Jump to content

Kuroro

Aktiivi
 • Viestejä

  1 335
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  72

Maine

494

Tietoa

 • Rank
  Old School

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Nyrkkeily, ampumahiihto

Vierailijat

8 932 Profiilivierailua
 1. Kuroro

  8.4

  Nyrkkeily Israil Madrimov - Raphael Igbokwe Valinta: Alle 7.5 erää, Coolbet, @1.85 Klo: 03:00 Kaksikon välinen tasoero pitäisi olla sitä luokkaa ettei erityisen pitkää ottelua ole odotettavissa. Line on todennäköisesti näinkin korkea koska Madrimovin 3/4 viime ottelua ovat kestäneet ainakin yhdeksän erää (tosin paljon parempia vastustajia vastaan).
 2. Kuroro

  8.4

  Nyrkkeily Kiko Martinez - Reiya Abe Valinta: Martinez, betsson, @2.15 Klo: 13:30 Jo 57 ottelun veteraani Martinez on tehnyt viime vuosina uutta nousua, joista osoituksena mm. komea tyrmäysvoitto korkealle arvioidusta Kid Galahadista sekä voitto Jordan Gillistä dominoivan esityksen jälkeen. Myös niukka pistetappio Zelfa Barrettille oli kovempi suoritus kuin moni osasi odottaa. Martinezilta ei siis olla varsinaisesti huonoja otteluita viime vuosina nähty. Abe sijoittunee vastustajana jonnekin Gillin yläpuolelle, muttei Barrettin tasolle ja Kikolla on jälleen hyvä mahdo
 3. Nyrkkeily Angel Acosta - Angelino Cordova Acosta by KO, TKO or DQ, bet365, @1.90 Klo: 03:00 Cordovan uran ensimmäinen kunnon ottelu oli viime vuonna Axel Vegaa vastaan ja kokemattomuus näkyi, sillä hän väsyi jo 10-eräisen ottelun puolenvälin tienoilla. Mielestäni hän hävisi ottelun selvästi, vaikka pistetuomarit hänelle voiton antoivatkin. Acosta on hänelle jälleen tasonnosto, sillä kyseessä on kovaa iskevä entinen maailmanmestari. Acostan osakkeet ovat jonkin verran laskussa kahden viime vuosina tulleen tyrmäystappion myötä, mutta nuo tappiot tulivat koville vastust
 4. Kuroro

  1.4

  Nyrkkeily Joet Gonzalez - Jose Enrique Durantes Vivas Valinta: Vivas, Pinnacle, @5.60 Klo: 05:30 Tässä on mielestäni ainekset hyvinkin tasaiseen vääntöön. Molemmat yleensä häviävät selvästi kärkipään nimille, mutta hieman alemmalla tasolla tämä kaksikko nähdään yleensä hyvin kilpailullisissa otteluissa ja sellainen on luultavasti nytkin luvassa.
 5. Kuroro

  1.4

  Nyrkkeily Fabio Wardley - Michael Coffie Alle 4.5 erää, Unibet, @1.87 Klo: 23:45 Kaksi melko omaperäistä nyrkkeilijää, kumpikaan ei taidoillaan häikäise, mutta lyöntivoimaa löytyy kummaltakin. Coffie on tosin osoittanut olevansa varsin hyödytön muualla kuin lähiottelussa, eikä hänellä ole oikein kykyä päästä vähänkään kyvykkäämpien ottelijoiden lähelle. Wardleyta vastaan hänellä saattaa olla jopa sauma saada parhaita iskujaan perille, joka tapauksessa vaikea nähdä etteikö tässä ottelussa saataisi tyrmäyslyöntejä perille jomman kumman (luultavimmin Wardleyn) toimesta
 6. Jääkiekko, NHL Vancouver Canucks - Calgary Flames Maalintekijä, Walker Duehr, @5.95, betsson Klo: 05:00 Tämä on Duehrille ensimmäinen NHL-kausi, jossa vastuuta on tullut jokseenkin säännöllisesti ja tulos on ollut kelpoa: 21 ottelussa tehot 6+4. Tulosta on tullut myös viime otteluissa joten vire näyttää olevan kohdallaan. Canucksia vastaan on odotettavissa maalirikas ottelu ja näillä kertoimilla katsotaan pystyykö Duehr jatkamaan hyvää virettään.
 7. Näytti kusahtavan tuo mutta vielä ei luovuteta, eli nyt on vikana vihjeenä 4+ kertoimista änärimaalaria luvassa. 😎
 8. Nyrkkeily Michael Magnesi - Ayrton Osmar Gimenez Will the fight go the distance, No, betway, @2.10 Klo: 00:15 Kohteen kertoimet näyttävät olevan laskemaan päin. Magnesi on tyyliltään varsin aggressivinen ja on usein valmis ottamaan pari osumaa saadakseen yhden hyvän itse perille. Gimenez sen sijaan on tyyliltään liikkuja ja päämielenkiinto ottelussa onkin, onko hän tarpeeksi hyvä kestääkseen 12 erää Magnesin prässissä. Itse en ole täysin vakuuttunut ja 2+ kertoimilla tämä kohde vielä pelattava.
 9. Kuroro

