Jump to content

Kuroro

Aktiivi
 • Viestejä

  1 219
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  60

Maine

469

Tietoa

 • Rank
  Old School

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Nyrkkeily, ampumahiihto

Vierailijat

8 422 Profiilivierailua
 1. Kuroro

  27.11

  Nyrkkeily Adam Azim - Rylan Charlton Yli 3.5 erää, betvictor, @1.67 Klo: 19:30 Vasta 20-vuotias Azim ottaa seitsemännessä ottelussaan melko ison askeleen, sillä Charlton ei ole mikään kädetön kaveri, vaikka onkin teknisesti melko karu. Charlton on kuitenkin osoittautunut todella kestäväksi, viime vuonna Florian Markua vastaan hän otti vastaan paljon pommeja eikä käynyt kertaakaan kanveesissa (kulma heitti pyyhkeen kehään 8 erässä). Marku oli kaiken lisäksi selvästi Charltonia suurikokoisempi. Ihmettelen jos Azim suoriutuu alkuerien tyrmäyksellä.
 2. Kuroro

  27.11

  Nyrkkeily Jeamie Tshikeva - Joel Ducille Yli 3.5 erää, bet365, @1.83 Klo: 16:00 Molemmilla nyt edessä vasta uran kolmas ammattilaisottelu. Tshikeva on kertoimissa suuri suosikki ja hän on kaksikosta myös selvästi nimekkäämpi osapuoli. Erityisen hyvä hän ei kuitenkaan ole ja en usko että häntä tullaan tulevaisuudessa näkemään isoissa otteluissa. Ducille sen sijaan on täysin kääntämätön kortti, mutta kaikesta päätellen hän on ihan pätevä nyrkkeilijä ja kelvannut sparrariksi mm. Dillian Whytelle. Kohde kelpaa lapulle lähinnä Tshikevan huonouden takia.
 3. Kuroro

  26.11

  Nyrkkeily Pierce O'Leary - Emmanuel Mungandjela Yli 1.5 erää, Marathonbet, @1.81 Klo: 17:00 Vaikka nämä Mungandjelan kaltaiset vastustajat ovatkin usein melko heikkotasoisia niin mielestäni tämä mies ei aivan näin huono ole, että erälinjan pitäisi olla ensimmäisen erän kohdalla. O'Leary ei myöskään ole tyyliltään aivan sellainen, joka hakemalla hakee tyrmäystä jo ensisekunneista lähtien, vaikka häneltä mukavasti alkuerien tyrmäyksiä löytyykin.
 4. Kuroro

  26.11

  Nyrkkeily Fabio Wardley - Nathan Gorman Valinta: Gorman, Unibet, @3.30 Klo: 21:00 Gormanista tuli nopeasti hieman aliarvostettu hänen hävittyään muutama vuosi sitten toiselle kovalyöntiselle nuorelle britille, Daniel Duboisille. Wardley on tyrmännyt ensimmäisellä puoliskolla kaikki säkit mitkä hänen eteensä on tuotu, muttei kuitenkaan aina kovinkaan vakuuttavasti ja hän on usein näyttänyt hyvinkin haavoittuvaiselta. Pinnaclella Gormanin kerroin on jo pudonnut @2.6 ja todennäköisesti pysyy ottelun lähestyessä ainakin alle kolmosen.
 5. Kuroro

  25.11

  Nyrkkeily Liam Williams - Nizar Trimech Williams to win in rounds 1-2, Veikkaus, @4.20 Klo: 23:00 Williamsilla on kaksi huippuottelua alla Chris Eubank Jr:ia ja Demetrius Andradea vastaan, vaikka suhteellisen selkeät tappiot tulikin. Nyt edessä on selkeä välimatsi, jolla on tarkoitus päästä takaisin voittojen tielle ja taas kohti kovempia matseja. Williams on aina ollut räväkkä aloittaja ja tämän tason matsit hän yleensä hoitaa aivan alkuerissä ja yli nelosen kertoimella tämän kohteen (bet365:lla laskenut jo 4.33 -> 2.50) pitäisi olla pelattava.
 6. Kuroro

  19.11

  Nyrkkeily Owen Cooper - Jamie Stewart Valinta: Cooper by KO, TKO or DQ, betfair, @6.00 Klo: 21:30 Mielestäni Stewart ei kuulu tälle tasolle ollenkaan, ja hänen rekordinsa (3 voittoa, 2 tasapeliä, 2 tappiota) on todellisuudessa lukujaan huonompi, sillä ainakin yhden noista tasureista hän selvästi hävisi. Cooper sen sijaan on ensinnäkin rekordiaan kovalyöntisempi (6 voittoa, 2 tyrmäystä), sillä hänen vastustajansa ovat olleet todella kestäviä. Lisäksi Cooper on volyymiltaan todella korkea, mikä tulee 10-eräisessä ottelussa olemaan Stewartille ongelma. Myös muilla booke
 7. Kuroro

  19.11

  Nyrkkeily Mark Urvanov - Rene Alvarado Valinta: Alvarado, bet365, @2.50 Klo: 17:00 Vaikka Alvaradolla onkin neljä peräkkäistä tappiota niskassaan on hän osoittanut olevansa yhä kovassa kunnossa. Kaikki tappiot ovat tulleet koville nimille ja paremmille kuin Urvanov ja kaikki olivat myös tasaisia vääntöjä. Erityisesti miehen edellinen matsi William Zepedaa vastaan oli kunniakas suoritus sillä Zepeda kuuluu aivan painoluokan huippuihin. Urvanovin taso on aika lailla testattu ja vaikea nähdä häntä 25 parhaan joukossa. Luulen että kova iltapuhde luvassa Alvaradoa vastaan
 8. Kuroro

