Jump to content

Vedonlyönninammattilainen

Jäsen
 • Viestejä

  972
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  35
 • Pistettä

  24 [ Lahjoita ]

Maine

498

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Ameriikan pallot, Snooker

Vierailijat

5 848 Profiilivierailua
 1. Baseball, MLB Texas Rangers - Oakland Athletics Vihje: Texas Rangers alle 4.5 juoksua Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Betway Alkamisaika: 22:05 - Rangers ja Athletics jatkavat ottelusarjaansa, Athletics voitti avausottelun 6-8 luvuin. Haetaan tähän otteluun Kotijoukkue Texas Rangersille vähän juoksuja. Vierasjoukkue Oakland Athleticsin syöttäjänä aloittaa Brett Anderson joka on aloittanut tämän kauden erinomaisesti, 3 startti alla tältä kaudelta joissa yhteensä syötettynä 18 vuoroparia, Anderson on antanut noissa kolmessa ottelussa vain 5 juoksua yhteensä, Andersonin ERA on 2.5 lukemissa. Texas Rangers teki avausottelussa 6 juoksua mutta muuten alkukaudesta Rangersin lyöntipelaaminen ei ole ollut kovinkaan hyvää, tosin kotikentällään on Rangers onnistunut juoksuja tekemään jonkun verran mutta vieraissa ei ole kulkenut. Nyt kuitenkin kotikentällään pelaamisesta huolimatta en usko Rangersin tässä pelissä juoksevan, sen verran hyvin on kokenut Anderson syöttänyt tällä kaudella.
 2. Esports, League Of Legends G2 - Origen Vihje: Map 1. Total towers destroyed yli 12.5 Kerroin: 1.99 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 18:00 - G2 ja Origen kohtaavat bo5 finaalissa. Haetaan avausotteluun paljon tornien tuhoamisia. Torneja siis on jokaisella 3 lanella 3 kappaletta ja molempien joukkueiden nexuksien edessä 2. Torneja tuhoamalla edetään kartalla vastustajan baseen asti voittamaan peli ja useimmiten varsinkin tasaisissa Lol otteluissa torneja tuhotaan noin 14 keskimäärin. Nyt vastassa on koko tämän splitin suosikki ja erinomainen G2 ja vahvasti eilen Fnaticin 3-1 luvuin voittanut Origen. Tasainen bo5 tulossa mutta uskon että G2 kuitenkin koko ottelun voittaa. Joukkueet kohtasivat tasan viikko sitten Bo5 ottelussa jossa 2/3 pelistä ylitti tämän yli 12.5 tornin tuhoamisen rajan. ainoastaan viimeinen ottelu sen alitti joka oli G2 ylijuoksu vain 24 minuuttia kestäneessä ottelussa kun Origen oli kaksi erittäin tasaista karttaa hävinnyt ennen sitä. Nyt Origen on vielä astetta paremmassa vireessä ja tulee laittamaan hanakasti G2:lle kampoihin. Pitkää ja tasaista avauskarttaa on lupa odottaa jossa molemmat joukkueet saavat tuhottua toisen torneja, tuon overin pitäisi tulla helpommin kotiin mitä kertoimet antavat ymmärtää ja kertoimen pitäisi mielestäni tässä tasaisessa kamppailussa olla lähempänä 1.65 lukemia.
 3. Jääkiekko, NHL Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets Vihje: Ei tee pistettä ottelussa Brayden Point (Varsinainen peliaika) Kerroin: 2.55 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 02:00 - Lightning ja Blue Jackets jatkavat ottelusarjaansa, Blue Jackets voitti avausottelun 3-4 luvuin. Point oli runkosarjassa erinomainen ja on tärkeä osa Lightningin joukkuetta, silti ainakin avausottelussa Blue Jackets sai hyvin puolustamalla pois Lightningin kärkipelaajat. Pointilla ei ihan hirveästi ole playoff kokemusta vielä kun nuori pelaaja kyseessä, kotiyleisön tuki voi olla jopa enemmän haitaksi näin tämän kevään playoffien alkuotteluissa ja näkyä jännityksenä ja painetta tuottavana tekijänä. Blue Jackets osaa puolustaa hyvin ja ei hirveästi turhia jäähyjä ottanut avausottelussa, uskon että he pystyvät pitämään tässäkin ottelussa kotijoukkueen kärkiäijät poissa tuhon teosta ja näin Point jää varsinaisella peliajalla kiikareille.
