Jump to content

Vedonlyönninammattilainen

Aktiivi
 • Viestejä

  1 636
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  58
 • Pistettä

  38 [ Lahjoita ]

Maine

799

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Old School

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  🏈🏐🏀⚾🎱

Vierailijat

8 366 Profiilivierailua
 1. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Igor Elistratov - Vladimir Shirokov Vihje: Igor Elistratov -2.5 erää Kerroin: 2.37 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 23:00 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Elistratov sekä Shirokov. Elistratov lähtee otteluun todella suurena suosikkina ansaitusti, Elistratov voittanut viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta 8 ja on selvästi parempi pelaaja kuin Shirokov jokaisella osa-alueella. Shirokovilla ollut todella synkkää viime aikoina ja Shirokov on hävinnytkin viimeiset 7 otteluaan. Elistratov selvästi parempi pelaaja ja dominoinut keskinäisiä otteluita mielin määrin, peräti 4 viimeisestä 5 keskinäisestä kohtaamisesta on päättynyt 3-0 luvuin Elistratoville ja niin päättyy tämäkin.
 2. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Sergey Skotnikov - Oleg Nikiforov Vihje: Oleg Nikiforov -1.5 erää Kerroin: 2.62 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 21:00 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Skotnikov sekä Nikiforov. Nikiforov on pelaajista parempi ja varmempi oikeastaan jokaisella osa-alueella ja voisi lähteä tähän otteluun paljon selkeämpänäkin suosikkina. Skotnikov pelannut ihan ok viime aikoina voittaen 6 viimeisestä 10 pelistään muttei vain tasoltaan riitä Nikiforoville, Nikiforov puolestaan voittanut 8 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Nikiforov on hallinnut keskinäisiä otteluita ja kaksi viimeistäkin päättyneet helposti Nikiforoville 3-1 luvuin joten uskon vahvasti selvästi paremman Nikiforovin jälleen voittavan vähintään kahdella erällä ottelun. 2-3
 3. Esports, League Of Legends, LCS CLG - Cloud9 Vihje: Yli 19.5 tappoa Kerroin: 1.83 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 05:00 - CLG ja C9 kohtaavat NA LCS puolella. Cloud9 lähtee ansaitusti jättisuosikkina otteluun sillä se hallitsi viime splittiä aivan täydellisti kuten on myös tätäkin splittiä kun C9 aloittanut puhtaasti 6-0. CLG oli viime splitissä selvästi heikoin joukkue eikä tule tälläkään splitillä mikään erikoinen olemaan, CLG kuitenkin aloittanut tämän splitin hyvin 4-2 rekordilla ja näyttänyt merkkejä paremmasta. Cloud9 tulee tätäkin ottelua hallitsemaan ja voittamaan helposti mutta kyllä CLG pystyy edes hiukan laittamaan vastaan ja pitkittämään peliä jotta tappoja tullaan varmasti näkemään tässä viihdyttävässä ja vauhdikkaassa ottelussa.
 4. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Pavel Pinkovskii - Igor Elistratov Vihje: Igor Elistratov -1.5 erää Kerroin: 2.10 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 00:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Pinkovskii sekä Elistratov. Elistratov lähtee otteluun ansaitusti suosikkina ja uskon että hän tulee tämän ottelun hoitamaankin suht helposti 3-0/3-1 luvuin. Elistratov on jokaisella osa-alueella vastustajaansa Pinkovskiita parempi ja myös viime aikainen vire selkeästi Elistratovin puolella, Elistratov hallinnut myös keskinäisiä kohtaamisia näiden pelaajien välillä ja viime ottelukin meni selkeästi 3-0 Elistratoville ja kun mikään tuosta ei ole muuttunut niin en näe Pinkovskiilla hirveästi saumaa tässä ottelussa.
 5. Esports, CS:GO Evil Geniuses - Gen.G Vihje: Evil Geniuses -1.5 karttaa Kerroin: 2.40 Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus Alkamisaika: 01:00 - Evil Geniuses ja Gen.G kohtaavat Summitin NA puolella, upper bracket semifinal on kyseessä joten ottelussa on panosta. Evil Geniuses on materiaaliltaan ja kartoiltaan selvästi parempi ja vahvempi joukkue ja aivan eri tasoa kuin Gen.G. Gen.G on välillä yllättänyt mutta viime aikaiset otteet hyviä joukkueita vastaan ovat olleet todella heikkoja. Evil Geniuses puolestaan pelannut todella hyvin viime aikoina ja he voittivatkin Liquidin 2-0 viimeksi joka on selvästi parempi joukkue kuin Gen.G ja myös Liquid voitti Gen.G:n selvästi 2-0. Veikkaus tarjoaa kovaa toppia kohteelle kun muualla 2.15 tuntumassa. Evil Geniuses selvästi parempi joukkue joka on ollut pitkään yhdessä ja myös selvästi paremmassa vireessä viime aikoina, suhteellisen selkeä 2-0 voitto luvassa Evil Geniusesille kun Gen.G jää auttamatta jalkoihin.
