Jump to content

BloKki

Jäsen
 • Viestejä

  583
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  19
 • Pistettä

  49 [ Lahjoita ]

Maine

444

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Jääkiekko, Jalkapallo

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tää vois olla 👍 ...kiekkokausi lähenee niin ois kyl mukava jauhaa chätissä vanhaan malliin.
 2. JÄÄKIEKON MM, SUOMI - SAKSA , 13:15 PELIVALINTA: KAAPO KAKKO TEKEE MAALIN @ 2.25 UNIBET Vaikea ottelu Suomelle luvassa sillä kaksi edellistä vastustaajaa ovat olleet todella surkeita ja nyt kuitenkin vastus kovenee selvästi, pelihaluja pitäisi löytyä kun ollaan menossa kohti puolivälieriä. Britti ja Ranska pelit olivat varmasti henkisesti raskaita ja mnotivaatio oli ajoittain kateissa. Saksa pisti sunnuntaina Usan ahtaalle sunnuntaina ja varmasti pystyy haastamaan myös Suomen joukkueen joten heti alusta täytyy olla hereillä mikäli tästä ottelusta halutaan saada täysi pistepotti. Saksalta löytyy taitavia yksilöitä kuten NHL supertähi Leon Draistl, Dominik Kahun ja kokenut Patrick Hager. Maaleilla tuskin hirveästi tässä tullaan mässäilemään, ja uskonkin että Kaapo Kakko nousee tänään jälleen kerran sankariksi ja Suomi nappaa nihkeän (2-0, 2-1, 3-1) voiton tästä ottelusta. Toivottavasti olen väärässä ja muutkin peleaajat nousisivat näissä "kovissa" peleissä esille sillä puolivälierissä kaivataan muidenkin maaleja kuin Kakon.
 3. BloKki

  17.5

  Jääkiekko tsekki - italia pelivalinta: Jakub voracek yli 1 maali @ 3.55 Veikkaus 21:15 Veijolta loton kylkeen tuli napattua Jakub Voracekin paria maalia. Vastassa Tsekeillä todella surkea Italia joka ei ole tässä turnauksessa vielä maaliakaan pystynyt tekemää, maaliero surkuhupaisa 0:30 Tsekin nimimiehet varmasti latovat taululle tylyt lukemat ja Voracekki on luultavasti yksi näistä naulaajista, mutta toivon mukaan tekisi jopa pari tässä läpihuuto pelissä. Tässä turnauksessa Voracek on siis iskenyt tehot 2+6 ja eilen hän pääsi tekemään tämän turnauksen avausmaalinsa vaikeassa Latvia ottelussa joka päättyi lopulta 6-2 Tsekkien voittoon .....joten tänään sama uusiksi
 4. BloKki

  17.5

  JÄÄKIEKO MM SUOMI - ISO-BRITANNIA PELIVALINTA: KAAPO KAKKO TEKEE VÄHINTÄÄ 2 MAALIA @ 2.65 UNIBET 21:15 Suomella vastassa tänään heikko Isobritannia joten maaleja odotetaan kyllä nähtävän todella paljon. Kaapo Kakko on näissä kisoissa näyttänyt, että todella kova tekijä tulevaisuudessa NHL:ssä. Suomi saa tässä ottelussa harjoitella rauhassa maalintekoa sekä kuvioita ja lopputulos voi olla varsin ruma Brittien kannalta. Mielestäni Taikuri Kakon vähintään kaksi maalia tänään on varsin todennäköinen skenaario ja samalla hän parantelisi asemiaan turnauksen maalipörssin kärjessä vaikka tuskin tämä nyt hänellä on millään tavalla päätavoite. Suomen pelihän perustuu ennenkaikkea joukkuepelaamiseen, mutta vääjäämättä maalinteko on ollut suurimmaksi osaksi tämän nuorukaisen harteilla näissä kisoissa joten on helppo lähteä kokeilemaan Kakon paria maali tähän matsiin.
 5. BloKki

