Jump to content

Recommended Posts

30.8

RB Leipzig - Zorya / Zorya +2.0 (AH) / @1.79 Betsafe

RB Leipzig - Zorya / 1. Pa U1.5 maalia / @1.66 Bet365

Kerroin on ehtinyt tippua jo hieman, mutta pidän Leipzigiä silti liian yliarvostettuna tähän peliin. Ensimmäinen osaottelu päättyi 0-0 vaikka Werner, Bruma, Forsberg sekä muita ykkösmiehiä Leipzigillä oli kentällä. Tähän otteluun Forsberg on todennäköisesti sivussa, joka parantaa Zoryan mahdollisuuksia. Leipzig hallitsi ja vei ensimmäistä ottelua täysin, mutta Zorya pystyi sinnitellä mukana loppuun asti ja tänäänkin tulevat puollustamaan tiukasti. En usko että leipzig yltää mihinkään raiskaus numeroihin tänäänkään ja Zorya voi sinnitellä hyvinkin mukana pelissä.

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Paras loppusijoitus / Tottenham - (Arsenal) / @1.53 Unibet Paras loppusijoitus / Chelsea - (Arsenal) / @1.53 Unibet Jotenkin fiilis, että Arsenal ei tule tänä kautena vetämään vertoja noille

Eurooppaliiga 20.00 / Molde - Hibernian / Molde / @1.73 ComeOn Mielestäni Molde on aliarvostettu tässä ottelussa. Ensimmäinen osaottelu päättyi 0-0, mutta tänään norjalaiset pääsevät kotiken

31.8

Lyon - Nice / Nice +2.0 (AH) / @1.45 Unibet

Hieman pienempi kerroin, mutta valueta löytyy ja voi vaikka laittaa tuplaksi lapulle. Lyon ei ole vakuuttanut täysin ensimmäisessä kolmessa pelissä eikä Nice materiaalilataan ole mikään heittopussijoukkue. En usko että ainakaan kolmella maalilla Lyon tätä vie, vaikka Nicen peli on ollut heikkoa myös.

Link to post
Share on other sites

1.9

Nicea olisi voinut vetää eilen jopa ilman tasoitusta, mutta hyvä että osui.

Hull - Derby / BTTS Yes / @1.81 Unibet

Viimepelin Derby vei 4-0, mutta josko tänään Hullkin saisi maalin. Vahva tunne että molemmat tulee tekemään, mutta saa nähdä

FF Jaro - KPV / KPV DNB / @1.80 Bet365

Mielestäni loistavaa kerrointa tarjotaan. KPV ei saa menettää pisteitä kun kärkikamppailu on noin tiukkaa ja Jaro on ollut hieman pettymys tällä kaudella. KPV vienyt molemmat edellisistä kohtaamisista tällä kaudella ja uskon että tänäänkin se 3 pistettä voi hyvinkin irrota.

Tenerife - La Coruna / BTTS Yes / @1.80 Bet365

Tenerife pelasi kaksi 1-1 tasuria, mutta nyt pääsee ensimmäisen kerran kotikentälleen. Tenerife on ollut monta kautta vahva kotikentällään ja uskon että tänä kautena se ei muutu. Vastaan kuitenkin asettuu viimekaudella La Ligassa pelannut La Coruna, joka on aloittanut kautensa voitolla sekä 1-1 tasurilla. 

 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

2.10

Wigan - Swansea / Swansea / @4.00 Unibet

Mitään mahtavia vetokohteita ei tälle päivälle löydy, mutta Swanseaa pitää testata tuolla kertoimella. Wigan on 10 sarjapelistään voittanut 5, hävinnyt 4 ja pelannut yhden tasurin. Joukkue on ylisuorittanut tasoonsa nähden ja kauden lopussa joukkuetta tuskin näkyy edes sijalla 8. Swansea tippui viimekaudella ja materiaalia joukkueelta Championshippiin löytyy. Joukkueella on pari kiperää poissaoloa, mutta vähintään kerran neljästä Swansea tämän omasta mielestä vie

