Jump to content

Kuroro

Jäsen
 • Viestejä

  754
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  17
 • Pistettä

  4 [ Lahjoita ]

Maine

292

Tietoa

 • Rank
  Respekti

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Nyrkkeily, yleisurheilu

Vierailijat

6 211 Profiilivierailua
 1. Aleksei Papin - Ilunga Makabu, Papin, bethard, @2.05 Evgeny Romanov - Dario German Balmaceda, Romanov in rounds 1-3, bet365, @2
 2. Kuroro

  24.8

  Nyrkkeily Aleksei Papin - Ilunga Makabu Valinta: Papin, bethard, @2.05 Klo: 20:30 Makabun viime kesäkuiseen matsiin kirjoitin vihjeen seuraavanlaisesti: Tässä ottelussa on poikkeuksellinen määrä tulivoimaa, kaksikolla on yhteensä 51 ottelua, joista 50 on päättynyt tyrmäykseen. Suurin osa bookereista pitää tätä ymmärrettävästi tasabookina. Kun kummaltakin löytyy enemmän kuin tarpeeksi lyöntivoimaa tyrmätä toinen niin etu menee sille joka on teknisesti osaavampi, ja tästä kaksikosta se on mielestäni Makabu. Makabun ainoa relevantti tappiokin on tullut brittien Tony Bellewille, joka on pätevämpi kuin yksikään Kudryashovin vastustajista tähän mennessä. Kudryashov ei ole koskaan erityisesti vakuuttanut muuten kuin hurjan lyöntivoimansa puolesta. Viime vuonna hän otteli yllättävän tasaisen väännön Mauricio Barraganin kanssa ja tuo ottelu ehti vanheta jopa kuudenteen erään, vaikka etukäteen siitä odotettiin lyhyttä iltapuhdetta venäläis-iskijälle. Makabulta pitäisi löytyä avaimet voittoon ja hänen mahdollisuutensa paranevat erityisesti mitä pidemmälle tämä ottelu etenee, vaikka todennäköistä on ettei kovinkaan pitkää matsia ole luvassa. Tuo ottelu meni aika lailla odotetusti Makabun ottaessa voiton viidennen erän tyrmäyksellä. Lyöntivoimaa lukuunottamatta arvostan Papinin selvästi korkeammalle kuin Kudryashovin, joten näillä kertoimilla luonnollinen valinta on laittaa hänen voittoaan lapulle. Ilman tuota voittoa Kudryashovista Makabu luultavasti olisi suhteellisen selvä altavastaaja tässä ottelussa.
 3. Shakram Giyasov - Darleys Perez, Giyasov by KO, TKO or DQ, betfair, @1.83
 4. Vasyl Lomachenko - Luke Campbell, Yli 7.5 erää, Marathonbet, @2.05
 5. Jason Sosa - Haskell Lydell Rhodes, Rhodes, betfair, @12
 6. Kuroro

  2.8

  Nyrkkeily Martin Bakole Ilunga - Ytalo Perea Bakole by Decision or Technical Decision, bet365, @2.62 Klo: 20:15 Pereaa ei ole vielä kertaakaan urallaan tyrmätty ja hän on otellut hyviä ukkoja vastaan, kovalyöntinen Adam Kownackikin otti miehen kanssa kahdeksan erää. Bakole ei ole ehtinyt vielä vakuuttaa, viime vuonna Michael Hunter koulutti hänet täysin ja otti lopulta tyrmäysvoiton viimeisessä erässä. Bakole voitti kuitenkin viime ottelussaan kokeneen Mariusz Wachin, mikä nosti hänen osakkeitaan jonkin verran. Wach on kuitenkin jo 40-vuotias ja aina tottunut blokkaamaan iskuja leuallaan enkä juurikaan osaa arvostaa tuota voittoa mitenkään erityisen paljon. Perea on nuori ja hankalaksi koettu vastus ja luulen, että hän aiheuttaa vaikeuksia vaikkei hänen voittoonsa usko aivan riitäkään. Illan ottelu on vain 8-eräinen ja tuossa ajassa Bakolen pistevoitto ei tunnu näillä kertoimilla yhtään huonolta.
 7. Nyrkkeily Elvis Garcia Muniz - Hugo Trujillo Valinta: Trujillo, bet365, @5.50 Klo: 02:00 Kahden lihavan meksikolaisen välinen koitos. Munizilla tuntuu olevan kertoimissa vähän tappiottoman ottelijan lisää, sillä Trujillo on vain yhdestä tappiostaan huolimatta ottanut kovempia voittoja. Tuo ainoa tappio tuli huippulupaus Bakhodir Jaloloville viime vuonna. Trujillon komein voitto tuli kaksi vuotta sitten tuolloin vielä voittamattomasta Raphael Murphysta ja myös tasapeli Shamarian Snideria vastaan lienee jo kovempi meriitti mitä Munizilta löytyy. Murphy-ottelussa kyse ei myöskään todellakaan ollut mistään onnekkaasta osumasta vaan Trujillo antoi jenkille kunnon selkäsaunan ennen kuin lopulta tyrmäsi tämän viidennessä erässä. Trujillo osoitti kelvollista leukaa kovalyöntistä Jalolovia vastaan, vaikka tuo matsi jo kolmannessa erässä päättyikin, Muniz sen sijaan ei ole lyöntivoimaltaan kummoinen, hän meni muun muassa täydet kuusi erää sellaisen vastustajan kanssa, jonka noin 300-kiloinen Sam Peter tyrmäsi viime huhtikuussa ensimmäisessä erässä. Munizin tappioton lista tuntuu painavan kertoimissa ja tämä tullee olemaan suhteellisen tasainen kamppailu.
 8. Chatbannien sijaan voisi antaa aina bannit samantien koko sivustolle ettei sieltä tulla heti foorumin puolelle rölläämään niin kuin viime aikoina on käynyt. Kokonaan kylmäksi siis, vaikka oiskin vaan määräajaksi
 9. Kuroro

