Jump to content

Vedonlyönninammattilainen

Jäsen
 • Viestejä

  1 066
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  38
 • Pistettä

  9 [ Lahjoita ]

Maine

557

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Ameriikan pallot, Snooker

Vierailijat

6 261 Profiilivierailua
 1. H2H vedot metsään, mutta Paul McBeth kiri komeaan voittoon päätöspäivänä, Eagle McMahon jäi kaksi heittoa voittajasta ja oli komeasti toinen mistä lähtikin tähän päätöspäivään, ei hassumpi suoritus kun kaksi pelaajaa oli lyötynä ja pääveto osui ja sivuveto 2 heiton päässä toisena 😎 Nyr ei ole tietoa milloin seuraavaa tälläistä turnausta tulossa johon pystyisi pelaamaan, ainakin syksymmällä tulossa mutta en tiedä onko näin loppukesästä, katsellaan uudestaan kun turnauksia löytyy
 2. Tennis, ATP Challenger Nur Sultan Donskoy - Korda Vihje: Donskoy Kerroin: 1.60 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 10:00 - Donskoy ja Korda kohtaavat challenger turnauksen finaalissa, molemmat pelaajat pelaavat lempialustallaan kovalla kentällä. Donskoy on huomattavasti kokeneempi ja varmempi pelaaja kuin Korda sillä ja onhan miehillä ansaitusti +250 atp rankingia välissä Donskoyn hyväksi. Dosnkoy on parhaimmillaan kovissa paikoissa kuten tässä finaalissa ja on vastustajaansa pelillisesti paljon edellä. Donskoy voittaa tämän ottelun hyvin todennäköisesti, sen verran erinäköistä on peli Kordalla ja Donskoylla että en usko Donskoylla olevan suurempia vaikeuksia tässä ottelussa. Kerroinasettelu ihmetyttää Kordan finaaliin pääsyn vuoksi ja en vain näe miten Donskoy olisi näin huono ette ansaitsee 1.60 kertoimia
 3. Tennis, WTA Lausanne Cornet - Ferro Vihje: Cornet -1.5 Kerroin: 2.43 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 14:00 - Cornet ja Ferro kohtaavat Lausannen turnauksen finaalissa, Cornet pelannut viime aikoina erinomaista tennistä massalla ja on pelillisesti mielestäni selvästi edellä heikompaa Ferroa, joka ei oikeastaan saanut mitään aikaiseksi tuossa Båstadin challenger turnauksessa, tässä turnauksessa puolestaan on Ferro pelannut hyvin mutta on silti paljon perässä Cornettia joka on aivan eritason pelaaja kuin Ferro. Cornetilta löytyy paljon enemmän kokemusta ja taitoa eikä varmasti puntti tule Cornetilla tutisemaan tässä finaalissa. Cornet hoitaa ottelun suoraan 2-0 kotiin.
 4. Tennis, ATP Båstad Jarry - Londero Vihje: Londero Kerroin: 2.15 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 15:00 - Båstadin turnaus tulee päätökseen ja finaalissa kohtaavat Jarry ja Londero. Haetaan otteluun Londeron voittoa joka helmikuussa jo massalla voittikin Jarryn 2-0 luvuin. Molemmat ovat pelanneet hienon turnauksen tähän asti pelanneet hyvää tennistä. Londero on mielestäni pelannut aavistuksen kovempia pelaajia vastaa kuin Jarry ja uskon että Londeron aikaisemmin voitettu ottelu Jarrya vastaan tuo myös lisäboostia ja vapautuneempaa tekemistä. Londero on pelannut varmaa ja hyvää tennistä eikä ole ailahdellut tasoaan. Kertoimien valossa näen Londeron pienenä suosikkina ja kun underdogiksi on asetettu niin ilomielin lapulle Argentiinalaista.
