Jump to content

Kemmu

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  2 530
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  155
 • Pistettä

  1,827 [ Lahjoita ]

Everything posted by Kemmu

 1. Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Suomi - Ruotsi Valinta: Suomi -1 X ( 3-suuntanen tasotus) Kerroin: 11.00 ( Veikkaus) Suomi siis voittaa Tasan yhdellä maalilla ja kerroin kattaa riskit KOSKA 1) Puolivälierissä nämä maat ovat kohdanneet 1992 kisojen jälkeen arvokisoissa kolme kertaa. Suomi on voittanut näistä 2/3 kpl. 2) Suomi on siis voittanut puolivälierissä illan vastustajan kaksi kertaa ja mollemmilla kerroilla Leijonat voitti ottelunsa tasan yhdellä maalilla. Suomi on pärjännyt hyvin Slovakiassa ja Jukka Jalonen on varmasti osannut koutsaa Leijonat valmiiksi. Meillä ei ole samaa kokoonpanoa, mutta Jalosella on hyvät muistot Slovakiasta 2011. Me hävitään materiaalissa, mutta kyseessä on joukkuepeli, jota Leijonat osaa pelata. Suomi saa otteluun vaihtoedun ja siitä on pidettävä kiinni. Meillä on mahdollisuus peluuttaa Marko Anttilaa, Tyrväistä kovia kavereita vastaan ja meillä on sauma katsoa keitä vastaan tungetaan Kakko, Manninen, Pesonen ratkomaan peliä. Suomi on hyvin puolustanut ja en usko, että Leijonat nukkuisi tänään. Ruotsi on paperilla iso ennakkosuosikki, mutta kyllä Leijonilla on mahdollisuus. Jalonen sysää kaikki paineet kaverille ja mikäli saadaan avausmaali, niin kyllä kaverilla allaa kiristyy nuppi. Ottelusta tulee tasainen ja Suomi ei murskaa. Lopussa joudutaan pesukoneeseen jos johdetaan ja kiekkoa roiskitaan pois. Mä näen pienen mahdollisuuden Leijonilla ja luotan siihen. Ottelusta tulee tasainen ja ylläolevien kohtien myötä minä ainakin näen tämän kohteen pelikelpoisena ja hyvältä haulta. Iso kerroin kyseessä, jossa on valuutta,mikäli Suomi onnistuu johtamaan ottelua ja on pelissä hyvin mukana. Tyhjä maali riski on, mutta en usko siihen, että kaveri ottaa sen liian aikasin pois ja uskon Leijonien heittävän limpun vaa keskialueelle. Näen yhden maalin voiton Suomelle todennäköisempänä kuin usean. Leijonien normi kerroin joo on pelattava, mutts haen isompaa kerrointa ja kalaa ja kyseessä on melkeinpä yhtä todennäköinen kohde, kuin pelkkä voittokin on. Kunhan Suomi voittaa Tasan yhdellä maalilla, niin tämä kohde menee oikein.
 2. Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Tsekki - Saksa Valinta: Saksa Kerroin: 8.00 ( Nordicbet) ( Veikkaus) Saksa saa ylikerrointa. Äkkikuolema, jossa päivän kunto ratkaisee. Huonompi joukkue pystyy voittaa yksittäisen pelin milloin vain ja siihen luotan tänää tässä. Tai no hetkonen? Saksa ei ole edes hirveän huonompi edes kuin vastustajansa. Tsekki ehkä hieman yllätti ekassa pelissä Ruotsin, mutta muuten joukkue on ollut tuttu itsensä. Saksa koki vain murskatappion Kanadalle, mutta haastoi hyvin jenkit ja nousi voittoon Leijonista. Kaikki muut on iha odotetuja tuloksia. Kuitenki väitän, että tasoltaan Saksa on pelannut kovempia pelejä Tanska, Slovakia vastaan kuin mitä Tsekkille nuo Latvia, Itävalta oli edes. Väittäisin, että Saksa on valmiimpi joukkueenaan pelaamaan tänään, kun ovat tulossa peliin kovien otteluiden jälkee ja Leijonat antoi sakemanneille hyvän kenraalin. Tsekki oli kusessa Sveitsiä vastaan ja viimeiset sitä ennen Itävalta, Italia ei anna vastusta, niin onko joukkue ihan parhaimmillaan vai onko hieman löystyny ote. Materiaalissa näillä ei oikein edes ole eroa. Molemmilla on huippuyksilöitä ja molemmat omaa pari hyvää ketjua. Saksa osaa puolustaa hyvin ja uskonkin, että ottelu ratkeaa vieraiden hyvän puolustuksen ja Draisaitl, Kahun ansiosta vieraille. Mikään ei ole noin varmaa, mitä kotikerroin tarjoaa. Pakko on hyvää vieraskerrointa hakea, sillä kyllä yksi kertoimien valossa yllätys nähää puolivälierissä ja uskon Saksan tarjoavan sellasen. Kunhan Saksa voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 3. Jääkiekko MM-KISAT KLO 13.15 Suomi - Saksa Valinta : X ( Tasapeli) Kerroin: 5.85 ( Nordicbet) Tasainen ottelu lienee luvasa, kun päätöspeli edessä. Kummallakaa ei nyt hirveesti ole panosta. Molemmat on nyt pelannut tiuhaan tahtiikin näitä otteluita, joka varmasti vähentää maaleja ja nopeaa luisteluaki. Anttila on yksi suurimmista kärsijöistä, kun ei ehdi oikee mihinkää kentällä. Saksa osaa puolustaa ja omaa huippu yksilöitä, jotka osaa pistää mustaa pussii, kun tilaa tulee ja ylivoimia. Suomikin on hyvä puolustaa, niin vähä maalinen peli tulossa ja silloin tasurin mahdollisuus kasvaa. Molemmille isot pelit vasta tulossa, joten pientä säästelyä on varmasti, mutta se ei näy tv-ruudusta, kun ammattilainen on ok kiekkoilija puolivaloillakin. Ei mitää sen kummempia kikkoja. Tasainen peli edessä ja tasaset joukkueet, niin tasuri kerroin kattaa pelattavuuden. Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 4. Jääkiekko NHL KLO 03.00 St.Louis Blues - San Jose Sharks Valinta: St.Louis Blues Kerroin: 2.08 ( Nordicbet) Kemmu vihjannut sarjaa: 3/5 GAME 6. Blues johtaa sarjaa voitoin 2-3. Sharks kärsii paljon puolikuntoisuudesta. Erik Karlsson varoo kentällä, jonka takia tuo edellinen peli lähti Blues avausmaalista liikkeelle. Sitten Pavelski, Hertl jättivät leikin kesken ja koittaa varmaan piikeillä pelaa. Blues on sauma nyt mennä finaaliin ja kakkosen kertoimella lähden sitä koittaa. Teki mieli lyyä kaveria, kun tasainen sarja, jossa Game 7 ei oo vääryys, mutta kyllä Sharks kärsii niin paljon loukkaantumisista, että se pakottaa lyödä kotijoukkuetta. Mikäli kotijoukkueen kerroin putoaa alle kahteen, niin sitten löisin ja vihjaisisin Sharks, mutta nyt lähdetään yli kakkosella kyllä pakon sanelemalla lyömää kotijoukkuetta. Kunhan ST.Louis Blues ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 5. Jääkiekko NHL KLO 22.00 San Jose Sharks - St.Louis Blues Valinta : San Jose Sharks ML Kerroin : 1,75 ( Coolbet ) Kemmu vihjannut sarjaa : 3/4 GAME 5. Sarja on tasan 2-2 Nyt ollaan sarjan huippuottelussa ja se pelataan paikallisesti päiväotteluna. Eli meillä ilta myöhään. Sarja on ollut tasainen ja kummatkin on lopulta ansainneet voittonsa, vaikka tuo yksi olikin hieman kysenalainen maali. GAME 5. on ottelu, josta erittäin usein voittaja jatkaa myös seuraavalle kierrokselle. Tähän mennessä tämän kauden poffeissa on menty yksittäisen G5 voiton myötä peräti 6/9 kerrasta seuraavalle kierrokselle. Tuo kuvastaa kuinka isosta pelistä On kysymys. Tätä voi vielä suurentaa, sillä Konferenssin Finaaleissa, kun sarja on ollut tasan 2-2 tilanteessa, niin yksittäisen Game 5 voittaja on edennyt finaaliin huikealla 70.3% todennäköisyydellä. Tuo on kova luku ja kertoo kuinka isosta pelistä on osittain kysymys. San Jose Sharks on ollut tässä sarjassa kuskin paikalla kokoajan. Joukkue on mennyt sarjassa aina 1-0, 2-1 johtoon. Joukkue on tänä vuonna voittanut jokaisessa poffisarjassaan kotonaan tämän yksittäisen Game 5 ottelun. Myös kaudesta 2013 poffeista lähtien on Sharks voittanut 5/10 yksittäistä Game 5 otteluaan ja melkeinpä aina tämän ottelun voittaja on voittanut myös koko sarjan. Ainoa poikkeus oli tuo 2016 finaali Penguins vastaan, jolloin Sharks voitti, mutta hävisi sarjan. ST.LOUIS Blues on tasoittanut aina puntit tässä sarjassa. Joukkue on ollut tällä poffikaudella hyvä vieraissa ja se tuo uskoa tähän otteluun. Joukkue on voittanut 1/2 kerrasta jo tämän yksittäisen Game 5 ottelun ja vieläpä vieraissa tuo voitto avauskierroksella, joten ei kauheasti kalpene kotijoukkueelle. Edessä on siis tärkeä ottelu. Vuodesta 2013 poffeissa tämä yksittäisen Game 5 voittaminen on onnistunut vain 4/9 kerrasta. Keskinäisissä poffeissa ovat kohdanneet tässä samassa vaiheessa 2016 Konferenssin Finaaleissa juuri. Silloin sarja oli tasan myös 2-2, kun tämän GAME 5 pelin voittanut Sharks eteni lopulta finaaleihin 4-2 voitoin. Kaikki ynnättynä, niin mielestäni Sharks lähtee ansaitusti ennakkosuosikki viitta harteilla tähän otteluun. Kotonaan Sharks on ollut hyvä ja ollut kokoajan kuskin paikalla tässä sarjassa. Myös, kun katsotaan tämän Game 5 ottelun merkitystä ja kuinka se on menneet molemmilla, niin kyllä sitäkin kautta menee ennakkosuosikki viitta ennemmin kotijoukkue San Jose pukukoppiin. Vierailla on saumaa voittaa ottelu, mutta mitä pelejä oon nyt katsellut, niin kyllä Sharks pyörittää peliä ja uskon, että joukkue tulee tänä vuonna olemaan sitten kuitenkin jälleen kerran finaaleissa. Kunhan San Jose Sharks ( ) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 6. Kemmu

