Jump to content

Kalastaja

Aktiivi
 • Viestejä

  1 125
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  39
 • Pistettä

  88 [ Lahjoita ]

Maine

647

5 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Vierailijat

8 467 Profiilivierailua
 1. Eihän tuo TIS vihje osunut? tuossahan oli yli 400 tuhatta katsojaa ja vihje oli, alle 400 tuhatta tai tasan keskikatsojamäärä ja finnpanel ilmoittaa keskikatsojamääräksi tuolle ohjelmalle 446000 katsojaa 🤔 E. Ihan oikein tuo ilmeisesti oli 👍
 2. Kalastaja

  VP-Uutiset

  Kukaan ei uskalla vihjata koronan takia!
 3. Tota.. Tässähän mennään tuolla @1.77 kertoimella, jos oikein ymmärrän ja tiedä miks tuota vanhaa alkaa edes sotkee tuohon ratkaisevaan kohtaan ja yritetään tarjota sitä 🤔
 4. Kalastaja

  17.3

  NPL Queensland. Capalaba FC - Brisbane strikers valinta, O 3.5 kertoimella 1.60 William Hill alkamisaika: 11.30 Urheileva maailma on poikkeuksellisessa tilassa, kun suurin osa sarjoista on tauolla, mutta muutamissa maissa vielä sarjat pyörii täydellä höyryllä ja Australiassa sarjoja ei olla laitettu pannaan. NPL Queensland on myös poikkeuksellisen runsas maalinen sarja ja tavatonta ei ole, että lukemat 90 minuutin jälkeen on luokkaa 4-3 5-2 7-0 jne. Ja tässä mennään vahvasti kertoimen mukaan, joka heittelee maailmalla hyvin suuresti ja William Hillin @1.61 kerroin on todella hyvä tarjous, koska esimerkiksi Coolbet tarjoaa tällä hetkellä O 5 @1.5 jossa siis tasan viidellä maalilla panos palautuu takaisin, kun William Hillin tarjouksessa neljä maalia riittää vedon osumiseen. Pelionnea. E. Korjasin kertoimen, kun tuo tippui @1.61 - > @1.6 kirjoituksen aikana. Tilanne Australiassa on myös muuttunut ja otteluja ollaan sielläkin alettu siirtämään toiseen ajankohtaan, turvallisuus syihin vedoten, johon tämäkin ottelu kuuluu ja peliä ei pelata toistaiseksi. Jos oikein olen ymmärtänyt, niin Australiassa sarjat on keskeytetty huhtikuun 14. Päivään asti.
 5. Viime kesäkuussa tullut vihjauskisan vähiten vihjeitä 139 kpl. ja nytten näyttää pahasti siltä, että tuo ennätys voi rikkoutua 😕 aika moni sarja on vähintään tuonne huhtikuulle tauolla ja monet sarjat ollaan keskeytetty lopullisesti. Toki tuolla vielä vihjattavaa riittää toistaiseksi.
 6. Kalastaja

