Jump to content

Recommended Posts

KHL

Ak Bars - SKA Pietari / 2 / 2,20 / @PAF

Luvassa todennäköisesti todella tiukka matsi. Ak Bars varmasti haluaa voittaa tämän pelin karvaan Jokeri tappion jälkeen ja laittaa kaikkensa peliin. Kotona aina vahva Bars ei siis varmasti anna yhtään löysää, mutta SKA tosin ei tule tässä myös yhtään vastaan. Päivän kärkikamppailu joka menee niukasti SKAlle tilastojen valossa.

Viime kohtaamiset:

Ak BArs - SKA (1-4)

1-3

1-3

3-1

2-5

5-6

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Sunderland-Westham 2 @2.50 unibet Mielestäni hyvä pelattava kerroin vieraille, west ham ollut kovassa iskussa tällä kaudella ja vieraissa vielä kolmanneksi paras joukkue. Sunderland pelannu perus ke

Vihjepalstalle nämä jorinat vihjeistä eivät kuulu, vaan sille tarkoitetulle alueelle, jonka Korvarousku viime viikolla loi.

Schalke 04 - FC Köln 1 Kotijoukkue Schalke majailee sarjataulukossa 5. sijalla, kun vierasjoukkue FC Köln vastaavasti 12. sijalla. Kuntopuntarissa ero vielä suurempi, Schalken ollessa sijalla 3. (4-0

Intian Superliiga - välierien 1.osaottelu

15:30

Kerala Blasters - Chennaiyin dnb 1.71 @Unibet (-> 1.68 @bet365)

On aika pistää Valioliigan kaltaiset marginaalisarjat vähemmälle huomiolle kun futissyksyn odotetuin tapahtuma, Intian Superliigan pleijarit alkavat! ;) Semifinaalissa kohtaavat tunnetut pelaajamanagerit: Chennain Marco Materazzi ja Keralan David "Saranasormi" James. Kumpaakaan ei välttämättä nähdä tänään avauksessa vammojen ja/tai vanhuuden vuoksi.

Chennai voitti runkosarjan ja sillä oli varaa hieman löysäillä viimeisissä peleissään. Intian liigan parhaimpiin pelaajiin kuuluva Elano tekee tänään paluun Chennain riveihin. Elano on tehnyt keskikentältä liki maalin per peli ja johtaakin ylivoimaisesti Intian maalipörssiä. Vieraiden keskikenttää vahvistaa myös Djemba-Djemba ja toinen entinen lupaus, Ruotsin Bojan Djordjic jotka ovat laadukkaita pelaajia Intian liigaan. Vieraiden puolustus on myös erittäin (nimi)vahva sillä takalinjoille on Materazzin lisäksi mm. Nesta, Silvestre ja Mendy.

Chennai voitti Keralan tämän kauden molemmissa keskinäisissä otteluissa. Kaksiosaisen pudotuspelisarjan vuoksi pelaan tässä kohteessa mieluummin DNB kuin suoraa voittoa.

P.S. Varmistan pelaajatiedot heti kun avauskokoonpanot tulee julki. Tärkeintä on että Elano on avauksessa, kuin myös puolustuksen kolmikko Nesta, Mendy ja Silvestre. Kerala teki runkosarjassa vähiten maaleja, Chennain tehdessä eniten. Chennain keskikaista on todella kova tähän sarjaan joten Keralan maalinteko on tänäänkin tiukilla.

Edited by D-FENS
Link to post
Share on other sites

Hyvää päivää!

Miesten ampumahiihto, 4 x 7,5km viesti - klo 15:30 Yle Fem.

Tässä on nyt kahlattu vähän tilastoja läpi ja poimin seuraavat kohteet:

Tsekki - Itävalta - 2 - 1,80 Betsafe

  • Tasaväkinen pari, mutta näen Itävallan voittavan suksella ainakin ensimmäiset kolme osuutta.
  • Molemmat tulevat taistelemaan sijoista 4-5.

Saksa - Ranska - 1 - 1,62 Betsafe

  • Molemmilla aikalailla ykkösmiehet liikenteessä.
  • Saksan pitäisi hoitaa suksella ainakin kaksi ensimmäistä osuutta, jälkimmäiset kaksi tasaväkisempiä.
  • Ranska ehkä hiukan parempi joukkue ampumaan, mutta koska viesti kyseessä niin varapaukut käytössä. Ammunta ei pääse ratkaisemaan niin paljoa.

