Jump to content

Kalastaja

Jäsen
 • Viestejä

  947
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  27
 • Pistettä

  109 [ Lahjoita ]

Maine

466

5 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Vierailijat

7 458 Profiilivierailua
 1. Kalastaja

  10.6

  EM-karsinta Puola - Israel valinta Israel +1 kertoimella 2.5 Unibet. alkamisaika: 21.45 Laitetaan siis kokeiluun Israelin venymistä Puolasta vähintään tasapeliin. Puola on aloittanut karsinnat puhtaasti, kun se on voittanut kolme ottelua päästämättä maaliakaan, vaikka vastustajilla on ollut liki neljäkymmentä maalinteko yritystä. Toki sen vastustajat eivät ole olleet mitään jalkapallon jättiläisiä. Israelin karsinnat on myös alkaneet mallikelpoisesti kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä ja se löi kotona Itävallan peräti 4-2 Karsinta ottelu pelataan ainoastaan neljä päivää sen jälkeen, kun joukkueilla oli edellinen karsinta peli ja Puola ei saa tässä kotijoukkueena lepo etua, kun se joutui myös käyttämään yhden päivän matkustamiseen Pohjois-Makedoniasta josta se kävi hakemassa tiukan kamppailun jälkeen 1-0 voiton. Lyhyt palautuminen ja valmistautuminen yhdistettynä Varsovan 30 asteen lämpötilaan, povaa että ottelusta ei tule varsinaista juoksukilpailua ja ottelu voi jäädä hyvinkin vähä maaliseksi, niin Israelin venyminen, ei olisi mikään järin suuri yllätys näistä lähtökohdista. Peli onnea.
 2. NHL. Boston Bruins - Columbus Blue Jackets valinta, Boston Bruins kertoimella 2.14 Unibet. alkamisaika: 03.00 NHL:n pudotuspelit käy kuumana ja ovat edenneet jo näiden joukkueiden osalta toiselle kierokselle ja yön peli on joukkueiden välisissä toinen. ensimmäisen pelin Boston vei jatkoajan ajan jälkeen 3-2. On rehellisyyden nimissä sanottava tuo peli katsoneena, että oli oikeastaan ihme, että Columbus sai pelin vietyä jatkoajalle ja tuon ihmeen takana oli Columbuksen maalivahti Bobrovsky, joka otti kiekkoja kiinni sen edestä, että jos Columbus olisi voittanut pelin, niin joukkuekaverit olisi ollut monta kaljaa bobille velkaa. Columbushan teki ensimmäisellä kierroksella ihmeen tiputamalla suurimman mestari suosikin suoraan neljässä pelissä ulos, kun Boston kävi täyden sarjan Torontoa vastaan ja Columbuksella tuli todella pitkä lepo tauko, joka varmasti myös näkyi pelituntuman puutteena ja se pääsikin hieman paremmin peliin mukaan, ottelun edetessä. Mutta se mikä tässä kiinnitti huomiota, näkyi jo ylivoimalla, kun Columbuksella oli kiekko ja se hyökkäsi, niin kokoajan leijui pieni vaara siitä, että Boston pääse vastahyökkäykseen ja Boston tekikin koko ottelun ainoan erikoistilanne maalin, joka oli alivoimasta ja mikä huolestuttavinta Columbuksen kannalta, niitä olisi voinut tulla lisää. Bostonin rutiini pudotuspeleistä näkyy ja sijais kärsijäksi joutuu nytten Columbus. Vaikka Bobrovsky oli maaginen, niin ei Rask myöskään pelannut huonosti, joskin jäi kunnolla testaamatta ja Columbuksen kahdelle maalille Rask ei voinut oikein mitään, koska nuo muuttivat ikävästi suuntaa ja harva noita olisi ottanut, muuta kuin onnella. Peli suosituksen lisäksi, voin suositella katsomaan pelin, jos sattuu olemaan hereillä. Edellinen oli viihdyttävä kohtaaminen. Pelionnea.
 3. Kalastaja

