Jump to content

Kalastaja

Aktiivi
 • Viestejä

  1 102
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  33
 • Pistettä

  12 [ Lahjoita ]

Maine

627

5 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Vierailijat

8 194 Profiilivierailua
 1. Hei! Hienoa 🤝 mikä on muuten aktiivin määritelmä? Vaikka chat olisi aktiiveille, niin olisiko mahdollista, että muutkin pystyisi lukemaan noita, mitä me aktiivit kirjoitellaan?
 2. Kalastaja

  23.1

  KHL. Jokerit - Admiral Vladivostok valinta, ensimmäinen erä. Jokerit. kertoimella 1.98 Paf alkamisaika: 18.30 On kiire, joten lyhkäisyydessään. Jokerit hallitsi joukkueiden edellistä kohtaamista etenkin ekassa erässä ja ainoastaan imuri Niemisen töpeksiminen päästi vladin alivoimalla tasoihin ekassa erässä. Tänään kumminkaan Niemi ei ole maalilla ja kahden häviö pelin jälkeen Jokereilla on tässä nälkää ja revanssi henkeä, joten Jokerit vie luultavasti tasokkaampana joukkueena, jo ensimmäisen erän. Pelionnea!
 3. Valioliiga. Tottenham - Norwich valinta, HT/FT 1/1 kertoimella 2.08 Coolbet. alkamisaika: 21. 30 Otetaan heti toinen perään. Tottenham on joukkueista laadukkaampi ja lähtee suurena suosikkina otteluun. Tottenhamin kausi ei ole ollut mikään loistokas ja siellä tapahtuikin manageri vaihdos ja puikkoihin astui vanha kettu Jose Mourinho. Tottenham on jäänyt nytten kolmessa edellisessä Valioliiga pelissä ilman maalia ja olisi suoranainen katastrofi, jos näin tapahtuisi neljännen kerran, etenkin kun vastaan asettuu Norwich jonka kohtalo suurella todennäköisyydellä on putoaminen, kiitos riittämättömän materiaalin tälle tasolle, joka on näkynyt vuotavana puolustuksena ja päästetyt maalit voisi olla enemmänkin, jollei Krull venyisi huikeisiin pelastuksiin. Tottenhamille ensimmäiset puoliajat on ollut kaksi jakoisia, kuin myös Norwichille, joka on kumminkin omissa peleissä tilastollisesti hävinnyt jo ensimmäisellä puoliajalla otteluita, häviten myös koko ottelun. Tottenhamille oli jo edellissä kotiottelussa Liverpoolia vastaan tarjolla enemmän ja Liverpoolilla kävi pieni muotoinen pulla, että se selvisi ilman takaisku maaleja ja kun tänään vastustajan taso laskee "hitusen" niin kotiedun mukaista, että tässä tullaan hakemaan se ensimmäinen maali jo ensimmäisellä puoliajalla ja mahdollisesti otetaan voitto kotiin jo ensimmäisen puoliajan johdon myötä. Pelionnea!
 4. Kalastaja

  22.1

  NHL. Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets valinta, Columbus Blue Jackets kertoimella 2.08 Paf alkamisaika: 02.30 Vihjataan pitkästä aikaa ja napataan kuleksimasta kerroin heti näin aamusta, joka tulee tippumaan. Peli on Winnipegille b2b peli ja vastaavasti Columbus pääsee tähän otteluun levänneenä. Tuo peräkkäisinä päivinä pelattava peli tarkoittaa suurella todennäköisyydellä myös sitä, että viime yönä pelannut Hellebuyck on lepovuorossa ja Winnipegillä veto vastuun maalilla ottaa tällä kaudella 14 ottelussa operoinut Brossoit jonka torjuntalukemat ei ole mairittelevia, mikä johtuu luonnollisesti myös osittain Winnipegin köykäisestä puolustuksesta. Broissoitin lukemat on 88.46% ja päästetyt 3.67 maalia ottelua kohden. Columbuksen kausi ei lähtenyt kovin vahvasti liikkeelle, mutta se on parantunut peliä kauden edetessä ja 20 ottelun otannalla, se on koko NHL:n kuumin joukkue ja suurin vahvuus on ollut pitävä puolustus ja maalivahtipeli. Tuon 20 pelin otannalla, se on päästänyt omiin ainoastaan 34 maalia, joka on keskimäärin noin 1.5 maalia ottelua kohden. Vertailuna, monet kuumatkin joukkueet samalla ajanjaksolla on päästänyt kolmea tai lähes kolmea maalia ottelua kohden. Tässä on tietysti pieni syy epäillä, että Columbus on mahdollisesti ollut osittain onnekas, mutta ei kolme nolla peliä viiteen peliin ole sattumaakaan täysin ja kun katselin Winnipegin pelaamista viime yönä Carolinaa vastaan, joka on sekin tietysti kova nippu, niin on enemmän kuin todennäköistä, että hyökkäys ja puolustus pelaamisen kanssa kärvistelevä Winnipeg tulee olemaan vaikeuksissa kuumassa vireessä olevan Columbuksen kanssa, kun matkapeli on sille kolmas ja vieläpä peli toinen perätyksinä päivinä. Molemmat on pisteiden tarpeessa, mutta kotijoukkue, lepo ja kotiottelun tuoman peluutusedun johdosta lapulle. Pelionnea!
 5. Kalastaja

