Jump to content

vormulafani

Jäsen
 • Viestejä

  1 052
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  43
 • Pistettä

  616 [ Lahjoita ]

Everything posted by vormulafani

 1. Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe 19.25 Vitality - HellRaisers HellRaisers +1,5 | 2,35 | Betway Vitality (ZywOo, RpK, apEX, ALEX, shox) pelasi viikonloppuna kaksi tärkeää ottelua FaZea ja varamiehistä Fnaticia vastaan, joista se hävisi molemmat. Joukkueen pelissä on tällä hetkellä liikaa ongelmia haastaakseen maailman parhaita joukkueita ja ZywOon pelatessa inhimillisellä tasolla muiden pelaajien taso ei riitä kompensoimaan joukkueen puutteita. Nyt Vitalitylla ei ole enää mahdollisuutta selvitä ESL Pro Leaguen lopputurnaukseen ja tämä peli on heille täysin panokseton. Vitalitylla on historiaa panoksettomien pelien täydellisestä perseilystä, joten en ihmettelisi vaikka tänään nähtäisiin todella kuriton ja välinpitämätön Vitality. HellRaisers (ANGE1, nukkye, crush, scoobyxie, Flarich) on uudelleenrakennusvaiheessa oleva joukkue, jonka tulokset ovat olleet vaisuja, mutta ainakin yritystä on joukkueen pelissä ollut. HellRaisers niin ikään hävisi kaksi otteluaan Fnaticia ja FaZea vastaan, mutta molemmissa otteluissa oli positiivisia merkkejä ilmassa. Kuten Vitality, HellRaisers ei pysty enää taistelemaan jatkopaikasta EPL-lopputurnaukseen, mutta se ei heillä missään nimessä voinut ollakaan realistinen tavoite näin kovassa lohkossa. Sen sijaan HellRaisersin tavoitteena tällä hetkellä on antaa näyttöjä ja kerätä itseluottamusta tulevia koitoksia varten, joten en usko heidän ainakaan ihan totaalisesti heittävän hommaa läskiksi. Karttavalintoja on sinäänsä vaikea arvata, koska viimeksi Vitalityn ollessa samanlaisessa tilanteessa he päästivät permabannikarttansa eli Trainin vetosta läpi pelattavaksi. Koska kyseessä on poikkeukselliset olosuhteet, karttavalinnoilla ei muutenkaan ole sinäänsä merkitystä. HellRaisersin ehkä paras kartta on kuitenkin Overpass, jonka he jopa onnistuivat voittamaan Fnaticia vastaan. YHTEENVETO Päivän EPL-otteluissa ei ole lainkaan panosta näiden joukkueiden välillä, minkä takia ottelun normaalit voimasuhteet ei pidä paikkaansa. Vitality luultavasti pelkästään ZywOon takia voittaisi ottelun 2-0 normaalisti, mutta Vitality on aikaisemmin osoittanut tällaisissa peleissä, että heitä ei voisi vähempää kiinnostaa, jolloin pelin taso on romahtanut selkeästi. HellRaisers on nimellisesti aika kehno joukkue, mutta heidän pelit viikonloppuna antoivat positiivisia merkkejä joukkueen tulevaisuudesta. HellRaisersilta puuttuu niin ikään panos ottelusta, mutta ottaen huomioon uudehkon kokoonpanon tahtotilan osoittaa taitonsa, uskon HellRaisersin ottavan tämän ottelun tosissaan. Mielestäni kerroinasetelma tässä ottelussa ei ole kunnolla ottanut huomioon ottelun panoksettomuuden ja jo HellRaisersin yhdestä karttavoitosta saa niin hyvää kerrointa, ettei sitä voi jättää hyödyntämättä. Veikkaisin, että kertoimet tässäkin kohteessa kyllä tippuvat ennen ottelun alkua. Kohde menee oikein, kun HellRaisers voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. TULOS: 2-0
 2. Olipas jännät viimeiset 15 kierrosta, huh huh mitä draamaa taas! Brasilian GP PV: Voittaja - Max Verstappen | 1,85 (Coolbet) & PV: Vettel - Bottas | Bottas | 1,95 (Coolbet)
 3. Formula 1 | Brasilian GP 19.10 Sebastian Vettel - Valtteri Bottas Bottas | 1,95 | Coolbet Toiseksi kisakohteeksi otamme Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettelin ja Mercedes-kuski Valtteri Bottaksen välisen kaksintaistelun, jossa toki suomalaismenestystä toivomme. Vettel lähtee kilpailuun 2. lähtöruudusta, Bottas 4. lähtöruudusta. Vettelin kausi on ollut vaisu odotuksiin nähden ja hän on jäänyt Ferrarin keskinäisessä kamppailussa usein nopean tallikaverinsa Charles Leclercin jalkoihin. Loppukaudesta Vettel on ryhdistäytynyt ja ajanut ihan hyviä kisoja. Silti Vettelin otteissa on edelleen pientä virheherkkyttä eikä Ferrarin ajoittainen sekoilu ole auttanut asiaa. Bottaksen kausi on ollut hänen selvästi paras kausi tähän asti Mercedeksen ratissa. Voittoja on tullut ja palkintopallisijoituksia riittää vaikka muille jakaa. Aivan mestaruustaisteluun tämäkään ei ole kuitenkaan riittänyt kiitos Lewis Hamiltonin. Bottas on ajanut erittäin vahvaa loppukautta, josta osoituksena on voitot Japanin GP:stä ja kahden viikon takaisesta Yhdysvaltain GP:stä. Ferrarin ongelma tällä kaudella on ollut kisavauhti, joka ei ole riittänyt kilpailijatalleja vastaan. Aika-ajossa kyllä on kulkenut, mutta moottoritehoista hyötyvä auto ei kisaolosuhteissa ole pystynyt vastaamaan Mercedeksen ja ajoittain Red Bullin vauhtiin. Tästä esimerkki nähtiin viime kisassa Yhdysvaltain GP:ssä, kun Vettelin auto hajosi ja Leclerc jäi lähes minuutin kilpailun voittaneesta Bottaksesta. Mersun vauhti kisaolosuhteissa on ollut läpi kauden parempaa kuin aika-ajossa, joten Bottaksen jääminen Ferrareiden taakse aika-ajossa ei välttämättä ole ongelma. YHTEENVETO Vettel ampaisee matkaan Bottaksen edeltä, mutta uskon asetelmien kääntyvän kilpailun edetessä. Vettelin kauteen mahtuu useita virheitä sekä kuljettajan että tallin puolesta, kun taas Bottaksen kausi on ollut enimmäkseen onnistunut ja etenkin viimeisimmissä osakilpailuissa Bottas on ollut erittäin hyvässä vireessä. Aika-ajotappiosta huolimatta Mercedes on ollut läpi kauden Ferraria nopeampi kisaolosuhteissa enkä näe Brasilian osakilpailun tuottavan tähän poikkeusta. Vettelin lähtöpaikka toki auttaa saksalaiskuskia tämän päivän kilpailussa, mutta uskon siihen, että lopulta Mercedes (tai Ferrari) onnistuu laatimaan Bottakselle tarvittavat olosuhteet siihen, että suomalaisässä pystyy ohituksen tekemään ja ottamaan tässä kamppailussa niskalenkin. Kohde menee oikein, kun Bottas sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Vettel. TULOS: VETTEL DNF., BOTTAS DNF. (VETTEL VOITTI KOSKA AJOI ENEMMÄN KIERROKSIA)