  18.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Ruotsi - Sveitsi Valinta: X ( Tasapeli) Kerroin: 6.00 ( Coolbet) NHL tähtiä löytyy molemmilta. Usein joukkueet pelaa tasaisia otteluita keskenään. Kummanki alkusarja on mennyt hyvin ja hyvä fiilis on molemmissa leireissä. Sveitsi on voittanut kaikki ottelunsa, mutta joukkue onki kohdannut kaikki helpot. Toki hyvällä fiiliksellä pääsee testaamaan tasoa Ruotsia vastaan, jotka onki hävinny vaan Tsekille. Mielestäni kertoimet on liikaa kotijoukkueelle, sillä Sveitsi on vaikea vastus, jolla on riittävän laadukas molari ja hyökkäys. Näillä aseilla pystytään horjuttaa jopa Kruunuja. Lähtökohtaisesti pidän peliä tiukkana ja kun tasuri menee yli viiden kertoimeksi, niin on se erittäin pelattava kohde. Rohkea testaa. Kunhan ottelun päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 7. Kemmu

  18.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.15 Kanada - Saksa Valinta: X ( Tasapeli) Kerroin: 9.30 ( Nordicbet) Aika kova kerroin, johon on pakko tarttua. Mielestäni joo Kanada on suosikki, mutta kyllä Saksa osaa laittaa kapuloita rattaisiin. Vieraat on voittanut kaikki ottelunsa ja puolustus on toiminut mallikkaasti. Kanada on parantanut, mutta on tämä tiukempi ottelu kuin kertoimet antaa olettaa. Loppupeleissä usein euroopan kentillä tuo Kanada on b-joukkueella liikkeellä ja menestyy rosterii nähden huonosti. Molemmat tarvii pisteitä varmistaakseen paikkansa jatkossa, niin ei oo pelkoo halukkuudesta. Saksa osaa puolustaa ja joutuukin puolustaa ja jotenkin tämä on liian korkea kerroin tasaiselle pelille ja tasapelin mahku on suurempi kuin kertoimen prosentti. Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 8. Kemmu

  17.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Suomi - Iso-Britannia Valinta: Suomi -8 X (3-suunnan tasoitus) Kerroin: 7.60 ( Veikkaus) Suomi pelasi eilen ja sai tärkeän voiton. Tänään taas pelataan ja vastus on alkusarjan huonoin. Itse en oikee muuta jaksa koittaa, kuin että joukkue nappaa tasan kahdeksan maalin voiton. Suomi on paljon parempi, mutta ei joukkue lähde niin suoranaisesti hyökkää, vaan pelataan joukkueena. Vastassa on varmaa mahdollisimman kilpikonna/busdi puolustus, jota vastaan on aina ilkeä pelata. Kuitenkin taitoa löytyy ja ylivoimaa saadaa, niin maaleja tullaan näkemää. Suomi himmailee lopussa ja omaan arvioon uskon, että Leijonat voittaa erät aika hyvin tyyliin 3-0 / 3-0/ 2-0, mikä tekisi tuon kahdeksan maalin eron. Päätöserä tullaan pelaa vaan pois ja uskonkin, että kahteen ekaa tehdään se 5-6 maalia aika hyvin ja päätöseräs tulee muutama vahinko maali, kun päästää kuitenki maalintekopaikoille. Britannia on päästänyt otteluissa 8,9,6 maalia, niin en usko kympin täyttyvän kuitenkaan, kun ei Leijona raiskaa kuitenkaa. Uskon, että se 2-3 maalia tulee erää kohddn ja kaveri ei tee ollenkaan. Kunhan Suomi voittaa Tasan 8 maalilla, niin tämä kohde menee oikein.
 9. Kemmu

  17.5

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 St.Louis Blues - San Jose Sharks Valinta: ST.Louis Blues ML Kerroin: 1.74 ( Coolbet) Kemmu vihjannut sarjaa: 2/3 GAME 4. San Jose Sharks johtaa sarjaa voitoin 2-1. Sharks on nyt saanut kahdessa sarjassa hieman tuuria tuomareiden lasien puuttumisesta. Saa nähdä tuleeko tuosta edellisen ottelun jatkoaika maalista tämän sarjan käännekohta. Maalia edelsi tilanne, että Meier , joka sai syöttöpisteen, niin pelasi kiekkoa kädellä. Tätä ei vihelletty pois ja Karlsson naulasi maalin. Blues sai otettua vieraissa sen yhden voiton, mutta ei kotonaan saa pidettyä kotietua. Tuo oli paha tappio, mutta nyt olisi oiva sauma tasoittaa sarja. Kyllä se aika fakta on, että mikäli vieraat tänään voittaa, niin finaalipari on selvillä. Mutta ei mennä asioiden edelle, sillä vähän luulen kotijoukkueen sisuuntuneen tuosta edellisen pelin lopusta, että joukkue saa voiton. Blues on jokaisessa sarjassa voittanut yhden elintärkeän kotipelin, mikä on siivittäny joukkueen jatkoon, niin uskon tämän pelin olevan tänään tämä peli. Pelistä tulee tasainen ja luulen, että tämä on toukka sarja, joka jatkuu tasatilanteessa 2-2 Kaliforniaan. Kunhan ST.Louis Blues ( ) voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein.
 10. Kemmu

  16.5

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins Valinta: Carolina Hurricanes ML Kerroin: 2.05 ( Coolbet) Kemmu vihjannut sarjaa: 2/3 GAME 4. Boston johtaa sarjaa tylysti voitoin 3-0. Rask on paras. Edellisessä pelissä kotijoukkue vei, mutta Rask kestää. Finaaliin menee Boston Bruins. Tämä asia on selvä. Kysymys kuuluu kummin numeroin 4-0 vai 4-1. Mä uskon, että vieraat sai haluamansa. Uskon, että kotijoukkue yrittää vielä ja se kantaa voittoon. En usko 4-0 sarjaan ja siksi kotijoukkue lapulle. Vieraista kirjoitan sitten paremmin finaaleissa, niin nyt tylyt kirjotukset, kun finaaleissa sitten kunnolla. Kotijoukkuetta lapulle , kun en usko 4-0 sarjaan ja viimeksi oli hyvää tekemistä, mutta harmillisesti Rask oli taas liian hyvä. Kunhan Carolina Hurricanes ( ) voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein.
 11. Kemmu

