Jump to content

Kalastaja

Jäsen
 • Viestejä

  938
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  26
 • Pistettä

  73 [ Lahjoita ]

Maine

454

5 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Vierailijat

7 268 Profiilivierailua
 1. Jotain pientä rageamista muistan kanssa 😂😂 en ollu sivustolla tyyliin kuukauteen Joo 60K rikki! ja yhdessä ojaan!
 2. Kalastaja

  8.12

  Liiga Lukko - Kalpa valinta Lukko kertoimella 2.02 Unibet. alkamisaika: 17.00 Laitetaas kokeilua myös lotto liigaan ja kotijoukkue Lukon voittoa tuplaus kertoimella. Tässä kohteessa houkutus lähti hakea Lukkoa lähtökohdasta, että peli on Kalpalle b2b peli kun se eilen kävi ryöväämässä täydet pisteet Turusta vaikka se oli ottavana osapuolena ja nytten matka jatkuu Raumalle, jossa se kohtaa hyvä vireisen Lukon. Tuon rasitus edun lisäksi tilastoista tuli poimittua tietoa ja monessa tilastossa puntit on suht tasan. Se mikä osui silmään löytyy liigan sivuilta edistyneistä tilastoista, jossa näkyy cor% eli laukaisu suhde tasakentin ja pa% joka kertoo aloitusten suhteesta hyökkäys ja puolustusalueella. Omien havaintojen (rajallinen) mukaan yleensä hyvillä joukkueilla noiden prosentit on kohtuu lähellä toisiaan 50% molemminpuolin ja että cors on hieman pa% korkeampi, joka kertoo luultavimmin jonkinlaista hyökkäyksen ja puolustuksen palanssista, mutta myös henkilökohtaisesta taidosta kääntää peliä ja keskushyökkääjien kyvyistä voittaa aloituksia. Cors itsessään on ehkä hieman vääristävä tilasto, koska useimmin tappiolla oleva joukkue on tilanteessa, jossa se on pakotettu laukomaan ja tämän takia luultavemmin hyvillä joukkueilla tuo ei nouse kovin korkeaksi usein. Joukkueiden tilastot noissa on, että Lukko aloittaa hieman keskimääräistä useammin vastustajan päässä 51.8% ja se pystyy myös tuottamaan laukauksia vastustajaansa enemmän tasakentin 52.4% Kalpalla hyökkäyspään aloitukset menee otteluissa 53% sille, mutta vastaavasti sen cors jää matalaksi ja on ainoastaan 49.1% Lukko tulee siis luultavimmin hallitsemaan tätä peliä ja rasittunut Kalpa on epäkiitollisessa tilanteessa, kun ottelu jo sille toinen peräkkäinen länsi rannikolla. Pelionnea.
 3. Kalastaja

  8.12

  NHL Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers valinta, tekee vähintään 1 pisteen - varsinainen peliaika. Ristolainen, Rasmus kertoimella 2 Unibet. alkamisika: 20.00 Buffalon kymmenen ottelun voitto putki on kääntynyt neljän ottelun tappio putkeen, mutta tänään sillä on Ristolaisen johdolla mahdollisuus kääntää kelkka kotona, kun vastaan asettuu Philadelphia Flyers. Ristolainen oli edellisessä pelissä Torontoa vastaan peli päällä ja kaikesta näkyi, että miehellä on kova halu ratkaista ja katkaista kolmen pelin tappio putki, mutta sillä kertaa se ei riittänyt, vaikka Ristolainen merkautti kaksi syöttöpistettä. Nuoresta iästä huolimatta kausi on Buffalon peliaika kunikaalle ja yhdelle koko liigassa eniten vastuuta saavalle Ristolaiselle jo kuudes ja kolmannesta kaudesta asti Ristolaisen piste keskiarvo on ollut 0.5 luokkaa ja tällä kaudella Ristolaisella on mahdollisuus monen muun suomalaisen tavoin laittaa henkilökohtaiset ennätykset korkeammalle tasolle. Philadelphia Flyersin alivoima on ollut tällä kaudella luokatonta ja sen alivoima onnitumis prosentti on ainoastaan 72.9% ja sille on tehty 3.54 maalia ottelua kohden, niin Ristolaisen pisteen mahdollisuus on omasta mielestäni vähintäänkin hyvä, kun peliaikaa tulee ylivoima vastuineen monesti 28:kin minuutin luokkaa. Eli päivän vedon teemat. Ristolaisen halu nousta esiin ja ratkaista, peliaika ja ylivoimavastuu ja Philadelphian heikko alivoima. Pelionnea.
 4. Kalastaja