  25.4

  Eredivisie Willem || - PSV Eindhoven valinta, enemmän kulmapotkuja Willem || kertoimella 4.4 Unibet. alkamisaika: 21.45 Mennään kulmapotkujen maailmaan tässä Hollannin pääsarja jalkapallo ottelussa, jossa kotijoukkue saa vastaan PSV:n joka taistelee Ajaxin kanssa mestaruudesta ja lähtee otteluun suurena suosikkina! Willem lukeutuu ylempään keskikastiin ja se taistelee paikasta euro karsintoihin, joten sitä ei voi pitää ihan heittopussina, mutta sen maaliero kotona on pakkasella kolmen maalin verran (24-27) Ja 15 kotiottelussa, se on ollut tappiolla puoliajalle lähtiessä 7 kertaa. Vierasjoukkue PSV on heti Ajaxin jälkeen "ratkaisut" pelit jo ensimmäisellä puoliajalla ja se on siirtynyt yhteensä 18 kertaa johdossa puoliajalle 31 ottelusta, voittaen myös ottelun ja vieraissa sama on tapahtunut 6 kertaa 15 pelissä. On siis tilastollisesti hyvin todennäköisestä, että ottelun suosikki on tässä ensimmäinen, joka tekee maalin, joka tarkoittaa sitä, että Willem tulee olemaan takaa-ajaja ja löytää itsensä jokusen kerran kulmalipulta. Se on kymmenestä edellisestä kotipelistä kaikki kilpailut huomioiden vienyt kulmat joka kerta mm. kotitappiossa Ajaxia vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran PSV:n kotona, jonka PSV voitti, mutta Willem vei kulmat. Omasta mielestäni kerroin vaikuttaa jokseenkin houkuttavalta edelliset seikat huomioiden ja pitää muistaa, että PSV ei varmasti halua ottaa johtoasemassa riskejä, menemällä ainakaan turhia Willemin kulmalipulle, jossa kotijoukkueelle avautuu mahdollinen vastaiskun paikka, vaan palloa pidetään ennemmin itsellä. Pelionnea!
 4. Kalastaja

  21.4

  Extraliga - karsinta Kladno - Chomutov valinta, Kladno -1.5 kertoimella 2.35 Unibet. alkamisaika: 17.00 Kyseessä Tsekin karsinta pääsarjaan, jossa systeemi on, että neljä joukkuetta pelaavat mini sarjan ja kaksi parasta joukkuetta pelaa pääsarjatasolla seuraavalla kaudella ja kaksi alemalla sarjatasolla. Tässä ollaan edetty siihen pisteseen, että Pardubice ja Kladno ovat varmistaneet paikkansa pääsarjatasolla ja joukkueet pelaavat kunniasta ja näen jo sinänsä tuon Kladnon etuna, koska se on kotijoukkue ja peli on merkityksetön panoksiltaan. Kladonoahan tähdittää itse Jagr ja Plekanec jotka ovat dominoivat kentällä ja vaikka Jagr on sinänsä ikäloppu jääkiekkoon, niin tuo vain painoi edellisessä pelissä neljä maalia ja sinetöi Kladnon nousun sarjaporrasta ylemmäksi ensi kaudelle. Joukkueet ovat kohdanneet tässä karsinnassa kolme kertaa ja kaksi kertaa Kladno on ollut parempi voittaen ottelun ja tuossa yhdessä tappio pelissä se hallitsi tilastoja häviten 0-2 Kladno on mm. hallinnut aloitus voittoja Chomutovia vastaan mieli määrin ja se on ottanut n. 2/3 aloituksesta ja vienyt laukaukset kohtaamisissa, niin näen joukkueen yhden maalin johdossa voivan tekevän keskimääräistä todennäköisemmin maalin tyhjiin, etenkin kun se voi pelata paineettomasti kotiyleisön edessä, jollei se jo ole yli maalin johdossa lopussa. Eli peli osuu, kunhan Kladno voittaa yli maalilla. Pelionnea.
 5. Kalastaja