  12.3

  Liiga. Kalpa - Lukko valinta, Lukko kertoimella 1.77 Nordicbet alkamisaika: 18.30 Liigassa on enää kaksi kierrosta runkosarjaa jäljellä, poislukien Tappara ja Ilves joilla ei ole kuin yksi ottelu. Tappara linkyttyy tässä vahvasti Lukkoon. Tappara on kerännyt pisteen enemmän kuin Lukko, mutta sillä on tosiaan ottelu vähemmän jäljellä ja Lukolla on vielä mahdollisuus siis nousta Tapparan ohi. Lukon loppu runkosarja on sanalla sanoen ollut yhtä tykitystä ja esimerkiksi se laittoi ennen kautta suurimmaksi mestari suosikiksi Kärpät täysin köysiin edellisessä ottelussa ensimmäisessä erässä vieden sen 4-0 ja josta Kärpät ei toipunut koko pelin aikana, vaan Lukko kävi ottamassa todellisen niskalenkin Kärpistä 5-1 voitolla raksilasta. Lukko on tehnyt runkosarjassa eniten maaleja ja sen puolustus on ollut pidempään sarjan parasta, joka ei sinänsä yllätä, koska Lukon alivoima on ollut koko kauden mittapuulla toisiksi parasta. Väli Huomiona vastustaja Kalpan yv on ollut sarjan heikoin. Lukon tilanne tulee pitämään sitä loppuun asti latautuneena ja tässä tapauksessa ohipelin vaara on minimaalinen, joita yleensä paremmilla joukkueilla tulee loppukaudesta arkipeleissä vieraissa. Lukko ja Kalpa on kohdannut kauden aikana kolmesti, joista kaksi on mennyt Lukolle ja kolme viikkoa sitten Raumalla oli totaali tyrmäys, kun kettu paidat vei ottelun 7-0 Kunhan Lukko vie varsinaisella peliajalla, niin veto menee oikein. Pelionnea.
 7. NHL. Los Angeles Kings - Ottawa Senators valinta, Los Angeles Kings kertoimella 2 PAF alkamisaika: 04.30 NHL alkaa olemaan loppu metreillä ja läntisen konferenssin jumbo Los Angeles Kings on äitynyt loistavaan vireeseen, voittaen kuusi edellistä ottelua. Viimeinen sulka hattuun sillä tuli, kun se kaatoi kotona Coloradon 3-1 ja pelasi muutenkin mallikkaan pelin. Los Angelesin pelaaminen koko kaudella ei muutenkaan ole jäänyt kiinni kotipeleistä, vaan suurin akileenkantapää on sillä ollut vieraspelit. Kotona se on pelannut 33 ottelua ja kerännyt mukavat 14 suoraa voittoa ja jatkoajalle se on edennyt kuusi kertaa, voittaen noista kaksi ja 13 kertaa se on hävinnyt varsinaisella peliajalla. Maaliero on hitusen plussalla. Vierasjoukkue Ottawa lukeutuu itäisen konferenssin häntäpään joukkueisiin ja ainoastaan koko sarjan surkein joukkue Detroit löytyy sen takana. Ottawan heikkous on ollut päästetyt maalit ja se on päästänyt koko sarjassa toiseksi eniten maaleja ja kuten losilla, niin vieraspelit on pahasti yskinyt. Ottawa on pelannut 33 vieraspeliä, joista se on onnistunut voittamaan ainoastaan viisi varsinaisella ja kahdeksan kertaa se on venyttänyt peliä jatkoajalle, voittaen noista kaksi ja häviten kuusi. 22 kertaa se on poistunut häviäjänä suoraan 60 minuutin jälkeen. Senatorssin maalit vieraspeleissä on 50 maalin verran pakkasen puolella. Yksi merkittävin syy vetoon on myös, että peli on Ottawalle b2b peli ja kun tässä kohtaa kautta se pelaa lähinnä kunniasta, joka joka yleensä näkyy juurikin noissa koti/vieras tilastoissa, niin losi nousee oikein hyvän tuntuiseksi veto valinnaksi. On sanomatta selvää, että b2b peli vaikuttaa joukkueen suorituskykyyn ja vailla panosta on hankala nähdä, että Ottawa tulisi taistelemaan tässä verispäin voitosta, kun taas losi pelaa kotiyleisölle ja maksaville katsojille. lukemat 4,5-1,2 on kodille tässä lähellä. Kunhan Los Angeles Kings voittaa varsinaisen peliajan puitteissa, niin veto menee oikein. Pelionnea!
 8. SHL. Skellefteå - Växjö valinta, Skellefteå kertoimella 1.77 PAF alkamisaika: 20.00 Ruotsin pääsarjatason jääkiekkoa ja tässä kotijoukkueen kelkkaan voisi lähteä muutenkin, mutta sarjataulukon tilanne vielä puoltaa kotia tässä. Skellefteå tulee jatkamaan pudotuspeleihin. Se on sarja kakkonen, mutta häviämällä loput kaksi ottelua, se voisi jopa menettää kotiedun, kun viidentenä oleva HV-71 on ainoastaan kolme pistettä sitä perässä. Växjö tulee myös jatkamaan kevättä, mutta ns. sääli pudotuspeleissä ja sen tilanne on selkeästi stabiilimpi, kun sijoitus tulee olemaan 10 kävi sillä itsellä tai muilla miten vain lopuissa otteluissa. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kolme kertaa ja jokaisella kerralla vieraat on poistunut kaukalosta voittajana ja kaksi kertaa noista on mennyt Skellefteålle ja tänään se tulee ottamaan kauden kolmannen voiton Växjöstä ja ensimmäisen kotivoiton näiden joukkueiden välisissä kamppailuissa tällä kaudella. Pelionnea!
 9. NHL. Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes valinta, Carolina Hurricanes - 1 kertoimella 2.07 PAF alkamisaika: 01.30 Detroitin kausi on ollut todella synkeä. Se on 70 ottelussa kerännyt 39 pistettä ja tehnyt maaleja ainoastaan 143 ja päästettyjä on peräti 262 joten maalit on 119 maalin verran pakkasella! Luvut on aivan omissa luokissaan muihin nähden. Odotinkin, että Detroit tulee keräämään joitain jämä pisteitä juurikin kotona loppu kaudesta ja tällä hetkellä sillä on peräti kaksi voittoa juurikin kotona, mutta on hyvin luultavaa, että tuo suonenveto tulee päätöksen ensi yönä, kun Carolina Hurricanes asettuu sitä vastaan. Carolina Hurricanes otti kreivin aikaan kaksi tärkeää voittoa kahdesta edellisestä pelistä pudotuspelejä ajatellen, koska myös Itäisessä konferenssissa pudotuspeleihin paikat on todella monella vielä auki ja Carolina Hurricanes on yksi noista joukkueista. Carolina on 67 ottelussa tehnyt 217 maalia ja sille ollaan tehty 191 eli maalit on plussalla 26 maalin verran. Eli Detroitilla on maalierossa matkaa Carolinaan käsittämättömät 145 maalia, joka on ottelua kohden reilu kaksi maalia Carolinalle keskimäärin. Carolina Hurricanes on sarjan eliittiä maalipaikkojen luonnissa Teräväisen ja Ahon johdolla ja ensi yönä vastaan asettuu yksi sarjan heikoimmista puolustuksista ja vimmatusti kevään karkeloihin hamuava Carolina tulee hyvin suurella todennäköisyydellä ottamaan tästä pisteet matkaan ja tasoitusveto tässä kohtaa kelpaa. 25 edellisestä vieraspelistä Carolina on voittanut varsinaisella peliajalla 11 ottelua, joista 10 on toteutunut yli maalin erolla ja ensi yönä se tulee hyvin luultavasti lisäämään tuohon tilastoon yhden lisää. Pelionnea!
 10. Kalastaja

