Jump to content

Sparkz

Jäsen
 • Viestejä

  428
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  19
 • Pistettä

  0 [ Lahjoita ]

Maine

316

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Jääkiekko, NHL, Liiga/KHL, Futis

Vierailijat

5 658 Profiilivierailua
 1. Sparkz

  30.5

  French Open 2019 (massa) Mikael Ymer - Alexander Zverev Klo: 13:30 Pelivalinta: Ymer +2.5 @1.85 (Unibet) Hieno kesäaika on menossa, urheilua tulee, Stanley Cupin finaaleja, NBA:n finaaleja, jalkapalloa ja huipputennistä. Tässä kohtaavat ATP listan 148 sijalla oleva Mikael Ymer, joka varmasti tulee olemaan tulevaisuudessa vieläkin parempi pelaaja ja 22 vuotias saksalaisen ATP listan sijalla 5 oleva Alexander Zverev. Ymer on pelannut muutaman vuoden huipputasolla tennistä, ei vielä mitään isoja turnausvoittoja, mutta esimerkiksi viime vuonna Ruotsin Bastadin turnauksessa, Ymer pääsi ihan pitkälle, pisti todella vaikean haasteen Fogninille, joka voitti kun voittikin kolmessa setissä ja voitti lopulta koko potin, eli mistään huonosta pelaajasta ei ole kyse. Zverev on jo nuoren uransa aikana voittanut ihan hyvin turnauksia viimeisimpänä Geneven turnaus, vastustajat ei ollut mitään maailman kärkeä, mutta silti pelit olivat erittäin tiukkoja ja Zverev just ja just puristi voitot näistä peleistä. Zverevin ensimmäinen peli Ranskan avoimissa oli John Millmania vastaan, jossa Zverev johti 2-0 setein peliä, kun Millman pisti isomman vaihteen päälle, voitti 2 seuraava settiä, mutta hävisi kumminkin viimeisessä setissä Zvereville 3-6. Näen tässä pelissä erittäin hyvän kohteen joka on Ymer +2.5 settiä. Vaikka Zverev onkin parempi pelaaja ja enemmän kokemusta, niin Zverev on silti todella todella ailahtelevainen pelaaja, joka pystyy helpostakin pelistä tekemään siittä vaikeaa. Ymer on ihan laadukas pelaaja nuoresta iästään huolimatta ja ensimmäinen Ranskan avoin tälle herralle on varmasti hieno kokemus, eikä halua ilman taistelua tippua tästä turnauksesta. Zverevin ailahtelevuuden takia, Ymer +2.5 on erittäin hyvä pelikohde ja uskon vahvasti että tämä tulee osumaan, vähintään yhden setin tulee Ymer saamaan, ehkä enemmänkin. LYCKA TILL!
 2. Sparkz

  23.2

  Esports CS:GO, IEM Katowice 2019 ENCE - G2 Klo: 14:00 Valinta: G2 voittaa 2-0 @4.50 (Veikkaus) Lyhyet ja nopeat omat näkemykset tähän peliin. Suomalaiset ovat erittäin innoissaan kun ENCE pääsi majoriin. Viimeksi suomalainen joukkue majoreissa oli 3DMAX 2014 vuonna. ENCE:n joukkue koostuu ihan hyvistä pelaajista, kaksi kärkipelaajaa sergej ja allu ovat joukkueen tähtipelaajat. ENCE ei ole kuitenkaan vielä hirveän kauan yhdessä pelannut, kuten ei G2:kaan mutta kokemusta ranskalaisilla on paljon enemmän kuin ENCE:llä. Se on tämän pelin isoin seikka omasta mielestä, ENCE on laitettu tässä selväksi suosikiksi, joka on mielestäni aivan väärin. Paineet alkaa tässä kasvamaan ja ENCE meinasi hävitä 0-2 ottelunsa BIG:iä vastaan 2-0, mutta juuri ja juuri suomalaiset kampesi voittoon. G2 ei ole vielä joutunut paras kolmesta otteluita pelaamaan mutta tässä se ensimmäinen "virallisen majorin alkaessa". ENCE ei ole tässä vielä parasta pelaamistaan näyttänyt, mutta paineet voi olla liian kovat, että sitä parasta ei saadakkaan irti vielä tässä vaiheessa. Pakko lähteä ottamaan G2 2-0 voittoa kun kerroin on hävyttömän isokin. Näistä asetelmista lähdetään, vaikka kuinka toivoisinkin että ENCE jatkaisi vielä, mutta usko ei riitä. LYCKA TILL!
 3. Sparkz

