Jump to content

Recommended Posts

2. Bundesliga / Jalkapallo Saksa

Hertha BSC - FC Schalke 04

Hertha BSC Draw No Bet @ 1.74 Unibet

Alkaa 14:30

Hertha(11.) hävisi ainoastaan yhden viimeisestä kahdeksasta sarjassa pelatusta kotikamppailustaan. Kauden toiseksi huonoin vierasjoukkue Schalke(14.) hävisi yhdeksän tällä kaudella pelaamastaan kahdestatoista vierasottelusta. Joukkue on tällä hetkellä vieraskentillä kolmen ottelun tappioputkessa tehden noissa otteluissa ainoastaan yhden maalin. Hertha voitti joukkueiden edellisen viime lokakuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Hertha voittaa ottelun maalein 3-1. Unibetillä tarjolla tähän markkinatoppi (esim. William Hill 1.67).

5-2

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko naisten finaali klo 15.00

HIFK - Kiekko-Espoo

1x2: 2

2.94 (Veikkaus)

 

Kyseessä toinen ottelu. Ensimmäisen matsin Espoo vei tyylipuhtaasti 3-0. Nyt pelataan vieraissa, mutta tuskinpa voimasuhteet on yön aikana muuttuneet mihinkään. Kakkosta kehiin ja toivottavasti Espoo vie matsin hyvällä kertoimella.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Mestis 

KLO 17.00

 

Jokerit  -  Hermes 

 

Valinta :  Jokerit ML 

Kerroin :  1,42 ( PAF )

 

Game 3.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-2 

 

Puhdas vedonlyöjät ottaisi   X2 merkin tähän.  

AINOASTAAN Hermes jatkoonmenijä veikkaajat,  JOTKA EIVÄT OLE vielä betsannut Jokereita,  niin TÄNÄÄN ON LOISTAVA SEIFTI PÄIVÄ 

mikäli Jokerit voittaa, niin sarja tulee eloon.  1-2, niin Jokerit pystyy voittamaan vielä sarjan helposti.   Tuo vaatisi voitot joko Ti,To, Ma tai tyylillä To, La, Ma.    Se on otettavissa.    KUITENKIN mikäli Hermes tänäänkin voittaa, niin silloin 0-3 tilanteesta sarja ei kyllä käänny.   SE ON 99% VARMA  Mitkään historiassa ei tuota puolla ja pelillisesti ollaan jo heikkoja,  jos tämä on 0-3...  Se on karu fakta. 

 

JOKERIFANILASIT PÄÄSSÄ:

Viime torstaina peli oli kauheeta.  Johtuiko sitten pelituntumasta.  Loppukausi kuitenkin sujui niin hyvin, että jokin hiertymä on.   No ei se mitään.  Perjantaina peli oli parempaa.  Pystyttiin johtamaan pari kertaa.  Omat virheet kuitenkin kostautui ja virheet vastustaja käytti tehokkaasti.   Alivoima ollut heikkoa nyt tässä sarjassa,  kun vastassa on liigan heikoin alivoima.   Tuo pitää muuttua nyt.    Tänään kuitenkin kotiyleisö edessä päästä pelaamaan ja vaihtoetu.   Nyt on avaimet ja ratti kääntää kurssi.  Tänään henkisesti vapauttava voitto ja kaikki on auki.   Viimeisestä viidestä pelistä kolme on kotona,  niin ei se mahdotonta ole yksi vieraista hakea.  Ei oo väliä kummalla kerralla.   Nyt vaa omaa hyvää peliä.

 

FANILASIT POIS:

Hermes tukkii täydellisesti keskustan ja pakottaa /ohjaa narrien pelin kulmiin.  Isokokoisempana joukkueena Hermes pärjää hyvin kaksinkamppailuissa.  Tuolta ne riistää kiekkoja ja kun narrien puolustajat eivät anna painetta vaan lähtee puolustukseen,  niin aukot pelin kääntymiseen ovat isot.   Näin sitten Hermes pääsee 2vs1,  3vs2 vastahyökkäyksiin paremmilla jaloilla.   Tuohon lisätään se, että Jokerit on tuhlannut paljon maalipaikkoja ja kun kaveri ei, niin kaveri voittaa pelin suht todennäköisesti.    

