Jump to content

Vedonlyönninammattilainen

Jäsen
 • Viestejä

  1 253
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  44
 • Pistettä

  30 [ Lahjoita ]

Maine

702

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Old School

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Ameriikan pallot, Snooker

Vierailijat

6 858 Profiilivierailua
 1. Koripallo, NBA Dallas Mavericks - Golden State Warriors Vihje: Dallas Mavericks -13.5 Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 02:30 - Mavericks isännöi Golden State Warriorsia yön kamppailussa. Golden State Warriors kärsinyt paljon pitkäaikaisista loukkaantumista ja kärkiäijiä on ollut sivussa jo pitempään. Nuoria kavereita lähinnä pelannut Golden State Warriorsin joukkueessa nälkäisinä täynnä pelihalua, vaikuttaa jopa järkevimmältä jos GSW vain tankkaisi koko kauden ja valmistautuisi jo seuraavaan. GSW pelasi yöllä vieraissa ottelun Memphis Grizzliesin vieraana jonka he voittivat altavastaajina. Nyt kuitenkin back to back peli ihan hyvin aloittaneen Mavericksin kotiluolassa. GSW ei hirveämmin viime ottelussa lepuuttanut vaan tämä ottelu pelataan jo valmiiksi vähän rasittuneilla pelaajilla. Mavericks on materiaaliltaan paljon edellä etenkin noiden tärkeiden GSW loukkaantumisten myötä. Mavericks ei tule antamaan armoa tässä b2b pelissä GSW:lle vaan tulee laittamaan kovat lukemat tauluun jossa GSW ei pysty pysymään perässä tuolla materiaalilla. Mavericks voittaa kotonaan ottelun selvästi haavoittunutta GSW:tä vastaan.
 2. Tennis, Challenger Maia Carlos Taberner - Maxime Hamou Vihje: Alle 18.5 peliä Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Alkamisaika: 17:35 - Challenger Maia massaturnauksen 1/16 finaalissa kohtaavat ATP Rankingin 193. Taberner ja 365. Hamou. Taberner on selvähkö suosikki tähän otteluun kun pelataan massakentällä jolla Taberner on viime kuukausina pelannut hyvin ja voittanut ihan hyviäkin Challenger pelaajia. Hamou puolestaan hyvin tuntematon allekirjoittaneelle mutta ei ole Hamoulla kulkenut Massalla heikkojakaan pelaajia vastaan jota aluetta Hamou itsekin edustaa. Hamou pelaa tässä turnauksessa avausottelunsa tässä ja viimeiseksi se jääkin tässä turnauksessa. Sen verran vakuuttavasti Taberner avasi tämän turnauken 6-2, 6-2 luvuin avausottelussa 328. Celikbilekiä vastaan. Taso tuosta ei varsinaisesti ainakaan hirveästi nouse joten eiköhän hyvin pelannut Taberner tämänkin ottelun voita selvästi väh 6-3, 6-3 luvuin. Sen verran on Taberner edellä pelillisesti.
 3. Koripallo, NBA New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers Vihje: yli 228 pistettä Kerroin: 1.79 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 03:00 - New Orleans Pelicans isännöi Portland Trail Blazersia. Portland Trail Blazers pelaa back to back ottelun kun yöllä kävi ottamassa oikein kunnolla kuokkaan Houston Rocketsin vieraana. Back to back pelit näkyy hyvin usein overeina kun puolustus on mitä on. Sitä se on muutenkin ollut etenkin Portland Trail Blazersilla joka pelaa kovalla temmolla otteluita hyökkäys edellä. Houston Rockets otteluun myös vihjasin overia joka tuli kotiin. New Orleans Pelicans sekä Portland Trail Blazers molemmat omaavat hyvät hyökkäykset jotka ovat tehneet hyvin pisteitä tällä kaudella ja kun kummankaan joukkueen puolustus ei ole vakuuttanut vaan päästänyt paljon pisteitä omiin on overi mielestäni selkeä vaihtoehto etenkin kun Portland pelaa back to back pelin.
 4. New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers yli 227.5 pistettä 1.75 Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder Los Angeles Lakers -11 2.07 Phoenix Suns yli 107.5 pistettä 1.85
 5. Hyvin mollivoittoista on ollut tällä kaudella näiden game pickien osalta ja tappiota on tullut niiden osalta. Vedetään homma kunnialla loppuun ja koitetaan saada voitollisiakin viikkoja loppuun.
