Jump to content

Vode

Aktiivi
 • Viestejä

  508
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  22
 • Pistettä

  136 [ Lahjoita ]

Maine

198

4 Seuraajaa

Tietoa

Profiilitiedot

 • Paikkakunta
  Loppumaa
 • Harrastukset
  ...

Vierailijat

5 888 Profiilivierailua
 1. ILVES - LUKKO KLO 18:30 Tips Tekee pisteen ottelussa - Westerholm, Pathrik LUKKO Sis ja. @2.10 UNIBET Tänään Liigan Kovavireisin mutta ei välttämättä parasjoukkue lähtee vierailemaan tammppereelle. ottelu tulee olemaan tiukka ja maalejakaan tuskin ihan kauheasti nähdään.. Katsoin että lukon Patrik Westerholm saa pisteelle niin maistuvaa kerrointa että siihen on pakko tarttua. kaveri painelee hyvällä tahdilla pisteitä ja on pelaamassa ylivoimaa. Näissä tiukoissa matseissa kun yleensä nuo ylivoimat ovat niitä hetkiä kun maaleja tulee. Niin siksi tämä kohde on mielestäni hyvä ja maistuva samaan aikaan. Onnea ja toivottavasti lukon kaveri pääsee tänään pisteille niin saadaan VIHJE HIMAAN!
 2. Kalpa - Kärpät KLO 18:30 Tips Kärpät Team Total Over 3.5 Kerroin @2.5 Unibet ja turinoihin..... kalpa on ihan ok joukkue, mutta kun pelataan kuopionlentokentällä, niin kärppien luisteluvoima tulee esiin ja se tulee olee tänään se syy, miksi kärpät voittavat ja tulevat tekemään maaleja. kärppien koko joukkue on niin kova luistelussa että iso kaukalo antaa heille edun tässä, vaikka onkin kyseessä kalpan kotipeli, niin silti kärpät tulee hyötymään isosta kaukalosta enemmän. Plus kärppien maalintekotaito, Pelien jäädyttäminen ja Joukkueena puolustaminen tulee olemaan tänään se,miksi kärpät tämän ottelut tulee voittamaan ja tekemään ne 4 tarvittavaa maalia että tämä kohde menee oikein. toivotaan tehoja kärppien tähdiltä.
 3. SønderjyskE-Frederikshavn White Hawks KLO 20:00 Jääkiekko! Vihje : Otteluvoittaja & Maaleja yhteensä - Mukaan lukien jatkoaika ja rangaistuslaukauskilpailu : SONDERJYSKE&OVER 5.5 Kerroin 3.55 Unibet Kotijoukkue on pelannut viimeiset 10peliä liigan parasta kiekkoa, eikä vierasjoukkue ole suorittanut sillä tasolla millä pitäisi. Tämä ottelu tulee menemään täysin selvästi kotijoukkueelle. Tässä liigassa maaleja tuleee ja tämänhetken kuuminjoukkue on jyske. vaikka jyske kärsikin viime ottelussa "oudon tappion" niin tänään kavereilla on varmasti kotihallissa energiat kohillaan ja ottelu tulee jyskelle ennenpitkään kääntymään. toivotaan paljon maaleja ja jyskelle onnistumisia niin saadaan tämäkin kohde uimaan maalin
 4. HC GKS Katowice - GKS Tychy KLO 19:30 Vihje - Yli 4.5 Maalia Kerroin 1.80 Unibet Katowice saa vieraakseen vireessä olevan sarjakärjen! Kotijoukkue on ottanut edelliset 2 ottelua kotona Tychya vastaan ja otteluissa on tehty 7 maalia. tulokset 4-3 4-3 katowicelle. tällähetkellä joukkueet pelailevat useamman maalin pelejä. ja tychy on kovassa vireessä, tychy peleissä tulee maaleja noin 6.1 maalia per ottelu. Katowicen sama lukema näyttää 4.8 maalia per ottelu. tähän sen enempää kirjoittelematta jätän tämän tähän ja toivon puolaan paljon maaleja! Tämä kohde menee oikein kun ottelussa tulee vähintään 5 maalia! normaalipeliaika.
 5. Vode

