Jump to content

Sekalaisia valintoja..


Recommended Posts

  • Vastaukset 43
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Tennis, Rooman Masters-turnaus Alejandro Tabilo vs. Karen Khachanov klo. 12.00 Tabilo voittaa/2,70 Unibet Chilen kakkospelaaja Alejandro Tabilo on edennyt neljännelle kierrokselle eli 16 parhaan joukkoon tyylillä Rooman massoilla. Tabilo kaatoi kahdessa erässä Novak Djokovicin sunnuntaina. Karen Khachanov hoiteli Argentiinan ykköspelaaja Francisco Cerundolon myös kahdessa erässä. Näistä pelaajista Tabilo on eittämättä vahvempi massakentillä, joten tässä on nyt selvä etu kertoimissa. En käsitä miten chileläinen on näin suuri altavastaaja.
    • Jääkiekko, NHL Florida Panthers vs. Boston Bruins klo. 2.00 Panthers -2,5 ja Matthew Tkachuk vähintään kaksi tehopistettä/5,75 Unibet Florida Panthers pääsee yrittämään sarjan katkaisua kotiyleisönsä eteen keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Paul Mauricen valmentama joukkue johtaa sarjaa voitoin 3-1. Panthers on voittanut kolme ottelua putkeen hävittyään ensimmäisen kamppailun kotonaan. Bruinsilla ei ole missään ottelussa ollut juurikaan hallintaa, kun mietitään koko kuvaa. Panthers on hallinnut jokaista ottelua ja voittanut kolme edellistä. Neljännessä kamppailussa joukkue käänsi 2-0 -tappioaseman ottelun jälkimmäisellä puolikkaalla edukseen. Matthew Tkachuk parantaa peliään pudotuspelien edetessä. Uskon, että yhdysvaltalainen nousee tässä kamppailussa Panthersin ykköstykiksi ja johdattaa kotijoukkueen 1+2 tehoilla 5-1 -voittoon ja jatkoon.
    • Mlb, baseball Brewers - Pirates Vihje : Brewers ml 1,71@ Bet365 2:20 Syöttäjä on tässä tasaisessa pelissä vahvasti Brewerssin puoleen. Materiaali myös puoltaa Milwaukeeta.
    • Jääkiekko, NHL Colorado Avalanche vs. Dallas Stars ko. 4.30 Avalanche -1,5, yli 6,5 maalia ja Cale Makar vähintään kaksi tehopistettä/7,50 Unibet Colorado Avalanche on ollut tässä ottelussa valehtelematta surkea ja nyt joukkue on menettänyt hankitun kotiedun Dallas Starsille. Kahteen ensimmäiseen otteluun Avalanche päästi Starsin kolmen ja neljän maalin johtoon. Ensimmäisen Avalanche käänsi edukseen, mutta ei enää toista. Ensimmäisessä Denverissä pelatussa ottelussa Avalanche oli aluksi vahva, mutta hyytyi loppua kohden. Fakta on se, että joukkueen pitää tänään nostaa päätään merkittävästi. En ylläty, mikäli joukkueen ykköstähdet kantavat Avalanchen 5-2 -kotivoittoon.
    • Jääkiekko, NHL NY Rangers vs. Carolina Hurricanes klo 2.00 Yli 5,5 maalia, Vincent Trocheck yksi tehopiste ja Sebastian Aho vähintään kaksi tehopistettä/6,50 Unibet NY Rangers pääsee yrittämään toistamiseen sarjan katkaisua Carolina Hurricanesia vastaan, kun ottelusarja palaa 3-1 -voitoissa MSG:lle. Jokaisessa ottelussa on nähty reilusti maaleja ja Hurricanes on ollut sarjassa tuloksia parempi. Toki Rangersin tylyys on nostanut merkittävästi päätään, mikä on tuonut Hurricanesille ongelmia. Uskotaan, että tässä tiistain vastaisena yönä pelattavassa ottelussa nähdään maaleja ja mahdollisesti Hurricanesin voitto Sebastian Ahon johdolla. Vincent Trocheck on ollut Rangersin kevään parhaita hyökkääjiä, joten hänellekin yksi piste tänään.
×
×
  • Create New...