Jump to content

JapBet

Aktiivi
 • Viestejä

  2 013
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  200
 • Pistettä

  14 [ Lahjoita ]

Maine

2 054

Tietoa

 • Rank
  Kultajäsen

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JapBet

  18.5

  Saksa:Bundesliga Jalkapallo klo.21:30 Werder Bremen - Bayer Leverkusen Syöttää maalin Kai Havertz(Leverkusen) @3.50 Coolbet Saksassa aloiteltiin jälleen pelaa ja vedonlyöjille se tarkoittaa tarjonnanlisäystä.Bundesliga siis jatkuu tauon jälkeen ja otetaas peliä tänillan Bremen vs leverkusen otteluun.Vieraat tulee suosikkina,mutta outo tilannehan tämä on molemmille pelata tyhjälle katsomolle.Vieraat esitti ennen taukoa hyviä otteita,mutta näkyykö tauko peleistä leverkusenin otteissa?Bremenin esitykset ei ole häikäissy ja joukkue onkin huonoiten esiintynyt kotipeleissään.Tänäänkin voi ollaa vaikeaa ja kotifaneiltakaan ei tukea heru.Leverkusenin nuori hyökkääjä Havertzin kausi on tähän mennessä mennyt hyvin.Havertz on Leverkusenin toiseksi paras tekijä/syöttäjä.Leverkusenin paras Volland loistaa tänään poissaolollaan,jotenka Havertzilla on tänään käyttöä.Kotijoukkueella on näyttäs olevan runsaammat poissaolot.Bremenille on tehty paljon maaleja ja Leverkusenilta maalintekotaitoa/voimaa löytyy.Leverkusen voi sen 2-3 tänään tehdä ja jossain maalissa Havertz on jollain tavalla mukana.
 2. JapBet

  12.4

  Valko-Venäjä:Vysshaya liga Jalkapallo klo.17:00 Smolevichi - Soligorsk 2.pa Soligorsk @2.12 Coolbet Vieraille 2.puoliskon voittoa testiin. Valko-Venäjällä futikset pyörii ja pääsarjaa on pelattu jo jokunen kierros. Tässä kohtaa täksikaudeksi pääsarjaan noussut Smolevichi ja Soligorsk.Smolevichin visiitti taitaa jäädä lyhyeksi.Joukkue on 3 ottelusta saanut 1 pisteen.Soligorskia pidän laadukkaampana/rutinoituneempana ryhmänä tähänsarjaan ja uskoisin sen voittavan tänään.Smolevichin Venäläinen maalivahti Filtsov ei pelanne tänään ja katson sen heikentävän kotijoukkueen mahdollisuuksia sekä Soligorskin saavan siitä etua.Maaleja tullaan näkee ainakin vierailta.Smolevichin maalinteko on takkuillut,kun 3 ottelussa se on pystynyt kerran iskee maalin.Soligorsk ratkaisee ottelun viimeistään 2,puoliskolla jos ei jo aloitusjaksolla tee sitä.
 3. Tsemiä Poro sinne missä oletkin! itte ollu nyt viimeviikon Torstaista asti vaan kotona töihin en saa mennä vaikka mieli tekisi.
 4. JapBet

  9.3

  KHL klo.16:00 Avangard Omsk - Salavat Ufa Molemmat tekee pisteen K.Semyonov&T.Hartikainen @2.85 Coolbet 5.osaottelu ja lähdetään koittaa molemmilta pojoukkoa. Tilanne on tässäparissa 2-2 ja tänään kumpi voittaa niin on vahvoilla jatkaa tästäparista.Maaleja on nähty mukavasti jokaisessa tähänmennessä käydyssä kohtaamisessa.Omskin Semyonov sekä Ufan Härski ovat onnistuneet kaikissa 4 pelissä hyvin.Semyonov on tehny tehot 4+2 ja Härski 4+1.Semyonov sekä Härski on löytänyt tehoja juuri tärkeillä hetkillä ja tänään sitä olisi taas tarjolla.Näistä ketjuista sekä pelaajista niitä tehoja löytynee tänäänkin.Kerran on ratkaisua haettu jatkoajalla ja silloin Ufa ryösti pisteet.Omsk on myös kerran vienyt vieraissa,joten tasaista luultavasti tulee tänäänkin olemaan.Semyonov sekä Härski ovat viereilleet jokaisessa kohtaamisessa niin mikseipä tässäkin sitä nähtäs.
 5. JapBet

