Jump to content

BloKki

Jäsen
 • Viestejä

  523
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  18
 • Pistettä

  145 [ Lahjoita ]

Everything posted by BloKki

 1. BloKki

  23.3

  Jalkapallo, EM-Karsinta Italia vs Suomi / BTTS Kyllä @ 3.20 Unibet 21:45 Italia pelasi viime syksynä kansojen liigassa vähämaalisia pelejä kuten Suomikin ja tästäkin ottelusta on etukäteen povattu under kamaa jonka Italia veisi 2-0. Tottahan on, että Italialia on suuri suosikki tähän otteluun, mutta Suomen peli toimi kansojen liigassakin todella hyvin ja joukkue pelaa nyt suurella itseluottamuksella. Suomen ase on Norwichissa kovaa jälkeä tehnyt Teemu Pukki joka on viimeistellyt tällä kaudella 24 maalia, paikan saadessaan Teemu on erittäin vaarallinen joten Italialaisten on syytä olla hereillä mikäli maalinsa haluavat puhtaana pitää. Suomi on yllätysvalmis tässä ottelussa vaikka muutamia poissaolijoita sillä onkin ja pelaamaan lähdetään varsin puolustusvoittoisesti. Italia ei ole mitään ihmeempiä kuitenkaan viime vuosina esittänyt ja jäihän se viime kesän mm-kisoistakin ulkopuolelle. Pistetilin avaaminen ei siis ole mitenkään epätoivoinen ajatus ja Jalkapallo on siitä hieno laji että yllätyksiä tapahtuu ja karsintojen eka ottelu on aina haastava joten yllätyksen mahdollisuus korostuu entisestään. Eli Kunhan molemmat joukkueet tekevät maalin tämä kohde menee oikein.
 2. BloKki

  22.3

  LIIGA, PLAYOFFIT KÄRPÄT - ILVES / KÄRPÄT YLI 3.5 MAALIA @ 2.15 Unibet 18:30 Edelliset kohtaamiset ovat olleet vähämaalisia lukuunottamatta Tammikussa Tampereella pelattua ottelua jonka Kärpät voittivat 4-1. Kärpät selvä suosikki materiaalin puolesta mutta myös lepoetu on kotijoukkueen puolella sillä Kärpät ovat saaneet reilun viikon levähtää ja ladata akkuja tähän koitokseen kun taas Ilves tahkoi Saipaa vastaan tiukan sarjan säälipleijareissa. Olettaisin, että Kärpät ottavat heti alussa Ilvekseltä luulot pois ja pistävät pelin pakettiin jo heti ottelun alkupuoliskolla joten näkisin että he tuon neljän maalin rajan tänään saavuttavat kun pelataan kuitenkin Raksilassa kotiyleisön silmien alla.
 3. BloKki

  22.3

  EM-Karsinnat , Jalkapallo - Englanti VS Tsekki Pelivalinta: Yli 2.5 maalia @ 2.02 Coolbet 21:45 Englanti lähtee suurena suosikkina otteluun ja ihan ansaitusti. Tsekin materiaali ei nykypäivänä pysty haastamaan maailman kärkijoukkueita ja sen ainoa mahdollisuus on yrittää pitää oma maali puhtaana niin pitkään kuin mahdollista, sekä yrittää satunnaisillla vastaiskuilla horjuttaa isäntien puolustusta. Englannilta puuttuu tästä ottelusta John Stone ja Luke Shaw alakerrasta mutta muuten Englanti pääsee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Englannin hyökkäysvoima on tänään likaa Tsekille , Kane, Streling ja Rashford repivät aivan varmasti vieraiden puolustuksen riekaleiksi ja lopputulos voi olla varsin synkkä vieraiden kannalta. Kunhan ottelussa nähdään vähintään kolme maalia tämä kohde menee oikein.
 4. BloKki