  24.1

  Aalborg Pirates - SønderjyskE klo 20:30 SønderjyskE TT over 2.5 Kerroin 2.23 Unibet on tällähetkellä liigan kuumin joukkue, mutta kotijoukkuettta jyske ei ole viimeaikoina päässyt voittamaan. nyt siihen on oiva tilaisuus, kun Aaborgilla on pientä ongelmaa pelissään. Jos jyske pelaa samallatavalla kun 3 viimesintä otteluaan, tämä menee jyskelle selvinnumeroin. myös hyvä kohde tähän otteluun on kokeilla jysken suoraa voittoa. kerroin on maukas yli 3:n
 6. Vode

  23.1

  LIIGA KLO 18:30 Ilves - Kärpät Vihje - Under 5 kerroin 1.90 Unibet Kaksi kovaa kohtaavat tampereella, joukkueiden välisissä peleissä ei maaleja ole kauheesti nähty.Enkä usko että tänäänkään niitä tullaan näkemään. 5 edelliestä keskinäisestä Tampereella pelatusta ottelusta, 4 pelissä on tullut alle 5 maalia! ja kerran on tasan 5 maalia tullut ottelussa. Niin lähtökohtasestihan tämä on underi, jos yhään edellisiin otteluihin voi verrata. Molemmilla joukkueilla on laaduskas viisikkopuolustaminen ja jokainen pelaaja myös tulee puolustamaan ku kiekko menetetään. Maalivahdit ovat liigan parhaimmistoa, pakisto myös! Jos joukkueet pysyvät pois jäähyaitiosta ja maalivahdit ovat tasollaan niin tämä ottelu tulee olemaan todella vähä maalinen. Oma tulosveikkaus 2-2 Kohde menee oikein jos ottelun varsinaisella peliajalla tulee alle 5 maalia! Tasan 5 maalia VOID
 7. joo se ois hyvä jos aktiivit sais chattaa
 8. Vode

  22.1

  NHL 03:00 Minnestoa vs Detroit Tekee vähintään 2 pistettä - Sisältää jatkoajan, Pois lukien rangaistuslaukauskilpailu Atkinson, Cam Kerroin 4.50 Unibet Atkinson, Cam on ollut kovassa lennossa, niinkun koko Sinitakkien joukkue.kaveri on painelee maaleja ja pisteitä pelistä toiseen.Tänään Nationwide Arenalla Cam tekee ainakin sen kaksi pistettä... jetsin peleissä kun on tapana että joukkue päästää sen 4 maalia.. itse uumoilin että onko se Patrik vai Cam kumpi tänään joukkueensa voittoon johdattaa, niin valitsin Cam Atkinsonin.sen verran kovassa vireessä tämä kaveri on tällähetkellä! .
 9. Vode

  19.1

  Cercle Brugge - Royal Antwerp klo 15:30 VALINTA Tulos + maalien määrä 1.5 : Vieras + yli Kerroin 2.13 Unibet Pikainen tipsi***** Sarjajumbo saa kotona vastaansa sarja nelosen, voitolla antwerp nousee jaetulle 2sijalle, eli panosta ottelussa on.Ei tosin kotijoukkueella mut vieraillaBelgiassa muutenkin tulee maaleja peleissä se 2.0 per peli,niin tämä on oiva kohde siinä tapauksessa.vieraat tekevät vähintään 2 maalia ja voittavat ottelun. oma tulosveikkaus 1-3 Antwerp voittaa!
 10. Vode

  18.1

  NHL KLO 22:00 Vihje - Edmonton voittaa varsinaisella Kerroin 2.30 Coolbet Oilerssilla on kova tahti päällä ja Superstarat painelevat joukkueelle maaleja ja pakit tekevät parhaansa. Edmontonista ei muutenkaan ole helppoa hakea pisteitä mukaan Nyt kun Edmonton on kauheassa vireessä, niin täysin selvä homma kuka on tämän ottelun kunkku ja kuka oppipojan roolissa..Ei ole huonosti pelannu coyoteskaan, mutta ei joukkue voittoja kauheesti ole napannut ja kaiken lisäksi Raanta on loukkaantuneena ja taitaa tuo HILL jatkaa siellä maalila.Edmonton Voittaa varsinaisella peliajalla niin tämä kohde meneen oikein.
 11. Vode

