Jump to content

Kalastaja

Aktiivi
 • Viestejä

  1 140
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  41
 • Pistettä

  136 [ Lahjoita ]

Maine

649

5 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Vierailijat

8 676 Profiilivierailua
 1. Valioliiga. Norwich - Brighton valinta, btts. kertoimella 1.87 Coolbet. alkamisaika: 14.30 Viimeiseltä löytyvän kanarian lintujen taival Valioliigassa alkaa häämöttää jo horisontissa ja sen matka putoamisviivan yläpuolelle on kahdeksan pistettä, kun kierroksia on enään jäljellä kuusi. Joukkueita sen edellä tuolla matkalla on kolme. Norwichin yksi suurimmista syistä sijoitukseen löytyy tälle tasolle riittämättömästä alakerrasta ja 32 peliin, sen rysään ollaan isketty pallo 60 kertaa, eli lähes kaksi kertaa ottelua kohden. Vedon kannalta tietysti huomio kiinnittyy myös Norwichin kykyyn tehdä maaleja, joka sekään ei suoranaisesti imartele. Norwich on tehnyt koko sarjan vähiten maaleja, kun se on tehnyt ainoastaan 25 maalia tuohon 32 otteluun, joka sekin oikeuttaa piikkipaikalle, jos mittarina on vähiten tehdyt maalit. Etenkin kahdeksan viimeistä valioliiga ottelua on ollut sille tervan juontia ja tuona aikana, se on pystynyt tekemään ainoastaan yhden maalin. Kahdeksaan otteluun yksi maali, on todella surkea tulos, mutta vahva epäilys on, että tuohon sisältyy jo myös heikon viimeistelyn lisäksi huonoa onnea. Norwich parhaimmillaan kyllä pystyy luomaan paikkoja ja haastamaan vastustajan, etenkin kotona Carrow Roadilla, joskin tänään se joutuu pelaamaan ilman yleisöä. Lyhyesti Brightonista. Brighton itsekkin löytyy hieman putoamisviivan yläpuolelta ja ei ole turvassa putoamiselta. Tämä ei tietysti ole omiaan nostamaan tuon btts. Mahdollisuutta, mutta Norwichin tilanne, joka alkaa olemaan lähes paineeton tulee luultavimmin avaamaan Brightonille paikkoja pelin edetessä ja näkisin Brightonin tekevän maalin Norwichin surkean puolustuksen johdosta noin muutenkin hyvällä todennäköisyydellä eri tilanteissa. Eli, kunhan molemmat joukkueet tekevät maalin, niin veto osuu. Pelionnea!
 2. Tää on varmaan tarkoitettu 2.7 päivän ketjuun?
 3. Kalastaja

  30.6

  La Liga Mallorca - Celta Vigo valinta, kulmat 3-suuntainen tasoitusveto. alkutilanne 0-1 Mallorca. kertoimella 1.82 PAF alkamisaika: 20.30 Eli siis kyseessä on tasoitusveto, jossa Mallorcan pitäisi voittaa kulmat enemmän kuin yhdellä kulmalla. Mallorcan tilannehan alkaa olemaan aika toivoton, kun kierroksia on enään jäljellä kuusi ja eroa putoamisviivalle on kahdeksan pistettä ja juurikin illan vastustajaan Celta Vigoon. On siis sanomattakin selvää, että Mallorcan on voitettava peli, jos se ajattelee yhtään haaveilla säilymisestä, niin tasapeli ei enään riitä ja vedon kannalta tuohan on oikein otollinen tilanne. Celta lähtee otteluun suosikkina ja on hitusen todennäköisempää, että se myös tulee tekemään ottelun ensimmäisen maalin, joka sekin tässä puoltaa, että Mallorca vie kulmat, koska tilanne on siinäkin tapauksessa sama, että Mallorca on pakotettu yrittämään maalintekoa ja helposti noissa tilanteissa sitä löytää itsensä kulmalipulta, kun vastustaja puolustaa. Pelionnea!
 4. Costa Rica. Primera Division. Deportivo Saprissa - Alajuelense valinta, ensimmäisen maalin tekevä joukkue. Deportivo Saprissa. kertoimella 1.73 Coolbet. alkamisaika: 05.30 Costa Rica ja finaalit menossa. Joukkueet kohtasivat toisensa jo ensimmäisessä osaottelussa, joka päättyi Saprissan 2-0 vieras voittoon ja Alajuelense on tänään pakotettu hyökkäämään, joka tulee avaamaan ennen pitkään Saprissalle paikkoja pelin edetessä. Vaikka kotietu jää tässä normaalia pienemmäksi, niin Saprissan kotitilasto painaa kuppia tässä kodin suuntaan ja lähdetään kokeilemaan siis, että koti tekee ottelussa ensimmäisen maalin. Pelionnea.
 5. Kalastaja