  16.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Suomi - Tanska Valinta: X ( Tasapeli) Kerroin; 6.60 ( Coolbet) Suomen pelit on menny tähän asti ninkuin olen päässäni aattelut. Huomannu, että kun ei niin voimasuhteita kattele, niin inspiraatio on toiminut paremmin.. Suomi on tosiaan voittanut Kanada, Slovakia ja niukka jatkoaika-tappio oli viimeksi tuloksena. Kisat on hyvin alkanut. Tanska on ollut tasollaan. Joukkue pystyi voittamaan lopulta Ranskan ja murjoi Iso-Britannian. Saksa pystyi voittamaan sitten vastapainoksi. Joukkueesta lähti Lars Eller pois, mutta ei se isosti heikennä joukkuetta. Suomi saa nyt ennakkosuosikki viitan täysin itselleen. Joukkue on onnistunut ja nyt annetaan kaikille ajatus, että "äh..tanska".. Nyt mitataan todellista joukkuetta. Nyt toki Manninen, Kakko pääsee paremmin kiekkoon, kun vastassa on puolustavampi joukkue, joka iskee vastaan. Saa nähdä mitä tapahtuu. Jukka Jalonen on alkanut vähän herpaantumaan, kun ennakkosuosikkin asemassa on. Myös 2.erä on ollut vähän takkuista näissäkin kisoissa. Mielenkiintoista on nähdä kuinka hyvin tämä joukkue hoitaa "pakkovoitto" ottelut. Vastassa on kuitenkin Regin, Jensen, Storm, Bødker, jotka osaa laittaa kiekkoa reppuun vastahyökkäyksistä. Varsinkin Nicklas Jensen on vaarallinen, joka osaa kulmaväännöt ja omaa tarkan kudin. Kuitenkaan Leijonien maalissa ei ole minun silmiin 100% torjujaa, niin en ihmettelisi yhtään, jos Leijonat olisi tappiollakin hetken. Kaikki on auki ja teki aluksi lyödä Tanska pienellä ylikertoimella, mutta vadtustajan puolustus ei ole niin vahva, että se kestäisi lopun rynnistyksen, niin tasuri haisee hyvin vahvasti tass Leijonien pelissä. Suomi Hallitsee, mutta tuhlaa 0aikkoja. Kaveri iskee muutaman vastahyökkäyksestä ja Leijonat pystyy kyllä vastaamaan, mutta tullaan näkemään jälleen kerran jatkoaika Leijonien pelissä. Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 12. Kemmu

  15.5

  Jääkiekko MM-Kisat KLO 21.15 SAKSA - SLOVAKIA Valinta: X ( Tasapeli) Kerroin; 4.90 ( Nordicbet) Saksa on voittanut kaikki ottelunsa, mutta joukkueen otteluohjelma on ollut helppo. Britit, Tanska, Ranska onkin pitänyt hoitaa, kun pitkälle halutaan. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut hyvällä malilla alusta lähtien, että siihen pystyy nojaamaan. Slovakia on pelannut suuria USA, Suomi, Kanada vastaan ja tuloksena on ollut voitto, hyvä tappiollinen peli, että hyvin niukka tappio, joka johtui kaverin ylivoimasta vikalla minuutilla. Joukkue on siis onnistunut mallikkaasti. Slovakia omaa kotiyleisön tuen, mikä on merkittävä. Vastaan asettuu hieman sopivampi Saksa ja ennakkosuosikin viitta. Pidän tätä peliä aika 50-50% otteluna, sillä molemmat on aika tasavahvoja paperilla. Saksa on hyvä puolustussuuntaan ja se kyllä kestää kaveria vastaan. Slovakia on tilanteessa, jossa pisteitä olisi hyvä saada, jos jatkoon haluaa. Se ei ole helppoa, kun vadtassa on hyvin puolustava ja voitoista itseluottamusta saanut Saksa. Mielestäni on odotettavissa tiukka tasainen ja ehkä jopa vähämaalinen kamppailu. Tällöin tasapelin mahdollisuus kasvaa. Kummatkin tarvitsee pisteitä ja uskonkin molempien saavan pisteen ja voittaja selvitetään jatkojen kautta. Tasapeli rohkeasti lapulle. Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 13. Kemmu

  15.5

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 ST.Louis Blues - San Jose Sharks Valinta: San Jose Sharks ML Kerroin: 2.18 ( Nordicbet) Kemmu vihjannut sarjaa: 1/2 GAME 3. Sarja on tasan 1-1. San Jose oli ylivoimainen avausottelussa, mutta tuo edellinen Game 2 ottelu meni sitten tuttuun tyyliin vaikeaksi. Joukkue nousi alivoimamaaleilla takaisin otteluun, mutta ei pystynyt voittamaan. Tasatilanteesta lähdetään tähän peliin, joka tilastollisesti ei oikein suosi sen enempää kumpaakaan. Toki silloin kun Sharks oli finaalissa, niin tilastollisesti Sharks pärjää pitkässä juoksussa paremmin yksittäisessä Game 3 ottelussa. En nojaudu tähän, mutta se hieman lisää vieraiden pelattavuutta. Pidän vieraita astetta parempana ja nuo pari aikaisempaa peliä kun katsoo tuloksien taakse, niin Jones on hieman luotettavampi molari. Myös vieraiden rosteri on vähä parempi hyökkäyssuuntaan, niin päälle kakkosen monyline pakottaa näiden seikkojen myötä pelaa Sharks lapulle. Kunhan San Jose Sharks ( ) voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein.
 14. Kemmu