Sarja muistuttaa menneitä KHL vuosia täydellisesti.    Yksittäisessä ottelussa Jokerit omaa hyvin mahkuja.   Saadaan paikkoja.   Kuitenkin hävitään kaksinkamppailuja.   Ollaan tehottomia.  Erikoistilannepelaaminen on heikompaa.   Tällöin kuitenkin isossa kuvassa vastustaja etenee jatkoon todennäköisemmin.   Tänään taas Hermes lähtee peliin yksinkertaisesti.  Oma pääty tiiviiksi.  Isketään terävästi vastaan ja saatetaan hyvin voittaa.   Täten kahden pelin otannalla X2 on aivan loistava kohde.   Hermes jatkoonmenijä vedot on aika luottavaisesti hyppysissä. 

Lopputekstit :

Jokerit on pakko tänään voittaa.   Nyt on nähtävä se ero 3-6 sijan välillä.  Vieraat on nyt niukasti voittanut kaksi, mutta varsinkin perjantaina narreilla oli hyvä mahku voittoon.  Kotiyleisön edessä uskon, että kotijoukkue pelaa nyt kunnolla ja se pieni kärjen ero joukkueissa tulee nyt esiin ja Jokerit tulee sarjaan mukaan. 

 

Kunhan Jokerit voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Mestis klo 17.00

Jokerit - Hermes

1.erä molemmat tekee maalin

3.00 (Bet365)

 

Tuossa yläpuolella on Kemmulla niin jäätävän hyvät otteluennakot, etten tähän itse yritä edes mitään noin loistavaa analyysiä tehdä. Pelikohteeksi otan BTTS eka erään, ja tämähän toteutui edellisessä pelissä sekä runkosarjassa 3/4 pelissä. Eli kaikkiaan 4 kertaa 6 pelissä ollaan saatu BTTS eka erään, ja toivottavasti tämän päivän jälkeen lukemat ovat 5/7.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

EI kisavihje

Käsipallo olympiakarsinta klo 18.45

Espanja - Brasilia

Espanja -4.5

1.85 (Bet365)

28-26

 

Espanja taisi jo varmistaa oman lohkon voittonsa, mutta luotetaan ammattimiesten pelaavan tänäänkin sata lasissa. En tiedä varmuudella miten lohkojen paremmuus ratkaistaan jos joukkueet ovat tasapisteissä, ja siihen on tänään mahdollisuus jos Slovenia voittaa Bahrainin aiemmassa ottelussaan ja Brasilia voittaa sitten Espanjan. Tällöin jokainen olisi voittanut Bahrainin ja keskenään olisivat pelanneet ristiin. Ei varmuutta otetaanko tasapisteissä pelkästään keskinäiset ilman Bahrainin matseja, vai mukaan myös ne ottelut, joten jokainen saa itse päättää kelpaako kohde lapulle. SLO voitti BRA 1 maalilla, SLO hävisi ESP 10 maalilla, joten keskinäisissä heidän maaliero on -9. Jos BRA häviää tänään, ei tarvita mitään selvittelyjä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen

14:00

15a80cceb2fa6fae2c840dfc2ca85384.png  Eternal Fire - TheMongolz 0ad9e99fe758e65a8c445585474fce89.png

TheMongolz +2.5 | 2.15 | Pinnacle

 

  • Eternal Fire lähtee Major-turnaukseen hyvässä vireessä. Turkkilaisjoukkue on viime aikoina löytänyt nykyisellä kokoonpanollaan yhteisen sävelen ja yksilötasolla EF:n taitavat pelaajat pystyvät ajoittain haastamaan maailman valiojoukkueet. Opening Stage -vaiheessa EF on lähtökohtaisesti yksi tasokkaimmista joukkueista, joten vähintään pääturnaukseen yltäminen pitäisi onnistua ilman suurempia sydämen tykytyksiä.
  • TheMongolz tulee Majoreille potentiaalisena mustana hevosena. Nimensä mukaisesti mongolialaisista pelaajista koostuva joukkue nimittäin leimasi paikkansa Major-turnaukseen murskaavilla peliesityksillä Aasian RMR-turnauksessa. TheMongolz on myös muutamaan otteeseen päässyt esiintymään kansainvälisissä turnauksissa ja vaikka menestys on jäänyt jokseenkin laihaksi, joukkue on osoittanut että tällä jengillä on korkea potentiaali ja kenties tässä turnauksessa joukkue voi tehdä lopullisen läpimurtonsa.
  • Karttavetossa TheMongolz poistaa vähintään Vertigon ja Anubisin. Eternal Fire bannaa ainakin Ancientin. Pelattavaksi kartaksi jää useita vaihtoehtoja, sillä Mirage, Inferno, Overpass ja Nuke ovat kaikki karttoja, jotka sopivat molemmille joukkueille.

