Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

MM-Kisat 

KLO 17.15

 

USA - Suomi

Valinta : USA 

Kerroin : 1,60 ( Unibet )

 

Nyt voi heti todeta, että hyvä kun tuli otettua ennen kisoja Suomi putoaa puolivälierissä. Siinä ollut 2,2 kerroin on tällä hetkellä aika maukas :lol:

USA on luisteleva porukka, josta löytyy taitoa Johnny Gaudreau, Dylan Larkin liikkeellään aiheuttaa päänvaivaa Lajusille, Jaakolalle,  Kukkoselle.  Siihen, kun lisätään Jack Eichel,  Brock Nelson,  Andres Lee,  se kertoo kuinka leveällä materiaalilla tulee USA päälle. 

USA teki 7 peliin 31 maalia, kun Suomi puolestaan 20. USA päästänyt 14 maalia,  kun Suomi on 22. Näillä ei ole muuta merkitystä,  kuin korostaa sitä,  että USA on ollut parempi molemmissa päissä kenttää.  

Suomen ase on joukkuepeli ja puolustus, mutta ei ne vakuuta.  Suomen maalinedustan pelaaminen molemmissa päissä kenttää on vain niin huonoa, että USA tulee pärjäämään niissä.  USA pelaa suoraviivaisesti ja tulee saamaan tarvittavat paikat, kun Suomi tulee päätyjen kautta rakentamaan paikkoja ja viivelähdöt on Suomella läsnä, jolloin USA ehtii hyvin puolustamaan joukkueena.  Tällöin Suomi kohtaa jatkuvasti kontrolloidun puolustuksen, jonka läpi ei mennä nyky-jääkiekossa. Muistakaa vielä,  että USA on luisteleva porukka, joten USA tulee olemaan edellä melkein joka kerta. 

Maalivahdit ,  siinä on pelin suola.  Korpisalo /Säteri on pelattava hyvä peli.  Puolustuksen on toimittava, mutta Suomella se ei toimi riittävästi,  jolloin keskivertaisen molarin ongelmat tulee helpommin näkyviin.   Huono molari on hyvä, mikäli pelaa hyvän puolustuksen takana.  Hyvä molari voi olla huono, mikäli huono puolustus on edessä.  Nykyään vedot on tarkempia,kovempia  jolloin molari tarvii ison tuen pakeilta.  Suomi häviää paljon omalla maalinedustalla johon lisätään tällä hetkellä näky, missä Suomen molarit aika paljon hörppii ripareita eteensä,  niin silloin tietää mitä käy pitkässä ottelussa, joka kestää 60 min.  

USA on yksinkertaisesti liian kova pala Suomelle ja Suomi pakkaa kamat ottelun jälkeen. 

 

USA, kun voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Päivän pelivalinnat

Tänään tulee tuutin täydeltä sitä mustaa taas kun puolivälierät käyntiin. Kuinkakohan monta ihmistä näitäkin höttöjä seuraa maailmassa kun patongit ei ole edes itse tietosia et kisat Pariisissa? Anyway pakkohan tähän on omat pelivalinnat taas lyödä lyhyin perusteluin.

USA - Suomi

En viitsi olla tylsä ja kirjoittaa samanlaista USA vihjettä, kun Kemmulla tuossa ylempänä, mutta en kyllä näe hirveästi valuetakaan tuossa suorassa voitossa ilman tasoitusta, nämä on kuitenkin kerrasta poikki pelejä vaan ja aina yllätysmahdollisuus, johon en kyllä silti itsekään usko. Lähden mieluummin kokeilemaan sellaista, että Suomi ei tee maalia ensimmäisessä erässä, tämä on playoff kiekkoa ja Kanada-pelissä löräytettiin ensimmäiseen viiteen minuuttiin 3 maalia, kyllä sen verran pitäisi olla tarkuutta valmennusjohdolla, että pyritään tappamaan amerikkalaisten kova alkuhönkä ja keskitytään enempi puolustamiseen. Selviä yv-hyökkäyksiä Suomi tuskin tulee paljoa saamaan Marjan robottikiekolla, sillä luistelussa hävitään ja niin kuin nähtiin Kanadaakin vastaan niin aina oltiin tilanteissa jäljessä. Leijonat muokkasivat vielä viime pelistä ketjujaan tässä vaiheessa turnausta, joten homma ei todellakaan ole kuosissa. Suomi sai tosin kanukkejakin vastaan ihan näppäriä hyökkäyksiä, mutta mielestäni USA on vielä asteen kanadalaisia nopeampi joukkue ja tulee olemaan aina ajoissa pelin alla. Suomen yv:kin on ollut aika mielikuvituksetonta joten ei sieltäkään ole odotettavissa osumia. 

