Jump to content

Kuroro

Jäsen
 • Viestejä

  710
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  15
 • Pistettä

  308 [ Lahjoita ]

Maine

263

Tietoa

 • Rank
  Respekti

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Nyrkkeily, yleisurheilu

Vierailijat

5 874 Profiilivierailua
 1. Kuroro

  16.6

  Yleisurheilu, kiekonheitto Andrius Gudzius - Lukas Weisshaidinger Valinta: Weisshaidinger, Pinnacle, @2.10 Klo: 21:41 Liettuan Gudzius oli huhtikuun lopulla jalkaleikkauksessa ja hänen oli tarkoitus aloittaa kautensa myöhemmin kesällä. Hän kilpaili kuitenkin jo viime viikolla kotimaassaan ja heitti parhaallaan mukavasti hieman päälle 66 metriä. Täydessä kunnossa oleva Gudzius kuuluu ehdottomasti maailman kolmen parhaimman kiekonheittäjän joukkoon Ståhlin ja Dacresin ohella. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ihan täyttä luottoa mieheen löydy, varsinkin kun Weisshaidinger on ollut alkukaudella kelpo iskussa ja heittänyt kaikissa kolmessa kisassaan lähemmäs 67 metriä. Vaikka Gudziuksen viimeviikkoinen kuuskutonen olikin olosuhteisiin nähden erittäin kova tulos niin omassa vaakakupissani Weisshaidingerin näytöt painavat enemmän.
 2. Evgeny Romanov - Ariel Esteban Bracamonte, Romanov to win in the rounds 1-3, bet365, @2.37
 3. Kuroro

  16.6

  Nyrkkeily Dmitry Kudryashov - Ilunga Makabu Valinta: Makabu, William Hill, @2.20 Klo: 17:00 Tässä ottelussa on poikkeuksellinen määrä tulivoimaa, kaksikolla on yhteensä 51 ottelua, joista 50 on päättynyt tyrmäykseen. Suurin osa bookereista pitää tätä ymmärrettävästi tasabookina. Kun kummaltakin löytyy enemmän kuin tarpeeksi lyöntivoimaa tyrmätä toinen niin etu menee sille joka on teknisesti osaavampi, ja tästä kaksikosta se on mielestäni Makabu. Makabun ainoa relevantti tappiokin on tullut brittien Tony Bellewille, joka on pätevämpi kuin yksikään Kudryashovin vastustajista tähän mennessä. Kudryashov ei ole koskaan erityisesti vakuuttanut muuten kuin hurjan lyöntivoimansa puolesta. Viime vuonna hän otteli yllättävän tasaisen väännön Mauricio Barraganin kanssa ja tuo ottelu ehti vanheta jopa kuudenteen erään, vaikka etukäteen siitä odotettiin lyhyttä iltapuhdetta venäläis-iskijälle. Makabulta pitäisi löytyä avaimet voittoon ja hänen mahdollisuutensa paranevat erityisesti mitä pidemmälle tämä ottelu etenee, vaikka todennäköistä on ettei kovinkaan pitkää matsia ole luvassa.
 4. Josh Warrington - Kid Galahad, Warrington by KO, TKO or DQ, Royal Panda, @5.50
 5. Kuroro

  15.6

  Nyrkkeily Alex Dickinson - Kamil Sokolowski Valinta: Sokolowski, betfair, @3.00 Klo: 19:00 Sokolowski on rekordistaan (6 voittoa, 15 tappiota) huolimatta suhteellisen kova luu ja hän on otellut useita huippunimiä vastaan. Dickinsonille Sokolowski sen sijaan on vasta ensimmäinen kunnon haaste ja sen perusteella mitä olen miehen otteluita nähnyt, liian kova haaste. Maaliskuussa Sokolowski näytti olevan todella kovassa kunnossa ja otti tasaisen väännön entistä maailmanmestaria Lucas Brownea vastaan käyttäen tätä kanveesissakin. Monien mielestä hän tuon ottelun voittikin, vaikka kehätuomari sen Brownelle niukasti pisteytti luvuin 57-56. Tuntuu että Dickinson on tässä suosikkina lähinnä puhtaan saldonsa (10 ottelua, 10 voittoa) ansiota, mutta kehäotteiden perusteella ainoastaan toinen näistä ottelijoista on varsinaisesti osoittanut tasonsa ja Dickinson ei ole silmämääräisestikään varsinaisesti vakuuttanut.
 6. Dmitry Kudryashov - Ilunga Makabu, Makabu, Marathonbet, @2.55
 7. Mairis Briedis - Krzystof Glowacki, Glowacki, betsafe, @3.40
 8. Yleisurheilu, keihäs Any finnish athlete to throw at least 82.50m, Yes, Coolbet, @1.90 Kiekko Kupper - Harting, Harting, Coolbet, @2.20 Malachowski - Stunes Isene, Stunes Isene, Unibet, @2.90
 9. Gennady Golovkin - Steve Rolls, Alle 4.5 erää, Pinnacle, @2.05
 10. Josh Kelly - Ray Robinson, Kelly by KO, TKO or DQ, bet365, @3.25
 11. Chris Algieri - Tommy Coyle, Tasapeli, betsson, @30
 12. Austin Trout - Terrell Gausha, Alle 7.5 erää, Pinnacle, @6.3
 13. Naoya Inoue - Emmanuel Rodriguez, Yli 7.5 erää, Pinnacle, @2.139 Joe Joyce - Alexander Ustinov, Joyce in the rounds 1-3, bet365, @6
 14. Kuroro

  18.5

  Nyrkkeily Joe Joyce - Alexander Ustinov Joyce to win in rounds 1-3, bet365, @6 Klo: 23:00 42-vuotiaan Ustinovin pitäisi olla jo eläkepäivillä. Huomattavasti pienikokoisempi Michael Hunter tyrmäsi hänet viime vuonna ottelussa, jossa Ustinov ei saanut oikein mitään aikaan ja nyrkkeilemisen sijaan tyytyi sitomaan jatkuvasti. Joycea vastaan sitomistaktiikat tuskin toimivat, kun kyseessä on yhtä iso ja vahvempi kaveri joka tunnetaan kovasta aktiivisuudestaan ja lyöntivoimastaan. Ustinov tunnetaan hyvästä leuastaan, mutta hänen viime ottelunsa ovat osoittaneet että kestävyys ei ole enää samalla tasolla kuin ennen. Luulen että Joyce kykenee lopettamaan tämän ottelun sitten kun haluaa ja koska hänellä on seuraava ottelu sovittu jo heinäkuulle, en usko hänen tarkoituksella hakevan tänään eriä alle ja tällä kertoimella kelpaa kokeilla ottelun olevan ohi kolmessa erässä.
×
×
 • Create New...