 4. Formula 1 | Brasilian GP 19:10 Kilpailun voittaja - Max Verstappen | 1,85 | Coolbet Kauden 20. osakilpailu ajetaan Brasiliassa perinteisellä Interlagosin radalla. Mestaruudet on jo jaettu ja viimeiset kisat ajetaan alta pois ennen valmistautumista seuraavaan kauteen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö tänään nähtäisi kovaa taistelua voitosta. Red Bull -kuljettaja Max Verstappen lähtee kisaan paalupaikalta ja on suurin ennakkosuosikki voittamaan kilpailun. Aika-ajossa Verstappen nappasi siis paalupaikan 0.123 sekunnin erolla Ferrarin Sebastian Vetteliin. Tulos kertoo sekä Verstappenin mahtavista otteista tällä kaudella, mutta myös Red Bullin kehittyneestä vauhdista, sillä kyseessä on tallin toinen paalupaikka kolmeen osakilpailuun. Red Bull on pirteästä aika-ajovauhdistaan huolimatta aina vahvempi auto kisaolosuhteissa. Verstappenin vauhti kisavedoissa oli jo perjantain harjoituksissa sitä luokkaa, että ainakaan Ferrarit eivät tule pysymään perässä. Näen Verstappenin ainoaksi haastajaksi Mercedes-kuljettajat, joiden kisavauhti on usein ollut samanlaista kuin Verstappenilla, riippuen toki radasta. Kuitenkin Interlagosin syheröinen rata sopii erinomaisesti Red Bullin vahvuuksille ja siksi uskon Red Bullin kisavauhdin riittävän voittoon asti. Verstappenilla on Brasiliasta hyviä ja huonoja kokemuksia. Kauden 2016 nousu palkintopallille sadekelillä oli huikea suoritus, joka viimeistään toi Verstappenin nimen formulakansan huulille. Viime vuoden kilpailussa Verstappen puolestaan kärsi eriskummallisen kolarin kierroksella ohitettavan Esteban Oconin kanssa, johon kaatuivat hänen lähes varmalta vaikuttanut voitto. Joka tapauksessa tämä rata tuntuu sopivan Verstappenin ajotyylille todella hyvin ja tänä vuonna hän varmasti janoaa revanssia viimevuotisista tapahtumista. YHTEENVETO Verstappen lähtee kisaan paalupaikalta ja lähdön onnistuessa hänellä on kaikki valttikortit käsissään. Red Bullin kisavauhti on tunnetusti parasta A-luokkaa ja hänen pahimmista kilpakumppaneistaan Ferrarilta puuttuu kisavauhtia ja Mercedekset lähtevät lähtöruuduista 3. ja 4. Verstappenilla on hyvä historia Brasiliasta, vaikka viime vuoden osakilpailuvoitto karkasi omituisen kolarin takia. On mielestäni päivänselvää, että Verstappen johtaessa ensimmäisen kierroksen jälkeen häntä on todella vaikea pysäyttää, oli sitten olosuhteet mitkä tahansa. Kohde menee oikein, kun Verstappen voittaa kilpailun. TULOS: VERSTAPPEN 1.
 5. Brasilian GP Aika-ajot PV: Voittomarginaali | 0.001 - 0.099 sekuntia | 2,25 (Unibet)
 6. PV: FaZe - Vitality | Vitality | 1,92 (Coolbet)
 7. Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe 19.25 FaZe - Vitality Vitality | 1,92 | Coolbet FaZe (NiKo, rain, olofmeister, coldzera, broky) on löytänyt tekemiseensä johdonmukaisuutta viime aikoina. Uudehkon kokoonpanon tulokset ovat olleet positiivisia, josta Blast-turnauksen voitto ja IEM Beijing -turnauksen välieräpaikka ovat varteenotettavia saavutuksia. Pelaajien yksilötaitoon vahvasti nojaavan joukkueen kannalta on ollut erittäin tärkeää, että muun muassa NiKo ja olofmeister ovat löytäneet jonkin aikaa kadonneen vireensä takaisin. Työmaata vielä kuitenkin riittää maailman eliittiin murtautumisessa, sillä FaZen otteissa on vielä epätasaisuutta ja umpikujaan ajautuessa FaZella on ollut vaikeuksia, kuten nähtiin IEM Beijing -turnauksen välierässä Astralista vastaan, jossa joukkue jäi täydellisesti jalkoihin. Vitalityn (ZywOo, RpK, apEX, ALEX, shox) nykyisen kokoonpanon lupauksia herättänyt alku on ehkä aavistuksen lopahtanut, vaikka hyviä tuloksia on toki tullut. IEM Beijing -turnaus lähti hyvin käyntiin, mutta matka tyssäsi välierään, jossa 100 Thieves oli parempi. Joukkueella on rakenne kohdallaan, mutta ajoittain ranskalaisjoukkueelta nähdään romahduksia, joita on vaikea selittää muulla kuin henkisellä puolella. Vitality on myös edelleen sellainen joukkue, joka tarvitsee ZywOon huippusuorituksia ottelusta toiseen pärjätäkseen maailman parhaimpien joukkueiden kanssa. FaZe ja Vitality pelasivat viimeisimmän keskinäisen ottelun juuri viime viikon IEM Beijing -turnauksessa. Tuolloinen ottelu päättyi Vitalityn 2-1 -voittoon hieman omituisella tavalla, jossa molemmat joukkueet hävisivät omat karttavalintansa ja lopulta Vitality murskasi FaZen Infernossa. Tämän takia on ehkä hieman vaikea alkaa veikkaamaan tämän päivän ottelun karttavalintoja. Nämä joukkueet omaavat ihan kelvolliset karttavalikoimat, joten sinäänsä karttavalinnoilla ei suurta merkitystä ole. YHTEENVETO FaZen otteet ovat olleet nousujohteisia viime aikoina, mutta pelissä on vielä epätasaisia elementtejä ja menestys nojautuu päivän vireeseen enemmän kuin muilla joukkueilla. Vitality on tavallaan samassa kastissa, mutta heillä on hieman enemmän rutiinia pelissään, vaikkakin ZywOo on edelleen ylivoimaisesti tärkein pelaaja joukkueessa. Karttavalintoja on vaikea alkaa veikkaamaan, mutta niillä ei suurta merkitystä ole. Keskinäinen ottelun viime viikolla päättyi Vitalityn 2-1 -voittoon, vaikka ottelun kulku oli hieman poikkeuksellinen. Kertoimissa tämä ottelu on asetettu enemmän tai vähemmän tasabookiksi, mutta pitäisin kuitenkin Vitalitya pienenä ennakkosuosikkina otteluun paremman tasaisuuden ja viimeisimmän keskinäisen ottelun tuloksen vuoksi. Kohde menee oikein, kun Vitality voittaa ottelun. TULOS: 2-0
