Jump to content

Recommended Posts

Pistetään nyt tänne vihjeosioon omasta MLB seurannasta, ns vihje, niin maistuva kohde MLB:ssa omasta mielestä.

02:05
Cleveland Indians - Boston Red Sox BOS
// 1.86 @ Bet365

Red Sox on mielettömän vahvassa vireessä oleva joukkue tällä hetkellä ja alottavissa syöttäjissä Bostonin Lackey (6-3, 3.27) on parempi kuin Indiansin Masterson. Red Soxeilla on ulkopeli varsinkin toiminut huikeesti, 5:ssa viime matsissa ovat antaneet ainoastaan 6 juoksua js siinä samassa lyöneet 22, kadotettu itseluottamus on löydetty ja komeassa voittoputkessa seilaavat.

3-2

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, ystävyysottelu

04.00

Costa Rica - Japani 2.18 ComeOn

Kyllähän Japanin perustaso pitäisi olla luokkaa kovempi ja se on pelannut viime aikoina vahvoja harkkoja voittaen esim. Belgian vieraissa 3-2 ja tasaen pisteet Hollannin kanssa lukemin 2-2 myös vieraissa.

TULOS: 1-3

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Etelä-Korea KPB

Klo 12:30

Aamulla varmasti jo useammasta paikasta löytyy kertoimia. Aamulla en kerkeä koneelle ja nytkin hiukan kiire joten..

Q7uIZ36n-U3y8K77K.png Lotte Giants - Hanwha Eagles UmKMA0Rt-YweSYq3i.png O11.5 - 1.79 ComeOn (Siirretty sateen vuoksi)

8G4IJITE-8bCIj3wE.png NC Dinos - Nexen Heroes zFYKb7oh-lCOdCaXN.pngNC Dinos - 1.67 ComeOn

Link to post
Share on other sites

kakkonen-itä

Futura-viikkarit 1 betfair kiinteä kerroin 1.72

Sarjataulukko viikkareilla näyttää 1 tasuri viime pelistä ja 5 tappiota josta 3 tappiota vieraissa toisin kuin futuralla jolla ottelu enemmän pelattuna saldona 3voittoa 3 tasuria ja 1 tappio luulen että kerroin tulee putoamaan.

kakkonen pohjoinen OPS-JBK 1 betfair 2.05 kerroin

Tämän ottelun valikoin koska kerroin heitot veikkauksella ja muilla toimistoilla aika suuret veikkauksella vieras voitolle markkinoitten parhaita 3.25 kun taas esim betfairilla 2.9 kun taas koti voitolle veikkaus näkee 1.75 kertoimen siksi itse päädyin pelaamaan kotivoitolle. luotan siihen, että veikkaus enemmän perillä verrattuna muihin toimistoihin.

Link to post
Share on other sites

Japanin Baseball, NPB:

Chiba Lotte Marines - Chunichi Dragons -1,5 -- 2 -- 2,50 -- Bet365 (Tulos: 4-5)

Vierailla on selvä syöttäjä etu. Chiballa Wakui (2-6) ERA 3.88 ja Chunichilla Hamada (3-0) ERA 1.38. Kotijoukkueella on alla viidestä edellisestä ottelusta vain 1 voitto ja 4 tappiota. Vierailla puolestaan 2 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota. Molemmat ovat oman divisioonansa sijalla 4. samalla voittoprosentilla 48,10.

Link to post
Share on other sites

Koitetaanhan taas vihjata jotain pitkästä aikaa. Yöltähän tuo Costa Rica - Japani jo tuli kotiin, mutta en sitä muistanut eilen tänne kertoa. Katselin, että joku kuitenkin oli vihjannut sen! Sitten itse asiaan.

Jalkapallo, Kansainväliset ystävyysottelut

Sveitsi-Peru, 1 @bet365 1.40

Kerroin ei ole maaginen, mutta pidän sitä hyvin varmana. Perulta puuttuu suurimmat tähdet Pizarro, Vargas ja Farfan. Sveitsi oli todella vakuuttava mm-karsinnoissa, etenkin kotonaan. Sveitsi valmistautuu mm-kisoihin ja Perun kokematon joukkue ei vieraskentällä juhli. Asian handicap sveitsi -1 kertoimella 1.725 on myös hyvä kohde. Tasan yhden maalin voitolla kohde menee voidiksi, jos joku ei noita asian handicäppejä tunne.

Brasilia-Panama, Brasilia -3 1 @bet365 2.62

Brasilia joutuu ottamaan nämäkin pelit tosissaan, koska kotikisat ovat jo ovella. Tasoero on valtava, vaikkakin brassit laittaisi ns. b-miehistön kentälle. Uskon vahvasti, että kotikisojen paine ja näyttö mahdollisuudet b-miehistölle ajaa brassit murskavoittoon! Kyseinen vihje on "normaali" handicap, ei asian niinkuin ylempänä. Tasoitusta voi laittaa enemmänkin, jos pokkaa on! Esimerkiksi Brasilia -5 8.5 kertoimella on täysin kokeilemisen arvoinen.

