Jump to content

Recommended Posts

Salibandy - Suomi - Nuorten SM-sarja, klo 14:30-Classic - Indians,
Nordicbet, 1 (Classicin voitto), kerroin 2.00

Pasi lähtee tänään hakemaan Classicin kotivoittoa Indiansista.

Asetelmat peliin ovat seuraavat, otteluvoitot Classic 1 - Indians 2. Jos Indians tänään voittaa, (muistaakseni viime vuoden mestaruuden napanneen) Classicin kausi päättyy.

Classic on siis pakkoraossa. Se ottanee tähän peliin mukaan myös ketjullisen A-ikäisiä liigamiehiä, jotka eilen selvittivät tiensä jatkoon. Jos ja kun liigamiehet pelaavat, luotan että kotipeli ja rutinoituneet pelurit kääntävät muuten tasaisen pelin niukasti Classicille.

Panostan etukäteen ajateltuna tasaiseen peliin kuitenkin vain varovaisesti eli pienellä panoksella. Vielä varovaisemmat betsaajat käyvät pelaajaluettelon huolella läpi, ennen rahojen laittamista sisään. 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

  th?id=OIP.Ma0e2e948aeff9860ed4becf534f45  ---------    th?id=OIP.Mf08a68b378daec5a7a708c70f7ec2  

 

Jalkapallo, Englannin valioliiga

Crystal Palace - Leicester

Valinta: 2

Kerroin: 2,35 (veikkaus)

 

On suorastaan hulluutta olla yrittämättä tätä, vaikka en vierasvoittoja yleensä suosittelekkaan. Jokainen valioliigaa seurannut voi todeta saman: Leicesterin mestaruus on heidän omissa käsissä ja he tietävät sen varmasti! Näytöt on mielestäni annettu (Voitettu: MAN CITY,TOTTENHAM,LIVERPOOL;,CHELSEA..) 10 viimeisintä maaliero 15-8. 13kpl maalin voittoja tällä kaudella(eniten valioliigassa). 31 vieraspistettä tällä kaudella(eniten valioliigassa), 27/30 pelissä Ketut ovat tehneet maalin. James Vardy 19 maalia(maalipörssin kärki). Näiden hienouksen alta nostan vielä esiin sen yhden suurimmista valttikorteista, joka on Kasper Schmeichel. Monelta jää huomaamatta. Minulta ei. 

Crystal Palace: 12 peräkkäistä voitotonta ottelua putkeen, josta esiin nostaisin edellisen Liigaottelun Liverpoolia vastaan. 1-0 johdossa saa miesylivoiman viimeiseksi 30minuutiksi. Lopputulos: 1-2 liverpoolille. Hienosti. Viimeiset 10peliä päästetyt maalit vähintään 1/ottelu ja yhteensä maaliero 9-23. Palacen vaarallisuus perustuu pitkälti Adebayorin ympärille ja mielestäni kaverille ei Leicesterin tasoinen joukkue anna tilaa. Lisäksi isäntien maalille palaavaa Hennesseytä pidän kysymysmerkkinä? 

Laadukkaamman kokonaisuuden omaava Leicester on mielestäni perusteltu valinta lapulle noinkin kovalla kertoimella(tulee laskemaan)

Kohde menee siis oikein kun Leicester voittaa ottelun.

Lopputulos: 0-1

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

La Liga, Espanja

Deportivo La Coruna - Levante

Valinta: Kotijoukkue maalit: Yli 1.5

Kerroin: 2.00 (Bet365)

Lauantaikierros Espanjan pääsarjassa ja Deportivo saa vieraakseen sarjajumbo Levanten. Deportivo on puolestaan sarjan keskikastia.

Levantella on ollut surkeaa, mutta se on paremmassa vireessä kuin Deportivo. Viidestä edellisestään se on ottanut kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Deportivolla puolestaan neljä tappiota, yksi tasapeli. Kolme tappioista oli kuitenkin vieraissa ja se onkin viidestä edellisestä kotiottelustaan hävinnyt vain kerran. Levante puolestaan on viimeisessä viidessä vierasottelussaan saanut yhden pisteen ja hävinnyt neljä. 

