Jump to content

Recommended Posts

Korisliigaa

Pyrintö - Bisons 2/3.30 NordicBet

Illan kärkikamppailussa vastaan asettuu sarjan nelonen Pyrintö ja sarjakakkonen Bisons. Kyseessä on todella tärkeä peli ajattelen kevättä ja mm. tulevaan Suome Cupin välierää jossa kyseiset joukkueet kohtaavat. Pyrintö hävisi viime viikolla kotonaan Vilppaalle, joka oli todella suuri yllätys ainakin minun mielestä sillä en uskonut, että mikään joukkue voittaisi Pyrintöä Pyynikillä, varsinkaan Salon Vilpas, joka on ollut kyllä todella hyvä ennakkoarveluihin verrattuna. Pyrintö hävisi joukkueen aikaisemman pelin vieraissa todella tylysti 97-57 ja silloin Bisons otti käytännössä hyökkääjä Demon Willamsin pois, joka on kuulemma mahdotonta.

Bisons satsasi tähän kauteen ja tulosta on tullut sen mukaisestikin, tai no en minä olisi ainakaan uskonut paikkakuntani Korisjoukkueen olevan sarjan mentyä yli puolen välin olevan liigakakkosena. Bisons on toki jo hyytynyt alkukauden lennostaan mutta peruspeli on ollut varmaa koko ajan ja tänään on mahdollisuudet voittaa Pyrintö vieraissa. Martin Zeno ei toki tee mitenkään hirveästi pisteitä enään mutta sen sijaan sitten maajoukkuepelaaja Mikko Koivisto on nostanut tasoaan ja tuonut kokemuksellaan varmuutta koko kentällä menevään viisikkoon. Heittopeli on ollut kauden ajan hyvää Biisonilaumalla joten eiköhän tänäänkin kolmoset pauku oikein urakalla.

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Koht alkaa jalkapallokieros:

tottenham-everton x (4,05) veikkaus

viime pelit päättyi tottenhamille 3-0 ja everton 2-0 (jos oikein muistan) molemmat joukkueet osaa tehdä maaleja. ja vissiin aika mont kertaa on tasan pelanneet?!

manchester c-liverpool 2 (3,35) veikkaus

viimeksi pelasin liverpoolia meni pieleen. Uskon että vaikka on todella tärkee peli ja liverpool ei ole niin pallollinen joukkue niin uskon siihen että se silti voittaa olkoon maali mikä hyvänsä.

ps (lupaan antaa ens kerral paremmat kommentit)

Link to post
Share on other sites

Ensi yön varmat Nordicbetistä: Lakers, Trail Blazers, Heat.. Siihen kaveriksi moneyline pelinä Capitals nii johan rupee hilloa tulemaan. Itse laitoin 50 betillä.. Mutta jokainen voi panostaa oman rahatilanteensa mukaan.

Link to post
Share on other sites

NHL Tänään:

Washington - Pittsburgh 1, 2,20 Betsson

Vastassa 4 kotivoiton putkessa oleva Washington ja 5 ottelun tappioputkessa oleva Pittsburgh. Capitals tosin hävisi kaksi viimeisintä otteluaan, jotka se pelasi vieraissa. Kotona se on ollut kuitenkin kova ja on paremmassa vireessä kuin Penguins. Penguins on ollut sanalla sanoen surkea. Ainoastaan Washingtonin Niklas Bäckströmin puuttuminen tasoittaa peliä. Pittsburghilla on tosin vielä poissa ykkössentteri Crosby ja kolmossentteri Staal. Kris Letang on myös pois.

Washingtonilta pois Bäckströmin lisäksi pitkäaikaispotilas Tom Poti ja Mike Green. Uskon, että Capitals palaa taas voittojen tielle kun pelaa kotona ja jatkaa Penguinsin tappioputkea. Malkin ei pysty yksinään kantamaan sitä laivaa ja Crosbyn sekä Staalin puuttuminen vaikuttaa paljon. Keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella ovat tasan 1-1.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

NHL

Edmonton - New Jersey 2/2.50 Pokerihuone

NJ (-1.5) 2/3.65 Pokerihuone

Edmonton ui syvällä tällä hetkellä. Viimeisestä kymmenestä pelistä on irronnut vain kaksi voittoa. Joukkue on myös kolmen ottelun tappioputkessa. Oilers on pelannut kotonaan huomattavasti paremmin kuin vieraissa mutta viimeisen kahden kuukauden aikaiset otteet alkukauden onnistujille ovat tiputtaneet heidät jo läntisen konferenssin 13.sta. Lisäksi Oilers kärsii loukkaantumisista, kun kaksi parasta pistemiestä Eberle ja RNH on loukkaantumisten vuoksi sivussa, myös kolme tärkeää puolustajaa, eli Cam Barker, Ryan Whitney ja Tom Gilbert. Maalilla aloittaa tänään Habibulin, joka on voittanut urallaan yhdeksän kertaa viidestätoista Devilsin.

New Jersey on parantanut viime aikoina paljon peliään, joka oli alkukaudella aikalailla samallaista kuin viime kaudellakin. Viimeisestä kymmenestä Devils on voittanut 5. Devils on liigan paras alivoimajoukkue. Devilsillä ei ole pahempia loukkaantumisia, Travis Zajac puuttuu joukkueen sentteriosastolta. Devils hävisi viime pelinsä viime yönä Flamesin vieraana 6-3. Tänä yönä maalissa aloittava Hedberg on voittanut 6/7.stä uransa kohtaamisesta Oilersia vastaan.