Link to post
Share on other sites

Japanin Baseball, NPB:

Rakuten Golden Eagles - Hanshin Tigers -- alle 6,5 juoksua -- 1,85 -- William Hill (Tulos: 7 juoksua, Rakuten teki viimeisellä lyöntivuorollaan 4 juoksua) :negative:

Molemmilla joukkueilla on hyvät syöttäjät, joiden ERA alle 3. Rakutenin syöttäjä Norimoto (6-3) ERA 2.91 ja Hanshinin Messenger (4-5) ERA 2.84. Kolmesta viime kohtaamisesta kahdessa tuli 3 juoksua ja kerran jäätiin 2 juoksuun. Uskoisin että tänäänkin on luvassa vähän juoksuja.

Link to post
Share on other sites

Japanin Baseball, NPB:

Nippon Ham Fighters - Hiroshima Carp -- 1 -- 1,85 -- ComeOn (Tulos: 10-2)

Nipponin syöttäjä on Nakamura (2-0) ERA 2.70 ja Carpeilla Shinoda (3-3) ERA 3.38. Kaikki kauden 4 edellistä keskinäistä kohtaamista on päättynyt Nipponin voittoon. Nippon on myös hyvä kotijoukkue saldolla 17 voittoa ja 11 tappiota (voittoprosentti 60,70).

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Petrolul - FC Botosani 17:30 Alemman jatkosarjan kamppailu Romaniassa, kotijoukkueella saumat europeleihin, vierasjoukkue haluaa välttää putoamisen joten panoksia riittää. Molemmilla riittää maalintekovoimaa, kotijoukkueella, Irobiso, Jair sekä Grozav on ykköspyssyinä. Vierasjoukkueelta saman tontin hoitaa Florescu. Viime kohtaaminen päättyi 2-1 marraskuussa. Yli 2 maalia @1,77 (tasan 2 maalia = void) @bet365
    • Liiga 1.9.23 - 28.4.24 80 vihjettä (38 - 0 - 42) netto -38,90 € palautus 95,14 % Pesäpallot 1.1.15 - 28.4.24 37 vihjettä (16 - 0 - 21) netto -64,00 € palautus 81,18 %
    • Joo mestis kusi siinä tuto-espoo sarjassa eniten sekä pronssipeli..  lähellä oltiin   @Jackson voi laittaa liigan nyt kanssa  1.9.23 -28.4.24...    nyt pelicans-ifk sekä finaali vei suuren kuopan,  jota ei pystytty paikkaa millää.   Hipooko jopa -100?     nii ja ihan huvikseen Pesäpallon voi laittaa tähän myös, kun sitä tykkää kuitenkin seuraa.  Miten se on mennyt 2014- 28.4.2024? 
    • Allsvenskan /Jalkapallo Ruotsi Hammarby IF - Västerås SK Hammarby IF Draw No Bet @ 1.50 Betsson Alkaa 20:10 Hammarby IF(11.) voitti molemmat tällä kaudella pelaamaansa kotiottelua. Joukkue on viime kauden matsit mukaan luettuna kotonaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa minkä lisäksi Hammarby hävisi ainoastaan yhden viimeisestä kahdestatoista kotikamppailustaan. Sarjanousija Västerås SK(15.) hävisi molemmat tällä kaudella pelaamansa vierasottelua tekemättä niissä maaliakaan. Seitsemännelle sijalle viime kaudella Allsvenskanissa sijoittunut Hammarby voittaa ottelun tänään maalein 2-1.
    • Jääkiekko, NHL Vegas Golden Knights vs. Dallas Stars klo. 4.30 Wyatt Johnston vähintään kaksi tehopistettä/4,60 PAF Vegas Golden Knights kärsi ottelusarjan kolmannessa kamppailussa ensimmäisen tappion läntisen konferenssin voittanutta Dallas Starsia vastaan. Stars hallitsi ottelun varsinaista peliaikaa mielin määrin, mutta ei lukuisista paikoistaan huolimatta saanut tehtyä kuin kaksi maalia. Maaleista toinen meni Miro Heiskaselle ja toinen kanadalaisjunnu Wyatt Johnstonille. Jatkoerässä ykköskenttään pelin alussa jo nostettu Johnston teki voittomaaliin hienolla laukauksella oli hurjan ottelun pelanneen Logan Thompsonin. Mikäli Stars parantaa vielä entisestään, niin joukkue tulee tekemään tässä ottelussa enemmän kuin kaksi maalia. Ykköskenttä pelasi todella vahvasti ja Johnston on todella juonikas pelaaja, jota Golden Knightsin on vaikea pidellä. Kanadalainen on ollut isoissa otteluissa tekijämies, joten 1+1 tehot eivät tässä yllättäisi. Starsin täytyy nyt sarja joka tapauksessa tasoittaa, mikäli joukkue mielii jatkoon vielä päästä.
×
×
  • Create New...