  16.5

  JÄÄKIEKON MM SUOMI - TANSKA 21:15 TONI RAJALA TEKEE MAALIN @ 3.10 UNIBET Suomella ollut tässä muutama välipäivä mutta toivon mukaan vire on säilynyt. Suomi lähtee ekaa kertaa selvänä suosikkina otteluun, mutta Tanska voi kyllä tehdä ottelusta myös vaikean Suomelle mikäli se vain onnistuu käyttämään paikkansa tehokkaasti hyväkseen sillä joukkueesta löytyy taitavia yksilöitä kuten @Kemmu tuossa ylempänä jo mainitsi. Toki jos Suomi saa vain samanlaisen lennon päälle kuin aikaisemmissa otteluissa pitäisi tämä ottelu kyllä voittaa ihan suvereenisti, ja toivon mukaan maaleilla päästään mässäilemään. Lähdenkin kokeilemaan josko ykköskentän laituri Rajala avaisi tässä turnauskessa maalitilinsä sillä Rajala on myös varsin hanakka laukoja. Toni Rajala on pelannut hyvin ja paikkoja olisi ollut aikaisemmissa peleissä pistää musta reppuun, Rajalan tehot näissä MM-kisoissa ovat 0+3. EHC Bielissä Sveitsin liigassa Rajala nakutti tällä kaudella runkosarjassa tehot 27+21 ollen liigan neljänneksi paras pistemies ja toiseksi paras maalintekijä Gregory Hoffmannin jälkeen.
 6. BloKki

  13.5

  JÄÄKIEKON MM USA - SUOMI 17:15 SUOMI ML @ 2.65 Nordicbet Kyllä voi tällä hetkellä olla ylpeä koko Suomen joukkueesta, se on osoittanut että ilman NHL miehijäkin voidaan taistella voitosta näitä tähtisikermiä vastaan. Suomi paransi peliään voitokkaan Kanada pelin jälkeen hurmoksessa ollutta kisäisäntä Slovakiaa vastaan ja nappasi erittäin arvokkaan päänahkan ja mikäli tänään USA kaatuu niin lohkovoitto on enemmän kuin lähellä. En edes muista milloin Suomen peli-ilme on ollut näin energistä arvokisatasolla joten USA joutuu kyllä tänään todella kovaan testiin. USA kärsi kisojen avauksessa perjantaina 4-1 tappion Slovakialle, eilen se kuitenkin kukisti 7-1 numeroin Ranskan. Suomi siis omaa lepoedun tähän otteluun eikä USA ole hitsautunut niin hyvin yhteen kuin Suomen joukkue joten leijonilla on kyllä mielestäni hyvät mahdollisuudet napata tästä ottelusta voitto. Toki USA omaa materiaaliedun sillä joukkueessa pelaa semmoisia tähtiä kuin Patrick Kane, Alex DeBrincat, Johny Gaurdeau, Jack Eichel mutta tästäkin huolimatta uskon vahvasti siihen, että nälkäinen leijonalauma voi tämän ottelun kääntää edukseen. Kunhan Suomi voittaa ottelun, niin tämä kohde menee oikein.
 7. BloKki

  12.5

  Jääkiekon Mm Latvia - Sveitsi Kevin Fiala tekee maalin @ 2.45 unibet 21:15 Eilen Sveitsi kylvetti Italiaa peräti 9-0, luistin liikkui ja yhteispeli toimi joten hyvillä mielin voi käkikellomaa lähteä Latvian kimppuun. Latvia kaatoi puolestaan Itävallan numeroin 5-2. Fiala Hischier parivaljakko oli eilen aivan pitelemätön, Fiala teki tehot 3+1 ja Hischier tehot 1+2. Sveitsi on toki selkeä ennakkosuosikki illan ottelussa ja aivan varmasti sen ykköskenttä on suuressa roolissa joten Fialan maali kyllä maistuu tähän peliin.
 8. BloKki

  11.5

  Jääkiekon MM Slovakia - Suomi Oliwer Kaski o0.5 pistettä @ 2.10 Coolbet 21:15 Kaksi hurmostilassa olevaa joukkuetta kohtaavat tämän päivän ehdottomasti mielenkiintoisimmassa ottelussa. Eilen hieman pimennossa ollut Kaski varmasti on tänään näkyvämmin esillä ja toivon mukaan Suomi ja Kaski saavat tässä ottelussa enemmän YV aikaa kuin eilisessä voitokkaasti päättyneessä Kanada ottelussa. Viime viikonlopun eht:lla Kaski onnistui ylivoimalla venäjää vastaan yllättämään maalia vartioineen Georgiyevin. Pelicansin paidassa Kaski teki tällä kaudella tehot 21+34 ja voitti puolustajien pistepörssin ylivoimaisesti. Ensi kaudeksi 23vuotias puolustaja siirtyy odotetusti taalaliigaan Detroitin organisaatioon. Mielestäni Kaski on yksi potentiaalisimmista pistemiehistä tässä ottelussa. Illan ottelusta ei Suomelle ole tulossa helppo puhde sillä Slovakia kukisti eilen kotiyleisönsä edessä yhdysvallat numeroin 4-1 ja osoitti vahvuutensa. Slovakialla on jalkeilla vahvajoukkue, mukana taitavia yksilöitä ja nimeikkäimmät tähdet ovat ehdottomasti Andrej Sekera, Richard Panik, Tomas Tatar ja Marko Dano.
 9. 11.5.2019 Kpv - fc lahti / fc lahti yli 1.5 maalia @3.40 unibet
 10. BloKki

