Jump to content

Kalastaja

Jäsen
 • Viestejä

  1 087
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  32
 • Pistettä

  12 [ Lahjoita ]

Maine

618

5 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Vierailijat

8 061 Profiilivierailua
 1. NHL. Dallas Stars - Winnipeg Jets valinta, Winnipeg Jets +1 kertoimella 1.9 Unibet. alkamisaika: 03.30 Tartutaan Winnipegin venymiseen vieraissa vähintään tasapeliin, vai voidaanko edes puhua venymisestä? Jetsien kausi on sujunut varsin mallikkaasti ja ennakolta sen heikentynyttä puolustusta pidettiin riittämättömänä, mutta niin vain se on viime aikoina posrskuttanut menemään ja lukeutuu yhdeksi kuumimmaksi joukkueeksi sarjassa ja sen puolustus ja maalivahti peli on toiminut mallikkaasti. Jetsien pistemäärä on jopa yllättävän korkea siihen nähden, että heidän ylivoima ja alivoima pelaaminen ei ole tuloksellisesti ollut hääviä, mutta jos päästetyt maalit on koko sarjan siellä paremmalla puoliskolla, niin yleensä tuloksena on pisteitä. Dallas Starsin neljä edellistä ottelua on mennyt vihkoon ja se on ainoastaan onnistunut keräämään yhden pisteen edelliseen neljään otteluun ja on sanomatta selvää, että nälkä voittojen tielle on kova! Mutta pitää muistaa, että kierteiden katkaiseminen ei ole aina niin yksi oikoista ja pelaaminen voi muuttua varovaiseksi ja kahden kolmen maalin johtokaan ei aina turvaa tilannetta, kun alla on ollut tappioita. Dallas ja Winnipeg pelaa samassa keskisessä divisioonassa ja näin ollen keskinäiset kohtaamiset tulevat kauden aikana tutuiksi ja ottelu onkin joukkueiden välillä jo kauden neljäs, jotka ovat menneet Winnipegille voitoin 2-1 ja mielenkiintoisin tilasto noissa kolmessa ottelussa on aloitukset, jotka ovat menneet kotijoukkueelle peräti 65% varmuudella, joka kertoo tietysti kotiedun tuomasta peluutus edusta. On siis oletettavaa, että Dallas tulee viemään aloituksia, joka on suuri etu ja yksittäinen suuri syy, miksi tässä Winnipegin suora voitto ei maistu, joka sekin on kelvollinen kerroin, mutta muuten joukkueiden tilastot kauden aikana on hyvin lähellä toisiaan ja tasaisen ottelu on luvassa, niin 1.9 kerroin maalin tasoituksesta tuntuu hyvinkin kelvolliselta vaihtoehdolta, jossa tulos 2-2 on hyvinkin todennäköinen. Pelionnea!
 2. Kalastaja