 6. Esports, CS:GO Heretics - Izako Bears Vihje: Yli 2.5 karttaa Kerroin: 2.20 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 16:30 - Heretics kohtaa Izako Bearsin. Kumpikaan joukkue ei ole viime aikoina pelannut mitenkään erityisen vakuuttavasti. Heretics lähtee otteluun isona suosikkina sillä heidän rosterissaan on enemmän potentiaalia ja otteet ollut hitusen parempia kuin Izako Bearsilla. Kuitenkin Heretics ailahdellut paljon ja vaikka toisena päivänä on pelannut hyvin parempaakin joukkuetta vastaan voi toisena päivänä hävitä selvästi huonommallekkin joukkueelle. Hereticsin pitäisi tämä ottelu voittaa mutta Izako Bears ei ole kuitenkaan mikään heittopussi tässä ja heiltä ollaan totuttu näkemään hyviä suorituksia ajoittain ja yllätyksiä. Karttaveto kun menee suht suosuisasti Izako Bearsille voivat he jopa voittaa tämän ottelun mutta uskon että he voittavat yhden kartan ja Heretics myös voittaa kartan jotta kolmas kartta nähdään. Betwaylla saman kohteen kerroin 2.05. Joten tällä Bet365 kertoimella lähtee peleille tämä kohde.
 7. Jääkiekko, KHL Traktor - Jokerit Vihje: 1. Erä tasapeli Kerroin: 2.28 Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Alkamisaika: 16:00 - Traktor isännöi Jokereita. Traktor itäisen konferenssin viimeisellä sijalla ja hävinnyt viimeiset 4 otteluaan. Traktor on tunnettu hyvästä puolustuksestaan ja underipelien nysväyksestä mutta viime otteluissa on tullut paljon maaleja omiin ja sitä myötä myös tappioita. Jokerit puolestaan läntisen konferenssin 8. sijalla ja vieraskiertueelta alla nyt kolmesta pelistä voitto kunlunista ja tappiot Admiralin ja Amurin vieraana. Tämän pelin osalta tulee myös tuo vieraskiertue päätökseensä. Useimmiten vieraskiertueen viimeinen peli on vaikea kun aletaan jo miettiä sen loppumista ja kotiin paluuta. Jokerit nyt nysvännyt pahasti vieraissa viime otteluissa vaikka vastassa ei ole ollut mitään erikoisia joukkueita. Traktor pelannut viime aikoina heikosti mutta uskon että he pystyvät parempaan puolustukseen tässä ottelussa kun Jokerit tulee vastaan. Nysväystä odotettavissa ja vähämaalinen kamppailu, uskon että etenkin avauserä surffaillaan päätökseen 0-0 lukemissa ja nähdään tasaista kamppailua ja kulmavääntöjä joista ei pahemmin huipputontteja kummallekkaan joukkueelle avaudu.
 8. Houston Rockets - Portland Trail Blazers yli 230.5 pistettä 1.97 Milwaukee Bucks yli 119.5 pistettä 1.80 Charlotte Hornets alle 103.5 pistettä 1.82 (Brooklyn Nets) Jarrett Allen yli 9.5 levypalloa 1.97 (New York Knicks) R.J. Barrett yli 15.5 pistettä 1.77
 9. Koripallo, NBA Houston Rockets - Portland Trail Blazers Vihje: Yli 234.5 pistettä Kerroin: 2.50 Vedonlyöntitoimisto: Bethard Alkamisaika: 03:00 - Houston Rockets isännöi kotikentällään Portland Trail Blazersia. - Molemmat joukkueet ovat tällä kaudella pelanneet otteluitaan hyvin korkealla temmolla ja päästä päähän ollaan menty hyökkäys edellä joka johtaa overeihin. - Houston Rockets tehnyt keskimäärin tällä kaudella ottelua kohden pisteitä 118.5, joka on liigan toiseksi eniten heti Bucksin jälkeen. - Portland Trail Blazers tehnyt keskimäärin tällä kaudella ottelua kohden pisteitä 112.8 joka on liigan keskitason vähän paremmalla puolella. - Kummankaan joukkueen puolustus ei ole ollut mitenkään erikoista ja selvästi hyökkäys on molempien joukkueiden vahvuus ollut tällä kaudella.
 10. Koripallo, NBA Chicago Bulls - Milwaukee Bucks Vihje: Milwaukee Bucks yli 119.5 pistettä Kerroin: 1.89 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 03:00 Täysin samoilla linjoilla ollaan täälläkin kuten @Snooker ylempänä esitti. Milwaukee Bucks on materiaaliltaan paljon edellä ja pelannut huomattavsti paremmin tällä kaudella. Chicago Bullsin puolustus on sarjan keskivaiheilla päästetyissä pisteissä ottelua kohden ja Milwaukee Bucksin hyökkäys on puolestaan sarjan kärjessä tehdyissä pisteissä ottelua kohden. Molemmat pelaavaat korkealla temmolla otteluita ja uskon että Bucks tuon tt rajan ylittää tässäkin ottelussa, joukkueet kohtasivat peli sitten Bucksin kotona ja Bucks teki 124 pistettä joten eiköhän tuo raja mene vieraissakin rikki.
 11. Tennis myös vaikkei joukkuelaji olekaan. mm. Emil Ruusuvuori oli vuoden alussa ATP Rankingin sijalla 385. ja tällä hetkellä 125. Ikää 20v Ruusuvuorella.
