Jump to content

Recommended Posts

Jokerit - HPK 1/X/2 Lapulle kakkonen!

Jokerit toki materiaalisesti parempi joukkue, mutta kuntopuntarissa (form) HPK aivan omaa luokkaansa. Jokereiden voitot tulleet lähinnä vieraissa, joten kotietua en kauhean suureksi nostaisi. HPK Saroksen avulla voittoon. Voi kokeilla myös HPK -1 kertoimella 5,1. Aivan selvä ylikerroin!

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Äkkiä lapulle! SJK – HJK (1X2) 1 5,00@Bet365 HJK:lla on sunnuntaina harkkamatsi Tukholmassa AIK:ta vastaan, ja ilmeisesti ns. ykköset suuntaavat sinne eikä Seinäjoelle. Toki klubilla riittää SJK-ott

FC Kontu - HIFK-1,5 (AH) 2 1,90@Bet365 Kolmosdivarin Kontu vastaan ykkösdivarin HIFK. Tasoeroa on siis paljon, ja HIFK voittaa melko todennäköisesti vähintään kahdella maalilla. HIFK:lla on muutenkin

TPV - P-Iirot (1X2) 1 2,00@Betsson, WilliamHill Kakkosen länsilohkon TPV ja P-iirot kohtaavat cupissa. P-Iirolla on sekava meininki joukkueessa, ja tuollainen puuhastelu ei kyllä lupaa hyvää.. Ilmeis

TÄSMÄKOHDE

klo 15!

Valko-Venäjän jalkapalloa Super Cupin finaali

Bate Borisov - FC Minsk merkki 1 kerroin 1,78 Betsafe

Paljoa ei voi kirjoitella, koska peli alkaa kohta mutta Bate on suuri suosikki tähän mielestäni. Vuosien hallinta omassa sarjassaan. Nyt vastassa tässä super cupin finaalissa FC Minsk, joka on keskikastin joukkueita. Bate hallitsee varmaankin myös tätä kautta ja haluaa voittaa heti kun jotain on mahdollista saada. Harjoituspeleissä ovat hyvin pelanneet. Bate lapulle, kertoimet laskeneet monissa paikoin mutta vielä sai ihan hyvää

Edited by voivoi
  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

-- MLB PRE-SEASON --

Atlanta Braves - St.Louis Cardinals -- 1 -- 1,85 -- Pinnacle / Tulos: 2-6

- Bravesin kokoonpano selvästi vahvempi ja ainkin lyöntipuoli saa selvän edun St.Louisin vastaavaa nähden. Heyword, Upton, Freeman, Gattis... Cardinalsin suurimmat poissaolijat Carpenter, Jay, Holiday (Molina). Braves muutenkin löytänyt vireen voittamalla 5 edellisestä kuudesta ottelusta.

Baltimore Orioles - New York Yankees -- 1 -- 1,81 -- Paf / Tulos: 2-1

- Tässä kanssa loistava kohde. Baltimorella vahva kokoonpano.. On Chris Davis, Markakis, Hardy, Tillman syöttämässä, Cruz... Yankeesillä on Suzuki, Roberts, Romline ok pelureita kaikki, mutta poissa on mm. Jeter, Nunez, Teixeira, Ellsbury... Jos ei kummia tapahdu niin Baltimoren voitto tulee.

Link to post
Share on other sites

TÄSMÄKOHDE

klo 18.30

HCK - Hokki merkki X2 kerroin 1,56 Bettson

HCK on hävinnyt molemmat tämän sarjan ottelut 5-1, joten Hokki on vienyt kuin vierasta sikaa. Tänään luulisi HCK:n hieman petraavan, mutta tämä maistuu kyllä. Hokki haluaa saada katkon paikan kotiinsa. Hokki on parantanut otteitaan ja HCK heikentänyt, ei muuta kuin Hokkia ja ristiä lapulle.

Oishan se suoranakin mennyt, mutta uusi ajattelutapa on nyt valloillaan omissa peleissäni. Eipä tarvinnu jännittää :)

Edited by voivoi
  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

TÄSMÄKOHDE

klo 18.30

HCK - Hokki merkki X2 kerroin 1,56 Bettson

HCK on hävinnyt molemmat tämän sarjan ottelut 5-1, joten Hokki on vienyt kuin vierasta sikaa. Tänään luulisi HCK:n hieman petraavan, mutta tämä maistuu kyllä. Hokki haluaa saada katkon paikan kotiinsa. Hokki on parantanut otteitaan ja HCK heikentänyt, ei muuta kuin Hokkia ja ristiä lapulle.

HCK:n paras pistemies Roope Ranta 26+33 jatkaa tässä matsissa pelikiellossa. Unibet ja bet365 tarjoaa 2,45 suorasta voitosta :)

Link to post
Share on other sites

yön UFC hakuja lyhyillä perusteilla!