  21.3

  EM KARSINNAT BELGIA - VENÄJÄ / Alle 3 maalia @ 1.75 Unibet 21:45 Belgialla on kokoonpanosta poissa tukku pelaajia, ennakotietojen mukaan sivussa ovat ainakin Kompany, Meunier, Dembele, Witsell ja Kevin De Bryne. Romelo Lukaku on myös luultavasti sivussa ottelusta sillä hän loukkasi itseään harjoituksissa. Venäjällä on uudistettu MM-kisojen jälkeen joukkuetta koska useampi vakiokasvo lopetti kotikisoihin maajoukkueuransa joten tasoltaan joukkue on paljon heikompi mitä viime kesänä. Belgialta puuttuu tärkeitä pelaajia joten en usko että tänään maaleilla mässäillään ja Venäjä tuskin maalia tässä ottelussa pystyy tekemään. Kunhan ottelussa nähdään alle 3 maalia tämä kohde menee oikein, kolme maalia = VOID
 5. BloKki

  21.3

  Jääkiekko, Liiga Playoffit TPS - HPK / HPK ML @ 2.10 Bet365 18:30 TPS pelasi heikosti viimeiset ottelunsa, ja saldona olikin vain yksi voitto viidestä viimeisestä runkosarjan pelistä. TPS sai runkosarjan viimeisille kierroksille mukaan Ilari Filppulan ja Lauri Korpikosken mutta silti tekeminen oli varsin mautonta, nähtäväksi jää onko Turkulaiset saaneet yhteispelin toimimaan tähän ekaaan palyoff otteluun. HPK pelasi puolestaan oikein maalikkaasti runkosarjan loppuun ja sairastuvalta palasivat ykkösmaalivahti Emil Larmi ja hyökkääjä Markus Nenonen. Philiphe Cornetin pelaaminen puolestaan on vielä epävarmaa. HPK joukkupeli on toiminut koko kauden hyvin ja joukkueesta löytyy liikkuvuutta ja maalintekovoimaa joten mikäli TPS ei ole saanut rivejään kuntoon tulee sille tästä illasta todella vaikea. TPS materiaalilla olisi mahdollisuuksia mennä aivan päätyyn asti mutta jos yhteispeli ja kemiat eivät toimi niin vaikea sarja on Turkulaisille tulossa. Luotankin siihen, että HPK toimii tänään joukkueena paremmin ja nappaa tästä ottelusta voiton itselleen.
 6. BloKki

  20.3

  Jalkapallo U19 EM-kilpailut Irlanti U19 - Romania U19 Pelivalinta: Irlanti @ 2.10 Unibet 11:00 Unkalta saa vielä yli @2 kerrointa muualla laskenut jo reilusti alle @2. Irlanti voitti oman karsintalokonsa ja Romania sijoittu täpärästi kisoihin oltuaan oman lohkonsa toinen. Irlannin lohkossa pelasivat Hollanti, Bosnia Hertsegovina ja Fäärsaaret. Romanian lohkossa pelasivat Kreikka, Bulgaria ja Gibraltar. Irlanti on voittanut 4/5 viime ottelustaan ja maaliero on vakuuttava 10-2. Esimerkiksi se on pystynyt näissä peleissä voittamaan Hollannin, Bosnia ja Hertsegovinan ja Walesin kaltaisia joukkueita. Romania on voittanut 2/5 viime pelistään, kerran pelannut tasan ja kahdesti hävinnyt, mutta voitot ovat tulleet Kyproksen ja Gibraltarin jengeistä joten nämä eivät paljon huurraa huutoja aiheuta. Irlanti selkeä ennakkosuosikki tässä ottelussa joten unkan tarjoama kerroin kelpaa vielä mainiosti peleille. E: Kyseessä on EM jatkokarsinnat, ei varsinaiset EM-kilpailut.
 7. BloKki

