Jump to content

Vetomestari

Ylläpitäjä
 • Viestejä

  1 347
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  27
 • Pistettä

  69 [ Lahjoita ]

Maine

365

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 11.01.1990

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NFL, ylikertoimien haku kausivedoissa

Vierailijat

27 423 Profiilivierailua
 1. Ei nyt aloiteta mitään suurta draamaa tästä. Hyvin chattiporukka on löytänyt Discordiin, ne ketkä haluavat 👍
 2. Pitää katsoa tilannetta uudelleen kun tilanne vähän rauhoittuu, mutta tuolla Discordin puolella kaiken hallinta on paljon helpompaa, moderoinnista lähtien. Pystyy jakamaan vedonlyöntikeskustelun ja vapaankeskustelun hyvin. Pahoittelut siitä että tämä vaikuttaa myös fiksumpaan sakkiin.
 3. Eikä varmasti monella ole vapaaehtoisesti laittaa montaa tuntia päivästä chatin moderointiin. Ja kun sille tuplatiliongelmallekkin on vaikea mitään tehdä jos kiusankappale haluaa tosissaan pilata chattiä. Se olisikin hienoa kun ihmiset käyttäytyisivät fiksusti, niinkuin aikuiset yleensä, mutta se on ollut mahdoton pyyntö vetochatissä. Silloinhan tuota moderointia ei juurikaan tarvitsisi.
 4. Ketä täältä ehdottaisit moderaattoriksi? Ei ole helppo tehtävä löytää henkilöä joka on aktiivinen vetochatissa, kellä on tasapainoset välit käyttäjien kanssa ja joka käyttäytyy muutenkin fiksusti, mutta uskaltaa kumminkin puuttua ongelmakohtiin. Ja näitä tarvisi mielellään vielä muutaman.
 5. Minulla on kyllä mahdollisuus tehdä suljettu chatti tänne (näkyisi vaan tietyille henkilöille), mutta sinne pitäisi valkata porukka sitten tarkasti. Ilmapiirin täytyy pysyisi puhtaana.
 6. Ollaan tultu siihen päätökseen että Vetochat on nyt kuopattu. Sille annettiin pitkään mahdollisuus. Se ei ole hetkeen palvellut sivustoa positiivisesti, ainostaan negatiivisesti. Vetochat on myös kuormittanut ylläpitoa. Keskustelualustamme on jatkossa meidän Discord-serveri johon pääset TÄSTÄ . Voin tehdä siellä halutessanne suljettuja huoneita tietyille ihmisryhmille ja porukoille, koska en halua että tietty erikoisemman "huumorintajun" omaava porukka sotkee nuo julkiset tekstikanavat jutuillansa. Jos haluat luoda keskusteluhuoneen, niin ota minuun yhteyttä Discordin puolella. Jatkossa VihjeParatiisi keskittyy siis vihjaajiin ja foorumin puolella oleviin aktiiveihin. Tästä syystä tuplaamme vihjauskilpailun palkintopotin seuraavassa kuussa 👍
 7. Vetomestari

  VP-Uutiset

  Tuota Discordia saa kyllä käyttää --> https://discord.gg/Hc89eP
 8. Vetomestari

  VP-Uutiset

  Siellä on jo pitkään keskustelu ollut aika ala-arvoista. Ei ole palvellut sivustoa kovin hyvin. Katsotaan nyt miten tän tauon jälkeen sitten lähtee ja mitä keksisin että tietyllä porukalla tulisi vähän järkeä päähän.
 9. Vetomestari

  VP-Uutiset

  Ja tässäkään ketjussa ei tarvitse trollausta jatkaa 👍
 10. 22:00 jälkeen pävitellään foorumisoftaa, joten käyttökatkosia ilmenee. Jos kaikki menee putkeen niin pitäisi olla 30minuutissa ohi.
 11. HUOLTOKATKO LAUANTAINA 2.2.2019 Palvelussa on säännöllinen huoltokatko perjantain ja lauantain välisenä yönä 2.2.2019 kello 00.00-07.00 välisenä aikana. Katkon aikana palvelu voi olla pois käytöstä arviolta noin puolen tunnin ajan.
 12. En halua vaatia tätä asiaa, koska vihjaajat käyttävät muutenkin vapaa-ehtoisesti omaa aikaansa vihjeiden kirjoittamiseen. Toki tämä on suositeltavaa
 13. Varsinkin tällä viikolla on ollut erittäin ala-arvoista toimivuutta VP:n servereillä. Asiasta on laitettu tietoa palvelintarjoajalle, ja vaatimus että serverit joko korjataan tai vaihdetaan parempaan.
 14. Game of the Year Awards Game of the Year - God of War - 120€ @ 4.0 Unibet
 15. Tämän jälkeen on kaikki vedot kirjanpidossa. Pyrin jatkossa päivittämään heti kun lyön vedot. NBA -18 Kuka vaan muu voittaa kuin GSW @ 2.25 Bet365 - 600€ Seurantaa päivittelen tänne: https://drive.google.com/file/d/14-k_hnuAQ8T2TZxrpoLXSu2iQaGtAvHH/view?usp=sharing
×
×
 • Create New...