  13.12

  Darts, PDC World Championship Martin Schindler - Cody Harris Klo: 22:00 Valinta: Martin Schindler -1.5 @2.15 (Unibet) Darts vuoden huipennus turnaus, missä parhaat pelataan ja tähän harjoittellaan tolkuttomasti, maailmanmestaruus merkkaa monelle todella paljon. Aloituspäivä tälle turnaukselle, joka kestää vähän yli kaksi viikkoa ja darts fanit nauttii näistä. Kaikki ottelut pelataan Alexandra Palacessa Lontoossa ja siellä tunnelma on aivan huippu, joka lisää pelien kiinnostavuutta. Darts on erittäin mielenkiintoinen laji, vaikka sitä ei eka uskoisikaan, joihinkin se ei uppoa, mutta minun mielestäni se on todella kiinnostava laji. Tässä alkupäivän ottelussa kohtaavat nuori saksalainen Martin Schindler ja uusiseelantilainen Cody Harris. Schindler edustaa Saksaa tässä turnauksessa, neljä saksalaista sieltä löytyy ja Schindler on ainakin tällä hetkellä toiseksi paras, heti Max Hoppin jälkeen. Vasta 22 vuotias Schindler ei ole urallaan paljoa saavuttanut, mutta potentiaalia on paljon. Vastaan asettuu Harris, joka taitaa olla ainoa pelaaja Uudesta Seelannista tässä tärkeässä turnauksessa. Harris on pelannut Dartsia kauemmin voittanut pikkuturnauksia, muttei mitään hirveän isoa. Heikompi tasosia pelaajia vastaan Harris on ihan hyvä, mutta lähiaikoina ei ole pärjännyt paremmille pelaajille. Harris ei ole tänä vuonna paljoa heittänyt, hän on kumminkin voittanut kaksi kertaa Simon Whitlockin, joka on rankingin kahdeksas, mutta sekään ei ole mikään hirveä saavutus, kun huonompina päivän Whitlock osaa olla todella kehno viimeistelijä ja kolmen tikan keskiarvo voi laskea helposti alle yhdeksänkympinkin. Kumpikaan ei ole tällä hetkellä huippukaliiberin pelaaja, mutta kyllä Schindler on tässä selvä suosikki vaikka kertoimet ovat todella suotuiset saksalaiselle. Maailmanmestaruus kisoissa pelataan seteissä, eli pitää voittaa kolme legiä että saa setin voitettua. Paras viidestä mennään näissä alkupeleissä ja otetaan tähän Schindlerin voittoa vähintään 2 setin erolla, joka on hyvä kohde, kun saa yli kahden kertoimen. Schindler on minun mielestäni iso suosikki tässä, vaikka Harris on kokeneempi, mutta parhaimmat turnaukset ovat olleet jo muutamia vuosia sitten. Tällä kohteella aloitellaan nämä karkelot ja koitetaan saada voittava tulos tästä turnauksesta! Tällä hetkellä onkin toppi marathonbetillä @2.34 PELIONNEA KAIKILLE!
 4. Juu NHL on erittäin kinkkinen liiga betsata, niin paljon pitää ottaa huomioon, Buffalon 10 ottelun voittoputkeen ei olis kukaan uskonut ja Kingsin/Blackhawksin paskuus oli myös iso yllätys monelle.
 5. Sparkz

