Jump to content

Vedonlyönninammattilainen

Aktiivi
 • Viestejä

  1 901
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  75
 • Pistettä

  2 [ Lahjoita ]

Maine

907

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Old School

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  🏈🏐⛳⚾🎱

Vierailijat

8 894 Profiilivierailua
 1. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Serebrennikov - Bychkov Vihje: Serebrennikov -1.5 erää Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 22:15 - Serebrennikov ja Bychkov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Serebrennikov lähtee otteluun selvänä suosikkina ansaitusti ja uskonkin Serebrennikovin voittavan tämän ottelun selvästi 3-0/3-1 luvuin. Serebrennikov pelaajista selvästi parempi, vahvempi ja varmempi ja esiintynyt viime aikoina selvästi paremmassa vireessä kuin Bychkov voittaen peräti 8 ottelua viimeisestä 10 pelaamastaan. Bychkov voittanut vain vaivaiset 3 ottelua viimeisestä 10 pelaamastaan ja hävinnyt keskinäiset ottelut viime aikoina selvästi Serebrennikoville suoraan 3-0 luvuin, samankaltaista tulosta odotan jälleen ja selvästi paremman Serebrennikovin selvää voittoa ottelusta.
 2. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Yanshaev - Moshkov Vihje: Yanshaev Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.60 Alkamisaika: 21:15 - Yanshaev ja Moshkov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Kertoimet asetettu otteluun erikoisesti tasabookiksi vaikka Yanshaevin pitäisi lähteä otteluun ainakin jonkunlaisena suosikkina. Yanshaev on pelaajista parempi ja vahvempi ja viime otteluiden virekin puoltaa Yanshaevia. Moshkov viime otteluissaan takkuillut pelinsä kanssa ja Yanshaev voittanut myös keskinäisiä otteluita viime aikoina Moshkovilta hyvin kuten viimeksikin Yanshaev voitti keskinäisen ottelun 3-0 luvuin. Uskon Yanshaevin saavan jälleen otteluun hyvän alun jonka avulla voittaa avauserän ja ottelun Moshkovilta.
 3. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Ilin - Serebrennikov Vihje: Serebrennikov -1.5 erää Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.50 Alkamisaika: 19:45 - Ilin ja Serebrennikov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Tasoero pelaajien välillä on todella iso Serebrennikovin eduksi ja Serebrennikov pelannut myös selvästi paremmassa vireessä viime aikoina kuin Ilin. Serebrennikov jokaisella osa-alueella selvästi vahvempi pelaaja ja hallinnut keskinäisiä otteluita mielin määrin voittaen viimeisestä 10 keskinäisestä ottelusta peräti 9. Serebrennikov hallitsee jälleen pöydän tapahtumia ja ottaa selvän 3-0/3-1 voiton Ilinistä joka ei jälleen kerran hirveästi vastusta pysty tarjoamaan.
 4. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Menshikov - Shirshov Vihje: Shirshov -1.5 erää Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 19:30 - Menshikov ja Shirshov kohtaavat Liga Pro:n puolella, Shirshov lähtee otteluun ansaistusti suurena suosikkina sillä pelaajien välinen tasoero on iso Shirshovin hyväksi. Menshikov ei ole kovinkaan kummoinen pelaaja eikä ole myöskään kovinkaan kummoisesti viime aikoina esiitynyt. Shirshov on oikeastaan jokaisella osa-alueella selvästi kovempi ja parempi pelaaja ja vienyt keskinäisiä kohtaamisia näiden pelaajien välillä ihan miten on tahtonut voittaen viimeiset 7 keskinäistä kohtaamista. Uskon selvästi vahvemman Shirshovin voittavan ottelun jälleen selvästi 3-0/3-1 luvuin.
 5. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Kabanov - Demic Vihje: Kabanov -1.5 erää Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 17:15 - Kabanov ja Demic kohtaavat Liga Pro:n puolella. Kabanov lähtee otteluun selvänä suosikkina ansaistusti sillä tasoero pelaajien välillä on suuri Kabanovin hyväksi. Demic pelannut viime aikoina todella heikossa vireessä voittaen vain 2 viimeisestä 10 pelistään. Kun puolestaan Kabanov voittanut 6 viimeisestä 10 pelistään. Kabanov ja Demic ovat kohdanneet kolme kertaa vastakkain ja Kabanov on voittanut kaikki 3 ottelua selvästi 3-0, 3-0 ja 3-1 luvuin joten uskon vahvasti että Kabanov selvästi parempana pelaajana jälleen voittaa Demicin selvästi.
