Jump to content

Kuroro

Aktiivi
 • Viestejä

  920
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  29
 • Pistettä

  784 [ Lahjoita ]

Maine

345

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Nyrkkeily, yleisurheilu

Vierailijat

6 984 Profiilivierailua
 1. Kuroro

  2.7

  Nyrkkeily Carlos Jackson - Jose Enrique Vivas Valinta: Jackson (DnB), Coolbet, @2.39 Klo: 00:00 Jackson avautui selkeänä suosikkina, mutta nyt ovat kertoimet kääntyneet Vivasille syistä, jotka eivät kyllä ole itselle selviä. Miehiltä löytyy aika lailla vastaavat rekordit, vajaa parikymmentä ottelua ja suurin osa melko heikkotasoisia vastustajia vastaan. Vivasilta löytyy yksi nimekäs vastus, Ruben Villa joka on ehdottomasti tulevaisuuden nimiä. Vivas hävisi kuitenkin tuolle jokaisen erän, joten suurta kunniaa ei hänelle voi tuostakaan ottelusta antaa. Jos joku ensi yönä saa tuomariapua niin näkisin sen myös olevan Jackson, joka on yhdysvaltalainen tappiottomalla ottelulistalla ja kaksikosta markkinoitavampi. Näillä lähtötiedoilla pitäisin Jacksonia yhä suosikkina avauskertoimien mukaan. Coolbetillä saa vielä jostain syystä DnB-vaihtoehdolle hieman isompaa kerrointa.
 2. Kuroro

  2.7

  Nyrkkeily Albert Bell - Mark Bernaldez Will Fight Go The Distance, No, bet365, @3.00 Klo: 00:00 Ei pidä antaa Bellin tyrmäysprosentin (5KO/16 ottelua) hämätä vaan kunnioitettava määrä kaatoa kyllä löytyy, varsinkin miehen nopeus ja tarkkuus aiheuttavat vastustajille ongelmia. Bernaldez on tyrmätty kahdesti aiemmin ja molemmilla kerroilla oli kyseessä pitkälti kumulatiivinen vaikutus varsinaisten tyrmäyslyöntien sijaan. Näkisin samankaltaisen tyrmäysvoiton mahdollisuuden melko suurena, sillä Bell varmasti tulee löytämään paljon tilanteita puhtaille osumille. Myös kaksikon kokoero on Bellin eduksi, sillä Bernaldez otteli pitkään kahta painoluokkaa alempana. Kertoimet ehtivät jo jonkin verran nousta ja saattavat nousta lisääkin, mutta kolmosellakin kelpaa hyvin lapulle.
 3. Kuroro

  30.6

  Nyrkkeily Donte Stubbs - Isaiah Jones Valinta: Jones, betfair, @5.00 Klo: 02:00 Jonesia tuli tipsattua muutama viikko takaperin ja mies on nyt jo takaisin kehässä. Stubbs on MMA-kehistä siirtynyt nyrkkeilyyn viime vuosina ja toistaiseksi tappioton kuudessa ottelussaan. Aivan vakuuttavia nuo voitot eivät ole olleet vaan sieltä löytyy enemmistötuomiota ja hajaäänituomiotakin. Näkisin kuitenkin nyrkkeilykehissä enemmän kunnostautuneen Jonesin mahdollisuudet suurempina mitä viiden kerroin antaa odottaa.
 4. Kuroro

  30.6

  Nyrkkeily Alex Saucedo - Sonny Fredrickson Valinta: Saucedo by KO, TKO or DQ, betsson, @2.00 Klo: 5:30 Fredricksonilla oli menestyksekäs amatööriura, mutta ammattilaisena hän ei ole vakuuttanut. Uzbekki-lupaus Shohjahon Ergashev tyrmäsi hänet kolmessa erässä ja viime ottelussaan hän hävisi keskikastiin kuuluvalle Samuel Teahille. Saucedolta löytyy yksi tappio Maurice Hookerille, joka on hieman kuin parempi versio Fredricksonista. Saucedolla on viihdyttävä all-action tyyli, jossa osumia imuroidaan itsekin hieman liikaa. Fredrickson on kuitenkin yleensä sen verran passiivinen ottelija ja kombinaatiot loistavat poissaoloaan, ettei hänestä mielestäni ole samanlaista vaaraa kuin esimerkiksi Hookerista oli. Saapa nähdä kestääkö mies Saucedon myllytystä, betssonilla saa tyrmäysvoitolle vielä kahden kerrointa kun muualla on pudonnut 1.72 tasolle.
 5. Kuroro