  20.3

  KHL, Playoffit Ufa - Jekaterinburg Pelivalinta: Jekaterinburg @ 2.50 Coolbet 16:00 Samoilla teeseillä kuin maanantain otteluun, mikään ei ole muuttunut. Manantain kamppailussa Ufa pääsi pelaamaan 14min ylivoimaa ja se ei onnistunut tekemään ainuttakaan ylivoima maalia, Jeka puolestaan rokotti alivoimalla ja niittasi ottelun 1-1. Jatkoilla Ufa onnistui tämän pelin viemään ja johtaa nyt sarjaa 2-1 joten viimeistään nyt Jekan pitää herätä sieltä horroksesta ja alkaa iskemään sitä kiekkoa Ufan reppuun mikäli se vielä tosissaan haluua tasitella Gagarin Cupin mestaruudesta. Tämä kohde menee oikein kunhan Jekateriburg voittaa varsinaisella peliajalla. Lainaus maanantain 18.3 vihjeestäni "Vähämaalinen vääntö ennakkoon ajateltuna. Metsola antaa Ufalle mahdollisuuden voittaa näitä pelejä vaikka paperilla Jeka onkin lähtökohtaisesti kovempi joukkue. Metsolan torjunnat takasivatkin tuon sarjan avausottelun 0-1 voiton Jekateringburgissa. Toisen kohtaamisen lauantaina Jeka onnistui kuitenkin voittamaan 2-0 numeroin ja tasoittamaan sarjan 1-1 Laukaukset tässä sarjassa ovat 75-49 Jekan hyväksi, maaleja ollaan nähty vain 3kpl joten puolusutspelaamien noussut suureen rooliin tässäkin otteluparissa, mutta myös niitä maaleja pitäisi pystyä tekemään ja näkisin, että Jekaterinburgilla on tässä suhteessa selvä etulyöntiasema. Metsola ei voi illasta toiseen kannatella Ufaa ja sen hyökkäksen vajavaisuus pitäisi alkaa näkymään selvemmin tulostaululla kunhan tämä sarja vain etenee. Pelkillä torjunnoilla UFA ei tätä sarjaa pysty voittamaan ja olettaisin että sen huono viimeistely tulee korostumaan tänään enemmän mitä aiemmissa peleissä.” VÄÄRIN
 8. BloKki

  19.3

  Mestis, Playoffit Leki - Roki 18:30 Pelivalinta: Leki 1.erä @ 2.08 Coolbet Keskinäisissä kohtaamisissa ei ole liiemmin kotijoukkue juhlinut ja Leki hävisikin Rokille molemmat kotiottelunsa runkosarjassa. Rokin viisi viimeisintä vieraspeliä eivät ole kuitenkaan sujuneet toivotunlaisesti ja saldona on vain yksi voitto , maaliero näistä onkin varsin synkkä 6-21. Leki on runkosarjan paras kotijoukkue ja Roki lähtee tähän sarjaan muutenkin selkeänä altavastaajana. Avauserät ovat Rokille olleet vieraissa erityisen vaikeita, viidessä viimeisimmässä vieraspelissä se on päästänyt avauserissä yhteensä seitsemän maalia. Luotankin siihen, että Leki ottaa pelin hallintaansa isännän elkein heti avauserässä, kohde menee oikein kunhan Leki voittaa avauserän.
 9. BloKki

  19.3

  Lukko - Jyp Pelivalinta: Jyp ML @ 2.42 unibet 18:30 Lukkohan tässä ottelussa on selvä ennakkosuosikki, mutta kestääkö se paineet onkin sitten toinen juttu... Lukko hyökkää vahvasti ja varsinkin sarjan avausosassa Jyväskyläläiset olivat ajoittain melkoisessa pyörityksessä ja Lukko nappasikin selvän 5-1 voiton. Sunnuntaina Jyppi ja varsinkin "pappaosasto" nosti tasoaan ja pelasi kenties kauden parhaan ottelunsa voittaen sen ansaitusti 4-1 siirtäen ratkaisun Raumalle. Lukon nuori joukkue on tänään kauden kovimman paikan edessä ja nähtäväksi jää pystyykö se käsittelemään ennakkosuosikin paineet, myös Lukon maalia vartioivan Lassi Lehtisen kasetti pitää olla kunnossa ja tason nostoa vaaditaan sunnuntailta. Jypin konkarit ovat näitä pelejä ennenkin pelanneet ja sunnuntai osoitti sen, että se pystyy pelaamaan "veitsi kurkulla" ehkä parasta kiekkoa mitä Jyväskylässä on tällä kaudella nähty. Eetu Laurikaiseen ei heidän pelinsä tänään ainakaan kaadu. Luotankin siihen, että RD vanhana kettuna pystyy ottamaan vielä vanhasta koneistosta kauden parhaan irti. Jypin pelin ei tarvitse olla näyttävää vaan riittää että se on tapeeksi tehokasta ja sitä kautta saadaan Raumalaiset turhautumaan. Kokemus voittaa tänään ja Jyppi paineelee tästä parista jatkoon.
 10. BloKki