  6.12

  NHL Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings valinta Detroit Red Wings +1 kertoimella 2.65 Unibet. alkamisaika: 02.00 Nimi vahva Toronto lähtee otteluun suosikkina ja vire on ollut hyvä ja voitto putki on jo viiden pelin mittainen ja kymmenenkin pelin kuntopuntari näyttää kahdeksaa voittoa ja kahta tappiota ja noista kahdeksasta voitosta kuusi on tullut varsinaisella peliajalla. Vierasjoukkue Detroit lähtee otteluun kaksi tappiota alla, kun se menetti Tampaa vastaan 5-3 johdon edellisessä pelissä kolmannessa erässä. Detroit on kymmenen pelin otannalla hävinnyt kuusi ottelua, joista varsinaisella neljä kertaa. Se mikä tässä pelissä mietityttää Toronton kohdalla, on William Nylanderin paluu sopimusneuvotteluiden tullessa päätökseen. Nylander harjoitteli koko tuon ajan kotimaassaan Ruotsissa juniori joukkueen kanssa. Nylander on varmasti kunnossa ja parit treenit alla Toronton kanssa, mut hyppy peliin on aivan toinen maailma ja Nyladerilla saattaa mennä aikaa ajoitusten kanssa, kun pelituntuma puuttuu ja se sotkee hieman ketjun peliä myös. Nylanderin tulo vaikutti myös ketjuihin ja hyvän alkukauden pelannut Kapanen tiputettiin kolmos kenttään. No nuo ovat spekulaatioita, mut kyllä tässä ollaan Toronto painettu aivan liian suureksi ennakkosuosikiksi ja ilman Nylanderin mukaan tulemista, joka mahdollisesti sotkee ainakin aluksi joukkueen dynamiikkaa, niin Detroitin venyminen vähintään tasapeliin on täysin mahdollinen ja pieni vilkaisu edellisiin peleihin osoittaa myös tuon. Pelionnea.
 5. NHL Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche valinta, toinen erä btts. kertoimella 2.07 Unibet. alkamisaika: 02.00 Runsas tarjonta yölle ja kokeillaan tähän ennakkoon runsas maaliseen peliin molempien toisen erän maalia. Pits lukeutuu koko sarjan heikompien kotijoukkueiden kastiin ja se on keskimäärin tehnyt kolme maalia kotona ja päästänyt päälle kolme puoli keskiarvolla maaleja. Vierasjoukkue Colorado lukeutuu koko sarjan parhaimpiin vierasjoukkueisiin ja se on mättänyt super ketjunsa johdolla peräti neljä maalia ottelua kohden vieraissa ja päästänyt keskimäärin kolme omiin. Ottelu on joukkueiden välillä toinen viikon sisään. Vauhdikkaan ensimmäisen kohtaamisen tällä kaudella vei Colorado kotona 6-3 ja toisen erän päättyessä 2-2 ja uskon tänäänkin molemmille aukevan paikkoja toisessa erässä ja molemmilla löytyy sen verta tehoihin kykeneviä pelaajia, että olisi melkein ihme, jos toinen erä menisi kiikarilla ja lähdetään siitä, että molemmat kykenee sen maalin tekemään toisessa erässä. Pelionnea.
