Jump to content

flash

Aktiivi
 • Viestejä

  18
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  2
 • Pistettä

  48 [ Lahjoita ]

Maine

23

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Vierailijat

983 Profiilivierailua
 1. Alahan tulla discordiin putte
 2. Ihan hyvin kirjoitettu, mutta uskon että chatin pystyisi pitämään ja noihin mainitsemiisi epäkohtiin voisi hieman puuttua. Chatissa on pääasiassa ollut ydinporukka ehkä 20 henkeä, mutta kyllä siellä on jatkuvasti aivan uusia tyyppejä kysymään neuvoja tai muuta joihin ollaan sitten avuliaasti vastattu. Lisäksi sanoisin tuohon poronvoiman aiempaan kommenttiin, että chatissa jaetut vihjeethän ei näy missään rankingeissä, mutta uskallan väittää että chatista on saatu ne laadukkaimmat vihjeet. Tuonne vihjeosioon tuntuu monet tuottavan massavihjeitä VP pisteiden takia ja laatu on sitten usein toissijainen asia. Toki chattiinkin tulee aika paljon paskaa lähinnä tietyiltä käyttäjiltä, mutta niinkuin sanoin noihin olisi aika helppo puuttua jos vain haluaisi.
 3. Saahan ton discordin puhelimeenkin, vaikka pakko myöntää että on tuo discord aivan perseestä. En usko että jaksan siellä aktiivinen olla
 4. Juu, en tiedä mikä tuo viimeisin vetochatin sulkemiseen johtanut tapahtuma oli, mutta pääsääntöisesti vetochat on kuitenkin ollut ihan mukava paikka keskustella eri urheilulajeista ja vedoista ja porukka mikä pääsääntöisesti sitä käyttää on tullut tutuksi toisilleen ja muodostanut jonkunlaisen "yhteisön" jossa heitetään myös läppää ja yleensä kaikki sen ymmärtää. Joitain ylilyöntejä silloin tällöin tapahtuu ja sen takia olisi hyvä jos moderointi olisi hieman paremmalla mallilla. Chatin sulkeminen kuitenkin vaikuttaa hieman liioittelulta. Sääntöjen rikkojille voisi antaa ajallisia jäähyjä, esim ensiksi moderaattori antaisi varoituksen ja jos käyttäjä jatkaa niin 1 päiväksi estot chattiin ja jos lyhyen ajan sisään homma jatkuu niin sitten 3pv ja sitten viikko ja seuraavaksi permat. Ja näistä ei voisi valittaa vaan jäähyt pitäisi lusia kiltisti loppuun asti. Uskon että nämä saisi rikkojat ajattelemaan käytöstään eikä tarvitsisi kuitenkaan tulla itkemään bannien poistoa ylläpidolta mikä lienee nyt ollut tapana. Kuitenkaan ihan keppoisin perustein ei mielestäni tulisi banneja jaella (eikai me mitään natsimeininkiä haluta).
 5. Iso peukku alas kyllä tälle. Todella moni käyttäjä itse mukaan lukien pyörii täällä sivustolla pelkästään tuon vetochatin takia jossa voi jakaa nopeat vinkit hyviin kohteisiin ja keskustella vihjeistä ja sosialisoitua muiden käyttäjien kanssa. Chatissa on jaettu mielestäni myös parhaat vihjeet. Yhdyn aiempaan että moderointiin pitäisi hieman kiinnittää huomiota ja chatti voisi toimia aivan moitteettomasti jatkossakin. Nämä ongelmathan on usein lapsellisia sanaharkkoja joista sitten tehdään iso numero. Selvät rajat miten chatissa saa käyttäytyä ja joitain tasapainoisia modeja valvomaan tilannetta. Nykyisistä modeista huomannut ettei ne paljoa chatissa näy, ja jos näkyy niin aamuyön tunteina humalapäissään huonosti käyttäytyen (Banneja on jaettu lähinnä syyttä, ja oikeisiin ongelmiin ei ole puututtu).
 6. 17.11 KIERROS jatkuu, laitan näihin panossuositukset kun osa on hieman varmempia kuin toiset. Jason Zucker @ 3.25 (Betway / Nordicbet) - Panossuositus: 3/5 Eric Staal @ 3.10 (Coolbet) - Panossuositus: 3/5 Mika Zibanejad @ 3 (Coolbet) - Panossuositus: 3/5 Jason Pominville @ 5.10 - (Coolbet) Panossuositus: 2/5 Ryan Dzingel @ 4 (Betway) - Panossuositus: 2/5 Craig Smith @ 4.50 (Betway) - Panossuositus: 4/5 Connor McDavid @ 2.5 (Betway) - Panossuositus: 5/5
 7. 17.11 KIERROS Ekat maalarit 20:00 alkaviin peleihin Brayden Point @ 3.55 (Coolbet) Yanni Gourde @ 4 (Coolbet) Tyler Johnson @ 4.25 (Coolbet)
 8. 16.11 kierros: -Bergeron Patrice @ 3.0 (Coolbet) -Pominville Jason @ 5.0 (Coolbet) -Ovechkin Alexander @ 2.50 (Coolbet) -Marner Mitch @ 4.10 (Coolbet) -Scheifele Mark @ 3.0 (Betsson) -Nazem Kadri @ 4.0 (betway)
 9. Pistetäänpäs tänne nyt näitä niin tulee samalla vähän seurantaa miten menee pitemmässä juoksussa.
 10. flash

