Jump to content

Bannionin kausi 2018 - 2019


Recommended Posts

  • Vastaukset 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Bannion

    1036

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Schalke - Hoffenheim, ottelussa rp @3,50 /0,4 Mönchengladbach - Leipzig, ottelussa rp @3,75 /0,4 IFK - Rops, kortteja yli 3,5 @2,43 /0,6 Inter - AS Roma, kortteja yli 5,5 @1,900 /0,6 (b

VP: Southampton - Leicester 2 ah 0,0 @2,30 /1

Burnley - Cardiff, ottelussa rp @3,75 /0,4 + punainen kortti @5 /0,4 + oma maali @9 /0,2 (bet365) L1K + sinkkuvetona Burnley yli 1,5 korttia @1,80 (bet365) - Varmasti Burnleyn

Jostain syystä Unibet mitätöi eilisen tulosvedon Liverpool otteluun, vaikka se meni väärin, joten merkitsin sen voidiin.

Chelsea - Bate, alle 3 maalia @2,04 /1

+ alle 5 maalia + vierasjoukkue tekee maalin @4,00 /0,5

L1K

- Hankala peli lyödä vetoa. Lähinnä, koska baten yhtä maalia saa yli @2,60 kertoimella. Toisaalta Chelsea ilmeisesti kierrätää tähän peliin, joten luvassa voi olla hyvinkin vähämaalinen ottelu.

Yritin miettiä jotain tapaa yhdistää nämä kaksi mahdollisuutta ja päädyin tällaiseen komboon, jossa jomman kumman vaihtoehdon osuma tuo 0,5 yksikköä voittoa. Tämä kattaa siis tulokset 2/1/0 - 0/1 ja 3-1 sekä toki myös erinäiset Baten voitot, mutta eikai siihen kukaan usko. 3-0 tuloksella 2/3 osaa panoksesta palautuu ja tappiota tulee tuo 0,5.

Vedon kannalta ideaalein lopputulos olisi 2-1, jolloin ylempi veto menee voidiin ja alempi tuo voittoa 1,5 yksikköä tai 1-1 jolloin kumpikin osuu.

Noh, katsotaan mitä verkko tuo vai harooko tyhjää.

 

 

Link to post
Share on other sites

Jonkinlainen torjunta tuli onneksi lopulta eurooppaliigaan. Harmittaa vain, kun olisi voinut mennä paremminkin, lähinnä koska mielessä oli yli 2,5 maalia Bordeaux peliin (ihan pirteästihän Bordeaux pelasi, joten olisi voinut tämäkin kohde osua, mutta vedonlyönnissähän vain osumat ratkaisevat) ja Baten maalia tuli tosiaan pyöriteltyä, mutta oli jotenkin niin epävarma, että tuli kikkailtua tuon kohteen kanssa.

Frankfurt myös ryssi  triplan monista tilanteista huolimatta. Onneksi taitaa vielä olla toinen 100% triplaboosti tarjolla.

QPR - Aston Villa 2 ah 0,0 @2,030 /1,25 (bet365)

Lorient - Metz, btts @1,80 /1,25 (bet365)

