Jump to content

Kalastaja

Jäsen
 • Viestejä

  1 047
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  29
 • Pistettä

  48 [ Lahjoita ]

Maine

581

5 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Vierailijat

7 890 Profiilivierailua
 1. Kalastaja

  14.10

  NHL. Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers valinta, Chicago Blackhawks AH - 1 kertoimella 2.75 Unibet. alkamisaika: 03.30 Chicago on aloittanut kauden kolmella pelillä, joista se on hävinnyt kolme. Edellisessä pelissä Jetsejä vastaan mahdollisuus avaus voittoon oli jo omissa käsissä, mutta ensimmäisessä erässä otettu 2-0 johto ei kestänyt loppuun asti ja pirteää ensimmäistä erää ei lopulta palkittu, kuin yhdellä jatkoaika tappio pisteellä. Edmonton on aloittanut kauden puhtaalla pelillä, kun takana on viisi ottelua, joka on varmasti enemmän, kuin moni osasi odottaa! Edmontonin kohdalla pitää huomioida, että vastukset ei ole ehkä ollut sitä kuuminta kaartia, vaikka voitto on aina voitto, mutta epäilen Edmontonin olleen myös hieman myös onnekas, koska vastustaja on hallinnut pelejä laukauksissa ja voitot on ollut niukkoja. Edmontonin erikoistilanne tilastot on myös sellaisia, että ne tulevat laskemaan pommin varmasti! Chicago on noista kolmesta pelistä kaksi edellistä hävinnyt kotona ja se on myös yksi syy haistella tässä tilastojen katkeamista, sillä vaikka Chicago ei ole viime vuosina lukeutunut sarjan kovimpiin, niin kotona se harvemmin on kokenut pitkiä tappio sarjoja. Chicagon yli maalin voitolla veto oikein, tasan maalin voitolla panos takaisin. Pelionnea!
 2. Kalastaja

  12.10

  NHL. Minnesota Wild - Pittsburgh Penguins valinta, Minnesota Wild kertoimella 2.37 Unibet. alkamisaika: 03.00 Minnesota Wildin kausi on alkanut kolmella vieraspelillä, joista se hävisi yhtä monta peliä ja sen kausi on alkanut ilman yhtään pistettä! Wild pääsee nytten ensimmäistä kertaa pelaamaan kotona ja kokeilemaan sitä avaus voittoa. Vastaan luistelee Pittsburgh Penguins, joka on vastaavasti aloittanut pelkästään kotipeleillä, joita on kiertynyt tähän mennessä neljä ja tuloksena on ollut kaksi voittoa ja tappiota. Molempien pelin Jetsejä vastaan nähneenä, näkisin pelin tasaisena, jossa vieraat lähtee siipi rikkoisena ja pikkuisen kotiedun turvin, lähdetään kokeilemaan Minnesotan kauden avaus voittoa. Pelionnea!
 3. Kalastaja