  17.4

  mestareiden liiga. Porto - Liverpool valinta, Porto - 1 kulmat. kertoimella 2.18 Unibet. alkamisaika: 22.00 Illan mestareiden liiga peli alkaa 0-0 tilanteessa, mutta kyseessä on toinen osa ottelu ja ensimmäisen pelin vei Liverpool 2-0 kotona. Tuo lähtökohta tarkoittaa sitä, että Porto on pakotettu hyökkäämään ja tekemään maaleja hinnalla millä hyvänsä! Noin keskimäärin tappiolla oleva joukkue, vierailee kulmalipulla useammin, koska sen luonnollisesti on haettava maalia. Porto ja Liverpool ovat kohdanneet toisensa nytten kahtena kautena perätysten mestareiden liigan pudotuspeleissä ja aiemmissa kolmessa kohtaamisessa Porto on vienyt kulmapotkut joka kerta ja mm. edellisenä kautena kotona 0-5 tappioon päättyneessä pelissä, se vei kulmat 6-1 On myös huomioitavaa, että molempien joukkueiden valmentajat ovat pysyneet samoina ja taktisesti mitään suuria eroja ja muutoksia ei ole, mikä vaikuttaa tähän. Eli yhteenvetona, Liverpool johtaa 2-0 vaikka ottelu alkaa tasatilanteessa, mutta Porto on tässä pakotettu olemaan aktiivinen ja hakemaan maalia, joten näen Porton vierailevan kotiedun ja tappio tilanteen vuoksi kulmalipulla vieraita aktiivisemmin ja veto osuu, kunhan Porto vierailee vähintään kaksi kertaa useammin kulmalipulla, kuin pool. Pelionnea!
 6. Mestareiden liiga Manchester U - Barcelona valinta Barcelona kertoimella 1.97 Unibet. alkamisaika: 22.00 Lähdetään kokeilemaan vieraiden voittoa tässä ensimmäisessä puolivälierä ottelussa, johon hieman onnekaiden vaiheiden jälkeen kotijoukkue Manchester United eteni PSG vastaan jatkoon, kun se onnistui tekemään vieraissa kolme maalia PSG:tä vastaan ainoastaan viidestä maaliinteko yrityksestä ja joista lisäajan kyseenalainen rangaistuspotku vei sen lopulta jatkoon. Manu on pelannut tuon pelin jälkeen neljä peliä, joista kolmessa sille on tullut tappio ja sen kohdalla onni alkanut tasaantumaan ja tänään se luultavasti tarvitsisi onnea, jos se ajattelee pysäyttää tässä Barcelonan tähdet Messin johdolla. Barcelonan vire on muutenkin hyvällä mallilla ja edellistä tappiota saadaan hakea aina tammikuulta, kun katsotaan virallisia pelejä ja sen maalinteko on myös ollut hyvällä tolalla ja vahva epäilys, että edellinen mestareiden liiga vieras peli Lyonia vastaan joka päättyi 0-0 ei tällä kertaa toistumaan. Tuossahan Barcelona tuhri paikkoja ja työtapaturmia sattuu parhaillekkin. Pelin todennäköinen lopputulos tulee pyörimään kotijoukkueen maalit 0,1 ja vieraiden 2,3 ja lapulle tuplaus kertoimella Barcelona. Pelionnea.
 7. Championship Norwich - Reading valinta. AH Reading +0.5 kertoimella 3.2 Unibet. alkamisaika: 21.45 Englannin toiseksi korkein sarjataso alkaa olemaan loppusuoralla ja kautta on enää jäljellä 6 kierrosta peräti 46 kierrosta käsittävästä sarjassa, jossa ratkotaan ensi kauden Valioliiga joukkueet ja tietysti sarjaporrasta alemmaksi tippuvat joukkueet. Tosin kaksi joukkuetta nousee suoraan Valioliigaan ja kolmas paikka ratkaistaan pudotuspeli systeemillä. Kotijoukkue Norwich on tällä hetkellä kaikista lähimpänä nousua, kun se johtaa koko sarjaa ja ero kolmantena olevaan on seitsemän pistettä ja jokainen voitto ja piste vie sitä lähemmäksi unelmaa ja suuria rahoja, jota nousu tuo. Vierasjoukkue Readingin kausi sitä vastoin voi kääntyä katastrofiksi ja sen ero putoamiselle oikeuttavalle paikalle on ainoastaan yksi piste ja on sanomatta selvää, että tämä on molemmille elintärkeä peli, jossa pisteitä janoavat molemmat joukkueet. Norwich lähtee suurena suosikkina peliin ja sen vire on todella vakuuttava ja kymmenestä edellisestä