Jump to content

Kuroro

Aktiivi
 • Viestejä

  953
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  35
 • Pistettä

  790 [ Lahjoita ]

Maine

368

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Nyrkkeily, yleisurheilu

Vierailijat

7 139 Profiilivierailua
 1. Nyrkkeily Jermell Charlo - Jeison Rosario Valinta: Charlo by KO, TKO or DQ, William Hill, @1.73 Klo: 06:30 Rosario yllätti vuoden alussa ottamalla voiton IBF-liiton mestarista Julian Williamsista. Kumpikaan ei mielestäni kuulu aivan tämän painoluokan kärkeen ja Williamskin voitti tittelinsä teknisesti puutteelliselta Jarrett Hurdilta. Rosariolla tuntui myös olevan yllättävän suuri kokoetu Williamsiin nähden. Charlo sen sijaan kuuluu eittämättä painoluokan parhaimmistoon ja hän pystyy myös fyysisen kokonsa puolesta vastaamaan Rosariolle. Tyrmäysvoitto mielestäni hyvin todennäköinen.
 2. Mairis Briedis - Yuniel Dorticos, Will fight go the distance, No, bet365, @2.10 Charlie Edwards - Kyle Williams, Edwards by KO, TKO or DQ, betfair, @3.60 Rickards Bolotniks - Hosea Burton, Will Fight go the distance, No, bet365, @2.10 Josh Taylor - Apinun Khongsong, Khongsong, 5dimes, @23 Jermall Charlo - Sergiy Derevyanchenko, Charlo by KO, TKO or DQ, bet365, @5.50
 3. Nyrkkeily Mairis Briedis - Yunier Dorticos Will Fight Go the Distance, No, bet365, @2.1 Klo: 22:30 WBSS-turnaus saadaan vihdoin ja viimein päätökseen, kun finaalipari iskee parin tunnin päästä yhteen. Briedisin nykykunto mietityttää itseäni yhä, vaikka hän ottikin välierässä paperilla todella kovan kolmannen erän tyrmäysvoiton Krzysztof Glowackista. Tuon voiton merkitystä kuitenkin himmentää molempien ottelijoiden likaiset otteet ja huono tuomarointi. Mielestäni Briedis näytti viimeksi omalta itseltään vuoden 2017 ottelussaan Marco Huckia vastaan ja sen jälkeen otteet ovat olleet heikohkoja. Toisaalta Dorticos on tyyliltään kuin tehty Briedisille, eteenpäin puskeva ryskijä jolla on usein leuka ilmassa. Vuoden 2017 Briedis todennäköisesti ottaisi helpohkon tyrmäysvoiton, mutta nyt ilmassa on liikaa kysymysmerkkejä hänen kohdallaan ettei samanlaista luottoa ole. Nykytilanteessa Dorticosin tyrmäysvoitto ei yllättäisi yhtään, sillä kyseessä on kuitenkin cruiserin kovalyöntisimpiä ukkoja, jonka tarkoitus ei ole ottaa erävoittoja. Näkisin todennäköisenä että ottelu päättyy ennen täyttä aikaa.
 4. Nyrkkeily Charlie Edwards - Kyle Williams Valinta: Edwards by KO, TKO or DQ, betfair, @3.60 Klo: 20:00 Edwards on osoittanut olevansa lähellä maailman kärkeä ja vuonna 2018 hän voittikin WBC-liiton mestaruusvyön voittaessaan Cristofer Rosalesin. Williams on parikin leveliä alapuolella, pelkästään brittiläisten keskuudessa hän kuuluu tämän painoluokan keskikastiin. Myös hänen kestävyytensä ei vaikuta erityisen hyvältä, sillä hän on käynyt useasti raskaasti kanveesilla ja Ukashir Farooq tyrmäsi hänet jo viidennessä erässä. Puhtaasti tilastojen valossa Edwards on Farooqin tasoinen tyrmääjä (molemmilla 6 tyrmäystä 14/16 ottelussa), mutta Edwards on otellut korkeammalla tasolla ja kestävää Rosalesiakin hän onnistui pari kertaa satuttamaan silmin nähden. Edwardsilla mielestäni hyvä mahdollisuus ottaa tänään tyrmäysvoitto.
 5. Kuroro