  8.3

  Bunesliigaa Bayern Munchen - Augsburg valinta, kulmapotkut Bayern Munchen O 7.5 kertoimella 1.61 PAF alkamisaika: 16.30 Tämäkin peli alkaa piakkoin, niin nopeasti pari tilastoa. 11,11,9,9,12 on viiden viimeisen kotipelin tilastot Bayernin osalta kulmissa. Joukkueet kun kohtasivat edellisen kerran Augsburgissa, niin kulmat menivät Munchenille 7-3 ja tänään kotona tuo tilasto kasvaa 2-5 kulmapotkun verran ja kulmat menee luokkaa 10-2 Munchenin hyväksi. Pelionnea!
 11. Kalastaja

  8.3

  DEL. Mannheim - Schwenninger valinta, Mannheim - 1.5 kertoimella 1.6 Coolbet. alkamisaika: 15.00 Otetaan nopea, kun peli alkaa piakkoin. Saksan pääsarja jääkiekkoa, jossa kotijoukkue Mannheim sarja kakkonen saa kotona vastaan sarja jumbo Schwenningerin jolle pelissä ei ole panosta. Schwenninger on myös sarjan huonoin vierailija, jolla on 25 vieraspelissä ainoastaan kaksi voittoa, joista toinen on varsinaisella peliajalla ja tappioita on peräti 19 varsinaisella vieraissa. Mannheim on sarja kakkonen, mutta sen takana on pisteen päässä Straubing, eli tässä Mannheimilla ei ole varaa ns. ohi peliin, eikä sellaista nytten muutenkaan yleensä kotona tule. Kunhan Mannheim voittaa vähintään kahdella maalilla varsinaisella peliajalla, niin veto menee oikein. Pelionnea!
 12. Kalastaja

  7.3

  NHL. New York Islanders - Carolina Hurricanes valinta, Carolina Hurricanes +1 kertoimella 1.65 Nordicbet. alkamisaika: 20.00 NHL jatkuu tänään joukkueiden osalta suomen aikaan prime time pelillä ja kyseessä on joukkueille todella tärkeistä pisteistä kyse ja näkisin tässä tasapeli todennäköisyyden olevan kohollaan, koska kyseessä on saman divisioonan joukkueista. Islanders on kiinni tällä hetkellä viimeisessä pudotuspeli paikasta ja Carolina vaanii ottelun vähemmän pelanneena kolmen pisteen päässä. Erohan ei sinänsä kuulosta suurelta, mutta ottelut alkavat käymään vähiin ja tässä kohtaa kautta Carolinan tappio voisi olla kohtalokas pudotuspeli haaveiden suhteen. Kummankaan viime aikainen vire ei ole ollut kummoinen ja pistekkin varsinaisella on tärkeä. Ottelun merkityksellisyyden, ajankohdan ja joukkueiden vireiden vuoksi näkisin Carolinan maalin tasoituksen olevan oiva haku tässä kohtaa tuolla kertoimella. Pelionnea!
 13. Kalastaja

