Jump to content

Liiga ja Mestis 13-14


Recommended Posts

Laitetaas nyt hieman kausivetoja.




Liigan mestari 13-14?



Jokerit, 5.90 @Veikkaus [3/5]

Kärpät, 6.50 @Betsson [3/5]

HIFK, 10.00 @Betsson [2/5]

TPS, 25.00 @Nordicbet [1/5]


- Jokereilla on ilman muuta erittäin kova materiaali käytössään. ?- merkkejä toki löytyy, mutta niitähän löytyy pakostikin joka joukkueesta. Maalivahtipeliin Jokerit ei todellakaan kaadu, jos Leland Irving pystyy siirtämään tasonsa harkkamatseista Liigaan. Kilpeläisen kuntoutuessa narreilla on Liigan paras veskarikaksikko. Puolustus myöskin Liigan paras, hyökkäyspää tasaisen hyvä, eli Liigan kärkipäätä. 4-5 kertoimella ei ihan houkuta pelaamaan, mutta Veikkauksen tarjoama 5.9 on jo varmasti aika lähellä pelikelpoisuutta. Itselle kyllä kelpaa, Veikkauksen tarjoaman ~6 kertoimen jälkeen paras tarjous löytyy Nordicbetiltä (?), josta Jokereitten mestaruudelle saisi 5.00 kertsiä. Siinä ja siinä, että kannattaako pelata, mutta itse en ehkä pelaisi.


Kärppien jengissä on ennakkoon ehkä vähiten niitä kysymysmerkkejä. Materiaali tälläkin kaudella erittäin kova, mutta nyt kun penkin takana on kunnon koutsi ja suurin osa turhakkeista raahattu pois, niin Kärpät on Jokereitten jälkeen suurin ennakkosuosikki. Ainoa syy, miksei se olisi jopa ykkössuosikki, on puolustusosasto. Ei sekään huono ole, muttei läheskään Narrien vastaavan tasoinen. Veskariosasto on kuitenkin huippuhyvä, ykkösenä (mielestäni) Liigan paras kassari Jussi Rynnäs, kakkosena ykköskassarin paikkaa tulevilta kausilta varmastikin hakeva Tomi Karhunen. 6 kertoimella Kärpät vielä menee, mutta sen alle menevillä kertoimilla ei pelattavissa.


HIFK:n jengissä on eniten kysymysmerkkejä tästä poppoosta, yllätyshaku TPS:ssä niitä toki vielä enemmän. Uskoisin, että HIFK sijoittuu joko kolmen joukkoon tai jää ulos jo puolivälierissä. Potentiaalia löytyy, mutta vastaavasti edellytykset täydelliseen romahtamiseenkin on olemassa. Jos kuitenkin ajatellaan, että HIFK onnistuu, niin 10 kerroin ehdottomasti liikaa. Riskejä kuitenkin löytyy, joten vain pienellä peleihin.


Myös TPS pienellä, vielä HIFK:ta pienemmälläkin kupongille. TPS:n kohdalla hieman sama juttu kuin IFK:nkin; potentiaalia löytyy mahdollisesti mitaleillekin asti, mutta jääminen jopa pudotuspelipaikan ulkopuolelle ei ole mahdottomuus. Se tosin vaatisi melkoista alisuorittamista, jos se jäisi säälien ulkopuolelle. Mahdollisen välieräpaikan jälkeen TPS hyvä suretella, jos siellä on muitakin joukkueita tämän nelikon ulkopuolelta. Pikkurahalla, isolla kertoimella peleihin.

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pieni yhteenveto päivästä ja samalla koko kiekkokauden alusta; - Alkukauden vedot 5/18, Bluesin napsuminen tosin hieman pelastanut tilannetta. Silti ollaan tappiolla ennätyksellisen pahasti. Toki,

Ensimmäinen tipsi jo torstaille! En viitti tänne kopsailla pitkävetovihjeistä vihjettä perusteluineen, laitan vaan joukkueet ketkä ovat vastakkain ja pelivalinnan kertoimineen ym. Perusteluita voi siis lukea pitkävetovihjeistä.

blues.gifBlues - TPS tps.gif

Merkki 2, Kerroin 2,92 @MarathonBet [2/5]

KAL7bonh-lzPIqAGP.pngSaiPa - KalPakalpa.gif
(ML- veto) Merkki 2, Kerroin 2,08 @MarathonBet [2/5]
Alle 4.5 maalia, Kerroin 2,40 @MarathonBet [2/5]
Link to post
Share on other sites
hzAVES93-UVcYfglQ.pngJYP-Akatemia - K-Vantaa dMVwCKVE-j7cxzzug.png


Merkki 2, Kerroin 2,70 @MarathonBet [3/5]






YFGOGq83-lboKjZ5B.pngLeKi - Peliitat jZqDUMRt-GdkIFnPJ.png


Merkki 1, Kerroin 1,80 @Tempobet [3/5]

(LeKi -1.5) Merkki 1, Kerroin 2,35 @Tempobet [2/5]







vFW7Jinh-Is1EgjXr.pngTuTo - Sport trw8DrWE-dSO5BIsG.png


Merkki 2, Kerroin 3,00 @Betsafe [2/5]


Link to post
Share on other sites

Eilen ensimmäinen voitollinen päivä, kun Blues ja Jukurit haki pisteet vieraista! Silti en ole täysin tyytyväinen eiliseen, kun kohteista napsui vaan 2/6. Mestis kyllä osunut heikosti eikä Liigakaan täydellisesti ole napsunut, mutta eiköhän se tästä pian lähde :) Tänään herkullinen Liigakierros tiedossa, kohta tipahtelee tipsit luettavaksi.