 12. Amerikkalainen Jalkapallo, NFL Minnesota Vikings - Denver Broncos Vihje: Yli 3.5 Field Goalia (sis. JA) Kerroin: 2.12 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 20:00 - NFL Week 11 Sunnuntaina kohtaavat Vikings ja Broncos. - Minnesota Vikings lähtee ansaitusti tähän otteluun ansaitusti suurena suosikkina kotikentällään, Broncos ei kuitenkaan täysin heittopussi joukkue ole ja etenkin Broncosin puolustus on ollut tällä kaudella hyvää. Denver Broncosin puolustus on antanut vastustajilleen tällä kaudella 4. vähiten jaardeja ottelua kohden ja pisteitä ottelua kohden 7. vähiten, 18.9. Vikings tulee homman rutiinilla hoitamaan mutta mitään ylijuoksua en usko että tullaan näkemään tässä ottelussa, vaan tulee samankaltainen peli kun TNF oli Vikingsin ja Redskinsin välillä jossa potkumaaleja nähtiin kosolti. Uskon että Field Goaleja tullaan tässäkin tekemään ainakin tuo 4 kappaletta.
 13. Tennis, Challenger Helsinki Emil Ruusuvuori - Mohamed Safwat Vihje: Mohamed Safwat +1.5 erää Kerroin: 2.47 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 14:00 - Challenger Helsingin finaalissa kohtaavat Suomen oma poika Ruusuvuori ja Mohamed Safwat. Ruusuvuori ollut todella dominoiva otteluissaan viime kuukausina ja hävinnyt todella harvoin, tehnyt nimeä itsestään ja noussut ATP sijoituksissa helisten. Mohamed Safwat pelannut tässä turnauksessa kauden parasta peliään ja voittanut hyviäkin pelaajia todella dominoivasti tässä Helsingin turnauksessa. Kotiyleisö Ruusuvuoren takana ja onhan Ruusuvuori paremmin pelannut viime kuukausien ajan, silti kuitenkin 1.18 kertoimet voitosta aika yliammuttuja kun katsotaan miten Safwat on tässä turnauksessa pelannut. Eiköhän Ruusuvuori ottelun voita mutta uskon että Safwat ei tule mitään kyllä antamaan ilmaiseksi ja erän voittaa Ruusuvuorelta.
 14. Snooker, Northern Ireland Open Judd Trump - Ronnie O'Sullivan Vihje: Ronnie O'Sullivan Kerroin: 2.02 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 15:00 - Northern Ireland Openin Finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 1. Judd Trump ja Maailmanlistan 3. Ronnie O'Sullivan. Kaksi erinomaista pelaajaa kohtaa tässä finaalissa ja eipä oikeastaan tähän otteluun parempaa match uppia olisi voinut edes toivoa. Judd Trump noussut ykkösnimeksi mutta kyllä tälläkin hetkellä jo lajin 'legenda' O'Sullivan on erinomainen pelaaja edelleen. Hyvin tasaväkinen pari kyseessä ja hieno ottelu tulossa. Viimeisen kohtaamisen maaliskuussa O'Sullivan voitti 10-9 luvuin mutta esim. viime vuonna samaisen turnauksen finaalissa oli Trump 9-7 luvuin parempi. Judd Trumpilta mitään ottamatta pois sillä Trump on erinomainen pelaaja ja silmä lepää häntä katsoessa, on O'Sullivan silti mielestäni ollut tässä turnauksessa dominoivampi, etenkin kahdessa viime ottelussa jotka O'Sullivan hoiti suoraan 6-1, 5-1 luvuin voittaen Maailmanlistan 15. Perryn ja 8. Murphyn. Näen O'Sullivanin parempana tähän otteluun tultaessa ja kun kertoimissa Trump alkaa olemaan jo 'selkeähkö' suosikki tässä kolikonheitto ottelussa niin kyllä O'Sullivan maistuu tähän finaaliin enemmän.
 15. Snooker, Northern Ireland Open Judd Trump - John Higgins Vihje: Yli 9.5 freimiä Kerroin: 2.10 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 15:00 - Northern Ireland Openin välierissä kohtaavat Maailmanlistan 1. Judd Trump ja Maailmanlistan 5. John Higgins. Maailmanlistan ykkösnimeksi asti noussut Trump on ollut erittäin vakuuttava pelaaja viime kuukausina ja monilla on varmasti myös hyvin mielessä MM-Kisat keväältä jossa Trump oli täysin omaa luokkaansa kun sai koneensa käyntiin. Higgins on myös erinomainen pelaaja joka lukeutuu aivan kärkinimiin myös. MM-Kisoissa Higgins pääsi finaaliin asti jossa sitten Trump oli selvästi parempi. Higgins on kuitenkin muuten historian valossa ollut erittäin paha vastus Trumpille ja onnistunut häntä hyvin voittamaankin, marraskuun alkupuoliskolla World Openissa kun nämä pelaajat kohtasivat oli Trump parempi 6-5 luvuin ottelussa jossa nähtiin kaikki freimit. Tasainen pari on kyseessä ja hyvin todennäköisesti jälleen nähdään tasainen kamppailu jossa molemmat pelaajat vähintään tuon 4 freimiä voittaa jotta kohde osuu. Ottelu oli 2-3 Higginsille ja sitten päättyi 6-3, ei kait siinä
×
×
 • Create New...