  28.6

  La Liga Espanyol - Real Madrid valinta, Real Madrid kertoimella 1.47 Coolbet. alkamisaika: 23.00 Real Madridilla on tässä mahdollisuus tarttua kiinni mestaruudesta vahvemmin, kun Barcelona jäi omassa pelissään tasapeliin ja Realilla on siihen hyvä sauma, kun vastassa on sarjan jumbo Espanyol. Esimerkkinä joukkueiden erosta. Real Madridin maali saldo on plussalla 38 maalia, kun Espanyolin saldo on pakkasella 24 maalia. Pelionnea.
 6. Super league Thun - Young boys Valinta, Young boys kertoimella 1.53 Coolbet. alkamisaika: 21.30 Young boys on sarja kakkonen tasapistein St. Gallenin kanssa ja peli lukeutuu niihin otteluihin, jota se ei voi hävitä mieliessään taistella mestaruudesta. Vastustaja Thun on sarja jumbo, joka on tehnyt sarjan vähiten maaleja, kuin myös päästänyt niitä ja ilman kotiyleisön tukea, sillä on tänään liian suuri pala haukattavaksi. Pelionnea!
 7. Bundesliiga. Frankfurt - Schalke valinta, O 2.5 kertoimella 1.74 PAF alkamisaika: 19.30 Joukkueiden kausi olemaan lopussa ja etenkin Schalkelle se sopii, koska luvalla sanoen, sen koronan jälkeinen kausi on ollut yhtä tuskaa, jos oli sitä jo ennen taukoakin ja edellinen bundesliiga voitto on 14 ottelun takaa. Frankfurt on kumminkin tässä se, jonka tilastot tässä kerää mielenkiintoa. Frankfurt lukeutuu koko sarjan runsas maalisimpien joukkueiden kermaan ja sen peleissä on tullut keskimäärin 3.5 maalia ottelua kohden ja sen pelit on mennyt O 2.5 rajan 31 ottelusta peräti 24 kertaa yli ja edelliset kymmenen peliä kertoo (kaikki kilpailut mukaan lukien) että peräti yhdeksän kertaa ollaan menty rajan yli. Vastustaja tietysti vaikuttaa aina näissä, millä todennäköisyydellä niitä maaleja potkitaan verkon perukoille, mutta tilastollisesti tuo kerroin on sen verta maistuva, että sitä viitsi ohittaa. Pelionnea!
 8. La Liga Barcelona - Leganes valinta, O 2.5 kertoimella 1.58 PAF alkamisaika: 23.00 Kerroin ei ole mikään huumavan korkea, mutta Barcelonan peleissä itse Barcelona voittaessaan tekee tuon kolme maalia ja 28 ottelussa tuo raja ollaankin ylitetty 19 kertaa, kun vastaavasti 9 kertaa ollaan päädytty alle. Eilen nostin esiin, että peleissä tullaan luultavimmin tekemään normaalia vähemmän maaleja, mutta toinen nosto voisi olla, että on luultavaa, että kovalla ottelu tahdilla, myös pelejä tullaan priorisoimaan. Peli on molemmille jälleen merkityksellinen, kun Barcelona taistelee siitä mestaruudesta, mutta Leganesilla on omat taistelunsa putoamista vastaan ja ainoastaan kolme päivää tästä pelistä, se kohtaa Mallorcan, joka myös taistelee putoamista vastaan, josta sillä on huomattavasti helpompi mahdollisuus pisteisiin ja onkin mahdollista, että 2-0 tilanteen ollessa Barcelonan hyväksi, se ei välttämättä enää yritä pyritellä, vaan peli menee enemmän ns. pelailuksi, jossa Barcelon miehistö tekee vielä kaunistelu maaleja. Tasoero on siis valtaisa ja ottelun loppu lukema on luokkaa Barcelona 3,4 Leganes 0,1 Pelionnea!