  7.3

  Valioliiga. Liverpool - Bournemouth valinta, ensimmäinen puoliaika Liverpool kertoimella 1.66 Coolbet. alkamisaika: 14.30 Liverpoolin kausi on ollut yhtä lentoa ja se ei ole hävinnyt sarjassa kuin yhden ainoan pelin, kun viime viikonloppuna se hävisi Watfordille vieraissa 0-3 Liverooolilla muutenkin edelliset neljä ottelua kaikki kilpailut huomioiden, on ollut hieman vaikeaa, kun se on hävinyt peräti kolmesti jääden noissa kolmessa pelissä nollille. Liverooolilla on myös edessä elintärkeä Mestarien liiga ottelu kotona ja peliin mahdollisesti tulee pientä kierrätystä. Mutta vaikka pooli on lähes valioliigan mestari ja edessä on tärkeä kamppailu, niin peli kotona velvoittaa aina ja uskoisin, että tässä tullaan ottelun alkuun isolla höyryllä ja yritetään katkaista kahteen otteluun venynyt maalittomuus. Liverpoolille ensimmäiset puoliajat on ollut koko kauden vahvoja ja etenkin kotona se ratkonut pelejä jo ensimmäisellä puoliajalla ja 14 kotiottelusta, se on 11 kertaa lähtenyt puoliajalle johtoasemassa. Vierasjoukkue Bournemouthin puolustus on ollut koko kauden vuotava ja tasoero isäntiin on suuri. Pelionnea!
 14. Kalastaja

  6.3

  NHL. Vancouver Canucks - Colorado Avelanche valinta, O 5.5 kertoimella 1.82 Coolbet. alkamisaika: 05.00 Vancouver on yksi koko sarjan runsas maalisten peleissä kunnostautunut joukkue ja sen peleissä on syntynyt keskimäärin 6.2 maalia ja O 5.5 raja on rikkoutunut 66 pelissä peräti 41 kertaa, joka tekee 62.12% kaikista peleistä, eli kerroin tuolle overille tasaisella tahdilla on 1.6 luokkaa, että rajaa pelaaamalla olisi saanut omansa takaisin. Tuo ei varsinaisesti yllätä, kun sen mitä olen katsonut Vancouverin pelejä, niin peleissä tulee tilanteita hyvällä prosentilla molempiin päihin ja Vancouverilla on henkilökohtaista talenttia ja nuo omat paikat myös realisoituu monesti myös maaleiksi ja välillä myös kunnon ryöpsähdyksi, mutta vastapainona myös vastustaja on rokotellut usein. Colorado lukeutuu ehkä vähä maalisemmaksi, mutta ei sitäkään voi pitää mitenkään äly underina. 66 pelissä maaleja on tullut ottelua kohden 5.9 ja O 5.5 raja on mennyt 32 kertaa yli, eli Coloradon kohdalla ollaan jo hitusen päälle kahden kertoimessa, että rahansa olisi saanut takaisin, lyöden joka peliin overia. No kertoimet toki jokaiseen peliin on omansa, mutta itse näkisin tässä ihan hyvän mahdollisuuden tuolle rajan ylitykselle, juurikin kotijoukkueen johdosta. Vancouver lukeutuu myös niihin joukkueisiin, jotka ei kaihda ottaa maalivahtia poies, vaikka se olisi kolmen maalin takaa-ajo asemassa ja lopussa 1-4 tappio voi muuttuua herkästi 1-5 2-5 lukemiinkin, jotka heitän tässä tulosveikkaukseksi. Pelionnea!
 15. Kalastaja

  6.3

  Liiga. Pelicans - Ilves valinta, ensimmäinen erä. Ilves kertoimella 1.76 Comeon. alkamisaika: 18.30 Toissa päivänä Pelicans oli esillä ja tilanne ei ole muuttunut tuosta paljoa. Toki Sporttia vastaan tilanne oli luultavasti lohduttomampi, kun Pelicansien junnut pelasivat oman pelin samaan aikaan ja Pelicans ei meinannut saada edes kolmea ketjua kasaan. No oli miten oli, mutta Pelicans on tällä hetkellä mopolla moottoritiellä ja yli jyräys vaanii joka pelissä. Pelicans mahdollisesti saa pisteitä (ehkä) sieltä tai täältä, mutta tämän kauden Ilvekseltä niitä ei luultavimmin tule, kun Ilves vielä tavoittelee parhaassa tapauksessa sijaa kaksi. Ipalla on kohtalainen loppu ohjelma tuon tavoitteen saavuttamiseksi, suurin haaste pelillisesti on heti huomenna, kun se kohtaa HIFK:n kotona. On sanomatta selvää, että Ilvekselle olisi edullista laittaa peli ns. nippuun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kuten ensimmäisessä erässä ja sillä luonnollisesti on junioreita vastaan hyvä mahdollisuus toteuttaa. Vaikka peli on pelsujen kotipeli, niin Ilveksen motivaatio ja materiaalietu tekee siitä otteluun selkeän suosikin ja löylyt lyödään kiukaalle heti. Pelionnea!
×
×
 • Create New...