Jump to content

Recommended Posts

Lentopallo, Nations League - Naiset

Thaimaa - Hollanti

Vihje: Hollanti 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Kerroin: 1.61

Alkamisaika: 11:00

- Naisten lentopallon Nations League jatkuu ja tässä kohtaavat Thaimaa sekä Hollanti. Hollanti lähtee tähän otteluun ansaitusti jättiluokan suosikkina sillä joukkueiden välinen tasoero on sen verran suuri, Hollanti aloitti tämän Nations Leaguen taipaleensa hyvin 2 voitolla ja yhdellä tiukalla häviöllä 2-3 luvuin Saksalle, voitot tulivat Venäjästä 3-1 ja Belgiasta 3-0 luvuin. Thaimaa puolestaan aloitti todella heikosti häviämällä jokaisen ottelunsa yhteensä erin 1-9 mutta Thaimaalla on todella heikko joukkue tässä mukana että ei tämä nyt ihan yllätyksenä kenellekkään tullut ja melkeimpä ihmeen kaupalla tuon yhdenkin erän voittivat. Hollanti on selvästi parempi joukkue ja esittänyt hyviä otteita tässä Nations Leaguessa jo voittamalla muutaman hyvän joukkueen ja nyt sitten kun vastassa on heikoin joukkue Thaimaa niin mitään muuta kun todella dominoivaa ja selkeää voittoa tästä Hollannille on vaikeaa nähdä, 1.61 hyvä kerroin kohteesta tähän kohtaan sillä itse ajattelin sellaisia 1.40 kertoimia tähän kohteeseen joten tällä tarjouksella lähtee kyllä peleihin ja mahtuu mukaan hyvin esimerkiksi vähän isompiin rekkoihin nostattajaksi jos sellaisista tykkää ja ei 1.61 kertoimella singlenä maistu.

0-3 (20-25, 9-25, 18-25)

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro

Novikov - Pavlenko

Vihje: Pavlenko 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.75

Alkamisaika: 11:45

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Novikov sekä Pavlenko. Pavlenko lähtee tähän otteluun 1.40 kertoimisena suosikkina mutta saisi lähteä vielä hitusen suurempanakin suosikkina tähän otteluun tultaessa. Pavlenko on jokaisella osa-alueella parempi pelaaja kuin Novikov, etenkin syötössä jonka uskon olevan jälleen avain Pavlenkon selkeään voittoon. Novikov ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt voittamalla 4 viimeisestä 10 pelistään eikä muutenkaan ole Pavlenkon tasoinen pelaaja, Pavlenko puolestaan pelannut viime otteluissaan todella hyvin voittaen 8 viimeisestä 10 pelistään ja kun katsoo Novikovin ja Pavlenkon keskinäisinä otteluita niin Pavlenko on noita hyvin dominoinut voittaen 3-0/3-1 luvuin ja uskon vahvasti että nyt kun Pavlenko pelannut vielä todella hyvässä vireessä niin nyt on jälleen suoran 3-0 voiton vuoro Pavlenkolle.

1-3 (11-13, 11-6, 7-11, 5-11)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis, Ranskan avoimet

Cameron Norrie vs. Bjorn Fratangelo klo. 14.00

(Alkaa varmaan myöhemmin, koska pelataan Kiki Bertensin pelin jälkeen. Kirjoitushetkellä erät 1-1 ja 3. erä alkamassa)

Norrie 3-0/2,02 PAF

Tässä on todella epätasainen match-up ensimmäiselle kierrokselle. Britti Cameron Norrie on kiertänyt ATP-kisoja hyvällä menestyksellä, kun taas 27-vuotias jenkki pääsi turnaukseen karsintojen kautta ja pelaamalla Challenger tason kilpailuja läpi kevään. Norrie hävisi vastikään Lyonin ATP-turnauksen finaalin Kreikan Stefanos Tsitsipasille (ATP-5) ja on ollut muun muassa Barcelonan master-1000 kisan puolivälierässä jolloin noutaja tuli tuli Rafael Nadalia vastaan.

Luotan tässä ottelussa siihe, että britin perustaso on niin paljon vastustajaansa kovempi, että tämän pitäisi hoitua suoraan kolmessa erässä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis, Ranskan avoimet

Marin Cilic vs. Arthur Rindernech klo. 16.30 (Ottelu alkaa Casper Ruudin pelin jälkeen, joka alkaa noin 14.30)

Rindernech -4,5 peliä/3,45 PAF

Kroatian Marin Cilic on valahtanut ATP-rankingissa jo sijalle 47. 32-vuotias entinen Grand Slam finalisti ei ole omimmillaan massakentillä, joten kevät aina laskee mieshen sijoitusta alas. Australian avoimien jälkeen Cilic on pelannut seitsemässä turnauksessa ja näistä neljä edellistä on massakentiltä. Kahdeksasta ottelusta tuli neljä voittoa ja neljä tappiota.