  18.11

  Nyrkkeily Michal Lesniak - Lukas Dekys Valinta: Fight to go the distance, No, bet365, @3.50 Klo: 00:00 Lesniak ei ole koskaan oikein vakuuttanut ja hän on ainakin kerran jo meinannut tulla tyrmätyksi pari vuotta sitten, jolloin vastassa oli kaiken lisäksi joku mätisäkki. Dekys on ammattilaiskehissä melko kokematon 7 ottelullaan, mutta häneltä löytyy jo komea kolmannen erän tyrmäysvoitto kokeneesta Michal Syrowatkasta (joka tosin on ollut selvässä alamäessä urallaan) ja on varsin kovalyöntinen. 10-eräiseksi otteluksi mielestäni kelpo kerroin sille, että matsi päättyy
 9. Nyrkkeily Montana Love - Steve Spark Valinta: Alle 8.5 erää, Pinnacle, @1.943 Klo: 05:00 Tässä on mielenkiintoinen matsi sillä kumpikaan ei ole teknisesti erityisen taitava, mutta molemmat ovat keskimääräistä kovalyöntisempiä, Spark on yleensä jo alussa aktiivinen ja hakee isoja osumia kun taas Lovella on tapana kyttäillä paikkaa vastaiskuille. Ottelijoiden tyylit ovat mielestäni sellaisia ettei välttämättä pitkää ottelua ole luvassa ja 8.5 line tuntuu hivenen korkealta.
 10. Nyrkkeily Raymond Ford -Sakaria Lukas Valinta: Ford by KO, TKO or DQ, Coolbet, @3.15 Klo: 03:20 Ford on nuoresta iästään otellut jo useita tasokkaita otteluita, mutta nyt on vuorossa astetta helpompi ilta. 38-vuotias Lukas on otellut suurimman osan urastaan kotimaassaan Namibiassa eikä häntä ole siis juurikaan nähty hyvissä matseissa. Nyt viimeistään namibialaisen kestävyys todella testataan ja aiemman näkemäni perusteella hän ei erityisen graniittileukainen ainakaan ole. Kolmen paikkeilla olevilla kertoimilla mielestäni pelattava kohde.
 11. Kuroro

  11.11

  Nyrkkeily Nick Ball - Jesus Ramirez Rubio Valinta: Ball voittaa erissä 1-6, betfair, @2.75 Klo: 00:30 Betfairilta löytyy kohteelle selkeä toppi, muualla on @1.80 luokkaa. Ballin vastustaja vaihtui vasta kaksi päivää sitten ja vaikuttaa siltä ettei Rubio ole erityisen kovaa treenannut, sillä hän on normaalisti otellut yhtä painoluokkaa alempana ja silti hän oli eilen jonkin verran ylipainoissa. Ball on muutenkin yksi brittien parhaista lupauksista ja hänen pitäisi hoitaa tällaiset ottelut näytöstyyliin.
 12. Kuroro

  11.11

  Nyrkkeily Sunny Edwards - Felix Alvarado Valinta: Alvarado, Pinnacle, @5.00 Klo: 00:00 Edwards on kärpässarjan IBF-liiton maailmanmestari ja laajalti arvioitu painoluokan ykköseksi. Kärpässarjan taso ei ole kuitenkaan ollut viime vuosina kummoinen ja vastustajat ovat olleet hyvinkin suotuisia Edwardsille. MM-vyö voitettiin 1.5 vuotta sitten 40-vuotiaalta Moruti Mthalanelta ja tämä hidas Etelä-Afrikkalainen ei saanut oikein mitään aikaan hyväliikkeistä Edwardsia vastaan. Mthalane lienee kuitenkin Edwardsin kovin voitto ja muut vastustajat eivät myöskään ole antaneet
 13. Nyrkkeily Christopher Lopez Rodriguez - Alejandro Jair Gonzalez Valinta: Gonzalez, Veikkaus, @4.75 Klo: 04:00 Kaksi nuorta meksikolaista vastakkain. Rodriguez on toistaiseksi voittamaton 16 ottelussaan kun taas Gonzalez on kärsinyt 4 tappiota ja 2 tasapeliä. Gonzalez on kuitenkin otellut paremmissa otteluissa, entinen maailmanmestari Liborio Solis ja Frency Saya ovat jo nimiä jotka ovat huomattavasti kovempia kuin yksikään Rodriguezin vastustajista. Gonzalez otteli vielä kumpaakin vastaan hyvin, ja löi muun muassa hyväleukaisen Solisin kerran kanveesiin. Mielestäni e
 14. Nyrkkeily Jahi Tucker - Jose Luis Sanchez Ei mene tuomariäänestykseen, Unibet, @2.80 Klo: 04:00 Tuckerilla tänään hyvä sauma ottaa tyrmäysvoitto, mutta ko. lopputulemalle ei saa juurikaan parempaa kerrointa (@2.90). Sanchez oli hyvin lähellä tulla tyrmätyksi vuosi sitten 6-eräisessä ottelussa Xander Zayasia vastaan, hän oli useaan kertaan pahoissa vaikeuksissa ja joku toinen tuomari olisi todennäköisesti keskeyttänytkin matsin. Tucker ei aivan Zayasin tasoinen ole, mutta kovaa lyövä ja nyt 8-eräisessä ottelussa hänellä on Zayasia enemmän aikaa ottaa tyrmäysvoitto.
×
×
 • Create New...