Jump to content

Kekkeruusi69

Jäsen
 • Viestejä

  13
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

3

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jalkapallo : Australia A-league 24.1 Wellington Phoenix-Newcastle Jets klo 9.10 Merkki : 1 Kerroin : 2,05 Nordicbet Vierailija aloittanut kautensa surkeasti, 3 tapioo ! Kotijoukkue ei paljon paremmin ole aloittanut , 2 pelistä 1 piste. Kotijoukkkueella on tänään hyvä sauma kartuttaa pisepottiaan surkean vierailijan kustannuksella. Kerroin 2,05 on kotiedun turvin juurikin pelattava kerroin. Alle 2,5 maalia kävi myös mielessä, mutta kerroin ei ihan riitä pelattavaksi !
 2. Jääkiekko : Liiga 23.1 Sport-Ilves klo 17.00 Merkki 2 -1,5 maalin tasoituksella Kerroin : 3,50 Coolbet Sport kyntänyt syvälle viimeiset 4 peliä. Loppuvuoden vahvistukset toivat aluksi pientä toivoa peliin , mutta ei sen enempää. Ilves on myös vähän yskähdelly vuoden vaihteen menetysten jälkeen. Nyt on kumminkin oiva tilaisuus ja heikohko vastus täyden pistepotin viemiseen. Syksyn 2 peliä päättyivät vieraille selvin lukemin , 6-1 ja 6-0. Nyt ei tod. näk. noille luvuille ihan mennä, mutta uskon Ilveksen selkeään väh. 2 maalin voittoon !!! Kerroin 3,50 riittää m
 3. Jalkapallo : Australia A-liiga 23.1 Adelaide U-Melbourne V klo 10.40 Merkki : Alle 2,5 maalia Kerroin : 2,25 Coolbet Keskinäiset ottelut ollut enemmälti alle 3 maalin otteluita. Molemmat kaipaavat kovasti alkukauteen pisteitä ja sillä seurauksella pelistä tulee varovaista . Maalit tulevat siis jäämään vähiin tänään. Kerroin 2,25 on pienoinen ylikerroin ja siksi on mahdoton jättää pelaamatta !
 4. Jääkiekko : NHL 18.1 DET - CBJ klo 19.00 Merkki : 1 Kerroin : 4,00 BET365 Columbus hävinnyt kauden 2 ensimmäistä ottelua selvin numeroin . Detroit puolestaan 1 voitto ja 1 tappio. Detroitin on syytä kotonaan kerätä pisteitä siihen malliin et Playoffeihin selviää. Columbus on hyvä vastus kartuttaa pistepussia. N'hd'kseni sen materiaalilla ei playoffeihin mennä. 4,00 kerroin on loistavaa pelattavaa...selkeä ylikerroin !!!
 5. Jääkiekko : NHL 16.1 BUF-WAS klo 02.00 Merkki : 2 Kotijoukkue +1,5 maalia Kerroin : 2,81 ComeOn Ei kai tässä sen kummemmin käy kuin viime yönäkään. Buffalo tulee jatkamaan siitä mihin viime kaudella jäi, eli voittoja irtoo harvakseen. Washington on kyllä tässä ottelussa suuri suosikki ja vieläpä tasoituksella . Kerroinkin on sitä luokkaa, että on ehdottomasti pelattava. Buffalo ei tässä ottelussa 4 maalia tule tekemään....1-2 korkeintaan ja sillä ei pisteitä oteta Washingtonilta !
 6. Jääkiekko : Liiga 13.1 Kalpa - KooKoo klo 18.30 Merkki : 1 Kerroin : 3,75 ComeOn Tarjotaan kyllä sellaista kerrointa , mitä ei voi olla pelaamatta. Kalpalla eilen peli ja siitä kirvelevä tappio pelin hallinnasta huolimatta. Kalpan ongelmana on aika usein viimeistely. Tänää on aika saada tuokin kuntoon ja sitä on varmasti valmennus painottanut. Merkittäviä poissaoloja eitietääklseni ole kummallakaan , joten tasainen vääntö tulossa , minkä uskon kotijoukkueelle hienoisesti kääntyvän !!!
