Jump to content

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Vastaukset 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ajoissa yksi veto lauantaille. IFK Marienhamn - JJK  1 ah -1.5 @2.3

Tossa pyörittelin paria peliä vielä ja päädyin näihin: Ilves - FC Lahti btts @2.10 PS Kemi - HIFK DNB @2.30

15.4. SJK - Ilves btts @2.10 SJK:n hyökkäys on hyvä, mutta puolustuksessa on vielä toivomisen varaa. Ipan hyökkäyskalusto on sarjan kärkeä. En näe syytä miksei btts toteutuisi. SJK - Il

Muutamia vetoja joita en ole kirjannut tänne, mutta chattiin kyllä tipsattu melkein jokainen. Koitan nyt kauden viimeisiin peleihin saada tännekin jotain ja ajoissa :) 

SJK - VPS u4.5 @1.85 (live)

IFK Mariehamn - PS Kemi u4.5 @1.80 (live)

OPS - TPS @2.1 (live)

SJK - HJK (Suomen Cup) u2.5 @1.75

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

12.10

Noniin majutauko vietetty ja nyt pyörähtää Veikkausliigan loppukahinat taas käyntiin. Arvioita on tauon jälkeen ehkä hieman vaikeampi tehdä ja vituiksimenon mahdollisuus on olemassa. Yritetään kuitenkin poimia parhaat kohteet kierrokselta ja toivotaan parasta :good: 

KuPS - RoPS 2 ah +1.5 @1.89

Ylikerroin. RoPS pystyy hyvin paineettomassa tilassa kiusaamaan KuPSia jolta vielä kovia nimiä penkillä/loukkaantuneena. 

FC Lahti - IFK Mariehamn @2.05

Vasjutinin poissaolo on toki miinusta, mutta Lahden kertoimet ovat nousseet pelattaviksi, yli 50% suosikista puhutaan kuitenkin.

VPS - Inter 2 ah +0.25 @2.04 (puoliksi)

Over 2.5 @1.82

Vepsuun ei ole juuri luottoa. Lisäksi Meerits puuttuu maalilta. Kyllä tässä Interille vähän liikaa kerrointa annetaan. Overi on kyllä vielä maistuvampi tähän matsiin.

JJK - Ilves o2.5 @1.90 (live)

Link to post
Share on other sites

14.10

Viimeisiä matseja pelaillaan Ykkösen puolella täydellä höyryllä lauantain ratoksi.

Bet365 tarjoaa markkinatoppia Jarolle, napataan se kiinni. Lisäksi toistaiseksi toinen valinta, TPS hoitaa viimeisen kotiottelunsa erittäin suurella todennäköisyydellä kunnolla ja pitää suoran nousun käsissään. Betiltä myös tähän hyvä toppi, ht/ft veto valikoitui itsellä tuottavimmaksi tähän.

Jaro - AC Oulu @2.00

TPS - Gnistan ht/ft 1/1 @1.57

 

OPS - Honka 2 ah -8.5 @1.95 (live)

Link to post
Share on other sites

15.10

Kovalla tahdilla tulee pelejä ja tältä päivältä löytyy yksi selkeä pelikohde. KuPSille annetaan nyt aivan liikaa kerrointa kun joukkue pääsee haastamaan parhaalla kokoonpanollaan (pl. Sorsa) Ilveksen. KuPS ei ole Ilvestä voittanut sitten vuoden 1987, mutta kaikki putket katkeavat aikanaan. Ilveksen maalitykki Tuco on pelikiellossa ja keskikentän ankkuri Tendeng yhä puolikuntoinen vaikka pelaisikin. KuPS jopa lepuutti joitan parhaita pelaajiaan torstaina, joten nyt on kuopiolaisilla iskun paikka. Tasoitus otetaan plusmerkkisenä vielä varmistukseksi, mutta rohkeimmat voivat kokeilla dnb tai jopa suoraa pienellä.

Ilves - KuPS 2 ah +0.25 @1.80

90+2... :dash: 

 

Link to post
Share on other sites

RoPS - VPS

Pakkohan tässä on ottaa vielä Rovaniemen palloseuraa. Ihmeellisesti nousseet kertoimet, mutta ei tätä tarjousta voi jättää käyttämättä. VPS on ollut aivan paska ja nyt vielä useita avainpelaajia puuttuu kokoonpanosta.

RoPS +0 @1.98

Lisäksi SJK houkuttelisi, mutta kausi on ollut niin vaikea joukkueelle, että ei nyt oikein maistu tarpeeksi. Ehkä livestä jotain.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

28.10

Päätöskierros ja itse matkalla kohta Lahteen katsomaan FCL-HIFK peliä. Tuossa pelissä molemmilla riittää panosta ja maaleja tullaan näkemään. Kumpikaan ei taatusti peruuttele, sillä molemmat tarvitsevat voiton. Luonnollisesti sainkin overia peleille.

FC Lahti - HIFK o2.75 @1.92 (puoliksi)

PS Kemi - KuPS @1.98

SJK - Inter @2.18

 

Edellisen kierroksen livetipsit chattiin:

MIFK +0 @2.65

Inter - HIFK o2.5 @2.00

Link to post
Share on other sites

Kausi 2017

Panostukset: 1060€

Palautukset: 1281,40€

Tulos: +221,40€

Palautusprosentti: 120,89%

Vetoja: 106 kappaletta 

 

Viime kausi oli todella hyvä tuloksellisesti, joskin tasapanostus 10€ mitä tässä käytin niin vääristää tulosta jonkin verran. Kuitenkin tulen sitä jatkossakin käyttämään sillä se on helpompi laskea. Ylikertoimen kautta pystyy sitten tarkemmin katsomaan. 

Uusi kausi onkin jo pyörähtänyt käyntiin ja muutama vetokin laitettu joita en tänne ole muistanut kirjailla. Avataan nyt kuitenkin peli tämän vuoden vetojen osalta. 

HIFK - Honka o2.5 @1.80

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Nfl, Draft Vihje : JJ McChartyn varausnumero alle 5,5 2,00@ Paf 3:00 Ekat 1-3 sijaa aika varmasti menee Danielssille, Williamsille ja Mayelle. Mutta itse näiden herroje jälkeen näkisin että McChartyn nimi kuulutetaan joko 4 tai 5 numerolla. 4-5 numerot omissa papereissani menee McChartylle ja Harrison JRlle.
    • Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 02:00 Vakuuttavaa ja tiukkaa playoff kiekkoa ensimmäiset matsit, ja sarja Panthersille 2-0. Tampa pääsee kotikaukaloon, ja nyt on pakko nostaa jo riskitasoja jotta Tampa pääsee mukaan sarjaan. Se avaa tilaa myös puolustuspäässä, josta Panthers Barkovin johdolla rokottaa. Yli 5,5 maalia @1,70 @unibet
    • New York Islanders - Carolina Hurricanes 02:30 Islandersilla oli hetkensä viime ottelussa, vaikka lopulta Hurricanes paineli ohi vakuuttavan ottelun loppupuoliskon takia. Islanders pääsee nyt myös vihdoin kotiareenalla joten nyt jos koskaan pitää ottelusarja kaventaa. Islanders ML @2,38 @betsafe
    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
×
×
  • Create New...