 6. NHL Detroit Red Wings - Colorado Avalanche valinta Colorado Avalanche - 1.5 kertoimella 2.85 Unibet. alkamisaika: 02.00 Kemmu tuossa nostikin esiin, että peli on Detroitin b2b peli ja itsekkin epäilen, että kyyti on kylmää sarjan yhtä kova vireisintä joukkuetta ja kenttää vastaan, kun MacKinnon Rantasen ja Landeskogin johdolla vyöryttää peliä Detroitin päätyyn ja kenttää ei oikein ole kukaan pystynyt pimentämään ja kun huomioidaan vielä, että Detroitin puolustus vuotaa enemmän, kuin mitä se itse pystyy tuottamaan maaleja, eli maalisuhde on pakkasen puolella, niin tästä pelistä ei ole luvassa sille paljoa. Colorado tosiaan hävisi edellisen pelin, mutta harvoin kovat joukkueet kokee kahta työtapaturmaa peräkkäin, toki Colorado on tällä kaudella kokenut pisimmillään peräti viiden ottelun tappio putken, mutta sen ohjelmakin oli tuolloin kova, viraspeleineen ja kovine vastustajineen. Pelionnea.
 7. NHL New York Rangers - Winnipeg Jets valinta New York Rangers kertoimella 3 Unibet. alkamisaika: 01.00 Laitetaas kodin voittoa ja tällä kertaa ilman tasoitusta, sen verta kirvelevästi Jets meni sulamaan turvallisen kolmen maalin johdon maalin voitoksi ja Vegaskaan ei onnistunut tyhjiin. Eli päivän lähtökulma tähän molemmille b2b peliin on NHL:n tasaisuus ja ottelut ratkeaa monesti pelin aaltoillessa päästä päähän, sattumaan, jossa tietysti maalivahtien vire ja pelaajien laukaisu tarkkuus ja taito nousevat myös omaan roolin. Tässä Jets ollaan nostettu selväksi suosikiksi ja epäilemättä Laineen maali vire ja sarjataulukko vaikuttaa asiaan, mutta itse näen Rangersillä olevan hyvät mahdollisuudet, miehen ikään päässeen Lundqvistin johdolla napata voitto tässä, olettaen että hän aloittaa maalilla, kun eilen peluutettiin Montrealia vastaan kakkos maalivahtia, kuten Jets teki ja mitä todennäköisimmin Hellebuyckin vuoro aloittaa. Lundqvist siis 36 vuotiaana pelaa hyvällä tasolla ja tilastot näyttää 92% torjuntaprosentia ja 2.62 päästettyä maalia ottelua kohden ja mies onkin torjunut voittoja ja tappioita lähes saman verran ja Lundqvistin pitääkin olla kunnossa, kun Rangers taistelee paikasta playoff viivan yläpuolelle. Virkaveli Hellebuyckin kausi ei ole ollut aivan yhtä vakuuttava ja torjuntaprosentti on 90.4 ja päästettyjä on 3.09 ottelua kohden. Hellebuyckin kannalta lohdullista on, että Winnipeg on tehokas joukkue ja vaikka se päästäisi itse neljä tai viisi maalia, niin sillä on joka ilta mahdollisuudet voittoon hyökkäyksen johdolla. Tässä moni tilasto ylivoiman kanssa menee Jetsien puolelle, joskin se tykkää istua vastustajaa hieman enemmän jäähyllä ja se hieman kompensoi tuota etua. Mutta näen Rangersillä olevan kotona tässä molempien matka ja peli rasitusta vaivaasta joukkueesta etua ja kelpo kertoimella lapulle. Pelionnea.
 8. Kalastaja

