Jump to content

Kalastaja

Jäsen
 • Viestejä

  989
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  27
 • Pistettä

  15 [ Lahjoita ]

Maine

521

5 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Vierailijat

7 680 Profiilivierailua
 1. No.. 👍 Onneks trollface hymiöt ei ratkaise sitä, miten veto ratkeaa 🤔😅 Itse luotan tuohon, että sillä on hyvä mahdollisuus osua Ei täällä kannata ottaa asioita liian henkilökohtaisesti. Kiitos tuesta ja pelionnea!
 2. Kalastaja

  17.8

  Valioliiga. Norwich - Newcastle valinta, ottelussa tuomitaan rangaistuspotku. kertoimella 3.5 Unibet. alkamisaika: 17.00 Valioliiga on pyörähtänyt käyntiin ja kokeiluun, tuleeko ottelussa rangaistuspotku! Kanarianlinnut nousi täksi kaudeksi valioliigaan ja se sai tulikasteensa yhdessä vaikeimmista paikoista vierailla, kun se kohtasi Liverpoolin sen kotiluolassa Anfield Roadilla ja kyyti olikin kylmää, kun se lähti kotimatkalle 1-4 tappio niskassa. Newcastle aloitti oman kautensa kotona Arsenalia vastaan ja sen kohtalona oli 0-1 tappio, joten vastakkain on kaksi pisteetöntä joukkuetta, jotka janoaa pisteitä ja niitähän on tarjolla jommalle kummalle tai tasapelillä molemmille. Mutta, siis ottelun lähtökohta on, että tämä on hetkeen Norwichin ensimmäinen kotipeli Valioliigassa ja lataus on varmasti sen mukainen ja mm. upeasti poolia vastan esiintynyt Pukki on boxin sisällä vaarallinen ja hyvinkin rangaistuspotkun arvoisesti rikottu pelaaja tänään. Mutta myös kohtalaisen heikko Norwich puolustus voi syyllistyä rikkeeseen 16 metrin alueella! Yksi merkittävä huomio tässä myös on, että valioliigassa otettiin tälle kaudelle var käyttöön, joka epäselvissä tilanteissa voi auttaa tuomaria viemään pallon pilkulle (myös toisinpäin) Ottelun tuomitsee Stuart Attwell joka on tuominut tällä kaudella muutamia pelejä ja miehen korttikäsi on ainakin ollut herkkä, joten ei mahdotonta olisi myöskään, että pilliin vihelletään rangaistuspotkun merkiksi tuomio tänään. Pelionnea.
 3. Kalastaja

  17.8

  NLP Tasmania Glenorchy Knights - Launceston valinta, O 3.5 kertoimella 1.81 Unibet. alkamisaika: 9.15 Kokeillaan Australian jalikseen josko nähtäisi runsaasti maaleja. Tässä etenkin kotijoukkue Glenorchy Knights on todella runsas maalinen joukkue ja sen peleissä syntyy keskimäärin 4.5 maalia ottelua kohden ja kun poistetaan vieraspelit, niin keskiarvo nousee peräti 5.1 maalia ottelua kohden! Lisätään tähän vielä, että sen kauden 20 ottelusta peräti 14 on ylittänyt tuon rajan ja kotiotteluissa raja on ylittynyt suhteessa useammin, kuin vieraissa. Vierasjoukkue Launcestonin peleissä syntyy "ainoastaan" 3.5 maalia ottelua kohden, joka on sekin tosin enemmän kuin kotoisessa liigassa "parhaimpina" vuosina kalpan peleissä 😅 Launcestonin 20 pelistä puolet on ylittänyt tuon 3.5 rajan. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa historiassa 9 kertaa ja raja on ylittynyt niistä 6 kerralla ja kun lisätään tähän vielä, että joukkueilla ei ole paineita tässä panoksen puolesta, niin maaleja voi syntyä runsaan puoleisesti. Pelionnea. Joo'o.. Eka 19 min. peli 2-0 ja veto hyvissä, mutta mitä vielä, pelissä ei nähty loppuaikana kuin yksi maali ja lopputulos: 3-0 eli väärin. Uutta matoa koukkuun 👍
 4. Kalastaja

