Jump to content

Kalastaja

Aktiivi
 • Viestejä

  1 180
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  47
 • Pistettä

  88 [ Lahjoita ]

Maine

683

5 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Vierailijat

8 845 Profiilivierailua
 1. Sieltä viikon kolmas puppelointi ekalla puoliajalla suosikilta ja altavastaaja vei kertoimella @9 🤔 suosikki koko otteluun @1.13 jäi kaupan päälle vielä nollille, vaikka pääs pelaamaan osan ottelusta mies ylivoimalla. Edelliset kaksi keskinäistä peliä oli mennyt 8-0 suosikille 😹😭😹😭😐😐 Oli siis suosikin voitto ja O 2.5 vihjaus.
 2. La Liga Cadiz - Sevilla valinta, Sevilla kertoimella 1.81 Coolbet. alkamisaika: 19.30 La Liga on pyörähtänyt jo kolmannelle kierrokselle, mutta tämä peli on Sevilalle ensimmäinen, kun se pelasi loppu kesästä euro pelejä, voittaen Eurooppa liigan, jonka johdosta se pelasi Super cup finaalissa torstaina Bayern Munchenia vastaan ja hyvin pelasikin, mutta se ei aivan riittänyt, vaan se koki tappion jatkoajalla, joka ei tietysti ole häpeä, kun tietää tämän hetken Bayern Munchenin. Sevilla on vuodesta toiseen La Ligan kärkijoukkueita, heti Realin ja Barcelonan takana ja on jopa puhuttu, että tällä kaudella Realia ja Barcelonaa voisi jälleen hastaa, mutta se edellyttää sitä, että tällaisista peleistä tuloksena on kolme pistettä ja vahva esiintyminen Bayernia vastaan enteileekin hyvää ja tartutaan tähän kertoimen, joka luultavimmin tulee alas. Pelionnea!
 3. Taitaa olla väärälle päivälle 🤔😬
 4. Ei nyt varsinaista vitutusta, mutta kyllä on ollut hämmentävää seurata paria peliä tällä viikolla, mitä tipsannut. Molemmissa peleissä olen ollut tavalla tai toisella suosikin kelkassa, aika selkeänkin, kun vastustajalla kertoimet on ollut luokkaa 5-7 ja suosikit on ottanut jo ensimmäisellä puoliajalla niin pahasti kakkoseen, et pahaa on tehnyt. Toinen peli 5-1 ja toinen 3-0 ensimmäinen puoliaika ja kyseessä siis jalkapallosta!!! 8-1 maaliero ja vastustajilla ollut yhteensä 9 laukausta maalia kohden, joka noin isoille altavastaakille on sinänsä paljon, mut vittu kahdeksan maalia ensimmäisellä puoliajalla ja 5-7 kertoimisille altavastaajille.. Ei ihan taas meinaa ymmärrys riittää 😹😐 P. S. Vitun Chelsea on paska.
 5. USL Championship Pittsburgh - Hartford Athletic valinta, Pittsburgh ja O 2.5 kertoimella 1.73 PAF alkamisaika: 02.00 Kokeilaas Yhdysvaltojen jalkapalloa ja mls reservi liigaa, josta löytyy aika useasti runsas maalisia pelejä ja tässä haetaan siis kotijoukkue Pittsburghin voittoa ja ottelussa tulee vähintään kolme maalia. Pittsburgh johtaa koko sarjaa ja sen päästetyt on silmiinpistävän vähäinen, kun sille ollaan tehty ainoastaan 8 maalia 14 ottelussa! Joka on lähes kolme kertaa vähemmän, kuin vastustajalla, jolla tosin on peli vähemmän pelattuna. Mutta tuo päästettyjen maalien ero nostaa Pittsburghin selkeäksi suosikiksi tässä. Kun tarkastellaan, kuinka joukkueet ovat pelanneet overeita, niin Pittsburghin peleissä on syntynyt 3.2 maalia, joka selittyy sillä, että Pittsburgh on myös sarjansa tulivoimaisin joukkue ja vaikka sille ei paljoa ollaan tehty reilusti alle maali ottelua kohden, niin sen 14 pelistä 10 on päättynyt yli O 2.5 rajan! Vierasjoukkue Hartford Athletic on ollut overien suhteen hieman luotettavampi ja sen peleissä ollaan tehty keskimäärin 3.6 maalia ja sen 13 ottelusta peräti 11 on mennyt O 2.5 rajan yli. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kaksi kertaa ja sekä vieraissa, että kotona, Pittsburgh on nuijinut vastustajansa luvuin 3-0 ja 5-0 Eli tasoero on ollut valtaisa taululla. Tilastollisesti tarkasteltuna, on syytä vahvasti olettaa, että pelin lopputulos on luokkaa 3,4-0,1 Pittsburghin hyväksi ja tuolla kertoimellahan sitä sopii kokeilla. Pelionnea!
 6. Valioliiga. West Bromwich - Chelsea valinta, HT/FT Chelsea/Chelsea kertoimella 2.08 Coolbet. alkamisaika: 19.30 Valioliigan kolmatta kierrosta ja molempien joukkueiden kolmas peli myös! Molemmat joukkueet lähtevät peliin tappio alla, kun Chelsea hävisi kotona Liverpoolille, joka ei lopulta ollut kovinkaan suuri yllätys, etenkään sen jälkeen, kun Chelsea otti ensimmäisen puoliajan lisäajalla punaisen. Kotijoukkue West Bromwich sen sijaan kärsi vieraissa Evertonille 2-5 tappion ja sen esitys ei millään mittareilla ollut kovinkaan mairitteleva. West Bromwichin esitys etenkin ensimmäisellä puoliajalla oli yhtä sekoilua puolustuksessa ja tuo puoliaika kruunattiin vielä kahdella punaisella, kun ensiksi West Bromwichin puolustaja törppöili ja perään joukkueen manageri loksutteli leukoja tuomarille punaisen arvoisesti ja on selvää, että tuollaisilla esityksillä West Bromwich menee mestaruussarjaan bumerangina takaisin. Vierailija Chelsea vahvistui tälle kaudelle ja sitä pidetään yhtenä Cityn ja Liverpoolin takana olevista haastajista ja sen materiaalin pitäisi kyetä hoitamaan tämä peli ns. vaivattomasti. Ja sen mitä näin edellistä West Bromwichin peliä, uskallan suositella kokeilemaan tässä, että Chelsea voittaa ensimmäisen puoliajan ja vieden koko ottelun nimiinsä, tuolla päälle kahden kertoimella, joka tulee luultavimmin tippumaan alle kahden. Pelionnea!
 7. Kalastaja