Deportivon maalinteko on ollut kotona ihan vakuuttavaa viime aikoina, kun he ovat tehneet 8 maalia viiteen otteluun. Vieraat taas ovat päästäneet neljässä ottelussa viidestä edellisestä vierasottelustaan vähintään kaksi maalia. Yhteensä näissä viidessä ottelussa omissa on soinut 13 kertaa. Kummallakaan ei ole pahempia loukkaantumisia, mutta mainittakoon vielä, että Levantelta puuttuu laitapuolustaja Tono, joka on pelannut Levanten 26:ssa ottelussa. Uskon vakaasti että Deportivo pystyy nyt ainakin kaksi maalia tekemään, ellei voittamaankin.

 

Kohde menee oikein, kun Deportivo La Coruna tekee ainakin kaksi maalia

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

th?id=OIP.Me5fef0cfa6950985b0d0f7c03466d  ----  th?id=OIP.M9a5b8e066cce9d9cbaf023182fc73

Jääkiekko, Mestis-karsinta

Roki - Ketterä

Valinta: Roki -1

Kerroin: 1,80 (nordicbet)

1.erän voittaja:

Valinta:1 

Kerroin: 1,76 (nordicbet)

Klo:16,58

Mitähän sellaista olisi tehävissä yhdessä yössä, että 10-0 tappio "unohdetaan" ja seuraavana päivänä voitetaan? EI MITÄÄN! Kovana suorituksena tässä pelissä pidän jo sitä, jos ketterä saa edes puolitettua tuon maalimäärän omissa. Oli maalilla Hostikka tai ei. Oli kentällä Levokari tai ei. Kyllä omistakin epäilyistä huolimatta siniset ovat niin paljon valmiimpia tähän sarjaan ja toisaalta mestikseen yleensä kuin ketterä. Eilisen onnistujat: Fomin(2+3) ja Järvelä(2+2) jatkanevat samaa rataa ja uskon muidenkin RoKilaisten vain nostavan tasoaan. Laukaukset eilen: 34-14 Rokille. Ylivoimamaalit 4kpl. Kyllä kokonaisuutena ketterä jäi niin telineisiin ettei liigakokemuksella tässä kohtaa ole enään merkitystä. Niittinä arkkuun vielä SaiPasta(PAKKO MAINITA) hankittu Paavo Hölsä jatkanee Metsolamaisia otteitaan, joten en näe siis vierailla jakoa.  Täytyy vielä muistuttaa, että Rovaniemeläiset olivat rehellisesti lähellä säilyttää mestis-paikkansa jo suoraan runkosarjassa. Ja vielä valmentaja Hirvosta lainatakseni: "Välillä illan kunto ratkaisee ja nyt alkaa ne kovat pelit. Nyt ollaan nähty toisemme ja tämä oli niin sanotusti raskaan sarjan ottelun tuijotus, seuraavaksi aletaan lyömään."

Kohde/kohteet menee oikein kunhan RoKi voittaa 1.erän ja ottelun vähintään kahdella(2)maalilla.