  6.12

  Jääkiekko, NHL Arizona Coyotes - Washington Capitals Klo: 04:00 Valinta: Arizona Coyotes @2.80 (Bet365) Viimeisimmän änärivihjeet meni pahasti penkin alle vaikka Islanders johtikin ottelua kolmannen erän maalilla ja Canucks jäi harmillisesti vain kahteen Läntisen konferenssin yhdestoista Arizona Coyotes, on pelannut vaihtelevasti ja nyt joukkue on hienossa neljän ottelun voittoputkessa. Vaikeaa on joukkueella ollut, yhdessä vaiheessa pelaaminen oli ihan hyvää, sitten taas se vaihtui huonompaan suuntaan. Raanta on ollut ihan jees maalissa, mutta loukkaantumiset kiusaa Lukon kasvattia. Kuemper astui sitten esiin seuraavaksi ja hänenkin pelaaminen on ollut huonoa. Tucson Roadrunnersista nostettu Hill on noussut nyt ykkösmaalivahdiksi ja on esittänyt hienoja otteita, neljäs startti putkeen ja lisää Hill haamuaa. Wildiä vastaan voittoputki alkoi kun Raanta loukkaantui ja Hill vaihdettiin kesken pelin maalinsulle ja 3-1 tappioasemasta, Kojootit nousivat 4-3 voittoon. Farmista nostettu Crouse on ollut todella pirteä ja hyödyllinen Arizonalle. Coyotes treidasi myös Perlinin ja Stromen Chicagoon, saivat Schmaltzin tilalle, joka on ollut tehokas ja auttanut pelaamista parempaan suuntaan. Viime kauden Stanley Cup mestarit on itäisen konferenssin sijalla 4, peli on kulkenut ja hyvä näin. Viime ottelussa Reaves ajoi Wilsonin kumoon, sai omaa lääkettään ja nyt hänellä on todennäköisesti aivotärähdys ja tuskin pelaa Coyotesia vastaan. Capitalsilla oli äskettäin jopa seitsemän ottelun voittoputki heti kun Wilson palasi kokoonpanoon, mutta mitä nyt käy kun Wilson on taas poissa? Washingtonin kokoonpano on ihan hyvän näköinen, löytyyhän sieltä Bäckstromiä, Ovechkinia, Burakovskya, Kuznetsovia, Carlsonia jne. Maalissa aloittaa tänään Phoenix Copley, joka on suhteellisen kokematon vielä ja peli voi aaltoilla paljon. Hyvin on Copley pelannut pelinsä, mutta Capitals kyllä joutuu maaleja tekemään kun Copley on ollut maalissa. Tähän otteluun haen Arizonan voittoa. Kotijoukkueella kulkee nyt mallikkaasti ja lisää halutaan. Hill on tulikuuma tällä hetkellä ja Schmaltz on tehoillut mukavasti. Capitals ei ole varsinaisella voittanut Arizonaa kahteentoista vuoteen, joten historiakin on Coyotesin puolella. PELIONNEA!
 6. Sparkz