 

YHTEENVETO

  • Eternal Fire lähtee tähän otteluun lievänä ennakkosuosikkina. Turkkilaisjoukkue on ollut viime aikoina mukavassa iskussa ja perustasoltaan EF on melko laadukas joukkue. TheMongolz on hieman arvaamattomampi tapaus, sillä joukkue tulee Aasiasta, mutta viimeaikaiset otteet enteilevät sitä, että tässä turnauksessa läpimurron tekeminen on mahdollista. Koska kyseessä on molemmille joukkueille turnauksen avausottelu ja vieläpä Bo1-formaatilla, yllätyksen mahdollisuus on suhteellisesti suurempi ja tähän yllätyssaumaan ladataan odotukset TheMongolzin puolesta. Joukkue on tottunut yksittäisissä otteluissa aiheuttamaan ongelmia juuri EF:n tasoisia joukkueita vastaan, joten kenties tässä ottelussa nähdään turnauksen ensimmäinen yllätystulos, tai ainakin erittäin tasainen vääntö. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelun, tai häviää ottelun korkeintaan kahden kierroksen erotuksella. 

 

TULOS: 13-6

Link to post
Share on other sites

Säbä mietintöjä:

SPV-Nokian KRP  6-5

Nokia johtaa sarjaa 1-0, voittivat ensimmäisen pelin kotonaan 6-2. Runkosarjassa kohtasivat neljästi ja Nokia voitti kolmesti (kerran jatkoilla). Vierasvoitolta haiskahtaa (Bet365 1.80)

Koovee-Eräviikingit   3-6

Koovee sijoittui divarissa neljänneksi ja hakee nyt nousua Eräviikinkien kustannuksella. Eräviikingit voittivat ensimmäisen ottelun 7-3, ja uskon samantyyliseen tulokseen tänäänkin, joten vieraita lapulle (Eräviikingit -1.5 Bet365 1.80)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Naisten Liiga

Klo 15.00

 

HIFK  N-  K-espoo N

 

Valinta:  HIFK N

Kerroin: 1.88 ( Veikkaus)

 

Game 2.  Espoo johtaa sarjaa voitoin 1-0.

 

Espoo voitti eilen puhtaasti 3-0, mutta peli oli tasaisempi mitä numerot.  IFK perinteisesti fyysisempi.   Kotonaan HIFK on hyvin pärjännyt keskinäisissä.  Myös erittäin tasainen sarja luvassa.  Viimeisen 4v aikana on nähty jokavuosi finaalissa 2-0 sarja.  Tämä haisee tasaiselta ja uskon, että tuo putki katkeaa.  Sarja on 1-1 tämän pelin myötä.  Avausmaalin merkitys on iso toki näissä otteluissa.  Luotetaan, että kotijoukkue tekee sen ja sitä myötä peli vapautuu ja kotivoitto nähdään.

 

Kunhan HIFK  voittaa varsinaisella peliajalla, niin tää kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen

15:00

28693dc27a96212797942ba8c0a8e7ac.png  Apeks - paiN cd4f9f7683cc0c2a5079d58850e5e505.png

Apeks -2.5 | 1.82 | Betsson

 

  • Apeks tulee tähän Major-turnaukseen jokseenkin maltillisin odotuksin. Viime vuonna upeasti edellisen Majoreiden välieriin yltänyt joukkue on käynyt läpi muutamia kokoonpano- ja roolimuutoksia, mikä on väistämättä näkynyt tuloskunnossa. Apeks kuitenkin sai rivinsä koottua ennen RMR-turnausta, josta se leimasi paikkansa vuoden päätapahtumiin melko hyvillä esityksillä. Joukkueen vähimmäistavoitteena lienee pääturnaukseen yltäminen, mutta pelin tasossa pitäisi tapahtua iso pomppaus, että pudotuspeleihin pääsy olisi tavoitettavissa.
  • paiN lähtee Majoreille selvänä altavastaajana. Brasilialaisjoukkue pääsi näihin karkeloihin Amerikkojen RMR-turnauksesta melko helpon kaavion avittamana. Perustasoltaan paiN on lähtökohtaisesti yksi turnauksen heikoimmista joukkueista, sillä joukkue on ajoittain ollut vaikeuksissa myös oman maanosansa peleissä ja pelaajamateriaali on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta melko mitäänsanomaton. Jo yksittäisten otteluiden voittaminen olisi hyvä saavutus, joten rimaa ei voida kovin korkealle asettaa.
  • Karttavetossa paiN bannaa takuulla ainakin Ancientin ja Anubisin. Apeks poistelee omalla vuorollaan vähintään Nuken ja Infernon. Pelattavaksi kartaksi jäänee luultavasti Mirage, Overpass tai Vertigo.