  3.3

  Ruotsi:SHL Jääkiekko klo.20:00 Malmö - Leksand Tekee Maalin F.Händemark @3.50 Nordicbet(sis.JA) Lisää SHL:ää ja Malmölta laitetaan Händemarkia maalintekijäksi tänään. Leksandin kausi näyttää siltä,että joukkue joutuu karsimaan ensikaudenpaikastaan.Leksand on sijalla 13 ja 12 sijalla olevaan Linköpingiin eroa on jo 12 pistettä.Malmö on sijalla 9 ja voitoilla sekä sen edellä olevien epäonnistumisien myötä joukkue voi vielä nousta 6 sakkiin sillä eroa Hiviin on ainoastaan 6 pistettä.Näitten joukkueitten pelaajista Malmön hyökkääjä Händemark on selkeesti paras pelaaja ja kolkuttelee kokopistepörssin 10 sijaa.Händemark on Myttysen ohella iskenyt 13 maalia.Edellisessä keskinäisessä Händemark teki 2 maalia ja eiköhän se ainakin 1 nähdä Händemarkilta tänäiltana.
 6. JapBet

  3.3

  Ruotsi:SHL Jääkiekko klo.20:00 Brynäs - Växjö Tekee pisteen E.Molin @2.00 Nordicbet(sis.JA) SHL lätkästä kotijoukkueen hyökkääjä Molinin pojoa testiin. Kyseiset joukkueet tod.näk tappelevat siitä viimeisestä säälipleijaripaikasta.Brynäs on taulukossa 11 ja Växjö tällähetkellä siinä viimeisessä säälipleijaripaikassa 10.Joukueilla on pisteissä eroa 4,eli tärkeä peli molemmille ja etenkinkin Brynäsille.Linköping tulee 3 pistettä Brynäsin perässä,joten siinäkin mielessä tämä on Brynäsille tärkeä kamppailu.Brynäsin 1.ketju on kova ja takoo pisteitä ottelusta toiseen.Hyökkäyskolmikko Rodin,Scott sekä Danielsson onkin Brynäsin 3 parasta pisteukkoa.2.ketjun laidalla pelaava Molin tuleekin sitten näitten herrojen perässä,Molin on ollut loistavassa vireessä viimekierroksilla ja 10 edellisestä Molin on iskenyt tehot 6+6.Molin saattaa olla tärkeä lenkki tänään Brynäsin joukkueessa jos Rodinin,Scottin sekä Danielssonin peli ei jostain syystä kulje niin Molinilla se on sujunut.
 7. JapBet

  2.3

  Venäjä:VHL Jääkiekko klo.18:00 SKA Neva St.Petersburg - Karaganda SKA Neva St.Petersburg -1.5 @2.77 Pinnacle VHL lätkästä kotivoittoa vähintään sillä 2 maalinerolla. 4.osaottelu ja SKA haluaisi varmasti katkaista tämänsarjan ja jatkaa tästäparista eteenpäin.SKA Neva johtaa 3-1 otteluvoitoin ja viimeksi vieraissa se otti maukkaan 1-5 voiton Karagandasta.SKA Neva on hyvä kotijoukkue,eikä yleensä häviä montaa kotipeliään.Joukkueet pelasi runkosarjaa eri konfrensissa ja pidän kyllä SKA Nevaa laadukkaampana porukkana.SKA Neva voitti ekat 2 kohtaamista tästäparista kotonaan 2-0 ja 3-1.Odottelen tänään samantyylistä lopputulosta,sillä SKA NEVA ei takuulla halua enää matkata Karagandan kotikentälle vaan haluaa poikkasta tämän sarjan.Ottelun viimehetkillä tullaan ottamaan maalivahti pois jos ottelu ei ole jo ratkennut selkeesti jommalle kummalle ja toivotaan,että se on SKA joka pääsee tyhjiin iskemään.
 8. JapBet

  19.2

  KHL klo.16:00 Traktor Tsheljabinsk - Admiral Vladivostok Tekee maalin L.Sedlak @3.00 Nordicbet(sis.JA) Kotijoukkueen Sedlakin osumaa kokeiluun. Tänään on kohelossa 2 ottelua ohjelmassa.Tässä ensimmäisessä kohtaavat Itäisen Konfrenssin 2 viimeistä ja eiköhän näitten pelit lopu runkosarjaan vaikkei mikään ole vielä varmistunut.Vierailija Vladi on lähempänä sitä paikkaa,mutten en kyllä jaksa uskoa siihen.Vladi on pelannut huonosti viimepelinsä ja joukkueella on jo 5 tappiota putkeen.Traktorilla on pelit ollut parempaa tekemistä viimekierroksilla.Traktorin ketju Calof,Hyka sekä Sedlak on se paras ja jos muilla ketjuilla ei homma pelitä niin tällä kolmikolla se yleensä toimii.Sedlakilla on onnistumisia viimepeleissä ja Sedlakin saldo10 viimeisestä on 4+5.Tämä on Traktorin viimeinen kotimatsi ja se haluaa varmasti päättää sen hyvin ja jättää faneilleen hyvän maun viimeisessä kotiottelussaan.
 9. JapBet