  18.3

  Jalkapallo, League Two Mansfield - Lincoln Pelivalinta: BTTS Kyllä @ 1.88 Coolbet 21:45 Illan peli on tärkeä nousua ajatellen molemmille joukkueille. Lincoln johtaa sarjaa 75 pisteellä ja Mansfield on sijalla neljä 65p, eroa kolmantena olevaan Milton Keynesiin on vain pisteen verran. Sarjaporrasta ylöspäin nousee suoraan kolme parasta joukkuetta ja sijat 4-7 pelaavat playoffit joten Manssfield on hyvissä asetelmissa suoraa nousua silmällä pitäen. Mansfield on vahva kotijoukkue ja se onkin onnistunut voittamaan viisi edellistä kotimatsiaan, koko sarjassa se on kolmanneksi paras kotijoukkue. Lincoln puolestaan on sarjan ylivoimaisesti paras vierasjoukkue, kuudesta viimeisestä reissupelistä se on onnistunut voittamaan kolmesti ja kolmesti on myös pisteet jaettu. En odota näiden joukkueiden pelaavan 0-0 peliä vaan uskon vahvasti että molemmat joukkueet onnistuvat tänään maalinteossa sillä nämä joukkueet harvemmin ovat jääneet nollakerhoon.
 11. BloKki