Tulos varsinaisen peliajan jälkeen: 2-2

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Liiga

17.00

Pelicans - HIFK (-1.5) 2 2.10 bet365

- Playoffeja siis tahkotaan ja HIFK siirtyi eilen sarjan avauksessa 1-0-johtoon. Tämä sarja on ennakkoon kaikista selkein, eikä olisi minkään muotoinen yllätys, mikäli homma ratkeaisi runkosarjavoittajille suoraan neljässä ottelussa. Pelicans yltää sarjassa korkeintaan yhteen voittoon. HIFK oli eilen 5-1-voitossaan niin paljon Pelicansia parempi, että voimasuhteet tuskin heilahtavat yhdessä yössä tarpeeksi lahtelaisten kannalle. Pussinokkien puolustus ei ole lähelläkään yllätykseen vaadittua tasoa. Kotiotteluissa on toki Pelicansin sauma tehdä se yksi yllätys, mutta mutta. HIFK on yksinkertaisesti niin paljon edellä joka osa-alueella, että Pelicans on aika tekemättömän edessä. Edes fyysisyydestä ei ole kääntämään sarjaa heidän puolelleen stadilaisia vastaan. Lukemat tuskin repsahtavat ihan eilisen tapaan kun pelataan Isku Areenalla. HIFK nappaa joka tapauksessa voiton muutaman maalin erolla. 

Pelicans on tehnyt muutamia kokoonpanomuutoksia tähän koitokseen. Hyökkääjä Marko Pöyhönen on laitettu kakkospakkipariin Latvalan rinnalle, Hovinen on tippunut kokoonpanosta kokonaan. Hyökkäyssommitelmat on laitettu täysin uusiksi ykköstrioa lukuun ottamatta. HIFK ei lähde voittavaa kokoonpanoa muuttamaan muuten kuin nostamalla Lauri Taipaluksen kolmospakkipariin.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Liigacup

16.00

SJK - FC Lahti 1 1.75 Veikkaus

- Finaali. Liigacup ei nauti kovinkaan suurta arvostusta oikein missään suomifutis-leirissä, mutta kun SJK ja Lahti ovat tiensä finaaliin raivanneet, on odotettavissa totinen taisto tarjolla olevasta pokaalista. Varsinkin SJK on vakuutellut motivaatiotaan tälle päivälle. Finaaliin selkeä suosikki onkin hallitseva Suomen mestari SJK. SJK menetti mestaruuskauden päätteeksi riveistään viime kaudella alisuorittaneen Cedric Gogouan ja Akseli Pelvaksen, mutta tämän pahempia menetyksiä se ei ole kokenut. Rivejä on paikkailtu mm. Eremenko jr.llä, Matej Hradeckyllä, Youness Rahimilla sekä Abdoulaye Meitellä. SJK on hyvin kilpailukykyinen jengi myös tulevalla kaudella. Lahden nippu on hyvä, mutta ei ainakaan paperilla kilpailukykyinen seinäjokisiin vertailtaessa. Finaalin kokoonpanoja katsoessa SJK on siis erittäin suuri ennakkosuosikki tähän matsiin. SJK on ollut Cup-matseissa Lahtea vahvempi, mutta Espanjan leirimatsit eivät sujuneet Kerholla samaan malliin kuin kilpaottelut. Niistä leirihöntsyistä kuitenkaan kannata sen enempää johtopäätöksiä vetää. Kerho pokkaa pytyn vakuuttavalla 2-0-voitolla.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
    • 2. Liga /Jalkapallo Itävalta FC Dornbirn - Kapfenberg FC Dornbirn Draw No Bet @ 1.78 Pinnacle Alkaa 19:10 Dornbirn(14.) voitti viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan. Kapfenberg(13.) hävisi kaksi edellistä sarjamatsiaan minkä lisäksi joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Dorbirn kukisti Kapfenbergin neljässä viimeisessä kotikentällään pelatussa keskinäisessä kohtaamisessa. Dornbirn voittaa ottelun maalein 2-0.
    • Ligue 2 /Jalkapallo Ranska Rodez  - Annecy Rodez Draw No Bet @ 1.69 Pinnacle Alkaa 21:00 Rodez(4.) on tällä hetkellä sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa ja kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Rodez voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista joista viimeisin pelattiin viime joulukuussa ottelun päättyessä maalein 1-2. Edellisen vierasottelunsa Caenille(8.) maalein 2-1 hävinnyt Annecy(15.) joutuu nöyrtymään Rodezin edessä ottelun päättyessä lukemin 2-1.
    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
×
×
  • Create New...