  20.7

  Nyrkkeily Manny Pacquiao - Keith Thurman Valinta: Thurman, Pinnacle, @2.51 Klo: 06:00 Thurman oli alunperin suosikkina, mutta ottelun lähestyessä kertoimet ovat kääntyneet Pacin puoleen, hieman liikaakin. Thurmanilla oli pitkä, lähes kaksi vuotta kestänyt ottelutauko loukkaantumisten takia, kunnes hän palasi kehiin viime tammikuussa Josesito Lopezia vastaan. Thurmanin esitys oli jokseenkin ruosteinen ja hän oli ottelun puolivälissä vähän vaikeuksissa, hän kuitenkin voitti ottelun selvästi vaikka yksi tuomari sen tasapeliksi pisteyttikin. Parhaimmillaan Thurman on ehdottomasti välisarjan eliittiä, siitä osoituksena parin vuoden takaiset erinomaiset voitot Danny Garciasta ja Shawn Porterista, joka on tällä hetkellä yksi mestareista. Pacquiao on 40 vuoden iästään huolimatta yhä kovassa iskussa, mutta saa nähdä riittävätkö hänen rahkeensa aivan huippuja vastaan. Pacin edelliset voitot Matthyssesta ja Bronerista ovat mielestäni yliarvostettuja, Matthysse oli jo aivan valmis lopettamaan uransa ja Broner on jo jonkun aikaa ollut lähinnä hupiukon asemassa. 10 vuotta nuorempi, fyysisesti isompi ja eliittiin kuuluva Thurman on aivan eri tasoa ja jos Pac tämän ottelun voittaa niin ei voi legendalle muuta sanoa kuin hattua nostaa.
 10. Kuroro

  20.7

  Nyrkkeily Efe Ajagba - Ali Eren Demirezen Valinta: Demirezen, Pinnacle, @13.36 Klo: 02:00 Kaksikko otteli vuoden 2016 olympialaisissa, jossa oli mukana aika lailla kaikki tämän hetken suurimmat raskaan sarjan lupaukset: Filip Hrgovic, Joe Joyce, Tony Yoka, Ivan Dychko ja Bakhodir Jalolov. Demirezen hävisi ensimmäisellä kierroksella pistein Hrgovicille, joka otti lopulta pronssia häviten kultaa ottaneelle Yokalle. Ajagba taas hävisi välierissä pistein Dychkolle, joka oli kisojen toinen pronssimitalisti. Olympialaisten ulkopuolelta Demirezeniltä löytyy tyrmäysvoitto Yokasta ja kaksi tasaista ottelua hopeamitalisti Joycesta, joten näillä meriiteillä miehen kykyjä ei kannata väheksyä. Ammattilaiskehissä sekä Ajagba että Demirezen ovat vasta uransa alussa, kumpikin on otellut kymmenisen ottelua suhteellisen heikkotasoisia ukkoja vastaan eikä niistä ole kummankaan osalta juurikaan kerrottavaa. Amatöörikehissä kumpikin otteli parhaita vastaan eivätkä olleet pekkaa pahempia, Demirezenin näytöt noilta ajoilta olivat ehkä jopa hieman paremmat. En kyllä näe että turkkilainen ansaitsisi aivan näin suurta kerrointa Ajagbaa vastaan, vaikka altavastaaja toki onkin.
 11. Luis Nery - Juan Carlos Payano, Alle 5.5 erää, Pinnacle, @2.16 Efe Ajagba - Ali Eren Demirezen, Demirezen, Pinnacle, @13.36 Manny Pacquiao - Keith Thurman, Thurman, Pinnacle, @2.52 Martin Bakole - Ytalo Perea, Bakole by Decision or Technical Decision, bet365, @2,62
 12. Teofimo Lopez - Masayoshi Nakatani, Alle 7.5 erää, Unibet, @1.83
 13. Kuroro

