Jump to content

Recommended Posts

Morooo, nyt korvat hörölle!

Melkein neljä vuotta vpssä alkaa olla täynnä ja nyt on eletty aikalailla vuosi jos toinenkin hiljaiseloa vihjeiden suhteen, pokerin viedessä voiton vedonlyönniltä. Nyt kuitenkin on alkanut taas poltella palata tänne vpseen tipsaamaan ja alkaa jälleen voittamaan myös vedoilla. Minulle tarjoutuikin siihen oiva mahis , kun Nordicbetiltä löysin käyttämättömän 100% bonuksen 100e talletukseen asti. Huomenna tilin napsahtaessa lähtee 100e talletus Nordicbetille ja 200e vedonlyöntikassalla lähdetään tavoittelemaan minimissään nyt kiloa ainakin. Aion kirjoitella tänne päivittäin pelejäni ja panostaa niihin viisaasti, toisinkuin lahden MM-topicissa... Aion myös lisätä kylkeen joitain perusteluja , joten täältä voit myös sinä poimia mieluisat betsit itselle :) Yleisurheilun timanttiliigakin kolkuttelee jo ovella, ja tavoitteena olisi että silloin olisi jo varsin mukavasti kassaa ja bonarin kierrätykset kierrätelty, ja sieltä sitten hakea hieman isompia voittoja vielä. Otahan seurantaan, jos olet joskus edes minulta saanut yhden hyvän tipsin tai mikäli muuten vain kiinnostaa kuinka tällä kertaa käy kassan .. :) Tavoitteena olisi tehdä tästä voittava blogi ! 

  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites

Pelit käynnistyivätkin ilman bonusta, sillä 100% bonusta ei napsahtanut tallettaessa tilille, enkä jaksa odottaa aamuun että saisi chatista kysyä mihin tämä jäi... Eli 100e kassalla lähdetään liikkeelle ja ensimmäisenä lapulle päätyikin kohde, jolla napsitaan se 200e mutta ilman kierrätysvaatimuksia.

 

Live: Houston Rockets-Oklahoma City Thunder O218.5 kerroin 1.89@Nordicbet panos 100e

Link to post
Share on other sites

Eilinen underi kusahti ja luulin kassan menneen siihen... sain kuitenkin bonarin jälkikäteen lisättynä ja tämän päivän vetoja tässä:

Vermo L5 Pipareemo-Robella valinta 1 kerroin 1.90 panos 25e

L6 Blue Chocolate-Downtown joey valinta 1 kerroin 1.98

L7 Gisela Luxi-Enrico la Renta valinta 1 kerroin 1.82 panos 25e

L8 Olivia Trott-Downander valinta 1 kerroin 1.90 panos 25e

Live Anadolu Efes(-11.5)-Olympiakos valinta 1 kerroin 1.91

Solvalla Race 7 winner Oceanic clearance kerroin 2.30 panos 100e

 

Kassaa tällä hetkellä siis 230e ja bonusta kierrätetty 48% hyvä päivä raveissa tänään :)

Link to post
Share on other sites

Lisää betsiä liveen:

Darussafaka-Real Madrid 3rd quarter o39.5 kerroin 1.84 panos 60e

Darussafaka-Real Madrid match total O158.5 kerroin 1.89 panos 70e

 

Lipsahdettiin sit tyhmään vetoon sivussa joka ei ees vieny kierrätystä eteenpäin....

Race 9 solvalla Top3 Coldtown panos 100e kerroin 1.55 ......

Koitetaan ottaa tuo typerä sijoittumispeli takaisin tällä:

H3H Solvalla Race 10 Neutron Broline-Axel Wadd-Dark Xray valinta 1 kerroin 1.90 panos 110e

 

Typerä tuo sijoittumispeli @1.55 kun se ei edes vienyt kierrätyksiä eteenpäin, mutta onneksi overit napsu löysään ja H3H myös nippanappa osui.... kassassa 342e ja 88% kierrätetty :thumbup: 

Link to post
Share on other sites

Livestä poiminta, viimeiseen erään menossa italian naisten lentis...

Modena-Conegliano valinta 2 kerroin 1.81 panos 142.06e

Ja lisäbetsinä Modena -6.5 vika erä @1.52 100e

 

 

hyi vittu tuo Conegliano.. onneks modena tasotuksilla toi 52e takas.... mut -90e silti näihin... Noh nyt on kierrätys kierrätetty ja 252e kassa :) 

Muguruza-Kontaveit erä 3 peli 4 Kontaveit hold @1.39 panos 100e

La Coruna-Real Madrid o9.5 kulmaa kerroin 1.47 panos 190e  9 kulmaa.. ois vaatinu 1 kulman 17 minuuttiin mutta ei.. :dash: 

 

Kokeillaan 01:00 alkavaan wizards-Hawks peliin Wall Under 10.5 syöttöä kerroin 1.96 panos 89e 

Link to post
Share on other sites

Kai se on vaan itselleen myönnettävä ettei pysty pelaamaan pienin panoksin :D ... tilttasin eilen aivan perkeleesti tuosta O9.5 kulmaa, yhtä kulmaa huusi ja aikaa 17min niin aivan sairasta miten ei osunut.. :D 

Tilanne oli siis et oli 347e kassaa ja 70e vedon vaati kiertsin lopettamiseks :D otin sit 140e lentisliven joka kusi, se paikattiin modenalla, ja sit viel muguruzan holdi ja oli taas 300e kasassa ja kierrätys kierrätetty, mutta sitten juuri tuo kulmaveto joka vei 2/3 kassasta ja wall oli aivan liekeissä yön ottelussa ja syötöt kusi huolella.. 

Niinkuin moni on sanonut olisin varmasti todellakin voitollinen pelaaja jos panokset pysyisi kurissa, mutta kun ne ei vaan tunnu pysyvän :D 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
    • 2. Liga /Jalkapallo Itävalta FC Dornbirn - Kapfenberg FC Dornbirn Draw No Bet @ 1.78 Pinnacle Alkaa 19:10 Dornbirn(14.) voitti viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan. Kapfenberg(13.) hävisi kaksi edellistä sarjamatsiaan minkä lisäksi joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Dorbirn kukisti Kapfenbergin neljässä viimeisessä kotikentällään pelatussa keskinäisessä kohtaamisessa. Dornbirn voittaa ottelun maalein 2-0.
    • Ligue 2 /Jalkapallo Ranska Rodez  - Annecy Rodez Draw No Bet @ 1.69 Pinnacle Alkaa 21:00 Rodez(4.) on tällä hetkellä sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa ja kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Rodez voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista joista viimeisin pelattiin viime joulukuussa ottelun päättyessä maalein 1-2. Edellisen vierasottelunsa Caenille(8.) maalein 2-1 hävinnyt Annecy(15.) joutuu nöyrtymään Rodezin edessä ottelun päättyessä lukemin 2-1.
    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
×
×
  • Create New...