  25.9

  Serie B Botafogo SP - CRB valinta, ensimmäinen puoliaika X kertoimella 1.84 PAF alkamisaika: 1.15 Brasilian toiseksi korkein taso jalkapallossa. Kotijoukkue Botafogo SP on kymmenessä pelissä tehnyt ainoastaan kuusi maali ja päästänyt 10 Sen kymmenestä pelistä ensimmäinen puoliaika on päättynyt kuusi kertaa tasan on hyvä syy olettaa, että myös tänä yönä ensimmäinen puoliaika on vähä maalinen ja hyvin lähellä tasatilannetta ja hieman riskittömämmin kokeillaan ensimmäisen puoliajan tasapeliä 0-0 tuloksen sijasta. Pelionnea!
 8. Kalastaja

  25.9

  NHL. Dallas Stars - Tampa Bay Lightning valinta, Dallas Stars +1 kertoimella 1.96 Betsson. alkamisaika: 03.00 Peli neljä ja Tampa lähtee otteluun 2-1 ottelu voitoin tähän, joten Dallas on selkä seinään vasten, koska jos sarja menee Tampalle 3-1 tilanteeseen, niin se on hyvää yötä Dallasin mestaruus haaveille. Dallas aloitti sarjan voitolla, mutta jo seuraavassa pelissä Tampa nappasi voiton, kun Tampa mylvi ensimmäisessä erässä alle neljässä minuutissa kolme maalia! Tuossa pelissä Dallas kumminkin kampesi itsensä aina maalin päähän ja paremmalla onnella se olisi voinut viedä pelin jatkoajalle ja se ei olisi edes ollut vääryys. Peli kolmonen sitten olikin Dallasille heikompi ja alkoi ratkeamaan jo ensimmäisessä erässä suomalaisten puolustajien kohtaloikkaisiin virheisiin, joita Radulov säesti parilla turhalla jäähyllä, joista toisessa Tampan Hedman rokotti. Peli tulee taas olemaan tiukkaa pudotuspeli kiekkoa ja luultavimmin ns. maalin peli, jossa omat hetkensä kyllä siunaantuu Dallasille ja että Dallas pystyy venyttämään pelin vähintään jatkoajalle lähes kahden kertoimella tuntuu tähän kohtaan oivalta valinnalta. Pelionnea!
 9. Kyllä suosittelen selaamaan vähintään sen livetulosten ottelu historian läpi kotona ja vieraissa, siis molemmilta, kun lyö -1 lapulle 🤝 Sellainen mutu tuntuma ja muistikuva olisi, et khl:ssä noita löytyy muitakin joukkueita, jotka tykkää hävitä maalilla tai voittaa 🤔 valmentajalla näissä tietysti osansa myös on, jotka välillä vaihtuu myös.
 10. Mestarien liiga karsinta. Maccabi Tel Aviv - Salzburg valinta, Maccabi Tel Aviv kulmapotkuja yhteensä O 3.5 kertoimella 2.12 PAF alkamisaika: 22.00 Noprat, kun peli alkaa pian! Ensimmäinen osaottelu ja vieraat lähtee peliin suorana suosikkina ja on hyvä mahdollisuus, että Salzburg tekee ensimmäisen maalin. Maccabi Tel Aviv tulee pienoisen kotiedun myötä tässä kyllä hakemaan omat paikkansa, mutta löytää luultavasti itsensä todennäköisemmin kulmalipulta, kuin pallo on Salzburgin maalissa. Pelionnea!
 11. 2. Deild IR Reykjavik - Haukar valinta. O 2.5 ja tupla mahdollisuus 12 kertoimella 1.75 PAF. alkamisaika: 19.15 Kyseessä siis Islannin jalkapalloa ja rakennettu veto ja ottelussa pitää siis tulla vähintään kolme maalia ja pelin pitää päättyä jomman kumman voittoon! Otetaan ensimmäisenä tarkasteluun overi tilastot, joka on vedon kannalta se punainen lanka! Haukar on pelannut tällä kaudella 17 ottelua ja sen peleissä ollaan tehty maaleja 3.3 kappaletta keskimäärin ja O 2.5 raja ollaan ylitetty 16 kertaa! Eli ainoastaan kerran ollaan jääty rajan alle. Haukar ei ole myöskään kertaakaan tällä kaudella pelannut tasan peliä, joten tuo O 2.5 ja tupla mahdollisuus 12 on osunut sen peleissä lähes joka kerta! Kotijoukkue IR Reykjavikin peleissä on tullut vielä jopa Haukaria enemmän maaleja, kun sen otteluissa ollaan paukuteltu verkot tötterölle 3.7 kertaa keskimäärin. O 2.5 raja ollaan ylitetty 17 mahdollisesta kerrasta 13 kertaa, eli huomattavasti useammin peli on päättynyt yli, kuin alle. Reykjavik ei myöskään ole ollut mikään tasuri herkkä, vaan se on ainoastaan kerran pelannut tasan, kun se tasasi pisteet vastustajan kanssa 1-1 lukemin, eli tuo O 2.5 ja tupla mahdollisuus 12 on toteutunut sen peleissä mukavat 13 kertaa 17 mahdollisesta kerrasta. Molemmat joukkueet ovat siis taipuvaisia runsas maalisiin peleihin, joissa tasapelin todennäköisyys ei ole niin suuri, kuin vähä maalisilla joukkueilla ja vaikka peli voikin päättyä 0-0 niin näillä tilastoilla ja tuolla kertoimella, niin onhan tuo kokeilemisen arvoinen yhdistelmä! Pelionnea!
 12. Joo tätä ihmettelin itekki tos taannoin, oliko Vegasia vastaan, kun Dallasille tarjottiin 3.5-3.6 suorasta voitosta 🤔 Onhan nuo ollu altavastaajia, mut ehkä jokusen kymmenyksen olis luullut, et ois matalampi.
 13. Kalastaja