pelistä se on napannut peräti yhdeksän voittoa ja yksi peli on päättynyt tappioon, joka oli vieraissa. Vierasjoukkue Readingin vastaava tilasto kymmenestä edellisestä pelistä on kohtalainen neljä voittoa, kolme tasapeliä ja kolme tappiota, joista kaksi tappiota on tullut juuri Norwichin pahimpia kilpakumppaneita vastaan. Tässä mikä houkuttaa kokeilemaan vieraiden menestystä, on molempien joukkueiden panos peliin, sekä pitkä kausi takana, joka varmasti alkaa ja näkyy osalla pelaajista ja että edellisessä pelissä Norwichin keskikenttä pelaaja Buendia ajettiin kentältä punaisen johdosta ja hän on täten ottelusta sivussa on iso menetys Norwichin hyökkäykselle kahdeksalla maalilla ja 10 maaliin johtaneella syötöllä. Buendia on etenkin kahdeksassa viimeisessä pelissä ollut oivassa vireessä, viimeistellen viisi maalia. Edellisen kerran kun mies on ollut poissa kokoonpanosta, oli Norwichin saldo kolmesta pelistä kaksi tappiota ja tasapeli ja peliajasta päätellen miehellä on ajoittunut tuohon jonkinlainen puolikuntoinen jakso, joka ehkä sattumastakin on ollut Norwichille hankala.. Muuten joukkueen ykkös tähti Pukki on korostanut Buendian merkitystä. No, tässä siis hieman lähtökohtia illan koitokseen ja reilu kolmen kerroin siitä, että vieraat venyvät vähintään tasapeliin, tuntuu näistä lähtökohdista ihan reilulta tarjouksesta ja mieli tekisi kokeilla suoraa tasapeliä, mutta minimoidaan riskejä. Pelionnea.
 8. Persut on joo mahdollisesti toiseksi suurin puolue ja Halla-Aho on ollut vakuuttava, mut ehkä jossakin kohtaa yhdenasian raja tulee vastaan? Siis ehkä median ohjauksellakin? Onko tää veto muuten puolueen prosentit koko maassa, vaaaleissa, vai paikkamäärä, joka ei ole yhtä kuin kannatus välttämättä, koska paikat jaetaan vaalipiireittäin ja näin ollen, voit jopa saada vähemmän paikkoja, vaikka prosentuaalisesti saisit enemmän ääniä koko maan laajudelta.
 9. KHL Salavat Ufa - Avangard Omsk valinta, X (tasapeli) kertoimella 3.9 Unibet. Ja U 4.5 kertoimella 1.75 Unibet. alkamisaika: 17.00 Pitkästä aikaa tipsua ja kokeillaan päivän KHL pudotuspeli otteluun tasapeliä, joka on tilanteessa Omskin johtaessa 2-0 ottelusarjaa ja Ufan hävitessä ottelun, on se lähes toivottoman edessä, kun sen pitäisi napata 4 voittoa putkeen, edetäkseen jatkoon! Tässä pistää silmään etenkin Ufan tasapeli herkkyys ja se on mm. 10 edellisestä kotipelistään pelannut 6 tasapeliä varsinaisella peliajalla. Sen 13 tämän kauden pudotuspelistä 6 on ratkennut vasta jatkoajalla, joista yksi on tullut päivän vastustajaa Omskia vastaan vieraissa ja joukkueiden edellisestä viidestä pelistä, peräti kolme on päättynyt varsinaisen peliajan jälkeen tasan! Kalastaja katseli hieman tuota toista peliä (osan) joka päättyi siis Omskin 4-1 voittoon ja Ufalla ei tuossa hirveästi ollut paikkoja, mutta Omskin hallinnasta huolimatta, ei silläkään ollut mitään jatkuvaa maliinteko "uhkaa" ja ei tasapeli tuossa pelissä olisi tullut yllätyksenä Metsolan johdolla. Summarum.. Ufa lähtee selkäseinää vasten tähän kolmanteen peliin, jossa pääsee pelaamaan kotiyleisön edessä ja se taistelee Metsolan johdolla viimeiseen asti tässä elintärkeässä pudotuspeli ottelussa, joka on omiaan laskemaan maali odottamaa ja lisäämään tasapelin todennäköisyyttä, joten lähes neljän kerroin tasapelistä tuntuu ihan houkuttelevalta valinnalta, eikä myöskään U 4.5 tuntuisi tässä kohtaa huonolta kokeilulta myöskään kertoimella 1.75 Pelionnea!
 10. Jotain pientä rageamista muistan kanssa 😂😂 en ollu sivustolla tyyliin kuukauteen Joo 60K rikki! ja yhdessä ojaan!
 11. Kalastaja

