Jump to content

Vode

Aktiivi
 • Viestejä

  520
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  26
 • Pistettä

  151 [ Lahjoita ]

Maine

206

4 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Paikkakunta
  Loppumaa
 • Harrastukset
  ...

Vierailijat

6 167 Profiilivierailua
 1. Vode

  VP-Uutiset

  Olen täysin samaa mieltä, uusi kausi vaan seuraavaksi. Tosin on myös ihan mielenkiintosta nähdä miten peli kulkee ku tauko on ollut meleko pitkään. Ja onhan se kiva ku on taas betsattavaa🍻👍😁😎🥇
 2. Vode

  VP-Uutiset

  Kuulemma kesäkuussa Saa availla Baareja?
 3. Vode

  Pari Muuttujaa!

  Missäpäin sä oikein oot? Melko paska tilanne... Toivottavasti hommat selkenee ja pääset pian kotosuomeen. Vältä nyt parhaasi mukaan sitä koronaa. Ps asioilla on tapana järjestyä. Tsemppiä
 4. Vode

  24.2

  Kunlun - Dinamo Riika Klo 11:30 Pikainen tipsi Kerroin 2.50 Nordicbet Tekee Pisteen E.Werek (KUNLUN) Sis ja. Kaveri iskenyt tehopinnan neljään edelliseen peliin, tänään kunlunilla edessä pakkovoitto. niin eiköhän kaverit laita kaiken likoon ja ota rutiinivoiton ja Werek Kirjauta itselleen tehopisteen!
 5. Vode

  18.2

  UCL KLO 22:00 ATLETICO MADRID - LIVERPOOL Antaa Syötön Maaliin: Sadio Mane Kerroin 6.0 COOLBET Poolin Taiturit tänään liekeissä Madridin areenalla Odotettavissa maaleja? No ainaki yksi siellä tulee ja siihen tulee syöttöpisteen kirjauttamaan MANE (livepool) Vaikka Mane yleensä on Mukana maalintekijänä, niin tänään haetaan kaverille syöttöpistettä. On maalintekotaito joukkueessa niin paljon että yhden syötön saalistaminen tänään ei pitäisi olla vaikeaa. Otteluhan tulee olemaan todennäköisesti tasainen ja en yhtään ihmettelisi vaikka päättyisikin 0-1 liverpoolille.
 6. Vode

  15.2

  ENGLANTI: Championship - Kierros 33 KLO 17:00 Preston - Millwall Vihje - Preston Voittaa Ottelun Kerroin 2.20 Coolbet Kotijoukkue pelaa hyvää futista tällä hetkellä, viimeaikaiset otteet ovat olleet vakuuttavia ja joukkue aikookin selvästi pelata itsensä 6 parhaan joukkoon Championshipissä. Tästä ottelusta voitto heikkoa Millwallia vastaan, ei pitäsi olla Prestonille mikään ongelma. Preston on voittanut 5:stä viime ottelustaan 4 ja Yhden (1) pelannut tasan. Kuntokäyrässä Preston on Viiden (5) viimeisen ottelun mukaan kärjessä, tehdyt maalit 10 ja päästetyt 3 kappaletta! Edellinen Hedari meni Prestonille 3-2 lukemin ja tässä ottelussa millwall teki vielä tuon 3-2 kavennus maalin ajassa 90+6.
 7. Vode