  14.5

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins Valinta: Carolina Hurricanes ML Kerroin: 1.83 ( Veikkaus) Kemmu vihjannut sarjaa: 2/2 GAME 3. Boston Bruins johtaa sarjaa voitoin 2-0 Nyt ei pysty ihan niin antaamuksella pysty kirjoittaa, kun viimeksi. Carolina on ollut pelien alussa hyvä. Vaikka joukkue on hävinnyt 5-2, 6-2 numeroin, niin joukkueella on ollut alussa ottaa ote itselleen. Tätä ei oikein vaan pystytty ottaa. Viimeksikin joukkue sai alussa hyvin taklattua ja pari paikkaa, mutta sitten se kiekko meni omaan maaliin nollakulmasta. Ottelun suurimpia juttuja on ollut, että Rask on voittanut molaritaiston kahdesti, sillä Mrazek ei oo pystynyt olemaan lähellekkään yhtä hyvä. Toinen iso adia on ollut se, että Bergeron on onnistunut pimentämään vastapuolen Sebastian Ahon. molemmissa peleissä tämä taisto on ollut numerollisesti 1-1 otteluita, mutta Bruins muut kaverit sitten on voittanut vastustajan vastaavat. Mutta nää on mennyttä GAME 3 Carolina pääsee kotikaukaloon, jossa ensinnäkin ovat voittaneet tänä vuonna kaikki playoff-kotiottelut eli 5/5 voittoa. Tätä joukkue tarvitsee pukukoppiin, että uskoa on vielä, sillä kotonaan kotijoukkuella on etuuksia. Carolina saa vaihtoedun ja tätä on käytettävä hyödyksi. Nyt on mahdollista pelata tilaa Aho-Teräväinen kaksikolle. Joukkue onnistui Washington sarjassa pimentää kaverin huiput sekä myös Islanders jäi jalkoihin. Boston tietää, että nyt vieraissa ottaa vain yhden voiton, niin sarja näyttää hyvältä. Joukkue on nyt murskannut pari kotipeliä, niin jotenkin tuntuu, että tänään Carolina on henkisesti kovimmin pelissä ja klaaraa voiton. Kotijoukkue on ollut hyvä kotonaan ja nyt joukkue laittaa liikoon kaiken. Kotijoukkue on noussut tästä ja kotiyleisön tuki. En myöskään usko 4-0 sarjaa millään, niin nyt on hyvä sauma vihjaa ja betsaa Carolina voittoon. Tämä sarja jatkuu ainakin ensi yön vielä kotivoitto merkein. Kunhan Carolina Hurricanes () voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein.
 15. @Jackson paljon saat ruskeesta kirjekuoresta rahaa ku väärää tietoo levität Suomi 5.7 Boston 2.10 Suomi X 4.80 St.louis ml 2.10 Nää kaikki menny oikein ja mä tehny 2 yksikköö tappioo ja saanu muka vaa 2 oikein tähä välii 9.5 - 13.5 ???
 16. Kemmu

  13.5

  Jääkiekko NHL KLO 04.00 San Jose Sharks - St.Louis Blues Valinta: st.Louis Blues ML Kerroin: 2.10 ( Veikkaus) GAME 2. San Jose Sharks johtaa sarjaa voitoin 1-0 San jose aloitti tuttuun tapaan tämänkin sarjan hienolla 6-3 voiton. Kotijoukkue on tähän mennessä voittanut kaikki G1 ottelut aika ylivoimaisella esityksellä. Tosin mikäli tuo jatkui ja jatkumoa on luvassa, niin tänää puolestaa tulee vaikeuksia kotijoukkueelle. Sharks on ollut surkea ja aika tappiollinen tällä kertaa poffien yksittäisessä Game 2 ottelussa. Blues jäi aika rumasti jalkoihin tuossa ekassa, mutta en usko ylikävelyyn. Uskon vahvemman vierasjoukkueen olevan kaukalossa. Tuskin noin avonaista peliä pelaavat tänään, sillä kotijoukkue käyttää tilansa hyödyksi. En jotenkaan usko kahteen 2-0 sarjaan ja kun tosiaan tässä G2 pelissä on usein Sharks ollu vaikeuksissa, niin vieraiden päälle kakkosen Monyline riittää kokeiluun. Kunhan St.Louis Blues ( ) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 17. Kemmu

  13.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.15 USA - Suomi Valinta: X ( Tasapeli) Kerroin: 4.80 ( Veikkaus) Suomea lyömällä on rahaa tehty, vaikka muuten nää on menny ihan perselleen ku kertoimet on pienii nii normi voittoja on vaikee lyyä. USA on materiaaliltaan parempi ja hieman saanut otetta tähän turnaukseen viime ottelussa. Suomi on pelannut erittäin hyvin ja uskonkin tasaiseen otteluun. Eniten minua huolestuttaa Lankinen. Joo kaksi voittoa ja nolla tappiota, mutta hän kyllä tekee virheitä. En ole kovin luottavainen, kun kaverit osaa ampua tarkasti, niin verkko heiluu. Ottelusta tulee varmaa suoraviivaisempaa ja itse lähden hakee piennellä tuurilla tasuria. Mielestäni kerroin kattaa riskin ja omissa papereissani Suomi hype kohoaa pikku hiljaa, niin joukkueelle tulee vaikeuksia. Aika lailla kuitenkin Kakkon varassa ollaan, vaikka nimellisesti löytyy tukijoita, niin kyllä Kakko vetąä leijonia voittoon aika lailla yksikseen. Kaikki on mahdollista, niimpä lähden nyt kahden niukan Leijona voiton myötä hakee rohkeaa tasuria tähän peliin. Kunhan ottelu päättyy tasan, niin tämä kohde menee oikein.
 18. Kemmu