  25.3

  Nyrkkeily Cody Crowley - Abel Ramos Valinta: Ramos (dnb), Unibet, @7.00 Klo: 04:00 Vaikka Crowley pätevä kaveri onkin, on hän tällä hetkellä hieman yliarvostettu. Hänen parhaimmat voittonsa tulivat kahdesta viime ottelustaan Josesito Lopezia ja Kudratillo Abdukakhorovia vastaan. Lopez oli jo uransa loppupuolella ja myös Abdukakhorovin osakkeet ovat tuon jälkeen laskeneet. Ramosia vastaan kellään ei ole vielä ollut helppoa iltaa ja hän on otellut useampia huippunimiä vastaan. Seiskan kertoimissa ehdottomasti ilmaa.
 10. Kuroro

  25.3

  Nyrkkeily Lawrence Okolie - David Light Valinta: Okolie in rounds 1-6, bet365, @3.00 Klo: 00:00 Muualla kertoimet ovat noin @2.3-2.6 luokkaa ja Pinnaclella alle 6.5 erää @2.27. Light ei ole itseäni oikein vakuuttanut, ja muistuttaa tyyliltään hieman Luke Watkinsia, jonka Okolie tyrmäsi kolmannessa erässä uransa alkuvaiheessa. Tänään ihan ok mahdollisuudet ottaa tyrmäysvoitto ottelun ensimmäisellä puoliskolla.
 11. Nyrkkeily James Moorcroft - Nathan Bennett Fight not to go the distance, bet365, @3.50 Klo: 22:00 Kumpikaan ei erityisen kovalyöntinen ole, mutta molemmat ottavat kovin helposti osumaa ja ovat myös suhteellisen hyökkääviä nyrkkeilijöitä. Varsinkin Moorcroftin tyrmäysvoitto on mielestäni melko todennäköinen lopputulema ja kerroin @4.5 houkuttelee, mutta ottelun päättyminen ennen täyttää aikaa maistuu kuitenkin paremmin.
 12. Nyrkkeily Simon Kean - Eric Molina Molina by KO, TKO or DQ, Veikkaus, @10 Klo: 01:00 Molina on otellut kunniakkaan määrän nimekkäitä nyrkkeilijöitä vastaan, vaikka hän onkin yleensä ottavana osapuolena. Hänen edukseen pitää kuitenkin mainita, että hän on usein saanut kovia iskuja perille ja onnistunut selvästi satuttamaan monia vastustajia, vaikkei yleensä ole onnistunut kairaamaan voittoa. Keania vastaan on ihan kelpo mahdollisuus ottaa voitto kotiin. Vaikka kyseessä onkin kovalyöntinen ja hyvälistainen kaveri, ei Kean lukeudu aivan terävimpään kärkeen ja mielenkiin
 13. Nyrkkeily Zhankosh Turarov - Alejandro Meneses Valinta: Turarov by KO, TKO or DQ, bet365, @1.50 Klo: 17:00 Menesesin osakkeet nousivat hänen otettua viime vuonna voiton voittamattomasta Sam Maxwellistä, joka oli varsin menestyksekäs amatöörinyrkkeilijä. Maxwellin siirtymä ammattilaispuolelle ei kuitenkaan missään vaiheessa oikein vakuuttanut ja hänellä oli ennen tuota häviötä useampikin heikko suoritus alla. Turarov sen sijaan on vakuuttanut ammattilaiskehissä ja tässäkin kertoimessa on mielestäni selvästi ilmaa.
 14. Kuroro

  19.3

  Ampumahiihto, naisten yhteislähtö Top-10 Finish Valinta: Colombo, bet365, @4.50 Klo: 16:10 Yhteislähdöt ja takaa-ajot tuntuvat olevan Colombolle hyviä kisamuotoja, hän on usein nostanut sprintin huonoja sijoituksia roimasti ja viime viikon yhteislähdössä tuli kahdella sakolla jopa viides sija. Ampujana hän ei ole aivan huipputasoa 81% tarkkuudella mutta hiihtovauhti on ollut sen verran hyvää ettei lähtökohtaisesti tarvitse 0-1 sakon ammuntaa hyvään sijoitukseen.
×
×
 • Create New...