Jump to content

HammersFan

Jäsen
 • Viestejä

  1 058
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  69
 • Pistettä

  2 [ Lahjoita ]

Maine

868

4 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Jalkapallo

Vierailijat

6 645 Profiilivierailua
 1. Jäänyt kirjottamatta tänne nyt, mutta kesällä pitäis taas alkaa tulla extra vetoja tännekin puolelle. Valioliigan kausivihjeet osu 3/3 ja Ranskan liigassakin Caen on tällä hetkellä tippumassa, joten tyytyväinen näihin
 2. HammersFan

  5.5

  La Liga 2 / Espanja Albacete - Numancia Valinta / Albacete / @2.04 Coolbet Klo / 19.00 Pitkästä aikaa La Liga 2:seen vihjettä, kun Numancia kohtaa Albaceten. Albacete on pelannut hyvän kauden ja joukkueella on saumat pelata ensikaudella La Ligassa. Joukkue on sarjassa tällä hetkellä kolmantena, mutta vain kaksi joukkuetta nousee sarjasta suoraan. Tänään voitolla joukkue voisi nousta tasapisteisiin sarjan kakkosena olevan Granadan kanssa. Nousutaistelu on tiukkaa la Liga 2:ssa. Sijoilla 2-7 on vain 9 pisteen ero, kun taas esimerkiksi Championshipissä ero on 18 pistettä. Jokainen piste on siis tärkeä joukkueelle ja uskon Albaceten lähtevän täysillä peliin. Numancia taas taistelee sarjassa säilymisestä. Joukkue on tällä hetkellä maalieron turvin säilyttämässä sarjapaikkaa ja joukkueella on onnekseen yksi peli vähemmän pelattuna kuin muilla joukkuetta alapuolella olevilla sarjassa. Albacete hävisi viimekierroksella vieraissa sarjaykköselle Osasunalle. Tänään joukkue pääsee kuitenkin kotinurmelleen joka tuo suuren edun joukkueelle. Albacete on Osasunan kanssa ainoat joukkueet sarjassa jotka eivät vielä kotipeliä tällä kaudella ole hävinneet. Numancia taas on yksi sarjan huonoimmista vierasjoukkueista. Joukkue on kerännyt vieraissa vähemmän pisteitä kuin vuodenvaihteessa sarjasta erotettu Reus Deportiu, joka on pelannut lähes puolet vähemmän pelejä kuin Numancia. Numancia on voittanut yhden 18 vieraspelistään tällä kaudella, enkä usko tänään joukkueen yltävän edes tasuriin. Albacete on tasoltaan paljon tasokkaampi kuin Numancia ja saa kotiedun päälle. Albacete kaatoi Numancian tällä kaudella jo vieraissa 2-1, joten päälle kahden kerroin kelpaa.
 3. La Liga Celta Vigo - Barcelona Valinta / X2 / @2.15 Bet365 Klo / 21.45 West Ham otti komean 3-0 voiton hyvällä esityksellä ja haetaan päivän toista osumaa. Barcelona on varmistanut jo sarjavoiton ja virallisesti sarja ratkesi tänään kun Atletico hävisi Espanyolle. Barcelonalle tarjotaan todella suurta kerrointa eikä näitä tarjota kuin ehkä kerran kaudessa tämäntasoista joukkuetta vastaan. Barcelonalla on varmasti katseet Liverpool pelissä ja pelaajia lepuutetaan runsaasti. Messi, Suarez, Ter Stegen, Pique yms. ovat kaikki pois, jonka myötä kerroin onkin niin suuri kuin on. Barcelonalla on silti kovia pelaajia ja uskaltaisin sanoe, että tämänpäiväinen aloituskokoonpano on tasokkaampi kuin Celta Vigon. Barcelonalla on kuitenkin esim. Vidal, Dembele, Coutinho, Umtiti sekä Lenglet käytössä, joten vaikka kakkoskokoonpanolla mennään, niin on kuitenkin kyse erittäin tasokkaasta joukkueesta. Celta Vigo on sarjassa sijalla 16. Joukkue on pelannut surkean kauden ja joukkue on kaksi pistettä pudotusviivan yläpuolella. Celta Vigon ykköskärki Aspas on ollut loukkaantuneena ja kysymysmerkki tämän päivän peliin. Barcelona voitti kotonaan tällä kaudella Celta Vigon 2-0, mutta nyt lähtökohdat ovat tosin täysin erilaiset. Barcelona on kuitenkin hävinnyt 35 sarjapelistään tälläkaudella vain 2. Myöskään tämän kauden 11 Chämppäri pelistä joukkue ei ole hävinnyt yhtään. Vaikka Barcelona lähtee kakkoskokoonpanolla ja Celta omaa koti- sekä motivaatioedun, nii sanoisin 2.15 kertoimella X2 vaihtoehdon hyväksi kokeiluksi.
 4. HammersFan