 5. Baseball, MLB Giants - Mets Vihje: Giants Kerroin: 1.68 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 23:05 - Giants ja Mets jatkavat ottelusarjaansa. Giants löytänyt viime kuukausina erinomaisen pelivireen ja onkin tällä hetkellä matkalla Wild Card spottia jos tämä huippuvire kestää kauden loppuunasti. Mets puolestaan pelannut viime aikoina hyvinkin epävarmasti ja heikosti ja löytänyt aina uuden tavan hävitä ottelun vaikka olisivatkin jo johdolla. Syöttäjiin en ota kantaa tässä ottelussa mutta Giantsin yhteispelaaminen joukkueena on niin paljon edellä tällä hetkellä ja kuuma Giants janoaa lisää voittoja. Lockett aloittaa Metsin syöttäjänä ja ERA on 11 lukemissa joten eiköhän se kerro oleellisen kun tulikuuma Giants lyöntikalustoineen on vastassa. Kotijoukkueen voittoon uskotaan vahvasti.
 6. Tennis, ATP Newport Isner - Humbert Vihje: Humbert Kerroin: 2.85 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 22:45 - Isner ja Humbert kohtaavat ATP Newportin välierissä. Isner on tunnettu erinomaisena nurmipelaajana mutta tänä vuonna nurmella Isnerin otteet eivät ole olleet sieltä parhaasta päästä, Ranskalainen Humbert puolestaan pelannut erinomaisesti tänä vuonna nurmella ja näen hyvän yllätyssauman tässä, sillä näyttää siltä ettei Isner tälläistä pienempää turnausta ota niin vakavissaan ja siksi ei ole pelannut omalla tasollaan. Humbert pelasi hyvän matsin Djokovicia vastaan Wimbledonissa vaikka hävisikin suoraan 3-0, Wimbledonissa Humbert voitti kovia nurmipelaajia ja uskon että Isner on täysin lyötävissä kun ei pelaa aivan parhaassa vireessään. Haetaan pienoista yllätystä ja nälkäistä Humbertia pääsemään tästä ottelusta finaaliin.
 7. Tennis, ATP Atlanta karsinta Troicki - Harrison Vihje: Troicki Kerroin: 1.70 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 22:30 - Troicki ja Harrison kohtaavat ATP Atlantan karsinnoissa. Troicki pelannut tänä vuona nurmella ihan hyvin tuloksin ja voittanut ihan hyviä pelaajiakin nurmella. Harrison ei ole puolestaan pelannut vuoteen nurmella joten uskon että hänen vireensä nurmella ja pallon kimpoaminen ja muut vaativat aikaa ja totuttelua, nurmikausi kun on niin lyhyt niin ei ole Harrison tänä vuonna siihen mukaan lähtenyt ennen tätä. Troickilla on tuntumaa otettuna paljon ja on tällä hetkellä paljon valmiimpi tähän otteluun kuin Harrison joka on pelannut viimeksi ottelun toukokuussa. Troicki on jo näyttänyt kyntensä nurmella tänä vuonna ja uskon että hän pystyy jatkamaan hyvää virettään ja voittamaan tämän ottelun Harrisonia vastaan.
 8. Tennis, WTA Bukarest Tig - Pliskova Vihje: Pliskova Kerroin: 1.58 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 18:00 - WTA Bukaresti puolivälierissä kohtaavat Tig ja Pliskova, Tig pelannut tässä turnauksessa jo 5 ottelua kun karsintojen kautta tuli mukaan, peliotteet ovat olleet erinomaisia ja viime ottelussa Sevastovakin kaatui. Kuudes ottelu 6 päivään Tigillä tulossa kun Pliskova pelannut vain kaksi ottelua ja tämä puolivälierä on kolmas. Kristyna Pliskova pelannut myös hyvin ja osoittanut dominointia kahdessa aiemmassa pelaamassaan ottelussa. Hyvä tasoinen ottelu pitäisi tulla kun Tig pelannut hyvin mutta kuitenkin vasta parin vuoden tauon jälkeen 6 ottelua alla Tigillä joten ei varmasti vielä aivan parhaimmassa terässä ole vaikka esiintynytkin nyt hyvin. Pliskovalla enemmän pelejä viime kuukausilta ja myös massalla kulkenut hyvin hyviäkin pelaajia vastaan. Tig on turnauksen musta hevonen mutta Pliskova kokeneempana ja varmempana pelaajana hoitaa ottelun kotiin, Tig loistava turnaus päättyy tähän, sen verran kova paukku oli jo viime ottelun Sevastovan voittaminen että en usko että kahta yllätystä pystyy peräkkäin tekemään.
