Jump to content

Vedonlyönninammattilainen

Jäsen
 • Viestejä

  1 013
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  36
 • Pistettä

  2 [ Lahjoita ]

Maine

521

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Ameriikan pallot, Snooker

Vierailijat

5 991 Profiilivierailua
 1. Tennis, WTA Nürnberg Yulia Putintseva - Anna-Lena Friedsam Vihje: Anna-Lena Friedsam Kerroin: 2.60 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 14:30 - WTA Nürnbergin puolivälierissä kohtaavat Putintseva ja Friedsam, Friedsamia vihjaattiin eilen ja osui komeasti 2.43 kertoimella, yhä hän jatkaa selkeänä altavastaajana kertoimissa ja nyt saadaan vieläkin parempaa kerrointa kuin eilen. Friedsam pelasi erinomaisesti eilen Petkovicia vastaan ja suoraansanottuna 'tuhosi' 6-3, 6-1 eräluvuin. Nyt vastassa on Yulia Putintseva joka on hiukan parempi vastus kun eilinen Petkovic, siltikään Putintseva ei ole massalla mitenkään erikoinen pelaaja, ihan hyvä mutta kuitenkin silti näen Friedsamin parempana pelaajana, varsinkin kun kotiyleisökin tukee häntä. Putintseva ei hirveästi pelaile massalla sillä selvästi kovakenttä on hänelle paras alusta. Friedsam puolestaa parhaimmillaan massalla kuten viime vihjeessäkin kerroin. Friedsamilla hyvät mahdollisuudet voittaa tämä ottelu ja ei missään nimessä saisi olla näin kova altavastaaja jälleen, edellisten otteluiden otteiden perusteella. Viimeisen eli 3 erän tiebreikki oli tänään liikaa Friedsamille, erittäin tiukka tappio.
 2. Tennis, WTA Nürnberg Anna-Lena Friedsam - Andrea Petkovic Vihje: Anna-Lena Friedsam Kerroin: 2.43 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 15:30 - WTA Nürnbergin neljännesvälierissä kohtaavat saksalaiset, Friedsam ja Petkovic. WTA Rankingit hämäävät tässä ehdottomasti sillä Friedsam ei pahemmin muulla alustalla pelaile kun massalla kun Petkovic puolestaan pelailee kaikilla alustoilla. Friedsam aloitti tämän turnauksen hyvin voittamalla Begun 2-1 luvuin. Stuttgartin turnauksessa puolestaan Friedsam hävisi 1/16 finaalissa Kiki Bertensille antaen ainakin ensimmäisessä erässä kovan vastuksen. Bertens on massalla ihan melkeimpä ykkösnaisia tällä hetkellä tai ainakin top 5. Petkovic puolestaan voittanut ainoastaan itseään selvästi huonompia pelaajia ja kun vastassa oli parempi Sakkari niin Petkovic hävisi aika selvästi, toisessa erässä oli ihan hyvin mukana mutta ei vain riittänyt. Tasainen ottelu saksalaisten välillä kotiyleisön edessä. Friedsam aivan liian selkeä altavastaaja tähän otteluun kun on vielä massalla tunnetumpi nimi ja hyvin pelasi kovaa Bertensiä vastaan. Kertoimien pitäisi olla mielestäni lähempänä tasabookkia tai melkeimpä Friedsamin pitäisi olla pieni suosikkikin otteluun ainakin omissa papereissani. Friedsam pelannut viime aikoina paremmin massalla ja uskon että hyvät otteet jatkuvat tässäkin ottelussa.
