBet

  24.5

  Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.20:00 Sundsvall - AIK Tekee Maalin Linus Hallenius @3.30 Unibet på svenskanista kotijoukkueen Halleniuksen maalia. Sundsvalil menee tällähetkellä huonosti,kun AIK:lla pelit kulkee.Sundsvalin on nyt tehtävä kurssin muutosta ja tästähän se olisi hyvä aloittaa,mutta vastus on kyllä paha.AIK on vetässy 4 ottelun voittoputken,kun Sundsvalilla se on jo peräkkäin 4 tappiota.Maalipörssin 1 AIK:n Elyounoussi ja 2 Sundsvallin Hallenius on tänään kehissä ja molemmilta voinee odottaa osumia.Elyounoussi on kovassa vireessä ja johdattanut AIK:n voitosta voittoon,kun 4 edellisessä on paukuttanut 7 maalia.AIK:lla piikkipaikka voitolla tästä olisi väliaikaisesti taskussa.Sundsvall on valunut taulukossa alas ja putoaminen uhkaa jos otteet ei parane.Hallenius yrittää joka pelissä ja joukkuetovereilta kaivattas nyt apuja.Hallenius antanee ainakin joukkueellen esimerkkiä,mutta riittääkö se tänään kovassa kunnossa olevaa AIK:ta vastaan jää nähtäväksi!
×
×
 • Create New...