 9. Tennis, WTA Bukarest Begu - Siegemund Vihje: Siegemund Kerroin: 2.39 Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Alkamisaika: 16:30 - WTA Bukarestin puolivälierissä kohtaavat WTA Rankingin 112. Begu ja WTA Rankingin 77. Siegemund. Kerroinasettelussa Siegemund on selkeä altavastaaja jota kyllä haluaisin kyseenalaistaa, massalla pelataan tämä turnaus joka on Siegemundin paras alusta ja taas puolestaan Begun ei ole. Siegemund pelannut hyvin nämä pari ottelua, avausottelussa oli pientä alkukankeutta mutta se on hävinnyt tässä turanuksen edetessä, Siegemund parhaimmillaan massalla jolla on tehnyt hyvää tulosta tälläkin kaudella. Begu ei ole niin paljon massalla pelannut kuin Siegemund tällä kaudella, otteet ovat olleet hyvinkin ailahtelevia, Begu osaa olla hyvä pelaaja mutta myös joinain päivinä voi hävitä itseään selvästi heikommalle pelaajalle niin kuin on tänä vuonna massalla nähty. Siegemundille sopii alusta erinomaisesti ja kertoimien pitäisi olla mielestäni Siegemundin hyväksi 1.6 ja 2.4 eikä toistepäin. Siegemund on kokeneempi ja varmempi pelaaja joka pystyy tämän turnauksen voitosta jopa kamppailemaan, uskon vahvasti että Siegemund tästä otteluparista jatkaa välieriin. Tulos 0-2 oikein!
 10. Frisbeegolf, European Open 2019 Nokia Barsby - Sexton Vihje: Barsby Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 13:20 - Haetaan Gregg Barsbylle parempaa turnaussijoitusta kuin Nathan Sextonille. Barsby, oli 2017 vuoden European Openissa toinen ja haastoi ihan tosissaan loppuun asti McBethiä, Barsby on hyvä pelaaja ja jolta löytyy myös hyviä tuloksia tältä kaudelta, Barsbylla on kokemusta ja rata sopii myös erinomaisesti hänelle kuin nähtiin myös viime European Openissa. Nathan Sexton myös tunnettu pelaaja jolta kokemusta löytyy mutta ei ota oikeastaan niin tosissaan enää lajia pelaajana, pelaa huipputasolla muttei panosta pahemmin enää treenaamiseen, tullut lähinnä enemmän tunnetuksi turnauskoosteiden kommentaattorin hommista ja myös joidenkin turnausten ihan liveselostajana, huippupelaaja mutta ei ota pelaamista enää niin tosissaan kuin ennen jolloin ei tehnyt 'muita' hommia lajin hyväksi. Sexton ja Barsby molemmat top 10 pelaajia mutta uskon että Barsbylla on etua tässä kun rata sopii paremmin ja näytönhalua on enemmän kuin Sextonilla jonka parhaimmat pelivuodet ovat nähty pari vuotta sitten. Sextonille suuri arvostus sillä ollut aivan lajin kärkipelaajia mutta sääli ettei enää niin kiinnosta ja jo enemmän alettu lajin parissa muuhun keskittymään kun itse täysillä pelaamiseen, ei siinä Sexton on loistava kommentaattori/analyytikko.