  11.5

  JALKAPALLO, VEIKKAUSLIIGA KPV - FC LAHTI PELIVALINTA: FC LAHTI YLI 1.5 MAALIA @ 3.40 UNIBET 15:00 Kpv:n kausi on ollut heikko ja se on hävinnyt kuudesta viime ottelusta peräti viisi ja kerran pelannut tasan. Se on tällä kaudella pystynyt tekemään vain kolme maalia ja peräti kolmetoista kertaa on soinnut omissa joten maaliero -10 kertoo jotain sarjanousijan iskukyvystä. FC Lahti puolestaan on pelannut ihan kelpo alkukauden, yksi voitto, neljä tasuria ja vain yksi tappio vieraissa. FC Lahden maaliero on alkukaudella seitsemän tehtyä ja seitsemän päästettyä maalia. Kpv:n suurimmat ongelmat ovat puolustuksessa, sen myös kertoo alkukauden päästettyjen maalien keskiarvo (2.16 maalia per matsi), joten pidän mahdollisena että FC Lahti onnistuu tässä ottelussa pari maalia viimeistelemään surkean alkukauden pelanneen KPV:n verkkoon.
 11. https://www.leijonaporssi.fi Teen kimpan, jos haluat osallistua niin kirjoita mukana niin pistän yv:llä osallistumistiedot. osallistusjat: 1.BloKki
 12. BloKki

  10.5

  JÄÄKIEKON MM TSEKKI - RUOTSI PELIVALINTA: YV MAALIT YLI 1.5 @ 1.85 COOLBET 21:15 Molemmilla joukkueilla löytyy roosteristaan maalintekovoimaa, Ruotsilla perätin 19 Nhl statuksen pelaaja ja Tsekeillä 11. Viime vklp Eht:lla Tsekki voitti Ruotsin 3-0, mutta tuossa ottelussa länsinaapurimme ei pistänyt parastaan ja tuohon tulokseen ei kannata sen enempää kiinnittää huomiota. Ruotsi on omissa papereissa ennakkosuosikki tähän otteluun, mutta vedonlyöntiyhtiöt ovat nostaneet Ruotsin liian suureksi ennakkosuosikiksi joten suoraa voittoa ei kiinnosta lähteä kokeilemaan sillä joukkueiden välinen tasoero ei ole niin suuri kuin kertoimet antavat ymmärtää. Molemmat joukkueet pääsevät varmasti kokeilemaan ylivoimaansa useaan kertaan tässä ottelussa, taitoa löytyy molemmista leireistä joten pidän täysin mahdollisena sitä, että tässä ottelussa nähdään vähintään kaksi ylivoimamaalia.
 13. BloKki

  10.5

  Jääkiekon MM Suomi - Kanada Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (varsinainen peliaika) @ 2.04 Unibet 17:15 Kuten @Futisvetäjä tuolla ylempänä mainitsi niin nimellisesti Suomi on selkeä altavastaaja kun verrataan joukkueita paperilla. Näen kuitenkin Suomen etuna pitkän leirityksen ja joukkuepelin pitäisi toimia paremmin kuin Kanadalla ja mielestäni se omaa jopa yllätysmahdollisuuden juuri tässä ottelussa. Mielestäni on Suomen onni, että Kanada tulee nyt vastaan eikä vasta lohkon päätösotteluissa jolloin se olisi varmasti saanut jo oman joukkuepelinsä toimimaan paremmin. Tässä kohtaa kannattaa lähteä hakemaan molempien joukkueiden kahta osumaa.
 14. BloKki

  4.5

  Liiga, finaali, Game7 Kärpät - Hpk 17:00 pelivalinta: Kärpät @ 1.94 Coolbet Tänään ratkeaa mestaruus ja Kärppien kelkkaan hypätään. Kotietu, halli täynnä ja kauden viimeinen ja tärkein peli edessä. -Kotonaan Kärpät on aina vahva ja kun viimeisimpiä kotipelejä katsotaan niin Kärpät on voittanut 20 viime kotimatsistaan peräti 17 ja vain kolmesti on tarvittu jatkoja. Tasainen sarja tämä on ollut, ja Hpk on mielestäni ollut finaaleissa aktiivisempi osapuoli. Kärppien puolustus ja maalivahtipeli on kuitenkin parempaa mitä kerholla ja viimeistelyssä myös Kärpät on onnistunut paremmin... Kunhan Kärpät voittaa varsinaisella peliajalla niin tämä kohde menee oikein.
×
×
 • Create New...