Jump to content

BloKki

Jäsen
 • Viestejä

  702
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  28
 • Pistettä

  36 [ Lahjoita ]

Maine

611

3 Seuraajaa

Tietoa

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Jääkiekko, Jalkapallo

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BloKki

  20.11

  Jääkiekko NHL NY Rangers - Washington Capitals Pelivalinta: Ylivoimamaalit yli 1.5 @ 2.15 Nordicbet SIS JATKOT 3:00 Rangers on kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa ja sen verkkoon on tehty kahdessa viime pelissä kuusi ylivoimamaalia eikä urakka helpotu yhtään kun vieraaksi tulee NHL kärki Washington Capitals jonka on sarjan viidenneksi paras yv joukkue. Olettaisin, että Washigton vaikka yksin painaa tässä ottelussa pari yv häkkiä, mainittakoon myös että Rangers on myöskin sarjan neljänneksi heikoin av joukkue. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat lokakuun loppupuolella jolloin Washigton oli 5-2 parempi, tuossa ottelussa Washigton teki kaksi yv maalia ja Rangers yhden.
 2. BloKki

  21.11

  Jääkiekko NHL New York Islanders - Pittsburgh Penguins Pelivalinta: New York Islanders 2.45 Nordicbet 02:00 Home&Home seriesin avaus ottelun ti-ke yönä vei Islanders jatkoajalla numeroin 4-5. Pens johti ottelua jo 2-0 mutta jonka jälkeen Isles rypisteli tasoihin, mutta Pens pääsi kuitenkin vielä kertaalleen kahden maalin johtoon, mutta kolmannen erän lopussa tapahtui Pensselimäinen sulaminen ja Isles kiri vajaassa kolmessa minuutissa tasoihin. Näin edessä oli jatkoaika jonka sankariksi nousi vieraiden Brock Nelsson. Penssin tehokkuutta syö Crosbyn, Letangin, Hörnqvistin poissaolot kun taas Islanders painaa todella hyvässä vireessä ilman suurempia loukkaantumishuolia Varsin outo kerroinasettelu kun huomioidaan Penssin avainpelaajien poissaolot sekä Islandersin kotietu, Islanders on mielestäni tähän otteluun selvä suosikki!
 3. BloKki

  20.11

  Jääkiekko LIIGA SAIPA - Pelicans Pelivalinta: Pelicans ML @ 2.10 Veikkaus 18:30 Aikalailla samankaltaisesti ovat viime pelit näillä kahdella joukkueella menneet, mutta Saipa on päästänyt omiin viidessä viime pelissä peräti 25 maalia (17-25). Pelsut pelanneet vähämaalisia otteluita se on viidessä viime pelissä tehnyt yhdeksän maalia ja päästänyt kolmetoista omiin. Pelsut tällä hetkellä mielestäni kurinalaisempi porukka ja mikäli se jatkaa hyvää puolustuspelaamista niin se on tänään vahvoilla Saipaa vastaan jonka viime pelit ovat olleet melkoista revittelyä. Huomionarvoista on myös se, että kahdeksassa vieraspelissä Pelsujen verkkoon on tehty ainoastaan 2.25 maalin keskiarvolla kun taas puolestaan se on itse tehnyt 2.75 maalia per vierasottelu, täten se on myös liigassa vähiten vieraissa maaleja omiin päästänyt joukkue ja sarjan kuudenneksi paras vierasjoukkue.
 4. BloKki

  20.11

  Jääkiekko Liiga Ilves - Jyp Pelivalinta: Alle 5.5 maalia @ 1.99 Pinnacle 18:30 Ilves ennakkosuosikki, mutta Jyp pystyy omalla pelityylillään syömään tuota Ilveksen tehokkuuta jolloin Ilves ei ole parhaimillaan ja laskee oletettavasti kotijoukkueen maaliodottamaa. Jypin puolustuspelaaminen on ollut viime otteluissa siis varsin hyvää, viidessä viime ottelussa sen verkkoon on tehty ainoastaan kuusi maalia. Povaan tasaista kamppailua, molemmat joukkueet ovat liigan kuntopuntarin kärjessä, Jyp ykkönen (27-6 15p) ja Ilves kakkonen (20-5 15p).
 5. BloKki