 4. Baseball, MLB Kansas City Royals - Cleveland Indians Vihje: Cleveland Indians -1.5 Kerroin: 2.08 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 03:15 - Royals ja Indians aloittavat ottelusarjansa. Kotijoukkue Royalsin alkukausi on ollut todella synkkä eikä sille loppua näytä tulevan ainakaan tässä ottelusarjassa, 10 peräkkäistä tappiota Royalsilla alla tähän otteluun tultaessa. Royalsin kummulla aloittaa tässä ottelussa Keller joka on ollut joukkueen oikeastaan ainoa valopilkku näin alkukaudesta, Keller on syöttänyt kolmessa ottelussaan hyvin ja ERA on vähän alta 3 pinnassa. Cleveland Indiansin kausi on puolestaan lähtenyt hyvin liikkelle 8-4 rekordilla. Indiansin kummulla aloittaa tässä ottelussa Carrasco jonka avausottelu oli heikko, mutta toinen startti oli jo vanhaa tuttua erinomaista Carrascoa. Carrasco on urallaan ja viime kausina syöttänyt erinomaisesti Royalsia vastaan heidän kotikentällään ja uskon että sama meno jatkuu tässäkin ottelussa. Royals on pelannut sen verran huonosti viime aikoina että eiköhän huomattavasti parempi joukkue Indians tästä voiton nappaa vähintään kahden juoksun erolla.
 5. Baseball, MLB Chicago Cubs - Los Angeles Angels Vihje: Los Angeles Angels Kerroin: 2.60 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 21:20 - Cubs ja Angels aloittavat ottelusarjansa. Kotijoukkue Cubsin syöttäjänä aloittaa Hamels joka on aloittanut tämän kauden suht heikosti, kaksi starttia alla Hamelsilla, avausottelu oli vaikea Rangersia vastaan kun 5 vuoroparissa Hamels antoi 5 juoksua, Brewersiä vastaan Hamels syötti jo paremmin kun antoi 6 vuoroparissa 2 juoksua, Hamelsin ERA kuitenkin päälle 5 lukemissa edelleen. Vierasjoukkue Angelsin kummulla aloittaa Skaggs joka on aloittanut tämän kauden erittäin erinomaisesti, 11 vuoroparia alla ja vain 3 annettua juoksua, Skaggsin ERA on vain vähän päälle 2 lukemissa. Vierasjoukkueen hyväksi on kummulla etua syöttäjissä viime aikaisten otteiden perusteella ja Angels tulee tähän otteluun lepoedulla, Angels on ollut viime aikoina todella kuuma ja voittanutkin 6 ottelua peräkkäin. Cubs pelasi yöllä juuri ottelunsa ja tulee tähän peliin vähällä lepoajalla. Angels on pelannut viime aikoina paremmin ja varmemmin ja kun kummulla on syöttäjissä etua heille niin uskon että sen sekä levoedun turvin Angels voittaa tämän ottelusarjan avausottelun ja kasvattaa voittoputkeaan 7 otteluun. Angels +1.5 on myös hyvä veto pienemmällä kertoimella mutta Angelsiin luotetaan vahvasti tähän otteluun joten voittoa haetaan tuolla kertoimella. Mike Trout sivussa vierailta vielä tässä ottelussa.