Pelivalinta: Suomi ei tee maalia 1. erässä 1.74 @Betsson 

Cesena - Verona 

Harvemmin näkee, että futismatsiin tarjotaan tasapelille 1.50-70 kertoimia. Tämän ottelun taustalla on kuitenkin taas epäilyt sopumatsista ja tiedetäänhän Italian mafiapalloilut. Tilanne on siis se, ettei Cesenalla ole pelissä enää mitään, mutta Verona voisi voittaa vielä mestaruuden, mikäli Spal jää tasoihin tai häviää kotona Baria vastaan. Barillakaan ei ole toisaalta enää motivaatiota, joten näin tuskin tulee käymään. Cesena on vielä lisäksi ihan kelpo kotijoukkue ja Veronalle on varmasti tärkeämpää suora nousu, johon riittäisi pelkkä tasapelikin, koska maaliero on parempi kuin Frosinonella. Tasapeli on näillä ehdoin painettu siis pohjiin ja Cesenan kotikertoimet huitelevat päälle 9:ssä. Kyllä tämä tasuri kelpaa mielestäni peleihin näillä kertoimilla, mitä Coolbet vielä tarjoaa.

Pelivalinta: X 1.70 Coolbet 

Lisäksi ehdotan Norrby +2 eh 1.70 ja Leicester 1X 1.83

 

2017 pelivihjeet: (14-2-8)

Palautus tasapanoksin (ROI): 118,9%

 

Link to post
Share on other sites

Kanada - Saksa

Saksa +3.5 @1.78 bet365

Tämän pitäisi olla ennakkoon selvin puolivälieräottelu, mutta tuleeko se olemaan sitä?

Pelaajamateriaaliltaan Kanada on luonnollisesti todella selvästi edellä, mutta sen peli on ollut ajoittain hieman sekavaa. Myöskään maalissa aloittavan Pickardin otteet ei minua ole täysin vakuuttanut.

Pirteimmät ilmestykset Kanukkien riveistä ovat olleet ehdottomasti huikean kauden pelannut Marner sekä tärkeä lisä puolustukseen, Parayko. Toki laajuuttaa löytyy neljän ketjun verran, joten siitä hyökkäystehot eivät ainakaan jää kiinni.

Saksa puolestaan sai maalilleen Greissin kaveriksi Grubauerin, kumpikin aika kelpo vahteja.  Jotta lukemat pysyisivät siedettävinä, vaaditaan Saksalta loistavan maalivahtipelin lisäksi myös todella tiivistä joukkuepelaamista.

Uskon näin olevan, Saksa pääsee pelaamaan hurmioillisen kotiyleisön edessä ja alla onkin todellinen taisteluvoitto Latviasta, mikä sinetöi joukkueen puolivälieräpaikan toisena vuonna peräkkäin.

Myöskin merkille pantavaa on, kuinka moni pelaaja Saksalta on päässy maalien makuun, nimittäin useampi kuin Kanadalta.

Heikompien maiden kohdalla voisi olettaa, että maalintekovastuu rajoittuu yhteen tai kahteen ketjuun. Saksan kohdalla näin ei kuitenkaan ole vaan laajuuttaa alkaa löytymään, myös puolustuksesta eritoten Ehrhoffin ja Seidenbergin voimin.

Näillä eväin, odotan ottelusta ainakin maalien muodossa tiukkaa vääntöä. Toivottavasti myöskin katsojiin menevää kiekkoa nähdään, eikä Saksa joudu ainoastaan puolustamaan koko aikaa.

Tulosveikkaus 4-2. :(

Link to post
Share on other sites

Nhl Nashville -Anaheim -1 kerroin 3.10

Katsoin sarjan tilastoja ja Anaheim ei kotonaan kaa ole ollut mitenkään halliyseva. Ekassa pelissä anaheim in jäällä laukaukset tai torjunnat gibsonilla 43 torjuntaa.