 3. Tennis, WTA Nürnberg Kristyna Pliskova - Jule Niemeier Vihje: Kristyna Pliskova -5.5 peliä Kerroin: 2.14 Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Alkamisaika: 15:00 - WTA Nürnbergin 1/16 finaalissa kohtaavat Kristyna Pliskova ja Jule Niemeier, Pliskova on siskonsa Karolinan tavoin hyvä massapelaaja ja pelasikin tuossa vähän yli kuukausi takaperin Luganon WTA turnauksen välierissä jossa tuli tappio. Pliskova on esiintynyt ihan hyvin viimeisissäkin massalla pelatuissa turnauksissa mutta hävinnyt kuitenkin häntä paremmille pelaajille vaikka tasaisia vääntöjä on ollut. Jule Niemeir on puolestaan erikoisempi tapaus. 2018 ja 2019 vuosina yhteensä vain 5 ottelua alla joista 2 tässä turnauksessa. Jule Niemeir on tässä turnauksessa pelannut ihan hyvää tennistä mutta vastukset ovat olleet todella heikkoja kun karsintojen kautta Niemeier tiensä tähän turnaukseen mukaan ylipäätään selvitti. Nyt vastassa on hyvä massapelaaja Pliskova joka on koviakin pelaajia vastaan esiintynyt hyvin. Niemeier pari viime vuotta ollut pelaamatta lähes kokonaan ja nyt joutuu kotiyleisön edessä kovaan paikkaan. WTA kokemusta myöskään ei löydy Niemeieriltä lähes ollenkaan sillä 19-vuotias nuorukainen on lähinnä tyttöjen tasolla pelannut ja myös ITF turnauksissa. Uskon että Pliskova hoitaa tämän ottelun ylijuoksu tyyliin kotiin ja jatkaa turnauksessa eteenpäin.
 4. Tennis, WTA Roma Mladenovic - Sakkari Vihje: Sakkari Kerroin: 1.98 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 20:30 - WTA Roman puolivälierissä kohtaavat Mladenovic ja Sakkari. Molemmat ovat pelanneet tässä Roman turnauksessa erinomaista tennistä. Sakkari on kuitenkin pelaajista huomattavasti parempi massalla kuin Mladenovic, siitä kertoo mm. Marokon turnauksen voitto toukokuun alussa. Sakkari voittanut nyt 9 ottelua 10 massalla ja näyttänyt erinomaisia otteita koviakin pelaajia vastaan. Sakkari on liikkuvampi pelaaja kuin Mladenovic ja myös varmempi. Mladenovic on myös erinomainen pelaaja ja myös massalla hyvä mutta kovakenttä on kuitenkin Mladenovicin paras kenttä kun Sakkarin on puolestaan massa jolla nytkin pelataan. Mladenovic ailahtelevampi pelaaja kun Sakkari ja uskon että Sakkari tulee tämän ottelun viemään, sen verran paremmin on Sakkari esiintynyt viime kuukausina massalla.
 5. Koripallo, Korisliiga Kauhajoen Karhu - Kouvot Vihje: Kouvot +10.5 Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus Alkamisaika: 18:30 - Korisliigan finaalisarja pyörähtää käyntiin Karhubasketin ja Kouvojen välillä. Veikkaukselta löytyi markkinatoppi +10.5 tasoitukseen vieraille ja siihen tartutaan kun muut tarjoavat 1.74 pintaan kertoimia. Kouvot pelasi todella tasaisen sarjan Vilpasta vastaan ja voitti tuon sarjan vasta game sevenissä vieraissa. Kouvot esiitti tuossa sarjassa sitkeyttä ja voitti sarjan hienosti vaikka lähti isona altavastaajana sarjaan. Karhubasket puolestaan hoiti oman sarjansa heikkoa KTP:tä vastaan suoraan 4-0 luvuin. Kouvot tulee varmasti tähän finaaliin hyvällä draviilla ja hyvillä mielin voitettuuan tuon game sevenin, karhubasket puolestaan 9 päivää nyt valmistautunut tähän sarjaan eikä varmasti ole 'pitkän tauon' jälkeen heti terävimmillään tässä ensimmäisessä ottelussa. Kouvot lähtee tähänkin sarjaan erittäin isona altavastaajana mutta uskon että Kouvot pystyy kaksi ottelua hoitamaankin jopa tässä sarjassa, sen verran hyvin on Kouvojen kausi mennyt, keskinäiset kohtaamiset ovat olleet todella tasaisia Kauhajoella ja Kouvot ei todellakaan ole noin huono joukkue että 10 pinnaa saisi antaa eteen. Ottelusta tulee varmasti tasainen ja Kouvot omaa jopa hyvät yllätyssaumat tähän avausotteluun juurikin kun tulevat momentumilla ja ns pelivalmiimpana kun ovat pelanneet viime aikoina enemmän kun Kauhajoella vain odoteltu, lepäilty ja hiottu taktiikoita kuntoon jolloin pelirytmiin kiinni pääseminen voi aluksi olla vähän hankalampaa. 96-86