  4.5

  Valioliiga West Ham - Southampton Valinta / West Ham / @2.30 Unibet Klo / 17.00 Kuun ensimmäinen vihje tulee Valioliigaan, jossa pelataan toiseksiviimeisintä kierrosta. West Ham on vihdoin alkanut saada sairastuvalta miehiä takaisin, mutta harmillisesti vasta tässä kohtaa kautta. Viimekierroksen kokoonpanoon lisäksi tulee Nasri, Lanzini sekä Cresswell. West Hamille tämä on kauden viimeinen kotipeli ja akusi halutaan päättää näyttävästi nousemalla myös jopa sarjataulukon top kymmeneen. Joukkue kaatoi viimekierroksella Tottenhamin 1-0 näyttävällä esityksellä ja se alla on hyvä lähteä tämänpäiväiseen otteluun. Southampton on sarjataulukossa vasta sijalla 16. mutta on varmistanut jo paikkansa ensikaudeksi Valioliigaan. Joukkueelta ei paljoa kauden alussa odotettu eikä saatukkaan. Joukkueiden kohtaaminen Southamptonissa päättyi West Hamin 2-1 voittoon ja myös tätä edellinen kohtaaminen päättyi Hammerssien 3-0 voittoon. Southampton on materiaaliltaan paljon kapeampi kuin West Ham ja kauden viimeinen kotiottelu toivottavasti päättyy voittoon.
 5. Premier League / Venäjä Spartak Moskova - Kazan Valinta / Spartak Moskova / @1.75 Coolbet Klo / 19.30 Venäjän Premier leagueen ei ole hetkeen vihjettä tullut, mutta tänään löytyi hyvä kohde. Spartak Moskova on ollut yksi venäjän seuroista, joka vuosittain näkyy Europpaa ja jopa Champions Leaguessa. Joukkue taistelee tänäkin vuonna Europaikoista, mutta tällä hetkellä joukkue on sarjataulukon kuudes, joka ei takaa Europaikkaa. Voitolla tänään joukkue kuitenkin nousisi viidenneksi. Kazan on sarjan yhdestoista eikä tasoltaan vedä vertoja Spartakille. Spartak on tämän vuoden puolella pelannut 4 kotiottelua. Joukkue hävisi CSKA:lle ja pelasi tasan Krasnodarin sekä Zenitin kanssa. Viimekotipelissä joukkue voitti Yeniseyn 2-0. Zenit, CSKA sekä Krasnodar ovat sarjan parhaita joukkueita, joten 2 pistettä näistä peleistä ei ole aivan surkea tulos. Joukkueiden keskeinen peli tällä kaudella päättyi 1-1, mutta viimekaudella Spartak voitti molemmat kohtaamiset. Spartak pääsee peliin kovalla kokoonpanolla, saa kotiedun sekä tarvitsee voittoa kipeästi. Kazanilla ei suurempaa panosta peliin ole, joten uskon kovatasoisemman Spartakin tänään kotivoiton ottavan. Jos tämänpäiväisiä kertoimie vertaa joukkueiden viimekauden kohtaamiseen, niin kerroin on tänään hieman korkeampi vaikka viimekaudella lähtökohdat peliin olivat lähes identtiset. 1.75 markkinatoppi kelpaa, joten tartutaan siihen
 6. Serie A Atalanta - Udinese Valinta / Atalanta -1.5 / @2.00 Bet365 Klo / 20.00 Atalanta taistelee paikoista ensikauden Eurofudikseen. Milanin tappion myötä joukkue voi tänään voitolla nousta sarjataulukossa neljänneksi, joka takaisi paikan ensikaudeksi UCL:lään. Joukkue voitti viimekierroksella Napolin 2-1 vieraissa ja torstaina joukkue vahvisti paikkansa Coppa Italian finaaliin. Myös Udinesella on panosta tässä pelissä, sillä joukkue taistelee sarjassa säilymisestä. Tosin Empolin ja Frosionen häviöt takasivat joukkueelle 4 pisten välimatkan pudotusuhkaan vaikka joukkue tänään häviäisikin. Atalanta on tehnyt sarjan toiseksi eniten maaleja vain 2 maalia Juventuksen takana. Joukkue on tehnyt keskimäärin 2 maalia per peli koko kauden 33 pelin ajan. Atalanta kaatoi Udinesen tällä kaudella vieraissa 3-1 ja tänään samanlaiset tulokset voivat olla taululla. Kahden kertoimella meilestäni hyvä kohde.
 7. League One Sunderland - Portsmouth Valinta / BTTS Yes / @1.76 Unibet Klo / 17.00 Nopea vihje tämänpäiväiselle league One kierrokselle. Sunderland on sarjan neljäs ja Portsmouth kolmas kahden pisteen erolla. Portsmouthilla on takana 7 ottelun voittoputki otteluun lähdettäessä, mutta SUnderland saa arvokkaan kotiedun tänään. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella, jolloin ottelut päättyivät 3-2 sekä 3-1 Portsmouthille. Tällä kertaa peelataan Sunderlandissa, joka asettaa joukkueen ennakkosuosikiksi. Edellisessä viidessä pelissä Portsmouth on tehnt 13 maalia, mutta myös päästänyt 5 ja 4/5 peleistä molemmat joukkueet ovat tehneet maalin. Myös Sunderlandin edellisessä viidesä ottelussa neljässä molemmat ovat tehneet maalin ja yhteismaaliero on 10-8. Molemmat taistelevat vielä nousupaikoista, joten uskon ottelun olevan erittäin viihtyisä.
 8. HammersFan

