Jump to content

Vetomestari

Ylläpitäjä
 • Viestejä

  1 369
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  32
 • Pistettä

  73 [ Lahjoita ]

Maine

404

3 Seuraajaa

Tietoa

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NFL, ylikertoimien haku kausivedoissa

Vierailijat

28 597 Profiilivierailua
 1. Tuo chatti tosiaan pitäisi näkyä kyllä kaikille. Tuo lataus bugi tuli minullekkin kun kirjauduin ulos. Koitan selvitellä sitä 😕 Aktiivin määritelmä on nyt se että pystyy keskustelemaan asiallisesti 😅
 2. Kai tuolle voisi antaa toisen mahdollisuuden. Jos ei muuten niin vaikka antamalla siihen vain aktiiveille oikeuden tms. Ei tarvtse sitä moderointia niin stressata.
 3. Sivustoa pääsee nyt testaamaan kaikki 👍 Testaajien vihjauskilpailu kestää kaksi viikkoa. https://pivekunkku.com/
 4. Ei tietenkään. Kahdesta erilaisesta sivustosta kyse. VP jatkaa niinkuin ennenkin 👍 Pivekunkku vain mahdollistaa hieman erilaisia asioita.
 5. Huomenna alkaa testaajille kolme eri vihjauskisaa missä voittajat kuittaa pelirahaa Coolbetille 👑 Saadan kokeiltua että miten järjestelmä toimii käytännössä.
 6. Hei, Olemme julkaisemassa uutta vihjaussivustoa www.pivekunkku.com ja haluaisimme muutamia käyttäjiä testaamaan ennen virallista julkaisua. Pidetään testaajille oma suljettu vihjauskisa siellä pienillä palkinnoilla. Kaikki risut ja ruusut otetaan vastaan 👍 Lähetä yksityisviestiä, niin laitan tiedot millä pääset rekisteröitymään.
 7. Salibandyliiga 18:30 SPV - Classics Valinta: SPV 6.80 @ Veikkaus Veikkauksella edelleen markkinatoppi. Itse sain 7.50 kiinni. Harvoin saa kärkikamppailuun näinkin kovaa kerrointa kotipeliin. Minun vihjeitä pystyy seurailemaan täällä, en pahemmin perustele vihjeitä mutta voitollisia markkinatoppeja etsitään --> https://www.instagram.com/pivekunkku
 8. Indianapolis Colts to win AFC South - 6.00 @ Bet365 - 150€ Tässä kohteessa peesaan Ylikerroin.com käyttäjää nimeltä JMT. Andrew Luckin lähtö laskenut markkinaa minunkin mielestä liikaa. "Kaudella 2017 kun Cots viimeksi pelasi Brissetin kanssa, se päätyi lukemiin 4-12. Tuosta täytyy kuitenkin paljon laittaa valmennuksen piikkiin, sillä Colts johti tuon kauden aikana 9 peliä lähdettäessä viimeiselle neljännekselle. Rosteri on tuosta vahvistunut parilla all pro-tason pelaajalla, kovalla valmentajalla sekä nyt Brissetillä on täysi harjoittelukausi takana ykkösenä kun Luck oli harjoittelukauden loukkaantunut. 2017 saapui seuraan vasta pari viikkoa ennen kauden alkua. Pienenä miinuksena erinomaista työtä tehneen ol-valmentajan lähtö. Pelasin myös uudestaan Coltsin divarivoittoa 23% arviolla. Sitä löytyy kuitenkin jo tägeistä Luck-kertoimella, niin ei lapata lisää paskaa seurantahousuihin. " Lähde - Ylikerroin.com
 9. Nuo trollfacet on nyt otettu pois. Niiden käyttötarkoitus oli muutenkin melko turhaa.
 10. Kävijäkeskiarvo on pysynyt aivan samana. Vielä ei osaa sanoa pitkän aikavälin vaikutusta.
 11. Skrill- tai Neteller-tilit pääsääntöisesti, mutta pankkitilille ollaan maksettu jossei muu mitenkään onnistu.
 12. Tuolta Vetochat välilehdestä löytää kutsulinkin https://www.vihjeparatiisi.net/vetochat/
 13. Ja mielestäni porukka on muutenkin jakaantunut vetochattiin ja foorumiin. Nyt kummatkin ryhmät saavat oman alustansa missä temmeltää.
 14. Bannion hyvin kiteytti tämän äänestyksenkin ongelman. Tottakai chatin käyttäjät haluavat chatin takaisin, mutta tuskin mitään muutosta olisivat valmiita tekemään. Haluan antaa VihjeParatiisin vihjaajille rauhan vihjata ja selkeyttää VihjeParatiisin linjaa nimenomaan vihjausfoorumina. Discordissa sitten Vetochat eri kanavissa Tämä on mielestäni loogisin ratkaisu. Jokatapauksessa kaikki aktiiviset chattaajat on sinne jo löytäneet, ja varmasti pian tottuvat alustaan ja sen monikäyttöisyyteen.
 15. Jatkan Discordilla. Olen itse ollut tyytyväinen että siellä on keskustelun saanut eri kanaviin, vedonlyönti ja paskanjauhanta erikseen 👍 Pysyy kärryillä pienemmälläkin moderointitiimillä. Vanha vetochat myös rasitti sivustoa raskaudellaan yllättävän paljon, eli nyt ei auta kun tottua uuteen alustaan 😶
×
×
 • Create New...