  21.9

  Eerste divisie. Jong AZ - De Graafschap valinta, De Graafschap voittaa ja molemmat tekevät maalin. kertoimella 2.5 PAF Alkamisaika: 19.45 Hollanin divaria ja väkevästi kautensa aloittanut De Graafschap lähtee otteluun suosikkina ja kahdessa ensimmäisessä pelissä se on tyrmännyt vastustajansa. Kotijoukkue Jong AZ:In kausi sen sijaan on alkanut takellen, vaikka edellisen pelin se voittikin. Kahdessa ensimmäisessä pelissä se päästi neljä ja kuusi maalia, joten kiirettä pitää illalla. Nämä hollannin eerste divisie pelit on monesti taipuvaisia hieman repsahtamaan joukkueiden vireet ennakoivat 3-1 vieraille tms. vastaavaa, joten lähdetään tuolla kertoimella kokeilemaan. Pelionnea!
 14. Kalastaja

  21.9

  Valioliiga. Wolverhampton - Manchester City valinta, tekee maaliin johtavan syötön. Kevin De Bruyne kertoimella 2.5 PAF alkamisaika: 22.15 City aloittaa kauden siis tänään ja tietysti yllä on pienoisia kysymysmerkkejä, kun kauden ensimmäinen peli on kyseessä, joskin sama valmentaja ja muukin merkittävä pelaaja löytyy Cityltä, kuin edellisellä kaudella. City lähtee kumminkin kauteen jälleen suurimpana mestari suosikkina ja sen riveistä löytyykin pelimiehiä, kuten tässä haettu Kevin De Bruyne jota pidetään mailman parhaimpana keskikenttä pelaajana. Kevin De Bruyne ei ole maalinteko kone, mutta hänen syöttönsä löytää pelikaverit kiitettävästi ja mm. viime kaudella 35 ottelussa De Bruyne syötti 20 maalia johtanutta syöttöä Valioliigassa. Terveenä ollessaan nuo syöttö tilastot ovat olleet vastaavanalaisia ja kun pelaaja on parhaassa iässänsä, on syytä olettaa, että tällä kaudellakin De Bruynen ollessa kunnossa, joukkuekaverit pääsevät tuulettamaan maaleja De Bruynen syötöistä. Pelionnea!
 15. Kyllä mä oon sitä mieltä, et meni 🤔😅 Pyörittelin tota maalia monesti, et onko siinä jotain, miks meni niin helposti ja oikein löytänyt mitään selitystä.. Se näki tilanteessa kaiken, eikä kiekko pompannut mistään, niin kyllä tuo olisi pitänyt ottaa. Toi oli ihan puhdas Vasilevskin maali.
×
×
 • Create New...