 6. Baseball, MLB Arizona Diamonbacks - San Diego Padres Vihje: Arizona Diamonbacks Kerroin: 1.88 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 04:40 - Diamondbacks ja Padres aloittavat ottelusarjansa. Arizona Diamonbacksin kummulla aloittaa Godley jolla on tältä kaudelta yksi huono ja yksi hyvä startti alla, kauden avausottelu oli Godleylle Dodgersia vastaan hankala mutta toisesssa ottelussan Red Soxia vastaan nähtiin hyvää Godleyta kun hän heitti 5 vuoroparia antaen yhden juoksun. San Diego Padresin kummulla aloittaa Avila joka on allerkirjoittaneelle täysin vieras pitcher, Minoreissa on Avila pelannut ja debytoi nyt 'isosssa liigassa' tässä ottelussa. Minoreissa on Avilalla yksi startti alla tältä kaudelta joka sujui hyvin ainakin statsien puitteissa, Minor ja MLB tason ero on kuitenkin suhteellisen valtava eikä millään tavalla verrattavissa keskenään. Diamondbacksilla on ottaeen tultaessa syöttäjissä etua sillä eiköhän kokenut Godley peittoa vieraissa debytoivan nuorukaisen Avilan, Diamonbacksin lyöntipelaaminen on ollut hyvää näin kauden alla ja uskon sen jatkuvan debytoivan syöttäjän kustannuksella. Panostuksessa kuitenkin maltillisuutta tässä kohteessa sillä täysin kääntämätön kortti Padresin syöttäjä Avila allekirjoittaneelle.
 7. Baseball, MLB Chicago Cubs - Pittsburgh Pirates Vihje: Alle 8.5 juoksua Kerroin: 2.14 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 03:05 - Cubs ja Pirates jatkavat ottelusarjaansa, Cubs voitti avausottelun 10-0 luvuin ja Pirates voitti toisen ottelun 2-5 luvuin. Haetaan tähän otteluun underia, Cubsin kummulla aloittaa Quintana jolla on yksi hyvä ja yksi huono ottelu alla tältä kaudelta, Quintana on kuitenkin hyvä pitcheri hyvänä päivänään ja oli viime kaudellakin ihan hyvä vähän yli 4 ERA;lla, Piratesin kummulla aloittaa Musgrove joka on tällä kaudella ollut erinomainen, hän on syöttänyt 9 vuoroparia antamatta yhtään juoksuakaan. Kummulla nähdään syöttäjien hyvä kaksintaistelu ja ottelusta on hyvä odottaa vähäjuoksuista niin kuin on historian valossakin nähty näiden joukkueiden kohdatessa Cubsin kotona, avausottelussa juoksuja nähtiin mutta toinen ottelu oli enemmän suuntaa antava ja uskon että tämä ottelu säilyy underina Quintanan ja Musgroven kaksintaistelussa.
 8. Baseball, MLB Baltimore Orioles - Oakland Athletics Vihje: Oakland Athletics yli 5 juoksua Kerroin: 1.83 Vedonlyöntitoimisto: Betway Alkamisaika: 19:35 - Orioles ja Athletics jatkavat ottelusarjaansa, Orioles voitti avausottelun 12-4 luvuin mutta sen jälkeen on ollut vierasjoukkue ketä on tahtipuikkoa heiluttanut voittamalla kaksi seuraavaa ottelua 2-13 ja 3-10 luvuin. Kotijoukkue Oriolesin syöttäjänä aloittaa Dylan Bundy joka on aloittanut tämän kauden heikosti, kahden ottelun jälkeen Bundyn ERA on päälle 7 lukemissa ja syöttäminen on ollut hankalaa eikä kotona pelaaminen ole tuntunut auttavan asiaa. Parin viime kauden ajan on ollut hyvä pelata heikosti syöttävää Bundya vastaan ja nyt näen hyvän tilaisuuden siihen jälleen kun vastasssa Bundylla on tällä hetkellä erittäin kuuma Oakland Athleticsin lyöntikalusto joka on tämän ottelusarjan aikaisemmissakin otteluissa pommittanut juoksuja oikein urakalla, muutenkin tällä kaudella Athleticsin lyöntipelaaminen on ollut hyvällä mallilla ja uskon että se jatkuu tässäkin ottelussa kun vastassa kummulla on heikosti syöttänyt Bundy.