  12.2

  SPORT - KALPA KLO 18:30 Vihje KALPA -1.5 Kerroin 3.20 Bethard Sport on tällähetkellä pelillisesti aivan sekaisin, joukkue roikkuu pelistä toiseen tuurilla mukana ja turpaan yleensä tulee. Kalpa taistelee vielä poffipaikasta ja varmasti tulee täydellä höngällä hakemaan pisteet vaasasta Selvin numeroin. kalpa on pelannut hyvin tammikuun ja nyt helmikuun luulisi menevän yhtä hyvällä buugilla, Sportilla on valmennuksen kanssa ongelmia ja ei tuo jumbosija tällä kaudella kaukana ole. eikä tuolla vaasassa muutenkaa tuo kiekko taida tälläkaudella olla se JUTTU! En näe tälle ottelulle kun yhden selvän voittajaehdokkaan ja se on KALPA VARSINAISELLA PELIAJALLA!
 8. Pelicans - Kalpa Klo 18:30 Tekee maalin ottelussa sis ja Järvinen Matti KALPA Kerroin 3.65 Unibet Järvismasa on ollu tälläkaudella kovassa liekissä, pisteitä tulee pelistä toiseeen ja maaleja myös samalla tahdilla. En näe syytä miksi Järvismasa ei tänään maaliverkkoa heiluttaisi Lahdessa pelicansin kustannuksella. Kalpan Edellisessä pelissäkin järvismasa onnistui maalinteossa (kärppiä vastaan) niin vireet on ainakin kohdillaan. voittajaa en tähän otteluun halua veikata, koska lahti on vaikea paikka vastustajalle. Niin ja minulle riittää että Matti Järvinen iskee maalin niin tämä kohde menee oikein. Riittää siis että järvismasa sikee vaikka jatkoajalla ja saat rahat takaisin 3.65 kertaisena! Mielestäni hyvätarjous vaikka itse sanonkin. nyt saunaan ja seuraamaan sitten peleja HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!
 9. Los Angeles Kings - Arizona Coyotes Klo 4.30 Conor Garland (Arizona) vähintään 1 syöttöpiste sis ja. Kerroin 3.220 pinnacle Garland on pelannut hyvin viimeaikoina ja ollut usein mukana kun Arizona on maalin tehnyt. Peluutetaan mahdollisesti ylivoimassa,(ykköskentässä, myös kaveri todennäköisesti) kova laukaus ja pelisilmää juuri näissä ylivoimatilanteissa. Eiköhän Kings tänään joudu toteamaan että kaveri on liian taitava. Oma veikkaus 1+1 conorille.
 10. Buffalo Sabres - Montreal Canadiens Klo 02.00 Vihje Tekee maalin sis ja. Reinhart Sam Buffalo Kerroin 3.6 unibet Buffalo Reinhart on tehoillut viimepeleissä ja ylivoimallakin kaveria pistetään jäälle. Kaveri laukoo paljon peleissä ja sitä kautta niitä maaleja yleensä tulee, kun on paikka niin Sam laukoo. Kahteen edelliseen peliin kaverin molemmissa ollut maalintekijänä.
 11. ILVES - LUKKO KLO 18:30 Tips Tekee pisteen ottelussa - Westerholm, Pathrik LUKKO Sis ja. @2.10 UNIBET Tänään Liigan Kovavireisin mutta ei välttämättä parasjoukkue lähtee vierailemaan tammppereelle. ottelu tulee olemaan tiukka ja maalejakaan tuskin ihan kauheasti nähdään.. Katsoin että lukon Patrik Westerholm saa pisteelle niin maistuvaa kerrointa että siihen on pakko tarttua. kaveri painelee hyvällä tahdilla pisteitä ja on pelaamassa ylivoimaa. Näissä tiukoissa matseissa kun yleensä nuo ylivoimat ovat niitä hetkiä kun maaleja tulee. Niin siksi tämä kohde on mielestäni hyvä ja maistuva samaan aikaan. Onnea ja toivottavasti lukon kaveri pääsee tänään pisteille niin saadaan VIHJE HIMAAN!
 12. Kalpa - Kärpät KLO 18:30 Tips Kärpät Team Total Over 3.5 Kerroin @2.5 Unibet ja turinoihin..... kalpa on ihan ok joukkue, mutta kun pelataan kuopionlentokentällä, niin kärppien luisteluvoima tulee esiin ja se tulee olee tänään se syy, miksi kärpät voittavat ja tulevat tekemään maaleja. kärppien koko joukkue on niin kova luistelussa että iso kaukalo antaa heille edun tässä, vaikka onkin kyseessä kalpan kotipeli, niin silti kärpät tulee hyötymään isosta kaukalosta enemmän. Plus kärppien maalintekotaito, Pelien jäädyttäminen ja Joukkueena puolustaminen tulee olemaan tänään se,miksi kärpät tämän ottelut tulee voittamaan ja tekemään ne 4 tarvittavaa maalia että tämä kohde menee oikein. toivotaan tehoja kärppien tähdiltä.
 13. SønderjyskE-Frederikshavn White Hawks KLO 20:00 Jääkiekko! Vihje : Otteluvoittaja & Maaleja yhteensä - Mukaan lukien jatkoaika ja rangaistuslaukauskilpailu : SONDERJYSKE&OVER 5.5 Kerroin 3.55 Unibet Kotijoukkue on pelannut viimeiset 10peliä liigan parasta kiekkoa, eikä vierasjoukkue ole suorittanut sillä tasolla millä pitäisi. Tämä ottelu tulee menemään täysin selvästi kotijoukkueelle. Tässä liigassa maaleja tuleee ja tämänhetken kuuminjoukkue on jyske. vaikka jyske kärsikin viime ottelussa "oudon tappion" niin tänään kavereilla on varmasti kotihallissa energiat kohillaan ja ottelu tulee jyskelle ennenpitkään kääntymään. toivotaan paljon maaleja ja jyskelle onnistumisia niin saadaan tämäkin kohde uimaan maalin
×
×
 • Create New...