 6. Tennis, ATP Madrid Stefanos Tsitsipas - Alexander Zverev Vihje: Alexander Zverev Kerroin: 2.30 Vedonlyöntitoimisto: Bethard Alkamisaika: 20:35 - ATP Madridin puolivälierissä kohtaavat ATP Rankingin 9. Tsitsipas ja 4. Zverev. Tsitsipas aloittanut tämän Madridin turnauksen kahdella 2-0 voitolla Mannarinosta ja Verdascosta, myös viime massa turnauksen Portugalissa Tsitsipas vei nimiinsä ja osoitti olevansa hyvässä pelivireessä vaikka tuo turnaus ei hirveän kovatasoinen ollutkaan pelaajiltaan. Zverev aloitti turnauksen 2-0 voitolla Ferreristä ja eilen Zverev voitti Hurkacz:hin 2-1 luvuin . Zverev ei ole tällä kaudella pelannut mitenkään erityisen hyvin massalla mutta viime vuoden puolelta löytyi erinomaisia otteita mm. Rooman massaturnauksen finaalista jonka Zverev hävisi Nadalille ja Ranskan Avointen puolivälieristä jonka Zverev hävisi Thiemille. Molemmat Nadal ja Thiem ovat massalla erinomaisia. Nyt on kuitenkin Zverev osoittanut hyvää pelivirettä tässä turnauksessa eikä saisi olla Tsitsipassia vastaan näin suuri altavastaaja. Zverevillä varmasti riittää nälkää näyttää olevansa erinomainen pelaaja massalla edelleen ja pienohki lepoetukin on Zverevillä kun Tsitsipas pelaa myös neluria tässä turnauksessa ja pelaa myös tämän ottelun päätyttyä nelurin välierissä joten sielläkin voi olla katseet jo ja paukkuja mahdollisesti tässä säästeltäisiin? Mene ja tiedä mutta Zverev omaa erinomaiset mahdollisuudet voittaa tämän ottelun ja jatketaan underdogien matkassa sillä mielestäni myös tässäkin kohteessa on kertoimissa ilmaa. @MakingM0 myös kiitosta hyvistä vihjeistä tennikseen ja tähän turnaukseen ja en viitsinyt enään tuohon Nadaliin tarttua kun siitä jo hyvän vihjeen kirjoitit mutta lapulle lähtee myös se 😎
 7. Tennis, WTA Madrid Sloane Stephens - Kiki Bertens Vihje: Sloane Stephens Kerroin: 2.98 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 21:05 - WTA Madridin välierissä kohtaavat Stephens ja Bertens. Heti ensimmäisenä pistää silmään tämä kerroinasetelma, 2.98-1.40? Näen otteluun Stephensin jopa pienenä suosikkina ja kertoimien pitäisi olla tasabookkina vähintään. Stephensistä viime vihjeessäni juuri kirjoitinkin ja sen jälkeen on Stephens pelannut erinomaisesti tässä turnauksessa ja viime vihjekin Stephensin voitosta tuli kotiin. otetaan nyt vielä kertauksena että Stephens oli mm. viime Ranskan avointen finaalissa jossa hävisi erin 2-1 Halepille. Charlestonin Massa turnauksessa hävisi niukasti turnauksen voittajalle Keysille joka on myös erinomainen massa pelaaja. Bertens puolestaan on pelannut erinomaisesti myös tässä turnauksessa voittaen kaikki ottelunsa puhtaasi 2-0 eräluvuin ja osoittanut olevansa erittäin kovassa vireessä. Silti, Stephens on myös erinomainen massa pelaaja joka on myös pelannut tässä turnauksessa erinomaisesti, tasabookki kolikonheitolta vaikuttaa allekirjoittaneen silmään tämä ottelu ja vaikka Bertens oli viime vuonna saman turnauksen finaalissa jossa häviö tuli Kvitovaa vastaan, jonka Bertens voitti eilen 6-2, 6-3 luvuin. Silti en näe Bertensiä läheskään näin suurena suosikkina otteluun ja uskon että Stephensillä on hyvä sauma voittaa tämä ottelu ja edetä tämän turnauksen finaaliin jossa vastassa odottaa Halep, joten mahdollisesti Ranskan avointen finaalin kaltainen revanssiottelu tiedossa.