 9. La Liga Levante - Sevilla valinta, alle 3 maalia. kerroin 1.68 PAF alkamisaika: 20.30 Vedossa on siis kyse siitä, tuleeko ottelussa maaleja alle 2.5 mutta tasan kolme maalia tuo vielä panoksen takaisin. La Ligasta jäi ennen korona taukoa pelaamatta 11 kierrosta ja tuo kierros määrä olisi tarkoitus viedä kunnianhimoisella aikataululla läpi, kun joukkueet pelaavat reilu kuukauteen nuo kierrokset, joka tarkoittaa sitä, että joukkueet pelaavat keskimäärin kolmen tai neljän päivän välein keskimäärin ottelun, joka on suuri ero normaaliin nähden, kun otteluja on yleensä keskimäärin viikkoon yksi kappale. On sanomatta selvää, että tuolla ottelu tahdilla, tulee loukkaantumisia ja joukkueet varmasti huomioivat näitä asioita ja oman näkemyksen mukaan maali määrät tulee putoamaan. Pelillä on etenkin Sevilalle merkitystä, jonka paikka ensi kauden mahdolliseen Mestarien liigaan ei ole kiveen hakattu. Takana on vielä useampi joukkue, jotka hamuavat sen paikkaa ja Sevilalle jokainen piste on tärkeä. Sevilla myös lähtee luonnollisesti otteluun suosikkina ja sen voitot 1,2-0 on hyvin lähellä, mutta tulokset 0-0 1-1 ei yllättäisi myöskään. Tilastollisesti tarkasteltuna muutama huomio. Sevilla on pelannut tähän mennessä 28 ottelua, joista 17 on päättynyt alle 2.5 rajan ja 11 kertaa ollaan menty yli. Levantella vastaava raja on toki ylittynyt samalla ottelu määrällä 16 kertaa ja alle ollaan päädytty 12 kertaa. Joukkueiden raja O/U 3.5 peleissä vastaavasti on identtinen ja tuo raja ollaan ylitetty kuudesti, kun vastaavasti 22 kertaa ollaan jääty alle. Kyse on siis ottelun todennäköisemmän kulun toteutuvasta ennustuksesta ja näkisin pelissä kohonneen riskin matallle temmolle, joka on omiaan laskemaan maaliodotusarvoa ja entisestään laskemaan maalien määrää, yhdistettynä Sevilalle merkitykselliseen peliin. Pelionnea.
 10. La Liga Mallorca - Barcelona valinta, HT/FT 2 /2 kertoimella 1.8 Coolbet. alkamisaika: 23.00 La Liga alkaa joukkueiden osalta jälleen ja pelistä ei puutu panosta joukkueiden osalta, kun 11 kierrosta on jäljellä. Vierailija Barcelona perinteiseen tapaan taistelee mestaruudesta ja veriviholliseen Real Madridiin sillä on ainoastaan kahden pisteen kaula, joten kovin useaan tohelointi peliin sillä ei ole varaa, etenkään sarjan heikompia vastaan, johon putoamista vastaan taisteleva Mallorca lukeutuu. Mallorca on koko sarjan eniten maaleja päästäneitä joukkueita ja Barcelona omistaa sarjan tulivoimaisemman joukkueen Messin ja Suarezin tapaisilla mailman eliitti pelaajien johdolla. Molemmat ei ole pelanneet pitkiin aikoihin ja se tietysti tuo oman arvaamattomuuden peliin, mutta asia on täysin tasapuolinen ja näkisin tämän suosivan huomattavasti leveämmällä ja tasokkaamalla materiaalilla pelaavaa Barcelonaa hitusen ja kun huomioidaan, että Mallorca pelaa ilman kotiyleisön tukea, niin näkisin tässä tällä kertoimella hyväksi hauksi, että Barcelona voittaa ensimmäisen puoliajan, vieden myös koko ottelun voiton. Pelionnea.