  27.6

  Nyrkkeily Miguel Berchelt - Eleazar Valenzuela Yli 2.5 erää, bet365, @2.00 Klo: 03:00 Valenzuela on tyrmätty kolme kertaa kolmessatoista tappiostaan. Kaikki olivat alkuerien tyrmäyksiä, mutta yksi niistä tapahtui aivan miehen uran alkuaikoina ja yksi johtui auenneesta silmäkulmasta. Toisin sanoen Valenzuelalta löytyy ainoastaan yksi relevantti tyrmäystappio, mikä ei ole erityisen huomionarvoista sillä hän on otellut hyvinkin kovia ukkoja vastaan. Jose Zepeda, Emanuel Navarrete ja miksei Jono Carrollkin kuuluvat aivan painoluokkiensa huippunimiin ja kukaan heistä ei onnistunut tyrmäämään Valenzuelaa. Zepeda ottelee kaiken lisäksi kaksi painoluokkaa Bercheltiä ylempänä. Hieman alhaiselta tuntuu tämä line, vaikka Berchelt kova onkin.
 6. Nyrkkeily Christopher Diaz - Jason Sanchez Valinta: Sanchez, Coolbet, @2.10 Klo: 04:00 Kumpikin on viime vuosina testannut tasonsa kärkeä vastaan, Diaz Masayuki Itoa ja Shakur Stevensonia vastaan häviten molemmille selvästi pisteillä, Sanchez taas hävisi pistein Oscar Valdezille. Ei kahta sanaa siitä kumman esitykset vakuuttivat enemmän. Diaz hävisi Itolle ja Stevensonille aika lailla jokaisen erän mutta Sanchez antoi Valdezille kelpo taistelun voittaen useamman erän ja tehden lopuista tasaisia. Molemmat ovat ottelunjärjestäjä Top Rankin promotoimia, mutta en ihmettelisi jos Sanchez yhdysvaltaisena saisi tuomareiltakin pienen edun puertoricolaisvastustajaansa nähden.
 7. Nyrkkeily Patryk Szymanski - Przemyslav Gorgon Szymanski by KO, TKO or DQ, Royal Panda, @2.75 Klo: 19:00 Szymanski tunnetaan parhaiten vuoden takaisesta ottelustaan Robert Talarekia vastaan. Tuossa ottelussa nähtiin poikkeuksellisen paljon luvunlaskuja molemmin puolin, Talarek kävi kanveesissa neljä kertaa jo kahdessa ensimmäisessä erässä. Lopulta Szymanski kuitenkin hävisi viidennen erän teknisellä tyrmäyksellä. Puolalainen aloitti uransa lupaavasti otellen ilman tappioita ensimmäiset kuusi vuotta, mutta viime aikoina hänelle on kertynyt tyrmäystappioita kolme kappaletta neljään viimeiseen otteluunsa, Talarek-matsi mukaan luettuna. Miehen leuka on kuitenkin mielestäni hieman parempi mitä nuo tulokset osoittavat, vastustajien ei vain ole ollut erityisen vaikea saada puhtaita osumia ja Szymanski usein imuroi iskuja huolella. Puutteistaan huolimatta hän on mielestäni selvästi edellä tämän illan vastustajaansa ja odotan puolalaiselta vakuuttavaa voittoa.
 8. Nyrkkeily Tomasz Nowicki - Bartoz Glowacki Valinta: Glowacki, bet365, @3.25 19:00 Betillä niin selkeä toppi, että menee muitta mutkitta lapulle. Muualla tarjotaan 2.15-2.40 välillä olevaa kerrointa.
 9. Tomasz Nowicki - Bartosz Glowacki, Glowacki, bet365, @3.25
 10. Giovani Santilan - Antonio DeMarco, DeMarco, bet365. @4.5 Nikoloz Sekniashvili - Isiah Jones, Jones, betsson, @7.25
 11. Kuroro

  16.6

  Nyrkkeily Nikoloz Sekniashvili - Isiah Jones Valinta: Jones (dnb), betsson, @7.25 Klo: 05:30 Muilla bookereilla Jonesin kertoimet ovat jo laskeneet noin viiden tienoille, mikä on lähempänä totuutta. Vaikka Sekniasvhili jonkin sortin lupaus onkin, niin aika kovaa kerrointa saa tässä Jonesille, joka on myös meritoitunut amatööriuraltaan ja muun muassa Golden Gloves -mestarikin muutaman vuoden takaa. Sekniashvilillä vasta viisi ottelua takana ja niiden perusteella on vaikea tehdä johtopäätöksiä, ensi yönä varmasti tasaväkisempi kamppailu luvassa.
 12. Kuroro

  16.6

  Nyrkkeily Giovani Santillan - Antonio DeMarco Valinta: DeMarco, bet365, @4.50 Klo: 03:00 DeMarco ei liki 16 vuotta kattaneesta ammattilaisurastaan huolimatta ole vielä mikään kehäraakki. Kahdeksasta tappiostaan käytännössä kaikki ovat tulleet aivan terävintä huippua vastaan. Juuri viime ottelussaan hän antoi kovan vastuksen Jamal Jamesille, joka on painoluokan top15-ukkoja. Santililan on ottelulistaltaan täysin päinvastaista luokkaa, 25 ottelua ilman tappioita, mutta kovia vastustajia häneltä ei löydy oikeastaan yhtään. Santillan ei myöskään ole ollut erityisen aktiivinen kun kahteen viime vuoteen hänelle mahtuu vain kaksi ottelua, eikä hän ole muutenkaan erityisesti urallaan häikäissyt. DeMarcolta pitäisi löytyä työkalut aiheuttaa paljon vaikeuksia näin testaamattomalle kaverille ja näkisin yli neljän kertoimet ehdottomasti pelattavina.
 13. Mariusz Wach - Kevin Johnson, Johnson, 5dimes, @23
×
×
 • Create New...