 6. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Mishakin - Suraev-Korolev Vihje: Suraev-Korolev Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 17:00 - Mishakin ja Suraev-Korolev kohtaavat Liga Pro:n puolella. Kertoimet yllättäenkin tasabookissa sillä näen Suraev-Korolevin selvästi vahvempana ja parempana pelaajana näistä kahdesta. Suraev-Korolev pelannut viime aikoina paremmassa vireessä kuin Mishakin ja voittanut myös kovempiakin pelaajia kuin Mishakin. Kaksi kertaa ovat pelaajat kohdanneet ja voitot on jaettu. Suraev-Korolev saisi lähteä otteluun selvänä suosikkina joten tällä tasabookki kertoimella maistuu erinomaisesti.
 7. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Petrov - Frolov Vihje: Frolov -1.5 erää Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 16:45 - Petrov ja Frolov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Frolov lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina. Frolov jokaisella osa-alueella selvästi parempi pelaaja ja myös pelannut selvästi paremmassa vireessä viiime aikoina kuin Petrov joka on takkuillut pelinsä kanssa paljon, Petrov on voittanut viimeisestä 10 pelaamastaan ottelustaan vain vaivaiset 3 kun Frolov puolestaan voittanut viimeisestä 10 pelistään 6. Petrov ja Frolov ovat kerran aikaisemmin kohdanneet ja Frolov voitti tuon ottelun selvästi 3-0 luvuin, samankaltaista esitystä jälleen odotan ja uskon vahvasti selvästi kovemman pelaajan Frolovin voittavan ottelun 3-0/3-1 luvuin.
 8. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Yakovlev - Mohnachev Vihje: Yli 75.5 pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 16:30 - Yakovlev ja Mohnachev kohtaavat Liga Pro:n puolella. Kertoimet asetettu otteluun oikein tasabookiksi. Molemmat pelaajat pelanneet viime aikoina todella heikossa vireesä kun Yakovlev voittanut 2 viimeisestä 10 pelistään kun puolestaan Mohnachev voittanut 4 viimeisestä 10 pelistään. Molemmat pelaajat ovat tasaisia peliltään eivätkä kummatkaan riitä lähellekään Liga Pro:n parhaimpia pelaajia, heikkojen pelaajien kohtaaminen kyseessä josta tasaista rämpimistä odotettavissa. Yhden keskinäisen ottelun Yakovlev ja Mohnachev ovat pelanneet ja se päättyi 24.9 3-2 erin Mohnacheville. Samankaltaista 5 eräistä rämpimistä tästä odotettavissa jossa erissä nähdään paljon pisteitä ja erät pysyvät tasaisina.
 9. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Frolov - Kabanov Vihje: Yli 75.5 pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 16:15 - Frolov ja Kabanov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Todella tasainen ottelu on tiedossa ja kertoimetkin tasabookkia tähän otteluun. Molemmat pelaajat ovat pelanneet viime aikoina hyvässä vireessä ja voittajaa tähän otteluun on todella vaikeaa hakea niin haetaan overia. Keskinäisetkin ottelut menneet todella tasaisesti voittojen suhteen kuin myös pisteiltään ja eriltään ja ratkaisevia 5 eriäkin ollaan nähty näiden kahden tasaisen pelaajan kohtaamisissa. Uskon että molemmat tulevat jälleen eriä voittamaan ja tasaiset erät vievät ottelun overiksi.
 10. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Mohnachev - Mishakin Vihje: Mishakin Vedonlyöntitoimisto: William Hill Kerroin: 2.25 Alkamisaika: 16:00 - Mohnachev ja Mishakin kohtaavat Liga Pro:n puolella. Mohnachev lähtee otteluun suosikkina jota en ymmärrä. Mishakin on pelaajista parempi ja pelannut myös viime aikoina selvästi paremmassa vireessä kuin Mohnachev joka on takkuillut pelinsä kanssa. Pelaajat ovat kerran aikaisemmin kohdanneet 21.9 jonka Mohnachev voitti 3-1 luvuin. Mishakin oli tuohon otteluun kuitenkin todella suuri suosikki ja nyt pelannut viime aikoina paremmassa vireessä ja onkin yhtäkkiä altavastaajana näinkin 'paljon'. Mishakin on peruspeliltään edellä Mohnacheviä eikä kuuluisi olla altavastaaja tähän otteluun.
