Jump to content

24.8 - Vakio 1 vihjeet


Recommended Posts

24.8 vakio 1 – vihjeet

1. Stoke-Crystal Palace 1

Kumpikin joukkue hävisi kauden avauksensa 1-0 numeroin, Stoke vieraissa Liverpoolille ja Crystal Palace kotonaan Tottenhamille. Viime kausina kovana kotijoukkueena tunnettu Stokea on tässä ehkä himpun verran pelattu liikaa (66%), mutta jostain ne varmat pitää haalia. Vähä maalinen ottelu, joka päättyy todennäköisesti Stoken yhden maalin voittoon.

2. Hull-Norwich 1X

Tasainen ottelupari niin kuin tämän hetken prostenteista voi päätellä (35-30-35). Kauden avauksessa Norwich pelasin upean tasurin kotonaan Valioliigan parhaimpiin joukkueisiin lukeutuvaa Evertonia vastaan, Hull taas hävisi vieraissa mestarisuosikki Chelsealle 2-0. Viime kaudella Norwich oli suorastaan umpisurkea vierasjoukkue ja Hull pelasi Chelsean 2-0 maalin jälkeen erittäin vakuuttavasti. Kotietu on rautaa ja siihen luottaen tähän laitamme merkit 1 ja X.

3. Everton-West Bromwich 1

Everton on tällä hetkellä 74% pelattu eikä se ole omasta mielestäni yhtään liikaa. Kotijoukkue ei ole menettänyt kesän aikana yhtään pelaajaa ja sen lisäksi on vielä vahvistanut joukkuettaan muunmuassa Barcelonan nuorella lupauksella Deulofeu sekä Wiganista tulleella Arouna Konella. West Bromwich hävisi kotona kauden avauksessaan Southamptonille, joka saattaa olla tällä kaudella aikamoinen jokerikortti. Ilman maaleja jäänyt West Bromwich menetti viikolla vielä joukkueestaan tähtistatuksella olevan Nicolas Anelkan, menetys tuskin ainakaan auttaa West Bromwichin maalintekoa tähän otteluun lähdettäessä. Materiaalietu on kotijoukkueella valtava ja tuskin Everton tulee kotiavauksessaan pisteitä menettämään.

4. Newcastle-West Ham 2

Newcastlella on tunnetusti Englannin yksi äänekkäimmistä kotiyleisöistä, mutta ei senkään tuki mahdottomia saa aikaan. Harakat hävisivät vieraissa Man Citylle peräti 4-0 numeroin eikä nuo numerot johtuneet pelkästään Cityn hyvästä pelistä, Newcastle oli surkea, huhut kertovatkin seurassa olevista riidoista ja todennäköisesti Harakat tulevat tänäkin vuonna taistelemaan viimeiseen asti pysymisestään pääsarjatasolla.West Ham voitti kauden avauksessaan toisen nousijajouokkue Cardiffin 2-0, se on voittanut harjoituspeleissään muunmuassa Saksan pääsarjajoukkueet HSV:n ja Braunschweigin sekä Portugalin yhden suurista, Sporting Lissabonin. Todennäköisesti Itä-Lontoon ylpeys tulee tässä jatkamaan voittokulkuaan, joten tasaisesti pelatun kohteen merkki 2 riittää mielestäni oikein kivasti.

5. Southampton-Sunderland 1

Kierroksen “varmimmista” voittajista Evertonin ohella on Southampton. Soton hoiti hommansa tyylikkäästi kauden avauksessa voittamalla ja jättämällä samalla West Bromwichin nollille, Sunderlan taas hävisi ensimmäisen kierroksen ottelunsa kotonaan Fulhamille. Lasken Southamptonin materiaalin laadukkaammaksi ja kotietunsa turvin on tässä selkeä suosikki.

6. Leicester-Birmingham 1X

Leicesterin materiaali on lähes valovuoden(ehkä vähän liiottelua) edellä Birminghamin vastaavaa ja tähän voisi suunnitella laittavan myös varmaa ykköstä. Leicester tulee jälleen sata varmasti taistelemaan noususta kynsin ja hampain pääsarjaan, kun taas Birmingham luultavasti keikkunee championshipin puolivälissä. Leicester on kerännyt 3 ottelustaan saldon 2-1-0, kun taas Birminghamin vastaava on 1-0-2 ja vain 1(!) tehty maali. Kumpikin joukkue on pelannut ottelut enintään yhden maalin erolla, joten tasuri on hyvä ottaa ykkösen kaveriksi, jos vain merkit riittävät.