  20.11

  JÄÄKIEKKO AHL HARTFORD WOLF PACK - SYRACUSE CRUNCH PELIVALINTA: HARTFORD WOLF PACK @ 1.92 Coolbet 18:00 Hartford on itäisen konferenssin toiseksi paras kotijoukkue, maaleja se on pystynyt tekemään kotonaan keskimäärin 3.1 per kotiottelu ja puolestaan päästänyt omiin 1.9 per kotimatsi Syrcause Crunch puolestaan on itäisen konferenssin vasta 12 paras vierasjoukkue, vieraspeleissä se on tehnyt 2.5 maalin keskiarvolla ja päästänyt omiin kolmen maalin keskiarvolla. Hartford on ahl kärjessä 27 pisteellä maaliero 48-39, Syrcause Crunch on viidentenätoista 18 pisteellä maaliero 51-54 Puolustuspelaaminen on kotijoukkueella ollut tällä kaudella parempaa ja osittain tämän selittää hyvä veskaripeli sillä Hartfordin ykkösmolarina on pelannut tällä kaudella Igor Shestyorkin joka pelasi viime kaudella vielä KHL pietarin SKA:ssa torjunta% 94.39. Shestyorkin luultavasti myös aloittaa tänään maalissa sillä kahdessa viime pelissä Hartfordin maalilla on torjunut slovakialainen Adma Huska. Hartford lähtee peleille sillä onhan se voittanut 90% : sti tämän kauden kotiottelut ja päästänyt näissä omiin alle kahden maalin keskiarvolla. (Ainoastaan Veikkaus ja Coolbet on avannut kertoimet tähän kohteeseen joten kannattaa odotella vielä, että muuallakin availlaan sillä luultavasti saa päivän aikana paremmallakin kertoimella kotijoukkuetta peleille.)
 6. BloKki

  20.11

  JÄÄKIEKKO LIIGA TPS - SPORT PELIVALINTA: TPS @ 2.23 PINNACLE 18:30 Tosiaan Tps:ltä puuttuu se kotivoitto tältä kaudelta, mutta tänään turkulaiset sen toivottavasti ottavat kun vastaan asettuu vieläkin heikommin menestynyt Sport. TPS sarjan neljästoista 17pinnaa, maaliero 46-71 Sport viidestoista 14pinnaa, maaliero 43-72 Materiaalilisesti TPS on ainakin paperilla parempi joukkue, mutta en tiedä sitten miten käytännössä sillä niin rankasti joukkue on alisuorittanut alkukauden. Pinnacle tarjoaa kuitenkin kotivoitolle maukasta kerrointa joten ehdottomasti poimin peleille.
 7. BloKki

  19.11

  JÄÄKIEKKO CHL ZUG - TAPPARA PELIVALINTA: TAPPARA @ 2.71 PINNACLE 20:45 Boksista on pysyttävä poissa! Viime viikolla siis pelattiin tasan 3-3 hakametsässä ja sen jälkeen Tappara on hävinnyt kaksi liigapeliä mutta varmasti osittain ollaan säästelty paukkuja tähän iltaan niin en sen kummemmin lähtisi huolestumaan noista viikonlopun tappioista. Ennakkotietojen mukaan viime pelissä loukkaantunut Tyler Morley on myös täydessä pelikunnossa vaikka ei pelannutkaan viikonlopun liigapeleissä Ilvestä ja Jyppiä vastaan. Zug siis nousee suosikiksi kotiedun vuoksi tähän otteluun ja se on pelannut tampereen reissun jälkeen myös kaksi sarjapeliä häviten Davosille 4-5 ja voittaen Bielin 1-2-. Zug on varsinkin ylivoimalla erittäin vaarallinen joukkue, mutta alivoimalla myös varsin haavoittuvainen. Viime pelissähän Tapparan kaikki osumat tulivatkin juuri ylivoimalla ja varmasti erikoistilannepelaaminen on tämänkin ottelun lopputuloksen kannalta ratkaiseva tekijä. Tappara YV CHL:ssä (8/31, 25.81%). Alivoima 20/25, 80% Zug YV CHL:ssä 9/27, 33.3%) Alivoima 20/27 74.1% Molemmille joukkueille tämä on neljäs ottelu viikon sisään, mutta pienen edun Zug kotijoukkueena tästä tietysti saa Tapparaan nähden. Luotan Tapparaan, toivottavasti tuomarit eivät vedä kotiin päin
 8. BloKki

  19.11

  JÄÄKIEKKO KHL AMUR - MAGNITOGORSK PELIVALINTA: MAGNITOGORSK @ 2.11 Pinnacle 11:00 Amur kaatoi sunnuntaina ansaitusti Jokerit peräti 4-1, mutta Narrien esitys tuossa ottelussa oli varsin väsyneen oloinen ja pelin taso oli muutenkin varsin heikko. Zohornan veljekset olivat myöäs hyvällä pelipäällä ja varmasti aiheuttavat ajoittain päänvaivaa tänään myös Magnitogorskin puolustukselle. Magnitogorskilla alla 3-1 tappio Kunlunia vastaan sunnuntailta ja näin katkesi myös Magnin viiden ottelun voittoputki, jos jotain hyvää tuosta sunnnuntain ottelusta täytyy hakea niin huomionarvoista on se että Magni kuitenkin laukoi ottelussa 39 kertaa maalia kohden. Tämäkin ottelu on varmasti nysväys alusta loppuun, mutta Magni kuitenkin on kokonaisuudessaan laadukkaampi joukkue ja mitä ilmeisemmin tulee ottelua hallitsemaan ja täten myös saamaan enemmän maalipaikkoja joten vieraat lähtevät peleille tähän kamppailuun. VÄÄRIN, LÖRMUR VIREELLÄ VEI JUU....
 9. BloKki