  4.12

  NHL. Toronto Maple Leafs - Colorado Avalanche valinta, tekee vähintään 1 pisteen - varsinainen peliaika. Donskoi Joonas. kertoimella 1.8 Unibet. alkamisaika: 02.00 Joonas Donskoi on päässyt tällä kaudella lentoon ja on suuri todennäköisyys sille, että mies tulee laittamaan ehjänä pysyessä yhden kauden piste ennätykset uuteen uskoon. Donskoi on tähän mennessä tehnyt 26 pelissä 11+11 ja edellisessä ottelussa, joka oli Rantasen paluu ottelu, Donskoi oli ykkös vitjassa Rantasen ja McKinnonin kanssa aivan pitelemättömiä, näytti Donskoin tehotilasto 2+2 Donskoin vire on muutenkin ollut mallikasta viime aikoina ja edellisessä viidessä pelissä, kolmessa on tullut pisteitä, joista yksi oli Torontoa vastaan. Rantasen paluu nostaa Coloradon ykkös kentän vaarallisuutta ja Rantanen ja McKinnon on parhaimmillaan pitelemättömiä ja Rantanen on osoittanut urallaan, että loukkaantumisten jälkeiset paluut ei ole ollut vaikeita, vaan tehoja on löytynyt, kun mitään poissaoloa ei olisi ollutkaan. Tässä nimenomaan nostan Donskoin peluutuksen ykkösessä, jossa Rantasen ja McKinnon pisteen kertoimet on todella matalalla luokkaa 1.35 No vastus on luokkaa kovempi, kuin Chicago, mutta Toronton kausi ei ole ollut mikään menestys tarina ja yksi syy on ollut vuotava alakerta ja vaikka eri syiden johdosta valmentaja sai väistyä ja mahdollista pientä piristystä tapahtui, niin tuolla on senkin jälkeen ollut otteluja, joissa Toronton päästetyt on ollut kuusi maalia ottelussa pariinkin kertaan ja Colorado ykkös vitjan johdolla ei tule tekemään Torontolle tässä helppoa ottelua. Pelionnea!
 3. Extraliga. Mlada Boleslav - HC Litvinov valinta, Mlada Boleslav - 1.5 kertoimella 1.96 Unibet. alkamisaika: 18.30 Tsekin pääsarja kyseessä ja tartutaan tilastoihin, jotka ovat vahvasti kallellaan kotijoukkueen eduksi. Mlada Boleslav löytyy koko sarjan sijalta kolme, joskin etenkin kärjessä otteluiden määrissä on heittelyä. Mutta yhtä kaikki! Mladan suurin vahvuus on ollut koko sarjan timanttisin puolustus/maalivahti peli, jota yleensä näissä arvoitan sinne kärkipäähän, kun valitsen hyvää "tuplaus" kohdetta. Mlada on päästänyt 24 ottelussa 50 maalia, joka tekee aikalailla 2 maalia ottelua kohden, joka on hyvää tasoa mihin sarjaan vain, mutta kun huomioidaan vielä, että Tsekeissä taidetaan tehdä kiitettävästi maaleja, niin tuohan on jo erinomainen suoritus? Mladan maaliero on 22 maalia plussalla, joka tekee lähes maalin per peli. Litvinov löytyykin sitten sieltä taulukon toisesta päästä ja se omistaa yhden vuotavimmista puolustuksista maalivahtien kera ja 24 otteluun sille ollaan tehty 80 maalia, joka on reilu kolme maalia ottelua kohden, eli ero kotijoukkueen vastaavaan tilastoon on valtaisa! Samaan yhtälöön, kun laitetaan vielä maalinteko, joka sekään ei aiheuta hurraahuutoja viersjoukkueen kannattajissa usein, niin tuloksena on maalit 21 maalin verran pakkasella,eli lähes maali per peli. Joukkueet on kohdanneet tällä kaudella kahdesti, joista Mlada Boleslav on vienyt nimiinsä molemmat, niin kotona, kuin vieraissa ja molemmilla kerroilla yli maalin erolla ja kun vielä vilkaisu joukkueiden vireisiinkin saa suupieliä ylöspäin, niin alkaa jo miettimään, onko kertoimen takana "koira haudattuna?" Pelionnea!
 4. NHL. Boston Bruins - Montreal Canadiens valinta, Boston Bruins kertoimella 1.76 Unibet. alkamisaika: 02.00 Lähdetään Bostonin kelkkaan ja vaikka NHL osaa olla arvaamaton, niin en näe tässä oikein muutakaan vaihtoehtoa. Vaikka Montrealin edellinen peli on merkitty pelatuksi 30.11 niin kyseessä on b2b peli, eli Montreal pelaa toisen pelin putkeen, koska tuo peli oli Suomessa ilta peli. Montralin kautta tasaisessa NHL:ssä on leimannut runsaasti päästetyt maalit, kun sille ollaan tehty 26 pelissä peräti 93 maalia ja Itäisessä konferenssissa ainoastaan umpi surkea Detroit on päästänyt enemmän maaleja ja Carey Price ei ole löytänyt menneiden vuosien "jumala moodia" Yksi iso syy Montrealin päästettyihin löytyy erikoistilanne pelaamisesta, kun sen alivoima löytyy juurikin Detroitin perästä ja se on onnistunut tappamaan jäähyjä ainoastaan 73.4% joka on sanalla sanoen umpi surkea tilasto ja kertoo myös siitä, että joukkueen puolustus pelaaminen ei ole kuosissa. Boston on näistä joukkueista hieman toisenlaisessa tilanteessa erikoistilanne pelaamisen kanssa, kun se mm. omistaa koko liigan tehokkaimman ylivoiman 31.6% tehokkuudella, jonka on Montrealkin saanut kokea tällä kaudella, kun se hävisi rumasti Bostonille 1-8 kotona ja kaksi noista maaleista tuli juurikin ylivoimalla. Bostonin vahvuuksiin kuuluu myös todella vahva maalivahti tandemi, kun kiekkoja syövät Rask ja Halak ja laittaa kumman tahansa maaliin, niin he pystyvät tarjoamaan Bostonille avaimet voittoon. Boston onkin päästänyt ottelua kohden koko sarjan vähiten maaleja ottelua kohden. Boston on pystynyt vähän jarru peleilläkin kääntämään otteluja itselleen, mutta ennen kaikkea itselläni katse kohdistuu tässä kolmeen teemaan, jotka ovat rasitus etu, erikoistilanne pelaaminen ja puolustus/maalivahti pelaaminen ja kaikki kolme menevät tässä Bostonille laariin ennakkoon. Pelionnea!
 5. Mukana. @Juha Mieto onko nimimerkki ostettavissa 🤔 näitä kakkos sijoja näyttää tulevan näköjään, ku mietaalla konsanaan @Snooker on kova luu 👊 Onnea jälleen voitosta. Haluatko pitää joulukuun taukoa, oot ansainnut sen 🤔😁
 6. Näissä olisi todella tärkeä seikka laittaa mikä matka on kyseessä, kun vaikuttaa parien voimasuhteisiin 😉
 7. AHL. Milwaukee Admirals - Manitoba Moose valinta, Milwaukee Admirals kertoimella 1.78 Veikkaus. alkamisaika: 03.00 Milwaukee löytyy läntisen konferenssin toiselta sijalta ja sen vire on ollut viime aikoina hurja! Kymmenen pelin otannalla, se ei ole hävinnyt yhtään ottelua ja ainoastaan kaksi kertaa se on joutunut taipumaan jatkoajalle, jossa se on paketoinut ottelut viimeistään. Milwaukeen virettä selittää koko sarjan tehokkain hyökkäys, kun se on mättänyt 20 pelissä, koko sarjan eniten maaleja 71 kpl. ja samalla vastustaja on onnistunut tekemään 48 maalia, joten maalit on 23 maalia plussalla. Manitoba ei omien kokemusten mukaan lukeudu perinteisesti vahvimpiin vierailijoihin, johon vaikuttaa se, että AHL:ssä matkat taittuu korttia pelailen bussissa ja Manitoban provinssista etäisyydet on julman pitkiä. Manitoban kausi on ollut kohtuullinen ja sen vireessäkään ei mitään vikaa ole. Manitoban maaliero tässä kohtaa kautta on maalin verran pakkasella, kun sillä on saman verran pelejä alla, kuin kotijoukkueella. Vahva epäilys, että vieraiden turmaksi koituu tänään kotijoukkueen tehokas maalinteko ja kauden ensimmäisen kohtaamisen toisinto on lähellä, jonka Milwaukee vei 6-4 nimiinsä. Pelionnea.
 8. Kalastaja

