Jump to content

Wempele

Jäsen
 • Viestejä

  733
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  59
 • Pistettä

  17 [ Lahjoita ]

Maine

484

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Respekti

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Tennis,Yleisurheilu,Talvilajit,Koripallo

Vierailijat

8 729 Profiilivierailua
 1. Wempele

  3.5

  Yleisurheilun Timanttiliiga Doha Naisten 100m aitajuoksu: Isabelle Pedersen-Amber Hughes valinta 2 kerroin 1.72@paf Isabelle on tällä kaudella juossut ainoastaan heikon 13.45 tuloksen Torrancessa pari viikkoa sitten, sisäkentiltäkin kauden parhaaksi tulokseksi jäi vaivainen 8.24 60m aidoista. Amber Hughes puolestaan päästeli kolme viikkoa sitten peräti 12.85 omiin ennätyslukemiinsa 100metrin aidat ulkona ja sisäkentiltäkin menneeltä kaudelta löytyy 8.06 huomattavasti kovempi aika kuin Pederseniltä. Pedersen on muutenkin yleensä alkukaudesta aika kaukana omasta parhaastaan ja nyt kun hallissakaan ei ole päässyt lähellekkään Hughesia niin uskoisin että Hughes tulee tänään viivalla olemaan aikapaljon vielä edellä norjalaista. E:TOPPIKERROIN, MUUALLA ALLE 1.5 .. !!
 2. Wempele

  3.5

  Yleisurheilun Timanttiliiga Doha Kuulantyöntö miehet: voittaja Ryan Crouser kerroin 1.50@paf 27 vuotias Crouser on aloittanut tämän kauden ryminällä. Mies on nimittäin tänä vuonna ennätyskunnossa. Sisäkentiltä jo tarttui mukaan tulos 22.33 ja ulkokentille siirryttäessä kaksi viikkoa sitten Long Beachissa kuula lensi omiin ennätyslukemiin 22.74. Katsottaessa kovimpien kilpakumppanien Walsh ja Hill tuloksia niin 21.91 ja 21.72 eivät nämä miehet ole vielä päässeet 22metrin yli, joka ei siis ole mikään yllätys 22 metrin ollessa erittäin kovaa valuuttaa. Mikäli Crouser suorittaa tänään edes 80% omasta maksimistaan niin ei tänään vielä kyllä vastustajaa löydy, sillä en usko että muutamassa viikossa on tämä ennätysvire mihinkään hävinnyt ja avauskisaan varmasti kova lataus.
 3. Ampumahiihdon maailmancup Miesten sprintti(17:15 Paras suomalainen ampumahiihtäjä Tero Seppälä kerroin 1.75@coolbet Suomen joukkue tänään Seppälä,Hiidensalo,Grönman,Ranta. Ranta on kiertänyt pikkukisoja ja ollut kerran ainoastaan mukana maailmancupin henk. koht kisassa, jolloin sijoitus oli 90+. Grönman ei tule pärjäämään, vaikka ampuisi kuinka hyvin. Sillä esimerkiksi Östersundin sprintissä Seppälä ampui kaksi ohi ja oli 35s. kun taas Grönman ampui nollat ja oli silti Seppälän takana 37s. Hiidensalo pääsi tuossa kisassa edelle nollilla sijalle 25. Pitkällä matkalla Seppälä oli 31 kolmella ohilaukauksella, Grönman 78 viidellä ohilaukauksella ja Hiidensalo 62 neljällä ohilaukauksella, eli siellä Seppälä näytti kuinka paljon on edellä muita. Seppälä on ollut erittäin varma ampuja viimeaikoina, ja vetää yleensä vain yhden ohi per paikka maksimissaan, ja harvemmin farssaa totaalisesti. Kun hiihtovauhti sallii vielä yhden sakon enemmän kuin Hiidensalolle ja kaksi sakkoa enemmän kuin Grönmanille niin en usko että Tero floppaa tänään niin pahasti etteikö sijoittuisi suomalaisista parhaiten.
 4. Hiihdon maailmancup sprintit Quebec (16:50) Joni Mäki-Lauri vuorinen valinta 1 kerroin 1.55@coolbet Tässä tarjotaan aika herkullista kerrointa Mäelle, joka on tällä kaudella ollut positiivisin välähdys suomen sprinttijoukkueessa. Lauri vuorisen kausi puolestaan on ollut mollivoittoinen eikä se ole oikein lähtenyt käyntiin missään vaiheessa. Vuorinen hakikin vauhtia tekemiseensä scandinavia cupista MM-kisojen jälkeen. Mutta falunin viime viikonlopun kisat eivät juuri paremmalta näyttäneet. Mäellä meni puolestaan taktisesti lähes kaikki pieleen ja mies oli erittäin tuohtunut haastatteluissa ja sanoi ettei enempää pieleen olisi voinut hiihtää. Karsinnan sijoituksissa Mäki oli hienosti 7s kun taas vuorinen viimeinen karsiutuja 30s. Seefeldissä vuorinen jäi karsintoihin, kun mäki paineli lähes semifinaaliin asti, karsiutuen ensimmäisenä. Drammenissakin Mäki oli hienosti kymmenes, kun taas Vuorinen jäi sielläkin karsintaan. En siis jaksa uskoa että tänään nähdään muutosta tässä taisteluparissa, ja ilman epäonnea Mäki hiihtää toivottavasti jopa välieriin jälleen, kun Vuorisella voi tehdä tiukkaa kisaan pääsykin.
 5. Wempele