  7.10

  MLB PLAYOFFS: Alkaa 3:07 Atlanta Braves - Los Angeles Dodgers -Juoksut Yhteensä: Under 8.0 @1.86 @bet365 Harvemmin postaan vihjeitä, mutta nyt on hyvin perusteltu kohde niin postaan sen nyt tänne. Eli Braves ja Dodgers pelaavat playoffeja ja tämä on Game3. Dodgers johtaa sarjaa 2-0. Noniin asiaan. Sanomattakin on selvää että kyseessä on molemmille (erityisesti bravesille) erittäin tärkeä ottelu, ja näissä peleissä usein nähdään aika vähän juoksuja. Bravesillä aloittaa Sean Newcomb(3.90 ERA). Dodgersilla puolestaan Walker Buehler(2.90 ERA), ja kummankaan en usko montaa juoksua antavan. Newcomb ei antanut yhtään juoksua viime Dodgers kohtaamisessa. Buehler puolestaan nollasi viikko sitten Rockiesin, wild card pelissä. Kun katsotaan joukkueiden 5 viimeistä keskinäistä peliä, 5/5 on jäänyt alle 8 juoksun ja juoksuodotetta tuskin lisää pelin tärkeys. Molemmilla toki on hyviä lyöjiä, mutta ilman totaalista epäonnistumista en usko tässä ottelussa juoksuja kauheasti nähtävän.
 11. flash

  23.7

  E-Sports: CS:GO E-League premier Natus Vincere - Mousesports Alkamisaika: 00:00 Valinta: Mousesports @2.45 GG.bet NaVi voitti edellisen top level turnauksen, pudottaen kärkitiimi Astralisin välierissä. Joukkue kuitenkin on riippuvainen tähtipelaaja s1mplen huippuotteista ja vaikka he eilen ottivat 2-1 voiton fnaticista avausottelussaan, silmiin pisti s1mplen vaisu pelaaminen joka ei ollut totuttua simpleä. Tänäänkin kaikki tulee olemaan kiinni s1mplen suoritustasosta, ja eilisen perusteella voisi olettaa että mies ei ole ihan vireessä. Mousesports vuorostaan aloitti turnauksen voittamalla tähtisikermä fazen, ja eilisen perusteella näytti mielestäni parempaa cs, kuin navi. Vaikka joukkueen suomalainen tähti suNny, pelasi vaisusti, joukkueen muut tähdet ja hyvä tiimipeli toivat voiton kotiin. Mousesports vaihtoi vastikään pitkäaikaisen "support-pelaaja" stykon, vanhaan virtus.pron tähtipelaajaan snaxiin, ja heidän eka turnaus meni aivan penkinalle. Nyt kuitenkin alkaa näyttää että he alkavat saada homman toimimaan. Eilisessä pelissä nuori virolainen tähti ropz, näytti erittäin vahvoja otteita ja mikäli myös sunny ja oskar heräävät illan otteluun, navi on pahoissa vaikeuksissa. Mousesportsilla on laajempi tähtimateriaali, ja kuten aiemmin jo mainitsin, navin peli taas on vahvasti riippuvainen s1mplen huippuotteista, joka kyllä pystyy lähestulkoon yksin voittamaan pelejä, mutta eilisen esityksen perusteella oletetaan että hän ei nyt ole oikein vireessä ja mousesports tästä voiton nappaa.
 12. flash

