Jump to content

Legendaarinen

Aktiivi
 • Viestejä

  127
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  5
 • Pistettä

  98 [ Lahjoita ]

Maine

44

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Vihjeparatiisin selaaminen

Vierailijat

565 Profiilivierailua
 1. Legendaarinen

  9.8

  Jalkapallo - Suomi - Veikkausliiga KuPS - HJK kello 18:30 Nyt on tarjolla veijolta herkkua. Valinta: Ilmari Niskanen tekee maalin @ 4.50 Veikkaus Viime pelissä HJKta vastaan Niskanen laittoi sisään 2 maalia ja muutenkin ollut erittäin hyvissä maalien suhteen. Veijo tarjoilee erittäin korkeaa kerrointa, muualla kerroin on sitä 3.00 tasoa.
 2. Jalkapallo / Suomi / Veikkausliiga 17:00 Ilves - HIFK Valinta: Ilves (1x2) @ 2.05 coolbet Kotipuolessa Ilves on pelannut erittäin hyvin. Mutta kuitenkin HIFK tulee tähän paremmassa kunnossa vierasjoukkueena. Nyt on Ilveksellä näytönpaikka ja joukkue tarvitsee pisteitä.
 3. Jalkapallo / Suomi / Veikkausliiga 17:00 HJK - KuPS Valinta: KuPS (DnB) @ 3.25 coolbet HJK ei ole enään entisensä, jotain on muuttunut. KuPSilla ollut vahvaa nostetta ja ovat tällä hetkellä liigan ykkösinä. Kupsin pelaaja sekä valmentaja on valittu liigan pelaajien toimesta kuukauden tähdiksi.
 4. Jalkapallo / Englanti / Valioliiga 18:00 Arsenal - Watford Valinta: Arsenal (1x2) @ 2.33 coolbet Watford tulee erittäin huonona joukkueena tähän. Vaikka Arsenal ei pelannut viime peliänsä hyvin, niin uskon että tässä tulevat viemään helposti voiton huonompaa joukkuetta vastaan. Auba ja Lacazette ovat olleet sen verran kovassa vireessä että tulee olemaan helppo voitto Arsenalille.
 5. Jalkapallo / Englanti / Valioliiga 18:00 Chelsea - Wolves Valinta: Molemmat joukkueet tekevän maalin (BTTS) @ 1.96 coolbet Molemmilta joukkueelta löytyy erinomaisia pelaajia tekemään maaleja. Chelsea haluaa voittaa tämän pelin jotta pääsevät mukaan Champions Liigaan.
 6. Esports / CSGO / Nine to Five 10:00 AVEZ - lvlUP Valinta: Kartta 2 - Tasoitusveto -3.5 AVEZ @ 1.85 coolbet lvlUP pelannut erittäin surkeasti ja tiimissä käynyt muutoksia mitkä vaikuttaneet myös pelaajiin. AVEZ tulee tähän peliin paremmassa formissa. AVEZ tulee voittamaan ainakin oman kartta valintansa helposti.
 7. Esports / CSGO / Nine to Five 19:00 Gambit Youngsters - Team LDLC Valinta: Kartta 2 - Pelatut Kierrokset Alle 26.5 @ 1.82 coolbet Nyt on tarjolla ilmaista. Gambit Youngsters on aina pelannut omat valintansa erittäin hyvin ja dominoivasti. Lähes tulkoon kaikki omat kartta valinnat olleet undereita Youngsterseilla. 66% mahdollisuus että tämä osuu.
 8. Jalkapallo / Espanja / La Liga 22:00 Real Madrid - Villareal Valinta: Karim Benzema tekee maalin @ 2.25 PAF Ottelussa tulee tekemään maalin joko puolustaja Ramos tai sitten Karim Benzema. Molemmat erittäin kovassa vireessä ja Paf tarjoaa tähän hyvät kertoimet.
 9. esports / CSGO / ESEA Advanced EU 20:00 sAw - Secret Valinta: yli 2.5 karttaa @ 2.10 Coolbet Molemmat joukkueet tulevat tähän hyvässä vireessä. Molemmat tulevat voittamaan mitä todennäköisemmin omat karttansa. Viime pelissä kävi suuri pettymys kun saw hävisi secretille.
 10. Jalkapallo / Englanti / Valioliiga 19:30 Sheffield Utd - Chelsea Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (BTTS) @ 1.96 coolbet Kerroin on kohdillaan varsinkin kun Sheffield pelaa kotona. Joukkueena ovat onnistuneet kotipeleissä tekemään ainakin yhden maalin. Chelsea pelaa erittäin hyvin mutta puolustus takkuilee aina välillä. Sheffieldin hyökkäyspeli on ollut erittäin hyvää mitä on tullut seurattua.
 11. Jalkapallo / Italia / Serie A 22:45 Napoli - AC Milan Valinta: AC Milan voittaa (1x2) @ 3.70 coolbet AC Milanille tarjotaan jälleen liian hyvää kerrointa. Kyseessä siis erittäin tasaväkinen peli ja en usko että Napoli tulee ainakaan saamaan yhtä maalia enempää.
 12. Jalkapallo / Suomi / Veikkausliiga 18:30 FC Honka - KuPS Valinta: KuPS voittaa (1x2) @ 2.55 coolbet FC Honka on pelannut erittäin huonosti ja varsinkin kotipeleissä, kyseessä kuitenkin erittäin hyvä joukkue mikä on sääli.. KuPS on ollut vauhdissa ja onnistunut voittamaan sekä vieras- että kotipeleissä.
 13. Esports / CSGO / Eden Arena Malta Vibes 19:00 FATE - AVEZ Valinta: AVEZ @ 2.23 CoolBet AVEZ on voittanut hyviä tiimejä ja heillä on nyt 2-0 x3 putki päällä. FATE ei ole vakuuttanut lainkaan ja on ollut joitain ongelmia taustalla. Kyseessä siis BO1 ottelu ja mahdollisuudet voittaa on siinä 55%.
 14. Esports / CSGO / Eden Arena Malta Vibes 19:00 Hard Legion - Cr4zy Valinta: Cr4zy @ 3.12 CoolBet Cr4zy hävisi eilen AVEzille ja hävisivät erittäin pahasti, kun olivat voitolla toisessa kartassa 10-1 mutta AVEZ onnistui kääntymään voitonpuolelle nukessa CT puolella. Joukkueena CR4zy on pystynyt näyttämään että heillä on mahdollisuudet voittaa vaikkakin tuli yks tappio. Joukkueella on kuitenkin uusi kokoonpano mikä voi myös vaikuttaa hieman heidän peleihinsä. Hard Legionasta ei osaa ikinä sanoa että syttyvätkö vai eivät. Nyt kuitenkin kerroin on aika hyvä, kyseessä siis BO1 ottelu ja mahdollisuudet ovat siinä 49% voitolle.
×
×
 • Create New...