 8. Formula 1 | Brasilian GP Aika-ajot 20.00 Voittomarginaali | 0.001 - 0.099 sekuntia | 2,25 | Unibet F1-kauden 2019 loppu häämöttää ja tänä viikonloppuna ajetaan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu Brasilian Sao Paulossa. Lauantain aika-ajoista voidaan odottaa erittäin tiukkaa paalupaikkataistelua, jota käytänkin inspiraationa tämän päivän vihjeessä. Interlagosin syheröinen rataprofiili ja lyhyt kierros tarjoaa otolliset olosuhteet tasaiselle aika-ajolle. Aika-ajokierros vuoden 2019 autoilla tulee kestämään vain noin 68 sekuntia, eli 1:08 alkuisiin aikoihiin luultavasti tänään kärkiautot pääsevät. Kyseessä on siis kisakalenterin yksi nopeimmista kierroksista, jossa eroja on vaikea tehdä, etenkin kun kolmas sektori on käytännössä vain yksi jarrutus, mutka ja lähtösuora. Kolmesta kärkitallista Mercedes, Ferrari ja Red Bull ovat kaikki osoittaneet vauhtinsa tavalla tai toisella perjantain harjoituksissa. Ferrarin Sebastian Vettel ja Charles Leclerc valtasivat toisissa harjoituksissa kärkisijat, mutta Red Bullin Max Verstappen ja Mercedes-kuljettajat Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton eivät kauaksi jääneet. Erot ovat hyvin pieniä tallien välillä, joten käytännössä paalupaikasta taistelee realistisesti peräti viisi kuljettajaa. Viime kausina Brasilian aika-ajot ovat niin ikään olleet todella tasaisia. Kaudella 2018 paalupaikan nappasi Lewis Hamilton 0.093 sekunnin turvin Sebastian Vetteliin. Kaudella 2017 paalun nappasi puolestaan Valtteri Bottas vain 0.038 sekunnin erolla Vetteliin. Historia siis tukee tätä vetoa yhtä lailla kuin muutkin tekijät. YHTEENVETO Brasilian aika-ajoista voidaan odottaa huimaa paalupaikkataistelua, jossa aikaerot jäävät todella pieniksi rataprofiilin ja lyhyen kierrosmitan takia. Kärkitallien voimasuhteet ovat todella tasaiset tähän viikonloppuun ja paalupaikasta taistelee realistisesti jopa viisi kuljettajaa. Lisäksi viime kausien tilastot aika-ajoista tukevat näkemystä varsin tiukasta paalupaikkataistelusta. On toki mahdollista, että jokin kärkitallin kuljettajista rykäisee elämänsä kierroksen, mutta paalupaikan ratkeaminen alle sekunnin kymmenyksen erolla on mielestäni erittäin hyvä ideahaku tämän päivän aika-ajoon. Kohde menee oikein, kun voittomarginaali ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneen kuljettajan välillä on alle 0.100 sekuntia. TULOS: VERSTAPPEN 1., VETTEL 2. +0.123
 9. Päivitystä. 28.10 PV: Mousesports - Virtus Pro | Virtus Pro +1,5 | 1,70 (Betway) 29.10 PV: Virtus Pro - FaZe | FaZe -1,5 | 1,90 (Betsson) 2.11 PV: NaVi - Astralis | Astralis | 1,73 (Unibet) 10.11 PV: 100 Thieves - Astralis | Astralis 3-0 | 2,45 (Betway)
 10. Unohtui päivittyä. Oli hieno kisa Valtterilta, harmi että mestaruus karkasi taas kerran Hamiltonille. Yhdysvaltain GP PV: Voittajatalli - Mercedes | 1,90 (Coolbet)
 11. Esports | CS:GO | IEM Beijing 09:30 100 Thieves - Astralis Tulosveto: Astralis 3-0 | 2,45 | Betway IEM Beijing -turnauksen finaali kyseessä, jossa turnausvoitosta mittelevät uuden organisaation alla pelaava ex-Renegades -kokoonpano nimellä 100 Thieves ja Astralis. Peli pelataan Bo5-formaatilla, mutta finaalissa on vain yksi ennakkosuosikki. 100 Thieves (jks, AZR, jkaem, Liazz, Gratisfaction) on siis täysin sama joukkue kuin entinen Renegades - vain organisaatio ja nimi on vaihtunut. 100T on pelannut aika hyvää debyyttiturnausta, sillä joukkue eteni finaaliin kaatamalla ENCEn kahdesti lukemin 2-0 ja lauantain välierässä joukkue päihitti Vitalityn lukemin 2-1. Ainoa tappio turnauksessa tähän asti tuli juuri Astralikselle lukemin 0-2. 100T näyttäisi omaksuneen nykyisen "Krieg-metan" todella hyvin, minkä avulla joukkue on kyennyt isoja päänahkoja kaatamaan, mutta toisaalta 100T:n kokoonpanossa ei ole suuria tähtipelaajia jks:ää lukuunottamatta, mikä on ehkä joukkueen suurin heikkous. Hieno turnaus tähän asti, mutta veikkaanpa sen tulevan nopeaan päätökseen finaalissa. Astralis (device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, Magisk) on tullut pahaan pettymykseen päättyneen viimeviikkoisen Blast-turnauksen jälkeen tullut todella äkäisenä tähän turnaukseen ja tulos on ollut sen mukaista. Maailman ehdottomiin eliittijoukkueisiin jo todella pitkään kuulunut joukkue on ollut täysin ylivoimainen tässä turnauksessa, sillä ViCi, 100 Thieves ja FaZe ovat kaikki ottaneet vuorollaan kuokkaan lukemin 0-2 Astraliksen toimesta. Etenkin FaZe-ottelu oli aivan täydellinen murskavoitto, jossa FaZe onnistui koko ottelusarjan aikana voittamaan Astralista vastaan vain kaksi kierrosta(!). Turnauksen top 5-pelaajista peräti neljä löytyy Astraliksen kokoonpanosta. Astralis on siis aivan ansaitusti finaalin ylivoimainen ennakkosuosikki. Astralis ja 100 Thieves pelasivat pari päivää sitten lohkovoitosta keskinäisen ottelun, jonka jälkeen Astralis vei tyylipuhtaasti lukemin 2-0, karttavoitot lukemin 16-9 ja 16-10. Tuolloin pelattavina karttoina oli Inferno ja Nuke. Finaalissa pelataan Bo5-formaatilla, mutta se ei juuri asetelmia ainakaan 100 Thievesin suuntaan kallista. Astralis bannaa Miragen ja 100T poistaa Overpassin, jolloin pelattaviksi kartoiksi jää seuraavat kartat: 1. Nuke - Astraliksen karttavalinta, jossa joukkue on löytänyt viime aikoina pelottavan kovaan vireen. 