Jake Shields 2,7 bet365

kovin taas aliarvostetaan shieldsiä.huippukaveri jolla voittoja useista TOP 10 ukoista.loistava matossa ja melkein aina onnistuu vastustajan elämästä hankalan tekemään.vastustaja lombardi ei huono ole todellakaan.silti tämä on ihan 50/50 matsi.joko lombardi tyrmää pystyssä nopeasti tai sitten shields vie ottelun paini nihkalla.Shields myös huipputasolla usein testattu ja lähes aina aliarvioitu!

Robbie Lawler 4,0 bet365

no Huh huh!voisi jo sanoa,Hendricks toki parempi painija,mutta tuskin kaasutankki 5erää riittää mattopeliin.Hendricks myös pystyssä tykkää matsata.molemmilla dynaamittia käsissä,Lawler paljon kokeneempi ja pitkän matkan kautta tähän mestaruusmatsiin päässyt.Lawler voitti viimeksi esim. kovasti hypetetyn Mcdonnaldsin.Hendricks toki suosikki mutta ei mitenkään näin iso,kertoimessa ilmaa.

Diego Sanchez 2,4 bet365

no mitä Diegosta voisi sanoa,sekopää ehkä kuvaa parhaiten.vastustajana on nuori Jury joka toki voittamaton,mutta ei vielä testattu.Diego sen totta vieköön tekee ottelun alusta asti.Diegon tyyli myös toimii tuomarien silmissä todella usein,Jury jos hiukankin liian passiivinen niin Sanchez vie.tämäkin erittäin lähellä tasabookkia omissa papereissa!

Rick Story 2,1 bet365

Story kokeneempi kuin Gastelum,Storyllä myös muutama isompikin voitto.molemmat tyyleiltään aika samantapaisia,tiukka matsi tästä luvassa.joka tod.näk tuomariäänillä ratkeaa.suosikkia en oikein kummastakaan saa,ehkä Story jopa niukka suosikki!kelpaa näillä kertoimilla!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • MLB / Baseball Chicago White Sox - Minnesota Twins Minnesota Twins @ 1.58 Pinnacle Alkaa 02:40 Minnesota on kahdeksan ottelun voittoputkessa. White Sox hävisi kolmetoista viimeisestä seitsemästätoista ottelustaan. Twins voitti viisi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista. Syöttäjäetu tilastojen valossa Minnesotan puolella.
    • Jääkiekko, NHL Winnipeg Jets vs. Colorado Avalanche klo. 4.30 Avalanche -1,5, yli 6,5 maalia ja Cale Makar vähintään kaksi tehopistettä/7,50 PAF Winnipeg Jets on jokaisessa ottelussa päästänyt vähintään viisi maalia ja nyt on tullut tukkaan kolmessa ottelussa putkeen. Päävalmentaja Rick Bowness syyttää omaa joukkuettaan virheistä, jotka mahdollistaa Avalanchen maalit. Tilanne nyt ei ihan niin ole ollut, sillä avausottelun jälkeen Avalanche on saanut tiivistettyä puolustuspeliään ja ollut koko ajan tehokas hyökkäyspäässä. En jaksa uskoa, että heikosti esiintynyt Jets nyt jostain löytäisi sellaisen vireen, jolla Avalanchea lyötäisiin päähän. Vahva kutina on, että Cale Makarin johdolla Avalanche lähentelee kymppiä tässä ottelussa ja murskaa Jetsin täysin.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 2.00 Bruins -1,5 ja Bruins yli 3,5 maalia/3,10 PAF Boston Bruins johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarjalle päätös kotiyleisön edessä. Bruins haki kaksi perättäistä voittoa Torontosta ja nyt Maple Leafs joutuu lähtemään ratkaisevaan kamppailuun todennäköisesti ilman ykkössentteri Auston Matthewsia. Bruins on ollut tarvittavan tyly ottelusarjassa ja mikäli tämä nyt on kahden erän jälkeen 3-0 tai 3-1 -tilanteessa, niin Maple Leafs avaa entisestään hyökkäystään, ja luo vastaiskupaikkoja Bruinsille. Tämän takia itsellä on vahva usko, että kotijoukkue hoitaa homman 4-1 -lukemin ja siten tällainen vihje kiinni.
    • Tulos itsessään on normi, mutta aattelinkin että vetomäärissä on varmasti suht iso ero. Jännä et noin vähä naisten vihjeitä on jopa.  Kuitenkin lähtökohtaisesti naisten pelejä on kivempi kattoo ja nopeella tiedolla tiedän, että naisissa viime LA oli kohde sekä viime vuoden finaaleissa oli kaksi kohdetta (+ 0,70€ voitolla 1€ panoksella)..   eli loput 5 on sitten lyötynä joskus muinoin      
    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
×
×
  • Create New...