 

YHTEENVETO

  • Apeks lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina. Joukkueella on perushyvä jengi kasassa ja vaikka aivan Opening Stage -vaiheen tasokkaimpien joukkueiden joukkoon Apeksia ei välttämättä voida laskea, joukkue on silti tässä ottelussa perustasoltaan selvästi paiN:ia laadukkaampi ja rutinoituneempi kokonaisuus. paiN pääsi tähän turnaukseen todella helpolla ja vaikka brasilialaisjoukkuetta ei voida ihan täysin ennakkokaavailuista sivuuttaa, sillä on silti melkoinen ylämäki kiivettänään tässä turnauksessa menestyäkseen. Kaiken kaikkiaan tässä on vahva luotto siihen, että Apeks pystyy aloittamaan turnauksen voitolla ja voittolukemat riittänee samalla tasoituksen kattamiseen. Kohde menee oikein, kun Apeks voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erotuksella.

 

TULOS: 8-13

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto mietintöjä H2H:

 

Lena Haecki Gross - Hanna Öberg  (Bet365 1.72)

Gross ampui eilen 6 sakkoa ja hävisi H.Öbergille (4sakkoa) 3 sekuntia. Hannalla hiihtovauhti viime aikoina hidastunut, joten olikohan hänellä jotain pientä vammaa jalassa? Kuitenkin tänään pidempi hiihtomatka ja jos ei tule ammunnassa kuin max 2 enempi sakkorinkejä niin Gross vie.

 

Yuliia Dzhima - Amy Baserga (Bet365 1.61)

Dzhima eilen 3 sakkoa ja voitti Amyn 12 sekunnilla jolla oli 2 sakkoa.

 

Annamarija Lampic - Lucie Charvatova (Bet365 1.44)

Lampic ampui 8 sakkoa, Chervatova 5 sakkoa ja hävisi kuitenkin 6 sekuntia Lampicille.

 

Huom! Eilen oli takaa-ajo enkä alkanut tänään tarkemmin tutkimaan mikä hiihtäjien ero oli lähdössä, nämä mietinnät saatu suoraan kun katsottu eilisiä lopputuloksia. 

Linkki tuloksiin: https://www.biathlonworld.com/results/BT2324SWRLCP09SWPU

 

Kaikki väärin, Gross 4 sakkoa, Hanna Ö vaan 2, Dzhima 4 sakkoa, Amylla vaan 1, ja Lampic 9 sakkoa ja Charvatovalla 5.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tulos itsessään on normi, mutta aattelinkin että vetomäärissä on varmasti suht iso ero. Jännä et noin vähä naisten vihjeitä on jopa.  Kuitenkin lähtökohtaisesti naisten pelejä on kivempi kattoo ja nopeella tiedolla tiedän, että naisissa viime LA oli kohde sekä viime vuoden finaaleissa oli kaksi kohdetta (+ 0,70€ voitolla 1€ panoksella)..   eli loput 5 on sitten lyötynä joskus muinoin      
    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
    • Bayern München - Real Madrid 22:00 Realille kolmosen kerroin tuntuu hieman yläkanttiin menevältä, sillä ainoa poissaolo Carvajal, jota Vasquez on paikannut vähintään kohtuullisesti. Real vakuutti allekirjoittaneen myös City otteluparissa, vaikka toinen osa menikin melko puolustaessa, mutta vakuuttavasti hoitui sekin tontti. Real Madrid @3,10 @unibet
    • ESL Pro League PK: FURIA - Liquid | Liquid -1.5 | 2.58 (Pinnacle)
    • LNB Pro A  / Koripallo Ranska Nanterre - ADA Blois Basket 41 Yli 169.5 Pistettä mukaan lukien lisäaika @ 1.94 Unibet Alkaa 21:00 Nanterre(5.) teki kolmessa viimeisessä ottelussaan keskimäärin 96.3 pistettä ja Ada Blois(17.) 81.3 pistettä. Nanterre onnistui tekemään kahdessa edellisessä kotimatsissaan yli 100 pistettä (113 ja 105). Unibetillä tarjolla tähän markkinakärki( esim. bet365 1.80).
×
×
  • Create New...