100 Thieves osaa kyllä pelata karttaa kohtalaisen hyvin, mutta ihme tarvitaan, mikäli 100T aikoo tässä kartassa Astraliksen haastaa. 2. Inferno - 100 Thievesin todennäköisin karttavalinta, joka on joukkueen vahvin kartta. Inferno on kuitenkin Astraliksen kenties toiseksi vahvin kartta. Täydellisellä nappionnistumisella 100T voi tämän kartan voittaa, mutta siihen tarvitaan todellakin 100T:n paras peliä ja kenties hieman tuuriakin. 3. Vertigo - Astraliksen mahdollinen karttavalinta, joka on kieltämättä jokerikortti, koska Vertigo on karttana hyvin vähän pelattu eikä dataa ole paljon. Kuitenkin Astralis on käytännössä jyrännyt jokaisen vastustajan, joka on kehdannut tätä karttaa pelata Astralista vastaan. 100T ei Majorin jälkeen ole karttaa pelannut eikä heiltä voida ihmetekoja tässä kartassa odottaa. 4. Train - 100 Thievesin toinen karttavalinta, mikäli saavat valita ensimmäisenä. Myös mahdollinen jokerivalinta ensimmäiseksi kartaksi. Train on pitkään ollut hyvä kartta 100T:lle, mutta niin se on myös ollut Astralikselle. Menee samaan sarjaan kuin Inferno - vain huippupelillä 100T voi tämän kartan voittaa. 5. Dust2 - Mitä ilmeisimmin Dust2:ta kellutetaan karttavalinnoissa, mutta Astralis saattaa ottaa sen toiseksi karttavalinnakseen, mikäli Vertigon pelaaminen ei syystä tai toisesta maistu. Dust2 on ehdottomasti parempi kartta Astralikselle ja heidän 16-0 -voitto FaZesta kertoo siitä tarvittavan. YHTEENVETO 100 Thieves on pelannut varsin ryhdikästä turnausta kaikin puolin, mutta finaalin vastustaja on aivan liian kova pala australialaisjoukkueelle. Astralis on dominoinut turnausta miten tahtoo ja tulee tämän turnauksen voittamaan ilman järkyttävää sulamista. Kysymys onkin vain siinä, voittaako Astralis turnauksen häviämättä karttaakaan. Mielestäni näin tässä tulee käymään, sillä 100 Thievesin karttavalikoimassa ei ole ainuttakaan karttaa, jossa he olisivat lähtökohtaisesti Astralista parempia. Muutamissa kartoissa on pieni voittomahdollisuus kaikkien tähtien osuessa kohdalleen, mutta muuten 100T:n yhtäkään karttavoittoa on vaikea perustella järkisyin ja näin ollen Astraliksen 3-0 -voittoa tässä lähdetään kokeilemaan. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun 3-0. TULOS: 0-3
 12. Formula 1 | Yhdysvaltain GP 21:10 Voittajatalli - Mercedes | 1,90 | Coolbet F1-kauden 19. osakilpailu ajetaan Yhdysvaltain Austinissa Circuit of the Americas -radalla. Kuljettajien maailmanmestaruus saattaa ratketa tänään siitä huolimatta, että pistejohdossa oleva Lewis Hamilton lähtee vasta 5. lähtöruudusta ja hänen ainoa haastajansa Valtteri Bottas lähtee paalupaikalta. Joka tapauksessa on selvää, että molemmat nämä kuljettajat palkkaava Mercedes on tänään ennakkosuosikki ottamaan voiton tästä kilpailusta. Aika-ajossa Bottas ajoi hienosti paalupaikalle vain 0.012 sekunnin turvin Ferrarin Sebastian Vetteliin. Hamilton puolestaan epäonnistui kummallakin ratkaisevalla kierroksellaan ja jäi 5. lähtöruutuun yllämainittujen kuskien sekä Max Verstappenin ja Charles Leclercin jälkeen. Näistä lähtökohdista Bottas on ennakkosuosikki voittamaan kilpailun, mutta Hamiltonia ei ikinä pidä laskea laskuista ulos, niin kuin nähtiin viime viikonlopun Meksikon osakilpailussa. Mercedes on selvästi parhaiten operoiva talli kaikilla osa-alueilla. Tallin kuljettajat harvoin tekevät virheitä, autot ovat nopeita ja luotettavia ja taktinen osaaminen kisastrategian suhteen on huippuluokkaa. Näillä aineksilla Mercedes on voittanut peräti 13/18 osakilpailua tällä kaudella. COTA sopii ratana hyvin Mercedeksen autolla ja perjantain harjoituksissa nähty vauhti kisasimulaatioissa lupaa hyvää hopeanuolille. Juuri tässä aspektisssa etenkin Ferrari ei ole aivan tämänkaltaisilla radoilla pystynyt Mersujen vauhdissa pysymään tällä kaudella. Red Bull ja Max Verstappen puolestaan on kisavauhdissa hyvä, mutta harvoin onnistuu hyödyntämään sitä keskinkertaisten aika-ajotulosten ja heikon suoravauhdin takia. YHTEENVETO Mercedes-kuljettajista Valtteri Bottas lähtee paalupaikalta jahtaamaan kauden neljättä voittoa. Suomalaiselle ei käytännössä kelpaa mikään muu kuin voitto mikäli hän haluaa vielä ohuenohuita mestaruushaaveitaan ylläpitää. Lewis Hamilton epäonnistui aika-ajossa, mutta hänen historiansa tältä radalta on kivenkova ja hänellä on kyky nousta jopa kilpailun voittoon asti mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Mercedeksen kilpailijat pääsiät aika-ajossa erittäin lähelle, mutta kisavauhdissa ja taktiikoissa Mersu on aina ollut sen tarvittavan askeleen muita talleja edellä. Uskon kilpailusta tulevan tasainen kamppailu, mutta Bottaksen paalupaikan, Hamiltonin tappajan vaiston ja hopeanuolen kovan vauhdin ansiosta pidän jomman kumman Mercedes-kuljettajan voittoa todennäköisenä. Kohde menee oikein, kun joko Valtteri Bottas tai Lewis Hamilton voittaa kilpailun. TULOS: BOTTAS 1., HAMILTON 2.
