Jump to content

Kalastaja

Aktiivi
 • Viestejä

  1 241
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  52

Maine

712 Pidetty jäsen

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Old School

Vierailijat

9 255 Profiilivierailua
 1. NHL. Edmonton Oilers - Ottawa Senators valinta, pisteet yli O 0.5 Jesse Puljujärvi kertoimella 1.92 Coolbet. alkamisaika: 04.00 Jesse Puljujärveä ei hyvällä syylläkään voi kutsua varsinaiseksi pistelingoksi, kun katsoo kauden tilastoja. No,tänään vastan asettuu Ottawa ja Edmontonin joukkueesta luultavimmin useampi pelaaja on pitesteillä ja Puljujärvi, joka saa vastuuta ykkösessä, on myös yksi noista pelaajista, hyvällä todennäköisyydellä. Pelionnea!
 2. @kemmu prkl 😐 sun piti vihjata tyyliin ainoastaan ml vetoja ja sitten vedät luultavimmin yhden koko sarjan tasuri herkimmän joukkueen suoraa voittoa (Columbus) 😹 no, tällä kertaa näin ja toivottavasti seuraavalla kerralla osuu 🤝
 3. NHL. Colorado Avelanch - San Jose Sharks valinta, tekee vähintään 2 pistettä - sisältää jatkoajan. MacKinnon, Nathan kertoimella 2.15 PAF. alkamisaika: 4.00 Nathan MacKinnon pääsee pelaamaan tulikuuman Mikko Rantasen kanssa, jonka maali putki on venynyt jo kuuteen peliin. MacKinnon on joukkueen aierot ja pelin toimiessa, on hyvin luultavaa, että MacKinnon iskee tässä pelissä useamman pisteen. Vastassa on San Jose Sharks, jonka puolustus ei kestä tällä hetkellä päivänvaloa. Pelionnea!
 4. NHL. Dallas Stars - Detroit Red Wings valinta, maali tyhjään maaliin. Kyllä kertoimella 3 Coolbet. alkamisaika: 3.30 Edellinen peli meni 1-1 varsinaisella. On hyvin todennäköistä, että Dallas johtaa peliä maalilla kahdella lopussa ja Detroit ottaa maalivahdin vielä pois ja näen, että Miro Heiskasen johdolla, tässä pelissä hyvinkin nähdään maali tyhjiin. Kunhan maali tehdään tyhjiin, niin veto osuu. Pelionnea.
 5. @Kemmu tällä hetkellä NHL:ssä ja etenkin tiettyjen joukkueiden kohdalla ml veto on se turvallisin vaihtoehto. Yks tietty, jos ei luota idea joukkueeseen, kun pelataan kolmella kolmella vastaan jatkoja, ni paffilla taitaa saada lyötyä noita, mis ainoastaan varsinainen peliaika ratkaisee, eli DNB. Tossa ennen kautta nostin, että Columbus, Dallas ja muistaakseni Boston tulevat olemaan sellaisia, jotka pelaa luultavasti tasureita. No, alku siltä näyttää, että nuo on tasapeli herkkiä. Boston ja Columbus on pelannut yhteensä 13 ottelua, joista varsinaisella 7 on päättynyt tasan.
 6. NHL. Vancouver Canucks - Ottawa Senators valinta, tekee vähintään 1 pisteen - sisältää jatkoajan. Tkachuk, Brady kertoimella 1.75 PAF alkamisaika: 03.00 Tkachuk saa mukavasti peliaikaa ja ja tilaisuuden tullen myös laukauksia lähtee lavasta kiitettävästi ja Vancouver lukeutuu joukkueisiin, joka antaa vastustajalle paljon laukauksia ja näen tässä tuotakin kautta Tkachukin pisteelle hyvän mahdollisuuden. Pelionnea!
 7. Kalastaja

  26.1

  NHL. Dallas Stars - Detroit Red Wings valinta, Dallas Stars kertoimella 1.81 PAF. alkamisaika: 3.30 Dallasin kausi alkoi hieman myöhemmin kuin muiden, kun joukkueessa oli koronaa ja oli epäilyksiä, kuinka koneet lähtevät käyntiin? Dallas osoitti nuo epäilykset turhiksi ja se se laittoi Nashvillelle kaksi kertaa luun kurkkuun ja tänään vastaan tulee Detroit, joka pelasi viimeksi hyvin aneemisesti sikakoa vastaan ja kaiken järjen mukaan pelin pitäisi olla Dallasille 4-1 Pelionnea!
 8. Kalastaja