Lyon - Shaktar / Lyon / @2.03 Betsafe

Shaktar voi olla hankala vastus Lyonille, mutta tällä kaudella Lyonin peli on kyllä ollut loistavaa. Manchester Citystä otettu voitto antoi loistavan pohjan Chämppäriin ja tämän jälkeen joukkue kaatoi Ligue 1:ssä Marseillen 4-2.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Mlb, baseball Astros - Brewers Vihje : Brewers ML 1.9@ Coolbet 3:10 Brewssillä aloittelee heidän paras syöttäjänsä, kun taas Astrosilla heidän tämän kauden heikoin. Astrosin peli muutenkin hyvin tönkköä ja melko pakottamista ollut jo jonkin aikaa. Itse tällä kertoimella poimisin Brewessin lapulle joka kerta.
    • Jääkiekko, NHL Edmonton Oilers vs. Vancouver Canucks klo. 3.00 Oilers -2,5 ja Connor McDavid vähintään kolme tehopistettä/5,10 PAF Edmonton Oilers tarvitsee voiton siirtääkseen ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun Vancouveriin. Oilers hävisi edellisen kamppailun viimeisen minuutin maalilla Canucksille vieraissa, mutta voitti taas neljännen kamppailun viimeisen minuutin maalilla kotonaan. Connor McDavid on ollut yössä koko ottelusarjan ja siihen iso syyllinen on J.T. Miller, joka on ollut pimentämässä kanadalaistähteä. Nyt on sellainen tilanne, joka jakaa Oilersin joukkuetta. Onko joukkue tarpeeksi vahva ja kaiken sen hurrauksen arvoinen kuin se ansaitsee. Mikäli on, niin Oilers nappaa reilun kotivoiton McDavidin johdolla ja ottelusarjalle haetaan ratkaisu seitsemännestä kamppailusta.
    • Jääkiekko, MM-kisat Kanada vs. Suomi klo. 17.20 Suomi voittaa 60min, yli 5,5 maalia ja Mikael Granlund vähintään kaksi tehopistettä/17,00 PAF Suomi kärsi edellisessä ottelussa todella nolon tappion Itävallalle, joka onnistui viemään myös Kanadan jatkoajalle. Nyt Suomi on kuitenkin kerännyt jengin kasaan ja lähtee uudella sykkeellä alkusarjan isoimpaan kamppailuun. Voitto Kanadasta käytännössä varmistaa Suomen jatkopaikan, mikä ei pitäisi edes olla kysymysmerkki tällä hetkellä. Jotenkin on sellainen tunne, että ykkösjätkien johdolla komean maalijuhlan jälkeen Suomi kairaa yllätysvoiton ja jälleen ollaan Jukka Jalosen johdolla suosikkeja maailmanmestariksi.
    • Jääkiekko, NHL Colorado Avalanche vs. Dallas Stars klo. 5.00 Stars -1,5 ja Miro Heiskanen vähintään kaksi tehopistettä/7,00 PAF Dallas Starsilla on toinen mahdollisuus katkaista ottelusarja, mutta tällä kertaa Denverissä. Stars on voittanut kaksi sarjan aiempaa vierasottelua maalierolla 9-2 ja vieraskaukalossa Miro Heiskanen on ollut vahvassa vireessä. Panthersin tavoin Starsin edellinen ottelu kotona oli heikko, vaikka kokoonpanossa olikin huolia. Nyt on sellainen käsitys, että Stars on tehnyt englantilaistermein RE-Groupin, ja ottaa mallikkaan voiton ykköspakin johdolla.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Florida Panthers klo. 2.00 Yli 5,5 maalia, David Pastrnak vähintään yksi piste, Matthew Tkachuk vähintään kaksi tehopistettä/6,40 PAF Boston Bruins hakee ottelusarjalle tasoitusta kotiyleisönsä edessä. Bruins on voittanut kaksi kertaa ottelusarjassa ja kummatkin voitot ovat tulleet vieraista. Kaksi kotiotteluaan Bruins oli enemmän tai vähemmän pulassa Florida Panthersin kanssa. Panthersin edellinen kamppailu kotijäällä oli heikko, joten joukkueen luulisi parantavan tähän kamppailuun. Matthew Tkachuk on ollut sarjassa melko vaisu, mutta tähän otteluun voisi odottaa koko kentältä tasonnostoa. David Pastrnak teki edelliseen TD Gardenin otteluun maalin. Bruinsilta vaaditaan paras peli ja niin myös tähtihyökkääjältä. Eiköhän tässä maaleja saada aikaiseksi ja lopulta Panthers kamppailun hoida. Pisteet voi tulla maaliin myös jatkoerissä, mutta maaleja tarvitaan varsinaiselle peliajalle kuusi.
×
×
  • Create New...