Tokassa pelissä tuli predsin kannalta se oho hoho peli ja silti laukaukset tasan mutta päästivät peräti 5 omiin. Anaheim on hyvä joukkue . Mutta viimeksi lukemat.2-1 ei kerro koko totuutta. Pelillisesti preds vei melkein joka osa aluetta. Kyllä en vähään aikaan muista näin kurinalaisesti ja taisteleva joukkuetta. Mitään tähtiä ei ole . Siis isossa kuvassa. Työmäärän nähden ja hallintaan maaleja tulee hivenen niukasti. Mutta esim getlafin pelissä näkee turhautumista kun predsin pelaajat on herhiläisenä iholla ja aika ja tila otetaan pois. Nimensä mukaisesti Predators jauhaa koko neljän kentän voimin vastustajaa ahtaalle. Ulos päin näkee kyllä,sellaista itseluottamusta ja taistelutahtoa että minun on tänään vaikea uskoa Anaheim in keksi än lääkettä. Typeriä loppu hanskaukset näyttää jopa koomista kun niillä ei ole minkään laista tehoa. Predsin joukkueesta osa on niin kovassa tunnetilassa että menisivät vastaantulevaa junaa päin.  Anaheim illa on minusta hyvä kenttä tasapaino ketjuissa ja taitoa ja kokemusta. Jos he saisivat  vähän enemmän aikaa yv tä yms. Niin  voittavat varmasti. Mutta preds ei sitä anna. Ja tietävät että jos lopettavat työn teon niin noutaja tulee. Olen seurannut joukkuetta pitkään poffeissa ja he vaan jyräävät samalla intensiteetillä. Jokainen on valmis suorittaa oman tehtävän. Ja kun työ on sarjasta toiseen palkittu niin valmentajalle ei ole vaikeutta motivoida joukkuetta.  Gibson Anaheim issa on pitänyt lukemat siedettävä.  Ja ehkä myös predsin taito taso hyökkäyksessä näkyy että lukemat on niukkoja. Mutta myös kotijoukkueen yleisö oli kanssa hurmoksessa. Sentään ollaan Nashville ssä ja se ei ole mikään jääkiekon mekko.  Mutta kyllä se on nyt myös se kuudes kenttä pelaaja. Meteli oli mieletön .ja joukkueella on suuri arvostus. Tietääkö he kaikki lätkässä paljoa. Ei varmaan , mutta amerikkalaisessa kulttuurissa juuri predsin tapaiset tuhkimotarinat saa respectiä. Ja voittamies päälle yleisö ym,ärtää ja haluavat sitä yhtä paljon kuin joukkuetta. Kyllä,anaheim saa tehdä jotain todella ihmeellistä voittaakseen tulevan ottelun.  Eli puhun vain tulevasta ottelusta. Vaarana on että predsin humos näkyy ylilatauksena ja ottavat jäähyjä typerästi.  Se sekoittaa kyllä pelin ja Anaheim kyllä omaa pelaajia jotka rokottaa. Mutta uskon country soivan tänään duurissa

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Ninjas in Pyjamas | FlyQuest | 1.82 (Coolbet)   PK: Monte - FURIA | FURIA | 1.78 (Coolbet)   PK: Natus Vincere - Complexity | Yli 2.5 karttaa | 2.10 (Coolbet)
    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 3.00 Yli 6,5 maalia (60min), William Nylander ja Brad Marchand vähintään kaksi tehopistettä sis JA/14,00 PAF Nyt tehdään tämmönen harakirivihje ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun, kun edelliset kamppailut ovat olleet maalin pelejä. Toronto nousi ottelusarjassa 3-1'stä tasoihin nappaamalla kaksi 2-1 -voittoa. Sitä ennen Boston nappasi vierasvoitot 3-2 ja 4-2 -lukemin. Seitsemännet ottelut ovat aina vaikeita arvioitavia, mutta nyt on kutina, että hommat lähtee täysin lapasesta ja kamppailussa hinkataan 4-4 -tasapelin ja jatkoeristä haetaan ratkaisija. Marchand ja Nylander ovat johtavina pelaajina isossa vastuussa maalijuhlissa.
×
×
  • Create New...