 11. Mulla ei ole enään tiliä norkalla ja en sellaista pysty perustaa.. Ei mitään dramaattista sinänsä kyseiseen yhtiöön. Mutta voinko osallistua kilpailuun, jos mahdollinen voitettava summa siirrettäisiin osoitetulle tilille? Eli ainoastaan vihjaisin? @Vetomestari
 12. DFB Pokal - välierät Saarbrucken - Bayer Leverkusen valinta, HT/FT 2/2 kertoimella 1.56 Coolbet. alkamisaika: 21.45 Saksan cuppia, jossa ollaan edetty välieriin ja Bayer Leverkusen joka tahkoaa Bundesliigassa, vierailee Saarbrucken vieraana, jonka sarjataso löytyy Saksan nelos divarista, joten on sanomatta selvää, että Leverkusen lähtee tähän peliin jättimäisenä suosikkina, vaikka se hieman kierrättäisi pelaajia. Nytten pitää muistaa, että kyseessä on tosiaan jo välierä ja ottelun voittaja etenee fiinaliin ja vaikka Leverkusen kamppailee tiukasti sijasta neljä Bundesliigassa ja paikasta Mestarien liigaan, niin mahdollisuus taistella pokaalista maistuu varmasti. Sellainen huomio vielä, vaikka Bundesliiga on käynnissä, niin Saarbrucken tulee tähän otteluun, ilman sarjapelejä sitten maaliskuun, joka puoltaa entisestään vieraita tässä, joka pelaa kaikenlisäksi ilman kotiyleisön tukea. Leverkusenin perus voitosta kerroin on syystäkin luokkaa 1.1-1.2 mutta tästä, jossa Leverkusen voittaa ensimmäisen puoliajan ja vieden koko ottelun nimiinsä, saa vielä jonkinlaista kerrointa, joten tartutaan siihen. Pelionnea.
 13. Kalastaja

  3.6

  Bunesliigaa. Werden Bremen - Frankfurt valinta, Frankfurt kertoimella 2.5 PAF. Alkamisaika: 21.30 Saksan bundesliigasta vieras voittoa. Peli pelataan ilman yleisöä, niin kotietukin on hieman laskenut. Frankfurt löytyy sarjataulukosta sijalta 12 ja karsinta sijaan pisteitä ollaan edellä viisi pistettä, joten turvassa ei olla, kun kierroksia on vielä kuusi kappaletta edessä. Frankfurtin ongelma ei ole ollut maalinteko ja kauden iso numeroisin voitto tuli itse Bayern Munchenista peräti 5-1 mutta omissa on turhan usein myös kollissut. Werden Bremen löytyy sijalta 17 ja se on suoran putoajan paikalla ja Bremenin ongelmat ei ole ollut ainoastaan päästetyt, vaan se on myös tehnyt koko sarjan vähiten maaleja. Pelissä on molemmilla panosta ja tasokkaampana joukkueena, näkisin tässä Frankfurtin 2.5 kertoimen maistuvan, kun kotijoukkue ei pääse nauttimaan ns. Kahdennestatoista kenttäpelaajasta. Pelionnea!
×
×
 • Create New...