 8. Tennis, WTA Madrid Sloane Stephens - Victoria Azarenka Vihje: Sloane Stephens Kerroin: 1.95 Vedonlyöntitoimisto: Bethard Alkamisaika: 14:30 - WTA Madridin 1/16 finaalissa kohtaavat WTA Rankingin 8. Sloane Stephens ja WTA Rankingin 52. Victoria Azarenka. Stephens pelannut tässä massakaudella hyvin, ainoa häviö tuli kovalle Madison Keysille. Stephens oli viime vuonna mm. Ranskan avointen finaalissa jossa hävisi Halepille 2-1 erin. Azarenka tunnetaan myöskin hyvänä massapelaajana ja viime aikaista menestystä tuli Stuttgartista kun Azarenka pääsi puolivälieriin mutta joutui jättämään kolmannen erän Kontaveitia vastaan kesken ollen sitä 0-3 häviöllä. Hiukan ongelmia siis ollut Azarenkan puolella, tämän turnauksen avausottelussa hän pelasi hyvin ja voitti tiukan ottelun Kasatkinaa vastaan. Nyt vastassa on kuitenkin tasoa parempi pelaaja Stephens joka pelaa erinomaisesti massalla, Stephens on hyvin liikuva pelaaja ja omaa erinomaisen syötön jolla dominoi ottelua. Stephensin pitäisi olla otteluun tultaessa selkeämpi suosikki kuin 1.95 kerroin antaa ymmärtää. Azarenka on hyvä pelaaja ja alkuun voi tasaista olla mutta mitä pidemmälle ottelu menee sitä enemmän alkaa Stephensin paremmuus näkyä.
 9. Baseball, NPB Yokohama Baystars - Yomiuri Giants Vihje: Yomiuri Giants Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 11:00 - Yokohama Baystars ja Yomiuri Giants aloittavat ottelusarjansa. Kotijoukkue Yokohama Baystarsin kummulla aloittaa tässä ottelussa Azuma joka pelaa tässä ottelussa kauden avausottelunsa vasta, viime kaudella Azuma syötti erinomaisesti koko kauden ja ERA oli 2.45 lukemissa. Azumalla ollut käden kanssa tekemissä tässä ja ollut sen vuoksi kauden ensimmäiset 30 ottelua sivussa, kyynärpää ongelmia ollut, nähtäväksi jää miten pystyy pitkän tauon jälkeen syöttämään. Yomiuri Giantsin kummulla aloittaa Takahashi joka on aloittanut tämän kauden erinomaisesti, 23 vuoroparia alla ja annettuja juoksuja vain 5. Takahashin ERA 1.93 lukemissa tältä kaudelta. Keskisen divisioonan häntäpään pitäjä Baystars kohtaa samaisen divisioonan kärkijoukkueen Giantsin joka on pelannut tällä kaudella hyvin, materiaaliltaan on vierasjoukkue edellä ja Giantsin lyöjät olleet tällä kaudella hyvässä vedossa. Syöttäjäetua pakko antaa erinomaisesti tämän kauden syöttäneelle Takahashille ja Giantsin suuntaan. Azuma oli viime kaudella erinomainen mutta loukkaantumisen vuoksi vaikea tietää missä kunnossa Azuma tulee tähän otteluun, pitkän tauon jälkeen avausottelu aina vaikea ja kun vastassa on vielä Giantsin kaltainen joukkue jolta löytyy tulivoimaa lyöntikalustosta niin vaikea nähdä Giantsin häviävän tätä sarjan avausottelua.