 6. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä Kirill Abramov - Vladimir Petrov Vihje: Kirill Abramov -1.5 erää Kerroin: 1.90 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 00:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Abramov sekä Petrov, Abramov lähtee otteluun isona suosikkina mutta voisi lähteä mielestäni jopa ihan megasuosikkina otteluun. Abramov on viime aikoina pelannut todella hyvin voittaen 8 viimeisestä 10 pelistään kun puolestaan Petrov pelannut todella todella heikosti ja hävinnyt kaikki viimeiset 10 pelaamansa ottelua. Abramov on jokaisella osa-alueella parempi pelaaja ja myös huomattavasti paremmassa vireessä. Abramov on pelaajien välillä keskinäisiä dominoinut paljon ja vaikea nähdä Abramovin antavan 2 erää Petroville joka on viime aikoina pelannut niin surkeasti.
 7. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä: Viktor Ivanov - Dmitriy Kolesnikov Vihje: Dmitriy Kolesnikov 3-0 Kerroin: 4.75 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 00:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Ivanov sekä Kolesnikov. Kolesnikov lähtee otteluun pienoisena suosikkina mutta ansaitsisi olla suurempi suosikki selvästi. Kolesnikov on pelaajista parempi jokaisella osa-alueella ja myös ollut viime aikoina paljon paremmassa vireessä kun Ivanov kun Kolesnikov on voittanut 8 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Tasoero on suuri Kolesnikovin hyväksi ja myös keskinäisiä on Kolesnikov dominoinut ja kaksi viimeistä keskinäistä menneetkin Kolesnikoville 3-0 joten uskon vahvasti että menee myös tämä.
 8. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä: Viktor Rakhmanov - Igor Elistratov Vihje: Igor Elistratov 3-0 Kerroin: 5.00 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 00:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Viktor Rakhmanov sekä Igor Elistratov. Ottelun alkuun ei ole enään hirveästi aikaa niin otetaan lyhyemmin. Elistratov lähtee otteluun pienoisena suosikkina kertoimissa mutta omissa papereissani paljon suurempana, Rakhmanovin kova vire on tiessään ja nyt saldona viimeisestä 10 pelistä vain 5 voittoa kun normaalisti Rakhmanov pystynyt 7-8 voittoakin ottamaan yleensä viimeisestä 10. Elistrarov puolestaan pelannut fantastisesti ja voittanut kaikki viimeiset 10 otteluaan. Elistratov voitti eilen 25.6 kaikki 4 keskinäistä pelattua ottelua ja on selvästi kuumempi pelaaja tähän otteluun tultaessa ja saisi olla selvästi suurempi suosikki kertoimissa, näillä eväillä Elistratovin suoraa 3-0 voittoa lapulle.
 9. Baseball, KBO Lotte Giants - Kia Tigers Vihje: Alle 7 juoksua Kerroin: 3.05 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 09:00 - Lotte Giants ja Kia Tigers kohtaavat KBO puolella. Lähdetään hakemaan otteluun selvää underia sillä juoksuilla ei tulla tässä ottelussa juhlimaan. Lotte Giants lähettää kummulle Dan Strailyn joka on tällä kaudella pelannut erinomaisesti 1-2, 2.10 ERA:lla ja on Lotte Giantsin ässäsyöttäjä. Dan Straily muistetaan varmasti paremmin MLB puolelta jossa hän on pelannu monta kautta, nyt KBO puolella on Strailyn peli näyttänyt todella vakuuttavalta tällä kaudella eikä Straily ole antanut kun vain 14 juoksua pelaamassaan 9 pelissä. Kia Tigersin puolelta puolestaan kummulla aloittaa Lee Min-woo joka on tällä kaudella syöttänyt hyvin pääpainoitteisesti paria huonoa peliä lukuunottamatta, 3-2, 5.12 ERA:lla. Näillä aloittavilla syöttäjillä tullaan peliä pelaamaan pitkälle sinne 6 vuoropariin saakka ja molemmat tulevat olemaan todella vaikeita osuttavia, etenkin Straily joka on todella kokenut MLB tason syöttäjä joka on tällä KBO tasolla dominoinut. Juoksuilla ei tulla ottelussa juhlimaan ja kun tämän ottelun jälkeen alkaa heti jo toinen ottelu niin katseita täytyy myös sinne jo suunnata tämän ottelun aikana joka mielestäni vielä lisää ison underin mahdollisuutta. Voidi Sateen vuoksi.