  24.4

  Allsvenskan Falkenbergs - Sirius Valinta / X2 / @1.60 Bet365 Klo / 20.00 Ruotsin Allsvenskanissa pelataan viidettä kierrosta ja Sirius matkaa Falkenbergsin vieraaksi. Sirius aloitti kauden hyvin kahdella voitolla Kalmarista sekä Eskilstunasta. Tämän jälkeen joukkue koki 1-0 ja 2-1 tappiot AIK:lle sekä Malmölle. AIK ja Malmö ovat sarjan parhaimmistoa ja Sirius pelasi hyvin tasoeroon nähden molempia joukkueita vastaan. Tänään Siriuksella on vastassa sarjanousia. Falkenberg on povattu tippumaan sarjasta kauden päätteeksi ja onkin tasoltaan yksi sarjan heikoimmista ellei heikoin. Kausi alkoi falkenbergsille 1-0 voitolla Örebrosta, mutta tätä ovat seuranneet 3 tappiota päästäen 10 maalia. Sirius vältti putoamisen viimekautena ja nyt pyrkii vakiinuttamaan paikan Allsvenskanissa. Tasoltaan joukkue on edellä Falkenbergsiä ja X2 tarjottava 1.60 kerroin on mielestäni liian suuri. En usko Falkenbergsin kykenevän ainakaan täyttä 3 pistettä tänään ottamaan, joten X2 lapulle siis.
 9. HammersFan

  23.4

  Veikkausliiga HJK - HIFK Valinta / HJK -1.5 / @2.05 Bet365 Klo / 18.30 Ensimmäinen vihje tämän kauden suomifudiksiin ja kauden ensimmäiseen Stadin derbyyn. Viimekaudella HIFK myönteisyys tuotti hyvää tulosta Ykkösessä, mutta nyt joukkue on noussut Veikkausliigaan, joten taso on nousut huomattavasti. HJK on tasoltaan aivan eriluokkaa kuin HIFK ja stadin derbyssa joukkue on varmasti hereillä. HJK:lla on kaksi 0-0 tasuria takana Kupsista ja SJK:sta, jotka molemmat olivat vierapelejä. Tätä ennen joukkue kaatoi IFK Maarienhaminan sekä Interin molemmat kotonaan 2-1 lukemin. HIFK tas on pelannut vasta kaksi ottelua, jotka kummatkin hävisi 1-0 SJK:lle sekä Lahdelle. HJK:n kahden maalin voitosta tarjotaan päälle kahden kerrointa, joka on mielestäni kelpo kerroin. En usko HIFKin pysyvän tänään HJK:n perässä vaikka niin toivoisinkin.
 10. HammersFan