  13.8

  Mestareiden Liiga karsinta. LASK Linz - Basel valinta, kulmapotkuja yhteensä - vierasjoukkue. O 5.5 kertoimella 2.08 Unibet. alkamisaika: 21.30 Joukkueet kohtasivat viikko sitten Baselissa ja tuon ottelun LASK Linz vei nimiinsä arvokkailla vieras maaleilla 2-1 ja Basel on pakotettu tässä takaa-ajo asemaan. Linzille siis riittäisi tästä 0-1 tappiokin ja varmasti, vaikka sillä on kotietu, niin se tulee asettumaan hieman puolustus voittoisemmalle linjalle ja kyttäämään vastaiskuja. Edellisessä pelissä Basel vei kulmat 5-4 ja on luultavaa, että se vähintään löytää itsensä kulmalipulta yhtä monta kertaa ja toivottavasti useamminkin ja tuo kaksi maalia minkä sen pitäisi tehdä, auttaa tässä tuota toteutumaan. Pelionnea. Basel kulmat 4 väärin. Huoh, olipa veemäinen putken katkeaminen. Basel sai ensimmäisellä puoliajalla neljä kulmaa ja toisella sitten kulmia ei tullut yhden yhtäkään, vaikka ottelun tilanne oli pitkään otollinen sille, että baselille takaa-ajo asemassa olisi tullut toisella puoliajalla kulma ja toinenkin. Aina ei voi voittaa.
 5. Kiitos, kuin myös 👍 Nyt tosiaan ollaan ns. liekeissä Kahtotaan kuinka pitkälle osuma putki ja liekehdintä jatkuu? Nytten 11/11 osuneet putkeen.
 6. Kalastaja

  13.8

  Seurojen ystävyysottelu. Olomouc - Dukla Trencin valinta, Olomouc - 1.5 kertoimella 1.92 Unibet. alkamisaika: 18.00 Kyseessä siis Tsekin liigasta Olomouc ja Slovakian liigasta Trencin välinen ystävyysottelu ja tässä lähtökohtana on, että Tsekin liiga on näistä kahdesta kova tasoisempi ja Olomouc tasokkaampi joukkue. Joukkueilla on yhteistä historiaa tämä vuosi mukaan lukien, jo viitenä vuotena perä jälkeen, kun seurat pelaavat ystävyysotteluja, yleensä kaksi per vuosi. Olomouc on hallinnut näitä kohtaamisia ja se on kahdeksasta pelistä voittanut seitsemän ja viitenä kertana lukemat on ollut yli maalin voittoon oikeuttavat lukemat. Olomouc on ollut näistä neljänä kertana merkattuna kotijoukkueeksi, kuten tällä kertaa ja se on voittanut jokaisen noista kohtaamisista ja kolmena kertana se on antanut ns. isän kädestä ja ystävyydestä ei ole ollut tietoakaan. Trencin on pelannut tällä kaudella kaksi ystävyysottelua Tsekki joukkueita vastaan ja viimeksi hävisi Vsetinille joka pelaa Tsekin toiseksi korkeinta sarjatasoa 4-3 ja tähän peliin kun vastus kovenee, niin sille ei ole luvassa yhtään helpompaa ilta puhdetta tiedossa ja onkin luultavaa tilastojen valossa, että Olomouc vie pelin useamman maalin erolla. Pelionnea. Lopputulos: 6-3 oikein.
 7. Kalastaja