  25.11

  NHL. Tampa Bay Lighting - Buffalo Sabres valinta, 3. erä. Tampa Bay Lighting kertoimella 1.89 Unibet. alkamisaika: 02.00 Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, kun paremmuudesta miteltiin Ruotsissa. Nuo molemmat pelit meni Tampan nimiin ja se olikin kenttätapahtumien perusteella puhveleita edellä. Tampa lähtee otteluun selkeänä suosikkina ja Buffalon loistava kausi on lähtenyt pahasti luisuamaan alaspäin ja vaikka se edellis yönä kävi nappaamassa Floridassa täydet pisteet, niin peräkkäisinä päivinä pelattavat pelit ei ole koskaan helppoja ja ajatuksena tässä Tampa kolmas erä on, jos olisi tilanne niin, että Tampa johtaa ottelua, joutuu Buffalo hyökkäämään ja hyökkäys pelissä se jää Tampan jyrän alle. Vastaavasti jos Buffalo johtaa peliä, niin se tulee puolustamaan ja Tampan vyöryttäminen tulee luultavasti tuottamaan tulosta kotiyleisön edessä. Näkisin tässä kolmannen erän olevan todennäköisimmin Tampan heiniä, juuri rasitus edun vuoksi ja eri vaihtoehdot ovat sen puolella. Pelionnea!
 9. Joo, tää meni niin kuin piti 😂 Aho ei kyl tehnyt maalia, mutta haisteli syötön katkon ja tarjoili teukalle 👍 Tyhjät maalit sinänsä niin kovin yleisiä ole, kuten kertoimestakin voi jotain päätellä, mut täsmä iskuilla näitä voi pikkusen kokeilla, riippuen joukkueista mitkä on vastakkain. Aholla tais kauden pari ekaa maalia tulla juurikin tyhjiin ja on niitä tainnut niidenkin jälkeen tulla joku/jokunen 🤔
 10. Kalastaja