  23.4

  DFB Pokal / Saksa Hamburger SV - RB Leipzig Valinta / RB Leipzig yli 1.5 maalia / @1.68 Unibet Klo / 21.45 DFB Pokalissa alkaa välierät ja neljä viimeistä joukkuetta ovat Hamburger, Leipzig, Bayern sekä Werder Bremen. Leipzig voitti Mönchengladbachin viikonloppuna, jonka myötä joukkue on nyt 10 pisteen erolla Champions League paikoissa kiinni kun sarjaa on enää 4 peliä jäljellä. Leipzig on sarjan kolmantena aivan ansaitusti. Joukkue on pelannut loistavan kauden vaikka Euromenestystä ei tullut. Nyt joukkueella on myös mahdollisuus Cup finaaliin ja mahdollisesti jopa voittoon, kunhan Hamburger kaadetaan ensin. Hamburger pelaa Saksan 2 Bundesligaa. Joukkueella on ollut suhteellisen helppo tie välieriin ja nyt joukkue saakin ensimmäisen kunnon vastuksen. Hamburger on Cupissa kaatanut Padebornin, Nurnbergin, Wehenin sekä Erndtebruckin. Näistä joukkueista vain Nurnberg pelaa Bundesligassa ja tippuukin ensikaudeksi Bundesliga 2:seen. Leipzig taas kaatoi Cupissa Augsburgin, Hoffenheimin sekä Wolfsburgin, jotka kaikki ovat tasoltaan huomattavasti kovempia, kuin Hamburgerin vastukset. Viimekaudella joukkueen kohtasivat bundesligassa kahdesti ja Hamburgin kotona peli päättyi Leipzigin 2-0 voittoon. Leipzig ei tule lähtemään 2 kokoonpanolla varsinkin kun sarjassa UCL paikka on 2 pisteen päästä varmistettu. Leipzig on tasoltaan paljon paljon Hamburgeria parempi ja uskon joukkueen tästä parista etenevän finaaliin. Cup ottelut ovat myös yksiosaisia, joten Leipzig ei esimerkiksi säästele pelaajiaan toiseen osaotteluun.
 11. Valioliiga / Englanti Wolves - Brighton Valinta / BTTS Yes / @2.19 NordicBet Klo / 17.00 Nopea vihje vielä päivän Valioliigaotteluun ja molempien maali jälleen hakusessa. Brighton taistelee säilymisestä Valioliigasta, kun joukkue on 2 pistettä pudotusuhan yläpuolella. Joukkue on hävinnyt nyt 4 ottelua putkeen tekemättä maaliakaan ja jos sarjapaikka ei säily, niin Hughton todennäköisesti vaihdetaan kesän aikana. Brighton voitti Wolvesin alkukaudesta kotonaan 1-0, mutta 3 pistettä on paljon vaikeampi lähteä hakemaan Wolverhamptonista. Wolves on tällä hetkellä sarjan kahdeksas ja ansaitusti. Wolvesilla on kova nippu kasassa ja jo alkukaudesta joukkuetta povattiin top kymmenen joukkoon. Wolves päästi edelliskierroksella 3 maalia Southamptonille ja tätä edeltävässä kahdessa pelissä joukkue myös päästi yhden ManUa vastaan sekä 2 Burnleytä vastaan. Wolves saa kotiedun, mutta Brighton tarvitsee pisteitä paljon enemmän kuin Wolves. Molempien maalista tarjotaan niin maukasta kerrointa, että tartutaan siihen
 12. Ligue 1 / Ranska Strasbourg - Montpellier Valinta / BTTS Yes / @1.86 Unibet Klo / 21.00 Strasboug on sarjataulukon yhdeksäs, kun taas Montpellier on kuudes. Strasbourg on tehnyt edellisessä viidessä ottelussa 13 maalia eikä ole hävinnyt peliäkään. Tämä on näyttävä suoritus kun vastustajia ovat olleet näissä viidessä pelissä mm. Lyon sekä PSG. Strasbourg on tehynt tällä kaudella sarjan kolmaneksi eniten maaleja PSG:n sekä Lyonin jälkeen, joka on vaikuttava meriitti. Silti maaleja on myös päästetty runsaat määrät, mutta joukkue on pelannut hyvin tällä kaudella. Montpellier on tosiaan sarjataulukossa kuudes ja joukkueella on vielä mahdollisuus Europeleihin ensikaudeksi. Joukkue taistelee Marseillen sekä St. Etiennen kanssa Eurooppaliiga paikoista. Marseille on 2 pistettä Montpellieriä edessä kun taas St. Etienne 4. Montpellier siis tulee varmasti kovalla motivaatiolla tämän päivän peliin. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen tällä kaudella päättyi 1-1 tasapeliin, mutta nyt on Strasbourgin vuoro pelata kotona. Strasbourgilla on kuitenkin poissaolohuolia, kun avauspelaajista Lala sekä Kone ovat molemmat sivussa. Molemmat näistä pelaajista ovat erittäin tärkeä osa joukkueen puollustusta ja poissaolot vain vahvistavat Montpellierin mahdollisuutta tänään tehdä maali. Montpellier on kuitenkin edellisessä 10 sarjapelissä päästänyt 18 maalia ja vain kahdesti pitänyt nollat. BTTS:n kerroin on tippunut runsaasti alkuviikosta, mutta vihjataan kuitenkin.
 13. HammersFan