 13. Esports | CS:GO | Blast Pro Series 16:20 NaVi - Astralis Astralis | 1,73 | Unibet NaVi (flamie, s1mple, electronic, Boombl4, GuardiaN) on uudella kokoonpanollaan suorittanut vaihtelevalla menestyksellä. Blast-turnauksen avauspäivä ei tähän trendiin tuonut muutosta, kun hienon Liquid-voiton jälkeen joukkue kärsi tappion FaZelle. Joukkue ei ole vielä valmis kokonaisuus vaan pikemminkin nojautuu vahvoihin yksilösuorituksiin ja siksi peli ei ole aivan valmista NaVin osalta, vaikka potentiaalia parempaan toki on. Astralis (device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, Magisk) pelaa kotiturnaustaan, joka on historian saatteessa tuottanut vaikeuksia tanskalaisjoukkueelle. Kuitenkaan eilisen kaltaisia vaikeuksia kukaan ei olisi voinut odottaa, sillä Astralis hävisi sekä FaZelle että NiP:lle murskalukemin. Astralis hävisi nämä kaksi ottelua yhteenlaskettuna peräti 28 kierrosta peräkkäin, minkä täytyy olla jonkinasteinen ennätys ainakin joukkuelle itselleen. Tämä tarkoittaa sitä, että Astraliksen on melkeimpä voitettava jokainen ottelu tänään, mikäli he haluavat päästä finaaliin. Jos joku joukkue pystyy nousemaan vaikeuksien kautta voittoon, se on Astralis. Karttana pelataan Nuke, joka suosii ehdottomasti Astralista, jolle kartta on historiallisesti ollut heidän paras karttansa ja jossa heillä on tällä hetkellä kolmen kartan voittoputki. NaVille kartta on puolestaan tuottanut vaikeuksia nykykokoonpanolla ja eilinen 9-16 -lukemiin päättynyt FaZe-tappio pelattiin juuri Nukessa, mikä pitkitti joukkueen tappioputkea kartassa kolmen kartan pituiseksi. YHTEENVETO NaVin projekti on vielä ehkä alkutekijöissään eikä kaikki pelaajat näytä olevan vielä täysin ajan tasalla siitä, miten joukkueen kuuluisi pelata. Astraliksen eilinen päivä oli aivan täydellinen katastrofi, mutta joukkue on moneen otteeseen osoittanut pystyvänsä nousemaan vaikeista tilanteista. Lisäksi pelattava kartta eli Nuke suosii vahvasti Astralista. Kotiyleisönsä Astralis tulee takuuvarmasti nostamaan tasoaan eilisestä ja luotan heidän klaaraavan tästä ottelusta voiton. Jostain syystä Unibetin suoran voiton kerroin on noussut erittäin pelattavaksi vaihtoehdoksi - esimerkiksi bet365:lla samainen kerroin on vain 1.40. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun. TULOS: 15-15
 14. Esports | CS:GO | ECS Europe 21:00 Virtus Pro - FaZe FaZe -1,5 | 1,90 | Betsson Virtus Pro (MICHU, snatchie, Snax, Vegi, phr) otti eilen 2-0 -voiton Mousesportsista, mikä ei lopulta ollut yllättävä lopputulos kun otetaan huomioon kaikki vastoinkäymiset joista Mousesports kärsi eilen. Tämä voitto ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että Virtus Pro ei ole hyvä joukkue vaan joukkue on joutunut pitkään pelaamaan näitä online-pelejä ilman suurempaa menestystä muutamista yksittäisistä voitoista huolimatta. Tästä hyvä esimerkki nähtiin noin tunti sitten pelatussa ottelussa, jossa Virtus Pro hävisi varsin tuntemattomalle Phoenixille. FaZe (NiKo, rain, olofmeister, coldzera, broky) on viime kuussa pettymykseen päättyneen ESL One New York -turnauksen jälkeen suurimpien parrasvalojen ulkopuolella tehtävänään löytää kemiat ja joukkuepeli uudehkolla kokoonpanollaan. Tulokset viime viikon peleissä ovat olleet vaihtelevia, mutta kuten usein on tapana FaZen kohdalla mainita, joukkueessa on aivan riittävästi tulivoimaa nitistäkseen Virtus Pron tasoisia vastustajia ilman suurempia ongelmia. Lupauksia herättävää on myös eilinen 2-0 -voitto Heroicia vastaan, joka tuli lopulta yllättävän helposti. FaZe ja Virtus Pro pelasivat toisiaan vastaan viime viikolla, jolloin FaZe otti 2-0 -voiton. Tuolloin karttoina pelattiin Train ja Dust2. Tänään saatetaan nähdä eri karttoja, mutta on myös mahdollista, että tänään pelataan täysin samat kartat. YHTEENVETO Virtus Pro sai kenties pienen itseluottamusboostin eilisestä Mousesports-voitosta, mutta kyseessä oli vain yksittäinen ottelu, jossa oli poikkeukselliset olosuhteet eikä siitä suurempia johtopäätöksiä voi vetää. FaZe on uudehkolla kokoonpanollaan vielä alkumetreillään ja tulokset ovat olleet jokseenkin vaihtelevia, mutta tämän viikon peleihin FaZe varmasti haluaa saada hyvät tulokset alle ennen viikonloppuna pelattavaa Blast-turnausta. Virtus Pro ja FaZe pelasivat viime viikolla keskinäisen ottelun, joka päättyi tuolloin FaZen 2-0 -voittoon ja uskon historian toistavan itseään tässä ottelussa. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun 2-0.