  12.10

  NHL. Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets valinta, maalintekijä - varsinainen peliaika. Laine Patrik kertoimella 2.45 Unibet. alkamisaika: 02.00 Patrik Laine on aloittanut neljännen kauden taala kaukaloissa paremmin kuin koskaan urallaan! Tuloksena on ollut viidessä pelissä 3+7 ja pistepörssin kärkipaikka. Se mikä on parasta, on pelaaminen tulosten takana. Laineen peli on mennyt huomattavasti eteenpäin kokonaisvaltaisesti ja pisteet on ollut seurausta aktiivisesta karvauspelistä ja liikkumisesta ja sivu huomiona Laineen +/- tilasto, joka oli vielä viime kaudella karmeaa katseltavaa, on nytten 6 maalin verran plussalla, joka tietysti kertoo siitä, että tehoja on tullut etenkin tasakentällisin. Laine itse on suhtautunut kriittisesti omaan pelaamiseen ja mitään syytä ei olekkaan jäädä makaamaan, vaan jatkaa kovaa työntekoa, joka palkitaan ennen pitkään. Laine on myös sanonut, että haluaa vieläkin tehdä enemmän maaleja kuin kerätä syöttöpisteitä ja maalien tekeminen tietysti on helpompaa, kun itseluottamus on kohdillaan ja vastuuta tulee. Winnipeg Jets kohtaa yön pelissä Chicagon joka on aloittanut kauden kahdella pelillä ja joista tuloksena on ollut yhtä monta tappiota. Chicago on päästänyt noissa kahdessa pelissä yhdeksän maalia ja viime kaudella läntisen konferenssin eniten maaleja päästäneen joukkueen puolustus pelaaminen ei vakuuttanut allekirjoittanutta, kun katselin San Josea vastaan pelattua peliä hetkittäin. Edellä mainittujen huomioihin perustuen, en olisi yhtään yllättynyt, jos Patrik Laine tulee jatkamaan pisteputkea ja se maalikin sieltä tulisi. Patrik Laine on yksi viime vuosien tehokkain pelaaja ylivoimalla ja ylipäänsä tehokkain pelaaja maalinteossa ja on oikeastaan ajan kysymys, milloin se ensimmäinen ylivoima maali syntyy, kun vastuuta tulee ja Wheelerin tarjoilu pelaa. Toki tasakentällisinkin maali kelpaa, tai vaikka sitten lopussa tyhjiin tehty, kuten edellisessä pelissä, kun Laine sai vastuuta Minnesotan hakiessa kavennusta ilman maalivahtia. Tuota vastuuta ei liiemmin ole tullut aikaisempina vuosina, jollei Laineella ole ollut mahdollisuus metsästää hattutemppua. Kunhan Patrik Laine tekee maalin varsinaisella peliajalla, niin tämä veto menee oikein. Pelionnea!
 4. Kalastaja

  11.10

  NHL. Columbus Blue Jackets - Anaheim Ducks Valinta, Columbus Blue Jackets kertoimella 2.14 Unibet. alkamisaika: 02.00 Ennen kautta kummallekkaan ei lupailtua paljoa, Columbus menetti mm. Panarinin ja Bobrovskyn muualle ja ehkä suurimpia kysymysmerkkejä on ollut etenkin maalivahtipeli! Joukkueen puolustuksessa ei vikaa ole. Kausi on alkanut kolmella pelillä, joista kahdessa ensimmäisessä pelissä tuli 1-4 ja 2-7 tappiot ja varmasti maalivahti kysymys nosti taas päätänsä! Kolmannessa pelissä Buffaloa vastaan koitti sitten jo avaus voitto, vaikka se meinattiinkin vielä lopussa tunaroida, kun Buffalo pääsettiin hallinnasta huolimatta vielä tasoihin viime minuuteilla. Tortorella osaa olla vaativa valmentaja ja Columbus varmasti tulee tälläkin kaudella olemaan monelle paha vastus ja vaikka profiili pelaajia on lähtenyt toisaalle, niin siellä on se runko, jonka jokainen joukkue siltikin tarvitsee menestyäkseen, kysykää vaikka Chicagolta (kohta myös Pittsburghilta) Ja monesti kun joukkueen mahdollisuudet teilataan, niin se vain sytyttää joukkuetta. Anaheim on aloittanut kauden kolmella voitolla neljästä pelistä ja yksi syy siihen on loistavia otteita esittänyt Gibson, joka kumminkin huilaa tässä pelissä, kun Anaheim pelaa toisena päivänä peräkkäin, joka luultavasti ei helpota urakkaa työteliästä Columbusta vastaan ja vaikka Gezlaf on vielä loisto pelaaja, niin ei enää mikään nuori pelaaja ja palautuminen ei ole enää nuorten miesten tasolla. Pelionnea!
 5. Kalastaja

  10.10

  NHL. Winnipeg Jets - Minnesota Wild valinta, vierasjoukkueen maalit yhteensä - 1. erä 0 0.5 kertoimella 1.65 Unibet. alkamisaika: 03.00 Jets palaa neljän pelatun kierroksen jälkeen Manitobaan avaamaan kotipelit! Vieraskiertueelta se selvisi vähintäänkin kelvollisesti, kun tuloksena oli kaksi voittoa. Kauden kotivaus varmasti tuo ylimääräistä latausta Jetsien peliin, mutta ohuella puolustuksella tuo voi hyvinkin koitua vaarallisina paikkoina Minnesotalle ja en olisi yllättynyt, jos Wild katkaisisi tässä puolen ottelun kuivan jakson maaleissa ja Jetseiltä katkeaisi lähes ottelun pituinen nolla putki ensimmäiseen erään. Pelionnea!
 6. Kalastaja