  12.5

  Jääkiekko NHL KLO 22.00 Boston Bruins - Carolina Hurricanes Valinta : Boston Bruins Kerroin : 2,10 ( PAF ) Game 2. Boston johtaa sarjaa voitoin 1-0. Boston voitti avausottelun numerollisesti tylysti 5-2, mutta kyseessähän oli paljon tasaisempi ottelu. Edellisellä kerralla kerroin, että tässä parissa on Bergeron vs Aho battle, että Rask on parempi maalivahti. Myös erikoistilannepelaaminen menee Bostonille paremman ylivoiman ansiota. Nyt numeroin avausottelu GAME 1. Rask - Mrazek 1-0 Bergeron - Aho 1-1 Ylivoima-maalit: Boston 2 kpl vs Carolina 1kpl Tässä näette eron, miksi kotijoukkue voitti avausottelun. Rask voitti virkaveljen ja ennenkaikkea Rask piti omiaan pystyssä ottelun 2,erässä. Tuossa kohtaan peli olisi voinut olla jopa 1-4 vieraille, mutta peli käynnisty viimeiseen erään vain vieraiden pienellä 1-2 johdolla. 3,erässä vieraat otti kaksi tyhmää jäähyä, jotka molemmat tiukassa paikassa kotijoukkueen käytti hyväkseen. Näiden erojen myötä Boston oli maalin parempi, sillä kaksin kamppailu Bergeron VS Aho päättyi 1-1 tulokseen, sillä Aho oli alussa parempi, mutta lopussa, kun pelejä ratkotaan tasaisessa ottelussa, niin Bergeron oli itse tekemässä 3-2 ottelun voittomaalia. Muita Huomioita Carolina oli luistelevampi osapuoli. Joukkue hyökkäsi erittäin monipuolisesti ja sai monta erittäin hyvää maalipaikkaa. Joukkueen yksi selvä taktiikka oli hyökkäysalueella tehdä poikkittaissyöttö, josta lähti erittäin nopeasti One-timer, mutta näitä edellisessä pelissä Rask torjui erittäin hyvin. Toki pitkässä juoksussa varmasti tämä tapa tuottaa maaleja Carolina joukkueelle, sillä noi on pahimpia torjuntoja molarille ja nyt hieman tuuria oli matkassa Rask:illa. Boston pelasi tuttuun tyyliin, eli pelasi fyysisesti ja luotti, että kaveri rikkoo, josta sitten tehdään tarvittavat maalit. Erikoista oli omaan silmään nähdä, että oliko kotijoukkue väsy vai oliko Carolina vaan niin luisteleva ja nopea, että se vain näyttää siltä, että kotijoukkue olisi vaikeuksissa liikkeen kanssa. Zdeno Chara oli ihan turisti ja Bambi kentällä, sillä ehdottomasti oli liikkeessä hitain ja kokoajan vaikeuksissa. Hän saa eniten kiittää Raskin pelastuksia, sillä Chara oli koko illan ihan hukassa. GAME 2. Päiväpeli on kysymyksessä ja se suosii omissa papereissani enemmän kotijoukkuetta. Boston pelaa usein Suomen aikaa vkloppuisin kotiottelunsa klo 20-22 aikaa ja omiin silmiin nähden erittäin usein myös voittaa kotonaan käydyt päiväottelut. Toki Carolina on myös muutaman pelannut, mutta itse lasken päiväottelusta edun kotijoukkueelle, sillä joukkue on näissä rutinoituneempi. Tähän otteluun kuuluu taas perus kamppailut, että edelleen suurimmat taistot käydään erikoistilannepelaamisessa. Edellisessä ottelussa Boston oli parempi, joten Carolina on parempi tasoittaa puntit tässä. Vieraat eivät saa ottaa tyhmiä jäähyjä oikeastaan yhtään, sillä Bergeron, Marchand osaa käyttää nuo hyödyksi. Myös Rask on jatkettava tuolla tasolla edelleen, sillä juonikkuutta löytyy ja liikkeen pitää olla nopeaa edelleen, kun poikkittaissyöttöä pukkaa. Tässä on hieno nähdä, kun puhuin, että Bruins osaa mukautua vastustajaan, että onko kotijoukkue löytänyt lääkkeet puolustaa sillain, että vieraat ei pääsekään enään niin helposti ampumaan noita One-Timer:ia. Jos sanon karusti, niin vieraiden ei tarvitse muuttaa mitään, paitsi, että ovat vähemmän jäähyllä. Kotijoukkueen on parannettava puolustamista ja keksittävä keino katkaista enemmän noita pahoja poikittaissyöttöjä. Vielä edelleen peli kulkee keskialueen läpi ja silloin puhutaan puolustavista että hyökkäävistä keskushyökkääjistä ja maailman paras siinä oleva Patrice Bergeron on saatava edelleen kuriin Suomalainen kilpailija Sebastian Aho. Tämä on suurin taistelupari kentällä molarien lisäksi. Edellinen ottelu meni pisteissä ja muutenkin tasan 1-1. Tänään taas lopputuloksen kannalta yksi oleellisin asia on, että kumpi näistä voittaa tänään. Päiväottelu suosii kotijoukkuetta ja kun Bergeron hoitaa "sepin ", niin Rask hoitaa loput. Tasainen ottelu tiedossa edelleen ja huippuottelu, joka kannattaa katsoa. Kakkosen kertoimella otetaan kotijoukkuetta paremman molarin ja erikoistilannepelaamisen turvin. Kunhan Boston Bruins ( ) voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 19. Kemmu

