Jump to content

Recommended Posts

Kakkosesta testiin VIFK @2.10

Veikkauksella tippunu 1.88 mutta pahvilta ja betiltä esimerkiksi vielä yli kakkosta. Pieni ylikerroin mielestäni.

Ja kirjataan nyt seurannan vuoksi torstain kohteet:

HJK -1.0 @1.75

PS Kemi - RoPS btts @1.85

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • Vastaukset 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ajoissa yksi veto lauantaille. IFK Marienhamn - JJK  1 ah -1.5 @2.3

Tossa pyörittelin paria peliä vielä ja päädyin näihin: Ilves - FC Lahti btts @2.10 PS Kemi - HIFK DNB @2.30

15.4. SJK - Ilves btts @2.10 SJK:n hyökkäys on hyvä, mutta puolustuksessa on vielä toivomisen varaa. Ipan hyökkäyskalusto on sarjan kärkeä. En näe syytä miksei btts toteutuisi. SJK - Il

On taas unohtunut osittain päivitellä, laitan pari vetoa mitä on tullu vedettyä tänne seurantaan. Suurimman osan olen kyllä chattiin tipsannut.

8.7

Inter -1.0 @1.64

9.7.

Jaro @1.80

15.7.

TPS + KPV tupla @2.55

AC Oulu +0.5 @2.06 (live)

 
Tänään tulee vedot taas ajoissa myös tänne ja yritän jatkossa myös pyrkiä samaan.

 

Link to post
Share on other sites

16.7.

Tänään lähdetään kokeilemaan siipiä Veikkauksen monivedossa, sillä siellä on bonusrahaa tarjolla. Meikäläisen valinnat näkyvät alla.

1702dc707c4ba1461c8db85b42272067.png

Kertoimet vaihtelevat 5000-20 000 välillä, joten osuessaan 5 sentin rivipanos toisi vähintään 250e, parhaimmillaan tonnin. Mutta katsotaan rauhassa miten käy :)

Lisäksi kaksi pre match peli-ideaa:

Ilves - HJK 1 ah +0.5 @2.00

HJK:n europeliruuhka tuo omat haasteensa ottelulle ja Ilves ei ole täydellä Tammelan Stadionilla helppo kaadettava. Mielestäni tässä on kertoimissa jonkin verran ilmaa, vaikka klubia vastaan pelaaminen on aina ikävää, sen verran dominoiva joukkue on Suomen kentillä.

VPS - Inter btts @2.06

Peli, jossa ei todennäköisesti paljoa peruutella. Näkisin btts-vedon toteutuvan hieman useammin kuin kerran kahdesta, siksi kyseessä on ylikerroin johon myös tartutaan.

Näiden lisäksi ideana olisi ottaa livestä SJK ja/tai over myönteistä vetoa. Livestä siksi, että ensinnäkin kertoimet ovat turhan alhaalla enne ottelua ja toiseksi JJK:lla on tapana sinnitellä pelissä mukana 30-45 min, mutta viimeistään lopussa on yleensä taito ja kunto loppunut.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pientä päivitystä. Lasketaan helpolla tyylillä, eli 10e tasapanostuksella.

Ratkaistuja vetoja: 76 kappaletta

Panostukset: 760e

Palautukset: 960,40e

Tulos: +200,40e

Palautusprosentti: 126,37%

Suunta on oikea, eiköhän pidetä se loppukauden ajan :)

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ei menny lauantai kovin kummosesti... Onneksi HIFK nappasi tärkeän voiton ja sehän on tärkeintä :) 

Eilisistä chattiin tipsatuista maalintekijöistä osui sentään toinen, Savage @3.5 hyvällä kertoimella, sen sijaan Pirinen @8 jäi tehoitta mutta kerroin oli pakko kokeilla. 

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Pari vanhaa:

OPS +0.5 @1.80

Lahti @2.20

Kemi +0.5 @2.10

Tälle päivälle onlaitettava hjk:ta ja isolla. Mursu päätti sitten pistää vikan derbyn täysin vituiksi ja pistää sellasen huumorikokoonpanon että oksat pois. IFK:lta puuttuu 4 parasta keskikenttää 3 parasta topparia ja ykköskärki kokoonpanosta :D Haistakoon kokisperse paskan mutta taotaan sentään rahaa tällä perseilyllä.

hjk -1.5 @1.73 ISOLLA

Ja over 3.0 @2 pienemmällä peleihin

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Mlb, baseball Athletics - Pirates Vihje : Pirates ML 1.80@ Coolbet 4:40 O's on mielestäni edelleen sarjan heikoin joukkue ja heidät on niin monta kertaa pelastanut se yks hyvä hitti pelissä. Pirates paljon tasaisempi ja syöttörosteriltaan parempi joukkue.
    • Mlb, baseball Dodgers - Dbacks Vihje : Dodgers ML 1.75@ Coolbet 4:40 Dodgers joukkueena paljon parempi ja heillä syöttäjä omaan silmään reilusti vahvempi kuin DBacksilla. DBacks on mielestäni ollut hiukan liian arvostetti maagisen viime kauden jälkeen ja tämä näkyy edelleen kertoimissa.
    • ESL Pro League PK: ENCE - GamerLegion | GamerLegion | 2.30 (Unibet)   PK: Ninjas in Pyjamas - Heroic | Heroic -1.5 | 1.82 (Coolbet)
    • Elfsborg - Sirius 20:00 Kotijoukkueella on ollut alkukaudesta ongelmia pitää peräpää puhtaana, ja uskoisin että samat ongelmat jatkuu tänään, sillä Siriuksella on kärjessä 3 maalia alkukauteen tehnyt Salech. Herran alapuolella pelaavat kaverit osuivat myös silloin tällöin viime kaudella mutta päävastuu maalinteosta lepää Salechin harteilla.  Kotijoukkueen matseissa maaleja on nähty tällä kaudella keskimäärin 3,4 per peli. Ja vierasjoukkueella sama lukema on 2,2. yli 2,25 maalia @1,625 @bet365
    • Petrolul - FC Botosani 17:30 Alemman jatkosarjan kamppailu Romaniassa, kotijoukkueella saumat europeleihin, vierasjoukkue haluaa välttää putoamisen joten panoksia riittää. Molemmilla riittää maalintekovoimaa, kotijoukkueella, Irobiso, Jair sekä Grozav on ykköspyssyinä. Vierasjoukkueelta saman tontin hoitaa Florescu. Viime kohtaaminen päättyi 2-1 marraskuussa. Yli 2 maalia @1,77 (tasan 2 maalia = void) @bet365
×
×
  • Create New...