 15. Esports | ECS Europe 18:30 Mousesports - Virtus Pro Virtus Pro +1,5 | 1,70 | Betway Mousesports (chrisJ, frozen, karrigan, woxic, GeT_RiGhT) palasi viime viikolla pelatusta StarSeries -turnauksesta kotiintuomisinaan aikainen karsiutuminen ja pettymys. Mousesportsin projektin kehitys näyttää kieltämättä pysähtyneen, joka johtunee tiuhasta aikataulusta, jossa joukkue ei ole kerennyt paljoa harjoittelemaan. Nähtäväksi jää miten Mousesports jaksaa motivoitua pelaamaan online-peliä tänään vaikeissa olosuhteissa, josta lisää alempana. Virtus Pro (MICHU, snatchie, Snax, Vegi, phr) jatkaa rämpimistään alemmilla tasoilla eikä kansainvälisiin turnauksiin ole ollut asiaa. Viimeaikaisista tuloksista ei voi myöskään montaa positiivista asiaa ottaa esiin, mutta ainakin yksittäisiä karttavoittoja joukkue on kyennyt ottamaan joissakin otteluissa. Mousesportsilla on useita tekijöitä, jotka heikentävät joukkuetta tuntuvasti tämän päivän ottelussa. Ensinnäkin joukkueen paras pelaaja ropz on tänään poissa kokoonpanosta ja hänen tilallaan pelaa NiP:stä potkittu GeT_RiGhT, joka on selvä miinus joukkueen tulivoimaan. Toisekseen joukkueen jäsenistä ainakin karrigan on ilmoittanut sairastelevansa. Pisteenä i:in päälle joukkue matkusti vasta tänään Turkista takaisin kotikoneiden ääreen, joka voi näkyä matkustusväsymyksenä serverillä. Moni faktori on siis tänään Mousesportsia vastaan. YHTEENVETO Typistetty vihje tähän väliin, kun matsi alkaa ihan pian, joten tämä vihje vain nopeimmille. Mousesports on kärsinyt vaisuista tuloksista viime aikoina ja joutuu pelaamaan tämän päivän ottelun tuulimyllyjä vastaan useiden tekijöiden vuoksi. Ei Virtus Pro missään nimessä normaaliolosuhteissa haastaisi Mousesportsia, mutta tänään Virtus Pron mahdollisuudet ottaa yksi karttavoitto on varsin hyvä. Kohde menee oikein, kun Virtus Pro voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. TULOS: 0-2
 16. Meksikon GP PV: Norris - Perez | Perez | 2,07 (Coolbet) PV: Kilpailun voittaja - Max Verstappen | 5,10 (Coolbet)
 17. Formula 1 | Meksikon GP 21:10 Kilpailun voittaja - Max Verstappen | 5,10 | Coolbet Toisessa kisavedossa povataan Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin voittoa ja hän lähtee eilisestä kommelluksesta huolimatta hyvistä asetelmista liikkeeseen. Verstappen lähtee kisaan 4. lähtöruudusta. Verstappen oli eilisen aika-ajon nopein kuljettaja 0.25 sekunnin erolla Ferrarin Charles Leclerciin. Hänen piti siis lähteä paalupaikalta tämän päivän kisaan, mutta Valtteri Bottaksen aiheuttamien keltaisten lippujen noudattamatta jättäminen tarkoitti hollantilaiskuskille kolmen lähtöruudun rangaistusta, joten hän lähtee kisaan 4. lähtöruudusta. Isommassa kuvassa tämä pudotus ei käytännössä haittaa Verstappenia mahdollisuuksia, sillä ilman rangaistusta Ferrarit olisivat joka tapauksessa tulleet hänen ohitse pitkällä lähtösuoralla. Nyt hän pääsee ottamaan imuapua joko Ferrari-kuljettajilta tai Lewis Hamiltonilta. Eilinen aika-ajo osoitti, että Verstappen ja Red Bull ovat jälleen erittäin kovassa iskussa ja ovat todennäköisesti myös kilpailussa nopein kuljettaja-auto-yhdistelmä. Tätä tukee myös viime vuosien tulokset. Verstappen nimittäin onnistui voittamaan kauden 2017 ja kauden 2018 Meksikon osakilpailut siitä huolimatta, että hän ei lähtenyt kummassakaan kilpailussa paalupaikalta liikkeelle. Lisäksi 2017 ja 2018 kilpailuissa Verstappen oli molemmissa noin 20 sekuntia toiseksi sijoittunutta kuskia edellä. Kyseessä on siis rata, joka sopii aivan täydellisesti Verstappenin ja Red Bullin vahvuuksille. Kilpailijoista suurimmat uhkaajat löytyvät tietysti Verstappenin edestä lähtevistä Ferrari-kuljettajista sekä Mercedeksen Lewis Hamiltonista. Ferrarit ovat suorilla äärimmäisen nopeita, mutta jäävät mutkaosuuksissa selvästi Red Bullin vauhdista. Lisäksi tämä aiheuttaa ylimääräistä rengaskulumaa, jonka povataan olevan tämän kilpailun avaintekijä. Mercedes ja Lewis Hamilton ovat toki kova yhdistelmä, mutta jostain syystä Mersu ei ole kulkenut Meksikon korkeassa ilmanlaadussa viime vuosina lainkaan. Viimeisimpien sääennustusten mukaan kilpailuun on sateen uhka. Tämä toki tekee kilpailusta ennalta-arvaamattoman, mutta erittäin usein vaihtelevissa olosuhteissa juuri Verstappen on ollut vahvoilla ja hän onkin viimeisimmän sateella ajetun kilpailun eli Saksan osakilpailun voittaja. Keli mikä keli, niin Verstappen on vahvoilla. YHTEENVETO Verstappen osoitti aika-ajossa olevansa tämän viikonlopun nopein kuljettaja, mutta pienen töhöilyn takia lähtee kisaan 4. lähtöruudusta, mikä ei sinäänsä muuta asetelmia kovin paljon. Kyseessä on rata, joka on tuonut kahdesta viimeisestä Meksikon osakilpailusta voiton Verstappenin leiriin ja Red Bull on Meksikon korkeassa ilmanlaadussa edelleen se nopein auto. Kovimmilla kilpailijoilla on Meksikossa omat ongelmansa, joita ei luultavasti Verstappenilla tule olemaan. Mahdollisen sateen osuessa radalle Verstappenin mahdollisuudet kilpailun voittoa ajatellen eivät laske ollenkaan, pikemminkin päinvastoin. Nämä kaikki tekijät huomioon ottaen nostavat Verstappenille tarjotun voittokertoimen erittäin suotuisaan valoon ja sitä lähdetään rohkeasti kokeilemaan. Kohde menee oikein, kun Verstappen voittaa kilpailun. TULOS: VERSTAPPEN 6.
 18. Formula 1 | Meksikon GP 21:10 Lando Norris - Sergio Perez Perez | 2,07 | Coolbet F1-kauden 2019 18. osakilpailu ajetaan Meksikossa. Eiliset aika-ajot menivät aika lailla käsikirjoituksen mukaisesti ja tarjosi mielenkiintoiset lähtökohdat tämän päivän kilpailuun. Kisavedoksi otamme kotiyleisön suosikin Racing Pointin Sergio Perezin menestystä McLarenin Lando Norrista vastaan. Norris lähtee kilpailuun 8. lähtöruudusta, Perez ampaisee matkaan 11. lähtöruudusta. Lähtöruudun merkitys ei ole Meksikossa niin suuri kuin muilla radoilla, sillä Meksikon radalla on hyvät ohitusmahdollisudet ja kilpailun ratkaisee muut tekijät, joita tässä vihjeessä myöhemmin luettelen. Norriksen kausi on sujunut erittäin hyvin, ottaen huomioon, että kyseessä on nuoren brittikuskin ensimmäinen kausi kuninkuusluokassa. Pieni epätasaisuus on toki häntä vaivannut eikä hän etenkään kisaolosuhteissa ole pysynyt tallikaverinsa vauhdissa. Perezin kausi on ollut keskinkertainen, mutta odotuksiin nähden ehkä pienoinen pettymys. Tästä huolimatta Perez on edelleen yksi keskikastin parhaista kuljettajista ja on todella tasainen suorittaja. McLaren ja Racing Point ovat olleet keskikastin tasaisimmin suorittavia talleja keskikastissa. McLaren on ollut keskikastin paras talli, mutta ajoittain etenkin kisavauhdissa Racing Point on erittäin kilpailukykyinen auto. Perjantain harjoitusten perusteella Racing Point on itse asiassa McLarenia nopeampi kilpa-auto kuin McLaren. Nähtäväksi jää pitääkö tämä data paikkaansa, mutta uskon Meksikon radan sopivan joka tapauksessa hyvin Racing Pointille. Perezin 11. lähtöruutu tarkoittaa sitä, että hän saa valita vapaasti rengasseoksen, millä lähteä kilpailuun. Sen sijaan Norris joutuu lähtemään kisaan pehmeimmällä rengasseoksella, jonka ollaan todettu aiheuttavan ongelmia kisapituudessa. Tämä on kenties isoin etu Perezille tätä kisaa ajatellen, sillä hän pystyy määrittelemään itselleen parhaan mahdollisen taktiikan, kun taas Norris ja McLaren saattavat joutua tekemään kompromisseja. YHTEENVETO Norriksen ja Perezin välisessä taistelussa Norriksella on ainoana etunaan parempi lähtöpaikka, mutta kuta kuinkin kaikki muut ässät löytyvät Perezin hihasta. Perez on kuskeista kokeneempi ja tasaisempi suorittaja ja hänellä on Meksikossa allaan vähintään yhtä hyvä auto. Lisäksi Perez saa kilpailun alkuun vapaan rengasvalinnan, kun taas Norris on pakotettu lähtemään pehmeimmällä rengasseoksella liikenteeseen. Tämä strateginen etu saattaa etenkin Meksikon renkaita kuluttavalla radalla olla ratkaiseva tekijä Perezin menestyksen kannalta. Niin moni tekijä puoltaa kotiyleisönsä edessä ajavaa Pereziä, että hänen H2H-kerrointa Norrisia vastaan on ehdottomasti lyötävä. Kohde menee oikein, kun Perez sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Norris. TULOS: NORRIS DNF, PEREZ 7.