Link to post
Share on other sites
kalpa.gifKalPa - JYP jyp.gif
Merkki 2, Kerroin 2,38 @Veikkaus [3/5]

ilves.gifIlves - HPK hpk.gif
Merkki 2, Kerroin 2,58 @Pinnacle [3/5]
lukko.gifLukko - Jokerit jokerit.gif
Merkki 2, Kerroin 2,50 @Pinnacle [3/5]
karpat.gifKärpät - SaiPa saipa.gif
Yli 5.5 maalia, Kerroin 2,25 @MarathonBet [3/5]
Merkki 2, Kerroin 5,00 @William Hill [1/5]
Link to post
Share on other sites
Pieni yhteenveto päivästä ja samalla koko kiekkokauden alusta;


- Alkukauden vedot 5/18, Bluesin napsuminen tosin hieman pelastanut tilannetta. Silti ollaan tappiolla ennätyksellisen pahasti. Toki, kauden alut saattaa olla yleensä aika vaikeita veikattavaksi, mutta ihan näin vaikeeta en tästä odottanut.. Tänään Liigasta kerraan häpeällinen suoritus, 0/5. Yksi tosin oli vaan 1/5 panostuksella, mutta silti. Kaksi kusi siihen, että peli päättyi 1-1 ja oikeat jengit voittivat sit jatkoilla.


+ Todennäköisesti nyt ollut vaan hemmetin paskaa tuuria ja tilanne tulee ajan myötä tasoittumaan, ainakaan tämän päiväistä huonommin ei voi tuskin enää vetää " :hightfive: ". Aika hyvin olen kuitenkin ollut mielestäni hajuilla matseista ja nyt ei ole sattunut vaan pomppimaan. Täältä ei ole kun vaan yksi suunta, ja se suunta on ylöspäin!


En tiedä, että löytyykö kovin monella enää luottoa näihin vetoihin, mutta itsellä nyt pienen mietiskelyn jälkeen riittää ja vaikka näitä kukaan ei peesaisikaan, niin jatkan työntekoa. Pakko tän homman on pian alkaa tasoittua. Tähän kauteen kuitenkin sen verran hyvin valmistauduttu ja panostettu ja panostan myös edelleen, joten vahva luotto että tästä kaudesta jäädään huonosta alusta huolimatta plussalle. Huomennakaan ei ole onneksi välipäivää ja tilannetta on heti paikka korjailla, luvassa todellinen herkkupala eli Jokerit-HIFK! Tuota kelpaa telkusta katsella, toisin kuin tämän päivän KalPa-JYPiä.. Aivan järkyttävää kiekkoa ja kaiken lisäksi vedotkin kusivat viime hetken tasoitukseen. Sellasta matsia en halua enää nähdä tällä kaudella!


Käyn tuon huomisen ainoan matsin sit huomenna tarkemmin läpi ja laitan tipsit jo aamupäivästä jos jotain pelattavaa löytyy.


E. Niin, ja pahoittelut peesanneille. Lupaan, että jatkossa blogista löytyy paljon enemmän vihreää ;)

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo Englanti Valioliiga 17:00 Sheffield - Nottingham Pelivalinta: Nottingham @ 1.70 Unibet Nottingham taistelee sarjapaikastaan ja voitto tästä ottelusta olisi kyllä otettava, ettei homma mene liian tiukaksi. Nottingham on Sheffieldiä huomattavasti parempi joukkue ja perus suorituksella pitäisi vähintään se maalin voitto irrota myös vieraskentällä sillä luokattoman huono Sheffield on koko kauden ollut.
    • Jalkapallo Japani 8:00 Niigata - Hiroshima Pelivalinta: Sotriou tekee maalin @ 3.10 Betsson Lähdetään kokeilemaan josko Sotriou onnistuisi heikkoa Niigataa vastaan maalinteossa. Hiroshima on huomattavasti vahvempi joukkue ja se ei ole hävinnyt vierassa 9-peliin!
    • Jalkapallo Japani 8:00 Yokohama - Iwata Pelivalinta: Eka puoliaika yli 1.5 maalia @ 2.43 Pinnacle Sen verran on kovia maalintekijöitä molemmilla joukkueilla, että täytyy lähteä hakemaan jo ekalle 45min vähintään kahta osumaa.  Esim. Bet365 tämä kerroin on jo poljettu 2.25!
    • Astros - Guardians Vihje : yli 9 juoksua 1,82@ Unibet 3:10 Molemmilla melko heikot kädet tänään ja aika hyvin on juoksuja tullut näiden joukkueiden välillä. Itse näkisin että voi tulla melkoiset juoksukarkelot.
    • Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 03:00 Torontolla Matthews sivussa, ja ei vielä voittoa kotona tässä sarjassa. Paine on liian kova ikuiselle play-off epäonnistujalle kotiotteluissa. Boston lisäksi play-offien toiseksi paras ylivoimalla, kun taas Toronto toiseksi huonoin.    Boston ML @1,78 @unibet
×
×
  • Create New...