  19.4

  Eerste Divisie / Hollanti Den Bosch - Jong Utrecht Valinta / Den Bosch -1.5 / @1.68 Unibet Klo / 21.00 Kööpenhamina otti eilen voiton, mutta Benfica ei onnistunut tekemään kovasta yrityksestä huolimatta maalia. Tänään ensimmäistä kertaa tänne Hollannin Eerste Divisietä. Den Bosch taistelee nousupaikasta tällä kaudella. Joukkue on tällä hetkellä maalierolla nousukarsintojen välieräpaikoilla ja takaa 4 pisteen sisällä on 4 joukkuetta. Den Bosch hävisi edelliskierroksella vieraissa Almerelle, jonka myötä Almere nousi joukkueen kanssa tasapisteisiin. Tänään Jong Utrechista pitäisi ottaa 3 pistettä ja uskon sen helposti käyvän. Jong Utrech on sarjan jumbopaikalla. 34 pelin jälkeen joukkueen saldo on 3-6-25. Joukkue on pelannut tämän vuoden puolella 15 sarjaottelua josta käteen on jäänyt vain 1 piste. Näissä 15 pelissä joukkue on päästänyt 43 maalia ja useat häviöt täten myös vähintään kahdella maalilla. Den Bosch on huomattavasti parempi joukkue ja motivaatiota varmasti myös löytyy. Kotikentällään joukkueen pitäisi tänään vähintään kahdella maalilla voittaa.
 14. HammersFan

  18.4

  Superliga / Tanska FC Kööpenhamina - Midtjylland Valinta / FC Kööpenhamina DNB / @1.63 Unibet Klo / 19.00 Tanskan Superligassa on tänään kärkijoukkueiden kohtaaminen. Sarjaa on kuusi ottelua jäljellä ja Kööpenhamina johtaa sarjaa viiden pisteen erolla Midtjyllandista. Voitolla tänään Kööpenhamina kasvattaisi eron 8 pisteeseen, joka perjaatteessa ratkaisisi sarja voiton. Joukkueet kohtaavat vielä kauden lopussa Midtjyllandin kotona, joten jos vieraat kaivavat tänään 3 pistettä, niin sarjavoitto on totisesti auki. Kööpenhamina on erittäin hyvä varsinkin kotinurmellaan. Tämän kauden 14 kotipelistä (Superligassa) joukkue on voittanut 12 pelannut yhden tasan sekä hävinnyt yhden. Kööpenhamina vei joukkueiden välisen edellisen kohtaamisen 2-1 nimiinsä ja uskon joukkueen tänäänkin jossei voittavan, niin ainakin pelaavan tasan. Ottelu on kenties yksi tärkeimmistä Kööpenhaminalle tällä kaudella Superligassa, joten motivaatio on varmasti korkeammalla kuin normaalisti. Molemmat joukkueet ovat pelanneet 3 ottelua Championship lohkossa, joista Kööoenhamina on voittanut kaikki 3, kun taas Midtjylland pelannut 2 tasan ja voittanut yhden. Kööpenhamina on myös tasokkaampi joukkue kuin tämänpäiväinen vastus, joten 1.63 kerroin tasapeli ei vetoa kohteesta kelpaa.
×
×
 • Create New...