 10. Baseball, MLB San Diego Padres - Los Angeles Dodgers Vihje: San Diego Padres Kerroin: 2.12 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 23:10 - Padres ja Dodgers jatkavat ottelusarjaansa, kaksi aikaisempaa ottelua ovat olleet todella tasaisia ja Dodgers on ne molemmat hoitanut nimiinsä 3-4 ja 6-7 luvuin. Kotijoukkue Padresin kummulla aloittaa Margevicius joka on syöttänyt tällä kaudella hyvin, kauden ihan avausotteluissa syötti Margevicius erinomaisesti ja nyt pari peliä mennyt vähän heikommin mutta silti on Margevicius syöttänyt hyvin viime peleissäänkiin, Margeviciuksen ERA tältä kaudelta 3.23 lukemissa, ensimmäinen ottelu Margeviciuksella Dodgersia vastaan tässä ottelussa. Dodgersin kummulla puolestaan aloittaa Maeda joka on myöskin ihan hyvin syöttänyt tällä kaudella, viime startti oli Maedalta hyvä kun hän syötti Giantsia vastaan 5 vuoroparia antaen 7 osumaa mutta 0 juoksua kuitenkin, kaudelta löytyy myös Maedalta heikompia startteja josta löytyy esim. Cubsia vastaan 4 vuoroparin ottelu jossa Maeda antoi 7 osumaa ja 6 juoksua. Tasainen sarja tulee tässä ottelussa päätökseen ja molemmat on vierasjoukkue Dodgers vienyt niukasti. Nyt Padresin kummulla aloittaa tällä kaudella hyvin syöttänyt Margevicius johon luotan tässä ottelussa huomattavasti enemmän kun Dodgersin kummulla aloittavaan Maedaan joka on ailahdellut tällä kaudella, Maeda ei ole myöskään kovin kummoisesti Padresin joukkuetta vastaan syöttänyt urallaan, 4.40 ERA:lla . Odotan Padresin kärkilyöjiltä kovaa tulosta tässä ottelussa, hyvin on myös Padres joukkueena pelannut tällä kaudella 18-16 rekordin oltaessa, Etenkin Manny Machadolta joka viime ottelussakin iski 2 homerunia viime kauden seuraansa Dodgersia vastaan. Tasainen ottelu jossa syöttäjäetua kotijoukkueelle, Padres haluaa ottaa kotiyleisölleen voiton Dodgersia vastaan ja kun Padres lähtee pienenä altavastaajana otteluun jonka pitäisi olla tasabookki niin Padres maistuu tähän otteluun kyllä allekirjoittaneelle.
 11. Baseball, MLB New York Yankees - Minnesota Twins Vihje: New York Yankees -1.5 Kerroin: 2.42 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 23:05 - Yankees ja Twins jatkavat ottelusarjaansa, Yankees voitti avausottelun 6-3 luvuin mutta Twins voitti toisen 3-7 luvuin. Kotijoukkue New York Yankeesin kummulla aloittaa German jonka tämä kausi on sujunut erinomaisesti, oikeastaan vain yksi huono startti alla Germanilla tällä kaudella joka tuli viime ottelussa San Francisco Giantsia vastaan heidän kotikentällään, Muuten on German syöttänyt erinomaisesti, etenkin kotona pelatessa. Germanin ERA tältä kaudelta 2.56 lukemissa. German syöttänyt hyvin mutta myös saanut hyvin tukea lyöntikalustoltaan joka on usein ollut vireessä juuri Germanin aloittaessa kummulla. Minnesota Twinsin kummulla puolestaan nähdään Yankeesista tuttu Pineda joka varmasti syttyy tähän otteluun erityisesti, muuten on Pinedan kausi kuitenkin sujunut hyvinkin heikosti, ERA päälle 6 lukemissa. Kauden ihan avausotteluissa Pineda syötti erinomaisesti mutta nyt on Pineda viime aikoina syöttänyt sen verran heikosti ja antanut oikeastaan jokaisessa viime startissaan paljon juoksuja kun hänet on tulitettu kummulta pois. Ottelussa syöttäjäetua kotijoukkue Yankeesille Germanin voittavan syöttäjien taiston Pinedaa vastaan. Pineda tosin lisälatausta saa vanhaa seuraansa vastaan pelatessa mutta en usko silti Pinedan hyvin tässä syöttävän, sen verran lyöntivoimaa löytyy Yankeesilta kuten Astrosiltakin joka pommitti Pinedan viimeksi 5 vuoroparin jälkeen pois kun Pineda antoi 9 osumaa ja 5 juoksua. Twins on pelannut tällä kaudella ja viime aikoina erinomaisesti mutta liika on liikaa varsinkin kun syöttäjäetua on kotijoukkueelle huomattavasti viime aikaisten otteiden perusteella. German myöskin kohtaa Twinsin lyöjät ensikertaa ja useimmiten ensikohtaamisessa on syöttäjälle enemmän etua kun lyöjälle. Yankeesin voittoon uskon vahvasti ja moneylinestä saa about 1.75 pintaan mutta sen verran vahva luotto on tällä kertaa että pienellä riskilläkin otetaan -1.5 tasoituksella Yankeesia.