  29.11

  NHL Vancouver Canucks - Vegas Golden Knights valinta, Vegas Golden Knights - 1.5 kertoimella 2.7 Unibet. alkamisaika: 05.00 Vancouverille ei luvattu paljoa ennen kautta, mutta se aloitti kauden kelvollisesti, ennen kuin se alkoi pelaamaan odotusten mukaisesti tuloksissa ja se löytyy kuntopuntarin pohjilta ja sen ongelmat on maalinteossa, että puolustuksessa, eli toisaalta maalinteko on hankalaa, paitsi vastustajalle. Ennen kauden alkua pohdittiin puhkeaako Vegasin kupla finaalien jälkeisissä tunnelmissa, mutta niin vain joukkue on saanut moottorit käyntiin ja se on kuntopuntarin kärjen tuntumassa. Fleury nollasi edellisellä viikolla San Josen ja Galgary ja valinta viikon tähdistöön oli oikeutettu, jonka ykkös tähtenä säkenöi hurjan viikon pelannut Laine. Nolla pelien takana tai edessä on useasti hyvä puolustus ja Vegasin puolustus mielytti omaa silmää Chicagoa vastaan ja kun vastustajan puolustus ei ole vakuuttanut, niin tässä on ihan oikeutettua lähteä kokeilemaan paremmassa vireessä olevan joukkueen voittoa yli maalilla. Pelionnea! Vireestä puheen ollen, viisi vuotis synttäreitä viettävä Kalastaja on vire vihjaaja ja 15 edellistä pitkäveto osioon kirjoitettua vihjettä/kohdetta on tuottanut 11/15 osumaa, palautuksen ollessa 184.3% toivotaan vireen kestävän juhla humussa, ettei tarvi olla tumussa
 9. Kalastaja

  29.11

  NHL Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks valinta, Winnipeg Jets - 1.5 kertoimella 2.25 Unibet. alkamisaika: 03.00 Winnipeg Jets lähtee tähän peliin koti tappio alla, kun Pittsburgh päihitti sen 4-3 ja se oli sille toinen peräkkäinen koti tappio, kun sitä edellisessä koti pelissä, ennen mini vieras kiertuetta Buffalo kävi hakemassa voiton jatkoajan jälkeen. Winnipeg on lukeutunut viime kausina sarjan kovimpiin kotijoukkueisiin ja jo edellisessä pelissä Pittsburghista se oli voiton syrjässä kiinni aina kolmanteen erään asti, kun 3-2 johto kääntyi hieman epäonnisten vaiheiden jälkeen 3-4 tappioksi, peli noin muuten oli kohtalaisen tasainen ja molemmilla oli paikkansa. Chicago Blackhawks lähtee myös koti tappio alla tähän peliin ja se otti todella rumasti turpaan 3-8 Vegasilta. Vegas oli tuossa pelissä parempi, joskin molempien maali lukemat oli ehkä liian korkeat tilanteisiin nähden ja etenkin Chicagolla kävi kahdessa maalissa "joulu". Chicago oli itseasiassa aika aseeton tuossa pelissä ja sen maalinteko paikkojen luominen oli tuskaista, kun Vegasi painoi päälle antamatta tilaa. Chicagon maalinteko paikkojen ja viimeistelyn tuskasta kertoo myös kauden ylivoima tilasto, joka on käsittämättömän surkea, onnistumis prosentin ollessa ainoastaan 12.3% vertailuna Winnipegin vastaava onnistumis todennäköisyys ylivoimalla on ollut murhaava 29.6% ja kun jäähyjen tappamiset menee vielä Winnipegille 81.8% Chicago 74.6% saa Winnipeg tässä huomattavan edun erikoistilanne pelaamisesta. Winnipeg lukeutuu koko sarjan parhaimpiin joukkueisiin ja sen leveämpi materiaali tekee kapeammalla rosterilla operoivan Chicagon illasta vaikean ja epäilen, ettei Chicago tule juhlimaan tässä pelissä monellakan maalilla ja kovana kotijoukkueena tunnettu Jets tekee kolmesta maalista ylöspäin maaleja ja tulosveikkaus voisi olla Winnipegille 4-1 tai 5-1 Pelionnea!
 10. Kalastaja