Devils painaa materiaalinsa ansiosta Oilersin yli.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Edmonton Oilers - New Jersey Devils 2, 2,54 Bet365

Devilsiltä poissa: Greene,Josefson,Zajac

Edmontonin pitkä poissaololista: Barker,Fedun,Plante,Whitney,Nugent-Hopkins,Gilbert ja Jordan Eberle.

Edmontonilla on loukkaantumishuolia ja se on hävinnyt 3 peliä putkeen. Loukkaantuneilla on suuri vaikutus peliin. New Jerseyllä on alla 2 voittoa 5 viime pelistä, mutta se kaatoi viimeksi Pittsburghin vieraissa 1-3. Sen materiaali on tällä hetkellä parempi, koska ei ole loukkaantuneita niin paljon. Uskon Devilsin ottavan tänään vierasvoiton siipirikkoisesta Oilersista.

Oilersilla on kasassa 35 pistettä ja Devilsillä 48 pistettä. Devils on parempi joukkue.

Link to post
Share on other sites

Koht alkaa jalkapallokieros:

tottenham-everton x (4,05) veikkaus

viime pelit päättyi tottenhamille 3-0 ja everton 2-0 (jos oikein muistan) molemmat joukkueet osaa tehdä maaleja. ja vissiin aika mont kertaa on tasan pelanneet?!

manchester c-liverpool 2 (3,35) veikkaus

viimeksi pelasin liverpoolia meni pieleen. Uskon että vaikka on todella tärkee peli ja liverpool ei ole niin pallollinen joukkue niin uskon siihen että se silti voittaa olkoon maali mikä hyvänsä.

ps (lupaan antaa ens kerral paremmat kommentit)

Mistä keksit että everton osaa tehdä maaleja?

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 03:00 Torontolla Matthews sivussa, ja ei vielä voittoa kotona tässä sarjassa. Paine on liian kova ikuiselle play-off epäonnistujalle kotiotteluissa. Boston lisäksi play-offien toiseksi paras ylivoimalla, kun taas Toronto toiseksi huonoin.    Boston ML @1,78 @unibet
    • Jalkapallo Columbia B 22:30 Real Santander - Cucuta Pelivalinta: Btts Kyllä @ 2.12 Pinnacle Sarjan kolmonen Cucuta on pelannut todella heikosti viime vieraspelit ja ei ole kolmeen viimeisimpään vieraspeliin tehnyt maaliakaan. Tänään vastassa on kuitenkin yksi sarjan eniten maaleja päästävästä joukkueesta joten tuskin tänään vieraat nollakerhoon jää. Kotijoukkue on puolestaan onnistunut hyvin maalinteossa kotikentällä ja neljässä edellisessä kotipelissä se on onnistunut vähintään kaksi maalia tekemään. 
    • ESL Pro League VP: ENCE - Monte | Monte | 1.91 (Coolbet)   PK: GamerLegion - FORZE | FORZE | 2.23 (Unibet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 20:30   ENCE - Monte  Monte | 1.91 | Coolbet   ENCE avasi EPL-turnauksen 0-2 -tappiolla GamerLegionia vastaan ja 2-1 -voitolla Bad News Kangaroosia vastaan. Nykyisin puolalaisenemmistöllä operoiva joukkue on lupaavan alun jälkeen ajautunut melko karuun syöksykierteeseen ja tuloskunto on heikentynyt ajan mittaan. Tässä turnauksessa ENCE:n peliesitykset ovat olleet kokonaisuudessaan vaisuja ja etenkin karttatappio heittopussijoukkue Bad News Kangaroosia vastaan kertoo siitä, kuinka pahasti ENCE voi pahimmillaan kyykätä. Monte on avausotteluissaan ottanut 2-0 -voiton FORZE:a vastaan sekä 0-2 -tappion Liquidia vastaan. Muutamien kokoonpanomuutosten myötä Monte ei ole enää niin vahvassa lyönnissä kuin kulta-aikoinaan, mutta joukkueessa on edelleen ihan mukiinmenevä potentiaali. EPL-peleissään Monte on pelannut pitkälti odotusten mukaisesti ja joukkueen peleissä on yhtenevissä määrin hyviä ja heikkoja hetkiä. Karttavetossa pieni mielenkiintoinen elementti on se, että Inferno on molempien joukkueiden permabanni. Kyseisen kartan kohtelu voi vaikuttaa karttavetoon. Joka tapauksessa Monte ottanee karttavalinnakseen Miragen tai Nuken. ENCE:n karttavalinta saattaa osua joko Vertigoon tai Anubisiin.   YHTEENVETO ENCE ja Monte lähtevät tähän otteluun ennakkoon tasaisista asetelmista. Kyseessä on kahden perustasoltaan keskinkertaisen joukkueen kohtaaminen, jossa ainakin paperilla tasoerot ovat pieniä. Kerroinasettelu on tästä samaa mieltä, kun kyseessä on miltei tasabuukki. Itse olen kuitenkin tässä ottelussa Monten kelkassa. Joukkue on onnistunut säilyttämään viime aikoina ja tässä turnauksessa ihan siedettävän pelillisen tason, kun vastaavasti ENCE:llä on useita heikkoja tuloksia viime ajoilta. Monten otteluvoittoa lähdetään tässä siis pelaamaan. Kohde menee oikein, kun Monte voittaa ottelun.    TULOS: 2-0
    • Jääkiekko EHT 19:00 Tsekki - Suomi Pelivalinta: Tsekki @ 2.23 Pinnacle Tsekillä nimekäs kokoonpano höystettynä NHL pelaajilla joten tällä kertoimella ehdottomasti pelattava. Suomella varsin nimetön porukka Puljujärvellä ja Määtällä vahvistettuna.  Kotiyleisö antaa vielä lisäboostia nimekkäälle Tsekin ryhmälle.  VÄÄRIN 
×
×
  • Create New...