 10. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä: Zhasur Khudaiberdiev - Danila Andreev Vihje: 1. Erä Zhasur Khudaiberdiev voittaa vähintään 5 pisteen marginaalilla Kerroin: 4.33 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 21:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Zhasur Khudaiberdiev sekä Danila Andreev. Zhasur Khudaiberdiev lähtee otteluun pienoisena suosikkina mutta omissa papereissani lähtee selvänä suosikkina otteluun, Khudaiberdiev pelannut viime otteluissaan loistavasti voittaen viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta peräti 9, noista 3 viimeistä päättynyt puhtaasti 3-0 Khudaiberdieville. Andreev pelannut myös ihan hyvin voittaen 6 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Khudaiberdiev on pelaajista parempi oikeastaan jokaisella osa-alueella ja on myös selkeästi paremmassa vireessä, Khudaiberdiev on myös keskinäisiä otteluita vienyt todella kovalla prosentilla nimiinsä ja myös hyvin usein voittanut etenkin ottelun avauserän reilulla marginaalilla ja uskon että todella hyvässä vireessä oleva Khudaiberdiev voittaa ottelun avauserän jälleen vähintään 11-6 jotta veto osuu. Khudaiberdiev johti avauserää 10-6 muttei riittänyt..
 11. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä: Evgeniy Ilyukhin - Andrey Pravednov Vihje: Andrey Pravednov Voittaa 1. Erän & Ottelun Kerroin: 3.75 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 21:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Evgeniy Ilyukhin sekä Andrey Pravednov. Ilyukhin lähtee otteluun suhteellisen suurena suosikkina ja onhan Ilyukhin 'normaalitilanteessa' hitusen parempi pelaaja mutta viime aikoina on Ilyukhinin peli ollut kyllä todella heikolla mallilla ja Ilyukhin onkin voittanut vain 4 viimeisestä 10 pelistään ja hävinnyt myös itseään heikommille pelaajille. Pravednov puolestaan viime aikoina pelannut todella hyvin ja voittanut 8 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Keskinäiset ottelut ovat olleet tasaisia ja nyt kun vire on todella paljon Pravednovin puolella niin Pravednov saisi näin iso altavastaaja olla kertoimissa, Pravednov voitti juuri viime ottelussaan todella vakuuttavasti Sayanovin 3-0 joka on Ilyukhinia parempi pelaaja, All in all Pravednov paremmassa vireessä ja aliarvioitu liikaa kertoimissa, uskon että edellis ottelun tapaan Pravednov ottaa ottelun haltuun heti avauserästä asti ja voittaa Ilyukhinin tässä ottelussa. Pravednov johti ottelua 2-0 ja kolmatta erää 9-8 luvuin mutta niin vain hävisi 3. erän sekä myös ottelun.
 12. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä: Sergey Skotnikov - Aleksandr Gribkov Vihje: Aleksandr Gribkov 3-0 Kerroin: 4.00 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 11:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Sergey Skotnikov sekä Aleksandr Gribkov. Skotnikov on varsin uusi pelaaja Liga Pro:ssa ja pelannutkin todella heikosti heti alusta lähtien, viimeisestä 10 pelistä saldona on vain yksi voitto. Gribkov puolestaan ollut pitkään mukana ja onkin ihan hyvä keskitason pelaaja, Gribkov on viime aikoina pelannut selvästi paremmin kuin Skotnikov ja on myös pelaajista varmempi ja kokeneempi. Keskinäisiä kohtaamisia on alla yksi ja Gribkov hoiti tuon selvästi 3-0 joten uskon saman toistuvan jälleen.
 13. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä: Sergey Kuzmin - Ivan Pandur Vihje: Sergey Kuzmin 3-0 Kerroin: 2.62 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 11:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Sergey Kuzmin sekä Ivan Pandur. Ivan Pandur pelannut viime aikoina todella heikossa vireessä voittaen vain yhden ottelun viimeisestä 10 pelaamastaan. Kuzmin puolestaan pelannut paremmin voittamalla 6 viimeisestä 10 pelamaastaan ottelusta. Kuzmin on oikeastaan jokaisella osa-alueella selvästi Panduria edellä eikä ole sattumaa että Kuzmin on keskinäisiä otteluita dominoinut ja voittanutkin kaikki viimeiset 10 kohtaamista näiden pelaajien välillä, näillä eväillä Kuzminin puhdasta 3-0 voittoa lapulle lähtee.
 14. Pöytätennis, Liga Pro Venäjä: Ivan Buyanin - Vladimir Petrov Vihje: Vladimir Petrov 3-0 Kerroin: 3.50 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 21:30 - Liga Pro:n puolella kohtaavat Buyanin sekä Petrov. Petrov lähtee otteluun suhteellisen suurena suosikkina ja lähdetäänkin hakemaan Petrovin suoraa 3-0 voittoa ottelusta. Buyanin ei ole mitenkään erikoisen hyvin pelannut kun voittanut vain 3 viimeisestä 10 pelistään kun puolestaan Petrov esittänyt jonkin verran parempia otteita voittamalla 6 viimeisestä 10 pelistään. Petrov on pelaajista parempi selvästi ja myös viime aikoina esiitynyt paremmin, viimeinen kohtaaminen on tältä päivältä jonka Petrov voitti 3-0 luvuin ja kun tuosta ottelusta ei ole mikään muttunut niin uskon Petrovin voittavan jälleen 3-0 luvuin.
×
×
 • Create New...