  12.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 21,15 Latvia - Sveitsi Valinta : 2,erä Sveitsi Over 1,5 maalia Kerroin : 3,45 ( PAF ) Sveitsi oli ylivoimainen avauksessa, mutta vastus oli lohkon huonoin joukkue. Tänään vastassa on parempi puolustus ja molari. Latvia aloitti myös kisat hyvin, kun voittivat ennakkosuosikkina hienosti 5-2 Itävallan. Uskon, että Latvia pistää kampoihin, mutta juuri 2,erässä vaihtoväli pitenee, niin tuo Sveitsi myllytys pääsee parhaiten näkyviin ja ottelu tullaan ratkomaan tässä kohtaa. Latvia pystyy alussa pelaa kilpparia ja pistää huippuyksilöillä vastaan, mutta pidemmän vaihtovälin takia tulee ongelmia ja valotaululla näkyy tämä. Kunhan 2,erässä vieraat Sveitsi tekee ainakin Kaksi maalia, niin tämä kohde menee oikein.
 20. Kemmu

  11.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 21.15 Slovakia - Suomi Valinta : Suomi Kerroin : 2,00 ( NordicBet ) Suomi saa nyt kahta kertoimeksi ja se kelpaa täydellisesti peleille. Suomi pelasi erittäin hyvät 1.erän ja 3,erän ja se toi voiton. Samanlainen peli tänään, niin kyllä silloin vieraat voittaa. Slovakia omaa hyviä pelaajia Tatar, Nagy, Panik , jotka osaa yksinkin ratkoa pelejä, mutta Amerikkalaiset varmaan olleet terävimmillään avauksessa ja kotiyleisön hurmos siivitti voittoon. Suomi on erilainen vastus, sillä vieraat on joukkue, jossa osataan pelata eurooppalaista lätkää ja uskonkin, että myös Slovakia joutuu nyt vaikeuksiin. Suomella on taitoa ja hyvä puolustus mielestäni, mikä juuri auttaa yleistä pelaamista, kun voidaan luottaa, ettei oma pää vuoda. Aamulla kertoimet käski lyödä kotijoukkuetta, mutta nyt minä ainakin uskallan Suomea pelata tällä kertoimella ja mielestäni Suomi on astetta parempi vieläkin ja tulee hiljentämään kotiyleisön. Kunhan Suomi voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 21. Kemmu

  11.5

  Jääkiekko NHL KLO 03.00 San Jose Sharks - St.Louis Blues Valinta : St.Louis Blues ML Kerroin : 2,10 ( Coolbet ) GAME 1. Idän Konferenssin finaalit alkoi mahtavalla pelillä ja toivottavasti tästäkin tulisi mahtava sarja seurata. Itselleni tuo toinen pari on mielenkiintoisempi, joten siksi tämä pari tulee jäämään hieman vaisuksi osaltani. San Jose Sharks on selviytynyt kahdesti Game 7 ottelun kautta tähän pisteeseen, kun molemmat Vegas että Colorado kaatui 4-3. Sharks selvä vahvuus on erinomainen kotipeli ja oikeastaan sarjan lopussa tuo on ollut iso tekijä. Tämä on joukkueen selvästi vahvuus tässä sarjassa pidemmässä juoksussa. Joukkueen heikkous on ehkä Erik Karlsson , joka on ollut eniten kentällä juuri silloin, kun omissa soi ja hänen pelinsä on puolikuntoista loukkaantumisen johdosta. Häneen kannattaa laittaa paine ja pitää kaveri omassa päädyssä, niin se on vieraiden etu. St.Louis Blues on myös joutunut pelaa yhden Game 7 pelin, joten joukkueella on lähtökohtaisesti peli vähemmän pelattuna, että päivän pidempi lepoetu. Joukkue kaatoi Winnipeg voitoin 4-2 ja Dallas kaatui 4-3. Joukkueen vahvuus on ollut hyvä vieraspelaaminen sekä ollut sen yhden tarvittavan pelin verran kova kotijoukkue. Joukkueella on toiminut viisikko peli hyvin ja Binnington on ollut tasainen maalissa. Lähtökohta on se, että Sharks on hyvä kotikentällä ja Blues on ollut hyvä vieraissa, mutta sitten Sharks on ollut vieraissa tasainen, mutta Blues on ollut surkea kotonaan, mutta voittanut sen yhden tärkeimmistä otteluista sitten kotonaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Blues jos saa otettua vieraissa voiton, niin pystyykö joukkue kuitenkaan pitämään siitä kiinni kotikaukalossa? Tämä on suuri kysymys, kun sarjan voittoa mietitään. Jones vs Binnington menee 50-50% , joten ratkaisut nähdään erikoistilannepelaamisessa ja yleispelissä. Sharks omaa paremmat pelaajat ylivoimaan, mutta Blues on erittäin kova painamaan 4,ketjun voimin, joten tasakentillisin saattaa olla, että Blues on hallitsevampi. Sarja alkaa ja avausottelusta nähdään hieman suuntaa, joten kauheasti ei pysty arvioimaan miten joukkueet sopii toisilleen tässä kohtaa, kun on puolikuntoista porukkaa myös kentällä. Lähtökohtaisesti olisi hyvä aloittaa kotivoitosta sarjan betsaaminen, mutta itse nyt lähden vieraita pelaamaan. Ennakkoon moni veikkaa tästä Sharks sarjaa ja kotivoittoa, mutta itselle sarja on tasaisempi ja avauksessa on hyvä koittaa lyödä altavastaajaa, kun silloin on suurin yllätys mahdollisuus. Ensi yönä toivottavasti nähdään hyvää lätkää, mutta pelkään, että molemmat pelaa puolustuksen kautta enemmän ja omissa papereissani se suosii Blues joukkuetta ja uskon tasaisen pelin kääntyvän ennemmin Blues voitoksi ja päälle kakkosen monyline, niin vieraat rohkeasti voittamaan avausottelun. Kunhan ST.LOUIS Blues ( ) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 22. Kemmu