  19.7

  Nyrkkeily Teofimo Lopez - Masayoshi Nakatani Alle 7.5 erää, Unibet, @1.83 Klo: 06:00 Nyrkkeilymaailman kuumimpiin lupauksiin kuuluvalle Lopezille tämä on etukäteen helpohko matsi ja hänen oletetaan kohtaavan kevyen sarjan maailmanmestari Richard Commeyn loppuvuonna. Myös ottelua P4P-kuningas Vasyl Lomachenkoa vastaan on kaavailtu ensi vuoden puolelle. Lopez on 13 ottelussaan vain kerran mennyt yli kuudennen erän, Diego Magdalenoa vastaan viime helmikuussa hän otti tyrmäyksen seitsemännessä erässä. Ottelu oli todella yksipuolinen ja ei tuntunut siltä että Lopez olisi aivan täysillä otellut. Vaikka Nakatani onkin vielä voittamaton niin hänelle kyseessä on melkoinen tasonloikkaus, mies on parin viime vuoden ajan puolustanut OPBF-liiton titteliään muutamaa aasialaista vastaan aina kotikehässään Japanissa. En aivan usko, että Nakatani tulee olemaan se kaveri joka venyttää Lopezin rajoja pisimmälle. Lopezin seuraavat ottelut siintävät jo horisontissa ja uskon hänen haluavan ottaa tänään voiton jo aikaisessa vaiheessa ja siihen hänen pitäisi myös kyetä.
 14. Kuroro

  20.7

  Nyrkkeily Dillian Whyte - Oscar Rivas Fight Full Distance, Ei, betsson, @2.17 Klo: 00:00 Whyte on muutaman viime vuoden aikana asettunut tukevasti viiden parhaan raskassarjalaisen joukkoon maailmassa. Viime vuonna hän otti kolmessa ottelussaan hyvät voitot Lucas Brownesta, Joseph Parkerista ja Derek Chisorasta. Lauantaina jälleen kelpo iltapuhde luvassa, Kolumbian Oscar Rivas ei ole nimekkäimmästä päästä, mutta ennakkoon kuitenkin pätevä kaveri. Amatööriajoilta häneltä löytyy voitot muun muassa Kubrat Pulevista ja tämänhetkisestä mestarista Andy Ruiz Jr:sta. Ammattilaiskehissä hänen uransa on vähän polkenut paikoillaan muun muassa silmävaivojen takia, kunnes viime tammikuussa hän otti tyrmäysvoiton Bryant Jenningsistä, joka antoi viitisen vuotta sitten Klitschkolle kovan vastuksen. Whyte on todennut että tyrmäys on hänen ainoa tavoitteensa, perjantain punnituksessa hän painoi selvästi enemmän mitä viime ottelussaan Chisoraa vastaan. Näissä painoissa Whyte oli viimeksi Parkeria vastaan ja silloin hänen taktiikkanaan oli tehdä ottelusta koiratappelu sääntöjen vastaisiakin menetelmiä käyttäen ja tämä olikin kelpo taktiikka nopeamman ja teknisesti kykenevämmän Parkerin voittamiseksi. Rivasta saattaa odottaa sama kohtalo ja toisin kuin Parker, häntä ei ole vielä keitetty erityisen kovissa liemissä. Whyten vasen koukku on myös osoittautunut todella vaaralliseksi aseeksi, Browne ja Chisora kummatkin joutuivat sen uhriksi ja graniittileukainen Parkerkin kävi sen myötä kanveesissa ensimmäistä kertaa urallaan. Toisaalta Whyten leuka ja suojaus eivät ole parhaimmasta päästä, Parkeria vastaan hän oli viimeisessä erässä todella pahoissa vaikeuksissa ja myös Helenius näytti puolihuolimattomasti satuttavan tätä jo alkuvaiheessa ottelua. Rivasilta löytyy tarpeeksi lyöntiä viedä homma loppuun jos tilaisuuden saa ja mielestäni hän on Whytelle erittäin vaarallinen vastus tähän saumaan. Uskon kuitenkin että ennemmin tai myöhemmin Whyten vasuri helähtää ja tuskinpa Rivas siitä hetkeen nousee.
×
×
 • Create New...