 7. Jääkiekko : Liiga 12.1 Jukurit - HIFK klo 18.30 Merkki : 1 Kerroin : 3,65 ComeOn Jukurit ollu erittäin vahva juurikin kotona . Viimeiset 5 peliä suoria voittoja ja viimeisestä 10 pelistä 8 voittoa , joista 1 jatkoajalla ....tämä siis kotisaldo ! Tällä hetkellä tuntuu, ettei pysäyttäjää löydy...ei edes HIFK:sta ! Kerroin 3,65 rittää helposti pelattavaksi Joukkueelle , joka on tällä hetkellä aivan tulessa .
 8. Jääkiekko : KHL 11.1 Dinamo Minsk-Magnitokorsk klo 18.30 Merkki : 1X Kerroin : 2,05 William Hill Tasainen vääntö tulossa, niin kuin kauden aiemmatkin kohtaamiset ovat olleet . Molemmat menossa kovasti playoffeihin ja kotietu siintää molemmilla varmasti mielessä. Kauden aiemmissa kohtaamisissa ei vieraat ole pistettä enempää mukanaan vienyt, eikä vie nytkään. Merkille 1X , kerroin 2,05 on aivan loistavaa pelattavaa.
 9. Jalkapallo : Skotlanti Premiership 10.1 Aberdeen-Rangers Klo 17.00 merkki : yli 2,5 maalia Kerroin : 2,07 Coolbet Kotijoukkueella muutama avainpelaaja sivussa. Rangerssilla menossa hieno kausi , eikä pysäyttäjää tunnu löytyvän. Suoralle voitolle kuitenkin ,niin pientä kerrointa tarjolla , että siihen mahdoton tarttua. Eikä tasoituksella uskalla vieraspelissä mukaan lähteä ,joten pelivalintani ja hyvinkin pelattava kerroin löytyy yli 2,5 maalia kohteesta !
 10. Jääkiekko : KHL 10.1 klo 13.30 Salavat Ufa-AK Bars Kazan Merkki : 1 Kerroin : 2,80 Coolbet Lyhyestä virsi kaunis...tuo kerroin vain yksinkertaisesti riittää pelattavaksi. Vierailijalla uskomaton voittoputki takana , mut ainahan niillä on joskus tapana katketa ja tänään on sellainen vastustaja , joka sen voi hyvinkin tehdä. Kotijoukkueella myös enemmän panosta , jotta saisi säilytettyä kotietunsa playoff peleihin.
 11. Jääkiekko 9.1. klo 17.00 Liiga : Ässät-Kärpät 9.1. Klo 17.00 merkki : 2 Kerroin : 1,74 ComeOn Ässät sai selkään eilen Ilvekseltä ja Kärpät puolestaan Lukolta. Mutta , mutta...Kärpät ei oo kahta peliä peräkkäin hävinny sitten Lokakuun lopun , eikä tule häviämään nytkään! Kärpät ollu tällä kaudella vahva vierasjoukkue , 9 pelistä 6 suoraa voittoa ja taas Ässät suht heikko kotijoukkue...vain 2 suoraa voittoa viiimeiseen 11 otteluun. Kerroin 1,74 riittää juuri ja juuri pelattvaksi ja siihen siis sijoitetaan ja luotetaan !
 12. Jalkapallo, Englanti FA-cup Norwich-Coventry Merkki : 1 Kerroin 1,74 Unibet Kotijoukkue mielestäni tarjottavaa kerrointa isompi suosikki. Vuosien saatossa vierailijat eivät ole pahemmin pystyneet isäntiä kiusaamaan. Kotijoukkue johtaa sarjaa ja Coventryn olessa vasta 16:sta. Toki nyt kyseessä FA-cup ottelu, mutta jokkueiden tasoero on vain niin kova , että kerroin riittää hyvinkin pelattavaksi...ja laskusuunnassa näyttää olevan kaikkialla.
×
×
 • Create New...