Venäjä top3 - 1,80 Betsafe.

  • Ennakkoon ajateltuna ykkössijasta taistevat Norja ja Saksa, Venäjällä loistavat saumat kolmossijaan.
Link to post
Share on other sites

Schalke 04 - FC Köln 1

Kotijoukkue Schalke majailee sarjataulukossa 5. sijalla, kun vierasjoukkue FC Köln vastaavasti 12. sijalla.
Kuntopuntarissa ero vielä suurempi, Schalken ollessa sijalla 3. (4-0-1) kolmen ottelun voittoputkessa ja Köln vasta 16. (1-0-4) kolmen ottelun tappioputkessa.
Kotona Schalke ollut todella kova, koko kauden tilasto (5-2-0, joista 5 viimeistä voittoja) ja vaikka Köln onkin ollut vieraissa hyvä, (3-1-3) en usko että siitä riittää kovavireisen Schalken kaatamiseen, vaikka Schalke pelasikin itsensä 16. parhaan joukkoon Mestareiden liigassa keskiviikkona eikä palautuselle täten ollut täyttä viikkoa.

Kotikerroin Unibetillä jopa 1,95.

Turpaan tuli 1-2

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

LIIGA

Pelicans - TPS / 1 / 2,10 @PAF

Liigan heikoin vierasjoukkue TPS saa tehdä täyden päivän hakeakseen Lahdesta pisteitä. Tiistaina vahvan Tapparan vieraissa kaatanut Pelicans antoi jo näyttöjä siitä, kuinka peli voi parhaillaan kulkea. Pelicansin loukkantumisista kärsinyt alkukausi alkaa myös pikkuhiljaa palautua urilleen, lukuunottamatta Sopasen harmillista loukkaantumista. Ryhmä on kuitenkin ollut viime peleissä huomattavasti yhtenäisempi kuin aikaisemmin tällä kaudella. Eikä tilannetta pahenna sekään, että Lahti on yleisesti kotonaan vahva.

Pelicansin maalilla tänään Juvonen, joka on ollut erittäin hyvässä vireessä saatuaan enemmän vastuuta Myllyniemen aikaisemman loukkautumisen vuoksi.

Kuntopuntari: Pelicans 43%, TPS 14%

Tilastojen valossa Pelicans ottaa kotivoiton. 4-2

Link to post
Share on other sites

Tappara-hifk 2 VeikkausHuone 2.39

Tappara kyntää syvällä ja viime aikoina nousua taulukossa ottanut hifk ei päästä kirvesrintoja tänään helpolla. Hifk oli pelissä mukana kärppiä vastaan ihan hyvin, mutta pienet marginaalit käänsivät pelin kärpille ja käsiin jäi pyöreät 0p.

Tappara pelasi pelikaaneja vastaan ja tuloksena niukka 2-3 tappio ottelussa jossa maalit tehtiin vuoron perään pelikaanien aloittaessa ja lopettaessa maalinteon. Tänään tapparalle tappio ja selviää joko siellä valmennusportaassa tulee muutoksia tapahtumaan. Toivotaan hifkin voittoa kun sitä on vihjattu ja pelattu jo.