  23.7

  E-Sports: CS:GO E-League premier Astralis - Liquid Alkamisaika: 21:00 Valinta: Total maps played over2.5 @ 2.20 @ Bet365 Perustelut: Astralis on ollut ehdoton kärkijoukkue jo pitemmän aikaa, ja todennäköisesti tästäkin voiton nappaavat. Liquid kuitenkin esitti avausottelussaan hyvää peliä, ja nollasi 2kertaisen major voittaja MiBR:n(ex-sk) 2-0. Vaikkakin mibr:n peli on pelaajavaihdoksien yms takia aika sekaisin, antoi tuo peli osviittaa liquidin vireestä. Astralis taipui yllättäen viime turnauksessa NaVille pudotuspeleissä ja tippui turnauksesta, ja tämän turnauksen avausottelussa olivat lähellä hävitä yhden kartan stand-ineillä pelaavalle cloud9:lle, mutta voittivat kuitenkin lopulta jatkoajan jälkeen puhtaasti 2-0. Eli tiivistettynä kärkijoukkue astralis on ollut hieman alavireinen huipputasoonsa nähden, ja liquid esittänyt hyvää cs, joten lähden tästä hakemaan sitä että liquid yhden mapin astralista vastaan kairaisi, kun kerrointakin sille saa mukavat @2.20. Tämä vihje ei ole kaikkein varmin vihjeistäni, joten älkää upottako kassaanne tähän, niin ei tarvitse suuttua jos menee väärin. Kuitenkin näen tämän hyvänä hakuna kevyellä panoksella, peesatkoon ken haluaa. Vaihtoehtoinen valinta: Tulosveikkaus Astralis 2-1
 13. flash

  21.7

  E-sports CS:GO E-League premier LIQUID vs MiBR Valinta: Liquid @ 2.04 gg.bet Alkamisaika: 00:00 Eli tästä lähetään hakemaan liquidin voittoa. mibr, eli vanha SK, joka on ollut pitemmän aikaa jo mahalaskussa ja pelaajanvaihdokset täydestä brassitiimistä kahteen amerikkalaiseen, on soteknut asiaa vain enemmän. Ensiksi tiimi vaihtoi pitkäaikaisen TACOn amerikkalaiseen stewie2k:hon, vaihtaen kommunkointikielen brasiliasta englanniksi, jonka jälkeen joukkueen tulokset heikkeni entisestään. Nyt aivan viimeisimpänä joukkue vaihtoi boltzin, toiseen amerikkalaiseen, Tarikiin cloud9:stä. Tämä onkin ensimmäinen virallinen matsi jossa joukkue pelaa tarikin liittymisen jälkeen. Voisi olettaa että pakka on nyt vielä enemmän sekaisin kuin mitä se oli, ainakin alkuun. Pitemmällä aikavälillä tuon joukkueen voi saada toimimaankin, mutta uskon että nyt nähdään vielä sekavaa pelaamista.Lisänä vielä mibr:n vanha menestystä kairannut kolmikko (fer,fallen,coldzera) on esittänyt pitemmän aikaa myös heikompia henk.koht otteita. Liquid taas on suorittanut ihan hyvin jo pitemmän aikaa, lukuunottamatta ESL one colognea, joka meni aika penkin alle. Jokatapauksessa uskon että liquid on paljon valmiimpi paketti ja ottaa tästä voiton, kun mibr hakee vielä peliään.
 14. Paras vihje nimenomaan on varmaan muistella miten siinä viimekskin (ja aina) käy. Ja jos on tylsää eikä betsattavaa, niin muista maltti ja odottele rauhassa että tulee taas hyviä betsikohteita. Mene vaikka kaljalle tai salille tai mitä tahansa ennemmin. Maltti on valttia näissä hommissa. Ei kuitenkaan kannata suinpäin kaikkea betseihinkään syytää, pitää opetella myös säästämään ilman että on pakko tunkee kokoajan rahaa johonkin. (tää on tärkee).
×
×
 • Create New...