  1.2.

  Koripallon euroliiga CSKA-Buducnost pelivalinta Buducnost +18.5 pistettä kerroin 1.61@bet365 Buducnost on saanut erittäin kovan hengen päälle viimeaikaisissa peleissä. Se marssii kuuden ottelun voittoputkessa ja kovimpina voittoina se otti muunmuassa kivenkovasta Real Madridista kotivoiton. Viimeisin tappio on vieraissa kovalle israelilais joukkueelle Maccabi Tel Aviville, ja sekin ainoastaan 5p erolla. Joukkueet kohtasivat marraskuun lopulla, jolloin Buducnost pääsi yllättämään ja nappasi maukkaan yhden pisteen voiton kotonaan. Tänään mennään CSKAn kotimonttuun ja he eivät siellä kyllä ole tätä peliä häviämässä mutta tässä tarjolla aika hyvää kerrointa vielä lähes 20 pisteen tasoituksella vieraille. Tuskin niin paljon huonommin pelaavat tänään kuin viime kerralla että marginaali niin isoksi venyisi. Buducnostilta löytyy muutama varsin laadukas pelaaja, etunenässä Earl Clark, Edwin Jackson, Cole Norris. Uskon että tänään lähtevät kaikki tai ei mitään asenteella kentälle ja se voi tuottaa hyvääkin tulosta ja jopa tiukan pelin.
 6. Wempele

  31.1

  Koripallon Euroliiga Baskonia-Maccabi Tel Aviv valinta 2 kerroin 2.55@bet365 Maccabi on pelannut erittäin hyvin viime aikoina. Painellut 90-100 pistettä lähes jokaisessa ottelussaan. Kulkee neljän ottelun voittoputkessa euroliigan peleissä ja se voitti muunmuassa tskan pystyyn vieraissa jättiyllätyksenä. Edellisen keskinäisen se hävisi kahdella pisteellä mutta tulee varmasti tänään latautuneena kentälle ja klaaraa voiton espanjalaisvastuksesta. Joukkueet käyvät keskenään tiukkaa kamppailua pudotuspelipaikasta ja paremmat viimeisten otteluiden näytöt alla maccabi maistuu jättikertoimella.
 7. Wempele