  7.12

  Salibandy, MM-Kisat Suomi - Saksa Klo: 19:00 Valinta: Peter Kotilainen yli 1 maali @2.4 (Veikkaus) MM-kisat salibandyssä on edennyt jo semifinaali vaiheeseen ja Suomen vastustaja on tänään Saksa. Ei mitään turhiä lätinöitä, Suomi on tällä hetkellä salibandyssä paras ja rankingin ykkönen. Huippuosaamista löytyy ja Suomelta löytyy todella vaarallisia hyökkääjiä kuten Classicin Eemeli Salin, Sami Johansson ja Happeen Peter Kotilainen. Saksan joukkueesta löytyy ihan kelpo pelimiehiä, rankingissäkin on ihan hyvillä sijoilla, mutta silti on hirveä ero näihin kärkijoukkueisiin, esim rankingin kolmonen Sveitsi pelasi Saksaa vastaan alkulohkossa ja Saksa sai turpaan oikein olan takaa 13-1 ja Suomi on parempi joukkue kuin Sveitsi niin maaliodottoma on todella iso ja ero voi revetä todella pahaksi. Siksi otan tähän matsiin Kotilaisen yli 1 maalia, sille saa mukavan yli kahden kertoimen, Kotilainen on paukuttanut alkukaudella 20 maalia Happeen paidassa, Salin ja Johansson on muutaman maalin perässä, joten otetaan tehokkain pelaaja testiin. Suomi mitä todennäköisemmin tekee noin 10 maalia ja Kotilaisen pitäisi tehdä vaan kaksi, joka on hirveän helppo duuni tämän tason kaltaiselle pelaajalle. Välttämätt Kotilainen ei aina itse yritä maalia, mutta tota on koitetettava huippukertoimella. ONNEA MATKAAN
 7. Sparkz

  4.12

  Jääkiekko, NHL New York Islanders - Winnipeg Jets Klo: 02:00 Valinta: New York Islanders ML @2.20 (Bet365) Änäriyön toinen vihje, jossa kohtaavat New York Islanders ja Winnipeg Jets. Vauhdikas peli on luvassa, suomalaisiakin on jonkin verran, Komarov ja Filppula kotijoukkueella ja vieraissa kaikkien suomalaisten rakastama Patrik Laine ja todennäköisesti tuleva takalinjojen päällikkö Sami Niku. Islanders koki kovia viime kauden jälkeen kun John Tavares lähti pois ja siirtyi Torontoon. Paikattavaa tuossa on paljon kun Tavares iski Islanders urallaan 245 maalia ja uusia maalintekijöitä tarvitaan kipeästi. Taidokkaita hyökkääjiä löytyy kyllä, esimerkiksi läpimurtonsa viime kaudella tehnyt Barzal, Edmontonista viime kaudella siirtynyt Eberle, Lee, Nelson, Beauvillier ja Bailey. Pakistosta tunnetuimpina Leddy ja Boychuk, muut pakit ovat hieman nuorempia ja ei niin hyviä puolustamaan jonka takia Islanders häviää pelejä, ellei Greiss tai Lehner pelaa huippumatseja. Läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla, kausi on lähtenyt erittäin mukavasti käyntiin, jopa ylikanttiin kun Tavares jätti erittäin suuren loven. Winnipeg Jets itäisen konferenssin kolmas, viime kaudella jo pääsi pleijareissa semi pitkälle, mutta uusi joukkue Vegas tiputti sensaatiomaisesti ne suht helposti. Jetsiltä löytyy taitavia pelaajia, kuten Scheifele, Ehlers, Wheeler, Laine, Connor, Perreault ja Little. Pakistokin on hyvä parhaimpina esille nousee Byfuglien, Trouba ja Myers. Byfuglien hyökkäävämpi pakki ja jälkimmäiset osaa puolustaa paremmin. Joukkue on potentiaalinen ja todennäköistä on että tänäkin vuonna pleijarit kutsuu. Nyt on pakkiosastolla vähän pulaa kun Morrow, Kulikov ja Byfuglien on loukkaantuneina, joka on kova juttu, mutta hyvin Jets on selviytynyt, AHL:stä nostettiin Schilling ja Niku muutama peli sitten. Mutta tähän kamppailuun lähtiessä Jets on materiaaliltaan parempi ja suosikki tässä oikeutetusti. Mutta Islandersin nopeus ja taidokkuus tulee olemaan Jetsille se pahin este, Niku ja Schilling joutuu koville. Hellebuyck ei ole myöskään ollut parhaimmassa tikissä ja maaleja on omiin tullut liikaa. Joten Islandersin yli kahden moneyline kerroin on valueta tässä (kun jatkoaikakin ja rankkarit otetaan mukaan tähän vetoon) ja uskon siihen vankasti. Jetsillä on hiukan enemmän pelejä ollut lähipäivinä, joten nopeus korostuu tässä pelissä paljon. Ei muutakun seuraamaan viihdyttäviä änärimatseja ja toivotaan että rahaakin tulee kaupan päälle! LYCKA TILL!
 8. Sparkz