 11. Frisbeegolf, European Open 2019 Nokia Lizotte - Conrad Vihje: Lizotte Kerroin: 1.60 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 13:40 - Haetaan Simon Lizottelle parempaa turnaussijoitusta kuin James Conradille. Lizotte ollut lajin huipulla jo monta vuotta ja on myöskin hyvin verrattavissa McMahoniin. Lizotte on tunnettu omaperäisistä heittolinjoistaan ja talentin määrä on todella suuri. Conrad myös hyvä pelaaja mutta kokemusta isoista karkeloista ja paineen alla pelaamisesta ei löydy läheskään niin paljoa kuin Lizottelta joka on ollut kärkikahinoissa useamman vuoden ja voittanutkin isoja turnauksia. Lizotte sijoittui 2017 European Openissa 3 sijalle -32 tuloksella, Conrad ei ollut tuolloin mukana joten siinäkin mielessä etua että Lizottelle rata on tutumpi jo vuosien takaa. Näen Lizotten huomattavasti varmempana ja kokeneempana pelaajana kuin Conrad joten eiköhän tämä kohde tule kotiin jopa mielestäni hyvällä kertoimella, itse arvioisin tämän noin 1.40 kertoimiseksi Lizottelle.
 12. European Open 2019 Turnauksen voittaja: Paul McBeth 2.75 (Coolbet) Turnauksen voittaja: Eagle McMahon 6.50 (Coolbet) Lähdetään näillä kahdella pelaajalla hakemaan osumaa turnauksen voittajan muodossa, peliaika loppuu 18.7 10:00 Paul McBeth lähtee turnaukseen jälleen suosikkina, ratakin on Paulin itsenä mukaan nimetty McBeastiksi, McBethin lempirata jolla tullut monta voittoa napattua, Paul viime turnauksissa pelannut erinomaisesti ja väläytellyt jopa aivan top formiaan 'parhaimmilta' vuosilta. Vaikka Great Lakes Open menikin viime vuotta tiukemmaksi näen silti McBethin saumat hyviksi voittaa tämä European Open turnaus jossa on kaikki parhaimmat pelaajat mukana. Paulilla on kokemusta ja taitoa tiukemmistakin tilanteista. Ja ehdoton ykkössuosikki on McBeth voittamaan turnaus jälleen johon uskon täysin. Koitetaan Seiftata hiukan tätä vetoa ottamalla Eagle McMahon toiseksi turnauksen voittajista, nuori McMahon on erittäin hyvän talentin omaava pelaaja joka ei parhaimpana päivänään häviä taidossa tai missään muussakaan kenellekkään. 2018 erittäin arvostetun Konopisten turnauksen voittaja viime kesältä jonka tämän vuoden tulokset ovat olleet myös hyviä, McMahon on erinomainen pelaaja mutta verrattuna esim. Paul McBethiin, ei kokemusta ole niin monelta vuodelta ja eikä McMahon pysty turnauksista toisiin pitämään samaa erinomaista pelaamistaan yllään, turnauksen 'dark horse' ehdottomasti. McMahonista on ainesta turnauksen voittajaksi asti jos vain pystyy pelaamaan todella hyvin ja mentaalisellakin puolella kaikki toimii moitteettomasti. Otetaan turnaukseen myös pari h2h vetoa, Coolbetiltä myös nämä. Simon Lizotte - James Conrad 1.60 (Coolbet) Lizotte ollut lajin huipulla jo monta vuotta ja on myöskin hyvin verrattavissa McMahoniin. Lizotte on tunnettu omaperäisistä heittolinjoistaan ja talentin määrä on todella suuri. Conrad myös hyvä pelaaja mutta kokemusta isoista karkeloista ja paineen alla pelaamisesta ei löydy läheskään niin paljoa kuin Lizottelta joka on ollut kärkikahinoissa useamman vuoden ja voittanutkin isoja turnauksia. Gregg Barsby - Nathan Sexton 1.85 (Coolbet) Barsby, oli 2017 vuoden European Openissa toinen ja haastoi ihan tosissaan loppuun asti McBethiä, Barsby on hyvä pelaaja ja jolta löytyy myös hyviä tuloksia tältä kaudelta, Barsbylla on kokemusta ja rata sopii myös erinomaisesti hänelle kuin nähtiin myös viime European Openissa. Nathan