 19. Meksikon GP Aika-ajot PV: Mercedes - Red Bull | Red Bull | 1,90 (Coolbet) Norris - Kvyat | Kvyat | 2,75 (Coolbet) McLarenin Lando Norris vastaan Toro Rosson Daniil Kvyat. Toro Rosso oli perjantain harjoitusten positiivisin yllättäjä, sillä talli Kvyatin johdolla oli keskikastin nopein. McLaren on ollut keskikastin aatelistoa läpi kauden, mutta kenties Meksikon ainutlaatuinen, korkeassa ilmanlaadussa ajettava kilpailu muuttaa autojen suorituskykyä. Kuljettajista juuri Kvyat oli harjoituksien 7. nopein ja McLarenin Norris 10. nopein ja eroa kuskien välille jäi jopa 0.6 sekuntia. Toki harjoituksissa ajetaan eri ohjelmilla ja eri moottoriasetuksilla, mutta tästä huolimatta Kvyatin vauhti on sen verran vakuuttavaa, että hänen kerrointa lähdetään ehdottomasti kokeilemaan.
 20. PV: Fnatic - Evil Geniuses | Fnatic | 2,37 (bet365)
 21. Formula 1 | Meksikon GP Aika-ajot 21:00 (kohde sulkeutuu 18:00) Mercedes - Red Bull Red Bull | 1,90 | Coolbet F1-kausi 2019 lähenee loppuaan, mutta vielä on muutama kisa ajettavana. Tänä viikonloppuna ajettava Meksikon GP:ssä panoksena on mahdollisesti kuljettajien maailmanmestaruus ja taistelu sijoista 3-5. käy kuumana. Lauantain aika-ajosta otetaan tällä kertaa tallien välinen taistelu esiin, jossa jo valmistajien maailmanmestaruuden varmistanut Mercedes lähtee haastajana Red Bullia vastaan. Mercedes (Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas) on tehnyt loistavaa työtä läpi kauden. Tallin huikea alkukausi on taannut sekä kuljettajien että valmistajien maailmanmestaruudet jo kuudennen kerran peräkkäin. Mercedeksen tuottama kilpuri oli alkukauden paras auto ja pystyy edelleen nappaamaan kisavoittoja vaikka Red Bull ja etenkin Ferrari ovat ottaneet etumatkan kiinni. Meksikon korkeassa ilmanlaadussa Mercedes on kuitenkin ollut useita vuosia ongelmissa ja tallipäällikkö Toto Wolff sanoikin Meksikon radan olevan yksi heikoimmista auton suorituskyvylle. Puheelle on takuita, sillä Mercedes oli perjantain toisissa harjoituksissa ongelmissa etenkin aika-ajosimulaatioissa, sillä Mersu Valtteri Bottaksen ohjastamana oli peräti 0.6 sekuntia Ferrarin Sebastian Vetteliä hitaampi. Red Bullin (Max Verstappen ja Alexander Albon) kausi on ollut kaksijakoinen. Toisaalta Max Verstappen on tuonut tallille muutamia osakilpailuvoittoja on hienosti mukana kamppailussa kuljettajien mestaruuspisteissä 3.sijasta, mutta toisaalta pienet ongelmat luotettavuuden kanssa ja etenkin toisen Red Bull -kuljettajan kanssa ovat vieneet mahdollisuudet haastaa valmistajien maailmanmestaruustaistelussa kakkossijasta Ferraria vastaan. Meksiko on kuitenkin ratana sopinut viime vuosina erinomaisesti Red Bullin autolle, sillä talli on Verstappenin johdolla voittanut kaksi edellistä Meksikon osakilpailua. Perjantain harjoituksissa juuri Verstappen näytti löytäneen oivan vauhdin ja oli toisessa harjoitussessiossa toiseksi nopein auto heti Ferrarin Vettelin jälkeen. Eroa Mercedekseen oli peräti 0.5 sekuntia, joka lupaa hyvää aika-ajoa ja kisaa ajatellen. YHTEENVETO Mercedes on suorittanut tappavalla tasaisuudella koko kauden ajan, mutta Meksikon kisaviikonlopusta näyttäisi jälleen tulevan vaikea hopeanuolelle, jonka auton suorituskyky ei ole riittävä Ferraria ja Red Bullia vastaan. Juuri Red Bullin suorituskyky on viime vuosina ollut erittäin korkealla tasolla Meksikon korkeassa ilmanlaadussa ja perjantain harjoitusten perusteella ainakin Max Verstappenin vauhti näyttäisi haastavan ennakkosuosikkeina aika-ajoon lähteviä Ferrareita. Mercedes toki nostaa moottoritehoja aika-ajoa varten, mutta 0.5 sekunnin kiinniottaminen pelkillä moottoriasetuksilla tuskin tulee riittämään Red Bullin kivenkovia kakkos- ja kolmossektorin aikoja vastaan. Näin olleen pidän todennäköisenä sitä, että jompi kumpi Red Bull -kuljettaja tulee päihittämään molemmat Mercedes-kuljettajat tämän päivän aika-ajoissa. Kohde menee oikein, kun joko Max Verstappen tai Alexander Albon sijoittuu sekä Lewis Hamiltonin että Valtteri Bottaksen edelle. TULOS: RED BULL (Max Verstappen) 1., MERCEDES (Lewis Hamilton) 4.