  10.10

  NHL. Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lighting valinta, tekee vähintään 2 pistettä - varsinainen peliaika. Matthews Auston. kertoimella 3 Unibet. alkamisaika: 02.00 Yön yksi miellenkiintosimmista peleistä, jossa joukkueet lähtevät kumpikin kaksi peliä tappioita alla ja toisella on edessä orastava tappioputki! Auston Matthews ja Toronto on pelannut tähän mennessä neljä peliä ja Matthews on tehnyt noissa peleissä viisi maalia ja syöttöpisteet on vielä avaamatta! Tuo tarkoittaa siis 1.25 pistettä ottelua kohden. Matthews jäi edellisessä pelissä ilman tehopisteitä, mutta kentällä ollessa oli alati vaarallinen ja lähes 20 minuutin peliajalla ja kolmella laukauksella maalia kohti, toisena päivänä olisi voinut tulla piste tai pari. Matthews on lyhyellä urallaan soittanut olevansa kärki vauraus paikkojen arvoinen pelaaja ja 216 NHL pelissä on syntynyt 116+94 tehopistettä, eli 0.97 tehopistettä ottelua kohden. Etenkin Matthewsin maalinteko taito näkyy kertoimissa ja Matthews saa tähänkin peliin ainoastaan alle kahden kerrointa. Kauden ensimmäiset pelit on yleensä hieman hakemista joukkueilla ja välillä saatetaan nähdä todella runsas maalisiakin pelejä ja tässäkin siihen on mahdollisuus, kun molemmilta löytyy hyökkäys osaamista runsain mitoin ja suurena yllätyksenä ei tulisi, vaikka Auston Matthews tekisi tässä useamman pisteen. Pelionnea.
 7. @Jackson Mun tilaston/tilastot vihjeistä vihjeosioon, viimeiseltä vuodelta saa julkaista tänne 👍🤝 kiinnostaa itseänikin tietää, minkälaiset lukemat on P. S. P. Laineen pari pinnaa mukaan lukuihin, ettei ole niin karmeaa luettavaa 😂
 8. Pakko kiittää tasapuolisesti kaikkia vihaajia 👍 Aivan loistavaa suorittamista ollut viimeiset pari kuukautta Sivusto on seilannut mukavasti plussan puolella 🤝
 9. Heii.. Unohdin vihjeeseen laittaa nimen 🤦‍♂️ketä tekee siis kaksi pistettä, mutta vihjeestä käy kyllä ilmi, kenen pisteitä hain ja tarkoitin 🙄 ja korjasin/lisäsin nimen. Onko tuo Ok? Ikä ei tule yksin 😂
 10. Kalastaja