  18.11

  Jääkiekko KHL Neftehimik Nizhnekamsk - Dynamo Moskova Pelivalinta: Moskova ML @ 1.86 Pinnacle 18:00 Neften Kymmnen ottelun voittoputki kääntyi tappioputkeksi ja vastus ei ainakaan tänään ole helpoimasta päästä kun vastaan luistelee viikon sisään toistamiseen Dynamo Moskova jolta Nefte kävi viime tiistaina hakemassa pisteet numeroin 3-6. Moskovalaiset ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan kotona, torstaina kaatui Barys 3-2 JA, lauantaina puolestaan Sibir joutui taipumaan numeroin 4-2. Viime viikon tappio varmasti kismittää Dynamoa ja tänään se varmasti janoaa revanssia. Joukkueet kulkemassa eri suntiin kahden viime pelin perusteella, Dynamo näistä kahdesta joukkueesta on varmempi suorittaja ja maalivahtipeli on vieralijoilla ollut selvästi parempaa koko kauden ajan. Tuloksien perusteella oletan, että Nefte on ajautumassa samanlaiseen tappioputkeen kuin alkukaudesta, viime ottelussa Spartakia vastaan se oli suurissa ongelmissa ja hävisi ottelun 1-4. Kunhan Dynamo Moskova voittaa ottelun niin tämä kohde menee oikein. OIKEIN
 10. BloKki

  19.11

  Jalkapallo EM-karsinnat Wales - Unkari Pelivalinta: Wales @ 1.72 Pinnacle 21:45 Wales voitolla kisoihin! Wales on lohkossa kolmantena 11 pisteellä ja Unkari kakkosena 12 pisteellä, eli Walesille kelpaa ainoastaan voitto tästä ottelusta. Unkarille ei riitä välttämättä tasapelikään sillä Slovakia on lohkossa neljäntenä 10 pisteellä ja se kohtaa huomenna samaan aikaan Azerbaizanin ja luultavasti voittaa myös tuon ottelun myös joten käytännössä tässä pelissä ainoastaan voitto kelpaa molemmille joukkueille. Wales on ansaitusti suuri ennakkosuosikki sillä näissä karsinnoissa se ei ole hävinnyt vielä peliäkään kotona, Unkari on puolestaan on saanut vieraista kasaan ainoastaan kolme pistettä näissä karsinnoissa.
 11. BloKki

  18.11

  Jääkiekko NHL Arizona Coyotes - Los Angeles Kings Pelivalinta: LA KIngs @ 3.60 Bet365 4:00 Tasaisessa tyynenmeren Divisioonassa kamppaillaan ensi yönä tärkeistä pisteistä. Vielä saa Betiltä hyvää kertsiä, muualla avg 3.29, Losi ei todellakkaan ole tässä ottelussa niin suuri altavastaaja kuin kertoimet antavat ymmärtää. Losilla menossa kolmen ottelun voittoputki, toki vieraissa on tullut turpaan nyt kuudessa ottelussa peräkkäin, mutta kun kotipelit menivät hyvin niin on helpompi lähteä vieraisiin yrittämään heikon vierastilaston katkaisua. Lännen kuntoputarissa Losi on seitsemäntenä 7 pisteellä 14-12 maalierolla ja Arizona yhdeksäntenä 6pisteellä 15-12 maalierolla. Arizona on tyynenmeren divisioonan kakkonen 26pisteellä, mutta matkaa on seitsemäntenä majailevaan San Joseen ainoastaan kuusi pistettä joten todella pienet on tämän divarin marginaalit. Losi on Divisioonan jumbona 17 pisteellä, mutta otteet ovat parantuneet selvästi ja voitto ei tästä ottelusta olisi sinänsä mikään ihme ja tarjottu vieraskerroin riittää kirkkaasti vielä peleille, povaan varsin tasaista kamppailua. VÄÄRIN
 12. BloKki