  18.3

  Salavat Ufa - Jekaterinburg Pelivalinta: Jekaterinburg ML @ 1.98 Nordicbet 16:00 Vähämaalinen vääntö ennakkoon ajateltuna. Metsola antaa Ufalle mahdollisuuden voittaa näitä pelejä vaikka paperilla Jeka onkin lähtökohtaisesti kovempi joukkue. Metsolan torjunnat takasivatkin tuon sarjan avausottelun 0-1 voiton Jekateringburgissa. Toisen kohtaamisen lauantaina Jeka onnistui kuitenkin voittamaan 2-0 numeroin ja tasoittamaan sarjan 1-1 Laukaukset tässä sarjassa ovat 75-49 Jekan hyväksi, maaleja ollaan nähty vain 3kpl joten puolusutspelaamien noussut suureen rooliin tässäkin otteluparissa, mutta myös niitä maaleja pitäisi pystyä tekemään ja näkisin, että Jekaterinburgilla on tässä suhteessa selvä etulyöntiasema. Metsola ei voi illasta toiseen kannatella Ufaa ja sen hyökkäksen vajavaisuus pitäisi alkaa näkymään selvemmin tulostaululla kunhan tämä sarja vain etenee. Pelkillä torjunnoilla UFA ei tätä sarjaa pysty voittamaan ja olettaisin että sen huono viimeistely tulee korostumaan tänään enemmän mitä aiemmissa peleissä, joten kunhan Jektaterinburg voittaa tämän ottelun niin tämä kohde menee oikein.
 12. Nhl pens - philadelphia 1:30 pelivalinta pens @ 1.97 coolbet pens luovutti eilen pelaamisen viimeistään 0-3 osuman jälkeen ja loppu aika sitten vain ”höntsäiltiin” joten fyysisesti tuo kamppailu ei mielestäni ollut Pensille kovinkaan rankka ja kaikkea ei annettu joten energiaa pitäisi löytyä tähän kamppailuun. Mielestäni myös prime time aika toi oman mausteensa eiliseen otteluun ja se selittää myös omalta osaltaan pensin kankeuden. Tämä matsi luilisi sytyttävän kotijoukkueen sillä 2/3 kauden kohtaamisesta on mennyt philadelphian nimiin joten nyt olisi tilaisuus maksaa potut pottuina ja pestä kasvot eilisem mahalaskun jälkeen. Philadelphia kärsi myös viime yönä 7-6 tappion Torontolle joten väitän että heillä oli fyysisesti huomattavasti kovempi ilta kuin Pensillä. Pens on vahva kotijoukkue ja se onkin voittanut 4/5 viimeisestä kotipelistään, mutta Philadelphia on kuitenkin onnistunut kolmesti peräkkäin hakemaan pisteet PPG Paints Areenalta. Pens tulee varmasti eri asenteella kuin eilen ja uskoisinkin että se onnistuu tässä pelissä palaamaan omalle tasolleen ja kotiedun vuoksi kallistun myös kotivoiton puolelle ja Coolbetin tarjoama kerroin kelpaa mainiosti peleille.
 13. Yhteislähtö miehet Fillon maillet vs arnd peiffer / arnd peiffer @ 2.10 unibet panos: 30.00e Samuelsson vs lesser / lesser @ 1.75 unibet panos: 50,00e Fourcade vs eder / fourcade @ 1.85 unibet panos:100,00e Christianssen vs garanichev / garanichev @1.85 unibet panos50:00 Loginov top6 @1.85 unibet panos 60,00
 14. Ampumahiihto yhteislähtö naiset pelivalinta -> eniten osumia dahlmeier vs Vitkova / daehlmeier @ 2.15 unibet 14:15 Molemmat hyviä ampujia mutta nyt kun ammutaan maailmanmestaruudesta niin uskoisin että Daehlmeier on näistä naisista kovempi hermoisempi ja tulee suoriutumaan ammunnasta paremmin. -Sprintissä Daelhmeier ampui nollat ja Vitkova kaksi ohi -Takaa-ajossa Daelhmeier ampui yhden ohi ja Vitkova kaksi -Normaalikisassa molemmat ampuivat yhden ohi. kunhan Daelhmeier ampuu tänään paremmin niin tämä kohde menee oikein, tasatulos = VÄÄRIN 4 ohi ampu molemmat eli VÄÄRIN
 15. Naiset yhteislähtö Eckhoff vs K A I S A / Eckhoff @1.95 panos: 100e Eniten osumia vitkova vs dahlmeier / dahlmeier @ 2.15 panos: 100e
 16. Jalkapallo, league one Sunderland - Walsall 17:00 pelivalinta: kotijoukkue voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin @ 3.60 unibet Tärkeä peli molemmille joukkueille. -sunderland kamppailee suorasta nousupaikasta johon on matkaa vain 5p, sillä on kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin kakkosen oleva Barnsleyllä. -Walsall on vain kaksi pistettä putoamisrajan paremmalla puolella joten pisteitä hekin tarvitsevat jotta pysyvät sarjassa. Joukkueet ovat kohdanneet tälle kaudelle kolme kertaa aikaisemmin, FA cupissa kahdesti ja kerran sarjapelissä. Sarjapeli päättyi 2-2 tasuriin Walsallin kotona ja FA cupissa pelit päättyivät 1-1 ja toisen kohtaamisen voitti Walsall 1-0 ja paineli cupissa jatkoon. Mielestäni tänään löytyy ainekset molempien maalille, mutta uskoisin että Sunderland pystyy ottelun voittamaan sillä se on pelannut 18 ottelua kotonaan ilman tappioita, voitto olisi sille myös tästä ottelusta elintärkeä nousua ajatellen.
 17. BloKki