  25.9

  Nyrkkeily Tony Yoka - Johann Duhaupas Valinta: Duhaupas by KO, TKO or DQ, betfair, @14 Klo: 23:00 Kahden eri uravaiheissa olevan ranskalaisen kamppailu luvassa. Yoka on Rion olympialaisten kultamitalisti ja tämä on hänelle vasta kahdeksas ammattilaisottelu ja ensimmäinen kunnon testi, sillä melko pehmeää on hänen uransa alkutaipale ollut. Duhaupas sen sijaan on päinvastaisesta puusta veistetty sillä tämä 43 ottelun veteraani on otellut lukuisia kovia nimiä vastaan. Miehen uran kohokohta lienee neljän vuoden takaa kun oma poikamme Helenius koki hänen käsissään ensimmäisen tappionsa. Duhaupas on otellut vain kerran viime kahteen vuoteen mutta näyttää olevan hyvässä kunnossa, hänellä alkaa olla viimeisiä tilaisuuksia päästä rahakkaisiin otteluihin joten motivaatiota pitäisi olla yhä jäljellä. Kokemattomille junnuille hän on yhä vaarallinen vastus, todella hyvä leuka ja sopivasti ruutia hanskoissa. Yoka ei myöskään ole aivan hänen kaltaistaan vastaan otellut. Näillä kertoimilla maistuu altavastaajan voitto.
 6. Nyrkkeily Efe Ajagba - Jonathan Rice Valinta: Rice, Pinnacle, @17.41 Klo: 01:00 Ricen viisi tappiota ovat kaikki tulleet uransa alkuvaiheessa olevilla lupauksille. Ajagba kuuluu samaan kastiin ja lähteekin otteluun isona suosikkina. Ajagba ei kuitenkaan ole mielestäni paras näistä Ricen vastustajista, Tony Yoka Ja Arslanbek Makhmudovin arvioin korkeammalle. Yokaa vastaan Rice kävi todella tasaisen väännön, 6-eräisessä ottelussa hän voitti selvästi kaksi erää ja loput neljäkin olivat tasaisia. Makhmudov-matsia en ole nähnyt, mutta kyseessä on melkoinen monsteri joka yleensä tyrmää vastustajansa ekoissa erissä, Rice selvisi jopa seitsemänteen erään. Ajagba ei ole itseäni samalla tavalla vakuuttanut kuin Yoka ja Makhmudov. Kovalyöntinen kaveri, mutta melkoisen jäykkä ja ottaa helposti osumaa. Leuankin kohdalla on kysymysmerkkejä sillä hän kävi pari ottelua sitten raskaasti kanveesissa melko kevytkätisen Iago Kiladzen toimesta. Ajagban tyrmäysvoitto on toki tänäänkin todennäköisin lopputulos, mutta Ricen kaltaisilla kokeneilla, isokokoisilla ja melko taitavilla kavereilla on usein hyvät mahdollisuudet ottaa voitto näistä kokemattomista ja testaamattomista ukoista.
 7. Yleisurheilu, kiekonheitto Marin Premeru - Martin Markovic Valinta: Markovic, Coolbet, @3.20 Klo: 19:45 Kumpikaan ei aivan maailman huippuihin kuulu ja 60 metriä on molemmille hyvä tulos. Premeru on enemmän kunnostautunut kuulantyöntäjänä siinä missä Markovic on viime vuosina keskittynyt kiekkoon. Kaksikko on tällä kertaa kahdesti kohdannut ja Premeru vei molemmissa voiton. Tuloksellisesti hurjaa tasoeroa näille kahdelle ei kuitenkaan saa ja Markovic on tänä vuonna heittänyt jopa 63 metriä (maaliskuulta tosin). Coolbetin kertoimessa mielestäni ilmaa.
 8. Yleisurheilu, kiekonheitto Alin Alexandru Firfirica - Marek Barta Valinta: Barta, Coolbet, @2.86 Klo: 16:10 Vaikka Firfirica löytyykin tämän kauden tilastoissa Bartaa korkeammalta hänen kärkituloksena 66.22 löytyy niinkin kaukaa kuin maaliskuulta. Tuon jälkeen miehen tulostaso on ollut melko tasaisesti 60-61 metrin luokkaa. Bartalla on samanlainen tilanne, hänen kauden parhaansa (reilu 64-metrinen) syntyi kesäkuussa, mutta sen jälkeen tulostaso on vakiintunut tuonne 60 metrin paikkeille. Coolbetin kertoimissa tuntuukin olevan ilmaa, sillä miehet ovat viime aikoina viskelleet melko samalla tasolla.
 9. Yleisurheilu, keihäänheitto Marcin Krukowski - Adrian Mardare Valinta: Krukowski, Coolbet, @2.00 Klo: 18:05 Krukowski on tällä kaudella heittänyt hieman päälle 87 metriä ja on sillä tuloksella maailmantilaston kolmosena. Mardaren kauden paras on kantanut 84.40 metriä viime tiistaina heitetyssä kisassa. Krukowski on mielestäni vankemmin vakiinnuttanut paikkansa maailman top-kympin tuntumaan tästä kaksikosta. Mardare on kilpaillut tällä kaudella vain kolme kertaa ja heittänyt tasaisempia sarjoja, mikä lienee syy että hän on kertoimissa pieni suosikki, mutta itse kallistun kuitenkin puolalaisen puoleen.
 10. Kuroro