 9. Jääkiekko, NHL Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets Vihje: Tekee pisteen ottelussa Brayden Point (Varsinainen peliaika) Kerroin: 1.50 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 02:00 - Änärissä poffit alkavat ja Lightning ja Blue Jackets kohtaavat sarjan avausottelussa, haetaan otteluun pistettä kotijoukkueen puolelta Brayden Pointille, joka on ollut koko kauden ajan tärkeä palanen Lightningin kokoonpanossa ja tulee sitä olemaan myös poffeissa. Brayden Point kirjautti 79 ottelussa 41+51 tehot jotka kertovat nuoren kanukin taidoista. Point pelaa niin tasaviisikoin kuin myös erikoistilanteissa ja saa jääaikaa hyvin. Point on yksi tärkeimpiä kotijoukkueen hyökkääjiä kun poffeissa tehoja tarvitaan niin uskon että Pointin nimi tulee tulostaululla näkymään kotijoukkueen maalatessa.
 10. Baseball, MLB Kansas City Royals - Seattle Mariners Vihje: Seattle Mariners yli 5.5 juoksua Kerroin: 1.95 Vedonlyöntitoimisto: Betway Alkamisaika: 03:15 - Royals ja Mariners jatkavat ottelusarjaansa, Mariners on voittanut molemmat ottelut 5-13 ja 3-6 luvuin. Marinersin lyöntikalusto on ollut näin kauden alussa erittäin hyvässä vireessä, onnistujia on löytynyt monia ja ehdottomasti joukkueella tällä hetkellä liigan kuumin lyöntikalusto, tulosta tulee ottelusta toiseen huimalla tahdilla. Kansas City Royalsin syöttäjänä aloittaa Fillmyer joka avaa kautensa tässä ottelussa, helppo avauksesta ei varmastikkaan tule sillä sen verran tulikuuma on Marinersin lyöntikalusto ollut, viime kausi oli Fillmyerin ensimmäisen 'isossa liigassa' kauden päätteeksi Fillmyerin ERA oli päälle 4 lukemissa. Odotan että Marinersin lyöntikalusto saa onnistumisia jälleen ja tulittaa Fillmyerin aikaisessa vaiheessa pois kummulta.
 11. Baseball, MLB San Francisco Giants - San Diego Padres Vihje: San Francisco Giants Kerroin: 1.94 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 22:45 - Giants ja Padres jatkavat ottelusarjaansa, Padres voitti ensimmäisen 5-6, mutta Giants voitti toisen 7-2 luvuin. Giantsin syöttäjänä aloittaa Rodriguez jonka tämä kausi on lähtenyt ihan ok liikkelle, yksi hyvä ja yksi huono startti allaan. Juurikin Padresia vastaan syötti Rodriguez hyvin kauden startissaan, nyt pääsee Rodriguez syöttämään kotonaan pelatessa jossa hän oli viime kaudella erinomainen. Padresin syöttäjänä aloittaa Margevicius jolla on kokemusta MLB tasolla syöttämisestä vain 10 vuoroparin verran, Margevicius on syöttänyt hyvin nuo pelaamansa inningit mutta en luota hirveämmin hänen syöttämiseen vieraissa kun kokemusta on niin vähäisesti 'isoista peleistä'. Kummulla syöttäjissä on Giantsille etua hyvin kotona syöttäneen Rodriguezin aloittaessa. Giantsin lyöntipelaaminen on ollut tässä ottelusarjassa hyvää ja kun otetaan huomioon aikaisin alkava ottelu ja viime ottelusta on vähän aikaa valmistautua tähän koitokseen, on Giantsia tähän paikkaan pelattava, uskon että kotonaan he nappaavat tästä voiton.
 12. Baseball, MLB St.Louis Cardinals - Los Angeles Dodgers Vihje: Yli 8.5 juoksua Kerroin: 1.97 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 02:45 - Cardinals ja Dodgers jatkavat ottelusarjaansa, Cardinals voitti avausottelun 4-3 luvuin. Tässä ottelussa kummulla on kaksi epävarmasti viime aikoina syöttänyttä syöttäjää. Hudsonilla ei ole paljoa kokemusta MLB tasolta eikä hänen syöttämisensä ole kovin hyvältä näyttänyt. Stripling puolestaan oli vaikeuksissa viime kautena vieraissa. Kaksi tulivoimaista lyöntikalustoa vastakkain ja kaksi epävarmasti syöttänyttä syöttäjää kummulla, eiköhän tässä paljon juoksuja nähdä