7. Blackburn-Barnsley 1X

Täydellisen katastrofialun kokeneet joukkueet kohtaavat tässä ottelussa. Kumpikin on kerännyt kolmesta ottelusta vain yhden pisteen, joka oikeuttaa sijoihin 22. ja 23., lisäksi Blackburn tippui Liigacupissa League Onessa kolme ottelua turpaan ottaneelle Carlikselle. Arvioin Blacburnin kuitenkin materiaaliltaan paremmaksi ja kotiedun turvin painotetaan kotijoukkuetta.

8. Brighton-Burnley X2

Tässä kohteessa prosentit ovat hieman nurinkurin(41-30-29), vaikka Brighton voittikin viime lauantaina hienosti Birminghamin vieraissa 0-1 numeroin. Tuota voittoa ennen Brighton olikin kontannut pitkään ja uskon tuon voiton olevankin ns. ”työtapaturma”. Burnley on pelannut koko kesän ja alkukauden lähes suvereenisti ja alkukauden perusteella nousu ei olisi järin suuri yllätys. Kun otetaan kesän harjoitusottelut mukaan niin vierailla on tällä hetkellä 8 tappiotonta ottelua takanaan, tässä tulee yksi lisää.

9. Ipswich-Leeds 1X

Lähtökohdiltaan tasainen ottelu, jossa Leedsillä on pienoinen materiaalietu puolellaan. Leeds ei ole hävinnyt yhtään alkukauden kolmesta ottelustaan(1-2-0), mutta tästä saattaa tulla se ensimmäinen tappio. Ipswich taas on hävinnyt peräti kaksi ottelua kolmesta, mutta tappiot ovat tuleet vieraissa sarjan kovimpiin lukeutuvia joukkueita vastaan, Readingiä vastaan 2-1 ja QPR 1-0 yliajan maalilla. Kotiavauksessaan Ipswich voitti hienosti Millwallin 3-0 ja Leedsin kannattaakin olla varuillaan, jos haluaa tästä ottelusta edes pisteen mukaansa.

10. Blackpool-Reading 2

Edellisessä kohteessa tuli mainittua Reading sarjan yhtenä kovimmista joukkueista ja niin se onkin, tosin ei Blackpoolikaan huono jengi ole. Prosenttien valossa kotijoukkue on suosikki (46-26-28), materiaaliltaan ei kyllä pitäisi olla, se näkyy myös kun katsoo vedonlyöntitoimistojen kertoimia, joissa kaikissa on arvioitu Reading ennakkosuosikiksi. Kumpikaan ei ole vielä hävinnyt otteluakaan (Blackpool on pelannut hieman heikompia joukkueita vastaan), jos merkit riittävät niin X varmistus on poikaa, itse menen pelkällä vieraiden voitolla.

11. Yeovil-Derby X2

Sarjanousija Yeovil on materiaaliltaan Championshipin häntäpäätä. Kauden avauksessa Yeovil yllätti umpisurkean Millwallin 0-1 numeroin, mutta sen jälkeen on kahdesta ottelusta joukkue on jäänyt nollille. Derby on voittanut Brightonin, pelannut tasan Blackburnin kanssa ja hävinnyt Leicesterille yhdellä maalilla. Kumpikin joukkue on alkukaudella pelannut kuitenkin tiukkoja ja vähämaalisia otteluita, joten otetaan vierasvoiton mukaan ristivarmistus.

12. Sheffield W-Millwall 1X2
Kuten aiemmin tuli mainittua niin Millwall on ollut alkukaudesta umpisurkea, mutta eipä ole ollut kotijoukkueen peleissäkään hurraamista. 58% on mielestäni liikaa pelattu, kun joukkue ei ole saalistanut kolmesta ottelusta yhtään voittoa ja Cupistakin tuli turpaan League Onen Rotherhamilta. Milwallilla on tässä pienoinen materiaalietu ja kotiottelu tasaa puntteja, lähellä tasuria, mutta voi kääntyä suuntaan jos toiseenkin.

13. Charlton-Doncaster 1X2

Prosentit ovat aivan nurinkuriset (57-23-20). Charlton ei ole voittanut yhtään kauden kolmesta ottelustaan (0-1-2), kun taas Doncaster on hävinnyt ainoastaan kauden avauksessaan Blackpoolille. Viimeeksi meinasi joukkue tehdä suuryllätyksen, kun se johti Wigania vieraissa jo 0-2, mutta joutui lopulta tyytymään ainoastaan yhteen pisteeseen. Prosenttien pitäisi olla paljon tasaisemmat ja rohkeimmat voivatkin kokeilla tähän X2 tai jopa vieraiden voittoa varmaksi.


Järjestelmä 576
1/10 14,40€

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...