  24.11

  NHL. Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes valinta, maali tyhjään maaliin. kertoimella 3 Coolbet. alkamisaika: 02.00 Tartuutan tähän, jossa Itäisen konferenssin viimeinen Detroit saa vieraita Teräväisen ja Ahon tähdittämän Carolinan, joka samaisessa konferenssissa löytyy sijalta neljä ja se lähteekin selkeähkönä suosikkina otteluun, mutta kokeillaan tähän, josko ottelussa nähtäisi tyhjä maali. Omasta mielestäni tuolle on tässä hyvä mahdollisuus, koska Detroitin tapoihin kuuluu ottaa maalivahti todella hyvissä ajoin pois mm. edellisessä ottelussa, jonka se hävisi New Jersey Devilsille, niin Detroitille tehtiin 1-3 tappio asemassa neljäs maali kolmannessa erässä ajassa 15.23 ja Detroit kuuluu niihin joukkueisiin, jotka ei kaihda maalivahdin ottamista pois, vaikka peli olisi vastustajalle 4-1 näin mm. kävi Rangersiä vastaan, kun se kävi häviämässä lukemin 1-5 Madison square gardenissa. Tässä myös tulee luonnollisesti sellaisia vaihtoehtoja, kuin Sebastian Aho tekee viimeisen maalin kertoimella 10.5 Unibet. koska Sebastian Aho kuuluu niihin pelaajiin, joka laitetaan kaukaloon, kun pelejä ratkaistaan ja Aholla on loistava kyky haistaa ja katkoa kiekkoa ja Aholta ollaankin nähty tälläkin kaudella jokunen tyhjä maali, mutta itse vihje on nimenomaan ottelussa tulee tyhjä maali, joka myös tarjoaa mahdollisuuden, siihen, että Detroit on tässä se joka tekee tyhjän maalin, kuten kävi edellisessä vihjeessä Bostonia vastaan, kun haettiin otteluun edellisen kerran tyhjää maalia. Pelionnea!
 11. Kalastaja

  19.11

  NHL. New Jersey Devils - Boston Bruins valinta, Boston Bruins kertoimella 2.1 Unibet. alkamisaika: 02.00 Toinen näistä on jopa mahdollinen Stanley Cup finalisti ja se ei ole New Jersey Devils! Bostonin vire ei ole tällä hetkellä parhaimmasta päästä, mutta selkeästi parempi joukkue, kuin Devils. Boston on kuudesta edellisestä pelistä hävinnyt peräti viisi, mutta sen otteluohjelma on ollut myös tiukka ja tiukkoja häviöitäkin se on kärsinyt mm. jatkoilla. Boston tulee voittamaan pelin todennäköisesti 4,5-1,2 haruukkaan. Pelionnea!
 12. Premier League. Harbor View - Arnett Gardend valinta, btts. kertoimella 2.05 Comeon. alkamisaika: 03.00 Jamaikan pääsarja jalkapalloa, johon kokeillaan molempien maalia. Molempien kausi kymmenen pelatun pelin jälkeen on suhteellisen tasapaksu ja molemmat löytyy taulukon keskivaiheilta, kun molemmat on tehnyt otteluissa keksimäärin maalin per peli, kuin myös päästäneet. Kummankaan vireessä ei myös ole sellaista, mikä tässä arveluttaisi. Historian valossa Arnett Gardens on ollut Harbor Viewille viheliäinen vastustaja ja kahdestatoista kohtaamisesta, kotijoukkue on onnistunut voittamaan ainoastaan kertaalleen vierailijat. Jos tässä jonkinlainen ennustus pitäisi tehdä tilastopohjalta, niin lopputulos 1-1 tai 1-2 on suhteellisen lähellä. Pelionnea!
 13. Kalastaja