  4.12

  Jääkiekko, NHL Vancouver Canucks - Minnesota Wild Klo: 05:00 Valinta: Vancouver Canucks yli 2.5 maalia @1.90 (Coolbet) (Sisältää jatkoajan) Änärissä on erittäin mukava kierros tiistai-keskiviikko yönä ja tässä on yksi näistä. Canucks ja Wild kohtaavat kolmatta kertaa tällä kaudella, Canucks on läntisessä konferenssissa kahdestoista, kausi alkoi lupaavasti, mutta nyt on huono putki menossa, häviöitä on tullut aivan liikaa ja siihen ovat vaikuttaneet myös loukkaantumiset. Nyt on kuitenkin loukkaantumiset alkaneet hellittää, Beagle palaa tänään kokoonpanoon, ei mikään maalinsylkijä, mutta pystyy fyysisellä pelaamisellaan sytyttämään joukkueen ja tekemään myös maalejakin tarvittaessa. Canucksin suurin ongelma on ollut puolustuspelaaminen, maaleja on mennyt omiin kolmanneksi eniten ja nimellisesti ihan ok pakkeja, mutta paljon vastustajat saa laukauksia ja sitä pitäisi parantaa rutkasti. Maalinteko on ollut semihyvää, kun Pettersson on debyyttikaudellaan jo paukuttanut 13 maalia. Sedinien lähtö oli paha paikka, mutta toivoa on hyökkäyksen suhteen Horvat, Goldobin, Gagner, Eriksson, Granlund ja Boeserin avulla. Loukkaantuneina on vielä Sutter ja Baertschi, jotka ovat hyviä hyökkäysuuntaan. Wild ei hirveesti muuttunut viime kaudesta ja pelit ovat kulkeneet mukiinmenevästi, Wildillä on 5 pistettä enemmän kuin Canucksilla. Wildin joukkueesta löytyy hyvää perusosaamista, hyvä maalivahti ja perushyvät pakit, mutta pleijareissa he eivät ole ikinä menestyneet parhaalla tavalla vaikka sinne Wild on päässyt lähivuosina useasti. Hyökkäyksestä löytyy Niederreiteriä, Granlundia, Koivua, Parisea, Zuckeria, Staalia ja Coyle, hyviä pelaajia jotka pystyvät ratkaisemaan pelejä, myös vähän nuorempia hyviä pelaajia kuten Eriksson Ek ja Greenway. Wildilläkään ei ole yhtäkään loukkaantumista, joka on todella tärkeää. Mutta nyt kohteeseen eli Canucks yli 2.5 maalia. Kertoimien puolesta Wild on suuri suosikki tässä, omasta mielestäni Canucksia on aliarviotu suuresti, Wild on päästänyt kolmeen peliin yli kymmenen maalia ja kyllä Canucks helposti tuohon kotonaan pystyy, ratkaisijoita kumminkin löytyy. Ylivoima on toiminut kehnosti viime pelit, mutta jos nyt kotijoukkue saa sen kuntoon, niin Wild on vaikeuksissa. Näiden kahden joukkueen kohtaamiset ovat muutenkin olleet runsasmaalisia ja kauden avauskohtaamisessa Vancouver teki 5 maalia Wildin verkkoon ja toivotaan tälle yölle samanlaista. LYCKA TILL!
 9. Sparkz

