Jump to content

Kuroro

Aktiivi
 • Viestejä

  901
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  26
 • Pistettä

  336 [ Lahjoita ]

Maine

337

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Nyrkkeily, yleisurheilu

Vierailijat

6 842 Profiilivierailua
 1. Kuroro

  31.3

  Jääkiekko, Venäjä Ledyanye Voiny - Rakety Valinta: Alle 7.5 maalia, bet365, @2.00 Klo: 02:10 Viimeinen epätoivoinen pallopelitipsi tulille. Muualla tarjotaan tasabookkia tälle kohteella, joten tartutaanpa betin kakkoseen. 10x3-formaatilla pelattava kiekkoliiga on isomaalinen, mutta kahdeksan maalia lienee suhteellisen paljon ennakkoon tasaisessa ottelussa.
 2. Kuroro

  30.3

  Jalkapallo, Valko-Venäjä Minsk AFL - Urozhaynaya Valinta: Yli 4.5 maalia, Marathonbet, @1.94 21:15 Maralta löytyi kelpo kerroin, unkalla vastaava @1.74. Muilla bookereilla ei aivan samaa kohdetta ole tarjolla, mutta ovat kuitenkin myös enemmän overin puolella ja melko runsasmaalisia otteluita tuolla amatööriliigassa tuntuu olevan.
 3. Jalkapallo, Nicaragua CD Walter Ferreti - Chinandega FC Valinta: 2X, Coolbet, @2.81 Klo: 02:00 Coolbetillä melko selkeä topperoinen vieraiden voitolle tai tasapelille. Muualla kertoimet välillä 2.28-2.34 betin 2.5 lukuunottamatta. Tasapelille löytyy myös kelpo hedaripuollot, 6/10 edellistä kohtaamista päättynyt tasuriin.
 4. eNyrkkeily eMuhammad Ali - eMike Tyson Valinta: eAli by Finish, Royal Panda, @1.85 Klo: 19:00 Virtuaaliturnaus on edennyt finaaliin asti, jossa odotettu kaksikko kohtaa. Toistaiseksi kaikki turnauksen ottelut ovat yhtä lukuunottamatta päättyneet paremman ratingin omaavan hahmon voittoon ja aina myös tyrmäykseen. Ennakkoasetelma on melko selvä, Ali (93) on Fight Night Championin paras hahmo, Tyson (90) toiseksi paras. Royal Pandalla saa Alin tyrmäysvoitolle tasabookin, norkalla ja betvictorilla tarjotaan luokkaa 1.62-1.67. Odotan finaalin toteuttavan samaa kaavaa mitä turnauksen muutkin ottelut.
 5. Kuroro

  26.3

  eNyrkkeily eGeorge Foreman vs. eDavid Haye Valinta: eHaye, betfair, @3.5 Klo: 19:00 Keskiviikon ottelussa Mike Tyson tuhosi Eric "Butterbean" Eschin kahdessa erässä. Toistaiseksi kaikki virtuaalturnauksen kolme ottelua ovat päättyneet paremman ratingin omaavan hahmon voittoon, ja Butterbeanin esityksen perusteella mitään kustomoituja ratingeja ei ole käytössä. Tästä syystä Haye (86) on tällä kertoimella kokeiltava veto, sillä jostain syystä hänet on arvioitu Foremania (85) kovemmaksi, vaikka ero kaksikon arvostuksella tosielämässä on kuin yöllä ja päivällä. Mielenkiintoista on myös, että pelissä Hayen kestävyys on arvottu niinkin kovaksi kuin 91/100, mistä aika lailla kaikki olisivat nykyään eri mieltä. Fight Night Champion tulikin ulos jo vuonna 2011, jolloin Haye oli uransa huipulla ja voittamaton raskaassa sarjassa.
 6. Kuroro

