Jump to content

Legendaarinen

Aktiivi
 • Viestejä

  216
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  5

Maine

80

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Vihjeparatiisin selaaminen

Vierailijat

909 Profiilivierailua
 1. Jääkiekko Nuorten MM-KISAT klo 01:00 Kanada - Venäjä valinta: Venäjä voittaa (1x2) @ 4.70 coolbet Voi venäjä voi sanoa tähän otteluun. Näiden kahden välisessä ottelussa käytiin erittäin kova taisto ja niukin naukin kanada voitti yhdellä maalilla. Venäjä on erittäin kova taistelemaan näissä isoissa peleissä. Pojilla on näytönpaikka edessä ja tähän luotetaan.
 2. Jääkiekko Nuorten MM-KISAT klo 04:30 USA - Suomi valinta : suomi voittaa (1x2) @ 4.25 coolbet Suomen junnujoukkue on ehdottomasti parempi kuin yhdysvaltojen. Mahdollisuuksia parantaa myös se että on pelejä ollut erittäin tiiviisti ja pojat yhdysvalloista eivät ole saaneet kunnolla lepoa. Suomalaisella sisulla mennään tähänkin betsiin!
 3. Nämä kaksi tulivat väärälle päivälle eli menevät 30.12. olevaan postaukseen...
 4. NBA Dallas Mavericks - Charlotte Hornets klo 3:30 Valinta: Dallas Mavericks -12 @ 2.50 unibet Mavericks voitti yllättäen kovan luokan joukkueen, LA Clippersin 73-124. Myös Mavericksin etuna on että ovat voineet levätä yhden päivän enemmän kuin Hornets.
 5. NBA Brooklyn Nets - Atlanta Hawks klo 2:30 Valinta: Atlanta Hawks voittaa @ BetHard 2.95 Atlanta Hawks tulee yllättäjänä ja Brooklyn Netsillä pientä häviötä takana. Tuleeko tämä ottelu muuttamaan netsin pelityyliä jos häviävät? Ehdottomasti.. Joukkue on ollut liian hyvä hävitäkseen ns. huonoille joukkueille. Tänään mennään ja kovaa, Atlanta Hawks!
 6. Liiga 18:30 Tappara - Sport valinta sport (1x2) voittaa @ bet365 5.00
 7. Liiga JYP - Jukurit 18:30 valinta: jukurit (1x2) voittaa @ 2.60 bet365
 8. U20 jääkiekko Itävalta - Ruotsi kello 01:00 Valinta: Peeters, Senna (Itävalta) Maalintekijä - Sisältää jatkoajan (Tekee maalin) @ 9.00 unibet Ainut kuka pystyy itävallan joukkueesta tekemään tälläisessä ottelussa maalin. Itävaltalainen nuori lupaus, tehnyt muutaman alivoima maalin ja pelaa erittäin tiivistä peliä joukkueensa kanssa. Se on selvää että Itävalta tulee häviämään mutta tälläistä kerrointa ei voi jättää välistä.
 9. U20 jääkiekko Slovakia - Saksa kello 4:30 Valinta: Dubé, Samuel (Germany) Maalintekijä - Sisältää jatkoajan (Tekee maalin) @ 5.25 unibet Selvä valinta tälläiseen löysään otteluun, teki Suomea vastaan ylivoima maalin ja uskon että tulee laittamaan kiekkoa verkkoon tässä pelissä myös.
 10. NBA Chicago Bulls - Golden State Warriors klo 03:10 Valinta: Chicago Bulls voittaa @ 2.30 unibet Chicago Bulls viimeksi voittanut hedareissa 2017. Nykyisellä kokoonpanolla Bullsien pitäisi pystyä voittamaan GSW ihan helposti ja varsinkin kun näyttää siltä että Curry ei ole palautunut vammastaan vielä ihan kokonaan.
 11. NBA Charlotte Hornets - Brooklyn Nets klo 2:10 valinta: -16 Brooklyn Nets @ 2.80 unibet Nyt täytyy sanoa että Brooklyn Netsillä on sen verran hyvä kokoonpano (Kyrie Erving, Kevin Durant, yms) että Hornets tulee saamaan turpaansa ja huolella. Kevin Durant entisenä Golden State pelaaja on jo nyt sopeutunut erittäin hyvin tähän joukkueeseen. Luotetaan että Brooklyn hoitaa voiton isosti kotiin.
 12. Koripallo NBA Boston Celtics - Milwaukee Bucks klo 02:40 Valinta: Boston Celtics voittaa @ 2.43 Unibet Milwaukee bucks oli viime kaudella pettymys ja yhä riippuvainen yhden pelaajan suorituksesta. Boston Celtics on pelannut erittäin hyvin niin nyt ja viime kauden. En jaksa luottaa Giannikseen enään ja mielestäni Celtics kovempi joukkue.
 13. Jalkapallo Everton - Manchester United Klo 22:00 Valinta: Everton voittaa (1x2) @ 3,25 unibet Everton on ollut vauhdissa ja tehnyt hyvää työtä kohdatessaan kovia kärkijoukkueita Englannissa. Tänään mennään ja otetaan voitto Manusta!
 14. Jos olisin laittanut vielä enemmän rahaa tähän betsiin niin ei olisi tarvinnut vähään aikaan käydä töissä!!
×
×
 • Create New...