  29.12

  NHL. St.Louis Blues - Winnipeg Jets valinta, Winnipeg Jets +1 kertoimella 2.1 Nordicbet. alkamisaika: 22.00 Tartutaan illan änäriin, jossa St. Louis Blues ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa toisessa pelissä perätysten, kun kaksi päivää sitten Winnipegissä oteltiin ja tuo peli päättyi varsinaisella peliajalla 4-4 jonka St.Louis Blues vei lopulta jatkoajalla. Katselin kyseisen pelin ja ottelu oli kohtalaisen tasainen ja näkisin tänään tuon jatkuvan. Blues lähtee otteluun toki suosikkina, mutta kuten monesti aiemmin nostanut esiin, sarja on tasainen ja vaikka Bluesilla on hyvä kausi alla, niin se omasta mielestäni asetettu tässä hitusen liian suureksi suosikiksi ja yli kahden kertoimet siitä, että Jets venyy vähintään tasapeliin, kyllä maistuu. Pelionnea!
 6. Kalastaja

  27.12

  NHL. Colorado Avalanche - Minnesota Wild valinta, Colorado Avalanche kertoimella 1.77 PAF alkamisaika: 03.00 Läntisen konferenssin 2 ja 11 ottavat mittaa ja Colorado on tässä se konferenssin kakkonen siis. Pikku huomio tosin, joka kuvaa sarjan tasaisuutta! Minnesota on siis konferenssi 11 eli siellä melkein peräpäässä, mutta se on itseasiassa kerännyt konferenssin kolmanneksi eniten suoria voittoja ja piste erot ei todellakaan ole suuria. Tässä itseäni kumminkin kiinnostaa Coloradon pelaaminen siitä syystä, että se on nytten hävinnyt kaksi edellistä kotipeliä ja ylemmän kastin joukkueena sillä todennäköisyys kolmanteen työtapaturmaan kotona on kokemukseni mukaan suhteellisen pieni ja jos Winnipeg oli askeleen edellä Minnesotaa vieraspelissä, vieden pelin 6-0 ja Minnesota pelaa samalla tasolla, niin uskoisin tässä pisteiden jäävän selkeästi Denveriin Rantasen ja McKinnonin rymytessä Wildin puolustuksen selkeästi kumoon lukemin 5-2 👍 Pelionnea!
 7. Kalastaja

  27.12

  Valioliiga. Wolverhampton - Manchester City valinta, vierasjoukkue voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin. kertoimella 2.95 PAF alkamisaika: 21.45 Tässä päivän ainoassa valiossa voisi kokeilla myös muita kohteita, mutta kokeillaan tätä. Cityllä on tässä sarjassa ainoastaan yksi tavoite ja se on mestaruus, mutta sen mestaruus juna on tainnut karata Liverpoolin ilmiömäisen kevään johdosta ja samalla kun se on itse mm. peräti kahdesti hävinnyt kotona, joista toinen tuli juurikin wolvesia vastaan, kun se jäi tyystin ilman maalia, joten vierailla tässä on revanssin paikka. Vaikka mestaruus juna näyttäisi olevan jo karkaamassa, niin Citylläkään ei ohi pelejä voi liiemmin tulla, koska takana on nälkäisiä joukkueita, jotka varmasti vielä tulevat taistelemaan neljännestä sijasta. City on materiaalilta kotijoukkuetta selvästi edellä, mutta esimerkiksi mitä katsoin Leicesteriä vastaan heidän pelaamista, niin puolustuksessa on haavoittuvuutta ja uskoisin wolvesin kykenevän haavoittamaan Cityn puolustusta, mitä olen nähnyt vastaavasti heidän pelaamista ja uskoisin tänään lukemien 3,4-1 olevan tässä tänään lähellä vieraiden hyväksi. Kun molemmat tekee maalin ja Manchester City voittaa, niin veto menee oikein. Pelionnea!
 8. Joo tällaista vaihtoehtoa harkinnut 🤔 Mutta tosiaan ei oma veto kyseessä. Mutta se ei estä epäoikeudenmukaista harmitusta.
 9. Ja siis Teräväistä ei aluksi merkitty pisteen tekijäksi, mutta tuo korjaantui suhteellisen nopeasti, mutta Unibet ei suostu korjaamaan tuota, kuten kuuluu. Vittu ei se vaan voi mennä noin, että vedonlyönti yhtiö muuttaa mielivaltaisesti oikeita tuloksia itselle eduksi!!! Perkele että tätäki kirjoittaessa nousee tunteet pintaan tollasesta paskasta, vaikka ei ole oma veto edes. Sotii niin pahasti oman oikeudentajun kanssa.
 10. Kyse oli Galgary - Carolina pelistä @poronvoima 👍
 11. Ja sä oot muuten vaan sekaisin. Vittu jos oikeden tulosten mukaan ei makseta voittoja, ni mitä vittua se sitten on vajakki, kuin kusetusta! Ja joo, olin humalassa, mutta edelleen samaa mieltä, näin selvipäinkin 😹 E. 🤔🙂
 12. Noni. Sellaista asiaa, että välttäkää Unibetin, koska kusettavat asiakkaita! Paljon tullut viestiä, että Teräväisen pisteet 0+2 ollaan aivan ohitettu ja näin vältetty voitonmaksu! Eli pelattu Teräväinen tekee kaks pojoa ja näin teki, mutta unkka ei maksanut, koska VIRHEELLISESTI alunperin ilmoitettiin heille väärä tulos.
 13. Kalastaja