  24.3

  eNyrkkeily eLennox Lewis vs. eJoe Frazier Valinta: eFrazier by KO, TKO or DQ, betfair, @4.33 Klo: 17:00 WBSS on järjestänyt virtuaaliturnauksen kahdeksan legendaarisen nyrkkeilijän välillä. Tänään oteltiin ensimmäinen puolivälierä, jossa eMuhammad Ali voitti eEvander Holyfieldin viidennen erän tyrmäyksellä. Ottelut käydään Fight Night Champion -pelissä ja katsoin että Frazierilla on hieman suurempi rating (88), Lewisiin (85) verrattuna. Saattaa kyllä olla että tuossa WBSS:n turnauksessa on kustomoidut ratingit. Tavallista kuitenkin on että vanhemman liiton nyrkkeilijät arvostetaan moderneja korkeammalle, varsinkin kun 70-luku oli raskaansarjan kulta-aikaa. eAli (93) ainakin kylvetti eHolyfieldin (90) aivan pystyyn. Vähän kieli poskessa tällaisten kohteiden kanssa mennään, mutta menköön.
 7. ei mitään syytä elää jos vihjauskilpailukin suljetaan 😥
 8. Ampumahiihtokausi 2019-2020 Kohteita: 144 Osuneita: 86 Palautus: 127.44 %
 9. Ampumahiihto, naisten takaa-ajo Chevalier C - Bendika, Bendika, Pinnacle, @2.94
 10. Ampumahiihto, naisten takaa-ajo Gasparin S - Aymonier, Aymonier, Pinnacle, @2.07 Dzhima - Persson, Persson, Pinnacle, @2.11 Kruchikina - Charvatova, Charvatova, Pinnacle, @2.51
 11. Kuroro

  14.3

  Ampumahiihto, naisten takaa-ajo Selina Gasparin - Celia Aymonier Valinta: Aymonier, Pinnacle, @2.07 Klo 16:45 Molemmat hyviä hiihtäjiä, mutta vähemmän hyviä ampujia. Aymonier on kuitenkin omissa papereissani kovempi tekijä, hän on Gasparinia hieman huonompi ampuja, mutta parempi hiihtäjä. Tällä kaudella hän on saavuttanut lähes sata maailmancup-pistettä Gasparinia enemmän, mikä kertoo jo jotain kaksikon tasoerosta, varsinkin kun molemmilla on takana täsmälleen sama määrä mc-startteja. Gasparin pääsee starttaamaan takaa-ajoon kahdeksan sekuntia Aymonieria edellä, mutta tuolle erolle en laittaisi paljoakaan painoarvoa. Aymonier mielestäni suosikki tasoeropuolloilla.
 12. Ampumahiihto, miesten takaa-ajo Moravec - Garanichev, Garanichev, Nordicbet, @1.90 Loginov - Bjoentegaard, Bjoentegaard, Marathonbet, @2.45
 13. Kuroro

  14.3

  Ampumahiihto, miesten takaa-ajo Ondrej Moravec - Evgeny Garanichev Valinta: Garanichev, Nordicbet, @1.90 Klo 14:45 Garanichev ampui sprintissä yhden sakon Moravecia enemmän, mutta starttaa takaa-ajoon kuusi sekuntia tätä ennen. Ladulla venäläinen siis peittoaa tsekkikollegansa mennen tullen, ampumapenkalla kummatkin ovat hyviä ja melko samantasoisia. Norkalla Garanichev on saatu snadiksi altavastaajaksi, mielestäni hän on kuitenkin selvähkö suosikki ja muilla bookereilla hän saakin 1.70 paikkeilla olevaa kerrointa.
 14. Kuroro

  13.3

  Ampumahiihto, naisten sprintti Marketa Davidova - Lisa Vittozzi Valinta: Vittozzi, Marathonbet, @2.13 Klo 16:30 Vittozzi on taas väläytellyt kuntoaan katastrofaalisesti sujuneiden MM-kisojen jälkeen. Viime viikolla sprintissä tuli seitsemäs sija, vaikka hän ampui kaksi sakkoa. Yhteislähdössä 19. sija oli myöskin siedettävä viidellä sakolla kun häneltä lähti suksikin irti matkan varrella. Vaikka kaksikko onkin ampunut tällä kaudella aika lailla samalla tasolla, arvostan Vittozzin ampumatyöskentelyn korkeammalle. Viime kausilla italialainen on ollut vähintään 85% ampuja ja tällä kaudella hänelle on osunut muutama sysisurkea kisa, jotka hieman vääristävät hänen tilastojaan. Kun ladullakin italialaisen vauhti on ollut Davidovaan nähden hyvää, näkisin Vittozzin mahdollisuudet tässä hedarissa hyvinä.
 15. Ampumahiihto, naisten sprintti Davidova - Vittozzi, Vittozzi, Marathonbet, @2.13 Zuk - Fialkova I, Fialkova, Marathonbet, @2.22 Braisaz - Bescond, Bescond, Marathonbet, @2.22
×
×
 • Create New...