 22. Esports | CS:GO | StarSeries i-League 17:00 (alkanee aikaisemmin) Fnatic - Evil Geniuses Fnatic | 2,37 | bet365 Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) on tullut esiteltyä useaan otteeseen viime aikoina, joten jätetään pidemmät löpinät välistä. Eilinen G2-ottelu meni lähes täysin käsikirjoituksen mukaan ja ottelu oli erittäin tasainen, jossa Fnatic lopulta onnistui voiton kairaamaan lukemin 2-1. Joukkue pelaa erittäin hyvin tällä hetkellä ja on lähellä finaalipaikkaa näillä esityksillä. Evil Geniuses (Brehze, CeRq, Ethan, tarik, stanislaw) on pelannut hyvin samankaltaista turnausta kuin Fnatic. Nihkeän alun jälkeen EG on löytänyt samanlaisen vireen, jolla joukkue onnistui ESL One New York -turnauksen voittamaan noin kuukausi sitten. Joukkue on nyt voittanut neljä perättäistä Bo3-ottelua, joista eilinen 2-0 -voitto Renegadesista oli varmasti se vakuuttavin. Kyseessä on tämän turnauksen ennakkosuosikki ja olisi pienimuotoinen ihme, mikäli EG ei näistä asetelmista tietäänsä löytäisi finaaliin. Karttavetossa Fnatic bannaa Vertigon ja EG poistaa luultavasti Overpassin. Fnatic valinnee karttapickikseen Infernon ja EG ottanee karttavalinnallaan Dust2:n. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Mirage. Molemmilla joukkueilla on laajat karttavalikoimat, joten on käytännössä ihan sama mitä karttoja pelataan loppujen lopulta ja päivän vire määrittää ottelun voittajan eikä niinkään karttavalinnat. YHTEENVETO Fnatic ja Evil Geniuses ovat tämän turnauksen jäljellä olevista joukkueista kaksi parasta joukkuetta. Kumpikin joukkue aloitti turnauksen hieman vaisusti, mutta on sen jälkeen edennyt voitosta voittoon vakuuttavilla esityksillä. Karttavalinnoilla on hyvin pieni merkitys tässä ottelussa. Vaikka EG on tässä ottelussa pienehkö ennakkosuosikki hurjan tulivoimansa perusteella, Fnatic on osoittanut venymiskykynsä etenkin kovissa otteluissa, joihin tämä matsi ehdottomasti kuuluu. Näin ollen päivän vire tulee määrittelemään paljolti sen, kumpi tämän ottelun voittaa ja tätä ajatusmallia noudattaen Fnaticin otteluvoiton kerroin bet365:lla on erittäin kilpailukykyinen. Kohde menee oikein, kun Fnatic voittaa ottelun. TULOS: 1-2
 23. Päivitellään taas. 15.10 PV: Fnatic - Aristocracy | Fnatic -1,5 | 1,85 (Betway) 23.10 PV: Fnatic - Mousesports | Mousesports | 2,38 (Pinnacle) 25.10 PV: FURIA - Vitality | FURIA +1,5 | 1,80 (Betway) PV: G2 - Fnatic | G2 | 2,48 (Pinnacle)
 24. Esports | CS:GO | StarSeries i-League 17:00 (alkaa todennäköisesti aikaisemmin) G2 - Fnatic G2 | 2,48 | Pinnacle G2 (kennyS, AmaNEk, JaCKz, nexa, huNter-) teki epäonnistuneen Major-turnauksen jälkeen rohkean peliliikkeen ja muutti täysin ranskalaisen joukkueensa kansainväliseksi joukkueeksi. Samassa rytäkässä muuttui pelaava kokoonpano, kun joukkueeseen tuotiin CR4ZY:stä nexa ja huNter- ja kieli, jolla pelaajat kommunikoivat. Ranskalaispelaajilla englannin puhuminen ei tietenkään mitään helpointa ole, mutta toistaiseksi projekti on tuonut jopa yllättävän hyviä tuloksia. DreamHack Malmö -turnaus meni vielä opetellessa ja toisiin tutustumisessa, mutta tässä StarSeries -turnauksessa joukkue on edennyt voitosta voittoon kaatamalla NaVin, AVANGARin ja NiP:n, häviten näissä otteluissa yhteensä vain yhden kartan. Joukkueessa on tällä hetkellä erittäin hyvä tunnelma ja valtava tulivoima takaa mahdollisuudet pärjätä lähes ketä tahansa vastaan Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) on niin ikään päässyt mahtavaan alkuun uudella kokoonpanollaan. DreamHack Malmö -turnauksen voitto oli myrskyvaroitus muille joukkueille ja joukkueen hyvä vire näyttäisi jatkuneen tähän turnaukseen pienestä kompastelusta huolimatta. Turnaus alkoi nihkeällä voitolla Invictusia vastaan, jota seurasi yllättävä 0-2 -tappio Renegadesille. Tämä näyttäisi siivittäneen Fnaticin takaisin oikeille raiteille, sillä Renegades-tappion jälkeen joukkue on voittanut Mousesportsin, MIBR:n ja Vitalityn lukemin 2-0. Pudotuspelien alkaessa Fnaticia voidaan luvalla pitää yhtenä turnauksen ennakkosuosikeista, mutta joukkueen pitää olla hereillä alusta asti tämän päivän vastustajaa vastaan. Karttavetossa G2 poistanee Infernon ja Fnatic bannaa Vertigon. G2 valinnee karttapickikseen Dust2:n ja Fnatic ottanee karttavalinnallaan Miragen. Ratkaisevaksi kolmanneksi kartaksi saattanee jäädä Overpass. Karttavalinnat ovat sen verran selkeitä, että niissä ei suurta hämminkiä koidu kummallekaan joukkueelle. G2 ja Fnatic pelasivat kolmen viikon takaisessa DreamHack Malmö -turnauksessa keskinäisessä ottelussa, jossa Fnatic murkasi G2:n täydellisesti lukemin 2-0. Tuossa ottelussa G2 oli vielä ongelmissa muun muassa kommunikaationsa kanssa ja nyt joukkue tulee varmasti paremmalla otteella peliin mukaan ja pyrkii ottamaan revanssin. YHTEENVETO G2 on tehnyt isoja kehitysaskeleita viime aikoina uusitulla kokoonpanollaan ja edennyt tässä turnauksessa voitosta voittoon. Fnatic on nihkeän alun jälkeen löytänyt erinomaisen vireen, mikä tekee joukkueesta ennakkosuosikin sekä tämän ottelun voittajaksi että koko turnauksen voittajaksi. Karttavalinnat eivät yllätä kumpaakaan joukkuetta, niillä ei suurta merkitystä ole. Viimeisin keskinäinen ottelu meni selkeästi Fnaticin nimiin, mutta nyt olosuhteet ovat erilaiset ja G2 on revanssi mielessä. Pidän kyllä Fnaticia tämän ottelun pienenä ennakkosuosikkina, mutta näen G2:n otteluvoiton kertoimessa hieman arvoa. G2 on kuitenkin osoittanut pystyvänsä lyömään koviakin joukkueita, joten Fnaticin kaataminen ei mikään mahdottomuus ole. Kohde menee oikein, kun G2 voittaa ottelun. TULOS: 1-2
×
×
 • Create New...