  11.11

  Darts, Grand Slam Of Darts Michael Smith - Kristof Ratajski Klo: 23:30 Valinta: Kristof Ratajski @2.62 (Bet365) Vielä myöhäisillalle Darts tipsi, joka vaikuttaa huippukohteelta. Grand Slam of Darts turnaus on käynnissä ja pelejä tulee läpi päivän. Tässä ottelussa kohtaavat Top 10:ssä oleva Michael Smith ja loistavaa nousua dartsin huipulle tekevää Ratajski. Smith on muutaman vuoden ollut jo hyvässä tikissä ja noussut darts pelaajien kärkeen. Turnausvoittoja on tullut jonkin verran ja huipputurnauksissa päässyt suht pitkälle. Mutta isoimmat saavutukset jäänyt vielä saavuttamatta. Ratajski on dartsia harrastanut jo monta vuotta, parrasvaloihin hän ei ole noussut vielä, mutta 2017 vuonna Kristof alkoi todella pärjäämään ja voitti World Mastersin, jossa ei ollut hirveästi huippupelaajia, mutta voitti kumminkin. 2018 vuonna Ratajski alkoi voittamaan oikeen kunnolla, etenkin lokakuu oli järjettömän kova puolalaiselta, silloin alkoi jäätävä voittoputki ja pikkusen oli taukoa, sitten vastaan tuli eilen Barneveld ja Ratajski voitti sen ottelun 3-5. Ei ole todellakaan mikään helppo homma voittaa noin hyvää pelaajaa, tällä hetkellä Kristof seilailee 15 ottelun voittoputkessa, siinä on kaatunut, Beatonia, Lewis, Anderson, Gurney ja tämän päivän vastustaja Smithkin. Hienoa katseltavaa on tällä hetkellä, Ratajski on Darts uran parhaimmassa vedossa, viimeistely on huikeaa ja kolmen tikan keskiarvo oli Barneveldia vastaan melkein 90, joka on hyvä alku, voi olla heittäminen vähän ruosteista kun taukoa oli puoli kuukautta suunnilleen. Smith on paha vastus, hänkin on hyvässä iskussa tällä hetkellä, mutta tulikuumaa Ratajskia kannattaa kokeilla, valueta tuosta kertoimesta löytyy ja paljonkin, ottakoon huomioon sen että Smith kaatui lokakuussa Kristofin käsittelyssä. PELIONNEA!
 10. Hyviä kohteita, mutta LATAA NYT HERRANJUMALA SE AKKUS!!!!!
 11. Sparkz

  23.10

  Jääkiekko, NHL Columbus Blue Jackets - Arizona Coyotes Klo: 02:00 Valinta: Tekee maalin ottelussa: Vinnie Hinostroza @11 (Bet365) Yönä kohtaavat Columbus Blue Jackets ja Arizona Coyotes. Columbuksen kausi on alkanut semi hyvin, maaleja on tehty paljon ja pisteitäkin on tullut. Arizona Coyotes vahvistui ihan mukavasti viime kaudesta, esim Galchenyuk Montrealista oli lupaavin hankinta, mutta hän ei ole vielä päässyt pelaamaan, kun loukkaantui ennen kautta. Mutta näillä näkymin hän on jo pelaamassa Columbusta vastaan. Toinen hankinta oli Devilsistä Grabner, joka on nopea luistelija ja sen ansiosta pääsee hyville paikoille ja omaa hyvän maalintekotaidon. Arizonalla kumminkin on ollut maalinteko ongelmia ja sen takia joukkue on saanut vain 4 pistettä 7 pelistä. Viime pelissä Arizona teki kolmesti, mutta puolustaminen oli taas vaikeaa ja Jets teki 5 maalia joka on aivan liikaa, vaikka Raanta kaikkensa yrittikin. Columbuksella on 8 pistettä plakkarissa ja tänäänkin saa taistella että voittaa nälkäisen Arizonan joukkueen. Mutta tähän otetaan maalintekijää, joka on Arizonan vahvistus tälle kaudelle eli Vinnie Hinostroza. 2012 vuoden kuutoskierroksen valinta, teki NHL debyyttinsä 2015-2016 kaudella Chicagossa ja sai vähällä peliajallaan ihan mukavasti maaleja, ensimmäisellä 6 ja toisella 7. Nyt Arizonassa, saanut enemmän peliaikaa ja teki 2 maalia Chicagoa vastaan. Pelaa myös ylivoimassa, viime pelissä Jetsiä vastaan Vinnie oli todella nälkäinen ja laukoi 6 kertaa maalia kohti. Omaa hyvän laukauksen ja pelaa myös alivoimassa, joka lisää maalin todennäköisyyttä koska voi tyhjiin tehdä. @11 on aivan liian iso kerroin Hinostrozalle ja se on todellakin pakko ottaa. Bet365 tarjoilee näitä toppeja aivan liikaa, Unibetillä samainen kohde on jotain @5, eli ihan järjetön ylikerroin. PELIONNEA!
 12. Sparkz