  12.8

  Norja. Eliteserien. Lilleström - Mjondalen valinta, maali molemmilla puoliajoilla. kertoimella 1.68 Unibet. alkamisaika: 20.00 Norjan illan ainoaan pääsarja peliin kokeilua, josko molemmilla puoliajoilla tehtäisi maali. Molempien peleissä syntyy keskimäärin kolmen maalin keskiarvolla maaleja ja molempien peleissä ensimmäinen puoliaika päättyy ainoastaan keskimäärin kerran kolmesta tasan, joka lupailee tässä maaleja jo ensimmäisellä puoliajalla. Kyseessä ei ole ehkä sarjan tulivoimaisimmat joukkueet, mutta molemmat kykenee kyllä tekemään maaleja ja Lilleström on ystävyyspelit mukaan lukien tehnyt 7 kertaa edellisestä kymmenestä pelistä vähintään maalin ja Mjondalen peräti yhdeksän kertaa kymmenestä. Huomioitavaa vielä on, että kummankaan puolustus ei ole kovinkaan pitävä ja pelissä voidaankin nähdä kauden aikaisemman kohtaamisen kaltaiset lukemat, joka päättyi tasan 2-2 ja jossa molemmilla puoliajoilla nähtiin peräti kaksin kappalein maaleja. Pelionnea. Lopputulos: 3-2 (2-1) oikein.
 8. Superettan. Brage - Östers valinta Brage kertoimella 2.2 Comeon. alkamisaika: 16.00 Kotijoukkue Brage löytyy sarjan sijalta 3 ja on vahvasti mukana sarjanousuun oikeuttavista sijoista tai vähintään karsintaan, jonka sen sihoitus nytten oikeuttaisi. Östers löytyy taulukon toiselta puolelta sijalta 15. ja tällä hetkellä sen kohtalona olisi putoaminen. Bragella ei ole ollut tilastopohjalta selkeää selitävää seikkaa, minkä takia sen sihoitus on mikä on, vaan sen hyökkäys on toiminut kiitettävästi ja se on tehnyt maaleja siinä missä muut kärkijoukkueet, ehkä sen puolustus on ollut yksi sarjan parhaista ja se on päästänyt sarjan vähiten maaleja yhdessä Jönköpingsin kanssa ja 18 kierroksen jälkeen Bragen maalit on 12 maalia plussan puolella. Virasjoukkue Österssillä maalinteko on tuottanut vaikeuksia ja se on tehnyt alle maalin per peli ja omiin on kolissut samalla sen verran, että pisteitä ei ole meinannut oikekn tulla, vaikka pitää sanoa sen puolustukseksi, että puolustus ei ole sarjan toivottamimmista päästä, mutta joka tapauksessa 18 pelin jälkeen maalit on 9 maalin verran pakkasella. Joukkueiden vireissäkään ole oikein mitään, mikä huolettaisi ja viiden edellisen pelin aikana Brage on hävinnyt ainoastaan kerran, juurikin tosin edellisen kotipelin ja harvoin nämä sarjan kärkipään joukkueet kahta kertaa ottaa takkiin kotona, vaan palaavat jo seuraavassa pelissä vähintään pisteille. Joukkueiden edellinen kohtaaminen meni Östersin kotona 2-2 ja eiköhän Brage tässä kotiedun turvin tällä kertaa kairaa koko pistepotin kotiin. Pelionnea. Lopputulos: 5-1 oikein.
 9. Islanti. 2. Deil KFG Kardabaer - Leiknir F. valinta, Leiknir F. O 1.5 kertoimella 1.63 Unibet. alkamisaika: 16.30 Leiknir F. On sarja kärki ja vastustaja on sarjan pohjilta. Kotijoukkue on päästänyt 8 kertaa 10 pelistä tuon yli 1.5 ja nytten sarjakärki, joka paukuttelee kivasti maaleja, tekee tässä hyvin todennäköisesti sen yli 1.5 Pelionnea. Lopputulos:2-3 oikein.
 10. Valioliiga. West Ham - Manchester City valinta, HT/FT Manchester City /Manchester City kertoimella 1. 78 Coolbet. alkamisaika: 14.30 Kyseessä siis kauden ensimmäinen ottelu ja luonnollisesti pieniä kysymysmerkkejä vedon suhteen. Mutta lähtökohtaisesti ManC on materiaaliltansa ja rutiinin puolesta West Hamia valovuoden edellä ja periaatteessa, ilman työtapaturmia kauden avaus Citylle pitäisi olla lähes läpihuutojuttu ja näkisin Cityn johtavan hyvin suurella todennäköisyydellä jo ensimmäisen puoliajan jälkeen ja vievän koko ottelun. (mm. De Bruynen johdolla) Kohde menee oikein, kun Manchester City johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen ja voittaa koko ottelun. Pelionnea. (0-1)0-5 eli aika reilustikkin lopulta oikein.
 11. Jalkapallo ykkönen. Mypa - Haka valinta, HT/FT Haka/Haka kertoimella 1.6 Nordicbet. alkamisaika: 18.30 Eli haetaan ykkösestä Hakan voittoa ja niin, että Haka johtaa jo ensimmäisellä puoliajalla ja voittaa koko ottelun. Haka on sarjan suvereeni ykkönen ja hyvin lähellä nousua Veikkausliigaan. Etenkin sen tulivoima on ollut muihin nähden murhaavaa ja se on tehnyt peleissä lähes kolme maalia per ottelu. Tähän kun lisätään sarjan pitävin puolustus, niin alkaa löytymään selitys, minkä takia Haka ei ole hävinnyt kauden aikana yhtään ottelua vielä. Mypan kausi on sitten täysin päinvastainen ja se löytyy pahnan pohjimmaiselta sijalta, eli viimeiseltä paikalta ja putoaminen näyttää hyvin todennäköiseltä. Maaleja on tehtynä alle yksi per peli ja päästettyjä lähes 2.5 peliä kohden. Tässä tasoero on valtaisa ja on hyvin todennäköisestä, että jo Haka laittaa ensi sävelet ensimmäisellä puoliajalla ja ottaa voiton koko pelistä! Vaikka Haka johtaa sarjaa kymmenellä pisteellä seuraavaan, niin pelejä on sen verran jäljellä, että sillä ei ole mitään syytä löysäillä tässä pelissä. Kohde menee oikein, kunhan Haka johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen ja voittaa koko ottelun. Pelionnea. Tulos: 0-2 /0-4 oikein.
 12. Islanti. 2. Deild Vidir - Selfoss valinta O 2.5 kertoimella 1.6 Unibet. alkamisaika: 22.15 Islannin divari futista ja testiin yli 2.5 maalia koko peliin. Joukkueet ovat taulukon ylemmästä päästä ja molempien peleissä on syntynyt kivasti maaleja! Kotijoukkueen peleissä keskimäärin 2.9 maalia ja O 2.5 raja on ylittynyt 9 kertaa 14 pelistä. vierasjoukkueen vastaavat lukemat on rahtusen korkeammat ja maaleja sen peleissä on syntynyt 3.6 maalia keskimäärin ja O 2.5 raja on ylittynyt 10 kertaa 14 pelissä. Etenkin tässä kiinnitti huomiota Selfossin vieras tilastot pidemmällä otannalla, joka menee aina viime kauteen asti, sille ollaan tehty peräti 10 kertaa edellisestä 15 vieraspelissä yli 1.5 maalia ja vastaavasti se on tuon 15 vieraspelin ottanalla pystynyt myös itse tekemään 13 kertaa vähintään maalin. Joukkueiden edellinen peli päättyi Selfossille 5-1 kotona. Tuskin se tällä kertaa kertaa tekee ihan viittä, mutta uskoisin pelin olevan lähellä 2,3-1 suuntaan tai toiseen ja sehän riittäisi. Kunhan ottelussa tulee se yli 2.5 maalia, niin kohde menee oikein. Pelionnea. Lopputulos: 3-1 oikein.
 13. Kalastaja