  8.10

  NHL. Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets valinta, tekee vähintään 2 pistettä - varsinainen peliaika. Laine Patrik kertoimella 5 Unibet. alkamisaika: 02.00 Suon tässä kotijoukkueelle suosikin viitan! Winnipeg Jets on tällä hetkellä todella ongelmallisessa tilanteessa, kun sen puolustus on murentunut viime kaudesta lähtien. Ensiksi joukkueesta lähti puolustajia muille maille, jonka jälkeen, puolustus on kokenut loukkaantumisia ja tuo näkyi mm. viime pelissä Islandersia vastaan, kun Jets koki 1-4 tappion vieraspelissä. Tuossa pelissä Islandersilla oli enemmän vaarallisia paikkoja ja lukemat olisi voineet olla toisena päivänä tylymmät, tehokkaammalla viimeistelyllä. Sen sijaan Patrik Laineen pelaamisessa ei ollut vikaa ja tuloksena oli 1+0 ja tuloksena kauden avausmaali! Laineen pirteät otteet myös palkittiin tuossa ottelussa ja Laine nostettiin ykkös kenttään Scheifelen ja Wheelerin kanssa ja tuo nosto ei jäänyt ainoastaan tuohon peliin, vaan Laine jatkaa ykkös kentässä, myös tässä pelissä. Laine myös tulee pelaamaan ykkös ylivoimaa, jossa puolustajien merkitys ei näy niin vahvasti, kun joukkueet pelaavat yleensä neljällä hyökkääjällä ja yhdellä puolustajalla ja oletettu ykkös ylivoima voisi olla Scheifele, Wheeler, Laine, Connor ja Heinola. Ylivoimalla Jetsien tehokkuus on ollut parempaa keskitasoa keskimäärin ja yksi syy siihen on juurikin Patrik Laine. Patrik Laineen kausi on siis alkanut piste per peli tahdilla ja ei ole mitään syytä, miksi tuo ei jatkuisi? Laineen peli on ollut varsin kelvollista tähän asti ja näkisin, että pientä tason nostoa on jopa lupa odottaa! Perustuen jo siihen faktaan, että kauden alla, pelejä ei tullut alle. Tässä pitää myös muistaa, että Pittsburgh ei pääse myöskään aivan optimi kokoonpanolla liikkeelle, kun mm. Malkin loukkaantui edellisessä pelissä, joka sitten vaikuttaa omalta osalta pingviinien mahdollisuuksiin ja siihen, miten Laine tulee onnistumaan yön pelissä. Pelionnea.
 11. No ehkä saattanut olla pikkusen hyötyä 🤔 Paljon näissä änäreissä on sattumaa ja kärsihän devils Schneiderin loukkaantumisesta, joka osittain saattoi siivittää sulamista 🤷‍♂️ mulla oli pikku kimppa kaverin kanssa sinkkuna jetseille suorana, olis pitänyt olla ml 😁 kattelin töiden jälkeen tuosta koosteen, niin Jetseillä oli 5 sekuntia ennen loppua tyhjä maali, mutta kilautti tolppaan 🤦‍♂️ Onneks vegasiin pysty luottaa ja Nylanderin pinnaan, niin tupla toi lohtua 👍 Vegasia pidin suht hyvänä vaihtoehtona ja olikin ah - 1 niille. Uutta matoa vaan koukkuun ja onnea vetoihin 😎👍 E. Suht hyvä = suht "varma"
 12. Nii lukee 😁 tässä vaiheessa kautta Jets ja lähes kolmen kerroin on kumminkin maukas tähän rakoon 👌
 13. @Kemmu Devils - Jets pelistä, niin oma näkemys tässä kohtaa kautta, kun Jetseillä on yksi tosi peli alla, niin se sataa Jetsien laariin 🤔 maalivahti osasto Devilsillä pitäisi olla kunnossa,jos Schneider on vireessä 👍 Jets eka erä vois olla kanssa tuossa yks idea? tämä siis ei ollut mikään arvostelu vihjettä kohtaan sinällään, vaan oma miete siitä, että olisiko tuo peräkkäsinä päivinä pelattava peli tällä kertaa etu jetseille? Saa lähes kolmosta niille tällä hetkellä 🤔
 14. Kalastaja