  28.11

  Liiga Kalpa - Jyp valinta Jyp - 1.5 kertoimella 3.6 Unibet. alkamisaika:18.30 Nopea liigaan, kun peli alkaa tovin päästä. Molemmilla on synkkä jakso takana päin, kun Kalpa pääsee kolmen ottelun voitto putkessa peliin ja Jyp neljän, eli jommalla kummalla tuo putki katkeaa, vähintään väliaikaisesti. Jyp lähti kauteen yhtenä suosikeista, tai ainakin suosikkien haastajana ja kausi lähti ihan kelvollisesti liikkeelle, mutta sitten tapahtui jotain ja ennen tätä neljän ottelun voitto putkea, se tahkosi 17 peliä, joista se onnistui voittamaan ainoastaan yhden varsinaisella. Mukaan mahtui mm. Kalpaa vastaan tahkottu kiikari peli, jonka se hävisi voitto laukaisu kilpailun jälkeen. Tilastot tuossa pelissä oli laukausten puolesta tasan, mutta aloituksia Jypin kokeneemmat sentterit vei mielin määrin. Heräilevä jyp siis jäi edellisessä koitoksessa maaleitta ja Niiralan monttu on ollut sille hankala paikka vierailla lähi historiassa, mutta vapautuneemmassa ilmapiirissä mailaa ei tarvi puristaa samalla tavalla, kuin tappioiden seuratessa joukkuetta ja tänään kolme pistettä lähtee hippokselle yli maalin voitolla. Pelionnea. Aaa ☝️ tätä voi pitää juhla vihjeenä, viis vuotta ootte saanut lukea välillä enemmän ja joskus vähemmän, näitä paska vihjeitä no virallisesti huomena on "synttärit"
 11. Kalastaja

  24.11

  A-liiga Brisbane Roar - Melbourne C valinta. HT/FT 1/2 @34 ja 2/1 @38 Veikkaus. alkamisaika: 10.50 Kokeillaas Australian jalkapalloon puoliaika lopputulos vetoa. Tässä siis puoliajalla toisen on johdettava, mutta jää loppu vihellyksen tultua ihmettelemään mitä tapahtui, kun ottelu kääntyi häviöksi ja nuolemaan näppejä. Australian liigaa ollaan vasta pelattu neljän kierroksen verran, mutta mitä noista peleistä raapii tilastoja, niin molemmat on ollut kykeneväisiä tekemään maaleja, mutta omissa on kolissut ja kun joukkueiden kahdeksan ottelua yhteensä otantaa tarkastelee, niin ainoastaan kerran puoliajalle ollaan menty tasa tilanteessa ja kolme kertaa kahdeksasta ollaan noustu tappio tilanteesta tasapeliin, olisiko tänään tappion kääntäminen voitoksi vuoro? Pientä lottoahan nämä ovat, mutta näissäkin vedoissa on todennäköisyytensä ja Veikkauksen kertoimet on markkinoihin verrattaessa hyvä. Pieni aamun jännitys betsi. Onnea. E. 2/1 sai kirjoituksen jälkeen @40 15€ panoksella tulis osuessa hyvät kaljarahat illaks
 12. Joo. Ennen kello 24.00 vaikka pelit voi alkaa ennen seiskaa. Ihan vaan, ettei synny mitään epäilyksiä vilpistä ja täällä on kumminkin iltaan paljon silmiä näkemässä.
 13. No näin oli vähän tarkoitus. Mietin jossain välissä, et jos olis "finaali" niin voihan tuon nopeuttaa, jos molemmat on suostuvaisia. Mut vois mennä turhan sekavaks, jos alkaa useampia heittää per päivä ja kumminkin osalla vahvuus on Amerikan peleissä, jotka on yöllä pääsääntöisesti ja ei ole aikaa tutkailla koko päivää tai yötä pelejä, niin tää kierros per päivä on sopiva?
 14. Siis joo.. Mun piti laittaa eilen illalla kohteet, mutta seurailin la-su aamuun edellisen tuplauksen pelejä ja oli herätyskello soimassa jo kasilta, kun piti kääntää työvuoro rytmi aamuun ja sit menin illalla "tipahtamaan" sohvalle 😂 hyvin kyl aamulla jaksoi ennen viittä herätä ennen kelloa 🙄 Ja siis säännöissä oli, että osallistuminen on sitova ja olin mukana 👍 joten voittajalle tulee multa normaalisti tuo 30 pistettä, mikä oli osallistumiseen vaadittava piste määrä. Onnea muille kilpailuun 👍 älkää nukkuko onnenne ohi 😂
×
×
 • Create New...