  11.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 13.15 Sveitsi - Italia Valinta : 1,erän avausmaalin syntymäaika 05.01 - 10.00 Kerroin : 4,10 ( NordicBet ) Sveitsi on kisojen musta hevonen. Joukkueessa on Hishier, Fiala, Moser. Puolustuksesta löytyy Josi, Weber sekä maalista Berra. Noiden ympärille on hyvä rakentaa joukkue ja Sveitsin jääkiekko liiga on yksi euroopan parhaista liigoista, joten puhutaan erittäin hyvästä joukkueesta tänä vuonna. Italia taistelee putoamista vastaan ja kaikki katseet kiinnittyy maalivahti Bertnand , jonka on seistävä päällään, jotta joukkue taistelee voitoista. Joukkue on koottu saksan, itävallan ja Sveitsin liigan pelaajista. Kostner on ehkä tunnetuin hyökkääjä. Alussa tutustutaan jäähän ja usein jäähyjä tulee siinä 2-3 min kohdalla, mutta toivottavasti se kaatamaan vielä ja haetaan yhteispeliä. Uskonkin, että kotijoukkue hallitsee peliä, mutta toivottavasti Bertnand kestää maalissa alussa ja kotijoukkue pelaa aika normi eurooppalaista lätkää, eli ei niin suoraviivaista. Pientä tuuria vaaditaan, mutta uskon kyllä vahvasti siihen, että Sveitsi menee avauskympillä johtoon, mutta se kerroin ei houkuta alle kahtena, niin lähden hakemaan kerrointa ja mielestäni tässä on hyvä kohde ja kerroin haku. Sveitsi hallitsee peliä suuresti ja uskonkin tuon materiaalin pystyvän maalintekoon avauskympillä, sillä Italia on heikko, mutta se tulee tuossa 5-10 min kohdalla, kun jalat on saatu avattua ja tuossa ajassa kotijoukkue saa pakosti ylivoiman ja siitä silloin maali. Toki Italia saa tehdä kanssa, mutta se on epätodennäköistä, kun puhutaan avausmaalista, mutta joku vastahyökkäyksiä saattaa onnistua, kun 1,erässä tuossa 6-10 min kohdalla peli avautuu enimmäkseen avauskympillä. Ihan kertoimen haku kyseessä ja kotijoukkue rosteri on hyvä ja uskon kotijoukkueen tekevän 1-2 maalia avauserään, niin tässä on hyvä kerroin ja uskon jonkun ylivoiman tulevan tällä 5-10min välillä, jossa saatetaan juuri se maali nähdä. Katsotaan kuinka käy. Kunhan 1,erässä ajassa 05.01 - 10.00 tulee ottelun avausmaali, niin tämä kohde menee oikein.
 23. Kemmu

  11.5

  Jääkiekko MM-KISAT KLO 13.15 Tanska - Ranska Valinta : Tanska Kerroin : 1,71 ( Coolbet ) Tanska lähtee ihan kilpailukykyisellä joukkueella näihin kisoihin. Vaikka viime vuosina vähän flopannut ryhmä onkin, niin potentiaalia löytyy pärjäämiseen. Joukkueesta löytyy ihan kärkiosaamista näihin kisoihin, kun hyökkäyksestä löytyy Lars Eller, Mikkel Bødker, Nichlas Jensen, jotka osaavat heiluttaa verkkoa. Kaikilla on ihan ok kausi alla myös. Peter Regin paransi loppukaudesta ja oli oman joukkueensa parhaimmistoa poffeissa, joten itsellä on luotettava olo, että hoitaa kunnialla keskialueen. Puolustuksesta löytyy jämäkkyyttä Lauridsen veljeksen myötä ja yleispuolustajia melkeinpä kaikki. Ranska on ihan ok, mutta joukkue on hieman kärsinyt, kun Huet, Meunier, Lhenry on lopettaneet ja valmentajakin vaihtui pitkästä aikaa ja uusi valmentaja on NHL tuttu Philipp Bozon. Eli uusia kuvioita haetaan. Poisjäänti näkyy myös kärki-ukoissa, kun Stepan Da Costa että ykköspakki Yohan Auvittu jättävät molemmat myös kisat välistä. Ranska on joutunut muuttumaan paljon ja joukkue ei ole mikään kovin kummoinen. Ainoastaan voidaan puhua Alexander Texier, kun kovimmista jätkistä puhutaan. Herra on tuttu Kalpasta , josta siirtyi ihan Columbuksen joukkueeseen. Tätä pelaajaa pitää kaikkien varoa, kun puhutaan Ranskan joukkueesta. Eli tasainen ottelu on tiedossa, mutta itselle Tanska lähtee suosikkina pelaamaan ja silloin sen lapulle otan. Kunhan Tanska voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
×
×
 • Create New...