- Aston Villanhan on melkein pakko jo kairata tästä pisteitä. Tiukka ottelu tulossa. Lorient peli saattaa kääntyä kotijoukkueelle tai olla plain draw. Kattoo, jos huomenna lähtee hakemaan sillä Coolbetin triplaa, mutta Metz on sinnikäs joukkue mättämään maaleja, joten ehkä 1 - 1.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko, MM-kisat Itävalta vs. Iso-Britannia klo. 13.20 Itävalta yli 3,5 maalia ja Marco Rossi vähintään kaksi tehopistettä/2,63 PAF Itävalta tarvitsee ottelusta kolmen pisteen voiton, jotta joukkue voi taistella paikasta puolivälieriin. Iso-Britannialla ei ole mitään panoksia tähän kamppailuun. Joukkue voi tehdä vain kiusaa Itävallalle ja auttaa Suomen puolivälieriin. Marco Rossi on Itävallan joukkueen taitavin pelaaja. Tässä ottelussa parhaiden pelaajien pelaajien pitää nousta esiin ja edellisessä ottelussa Minnesota Wildin pelaaja syötti kolme maalia Norjaa vastaan. Tähän kamppailuun voisin uskoa 1+2 tehoja, kun Itävalta voittaa 4-1 -lukemin Iso-Britannian, ja luo paineen Suomelle.
    • Jääkiekko, MM-kisat Suomi vs. Sveitsi klo. 21.20 Sveitsi -1,5, yli 5,5 maalia ja Roman Josi vähintään kaksi tehopistettä/11,50 PAF Suomi tarvitsee Sveitsiä vastaan vähintään pisteen selvittääkseen tiensä jatkoon, mikäli Itävalta ei hyydy Iso-Britanniaa vastaan. Suomi on ollut turnauksessa todella heikko ja jääminen kahdeksan parhaan ulkopuolelle olisi todella ansaittua. Joukkueen materiaali eri tulisi riittämään maailmanmestaruuteen, joten jatkopaikan suhteen ei liikaa ole merkitystä. Sveitsille panokset kisoissa ovat Suomea suuremmat ja joukkue varmasti haluaa heikomman vastustajan torstain puolivälierään vaikka ottelun Ostravassa joutuukin pelaamaan. Sveitsi nappaa tästä ottelusta 5-2 -voiton kapteeni Roman Josin johdolla. Hurjia kertoimia on ainakin tarjolla.
    • Jääkiekko, NHL Vancouver Canucks vs. Edmonton Oilers klo. 3.00 Canucks voittaa 60min ja Quinn Hughes vähintään kaksi tehopistettä/6,25 PAF Vancouver Canucks hakee jatkopaikkaa kotiyleisönsä edessä seitsemännessä kamppailussa Edmonton Oilersia vastaan. Canucks on pelannut kotonaan viimeksi NHL:n pudotuspeleissä seitsemännen ottelun Boston Bruinsia vastaan kesän 2011 Stanley Cup -finaaleissa. Tuolloin Bruins oli 4-0 -lukemin vahvempi. Vähän on tämänkin jälkeen vettä virrannut maailman eri joissa. Tämän ottelusarjan piti olla läpihuutojuttu Oilersille, mutta toisin on käynyt. Canucks on pelannut hienoa jääkiekkoa ilman ykkösmaalivahti Thatcher Demkoakin. Tähän otteluun joukkueen kokoonpanosta tippuu pois Brock Boeser, joka on tehnyt seitsemän maalia 12 otteluun pudotuspeleissä. Ei anneta tämän haitata tällä kertaa. Kotiyleisö huutaa Oilersin ulos hallista, kun Canucks nappaa 5-1 -voiton Quinn Hughesin 1+2 tehojen avittamana.
    • Jääkiekko, MM-kisat Suomi vs. Tanska klo. 21.20 Suomi yli 4,5 maalia ja Oliver Kapanen vähintään kaksi tehopistettä/4,80 PAF Ensimmäisenä kysyn @Kemmu, että mikä toi sun vihje on? Suomi pääsee otteluun hienosta asetelmasta Tanskaa vastaan, kun joukkueen on napattava voitto. Tanska tekee oudon ratkaisun tähän kamppailuun, sillä kisat tähän asti aloittanut maalivahti lähtee vaihtoon ja tilalle tulee Mathias Seldrup, joka torjui kolmannen erän Sveitsiä vastaan. Tässä ottelussa tilille kertyi viisi koppia ja kolme päästettyä maalia. Lisäksi Tanskalta puuttuu kokoonpanosta kovaotteinen puolustaja Oliver Lauridsen ja viisi tehopistettä iskenyt entinen NHL-pelaaja Joachim Blichfeld. Suomi rukkaa kokoonpanoja tähän otteluun ja nyt voisin todella isosti ihmetellä, jos Suomi ei isosti tässä ottelussa murskaa Tanskaa. Tanska on ollut perinteisesti vaikea vastustaja Suomelle, mutta nyt Suomen on pakko voittaa ja panokset on isot, niin eiköhän se näy tulostaululla. Kolmoskentän Oliver Kapanen sentteröi Jesse Puljujärveä ja Patrik Puistolaa. Eiköhän turnauksen tehomies jälleen nouse esiin ja iske ainakin 1+1 tehot, kun Suomi voittaa 6-2 -lukemin tämän ottelun.
    • Sandefjord - Viking  18:00 Molemmat pelanneet melkoista hurlumhei palloa, ja Sandefjordin Alexander Ruud Tveter alkaa löytää viime kauden maalivainuaan, joka on on hyvä asia sillä omiin menee liikaa. Vikingillä Tripic ja Salvesen oli hurjassa iskussa hyökkäyspäässä viime kaudella, ja ei näytä vielä ainakaan hyytymisen merkkejä. Viking on näistä joukkueista se tasapainoisempi ja nimellisesti vahvempi. Viking draw no bet @1,83 @nordicbet  
×
×
  • Create New...