Jump to content

kokemustaon

Jäsen
 • Viestejä

  162
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  7
 • Pistettä

  0 [ Lahjoita ]

Maine

107

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  pallopelit

Vierailijat

2 411 Profiilivierailua
 1. HIFK - Pelicans, Pelicans, 3.45 @ NordicBet Pahoja poissaoloja hesalaisilla eikä ole pystynyt tasaisiin peliesityksiin. Pelsuille lisämotivaatiota häpeällisestä 0-5 tappiosta. Selvä ylikerroin.
 2. kokemustaon

  23.2

  Aika outo perustelu. Voitko tosissasi väittää, että samoilla miehillä joukkueet pelannut vuodesta toiseen?
 3. Vancouver Canucks - Buffalo Sabres @ 4.00 bet365 Kyllä nämä pitää poimia ehdottomasti pois kuljeksimasta. Buffalo on vireessä ja peli on ollut iloista katseltavaa. Samaa ei voi sanoa Vancouverista joka on tehnyt 5 maalia 5 peliin. Kertoimet jopa nousussa ja kai kertoimissa näkyy vielä Buffalon viime kautinen paskuus?
 4. New York Rangers - Ottawa Senators @ 3.85 NordicBet Ragsien hyökkäyspeli on ollut ennalta-arvattavaa ja tekemisestä on puuttunut jämäkkyyttä. Kyllä senaattoreilla on selvästi paremmat mahdollisuudet kuin kertoimet näyttävät.
 5. 1üga KalPa - Ilves, Ilves 4.40 @ NordicBet Kyllä ipa pystyy haastamaan kenet tahansa liigassa energisellä pelaamisellaan vaikka miehiä puuttuukin. Tulossa tiukka ja vähämaalinen peli jolloin ''altavastaaja'' on yleensä paremmassa asemassa kuin yleensä. Mielestäni selvää ilmaa löytyy.
 6. Ilves - Sibir, 2.70 @ bet365 Ilves tulee tänään kovaa päälle, se on varma. Sibirin asenne taas on arvoitus kun heillä oli eilen peli TuToa vastaan ja veivät vaivoin vasta VL-kisassa.
 7. tästä nopee vielä Sarajevo - Lech, Sarajevo +1.5 @ 1.76 Unibet ja Sarajevo @ 3.75 @ Unibet Sarajevolla on mieletön kotietu ja selvää aliarvostusta tässä. Puolalaiset eivät ole mitenkään erikoisia vieraissa.
 8. Ventspils - HJK, tulos 1. pa 0-0 @ 2.55 Unibet ja tulos 0-0 @ 7.50 Unibet Saattaa tulla katsojille tylsä peli tästä. Ventspils luotti viime vuonna vahvaan kilppariin ja tänään on odotettavissa jotain samanlaista. Klubilla taitaa olla vähän samanlainen asenne tähän vieraspeliin.
 9. FC Inter - IFK Mariehamn @ 2.45 Veikkaus MIFK on nyhjännyt neljä tasuria putkeen ja se varmasti on turhauttavaa. Ei kotonaan vahvasti esiintyneelle Interille saisi antaa tämmöisiä kertoimia vaikka ''sateentekijä'' lähtikin.
 10. FF Jaro - VPS @ 2.10 bet365 Vepsulla ottelurasitusta, matkustelua ja eikä onnistumisia ole oikein tullut. Jaro sai tärkeät pisteet itseluottamuksen kannalta Kuopiossa. Mjondalen - Bodo/Glimt @ 1.95 bet365 Bodo ottanut kaksi voittoa putkeen ottavana osapuolena enkä usko kolmannen olevan edes lähellä. Mjondalenilla ollut vahva ote peleistään viime aikoina.
 11. Kerho 07 - OPS @ 2.55 Expekt Kerho ollut suvereeni kotonaan, 6 peliä ja 6 voittoa hyvällä maalierolla, koviakin kaadettu. Ei pitäisi olla altavastaajana. JJK - PS Kemi o2.5 @ 1.92 Unibet JJK pelaa rohkeaa hyökkäävää peliä ja sen pitäisi sopia myös Kemille, jonka peli nojaa vahvasti teräviin vastahyökkäyksiin.
 12. EM-k Färsaaret - Kreikka @ 1.40 bet365 Kyllä Kreikan pitäisi tämä hoitaa kaiken sekoilun jälkeen. Unkari -peli nosti luottamusta omaan tekemiseen. Tanska - Serbia @ 2.30 bet365 Tanska oli dominoiva osapuoli jo Serbiassa ja tänään kotijoukkue pitää myös palloa. Tanskalla on vahva kotietu. Näistä hyvä tupla illalle.
 13. kokemustaon

  24.5

  SJK - HJK, @ 2.75 Veikkaus SJK:lle on irronut hyvin pisteitä vaikka jokseenkin tehottomuus on vaivannut. Kotona meno on ollut kovaa viime aikoina ja ote peleistä on ollut tasapainoisempaa. Klubin esitykset eivät ole vakuuttaneet minua vaikka voittoja on tullutkin. Vieraissa ongelmat ovat korostuneet. Kyllä tässä on selvästi yliarvostusta vieraiden materiaaliin ja tuloksiin. Aston Villa - Burnley @ 2.20 bet365 Villa on ollut viime kotipeleissään suorastaan loistava ja töpeksiminen vieraissa halutaan varmasti hyvittää kannattajille kauden viimeisessä. Burnley on jo varmistanut putoamisensa. Villan voitto yli yhdellä maalilla ei ole myöskään kaukaa haettua. Arsenal - West Brom @ 9.00 bet365 On tämä Pulis ihmemies. Hän saa joukkueen kuin joukkueen pelaamaan fiksua palloa. Tässä voi olla päivän pommi(?). Arsenalin hyökkäyspeli on ollut hirveää katseltavaa viime aikoina. Bromilla on kaikki eväät tässä ryöstöön jos se pelaa yhtä tiiviisti ja fiksusti. Kannattaa huomioida tämä peli myös vakion kertoimen nostattajana. Nössöille tasoituksellinen Brom.
 14. kokemustaon

  16.4

  Jääkiekko, harkka Suomi - Venäjä, Suomi o2.5 @ 2.02 paf Suomi lyöny viime peleissä kovia lukemia taululle viime harkoissa ja tuskin tässäkään pelissä kumpikaan lähtee pelaamaan puolustuksen kautta. Venäjällä vähän kokemattomampia pakkeja maju -tasolle.
 15. Kärpät - Tappara, Tappara @ 4.00 Veikkaus Kärpät on toki suosikki, mutta ehkä tämä on jo vähän liikaa. Kärpät osoitti välierissä, että se on myös tavallinen kuolevainen. Kertoimen perusteella porkkanapöxyt voittavat VAIN yhden neljästä? Tapparan oli runkosarjassa niskan päällä keskinäisissä voitoin 3-1. Kyllä Tapparalla on tänään mahdollisuus aiheuttaa vakavia ongelmia petopaidoille.
×
×
 • Create New...