  10.11

  NHL. Winnipeg Jets - Dallas Stars valinta, tekee vähintään 2 pistettä - varsinainen peliaika. Scheifele Mark kertoimella 3.7 Unibet. alkamisaika: 21.00 Laitetaan Scheifelen kaksi tai useampi piste kokeiluun, ihan siitä syystä, että Scheifele pelaa sellaista päälle 20 minuuttia pelissä, joka ei tietenkään ole hyvä pidemmän päälle nyky NHL:ssä, eikä se tietenkään optimi tilanne ole koskaan. Jetseille tippui lisää huonoja uutisia taannoin, kun Bryan Little tippui kokoonpanosta pois ja ketjuja rukattiin niin, että Mark Scheifelen johtamassa ykkösessä pelaa Kyle Connor ja Patrik Laine laidoilla ja kauden vaisusti aloittanut Blake Wheeler siirrettiin kakkos kenttään sentterin paikalle. Paljon siis tulee Winnipegin tehot lepäämään tuon ykköskentän varassa, jota Scheifele johtaa ja vierestä löytyy kyllä osaamista ja maalinteko taitoa Connorin ja Laineen muodossa. Scheifele myös johtaa ykkös ylivoimaa, joten voidaan todeta, että paljon on miehen harteilla tällä hetkellä? Onko taakka jopa liian suuri? Scheifeleä tullaan peluuttamaan tänään tilanteessa, kuin tilanteessa jälleen ja Wheelerin ja Scheifelen kertoimet pisteestä ja pisteistä ei ole ihan päivittynyt tämän päivän tilanteeseen ja pidän Scheifelen pistettä todennäköisempänä, kuin Wheelerin, jonka pisteen kerroin on perua jostain menneisyydestä, kun passit löysi ylivoimalla kavereiden lapaan hyvin, josta mm. Laine voi kiitellä Wheeleriä muutamista ylivoima maaleista. Kun Mark Scheifele tekee pelissä varsinaisella peliajalla kaksi tai useamman pisteen, niin veto menee oikein. Pelionnea!
 14. Kalastaja

  10.11

  NHL. Vancouver Canucks - New Jersey Devils valinta, Vancouver Canucks kertoimella 2.01 Unibet. alkamisaika: 23.00 Joukkueiden kaudet on monen ennakko odotusten mukaan mennyt päinvastaisesti, New Jersey Devilsiltä moni odotti paljon, mutta se majailee koko sarjan lähes pohjalla ja ainoastaan yksi piste erottaa sen viimeisestä sijasta. Sen maaltilasto on 15 pelin jälkeen 20 maalia pakkasella ja kauden seitsemästä vieraspelistä se on jäänyt kolme kertaa tyystin maalia. Vancouver Canucks vastaavasti on läntisen konferenssin kuudes ja mitä pelejä seuraillut, niin myös pelaaminen näyttää pirteältä ja Ruotsalaisen Elias Petterssonin johdolla, myös hyökkäys tekee vastustajalle, pelaamisen hankalaksi, etenkin kotipeleissä he ovat raadellet vastustajan puolustusta. Vancouver Canucksin maaliero vastaavasti 17 pelin jälkeen onkin 12 maalia plussan puolella. Kunhan Vancouver Canucks voittaa varsinaisella peliajalla, niin veto menee oikein. Pelionnea!
 15. Kalastaja

  9.11

  NHL. Ottawa Senators - Carolina Hurricanes valinta, Carolina Hurricanes kertoimella 1.9 Unibet. alkamisaika: 02.00 Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen johtama Carolina suuntaa Kanadaan kääntämään kurssia, kun sillä on kolmen ottelun tappio putki. Carolina oli edellisessä pelissä Rangersiä vastaan pirteä ja laukaukset meni sille peräti 47-19 ja pitkälti Lundqvistin huippu otteet pelasti Rangresin. Vireeltään Ottawa on ollut Carolinaa edellä, mutta kauden päätteeksi luultavasti näistä toinen on pudotuspeleissä ja se ei ole Ottawa. Tässä voi sanoa Carolinan olleen hieman epäonnekaskin edellisissä peleissä, joskin sen peli heittelee pelin sisällä. Mutta tuleva pudotuspeli joukkue (todennäköisesti) häviää harvemmin useita otteluja putkeen ja tässä kohtaa, ei niin vahva Ottawa on oiva ponnahduslauta Carolinalle takaisin voittojen tielle ja yritteliäisyys palkitaan vihdoin. Lukemat 1-4 ja 2-5 luultavasti on lähellä. Pelionnea!
×
×
 • Create New...