  8.12

  Liiga Lukko - Kalpa valinta Lukko kertoimella 2.02 Unibet. alkamisaika: 17.00 Laitetaas kokeilua myös lotto liigaan ja kotijoukkue Lukon voittoa tuplaus kertoimella. Tässä kohteessa houkutus lähti hakea Lukkoa lähtökohdasta, että peli on Kalpalle b2b peli kun se eilen kävi ryöväämässä täydet pisteet Turusta vaikka se oli ottavana osapuolena ja nytten matka jatkuu Raumalle, jossa se kohtaa hyvä vireisen Lukon. Tuon rasitus edun lisäksi tilastoista tuli poimittua tietoa ja monessa tilastossa puntit on suht tasan. Se mikä osui silmään löytyy liigan sivuilta edistyneistä tilastoista, jossa näkyy cor% eli laukaisu suhde tasakentin ja pa% joka kertoo aloitusten suhteesta hyökkäys ja puolustusalueella. Omien havaintojen (rajallinen) mukaan yleensä hyvillä joukkueilla noiden prosentit on kohtuu lähellä toisiaan 50% molemminpuolin ja että cors on hieman pa% korkeampi, joka kertoo luultavimmin jonkinlaista hyökkäyksen ja puolustuksen palanssista, mutta myös henkilökohtaisesta taidosta kääntää peliä ja keskushyökkääjien kyvyistä voittaa aloituksia. Cors itsessään on ehkä hieman vääristävä tilasto, koska useimmin tappiolla oleva joukkue on tilanteessa, jossa se on pakotettu laukomaan ja tämän takia luultavemmin hyvillä joukkueilla tuo ei nouse kovin korkeaksi usein. Joukkueiden tilastot noissa on, että Lukko aloittaa hieman keskimääräistä useammin vastustajan päässä 51.8% ja se pystyy myös tuottamaan laukauksia vastustajaansa enemmän tasakentin 52.4% Kalpalla hyökkäyspään aloitukset menee otteluissa 53% sille, mutta vastaavasti sen cors jää matalaksi ja on ainoastaan 49.1% Lukko tulee siis luultavimmin hallitsemaan tätä peliä ja rasittunut Kalpa on epäkiitollisessa tilanteessa, kun ottelu jo sille toinen peräkkäinen länsi rannikolla. Pelionnea.
 12. Kalastaja

  8.12

  NHL Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers valinta, tekee vähintään 1 pisteen - varsinainen peliaika. Ristolainen, Rasmus kertoimella 2 Unibet. alkamisika: 20.00 Buffalon kymmenen ottelun voitto putki on kääntynyt neljän ottelun tappio putkeen, mutta tänään sillä on Ristolaisen johdolla mahdollisuus kääntää kelkka kotona, kun vastaan asettuu Philadelphia Flyers. Ristolainen oli edellisessä pelissä Torontoa vastaan peli päällä ja kaikesta näkyi, että miehellä on kova halu ratkaista ja katkaista kolmen pelin tappio putki, mutta sillä kertaa se ei riittänyt, vaikka Ristolainen merkautti kaksi syöttöpistettä. Nuoresta iästä huolimatta kausi on Buffalon peliaika kunikaalle ja yhdelle koko liigassa eniten vastuuta saavalle Ristolaiselle jo kuudes ja kolmannesta kaudesta asti Ristolaisen piste keskiarvo on ollut 0.5 luokkaa ja tällä kaudella Ristolaisella on mahdollisuus monen muun suomalaisen tavoin laittaa henkilökohtaiset ennätykset korkeammalle tasolle. Philadelphia Flyersin alivoima on ollut tällä kaudella luokatonta ja sen alivoima onnitumis prosentti on ainoastaan 72.9% ja sille on tehty 3.54 maalia ottelua kohden, niin Ristolaisen pisteen mahdollisuus on omasta mielestäni vähintäänkin hyvä, kun peliaikaa tulee ylivoima vastuineen monesti 28:kin minuutin luokkaa. Eli päivän vedon teemat. Ristolaisen halu nousta esiin ja ratkaista, peliaika ja ylivoimavastuu ja Philadelphian heikko alivoima. Pelionnea.
 13. Kalastaja