  18.11

  Jääkiekko NHL Washigrton Capitals - Anaheim Ducks Pelivalinta: Washigton Capitals -1 ah @ 1.95 Pinnacle 2:00 Tähän peliin Washigton lähtee selvänä ennakkosuosikkina. Kaksi edellistä kotiottelua wsh on hävinnyt, Arizona nappasi 3-4 jatkoaikavoiton viime tiistaina ja Montreal haki pisteet pe-la välisenä yönä 2-5 mutta la-su välisenä yönä se nosti tasoaan voittaen Bostonin vieraissa rankkareilla 2-3. Kuntopuntarissa Washington on viidentoista ottelun otannassa Itäisen konferenssin toiseksi paras joukkue 26 pisteellä maalieron ollessa 62-44. Anaheim katkaisi viideon ottelun tappioputkensa la-su välisenä yönä St.lousia vastaan voittaen ottelun 1-4, mutta muuten Ducksin vire on ollut kokonaiskuvassa varsin heikko sillä 15 ottelun otannassa se on Läntisen konferenssin neljänneksi heikoin joukkue 14 pisteellä maalieron ollessa näistä 44-49. Ducksit ovat pystyneet vieraissa viimeistelemään 2,3 maalin keskiarvolla kun taas omissa on soinut 2,66 maalin keskiarvolla. Washington puolestaan on viimeistellyt kotonaan 3,7 maalin keskiarvolla ja omissa on soinut 3.2 maalin keskiarvolla. Viime kaudella Ducksit oli Washingtonille vaikea pala purtavaksi ja Ducksit veivät molemmat kohtaamiset numeroin 5-2, 5-6. Ensi yönä en usko, että historia toistuu sillä varsin heikosti Ankat ovat vieraisssa tällä kaudella esiintynee ja pistepottiin on kertynyt 0.88pinnaa per vierasmatsi. Kunhan Washington voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla tämää kohde menee oikein, yhden maalin voitto = VOD OIKEIN
 13. BloKki

  18.11

  EM Karsinnat Kreikka - Suomi Kreikka @ 2.05 Coolbet Klo 21:45 Panosta totisesti on Suomella kuten @Moisku ylempänä mainitsi Kreikka on pelannut kuitenkin hyvin Hollantilaisen Schipin alaisuudessa ja varsinkin Bosnia peli oli Kreikkalaisilta todella onnistunut ottelu pitkästä aikaa, se pelasi tuolloin sillä tasolla millä sen kuuluisikin. Mikäli se pystyy pelaamaana tänään samanlaista jalkapalloa kuin tuolloin on suomelle vaikea ottelu luvassa. Varmasti se suurin lataus oli tuossa perjantain Liechtenstain ottelussa ja epäilisin, että suomen joukkue ei ole vielä täysin toipunut tuosta adrenaliini purkauksesta jonka kisapaikan varmistuminen meille kaikille suomalaisille aiheutti. OIKEIN
 14. BloKki

  17.11

  Jääkiekko AHL Toronto Marlies - Texas Stars Pelivalinta: Marlies -1.5 ah @ 2.03 Pinnacle 23:00 Eilen Marlies kylvetti Starsseja numeroin 8-4. Tasoero on valtava näiden joukkueiden välillä ja kertoohan tuo Starssien sijoituskin aika paljon sen tämän hetkisestä iskukyvystä, se on myös lännessä jumbona maalierolla 37-64 ja vieläpä kymmenen ottelun tappioputkessa. Eiköhän tämä kamppailu ole ole toisinto eilisestä, joten tasotuksella maistuu isännät lapulle.
 15. BloKki

  16.11

  NHL Prime Time 21:00 Minnesota - Carolina Pelivalinta Carolina @ 2.50 Veikkaus Tällä kertoimella lapulle ehdottomasti vierailijat sillä onhan se joukkueena paljon laadukkaampi sekä jalkavampi porukka kuten alkukauden esityksetki ovat näyttäneet. Toki Hurrikaaneilla oli vasta heikompi jakso mutta siitä selvittiin ja tähän otteluun lähdettäessä alla on kaksi maukasta voittoa maalierolla 13-6. Minnesota on lännen toiseksi heikoin kotijoukkue yhdeksällä pinnalla mutta se on vasta pelannut kuusi kotipeliä niin se selittää osittain tämän hetkisen sijoituksen. Kuitenkaan se ei ole tällä kaudella tehnyt kuin 2.6 maalia per ottelu mutta on päästänyt omiin puolestaan 3.4 maalin keskiarvolla. Hurrikaanien vastaavat luvut ovat 3.47 tehtyä maalia per ottelu ja 2.94 päästettyä maalia per ottelu. Maalivahtipeli myös vierailijoilla ollut parempaa Dubnyk 89.56% Vs Mrazek 90.41%
×
×
 • Create New...