  3.10

  NHL. New York Rangers - Winnipeg Jets valinta, tekee vähintään 1 pisteen - varsinainen peliaika. Laine Patrik kertoimella 1.8 Unibet. alkamisaika: 02.00 Madison Square Gardenissa käydään suomalaisittain yön mielenkiintoisin peli, kun Kaapo Kakko ja Ville Heino saavat tulikasteen kovimmassa jääkiekko sarjassa! Ja unohtamatta pitkät sopimusneuvottelut kesällä käynyttä Lainetta! Jonka sopimus saatiin oikeastaan aivan viime hilkulla rukattua kasaan, että kauden avaus peli ei olisi vaarantunut ja jäänyt pelaamatta. Patrik Laineen kolmas kausi oli uran vaikein ja loisteliaan marraskuun jälkeen alkoi pitkä vaellus ilman totuttuja tehoja. Laineen edellistä kautta ollaan arvosteltu syystä ja syyttä. On totta, että Laine pelasi huonoimmillaan todella karmeasti, mutta monella on tainnut unohtua (osa ei arvosteli näkemättä peliäkään) että Laineen peli parantui loppu kautta kohden ja Laine pelasi kokonaisvaltaisesti ehkä uran parasta lätkää ja parjatut tehotkin löytyi tulevaa Stanley Cup voittajaa vastaan pudotuspeleissä ja kuudessa pelissä syntyi 3+1, mutta luonnollisesti nuo on unohtunut ja jäänyt muiden asioiden varjoon. Kauden kynnyksellä ollaan myös mietitty sitä, kuinka nuo pitkittyneet neuvottelut vaikuttaa näin kauden ensimmäisissä peleissä pelaamiseen, kun harjoittelukausi joukkueen kanssa jäi vähiin? Oma arvio on, ei juuri ollenkaan ja henkisesti lataus voi olla jopa sitä luokkaa, että tuo odottelu kääntyy positiiviseksi eduksi. Pitää kumminkin muistaa, että vaikka Jetsien kokoonpano on kokenut muutoksia, niin siellä on monta tuttua pelikaveria ja erillisiä harjoituksia ja pelejä ei tarvita paljoa, kun yhteinen peli löytyy. Laine aloittaa luultavasti toisessa kentässä tutusti ja ketjukavereina on Copp ja kesän toinen Jets pelaaja, joka joutui odottamaan sopimusta, Kyle Connor,jonka tehot viime kaudella oli 34+32 ja Copp on siinä mielessä kiitolliseesa tilanteessa, että viereltä löytyy kaksi pelaajaa, jotka kykenevät tekemään maaleja. Laine myös pelaa tutusti ykkös ylivoimaa ja pääsee nauttimaan mm. Wheelerin maukkaista tarjoiluista ja suurena yllätyksenä ylivoimalla tullut maalikaan ei tulisi! Tuo Jetsien ylivoima on varmasti vieläkin pelote ja tuossa on ratkaisu voimaa vaikka muille jakaa ja sitä kautta myös mahdollisia syöttöpisteitäkin on tarjolla. Eli, kunhan Patrik Laine tekee maalin tai antaa maaliin johtaneen ensimmäisen tai toisen syötön, niin veto menee oikein. Pelionnea.
 15. Kalastaja

  2.10

  NHL. Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators valinta, tekee vähintään 1 pisteen - varsinainen peliaika. Nylander William. kertoimella 1.7 Unibet. alkamisaika: 02.00 Yöllä se alkaa ja tartutaan heti kauden avaavaan peliin, joka starttaa Torontosta! William Nylanderin viime kausi pääsi alkamaan todella myöhään pitkittyneiden sopimus neuvotteluiden vuoksi ja Nylander pääsi aloittamaan kauden vasta joulukuussa, joka näkyi karusti pelituntuman puutteena ja luistin ei meinannut lähteä oikein millään kulkemaan, joka näkyi pisteissä ja joutuippa Ruotsalainen hakemaan vauhtia alemmista ketjuista. Kauden mittaan kumminkin peli ilo alkoi löytymään ja sitä myötä tehot! Tämä kausi siis pääsee alkamaan ilman häiriötekijöitä, alla on harjoituskausi joukkueen kanssa. Ja Nylander pääsee pelaamaan mm. Matthewsin kanssa ja saa ylivoima vastuuta, niin näen Ruotsalaisella tässä oivan mahdollisuuden kartuttaa heti pistetiliä, tässä kauden avaavassa ottelussa! Sen verran vastustajasta, joka luonnollisesti vaikuttaa mahdollisuuksiin tässä, että Ottawan mahdollisuuksia tälle kaudelle ollaan povailtu heikoiksi ja Ottawalla on suuin mestaruus kerroin. Ottawa oli myös viime kaudella sarjan heikoin joukkue ja eniten maaleja päästänyt joukkue 302 päästetyllä maalilla. Ottawa oli viime kaudella todella koti riippuvainen joukkue, kun se keräsi n. 63% kaikista pisteistä kotona ja se hävisikin 3/4 osan vieraissa pelatuista peleistä. Pelionnea.
×
×
 • Create New...