  7.8.

  Koripallo. kansainvälinen ystävyysottelu. Serbia - Suomi valinta, ensimmäinen neljännes O 40 kertoimella 1.73 Unibet. alkamisaika: 22.00 Tilastopohjalta ja mitä lueskellut. lähdetään hakemaan ensimmäisen neljänneksen overia ja tasan 40 pistellää menee voidiks. Serbia lähtee tähän otteluun selvänä suosikkina. Serbian joukkueelta löytyy NBA kokemusta ja se pelaa kotiyleisön edessä tässä ja ennakoiden mukaan tupa pitäisi olla täynnä. Serbian joukkueessa on NBA kokemusta ja pelaajat on pituudeltaan luokkaa 210 ja osa päälle ja fyysinen etu on serbeillä selkeä ja on oletettavaa, että Serbia tekee tässä lähes 30 pistettä ensimmäisellä neljänneksellä yksinään, niin halutessa ja kotiyleisö varmsti sitä toivoo. Suomen tehtäväksi tässä siis jää tehdä reilu kymmenen pistettä ekaan neljännekseen ja varmasti paineettomassa tilassa muutama kolmonen tulee uppoamaan, joita suomi joutuu heitellä, korin alla se ei tule pärjäämään. Pelionnea. 28-25 oikein.
 14. Kalastaja

  7.8.

  KHL harjoitusottelu. Lokomotiv Yaroslavl - SKA Pietari valinta, SKA Pietari AH - 1 kertoimella 2.18 Unibet. alkamisaika: 15.00 Harjoituspeli ja haetaan SKA:n yli maalin voittoa, tasan maalin voitolla panos takaisin. tuossa olikin jo juttua, tämä on jo kolmas peli putkeen Yaroslavlille ja kierrätystä varmasti on, joka ei voi tietysti olla näkymättä otteissa. SKA hävisi hieman yllättäen Rigalle edellisen harjoituspelin ja sillä varmasti riittää motivaatiota tähän peliin ja tuoreemmalla jalalla peliin tulevana, luotetaan Pietarin poikiin. Pelionnea. 0-4 oikein.
 15. Kalastaja

  1.8

  Eurrooppa-liiga karsinta. FC Viitorul - KAA Gent valinta, KAA Gent eka pa. O 0.5 kertoimella 1.65 Veikkaus. alkamisaika: 18.00 Nopeat taas, kun peli alkaa n. tunnin päästä. Gent on ollut todella ilkeä vastus näissä europeleissä Viitorulille. Tämä on toinen kerta kun se kohtaa näissä karkeloissa ja kummalakin kerralla se on kotona antanut täys tyrmäyksen Romanian pojille, edellinen peli päättyi sille 6-3 ja kahden maalin tappiokin siis riittää jatkoon pääsyyn. Viitorul tosiaan teki kolme vierasmaalia, mutta peli oikeastaan tuossa vaiheessa jo ratkennut ja Gentillä oli ajatukset muualla. Tuo kolme vierasmaalia jätti kumminkin pienen oljen korren Viitorulille, mutta se joutuu hyökätä alusta asti, joka avaa varmasti viheliäisille belgeille paikkoja ja suuren suuri yllätys ei olisi, jos Gent iskisi maalin jo ekalla ja se voisi vaikka taas alkaa vähän ihmettelemään ja katsomaan tulevaa. Pelionnea. 0-1 oikein.
×
×
 • Create New...