  18.1

  SHL KLO 19:00 Oskahamn - Leksand Vihje - 1x Kerroin 1.53 Williamhill Oskarhamn on kovassa liidossa, kotiluolassa on kaatunut viimeaikoina sarjan kovimpia joukkueita, kuten viimeisimmäksi, frölunda 4-2 ja sitä ennen kaatui luleå selvin 5-1 luvuin... Joten ei ole häntäpään joukkue leksandilla, kyllä suoraan voittoon mahdollisuuksia. kerroin on vielä pelattava kun saa yli 1.50 tuplakohteelle (1x) tasapeli tai kotijoukkueen voitto, niin tämä kohde menee oikein.
 12. Vode

  17.1

  Liiga klo 18.30 KalPa-Sport Vihje Tekee maalin Järvinen Matti (KALPA ) sis. ja Kerroin 4.00 Unibet Järvinen on paineli tuossa jukureitakin vastaan 4maalia, eli peli näyttäisi kulkevan. Kalpa muutenki pelaa kotona hyvää kiekkoa ja järviselle on tarjolla ylivoimaaa ja onnistuu myös 5vs5 pelissä tekeemään itselleen hyviä maalinteko paikkoja. vireelläähän nää menee niin otetaan järviselle se maali tänään. tulosveikkaus kalpavoittaa 5-2 ja järvinen 2+1 "Matti Järvinen on tällä hetkellä KalPan sisäisessä pistepörssissä kolmantena, pistein 12+13=25. Järvinen on parhaalla Liiga-kaudellaan onnistunut tekemään 30 pistettä, joten espoolaishyökkääjän tähtäimessä on jo rikkoutuneen maaliennätyksen lisäksi uusi henkilökohtainen piste-ennätys Liiga-tasolla." lainattu kalpan sivuilta.
 13. Vode

  16.1

  Ac Oulu - Rops ALKAA KLO 13:00 vihje ROPS Kerroin 2.16 COOLBET Lainaus AC Oulun valmentajan haastattelusta. "Peli voi olla kaikkea maan ja taivaan väliltä. Toki toivon pelissämme näkyvän sellaisia asioita, joita olemme vieneet eteenpäin. Olemme käyneet läpi puolustuspeliä sekä hyökkäykseen muutamaa mallia murtautumiseen ja avaamiseen, Ahola toteaa. Päävalmentaja sanoo antavansa koko pelaajistolle aikaa kentällä. – Puoliajalla nähdään aika paljon vaihtoja. Ketään testipelaajaa ei ole mukana. Emme keskity vastustajaan vaan oman tekemisemme tasoon." Eiköhän tuo valmentajan haastattelu kerro kaiken olennaisen tähän peliin. Ac Oulu harjoitellut vasta 2viikkoa yhdessä ja puoliajalla on odotettavissa kierrätystä Rops LiiGa joukkueena tulee viemään tämän pelin perus tekemisellä!
 14. Vode

  16.1

  KHL Klo 11.30 Vihje - omsk team TOTAL OVER 2.5 KERROIN 1.88 unibet omsk voitti edellisen pelin 5-2 ja helpot pisteet näyttäisi kelpaavan omskille, eiköhän omsk rutiinilla sen 3 maalia tee. Ottaen täyden pistepotin vladivostokin reissulta! Vostokki oli aika vastaantulija edellisessä kohtaamisessa.
 15. Vode

  15.1

  NHL KLO 03:00 St Louis Blues-Philadelphia Flyers Vihje - St Louis Blues Kerroin 1.93 COOLBET Blues on voittanut 9/10 edellisesta kotiottelustaan. Philly taas on hävinnyt 4/5 viimeisintä vieraspeliään. kaksi viimeisintä keskinäistä on mennyt Bluesille joten luotan siihen että menee tänäänkin. Bluessin peli se vaan kulkee tällähetkellä ja mikäs siinä kun peli kulkee ja pisteitä tulee, ei siinä kannata alkaa mitään muuttamaan. vaikea ilta on tulossa phillylle tulosveikkaus 6-2 Blues voittaa
×
×
 • Create New...