Sexton myös tunnettu pelaaja jolta kokemusta löytyy mutta ei ota oikeastaan niin tosissaan enää lajia pelaajana, pelaa huipputasolla muttei panosta pahemmin enää treenaamiseen, tullut lähinnä enemmän tunnetuksi turnauskoosteiden kommentaattorin hommista ja myös joidenkin turnausten ihan liveselostajana, huippupelaaja mutta ei ota pelaamista enää niin tosissaan kuin ennen jolloin ei tehnyt 'muita' hommia lajin hyväksi. Sexton ja Barsby molemmat top 10 pelaajia mutta uskon että Barsbylla on etua tässä kun rata sopii paremmin ja näytönhalua on enemmän kuin Sextonilla jonka parhaimmat pelivuodet ovat nähty pari vuotta sitten. H2H Turnausvedot sulkeutuvat 13:20 Lähdetään näillä eväillä hakemaan osumia ja seuraamaan huippupelaajien turnausta Nokialla.
 13. Tennis, Wimbledon ATP Nishikori - Kukushkin Vihje: Nishikori 3-0 Kerroin: 1.92 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 16:00 (alustava) - ATP Wimbledonin neljännesvälierissä kohtaavat Nishikori ja Kukushkin. Haetaan otteluun suoraa 3-0 voittoa Nishikorille. Kukushkin on pelannut hyvän turnauksen tähän mennessä muttei kuitenkaan ole kovinkaan ihmeellinen pelaaja nurmialustalla, Nishikori puolestaan on vuosia pelannut nurmella erinomaisesti ja hävisi viime vuonna Djokovicille 3-1 luvuin puolivälierissä. Näen Nishikorin kaikin puolin parempana pelaajana kuin Kukushkin, Nishikori on dominoinut otteluitaan omalla syötöllään ja murtunut omalla syötöllään 9 pelaamassaan erässä vain 4 kertaa. Kukushkin pelannut paljon tasaisia otteluita, Isnerin kanssa tarvittiin 5 erä, ja Struffia vastaan 4 erää pelattiin. Nishikori säästänyt paljon energiaa pitkässä turnauksessa hoitamalla ottelunsa kaikki 3-0 luvuin. Nishikori on otteluita vuosien varrella dominoinut Kukushkinia vastaan kaikilla alustoilla, ja uskon että 2012 Wimbledonin tapaan nähdään 3-0 voitto Nishikorille, sen verran paljon pelillisesti on Nishikori edellä Kukushkinia että en usko että tässäkään ottelussa Nishikoria nähdään häviämässä erää.
 14. Great Lakes Open oli tänä vuonna tiukempi, mutta lopulta kuitenkin McBeth hoiti voiton kotiin. Katsellaan uudestaan European Openiin sitten vetoja kun niitä tuonne bookkereille ilmestyy,
 15. Tennis, Wimbledon ATP Sousa - Evans Vihje: Yli 37.5 peliä Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 18:00 (alustava) - Wimbledonin 1/16 finaalissa kohtaavat Sousa ja Evans, haetaan tähän tasaiseen otteluun paljon pelattuja pelejä Unibetin toppi kertoimella, muualla saman kohteen kerroin 1.75-1.80 luokkaa. Evans lähtee otteluun ansaitusti suosikkina mutta Sousa on pelannut myös erinomaisesti nurmella viime aikoina, voitettuaan mm. Cilicin suoraan 3-0 luvuin viime kierroksella. Hallen ATP turnauksessa pelasi myös Sousa hyvin. Molemmat pelaajat omaavat erinomaiset syötöt jolla dominoivat peliään. Kumpikaan pelaajista ei murru omalla syöttövuorollaan kovinkaan usein, etenkään nurmikentällä joten näen hyvät saumat että tässä ottelussa pelataan paljon pelejä. Molemmat pelaajat pystyvät erän/eriä voittamaan ja eiköhän muutama tiebreikkikin nähdä, ainakin yksi, sen verran tasaisesta otteluparista on kyse vaikka Evans otteluun lähteekin kertoimien valossa suht isona suosikkina.
×
×
 • Create New...