  26.1

  Valioliiga. West Bromwich - Manchester City valinta, HT/FT 2/2 kertoimella 1.62 Coolbet alkamisaika: 22.15 Joukkueiden tasoero on luokkaa, aivan toinen Manchester Citylle ja se tulee olemaan tässä pelissä hallitseva joukkue ja mitä todennäköisimmin vie peliä jo ensimmäisellä puoliajalla ja vieden koko ottelun. Pelionnea!
 9. NHL. Vancouver Canucks - Ottawa Senators valinta, tekee vähintään 1. pisteen - sisältää jatkoajan. Petterson Elias. kertoimella 1.57 PAF. alkamisaika: 05.00 Petterssonin kausi on alkanut tahmeasti ja seitsemässä pelissä on tullut ainoastaan 1+1 tehot, joka on luvattoman vähän joukkueen ykkös sentterille. Petterson kumminkin saa hyvin peliaikaa ja tulee mitä luultavimmin saamaan sitä myös tästä pelissä ja pitää kumminkin muistaa, että kahdella ensimmäisellä kaudella Petterson on ollut noin piste per peli mies, niin pisteitä on odotettavissa myös tällä kaudel
 10. NHL. St.Luis Blues - LA Kings valinta LA Kings +1 kertoimella 2.07 PAF alkamisaika: 03.00 LA pelasi viimeksi hyvän pelin Coloradoa vastaan ja kokeillaan, josko heidän tasonsa riittäisi tänään venymään vähintään tasapeliin. Vastassa St. Louis Blues jonka kausi on alkanut kaksi jakoisesti kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Pelionnea!
 11. NHL. Vancouver Canucks - Montreal Canadiens valinta, Montreal Canadiens kertoimella 2.02 PAF alkamisaika: 02.00 Vancouver puolustuspelaamien on karua ja tänään joukkueilla on maalissa Vancouver Holtby, joka ei ole enää samalla tasolla kuin aikoinaan ja Montrealilla Price joka lukeutuu sarjan parhaimpiin maalivahteihin. Pelionnea!
 12. Kalastaja

  22.1

  NHL. Anaheim Ducks - Colorado Avelanch. valinta, Colorado Avelanch O 0.5 ensimmäinen erä. kertoimella 1.58 PAF. Alkamisaika: 05.00 Colorado pelasi eilen pelin ja se saa etua tuosta, lähtiessä ensimmäiseen erään. Colorado hävisi eilen kinkseille 2-4 ja McKinnonin asenteen tietäen, Anaheimilla tulee olemaan kusiset paikat ensimmäisessä erässä. McKinnon on koko NHL:n paras pelaaja hän pystyy silmää räpäyttämättä luoda maalipaikan ja tappio. Niskassaan Anaheim. Maksaa tuosta hinnan.
 13. Etiopia Sidama Coffee - Sebeta kina. Valinta, Sidama Coffee ja maaleja yli 1.5 Kertoimella 3.3 Unibet. Alkamisaika: 09. 00 Veto on puhtaasti tilasto pohjalta ja en häpeä sitä. Sidama Coffee jää todella harvoin kotona maaleitta ja Näen Sidaman tekevän tässä maalin 68% todennäköisyydellä. Sidaman on todella luotettava kotijoukkue maalien suhteen kotona ja Sidama O1.5 lähtee karkealla kertoimella lapulle. Sidama Coffee ja O 1.5 kertoimella 3.3 Vihje tuli aluksi. Väärään päivään.
 14. Kalastaja

  22.1

  NHL. Arizona Coyotes - Vegas Golden Knights valinta, Vegas Golden Knights. kertoimella 1.97 Coolbet. alkamisaika: 04.00 Peli alkaa pian ja lyhyet. Vegas Golden Knights lukeutuu sarjan eliittiin ja Arizona Coyotes tarvii maalivahtien unelma iltaa, että he taistelevat voitosta. Näin ei käy luultavasti, vaan Vegas vie pelin nimiinsä 5-2 mutta poikkeus ajat, niin poikkeuksellisesti perus voitolla mennään. Pelionnea!
 15. Etiopia Sidama Coffee - Sebeta kina. Valinta, Sidama Coffee ja maaleja yli 1.5 Kertoimella 3.3 Unibet. Alkamisaika: 09. 00 Veto on puhtaasti tilasto pohjalta ja en häpeä sitä. Sidama Coffee jää todella harvoin kotona maaleitta ja Näen Sidaman tekevän tässä maalin 68% todennäköisyydellä. Sidaman on todella luotettava kotijoukkue maalien suhteen kotona ja Sidama O1.5 lähtee karkealla kertoimella lapulle. Sidama Coffee ja O 1.5 kertoimella 3.3
×
×
 • Create New...