  12.9

  Nyrkkeily Joet Gonzalez - Miguel Marriaga Valinta: Marriaga, Marathonbet, @2.81 Klo: 05:00 Marriaga on selvästi kovemmissa liemissä keitetty ja hänen kolme tappiotaan ovat tulleet aivan maailman huipuille. Ainoastaan Vasyl Lomachenkoa vastaan Marriaga hävisi selvästi, mikä ei ole suuri häpeä Lomachenkon ollessa maailman parhaaksi luettu nyrkkeilijä. Lisäksi jokaisessa tappiossaan hänen vastustajillaan on ollut kokoetu, Gonzalez on samaa kokoluokkaa, joten sitäkään etua ei tällä kertaa ole. Marriagan kertoimet ovat nousseet mukavasti ja nämä kolmea lähentelevät luvut ovat jo maistuvia.
 11. Kuroro

  12.9

  Nyrkkeily Anthony Yarde - Dec Spelman Yli 4.5 erää, Unibet, @2.08 Klo: 23:00 Yarden ura on ollut pitkälti mätisäkkien hakkaamista, kunnes viime vuonna hän yllättäen teki harppauksen huipputasolle ottelussa WBO-liiton maailmanmestari Sergey Kovalevia vastaan. Tuon ottelun Yarde hävisi odotetusti tyrmäyksellä. Spelman tulee olemaan Yarden paras päänahka, jos ja kun hän illalla voiton ottaa. Tyrmäysvoitto on myös todennäköinen, mutta tämä line tuntuu hieman alhaiselta näillä kertoimilla.
 12. Kuroro

  11.9

  Nyrkkeily Sergei Kharitonov - Danny Williams Valinta: Kharitonov, Marathonbet, @1.45 Klo: 23:00 Williams tunnetaan ehdottomasti parhaiten voitostaan uransa loppupuolella olleesta Mike Tysonista vuonna 2004. Williamsilla onkin jo ikää jopa 47 vuotta ja hän on otellut aktiivisesti 1995 alkaneesta urastaan lähtien. Sanomattakin selvää että mies on erittäin kaukana parhaista päivistään ja pahoja alkuerien tyrmäystappioita on kertynyt melko paljon. Kharitonov ei hänkään ole nuori poika enää, viime kuussa tuli täyteen 40 vuotta. Mielenkiintoisesti tämä on hänelle uran ensimmäinen ottelu ammattinyrkkeilykehissä ja mies tunnetaankin paremmin potkunyrkkeily- ja vapaaottelupiireistä. Täysin vailla nyrkkeilykokemusta hän ei kuitenkaan ole vaan amatööriuraa löytyy, muun muassa ottelu Robert Heleniusta vastaan, jonka hän monien mielestä voitti. Varsin kova kaveri yhä kyseessä, harvemmin tulee näin pieniä kertoimpia pelattua, mutta Kharitonov voisi olla isompikin suosikki.
 13. Kuroro

  11.9

  Nyrkkeily Fedor Chudinov - Umar Sadiq Valinta: Sadiq, Pinnacle, @5.35 Klo: 16:00 Chudinov on aina ollut hieman yliarvostettu, mutta kotikehän etu ja ero kokemuksessa kieltämättä painavat hänet suosikiksi. Yli viiden kertoimilla näkisin Sadiqin kuitenkin pelattavana, sillä hänellä on huomattava kokoetu ja mielestäni Chudinovin päällekäyvä tyyli sopii hänen kaltaiselleen ulottuvalle nyrkkeilijälle. Kotikehän tuomarit eivät välttämättä tule antamaan apuja Sadiqille, mutta Venäjällä ollaan viime vuosina nähty yllättävän reiluja pistekortteja ja toisaalta Sadiqin tyrmäysvoittokaan ei hirveästi yllättäisi.
 14. Kuroro

  29.8

  Nyrkkeily Thomas LaManna - Brian Mendoza Valinta: Mendoza, William Hill, @2.10 Klo: 01:00 Mendoza on useimmilla bookereilla kääntynyt jo suosikiksi, mutta muutamalla saa vielä dogi-kerrointa. LaMannalla on tässä otteluparissa kokoetu, mutta muuten Mendoza on mielestäni parempi joka osa-alueella. Mendozalta löytyy vain yksi tappio, niukka pistetuomio Larry Gomezille. LaMannalle tappiota on kertynyt kolme, joista kaksi tyrmäyksellä. Juuri viime ottelussaan hän oli aivan vastaantulija Jorge Cotaa vastaan, mikä oli kaikin puolin kehno suoritus. Mendoza oikeutetusti suosikki yön ottelussa.
×
×
 • Create New...