 13. Baseball, MLB Arizona Diamondbacks - Texas Rangers Vihje: Arizona Diamondbacks Kerroin: 2.41 Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Alkamisaika: 04:40 - Arizona Diamondbacks ja Texas Rangers aloittavat ottelusarjansa. Kotijoukkueen kummulla aloittaa Greinke joka on aloittanut tämän kauden ihan ok ottein, parantamisen varaa kuitenkin on ollut sillä aika paljon on Greinke antanut osumia. Kotikentällä pelatessa kuitenkin Greinke oli viime kaudella erinomainen ja on muutenkin hyvä syöttäjä, eroa Greinken syöttämisessä on kuin yöllä ja päivällä kun pääsee tässä ottelussa tekemään kotidebyyttinsä aloittvana syöttäjänä tällä kaudella. Vierasjoukkueen kummulla aloittaa Minor joka on syöttänyt ihan hyvin otteluissaan, sama kun Greinkellä, hänellä on eroa syöttämisessä kuin yöllä ja päivällä, vieraissa on Minor joutunut kovan pommituksen kohteeksi, ja siitä kertoo viime kaudenkin päälle 5 ERA vieraissa. Molemmat joukkueet aloittaneet kauden 5-5 rekordilla, Diamondbacksilla tässä ottelussa selkeä syöttäjäetu kummulla ja kuin Rangersin lyöntipelaaminen on alkukaudesta kylmentynyt ja hiljentynyt niin uskon Greinken syöttävän kotijoukkueelle tästä avausottelusta voiton ja Diamondbacksin lyöntipelaamisen sen verran pystyvän huonosti vieraissa syöttävää Minoriva vastaan että Diamondbacks vähintään kahden juoksun erolla tämän ottelun voittaa.
 14. Baseball, MLB Cincinnati Reds - Miami Marlins Vihje: Marlins alle 3.5 juoksua Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Betway Alkamisaika: 01:40 - Reds ja Marlins aloittavat ottelusarjansa. Marlinsin lyöntikalusto ei ole kovinkaan kummoinen eikä tulivoimaa sieltä ole näkynyt viime otteluissa.Redsin syöttäjänä aloittaa Castillo joka on aloittanut tämän kauden erinomaisesti, viime kaudella myös Castillon otteet kotikentällään olivat hyviä. Marlinsin lyöntipelaaminen on tällä hetkellä hyvin vaikeaa ja surkean oloista ja kun kummulla on tulikuuma Castillo vastassa niin en usko että Marlins juoksuja tulee tehtailemaan tässä ottelussa, Castillo ollut Redsin ainoa valopilkku kun Redsillä on kunnon tappioputki päällä, taas on kuitenkin mahdollisuus kotijoukkueen voittaa kun Castillo aloittaa syöttäjänä.
 15. Baseball, MLB Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants Vihje: Giants alle 2.5 juoksua Kerroin: 2.05 Vedonlyöntitoimisto: Betway Alkamisaika: 05:10 - Dodgers ja Giants jatkavat ottelusarjaansa, molemmat joukkueet ovat voittaneet yhden ottelun. Giantsin lyöntikalusto ei ole kovinkaan kummoinen eikä tulivoimaa sieltä ole näkynyt viime otteluissa. Dodgersin syöttäjänä aloittaa Stripling joka aloitti tämän kauden erinomaisesti, viime kaudella myös Striplingin otteet kotikentällään olivat hyviä. Giantsin lyöntipelaaminen on tällä hetkellä hyvin vaikeaa ja surkean oloista ja kun kummulla on tulikuuma Stripling vastassa niin en usko että Giants juoksuja tulee tehtailemaan tässä ottelussa.
×
×
 • Create New...