  16.2

  Venäjä:VHL Jääkiekko klo.12:00 Krasnoyarsk - Novokuznetsk 1.erä Novokuznetsk @3.20 Comeon VHL kiekosta vierasvoittoa 1.erään. 2 ottelua runkosarjaa molemmilla pelaamatta,joten vähiin menee ennenkuin loppuu.Krasnoyarsk voi ottaa runkosarjan loppupelit löysemmin,sillä joukkue on varmistanut jatkopelit.Novokuznetsk ei sitä ole vielä tehnyt ja joukkue taistelee 8 sakkiin pääsystä 2 pisteenpäässä Kazzinc Torpedosta.Novokuznetskin ei passaa ainakaan hävitä jos Kazzinc Torpedo vielä voittaa tänään omanottelunsa.Motivaatiota vierailta ainakin pitäisi löytyä,koska voitto tästä antaisi paremmat mahdollisuudet jatkaa runkosarjankin jälkeen kautta.Novokuznetsk on viimekierroksilla kyllä yrittänyt ja mm.2 edellisessä ottelussaan se johti peliä 1.erän jälkeen tämänsarjan kahtaparasta Jugra Hanti Mansijskia sekä Tyumenia vastaan ja toisen se noista voitti lopulta.Novokuznetsk panostaa ottelunalkuun ja se voisi tuottaa hyvän lopputuloksenkin.
 10. JapBet

  16.2

  Australia:NPL Queensland Jalkapallo klo.10:00 Olympic FC - Eastern Suburbs 2.pa btts @2.10 bet365 Aussien alempiensarjojen jalikset alkaa pikku hiljaa käynnistyy ja joitakin pelejä on jo pelattu. Olympic FC on jo kaudenaloittanut pelaamalla 1 pelin ja voittamalla sen 1-0.Eastern Suburs aloittaa kauden tänään ja on takuulla innokkaana odottanut kaudenstarttia.Olympic Fc pääsi viimekaudella palyoffeihin oltuaan sarjassa 4.Eastern oli viimekaudella sarjan keskivaiheilla.Maalejahan näissä aussien alasarjoissa tuppaa välillä tulee ja tähän esim.kerroin molempien maalista varsinaisella peliajalla on onnettoman pieni.Sen sijaan puoliajoilla molempien maalista saa pelattavaa ja otetaan sitä vetoa nyt jälkipuoliskolle.Keskinäisissä noita maaleja on tehty mukavasti ja näin kaudenalussa pelaamattomuus näkyy ja virheitä tehdään enempi.
 11. JapBet

  15.2

  Australia:A-league jalkapallo klo.10:30 WS Wanderers - Newcastle Jets Puoliaika,jolla enemmän maaleja 2.pa @1.99 Nordicbet Lähdetääs koittaa tähän toiseen Aussiin enemmän maaleja toisellajaksolla. Molemmat joukkueet vaihtoi äsken valmentajaa ja se tuotti voitot viimekierroksella molemmille ja vieläpä samasta CCM:stä.Valmentajan vaihdos siis piristi molempien peliä,vaikkei toi CCM nyt kummoinen vastustaja ollut.Nyt siis molempien uudet valmentajat kohtaavat toisensa ja ottelun alku saattaa olla varovaista tunnustelua.Ausseissa on tapana,että maaleja/tapahtumia alkaa tulee enemmän jälkipuoliskolla.Jetsin O`Donovan lienee täydessä pelikunnossa ja O`Donovan on pelimiehii tässäsarjassa.WSW:n maaleista on lähinnä vastaanut Duke sekä Muller.Jetsille voitto olis tärkeä,sillä joukkue on sarjassa viimeisenä.Keskinäiset kohtaamiset on ainakin Jetsin puolella sillä 6 edellisestä keskinäisestä Jets on vienyt 5 ja 1 tasapeli.Jetsin kertoimet ovat laskeneet ja laskee yhä.Lisäksi näitten joukkueitten kohdatessa toisensa niin maaleja on yleensä tehty enemmän toisellapuolikkaalla,jota myös nyt laitetaan lapulle.
 12. Ruotsi:Allsvenskan Jääkiekko klo.20:00 Mora - Vita Hästen Tekee pisteen D.Ljunggren @1.90 Nordicbet(sis.JA) Otetaas toinenki pojo kokeilu Allsvenskankiekkoon. Taulukossa joukkueet ovat peräkkäisilläsijoilla 8 ja 7.Pisteissä on eroa 7 Hästen hyväksi.Runkosarja lähenee loppua ja pelit vähenee.Moralle tärkeitä pelejä siis edessä ja nyt ei saa kone hyytyä.Moran takana tulee useampi jengi ihan siinä persetuntumassa.Tästä voitto niin takanatuleviin saisi lisää hajurakoa,edellyttäen tirtty,että takana tulevat hävii omat ottelunsa.Moran Ljunggren on kova poika syöttelee.Ljungren on 32 pisteestä syöttänyt 28 ja maaleja on vain 4.Ljunggren siis tykkää tarjota kaverille ja on selvästi paras syöttelijä näistä joukkueista.Viimevuonna joukkueet kohtasi kolmasti ja Ljunggren antoi noissa kaikkiaan 4 syöttöä,eli Hästen on Ljunggrenille mieluisa vastustaja pisteidenvalossa.
×
×
 • Create New...