Estorilin ATP-turnauksessa Cilic eteni välierään asti, mutta taipui Cameron Norrielle 2-0 -lukemin. Matkalla välierään Cilic kaatoi niukasti Espanjan Carlos Alcarazin (97) ja Portugalin Nuno Borgesin (272), ja puolivälierässä hän sai luovutusvoiton Etelä-afrikan Kevin Andersonilta.

Ranskalainen 25-vuotias Arthur Rindernech on tehnyt vahvaa nousua läpi kevään. Massakenttäkaudella Rindernech selvisi Belgradin ja Lyonin kisoihin, ja molemmissa kisoissa ranskalainen otti voittoja. Lyonin turnauksessa toukokuun puolivälin jälkeen ranskalainen kaatoi huippuvireessä olevan italialaistähti Jannik Sinnerin 2-1 -lukemin, mutta taipui puolivälierässä Norrielle 2-1 -lukemin.

Vaikka altavastaajia ja +100 rankingin omaavia pelaajia on aina ikävä pelata sekä vihjata, niin itsellä on vahva usko tässä siihen, että Cilic taipuu 3-1 tai jopa 3-0 lukemin, ja ranskalainen saa pelejä riittävän määrän enemmän. Heitetään veikkaukseksi 3-1 (6-4, 4-6, 6-3, 6-1).

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • TÄÄÄ ON VISSIIN HUHTIKUUUN TOPPICCI VAI MITÄ? 30.4?   VAI  @BloKki  oikeesti vihjaa jo kuukauden päästä pelattavii indonesian pelejä?
    • Jääkiekko Sveitsi NLA Klo 21.00   Zurich  - Lausanne   valinta:  Lausanne ML Kerroin:  2.55 ( paf)   Game 7.  Sarja tasan 3-3.   FINAALI..     Kaikki olleet kotivoittoja, niin testiin Tilasto vierasvoitto.     Sveitsissä kotietu on iso, mutta kuitenkin nuo sarjat harvoin on pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Jos otetaan kaikki liigat nyt messiin, niin 2011 bruins voitti vieraissa mestaruuden, vaikka 1-6 oli kotivoittoja.   Viime vuonna vai toissa vuonna Canes- Rangers 1-6 oli koti... G7 vierasvoitto..  sitten Mestis 2021 finaalit neljä ekaa vierasvoittoja, kunnes Ketterä G5 kotona ratkaisi mestaruuden Itse en muista, että kaikki pelit olis pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Toki on niitä varmaan osa jossain.  Mutta pääpointtina uskallan sanoa, että suurinosa kokee viimeistään vikassa pelissä sen tilastopoikkeaman.  Toki ei aina.  Kuitenkin pakko testaa tällä kertoimella, sillä ei tässä ennakkosuosikkia ole enää, kun yhdestä pelistä on kiinni koko sarjan voitto.   kunhan Lausanne voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein  
    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
    • En tee vinkkiä päivän vihjeisiin, koska pelit eivät pääty tänään. Kuitenkin noista neljästä kohteesta teen itse seuraavanlaisen tuplan. Judd Trump -5.5 Kyren Wilson -1.5  
    • Punasta punasta punasta. Kokeillaan seuraavaksi kolmannen kierroksen pelejä betsailla.   David Gilbert - Stephen Maguire Kaksi karsinnoista mukaan päässyttä ovat jo mukana kolmannella kierroksella, ja jompikumpihan tästäkin vielä menee eteenpäin. Ottelu on aikalailla tasabuukki,ja overin rajana on 22.5. Otetaan lapulle overit yli kahden kertoimella.   Judd Trump - Jak Jones Kyllä Trump tämän vie. Jos olisi Jonesilla ollut vastassa joku muu kuin Si Jiahui, niin en usko että olisi jatkoon päässyt. Si teki aivan luokattomia virheitä ottelussa. Matsi kestää Trumpin -5.5 tasoituksen ja Veikalla sillä esim 1.95, kun taas Bet365 antaa 1.83. Lapulle siis Trump -5.5.   Kyren Wilson - John Higgins Wilson on pelannut vakuuttavasti ja eilen jännitysmatsista jatkoon päässyt Higgins tulee kohtaamaan voittajansa tässä parissa. Wilson -1.5 veikalla 2.20, joten sitä kohdetta lapulle hieman isommallakin panoksella.   Stuart Bingham - Ronnie O'Sullivan Vaikka Ronnie ei eilen ollutkaan oma itsensä ja teki lukuisia helppoja virheitä, niin jatkoonpääsy ei ollut missään vaiheessa uhattuna.  Bingham kepitti Lisowskin, mutta ei tule voittamaan Ronnieta. Tasoitus on -5.5 Ronnielle ja hieman epäröiden otan sen lapulle. Jos Ronnie pelaa omaa parasta peliään niin toteutuu helposti, mutta jos tulee yksikin jakso johon Ronnie saapuu hajamielisenä niin tasoituksen kanssa voi tehdä tiukkaa. Pelivalinta kuitenkin Ronnie -5.5 ja Veikalla saa 1.99.
×
×
  • Create New...