  31.1

  Lounasravit Bjerke Lähtö 2 (13:38) Free Fall Web-Super Mark Grace valinta 1 kerroin 1.72@bet365 Axelssonin ajokki pääsee tässä lähtemään nelosradalta, ja Super Mark Grace joutuu lähtemään vitosradalta sen ulkopuolelta. Free Fall Web on tässä erittäin todennäköinen keulahevonen nopeana avaajana. Siitä ei vastustajalla ole asiaa ohi. Free Fall Web jäi tauolle elokuussa laukkailujensa takia, mutta on paluun jälkeen ollut hyvä. 17.4 ja 17.5 ajat heti tauolta ja toinen oli todella kova lähtö, jossa se tuli ihan hyvin juosten perille, ja viimeksi oli jo neljäs totosijan tuntumassa. Ravivarmuus on tauolta löytynyt ja Super Mark Gracea ajava Austevoll on välillä esittänyt aika kehnoja ajosuorituksia hevosillaan joten kuskinkin kallistan tässä nelosen puolelle. Free Fall Web on myös totopelien puolella pelattu lähes 3 kertaa enemmän joten tässä tarjotaan varsin kovaa kerrointa kaksinkamppailusta. 14 starttia 4-2-1 tilastoilla kun vastustajalla 35 starttia tilastoilla 1-3-4 joten pienemmällä starttimäärällä sama määrä totosijoja, ja Free Fall Web on tottunut kohtaamaan kovempia hevosia kuin tämän päivän vastus.
 8. Wempele

  30.1

  TOTO86 ravit Solvalla lähtö 10(22:49) Chapter N.Deo(sija 1-3) kerroin 1.70@bet365 Chapter N.Deon taulu on hienossa kunnossa. Uransa 20 startistaan on se ollut peräti 16 kertaa totosijoilla. Niistä 8 voittoa, 6 kakkosta ja 2 kolmossijaa. Viimeiseen viiteen starttiin sijat 1,3,1,1,3 vaikka kerran hevonen laukkasi kesken matkan sijoittuen silti totoon. Örjan on ajanut hevosella kolme viimeisintä starttia ja kuuluu vakio ohjastajiin tällä hevosella. Valmentajanakin ruotsin parhaimmistoa Daniel Réden. Tässä startissa mailin matkalla saattaa alussa syntyä kiivastakin taistelua keulapaikasta kun Beautiful bacardilla ajetaan kovaa eteenpäin ja Thelma De Glatinella ei välttämättä suosiolla haluta siitä luopua. Myös Viking Grace lähtee halutessaan lujaa ja ylivauhti avaa erittäin hyvät mahdollisuudet Örjanille, joka saanee hyvän juoksupaikan parijonosta, josta iskee lopussa kovaa.
 9. Wempele

  30.1

  TOTO86 ravit Jägersrö lähtö 8 (22:12) Victory Island (sija 1-3) kerroin 1.65@bet365 Steen Juul tuo tähän lähtöön kovan oman valmennettavansa. 22 startistaan se on 14 kertaa ollut totosijoilla, ja voittanut niistä kymmenen. Viimeiseen viiteen starttiin on se voittanut neljä viidestä, ja ei voittostartissakin syntyi 2100 metrin ennätys 13.7a. Tässä Juulilla on takarivistä monta vaihtoehtoa, mikäli alussa syntyy kilvanajoa keulapaikasta ja juoksupaikat ei selviä suosiolla, Juulin kannattaa pysyä ajokillaan takajoukoissa ja iskeä lopussa rakettilopulla voittoon. Toinen vaihtoehto on että mikäli keulassa vauhti rauhoittuu niin ajaa samantien eteenpäin ja kuolemanpaikalle vaatimaan vauhtia. Vahva esitys pohjilla se on tässä kyllä juoksulla kuin juoksulla lähellä totosijoitusta tai voittoa.
 10. Wempele