  9.12

  NHL. Washington Capitals - Columbus Blue Jackets valinta, Washington Capitals - 1 kertoimella 2.17 PAF alkamisaika: 02.00 Kokeilaas hudin jälkeen ns. varmelilla kokeilla takaisin voittojen tielle. Washington Capitals lukeutuu koko sarjan kovimpiin joukkueisiin ja itseasiassa se on kerännyt kaikista mahdollista pisteistä 79% sen pelatuista otteluista ja saldo näin tasaisessa sarjassa on järisyttävä! Sen piste loppu tulema kauden päätteeksi olisi niinkin kova, kuin 130 pistettä pyöristettynä ja vertailun vuoksi viime kaudella yli voimaiseen runkosarjan voittoon marssinut Tampa Bay Lighting vei Presidents Trhopyn 129 pisteellä. Washingtonin vahvuus Ovechkinin johdolla tietysti on maalinteko ja se on pystynyt ottelua kohden tekemään 3.61 maalia ja luonnollisesti ylivoima toimii 👍 Columbuksen kaudesta on tullut ennakoidusti haastava ja sen ongelmat löytyy hyökkäyspäästä ja se on pystynyt tekemään ainoastaan 2.45 maalia ottelua kohden, joka on koko sarjan toiseksi surkein lukema, heti surkuhupaisa Detroitin jälkeen. Kun erikoistilanne pelaaminen jää Washingtonille, aloitukset menee mitä suurimmalla todennäköisyydellä kotijoukkueelle.. Niin ja maalissa aloittaa Washingtonilla vezina voittaja Holtby ja muutamalla muulla palkinnolla ja tunnustuksella palkittu korkean profiilin maalivahti versus Korpisalo, joka ei itseäni ole liiemmin ikinä vakuuttanut, niin tässä alkaa sävelet olemaan sen verran selkeät Washingtonin suuntaan, että alkaa jo miettimään, voiko tämä olla näin helppo? No kaikki on mahdollista ja yllätyksiä tapahtuu, mutta kyllä tässä tämän hetkisillä tilastoilla ja vireillä kehtaa kokeilla kotijoukkueen yli maalin voittoa. Pelionnea! Vihjeestä toki näkee mitä haettu, mutta unohdin laittaa tuon Washingtonin tasoituksen "valintaan".. Peli ei ole alkanut vielä.
 14. AHL. Manitoba Moose - Chicago Wolves valinta, Manitoba Moose O 2.5 kertoimella 1.6 Comeon. alkamisaika: 02.00 Joukkueet kohtaavat toisena yönä peräkkäin ja ensimmäisen pelin vei Manitoba Moose luvuin 3-1 ja näkisin sen tässä olevan suosikki ja aika useasti näissä AHL peleissä ensimmäisen koitoksen vienyt joukkue uusi voittonsa. Manitoba on pelannut 11 kotiottelua ja noissa se on onnistunut tekemään 36 maalia, joka tekee hitusen yli kolme maalia ottelua kohden ja omissa on soinut 30 kertaa, eli lähes sen kolme maalia ottelua kohden. Chicago Wolves on vastaavasti pelannut 15 kertaa vieraissa ja sille ollaan tehty 46 maalia noissa peleissä, joka tekee aikalailla kolme maalia ottelua kohden, se on vastaavasti onnistunut tekemään 36 maalia, eli 2.4 maalia ottelua kohden. Chicago Wolves on päästänyt kymmenessä sen edellisessä vieraspelissä kahdeksan kertaa kolme maalia tai enemmän ja näin epäilen tälläkin kertaa tapahtuvan, joten lähdetään Manitoban overeilla haistelemaan, joka antaa pikkusen siiima tässä. Pelionnea!
×
×
 • Create New...