  23.10

  Jääkiekko, Liiga KalPa - Ilves Klo: 18:30 Valinta: Tekee maalin ottelussa: Joose Antonen (Ilves) @5.10 (Unibet) Tämän päivän ainoassa liiga kamppailussa kohtaavat sarjataulukon huonommalla puolella oleva KalPa ja neljäntenä oleva Ilves. KalPalla on menny aika kehnosti ja loukkaantumiset ovat olleet ilkeitä. Keskushyökkääjiä on jopa kolme poissa, hyviä nimiä ovatkin, Joni Ikonen, Alexander Ruuttu ja Kai Kantola. Keskushyökkääjät ovat tärkeitä ja KalPalla on pientä ongelmaa sen kanssa. Kurssia pitäisi kääntää, mutta saa nähdä onnistuuko se. Ilveksen alkukausi on mennyt mallikkaasti, nuori ja nopea joukkue toimii hienosti. Maalivahdit ovat olleet ihan hyviä ja maaleja on tullut mukavaan tahtiin. Kaikinpuolin hyvä alku, joka on fanien mieleen koska viime kaudet ovat olleet vähän kehnoja. Viime kauden keskinäiset olivat suurinpiirtein maalin pelejä ja kotijoukkueet voittivat 2-2 oli viime kauden saldo näiden joukkueiden välillä. Mutta nyt kohteeseen eli maalintekijää Ilveksen puolelta eli Joose Antonen. Siirtyi Lukosta tampereelle ja teki muutaman maalin sielläkin, mutta ei saanut hirveästi vastuuta. Ilveksessä sitä on tullut enemmän ja nyt hän pelaa myös ylivoimassa. Toiseksi eniten laukonut Ilveksestä, 60 laukausta 13 ottelussa on jo varsin mukava määrä. Edellä on vain Ruotsalainen 69 laukauksella. Ruotsalaisella on yksi maali enemmän kuin Antosella, mutta Joosen kerroin on paljon isompi kuin Artulla, joten selvästi eniten valueta ottaa Antonen. Peliaika on keskimäärin 14 minuuttia, joka ei ole lähelläkään yhtä paljon kuin esim Ruotsalaisella, mutta vastuuta hän saa enemmän jos tekee maaleja ja jatkaa hyvällä tasolla pelaamistaan. PELIONNEA!
 13. Alan keräämään tänne vähän NHL peleihin laukaisijoita, ens yölle Forsberg o2.5 kohti maalia, Seguin o3.5 kohti maalia ja Dadonov o2.5 kohti maalia. Forsberg omaa erittäin hyvän laukauksen ja käyttää sitä myös erittäin paljon, viime pelissä 3 laukausta ja sitä edellisessä 7, pelaa ylivoimaa paljon, joten en tajua miten noin pieni line hänellä on. Dadonov on aika samanlainen tapaus, tykkää laukoa, saa ylivoima aikaa ja käyttää laukaustaan. Seguin on NHL:n ahkerimpia laukojia, viime kaudella hänellä oli vetoja 335, joka oli toiseksi eniten Ovechkinia vastaan, joten toi on myös pakko ottaa.
×
×
 • Create New...