  26.1

  Mäkihypyn maailmancup Sapporo (02:00) Forfang-Johansson valinta 2 kerroin 1.50@Nordicbet Forfang epäonnistui Sapporon perjantaisessa karsinnassa totaalisesti kun hänen hyppynsä kantoi 99 metriä ja hän oli karsinnan kolmanneksi viimeinen eikä paikkaa kisassa edes irronnut. Johanssonkaan ei karsinnassa loistanut kun hyppy kantoi ainoastaan 104 metriä. Lauantaina käydyssä kisassa Johansson oli kuitenkin huippuvireessä, ja erityisesti ensimmäisen kierroksen 141metrin valtaisan hypyn avulla sijoittui peräti kolmanneksi. Lisäksi mies hyppäsi koekierroksella kaikkein pisimmän 140.5metrisen ja tuntuu saaneen huipputuntuman tähän sapporon mäkeen ja on mitaliehdokkaita myös yöllä käytävään kilpailuun. Forfang puolestaan on totaaliarvoitus miten hän on osannut käsitellä totaalisen epäonnistumisen ja epävarmuutta saattaa ilmetä tämänpäivän kisaankin.
 11. Wempele

  26.1

  HIIHDON MAAILMANCUP ULRICEHAMN (tulos 3norjalaista , mutta vain kaksi venäläistä, melnichenko 9s päähän top10... lähellä) Miesten Vapaa 15km Molemmilla, Norjalla ja Ruotsilla vähintään kolme miestä top10 sijoituksilla valinta kyllä kerroin 1.75@coolbet No nyt löytyi herkullinen. Ensimmäinen vapaan 15km kisattiin Lillehammerissa, jossa norjalaisia oli top10 joukossa peräti kuusi kappaletta. Venäläisistä ainoastaan Spitsov ja Melnichenko, Bolshunov ei kuitenkaan ollut tuolloin vielä iskussa ja Ustiugov ei ollut aloittanut kisakauttaan. Seuraavaksi kisattiin Beitostoelenissa 30km vapaan kilpailussa, jossa top10 oli pelkkää norjaa ja venäjää. Kuusi norjalaista ja neljä venäläistä top kympissä vaika Ustiugov ei ollut vieläkään mukana. Davosin 15kilometrin vapaan kilpailussa kolme norjalaista ja kolme venäläistä top kympissä. Tämä oli Ustiugovin paluukilpailu, eikä mies ollut vielä täydessä iskussa. Tourilla Toblachissa neljä venäläistä ja kolme norjalaista top10, Ustiugov palasi voittojen tielle. Tässä yhteenveto tämänkauden vapaan väliaikalähdöistä, varsin kahden maan dominointia on siis ollut. Venäjällä tänään mukana Ustiugov, belov, melnichenko, Spitsov, Vylezghanin, Bolshunov. Norjalla Toenseth, Holund, Krueger, Roethe kärkinimistä siis norjalta puuttuu tänään varma kymppiin sijoittuva Sundby, mutta uskon että tuosta nelikosta kolme pärjää kilpailussa kyllä.
 12. Wempele

  24.1

  Naisten Ampumahiihdon maailmancup Antholtz-Anterselva sprintti Ingrid Landmark Tandrevold Top 15 sijoitus valinta ei kerroin 1.86@coolbet Tässä kohteessa varsin mukavaa kerrointa tarjolla norjalaista vastaan. Naisen tämän kauden sprinttisijoitukset yhteenvedettynä 27,20,34,14,26. Kerran siis vain top15 ja silloinkin yhden sijan turvin. Sakkoja 2,1,2,2,2. Kaksi on siis aina ollut liikaa ja se on liian paljon Tandrevoltille. Viime viikonlopun kakkossija oli poikkeuksellinen naiselle. Muuten hänen sijoituksensa takaa-ajoissa 30,17,37 ja 15. Kerran vain top15 ennen viime viikonloppua. silloinkin juuri 15. Sakkoja näissä kilpailuissa 4,4,7,5. Tandrevold on siis erittäin huono ampuja normaalisti. Nyt kilpaillaan vielä korkealla ilmanalalla , jolloin ampuja tulee enemmän rasittuneena ampumapenkalle ja oletettavasti tuloksena syntyy usealla tänään normaalia enemmän sakkoja. En usko naisen pystyvän alle 2sakkoon tänään ja tuossa kohteessa on kyllä kerroin kohdillaan kun 4/5 sijoitusta on tällä kaudella mennyt ulkopuolelle. OIKEIN
×
×
 • Create New...