EDIT: Tappara voitti rankkareilla 4-3 :(

Link to post
Share on other sites

Englannin valioliiga

West Bromwich - Aston Villa

Aston Villa X2 1.77@Unibet

Aston Villa Dnb 2.70@Unibet

Joo elikkäs vielä ehditään valjuun vihje laittelemaan,Villa siis matkustaa tänään Hawthornsille Albionin vieraaksi, kaikki tietää Villa pelannut lähiaikoina tuloksellisesti hyvin (otteluja en ole yhtään nähnyt) viim. 5 otteua 2-3-0 (5-3) Villa aloittti kauden todella heikosti, mutta nyt alkaa näkyä valoa hieman tunnelin päässä. West Bromwich taasen alkaa hieman taantua hieman paremmasta alkukaudesta ja todellinen taso löytyy tällä hetkellä. Joukkueet materiaalilla että loppusijoitus papereissani tuolla putoamistaistelussa ovat, mutta Villan nyky kunto pakottaa pelaamaan tuon kertoimen pois. Albionin matsin näin Newcastlea vastaan ja se oli hirveän näköistä, tilastojen mukaan bromwich hallitsi ottelu tapahtumia, mutta itse en nähnyt yhtään siis yhtään vaarallista maalipaikkaa, Bromwichin hyökkääjä Saido Berahino mikä oli hyvässä iskussa vähän aikaa sitten alkaa laantua ja mies näkyy alottavan tämänkin ottelun penkiltä mikä taas pudottaa hieman maaliodottamaa ja nostaa tasapelin tod.näk. Bromwichin 0-1 tappioon arsenalia vastaan ei kannata liikaa tuijottaa, joo albionilla oli vielä viim 10 minuutilla ylärima, mutta aika kehno peli muuten heiltä ja ottelusta "helpon" albionille teki Arsenalin huonous. Ja vaikka Villalla tärkeitä puolustajia poissa, en näe mitään syytä olla lyömättä Villaa, he eivät ole viim.5 peliin päästänyt kertaakaan yli 1 maalia ja odottelenkin tänään tiukkaa peliä: 0,1 - 0,1,2. Alle 2.5 maaliakin olisi ollut hyvä vetokohde mutta kertoimessa ei enää ole ilmaa kun se on pudonnut sinne 1.6 tietämille. Poissaolot menee aika tasan, ehkä hivenen etua Villalle sillä heidän puolustus on toiminut hyvin vaikkakin kyseiset herrrat poissa ovat olleetkin.

Poissaolot:

West Bromwich: Anichebe H (10/1), Brunt KK (14/0), Olsson P (4/0)

Aston Villa: Westwood KK (14/0), Senderos P (8/0), Kozak H (0/0), Cole KK (4/1), Baker P (7/0)

EDIT: Matkustaa ja matkustaa, tuli vasta nyt mieleen että peli on Birminghamin Derby jolloin peli on oman kaavailun mukaan vielä tiukempi!!

Voihan Richardson ja punainen kortti ekalla puoliajalla

Lopputulos: 1-0

Link to post
Share on other sites

NHL klo 20: Philadelphia flyers- carolina hurrigcanes 1 veikkaushuone 2.05.

Philly voitti viime yön pelissä devilsit kotonaan ja tänään tulee vastaan konferenssin vimonen carolina jolla 4 viimeistä ottelua päättyneet tappioon. Carolinalla ei maalinteko suju, sillä kaikissa 4 ottelussa se on tehnyt vain 1 maalin, enkä usko että tänäänkään maalihanat aukeaisivat.

!!! alkaa tunnin päästä!!!

EDIT: 5-1 ja Caro teki sen tutun eli 1 maalin ottelussa :)

Edited by vptonnikeiju
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

NHL klo 20: Philadelphia flyers- carolina hurrigcanes 1 veikkaushuone 2.05.

Philly voitti viime yön pelissä devilsit kotonaan ja tänään tulee vastaan konferenssin vimonen carolina jolla 4 viimeistä ottelua päättyneet tappioon. Carolinalla ei maalinteko suju, sillä kaikissa 4 ottelussa se on tehnyt vain 1 maalin, enkä usko että tänäänkään maalihanat aukeaisivat.

!!! alkaa tunnin päästä!!!

NHL

Veit sanat suustani, eli komppaan täysin!

Philadelphia - Carolina / 1 / 2,05 @PAF

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
    • 2. Liga /Jalkapallo Itävalta FC Dornbirn - Kapfenberg FC Dornbirn Draw No Bet @ 1.78 Pinnacle Alkaa 19:10 Dornbirn(14.) voitti viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan. Kapfenberg(13.) hävisi kaksi edellistä sarjamatsiaan minkä lisäksi joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Dorbirn kukisti Kapfenbergin neljässä viimeisessä kotikentällään pelatussa keskinäisessä kohtaamisessa. Dornbirn voittaa ottelun maalein 2-0.
    • Ligue 2 /Jalkapallo Ranska Rodez  - Annecy Rodez Draw No Bet @ 1.69 Pinnacle Alkaa 21:00 Rodez(4.) on tällä hetkellä sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa ja kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Rodez voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista joista viimeisin pelattiin viime joulukuussa ottelun päättyessä maalein 1-2. Edellisen vierasottelunsa Caenille(8.) maalein 2-1 hävinnyt Annecy(15.) joutuu nöyrtymään Rodezin edessä ottelun päättyessä lukemin 2-1.
    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
×
×
  • Create New...