  15.3

  Jalkapallo, Bundesliiga 21:30 Mönchengladabach - Freiburg Pelivalinta: Kotijoukkueen maalit yli 2.5 @ 3.05 Unibet Mönchenin viime matsit eivät ole sujuneet ja saldona on ainoastaan yksi voitto viidestä viime pelistä. Viime lauantain vieraspelissä Mainzia vastaan se sai kuitenkin tappioputkensa poikki ja parempaan suuntaan on joukkueen pelaaminen menossa. Freiburg on pelannut paljon taspapelejä vieraissa ja peräti kuudesta viimeisimmästä vieraspelistä neljä on päättynyt tasatulokseen, edellinen Freiburgin vierasvoitto on viime vuodelta joulukuussa jolloin se kaatoi surkean Nurnbergin 0-1. Tasoerolla tämä peli menee kotijoukkueelle ja tason nostolla se pitäisi pystyä Freiburgin verkkoon jopa kolmea maalia tänään iskemään, luulisi että surkean jakson jälkeen joukkueella on kova näyttämisenhalu faneilleen kuten ylempänä @vedonlyönniammattilainen totesi. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat lokakuussa jolloin Freiburg voitti ottelun peräti 3-1 joten nyt olisi paikka maksaa samalla mitalla takaisin. Mönchen on vain 3p edellä hyvin pelannutta Frankruttia joten voitto olisi tästä ottelusta otettava jotta mestareiden lohkovaiheen paikka ei vaarannu.
 18. BloKki

  15.3

  Heikosti on tipsit osunut tässä kuussa mutta yritetään kääntä kelkka näin viikonlopun kunniaksi Adelaide United - Perth Glory 10:50 Perth Glory @ 2.35 Coolbet Heikosti pelannut Adelaide isännöi Perth Glorya joka ei ole hävinnyt vieraissa tällä kaudella kertaakaan ja edellinen vierastappiokin helmikuulta 2018 joten ihan ansaistusti Perth tähän otteluun lähtee ennakkosuosikkina. Adelaide on sarjan kuudenneksi paras kotijoukkue Viidestä edellisestä ottelusta Adelaide on onnistunut ainoataan yhden pelin voittamaan, kaksi tasuria ja kaksi tappiota Kuntopuntarissa Adelaide on kahdeksantena, maaliero 6:9 5p Sarjataulukosta Adelaide löytyy sijalta viisi, 31p ja maaliero 27:26 Perth on sarjan paras vierasjoukkue Viidestä edellisestä ottelusta se on voittanut kolme ja kahdesti pelannut tasan Kuntopuntarissa Perth on ykkösenä, maaliero 12:4 11p Perth johtaa A-liigaa tällä hetkellä kuuden pisteen erolla ennen Sydney FC:tä, kasassa sillä on 48p ja maaliero 45:20 Vahva on ollut Perthin meno ja uskoisin että se jatkaa tänään tappiotonta putkeaan voiton merkeissä, Adelaiden peli ei vakuuta ja ongelmia on ollut niin maalinteossa kuin puolustuspelaamisessa.
 19. BloKki

  14.3

  Jalkapallo, Eurooppa-liiga 22:00 Arsenal - Rennes Pelivalinta: Yli 3.5 maalia @ 2.17 Unibet Illalla päästään seuraamaan taas huippu jalkapalloa kun Arsenal lähtee jahtaamaan Rennesin kahden maalin etumatkaa. Arsenal oli viime viikolla heikko vieraissa tuloksena 3-1 tappio, mutta vierasmaalin ansiosta Arsenal on vielä mukana kamppailemassa jatkopaikasta. Arsenal joutuu riskillä hakemaan maaleja ja se on silloin myös varsin haavoittuvainen ja se avaa samalla mahdollisuuksia Rennesille joka on pelannut varsin runsasmaalisia otteluita eli verkot ovat soineet niin vastustajan päässä kuin omissakin. Molemmat joukkueet pääsevät lähes parhaalla miehistöllä tähän kamppailuun, tosin Arsenalilta puuttuu Sokratis viime ottelun punaisen takia. Rennes siis johtaa paria 3-1 joten Arsenal tarvitsee maaleja tänään jotta se pystyy vielä tämän parin kääntämään edukseen, enkä jaksa uskuoa että vieralijatkaan nollakerhoon tulevat tänään jäämään sillä joukkue on varsin tunnettu runsasmaalisuudestaan molempiin päihin. Kunha ottelussa nähdään vähintään neljä maalia tämä kohde menee oikein.
 20. kisäpäivä 7, sekapariviesti Italia voittaa @ 5.50 panos: 10,00€
 21. kisäpäivä 7, sekapariviesti Saksa top3 @ 2.25 unibet panos 20,00€ Ranska top3 @ 3.25 unibet panos: 10,00€
 22. BloKki