  6.12

  NHL Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings valinta Detroit Red Wings +1 kertoimella 2.65 Unibet. alkamisaika: 02.00 Nimi vahva Toronto lähtee otteluun suosikkina ja vire on ollut hyvä ja voitto putki on jo viiden pelin mittainen ja kymmenenkin pelin kuntopuntari näyttää kahdeksaa voittoa ja kahta tappiota ja noista kahdeksasta voitosta kuusi on tullut varsinaisella peliajalla. Vierasjoukkue Detroit lähtee otteluun kaksi tappiota alla, kun se menetti Tampaa vastaan 5-3 johdon edellisessä pelissä kolmannessa erässä. Detroit on kymmenen pelin otannalla hävinnyt kuusi ottelua, joista varsinaisella neljä kertaa. Se mikä tässä pelissä mietityttää Toronton kohdalla, on William Nylanderin paluu sopimusneuvotteluiden tullessa päätökseen. Nylander harjoitteli koko tuon ajan kotimaassaan Ruotsissa juniori joukkueen kanssa. Nylander on varmasti kunnossa ja parit treenit alla Toronton kanssa, mut hyppy peliin on aivan toinen maailma ja Nyladerilla saattaa mennä aikaa ajoitusten kanssa, kun pelituntuma puuttuu ja se sotkee hieman ketjun peliä myös. Nylanderin tulo vaikutti myös ketjuihin ja hyvän alkukauden pelannut Kapanen tiputettiin kolmos kenttään. No nuo ovat spekulaatioita, mut kyllä tässä ollaan Toronto painettu aivan liian suureksi ennakkosuosikiksi ja ilman Nylanderin mukaan tulemista, joka mahdollisesti sotkee ainakin aluksi joukkueen dynamiikkaa, niin Detroitin venyminen vähintään tasapeliin on täysin mahdollinen ja pieni vilkaisu edellisiin peleihin osoittaa myös tuon. Pelionnea.
 14. NHL Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche valinta, toinen erä btts. kertoimella 2.07 Unibet. alkamisaika: 02.00 Runsas tarjonta yölle ja kokeillaan tähän ennakkoon runsas maaliseen peliin molempien toisen erän maalia. Pits lukeutuu koko sarjan heikompien kotijoukkueiden kastiin ja se on keskimäärin tehnyt kolme maalia kotona ja päästänyt päälle kolme puoli keskiarvolla maaleja. Vierasjoukkue Colorado lukeutuu koko sarjan parhaimpiin vierasjoukkueisiin ja se on mättänyt super ketjunsa johdolla peräti neljä maalia ottelua kohden vieraissa ja päästänyt keskimäärin kolme omiin. Ottelu on joukkueiden välillä toinen viikon sisään. Vauhdikkaan ensimmäisen kohtaamisen tällä kaudella vei Colorado kotona 6-3 ja toisen erän päättyessä 2-2 ja uskon tänäänkin molemmille aukevan paikkoja toisessa erässä ja molemmilla löytyy sen verta tehoihin kykeneviä pelaajia, että olisi melkein ihme, jos toinen erä menisi kiikarilla ja lähdetään siitä, että molemmat kykenee sen maalin tekemään toisessa erässä. Pelionnea.
 15. NHL Detroit Red Wings - Colorado Avalanche valinta Colorado Avalanche - 1.5 kertoimella 2.85 Unibet. alkamisaika: 02.00 Kemmu tuossa nostikin esiin, että peli on Detroitin b2b peli ja itsekkin epäilen, että kyyti on kylmää sarjan yhtä kova vireisintä joukkuetta ja kenttää vastaan, kun MacKinnon Rantasen ja Landeskogin johdolla vyöryttää peliä Detroitin päätyyn ja kenttää ei oikein ole kukaan pystynyt pimentämään ja kun huomioidaan vielä, että Detroitin puolustus vuotaa enemmän, kuin mitä se itse pystyy tuottamaan maaleja, eli maalisuhde on pakkasen puolella, niin tästä pelistä ei ole luvassa sille paljoa. Colorado tosiaan hävisi edellisen pelin, mutta harvoin kovat joukkueet kokee kahta työtapaturmaa peräkkäin, toki Colorado on tällä kaudella kokenut pisimmillään peräti viiden ottelun tappio putken, mutta sen ohjelmakin oli tuolloin kova, viraspeleineen ja kovine vastustajineen. Pelionnea.
×
×
 • Create New...