 12. Baseball, MLB Los Angeles Angels - Toronto Blue Jays Vihje: Alle 8.5 juoksua Kerroin: 1.94 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 05:07 - Los Angeles Angels ja Toronto Blue Jays jatkavat ottelusarjaansa, Angels voitti avausottelun 4-3 luvuin. Los Angeles Angelsin syöttäjänä tässä ottelussa aloittaa Felix Pena joka on syöttänyt tällä kaudella hyvin heti kauden avausottelunsa jälkeen. Penan ERA vähän alta 4 lukemissa, viime ottelussaan Yankeesia vastaan Pena syötti erinomaisesti. Toronto Blue Jaysin syöttäjänä tässä ottelussa aloittaa Marcus Stroman joka on syöttänyt tällä kaudella erinomaisesti, monta laatustarttia on Stromanilla alla ja ERA vain vähän yli 1 lukemissa. Stroman syötti viime ottelussaan Oakland Athleticsia vastaan 7 vuoroparia antaen vain yhden osuman eikä yhtäkään juoksua. Kaksi hyvin tällä kaudella ja viime otteluissaan syöttänyttä syöttäjää vastakkain, selvältä syöttäjien kaksintaistelulta haiskahtaa tämä ottelu josta lopulta Stroman vetää pitemmän korren. Blue Jays tulee otteluun altavastaajana ja saa hyvää kerrointa Stromanin syöttäessä, ongelmana vain on ollut että Stroman ei ole saanut lähes yhtään tukea lyöntikalustoltaan vaikka on syöttänyt erinomaisesti joten underiin päädytään.
 13. Baseball, MLB Atlanta Braves - San Diego Padres Vihje: Atlanta Braves Kerroin: 1.70 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 02:20 - Atlanta Braves ja San Diego Padres jatkavat ottelusarjaansa, Braves voitti avausottelun 3-1 luvuin ja Padres puolestaan voitti toisen ottelun 3-4 luvuin. Atlanta Bravesin syöttäjänä tässä ottelussa aloittaa Max Fried joka on aloittanut tämän kauden erinomaisesti, tältä kaudelta löytyy monia huippustartteja ja Friedin ERA vain hiukan yli 2 pinnassa. Viime ottelussa Fried kuitenkin pelasi tämän kauden ainoan heikon ottelunsa kun hän antoi 5 vuoroparissa 4 juoksua, uskon kuitenkin vahvasti että Fried palaa omalle tasolleen tässä ottelussaan ja syöttää jälleen hyvin. San Diego Padresin syöttäjänä aloittaa Cal Quantrill joka pelaa debyytti ottelunsa MLB tasolla tässä ottelussa. Quantrill syöttänyt tällä kaudella minoreissa vähän alta 5 ERA:lla mutta antoi oikeastaan kaikki juoksunsa surkeassa avausottelussaa tuolla, tuon pelin jälkeen on Quantrill syöttänyt hyvin minoreissa. Bravesilla otteluun syöttäjäetua hyvin syöttäneen Friedin aloittaessa, Quantrill syöttänyt hyvin minoreissa mutta minor ja major tasolla kuitenkin ero on melko iso joten Quantrillin otteista ei ole pahemmin odotusarvoa. Uskon että Bravesin lyöntikalusto tulee ottelussa juoksuja tekemään ja Fried syöttää jälleen loistavan startin ja Braves nappaa voiton tästä.
 14. Baseball, MLB Minnesota Twins - Baltimore Orioles Vihje: Twins yli 5.5 juoksua Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Betway Alkamisaika: 03:10 - Twins ja Orioles aloittavat ottelusarjansa. Haetaan tähän avausotteluun Twinsille juoksuja. Oriolesin kummulla aloittaa Cobb jonka tämä kausi on lähtenyt käyntiin erittäin heikosti. ERA päälle 10 lukemissa ja viime ottelussa juurikin Twinsiä vastaa tulitettiin hyvin aikaisessa vaiheessa Cobb kummulta pois annettuua kahdessa vuoroparissa 9 juoksua. Uskon että Twinsin lyöntikalusto pystyy jälleen pommittamaan heikosti syöttänyttä Cobbia ja tekemään juoksuja hänen kustannuksellaan.
×
×
 • Create New...