 11. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Golovachev - Sorin Vihje: Yli 74.5 pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 15:45 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Golovachev sekä Sorin. Golovachev lähtee otteluun 1.50 kertoimisena suosikkina mutta ottelu vaikuttaa todella tasaiselta sillä Golovachev ja Sorin ovat peliltään hyvin tasaiset. Molemmat pelanneet viime aikoina erinomaisessa vireessä voittaen otteluita kun Sorin voittanut viimeisestä 10 pelistään 7 ja Golovachev voittanut viimeisestä 10 pelistään 6. Kerran aikaisemmin ovat pelaajat kohdanneet ja tuon tasaisen ja pitkän väännön voitti Golovachev 3-2 luvuin, uskon vahvasti että tiukka ottelu jälleen tulossa joka voi hyvinkin venyä jopa ratkaisevaan 5 erään asti mutta ainakin tasaisia ja pitkiä eriä tullaan näkemään ottelussa.
 12. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Demic - Petrov Vihje: Demic Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.61 Alkamisaika: 15:45 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Demic ja Petrov. Molemmat pelaajat pelanneet viime aikoina todella karmaisevan huonossa vireessä mutta Demic sentään lukuisista tappioista huolimatta pitämään otteluita enemmän tasaisina. Demic on jonkun verran parempi pelaaja kuin Petrov ja Demicin pelissä on enemmän suuntaa tulevaisuuteen nähtävissä kuin Petrovin. Viimeiset 10 keskinäistä ottelua menneet Demicin nimiin 6-4 ja vaikka Petrov voittikin viimeisen keskinäisen ottelun näen silti Demicin parempana pelaajana ja voitto pitäisi Petrovista irrota tällä kertaa suhteellisen kevyesti.
 13. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Suraev-Korolev - Yakovlev Vihje: Suraev-Korolev -1.5 erää Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.66 Alkamisaika: 15:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Suraev-Korolev ja Yakovlev. Suraev-Korolev lähtee otteluun todella suurena suosikkina ja täysin ansaitusti. Yakovlev on pelaajista selkeästi heikompi jokaisella osa-alueella ja myös viime aikoina pelannut karmaisevan heikossa vireessä voittaen vain 2 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Suraev-Korolev selvästi parempi pelaaja ja on myös keskinäisiä otteluita vienyt Yakovlevia vastaan ihan miten on halunnut ja voittanutkin 10 viimeisestä keskinäisestä ottelusta peräti 9. Selvä 3-0/3-1 voitto jälleen Suraev-Koroleville tulossa, pelaajien välinen tasoero on vain niin suuri.
 14. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Suharkov - Buyanin Vihje: Suharkov Vedonlyöntitoimisto: William Hill Kerroin: 2.25 Alkamisaika: 14:15 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Suharkov ja Buyanin, kumpikaan ei ole viime otteluissaan pahemmin vakuuttanut kun molemmat voittaneet 4 viimeisestä 10 pelaamastaan pelistään. Buyanin hävisi todella heikoin ottein juuri Fedoroville ja peli ei ollut ollenkaan kuosissa eikä noilla otteilla voi olla hyvää luvassa. Suharkov on hyvä pelaaja ja vaikka Buyanin onkin keskinäisiä voittanut niin Suharkov on pystynyt viime otteluissa hyvin vastaan ja voittikin viime kohtaamisen 3-1 luvuin ja sitä edellisen 3-0 luvuin suoraan. Suharkov ei ole niin paljoa huonompi pelaaja kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää ja pääsee nyt paremmista lähtöasetelmista vielä otteluun kuin Buyanin.
 15. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Lyfenko - Kalashnikov Vihje: Kalashnikov -1.5 erää Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.20 Alkamisaika: 14:15 - Lyfenko ja Kalashnikov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Lyfenko pelannut viime aikoina ihan ok vireessä voittaen 5 viimeisestä 10 pelistään, kun puolestaan Kalashnikov voittanut 7 viimeisestä 10 pelistään. Kalashnikov on viime aikoina näyttänyt hyvältä otteluissaan ja juuri voittikin komeasti 3-0 luvuin Safonovin jota vihjasin myös. Keskinäisiä näiden pelaajien välillä on Kalashnikov myös hallinnut ja on pelaajista parempi sekä myös paremmassa vireessä ja pääsee hyvällä momentumilla tähän peliin tuon edellisen 3-0 voiton jäljiltä.
×
×
 • Create New...