  14.3

  Aasia liiga, jääkiekko, Finaali Sakhalin - Nippon P. Cranes 10:10 Pelivalinta: Sakhalin @ 2.26 Marathonbet Sakhalin johtaa ottelusarjaa numeroin 2-0 ja tänään sillä on kotonaan mahdollisuus varmistsaa mestaruus Kaksi edellistä ottelua se on voittanut numeroin 2-1, 2-5. Tämän kauden otteluvoitot ovat tällä hetkellä 3-3 (sis runkosarja), mutta finaalisarjassa Sahkalin on ollut kuitenkin piirun verran parempi porukka joten ansaitusti se myös johtaa 2-0 tätä ottelusarjaa. Mestaruus katkolla ja yleisön tuki takana joten Sakhalin saa tästä varmasti lisäboostia tähän kamppailuun . Marathonbet tarjoaa selvää toppia tähän joten pakkohan tämä on lapulle poimia. Kohde menee oikein kunhan Sakhalin voittaa varsinaisella peliajalla. tulos 3-3
 23. kisapäivä 6, miehet normaalimatka Maillet, Quentin - Christiansen, Vetle Sjåstad) / Fillon Maillet @ 1.62 Unibet panos 80,00€ Böe Tarjei Vs Samuelson Sebastian / Böe Tarjei @ 1.72 panos 80,00€ Eniten osumia Martin Fourcade Vs Lars Birkeland / Fourcade @ 1.90 Unibet Panos: 75€ paras sijoitus (Christianssen, T.Böe, Birkeland, Bjöntegaard) / Tarjei Böe @ 2.40 panos:50,00€
 24. BloKki

  13.3

  Jalkapallo, AFC Mestareiden liiga Ulsan Hyundai - Shanghai SIPG Pelivalinta: Shanghai yli 1.5 maalia @ 2.36 Nordicbet 12:00 Jatketaan aasian palloilla Korealainen Ulsan Hyundai kohtaa kiinalaisen Shanghai SIPG. Shanghain joukkue on varsin hyökkäysvoimainen ja se hyökkäyksestä löytyy muunmuassa Brasilialainen Hulk ja Elkenson. Keskikentältä löytyy myös Oscar joka on kaikille varmasti tuttu Chealsea ajoilta. Viime kaudella Hulk paukutti kolmetoista maalia Shanghain paidassa, Oscar kaksitoista ja Elkenson seitsemän. Tämän vuoden puolella pelatuissa otteluissa Shanghai on pystynyt tekemään vähintään kaksi maalia 4/6 ottelussa. Molemmat ovat varsin hyökkäysvoimaisia joukkueita joten tässä kamppailussa varmasti maaleja nähdään, lähdenkin hakemaan vieraiden kahta osumaa tähän kamppailuun. Muita hyviä hakuja tähän otteluun ovat BTTS ja yli 2.5 maalia.
 25. BloKki

  13.3

  AFC CUP KAYA - HOME UNITED PELIVALINTA: BTTS Kyllä 1.69 @ Marathonbet 9:00 Molempien joukkueiden maalia voidaan odottaa tähän kamppailuun! Home unitedin pelit sigaporen liigassa eivät ole alkaneet kummoisesti, kaksi tappiota ja maaliero karu 1-6. AFC Cupin ekassa kohtaamisessa se kuitenkin pystyi venymään 1-1 tasuriin PSM Makassaria vastaan jossa pelaa myös Suomen Eero Markkanen, Markkanen onnistui myös tässä ottelussa maalinteossa! KAYA puolestaan sijoittui filiippiinien liigassa viime kaudella toiseksi mutta pelasi AFC cupin ekassa ottelussa ennakkoon paljon heikompaa LAO Toyotaa vastaan 1-1 tasurin KAYA nostettu suureksi suosikiksi tähän otteluun mutta viime pelin perusteella en odottaisi kotijoukkueelta liikoja, lähdenkin hakemaan molempien joukkueiden osumaa tähän kamppailuun.
×
×
 • Create New...